4 “parasta” ratkaisua useiden WordPress-sivustojen varmuuskopiointiin

Etsitkö ratkaisua useiden WordPress-sivustojen varmuuskopiointiin? ������


Varmuuskopiot ovat välttämättömiä. Mutta jos hallinnoit sivustoverkkoa, on aikaa vievää kirjautua sisään jokaiseen sivustoon joka kerta, kun haluat tarkistaa sen varmuuskopion tilan tai suorittaa manuaalisen varmuuskopion.

Onneksi on hienoja työkaluja, joiden avulla kertaluonteisen asennusprosessin jälkeen voit hallita koko sivustoverkon varmuuskopioita yhdestä yhtenäisestä hallintapaneelista.

Tässä viestissä kävelin käytännössä neljän parhaan pluginin kanssa, jotka auttavat sinua tekemään tämän. Kaksi niistä on omat varmuuskopiolaajennukset, kun taas kaksi muuta ovat työkaluja, joiden avulla voit hallita kaikkien sivustojen kaikkia näkökohtia.

Varmuuskopioi useita WordPress-sivustoja

Neljä parasta ratkaisua useiden WordPress-sivustojen varmuuskopiointiin

Tässä on neljä laajennusta, joita tarkastelemme – jatka lukemista käytännön katsaukseksi siitä, kuinka kunkin työkalun avulla varmuuskopioida useita WordPress-sivustoja.

Kytkeä
Ilmainen vaihtoehto?
Tallennus pilviin?
Hinta PRO **: lle
BlogVault❌ *199 dollaria vuodessa viidelle sivustolle
ManageWP120 dollaria vuodessa viidelle sivustolle
WP-aikakapseli❌ *99 dollaria vuodessa 10 sivustolle
MainWPVapaa

* Molemmat tarjoavat ilmaisen kokeilujakson ilman luottokorttia.
** Halvin suunnitelma, joka tukee useita sivustoja.

1. BlogVault

BlogVault auttaa sinua varmuuskopioimaan useita WordPress-sivustoja

BlogVault on suosittu pilvitallennusvarmuuskopiolaajennus, joka varmuuskopioi WordPress-sivustosi automaattisesti turvalliseen, muualla sijaitsevaan sijaintiin.

Kun olet yhdistänyt sivustosi BlogVault-sovellukseen, voit hallita sen varmuuskopioita BlogVault-pilvipalvelimen kautta. Jos BlogVault-tiliisi on kytketty useita sivustoja, voit nähdä kaikki sivustosi samasta suunnitelmasta.

Mutta BlogVault on myös muutakin kuin vain varmuuskopioita – se voi myös auttaa sinua luomaan vaiheittaisia ​​sivustoja, siirtämään sivustosi ja palauttamaan tarvittaessa.

Jos sinulla on WooCommerce-myymälä, pidät myös BlogVaultin omistamista WooCommerce-varmuuskopio-ominaisuuksista, joiden avulla voit varmuuskopioida myymäläsi reaaliajassa.

⚙️ Kuinka varmuuskopioida useita WordPress-sivustoja BlogVaultilla

Aloittaaksesi BlogVault-sovelluksen kanssa, sinun on ensin tehtävä kirjaudu BlogVault-tilille.

Sieltä BlogVault kehottaa sinua antamaan ensimmäisen sivuston URL-osoitteen, jonka haluat lisätä:

Lisää sivusto Blogvaultiin

Sitten se antaa sinulle laajennuksen, jonka voit ladata ja asentaa kyseiselle sivustolle. Kun olet tehnyt sen, pystyt hallitsemaan kyseisen sivuston varmuuskopioita BlogVault-pilvipalvelun hallintapaneelista:

BlogVault-varmuuskopiointipaneeli

Nyt taikuutta – jos haluat varmuuskopioida useita WordPress-sivustoja tämän viestin aiheen kohdalla, näet luettelon kaikista sivustoistasi BlogVault-päähallintapaneelissa sekä kuvakkeilla, joiden avulla voit hallita kutakin sivustoa:

Kuinka varmuuskopioida useita WordPress-sivustoja BlogVaultissa

Voit hallita kutakin sivustoa yksityiskohtaisemmin napsauttamalla päästäksesi kyseisen sivuston kojelautaan.

