31 parasta WordPressin sosiaalisen median laajennusta (osa 1)

Miksi parhaat sosiaalisen median laajennukset? No, blogin pitäminen WordPressissä vaatii yleensä enemmän työtä kuin vain kirjoittamisen. Myös myynninedistämisen tulisi olla olennainen osa. Ei kuitenkaan koskaan riitä, jos olet ainoa henkilö, joka jakaa sisältösi. Se lasketaan vain, kun muutkin tekevät sen.


Joten miten voit saada kaikki levittämään sanoja sisällöstäsi? Ensinnäkin julkaisemalla vain korkealaatuisia viestejä ja kutsumalla sitten kävijöitä reagoimaan ja jakamaan ne kanavilleen. Tässä ovat 30+ paras WordPressin sosiaalisen median liitännäinen joka auttaa sinua tekemään sen:

Parhaat sosiaalisen median laajennukset WordPressille:

1. Revive Old Post

Parhaat sosiaalisen median laajennukset WordPressille: Revive Old Post

Revive Old Post on ollut tukipiste sosiaalisen median laajennusmarkkinoilla jo jonkin aikaa. Se on loistava tapa jakaa aiempaa sisältöäsi säännöllisesti sosiaalisessa mediassa ja automaattiohjauksessa.

Lyhyesti sanottuna, sinun tarvitsee vain aktivoida laajennus, asettaa aikavälit, verkot, joihin sen tulisi lähettää, ja olet valmis. Siitä lähtien plugin toimii automaattisesti.

(Jotkut asiat, joita voit säätää: mikä tekee artikkelista jaettavan, viestien väliset välit, viestit, joita ei saa jakaa, kuinka monta kertaa artikkeli tulisi lähettää, muodot, mukautettu ajoitus, lokit jne.)

2. Hallitsija

Parhaat sosiaalisen median laajennukset: Monarch

Jaa-painikkeet … jaa-painikkeet kaikkialla! Monarchin avulla – WordPressin parhaiden sosiaalisen median lisäosien luettelomme toinen merkintä – voit lisätä sosiaalisia kuvakkeita mihin tahansa sivustoosi ja missä tahansa muodossa: kelluvat sivupalkit, sisällön ylä- ja / tai alapuolella, kuvissa ja videoissa, automaattiset ponnahdusikkunat , automaattiset sisäänkäynnit ja paljon muuta.

Voit näyttää jokaisen niistä monilla näyttävillä tavoilla ja asettaa tarkan hetken, jolloin haluat niiden näkyvän. Paljon kuin tilauksen ponnahdusikkunat, mutta sosiaalisen median painikkeilla.

3. Super socializer


WordPress Social Share, sosiaalinen sisäänkirjautuminen ja sosiaaliset kommentit -laajennus - Super Socializer WordPress Social Share, sosiaalinen sisäänkirjautuminen ja sosiaaliset kommentit -laajennus – Super Socializer

Tekijä (t): Team Heateor

Nykyinen versio: 7.12.42

Viimeksi päivitetty: 28. toukokuuta 2020

super-socializer.zip


96% Arviot


60000 + asennukset


2.5.0Requires

Tämän laajennuksen avulla voit integroida sivustosi sosiaaliseen mediaan monilla ainutlaatuisilla tavoilla. Mainitsemalla muutama: voit lisätä sosiaalisen sisäänkirjautumisen, sosiaaliset kommentit, mukautetut sosiaaliset valikot ja vastaavat painikkeet.

Muuten, tämä laajennus tarjoaa sinulle myös kaikki sosiaalisen median kuvakkeet maailmassa (jokaiselle verkolle kuviteltavissa).

4. SocialFans

sosiaaliset fanit

Laajennus, joka näyttää fanit, tilaajat ja seuraajat. Se toimii 30 sosiaalisen verkoston kanssa, mikä tärkeintä: Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter ja 26 muuta kanavaa.

5. Kiivi


Sosiaalinen jakamislaajennus - Kiwi Sosiaalinen jakamislaajennus – Kiwi

Tekijä (t): WPKube

Nykyinen versio: 2.0.16

Viimeksi päivitetty: 19. heinäkuuta 2019

kiwi-social-share.2.0.16.zip


82% Arviot


20000 + asennukset


WP 4.0 + vaaditaan

Ilmainen WordPress-laajennus, joka auttaa artikkeleidesi ja sivujesi jakamisessa sosiaalisessa mediassa: Facebook, Twitter, LinkedIn, Reddit, Pinterest, Google+ ja sähköposti. Sitä on helppo hallita kaikenlaisille käyttäjille.

