3 ehdottomasti paras RSS-viesti WordPress-laajennusten lähettämiseen ja mitä voit tehdä jokaisella

RSS on kuollut, elää RSS!


Ihmiset eivät ole olleet innostuneita RSS: sta pitkään aikaan. Teknologia on varmasti ohittanut parhaan yleisön silmissä, mutta sitä käytetään edelleen verhojen takana. Lisäksi voit silti saavuttaa melko hienoja asioita WordPress-sivustossasi.

Saalis? Tarvitset hyvän laajennuksen, jotta se tapahtuu. Jotkin lisäosat tulevat olemaan parempia kuin toiset, riippuen siitä, mitä haluat tehdä, jotkut liitännäiset tulevat olemaan parempia kuin toiset, ja kun otamme hintalappu sekoitukseen… no, siitä tulee taas aivan erilainen tarina.

Joten tänään tutkimme RSS-aihetta WordPress-laajennusten lähettämiseksi ja suoritamme luovia asioita, joita voit tehdä heidän kanssaan.

Merkintä; kyse on RSS: stä WordPress-laajennusten lähettämiseksi erityisesti – tarkoittaen, että tarkastelemme laajennuksia, jotka pystyvät tuomaan sisältöä RSS-syötteistä ja lisäämään sen blogitekstinä muun sisällön rinnalle. Jos tarvitset sitä, lue!
Paras RSS WordPress-lisäosien lähettämiseen

Jos kiire ja haluat vain jonkun osoittavan sinua oikeaan suuntaan, voit tarkistaa alla olevan taulukon yhteenvedon havainnoistamme:

Paras RSS lähettää WordPress-laajennuksia verrattuna

WP RSS-aggregaattori
Feedzy RSS-syötteet
CyberSyn

RSS viestiinYYY
Avainsanojen suodatusYYY
MedialiitteetYYY
Kokoteksti RSSYYY
WordPress.org-luokitus4,4 / 54,7 / 54,1 / 5
HINTA80 dollaria – 150 dollaria vuodessa yhdelle sivustolle149 dollaria vuodessa 3 sivustoa vartenilmainen (lite) tai 99,95 $ (pro)
Tuo se tänne Tuo se tänne Tuo se tänne

Paras RSS WordPress-lisäosien lähettämiseen:

1. Feedzy RSS-syötteet

Feedzy RSS-syötteet
Feedzy on täydellinen, lopullinen "RSS lähetettäväksi" WordPress-laajennus. Tarkoittaa, että et tarvitse mitään lisäosia, jotta saat kaikki ominaisuudet, kuten joskus tapahtuu muissa laajennuksissa. Toiseksi saat sisäänrakennetun avainsanojen suodatus myös kyky hallita tuodun sisällön ulkonäköä (tehdään erityisten tunnisteiden avulla lisättäessä syötettä ja kautta) kolme asettelumallia). Uusimmassa versiossa voit myös nyt Tuo koko tekstin RSS-syötteet, automaattisesti noutaa tuotteiden hinnat, ja purkaa erilaisia ​​elementtejä mukautetuista syötetunnisteista.

Lisäksi plugin antaa sinulle rajoittamattoman syötteen, tarkista päällekkäinen sisältö kautta WordAI-integrointi (työkalu kirjoittaa myös tekstit ei-robottityyliin) ja lisää seurantatunnisteet.

Mielenkiintoinen lisäys Feedzylle on, että se tukee tytäryhtiölinkkejä. Voit määrittää sen lisäämään viite- / tytäryritystunnuksesi automaattisesti syötteen linkkeihin. Dofollow-tunnisteen poistaminen tuotuista linkeistä on myös vaihtoehto.

Lisäksi WordPress-trendien seuraamiseksi plugin on täysin yhteensopiva Elementorin ja uuden WordPress-lohkoeditorin kanssa (mikä tarkoittaa, että voit lisätä ja mukauttaa syötteitä suoraan käyttöliittymään).

Feedzy Elementorin räätälöinti

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, liian monien ulkoisten viestien tuominen sivustoosi ei vaikuta verkkosivustosi latausaikoihin, koska Feedzy tarjoaa rehujen välimuisti.

On vain kolme helppoa vaihetta, kun RSS-asetukset määritetään lähettämään Feedzy: n kautta:

 1. Lisää kelvollinen syöte.
 2. Aseta suodatus avainsanojen perusteella (sisällytä tai sulje pois sisältö, joka sisältää tietyn avainsanan).
 3. Määritä sisältö a tietty postityyppi, luokka, ja muokata sisällön ulkoasua tunnisteiden avulla. Lisäksi voit myös lisää mukautettuja kenttiä siltä varalta, että haluat tehdä jotain edistyneempää syötteen kanssa.

Feedzy avainsanojen suodatus

Feedzy-tuontiasetukset

Nyt hinnoittelusta. Laajennuksen versio, joka antaa sinulle RSS-postituskyvyn, on 149 dollaria vuodessa. Voit tosiasiallisesti käyttää sitä kolmella sivustolla vain yhden sijaan. Tämä tekee siitä edullisen vaihtoehdon niille, jotka tarvitsevat RSS: ta WordPress-laajennusten lähettämiseen useissa projekteissa. Jos tarvitset työkalua useammalle kuin kolmelle verkkosivustolle, voit vaihtaa Agenttilisenssiin, joka maksaa 299 dollaria / vuosi.