�� Hinta ja yksityiskohdat

Paitsi yhden sivuston suunnitelma, BlogVault tarjoaa kolme hinnoitteluvaihtoehtoa, joiden avulla voit varmuuskopioida useita WordPress-sivustoja:

 • Pieni yritys – korkeintaan 5 sivustoa. Laskutetaan 199 dollaria vuodessa.
 • Kehittäjät – jopa 20 sivustoa. Alkaa 49 dollaria kuukaudessa tai 490 dollaria vuodessa.
 • Virasto – Ota yhteyttä BlogVaultiin yli 20-sivustojen hinnoitteluun.

Jos haluat testata BlogVaultia, voit kirjautua ilmaiseksi kokeiluversioon – luottokorttia ei tarvita.

�� Siirry BlogVaultiin

2. ManageWP

ManageWP

ManageWP on suosittu työkalu useiden WordPress-sivustojen hallintaan osti GoDaddy vuonna 2016, vaikka GoDaddy johtaa edelleen yritystä erikseen.

ManageWP: n avulla saat yhden pilvikeskuksen, josta voit hallita kaikkien ManageWP-liitäntälaajennuksella yhdistettyjen sivustojen eri näkökohtia. Yksi näistä näkökohdista on – arvasit sen – varmuuskopiot.

ManageWP antaa sinun varmuuskopioida useita WordPress-sivustoja pilveen kuukausittain ilmaiseksi. Tai jos olet valmis maksamaan, premium-varavaihtoehto antaa sinun:

 • Suorita tarvittaessa varmuuskopioita.
 • Valitse haluamasi taajuus – varmuuskopioi sivustosi joka tunti.
 • Lataa omaan pilvipalveluntarjoajaasi, mukaan lukien Amazon S3 ja Google Drive.

⚙️ Kuinka varmuuskopioida useita WordPress-sivustoja ManageWP: llä

Aloittaaksesi sinun on rekisteröidyttävä ilmaiseen ManageWP-tiliin. Voit sitten lisätä verkkosivun ManageWP-käyttöliittymän sisällä:

Lisää verkkosivusto ManageWP: hen

Sitten sinun on asennettava ManageWP Worker -laajennus kaikilla sivustoilla, joita haluat hallita, ja kirjoita yhteysavain laajennuksen avulla ManageWP-hallintapaneeliin.

Kun olet tehnyt sen, voit hallita kyseisen sivuston varmuuskopiointiasetuksia ManageWP-pilvipalvelun hallintapaneelista:

ManageWP-varmuuskopiointiasetukset

Kun lisäät lisää sivustoja, näet kaikki nämä sivustot ManageWP: n päähallintapaneelissa. Sieltä voit suodattaa pois aktiivisia varmuuskopioita sisältäviä sivustoja ja siirtää osoittimen sivuston päälle nähdäksesi sen varmuuskopiot:

Kuinka varmuuskopioida useita WordPress-sivustoja ManageWP: ssä

�� Hinta ja yksityiskohdat

Ydin ManageWP-palvelu on 100% ilmainen. Tämä sisältää sivustonhallinnan perusominaisuudet sekä automaattisen kuukausittaisen varmuuskopion ManageWP: n pilvitallennukseen.

Ilmainen versio ei ei tarjota tarvittaessa varmuuskopioita tai antaa sinun tehdä varmuuskopioita useammin. Tätä varten tarvitset Premium Backup -ominaisuuden, joka maksaa 2 dollaria kuukaudessa sivustoa kohti. Mukana on myös paketti, joka tarjoaa premium-varmuuskopioita 100 verkkosivustolle vain 75 dollarilla.

Jos haluat varmuuskopioida haluamallesi pilvitallennuspalveluiden tarjoajalle, lisämaksu on 0,13 dollaria / Gt.

�� Siirry ManageWP: hen

3. WP-aikakapseli

WP-aikakapseli

Kuten BlogVault, myös WP Time Capsule on työkalu, jonka avulla voit varmuuskopioida WordPress-sivustosi (sivut) muualle kuin pilvien tallennukseen reaaliaikaisten, inkrementaalisten varmuuskopioiden avulla.

Jos käytät WP Time Capsulea useissa WordPress-sivustoissa, saat yhden yhtenäisen hallintapaneelin, jossa voit tarkastella ja hallita kaikkien sivustojen varmuuskopioita..

Voit:

 • Tarkista varatilat
 • Katso sivun viimeinen varmuuskopiointi

Voit myös kopioida varmuuskopiointiasetukset yhdestä sivustosta ja soveltaa niitä muihin hallinnoimiin sivustoihin.

WP Time Capsule sisältää myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten sivustojen järjestäminen, osittainen palauttaminen, sivustojen siirtäminen ja reaaliaikaiset varmuuskopiot WooCommercelle.