Kiwi lisää sosiaalisia kuvakkeita sisällön jälkeen ja ennen sitä (tai molemmat samanaikaisesti) ja tulee neljään eri nahkaan. Plugin on erittäin kevyt ja latautuu erittäin nopeasti. Pysy ajan tasalla widget-versiosta!

6. AccessPress-sosiaaliset kuvakkeet

accesspress

AccessPress Social Icons antaa sinulle paljon erilaisia ​​sosiaalisia kuvakkeita jokaiselle verkolle sekä hienoja mukautusmahdollisuuksia, joten kaikki mahtuu verkkosivustosi tyyliin täydellisesti.

Voit esimerkiksi valita useista Facebook-kuvakkeista, joiden malli on erilainen, jotkut näyttävät yksinkertaiselta ja tyylikältä, jotkut hauska ja värikäs ja toiset vintage-tyyppisiltä.

7. Sosiaalisen jakamisen painikkeet & GetSocialin analyysi


WordPress sosiaalisen jakamisen painikkeet ja Analytics-laajennus - GetSocial.io WordPress sosiaalisen jakamisen painikkeet & Analytics-laajennus – GetSocial.io

Tekijä (t): Getsocial, S.A.

Nykyinen versio: 4.3.3

Viimeksi päivitetty: 1. huhtikuuta 2020

wp-share-buttons-analytics-by-getsocial.4.3.3.zip


90% Arviot


10000 + asennukset


WP 3.0 + vaaditaan

Tämä sosiaalisen median laajennus sisältää 18 tuhatta työkalua, jotka tekevät erilaisia ​​asioita sivustosi sosiaalisessa liikenteessä. Jotkut heistä ovat ilmaisia, toiset maksettuja.

Täällä on todella paljon, joten haluaisin keskittyä vain mielenkiintoisimpiin asioihin. Niitä ovat: kelluvat jakamispalkit, mobiililaitteiden jakamis- ja seurantapalkit, älykkäät ponnahdusikkunat, tervetulopalkit, osakkeiden seuranta, Google Analytics -integraatio ja paljon muuta.

8. Mashshare


Sosiaalisen median jakamispainikkeet | MashShare Sosiaalisen median jakamispainikkeet | MashShare

Tekijä (t): René Hermenau

Nykyinen versio: 3.7.5

Viimeksi päivitetty: 25. huhtikuuta 2020

mashsharer.3.7.5.zip


96% Arviot


50000 + asennukset


WP 3.6 + vaaditaan

Upea laajennus, joka tarjoaa pari hyödyllistä asiaa sivustollesi, kuten sosiaalisen median kuvakkeet, jakopainikkeet, "osuus kokonaismäärästä" laskurit ja tilaa-painikkeet.

Laajennuksessa on myös ilmaisia ​​ja maksettuja lisäosia: ylimääräisistä painikkeista, YouTube-videojaon ponnahdusikkunasta, tarttuvista jakamispalkkeista, Google Analyticsista, sosiaalisen jaon optimoinnista ja muusta. Miksi nimi? Näyttää siltä, ​​että sosiaalisen median moduuli löytyy Mashablesta.

9. Sosiaalinen Buzz

sosiaalinen buzz

Mielenkiintoinen laajennus, joka antaa sinulle sosiaalisen kuvaajan, samanlainen kuin mitä Mashable käyttää. Se kuvaa niiden ihmisten lukumäärää, jotka jakavat tietyn sisällön blogissasi. Tämän lisäksi saat myös vakiona sarjan sosiaalisen median painikkeita.

Ideana on auttaa sinua lisäämään liikennettä esittämällä artikkeleitasi tällä hetkellä (mikä on kuuma).

Tämä päättää tämän luettelon 1. osan.

Okei, tiedän, että 9 on todennäköisesti jo liian monta sosiaalisen median laajennusta, jotta niitä olisi yhdellä sivustolla. Hyvä tapa tässä olla, jos et pidä tätä 9-ruokalajin illallisena. Mutta sen sijaan buffet. Joten, valitse vain laajennuksia, jotka pidät eniten. Jätä muut.

Mutta odota, siellä on enemmän! Meillä todella on Tämän viestin OSA 2 julkaistiin uudessa blogissamme: Revive.Social (sieltä löydät merkinnät 10-31). Olemme rakentaneet sivuston antamaan sosiaalisen median laajennuksillemme entistä enemmän tilaa Internetissä ja perustamaan heille täysin uuden tuotemerkin. Tarkista se:

32 parasta WordPressin sosiaalisen median laajennusta (osa 2)

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map