WP Time Capsule eroaa BlogVaultista siinä, että sen avulla voit valita oman pilvipalveluntarjoajan. Joten sen sijaan, että integroisit pilvipalveluita palveluun, WP Time Capsule muodostaa yhteyden vain haluamaasi pilvipalveluiden tarjoajaan, esimerkiksi:

 • Amazon S3
 • Dropbox
 • Google asema
 • wasabi

⚙️ Kuinka varmuuskopioida useita WordPress-sivustoja WP Time Capsulen avulla

Aloittaaksesi sinun on kirjauduttava WP Time Capsule -tiliin.

Sitten se kehottaa sinua lisäämään ensimmäisen sivustosi:

WP Time Capsule ilmoittautuminen

Sieltä sinun on asennettava ilmainen WP Time Capsule -laajennus WordPress.org-sivustosta. Sitten WordPress-hallintapaneelin asennusprosessin aikana voit valita, mihin pilvitallennussovellukseen haluat muodostaa yhteyden:

Lisää uusi sivusto

Jos haluat hallita useiden sivustojen varmuuskopioita, voit tehdä sen WP Time Capsule -pilvikeskuksen kautta.

Siellä näet jokaisen sivuston varmuuskopion tilan. Ja napsauttamalla rataskuvaketta, voit myös palauttaa sivuston nopeasti:

Kuinka varmuuskopioida useita WordPress-sivustoja WP Time Capsule -sovelluksella

WP Time Capsule ilmoittaa sinulle myös, jos sivuston varmuuskopioinnissa on ongelmia verkkosivustojen luettelon yläpuolella olevien kuvakkeiden avulla.

�� Hinta ja yksityiskohdat

Jos haluat kokeilla sitä, WP Time Capsule tarjoaa monipuolisen 30 päivän kokeilun ilman luottokorttia..

Sen jälkeen joudut maksamaan. Yksi mehukas vaihtoehto on kuitenkin, että WP Time Capsule tarjoaa elinikäisen suunnitelman. Vaikka ennakkomaksu on kallis, sinun ei tarvitse maksaa jatkuvia maksuja (säilytyskustannusten lisäksi):

 • liiketoiminta – 2 sivustoa. 49 dollaria yhden vuoden lisenssiltä tai 149 dollaria elinikäiselle lisenssiltä.
 • Freelancer – 10 sivustoa. 99 dollaria yhden vuoden lisenssiltä tai 299 dollaria elinikäiselle lisenssiltä.
 • Virasto – Rajoittamaton määrä sivustoja. 199 dollaria yhden vuoden lisenssiltä tai 699 dollaria elinikäiselle lisenssiltä.

Ja muista – tarvitset myös oman pilvivarastosi. Sivustojen koosta / lukumäärästä riippuen saatat joutua maksamaan tästä, mutta pilvitallennus on silti melko halpaa.

Esimerkiksi, jos käytät Amazon S3: ta, voit maksaa vain 0,023 dollaria / Gt harvoin pääsystä.

�� Siirry WP Time Capsule -sivulle

4. MainWP + suosikki varmuuskopiolaajennus

MainWP

Kuten ManageWP, myös MainWP on yleiskäyttöinen työkalu useiden WordPress-sivustojen hallintaan.

MainWP on kuitenkin ainutlaatuinen siinä, että sen avulla voit käyttää omaa ensisijaista WordPress-varmuuskopiolaajennusta … Se on vain helppo käyttää tätä varmuuskopiolaajennusta useilla sivustoilla..

Useimmille suosituille varmuuskopiolaajennuksille on valikoima ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia.

Joitakin saatavilla olevista laajennuksista ovat:

 • UpdraftPlus (ilmainen)
 • BackUpWordPress (ilmainen)
 • BackWPup (ilmainen)
 • Aikakapseli (29 dollaria / vuosi)
 • WPvivid-varmuuskopio (ilmainen)
 • BackupBuddy (29 dollaria / vuosi)

Voit silti myös hyödyntää näiden yksittäisten laajennusten varmuuskopiointiasetuksia. Voit esimerkiksi UpdraftPlus-sovelluksella varmuuskopioida useita WordPress-sivustoja pilvitallennuspaikkojen ulkopuolelle, kuten:

 • Amazon S3
 • Google Drive tai Google Cloud
 • Dropbox
 • Jne.

Tarkat ominaisuudet riippuvat siitä, minkä varmuuskopiolaajennuksen päätät yhdistää MainWP: n kanssa.

Toinen huomattava asia MainWP: ssä on, että toisin kuin ManageWP, MainWP on 100% itsenäinen isäntä (enemmän kuin sekunnissa).

⚙️ Kuinka varmuuskopioit useita WordPress-sivustoja MainWP: llä

Aloittaaksesi sinun on luotava uusi WordPress-sivusto ja asennettava MainWP-hallintapaneelin laajennus WordPress.org-sivustosta. Tämä WordPress-asennus toimii kojelautana, josta voit hallita kaikkien muiden sivustojesi varmuuskopioita. Sinun on myös tehtävä asenna MainWP-laajennus haluamallesi varmuuskopiolaajennukselle:

Ohjattu MainWP-asetusohjelma

Sinun on luotava MainWP-tili, jotta voit käyttää varmuuskopion laajennusta – mutta tilin luominen on ilmainen.

Kun olet asentanut MainWP-kojelaudan laajennuksen, sinun on asennettava MainWP-lapsen laajennus kaikilla live-sivustoilla, joille haluat hallita varmuuskopioita. Tämä yhdistää verkkosivustosi edellisessä vaiheessa luomaan kojelautaan.

Haluat varmistaa, että olet asentanut myös varsinaisen varmuuskopiolaajennuksen, jota haluat käyttää. Jos olet esimerkiksi asentanut MainWP UpdraftPlus -laajennuksen MainWP-hallintapaneelin sivustolle, varmista, että olet asentanut UpdraftPlus jokaiselle WordPress-sivustolle.

Sitten voit hallita kaikkien lapsisivustojen varmuuskopioita MainWP-kojelaudan UpdraftPlus-alueelta. Voit:

 • Varmuuskopioi tietty sivusto manuaalisesti kaikkien sivustojen luettelosta UpdraftPlus-sovelluksella
 • Tarkastele kaikkia ajoitettuja varmuuskopioita
 • Tarkastele kaikkia olemassa olevia varmuuskopioita

Kuinka varmuuskopioida useita WordPress-sivustoja MainWP: llä ja UpdraftpLus: lla

�� Hinta ja yksityiskohdat

MainWP-ydinosake on 100% ilmainen, ja suurin osa varmuuskopiolaajennuksista on myös ilmaisia.

Ainoa asia, josta saatat joutua maksamaan, on itse varmuuskopiolaajennus. Jos esimerkiksi haluat käyttää premium-UpdraftPlus-ominaisuuksia, joudut ostamaan UpdraftPlus -tuotteen premium-version..

Tästä huolimatta useimmat sivustot ovat todennäköisesti hyvin kaikilla ilmaisilla vaihtoehdoilla, mikä tekee tästä asennuksesta yhden edullisimmista tavoista varmuuskopioida useita WordPress-sivustoja..

�� Siirry MainWP: hen

�� Mikä on paras ratkaisu useiden WordPress-sivustojen varmuuskopiointiin?

Yhteenvetona voidaan mainita, että tässä on neljä kattamaa työkalua, jotka auttavat hallitsemaan useiden sivustojen varmuuskopioita:

Kytkeä
Ilmainen vaihtoehto?
Tallennus pilviin?
Hinta PRO **: lle
BlogVault❌ *199 dollaria vuodessa viidelle sivustolle
ManageWP120 dollaria vuodessa viidelle sivustolle
WP-aikakapseli❌ *99 dollaria vuodessa 10 sivustolle
MainWPVapaa

* Molemmat tarjoavat ilmaisen kokeilujakson ilman luottokorttia.
** Halvin suunnitelma, joka tukee useita sivustoja.

Joten… mikä on paras työkalu sinulle?

Tarkka vastaus riippuu tarpeistasi, ja kaikilla näillä työkaluilla on jotain tarjottavaa eri tavoin.

Mutta jos etsit yhtä yleistä suositusta, BlogVault on loistava paikka aloittaa.

Se on 100% omistettu varmuuskopioille, mikä on hienoa, jos et halua täydellisiä sivustonhallintaominaisuuksia, joita ManageWP ja MainWP tarjoavat. Lisäksi käyttö on erittäin helppoa, koska pilvitallennustila on sisäänrakennettu.

Sinä melkein vain rekisteröidyt, asennat laajennuksen, ja varmuuskopiosi ovat aktiivisia. Toista tämä jokaiselle sivustolle. Sitten voit hallita kaikkia näitä sivustoja BlogVault-hallintapaneelissa.

Onko sinulla kysymyksiä siitä, kuinka hallita useiden WordPress-sivustojen varmuuskopioita? Kerro meille kommenteissa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map