Viileä käyttöesimerkki

Kenen pitäisi saada Feedzy

Jos haluat alkaa käyttää RSS: tä postittaaksesi toimintoja nopeasti, useille syötteille, ja samalla kun pystyt myös suodattamaan tuotavan sisällön (plus käyttämäsi widgetit ja tärkein lyhytkoodi), sinun tulee nauttia Feedzystä erittäin paljon. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, hintamerkillä 149 dollaria kolmelta sivustolta se tulee paljon edullisemmaksi, jos käynnissä on useita projekteja.

2. WP RSS-aggregaattori + lisäosat

WP RSS-aggregaattori
Pidän tästä laajennuksesta, minun on myönnettävä. Siinä on käytännössä kaikki RSS-liittyvät toiminnot kuviteltavissa, ja samalla se on helppo ymmärtää ja helposti muokattavissa.

WP RSS -kokoamisohjelma on oikeastaan ​​usean laajennuksen työkalu. Ensinnäkin tarvitset ytimen WP RSS Aggregator -laajennuksen – tämä on ilmainen. Sitten voit hankkia minkä tahansa määrän lisäosia laajentaaksesi toiminnallisuutta tai laajentaaksesi koko asian kykyjä jollain muulla tavalla (lisää asetuksia jne.).

Ainoa haittapuoli tässä laajennuksessa on kuitenkin se, että suurin osa sen parhaista ominaisuuksista todellakin tulee näiden maksettujen lisäosien kautta.

Lyhyt tarina, jos haluat perus RSS: n lähettävän toiminnallisuuden, se maksaa sinulle 80 dollaria / vuosi yhdestä sivustosta. Hieman edistyneemmälle asennukselle – RSS: n lähettämiselle, kokonaistekstin RSS-syötteille ja avainsanojen suodattamiselle (tuo tietty sisältö siinä olevien avainsanojen perusteella) – hinta nousee 150 dollariin / vuosi.

Ydinlaajennus itsessään antaa periaatteessa vain mahdollisuuden seurata mitä tahansa määrää RSS-syötteitä ja näyttää linkit yksittäisiin syötteisiin – artikkeleihin – lyhytkoodin avulla.

Minun on kuitenkin annettava se WP RSS -aggregaattorille, he ovat huolellisesti toimittaneet erittäin hyviä järjestelmänvalvojan ominaisuuksia. Voit esimerkiksi tuoda ja viedä asetuksia ja syötteitä, mustan listan syötteitä, asettaa syötteiden käsittelyvälejä ja jopa siirtyä virheenkorjaustilaan, jos syötteissäsi on ongelmia.

Palaa laajennuksen RSS-tiedostoon kykyjen lähettämiseksi … Joten paras tapa hankkia tämä toiminto on ostaa WP RSS -aggregaattorin "Advanced Feeds Bundle." Osana sitä saat kolme lisäosaa: Lähetettävät syötöt, Kokoteksti RSS-syötteet, Avainsanojen suodatus.

Yhdessä näiden kolmen + ytimen laajennuksen avulla voit: lisätä RSS-syötteen, tarkistaa, kuinka se pitäisi tuoda ja mitä tapahtuu sisällön tuontiin, käsitellä kuvia, määrittää tekijätili tuodulle sisällölle, lisätä mukautettu teksti ennen ja sisällön jälkeen ja paljon muuta.

Kaiken kaikkiaan siellä on paljon tavaraa, mutta samalla voit hyvin käyttää vain oletusasetuksia, ja viestejäsi ei tuoda ongelmaan.

Yksi asia, joka on pidettävä mielessä, kun saat lisäosien paketin, siirry laajennuksen asetuksiin → Syöte viestiin -välilehti → valitse "Ensiluokkainen täyden tekstin palvelu" vieressä "Kokoteksti RSS-palvelu" etiketti. Tämä antaa sinulle päivitetyn sisällön tuonnin.
WP RSS-aggregaattorin asetukset

Viileä käyttöesimerkki

Napsauta laajentaaLähetys RSS -toimintoa WP RSS Aggregatorissa voi käyttää moniin asioihin. Mutta erityisen nauttin siitä, että käytän sitä sisällön tuomiseen toisesta CMS: stä uuteen WordPress-sivustoosi.

Jos siirtyminen WordPress-sivustolta toiselle ei ollut tarpeeksi stressaavaa, kuvittele, että joudut vaihtamaan myös CMS: t lennossa – esimerkiksi muuttamalla Joomlasta WordPressiin tai Drupaliin. Ja vaikka tiedän, että on olemassa menetelmiä tehdä tämäntyyppiset asiat oikein, suora RSS-postitus tuontiin on aivan nopeampaa.

Mitä teet tässä, varmista, että RSS-syötteesi toisessa CMS sisältää kaikki julkaistut viestit, ja lisää sitten tämä syöte WP RSS Aggregatoriin. Huomaa, tämä voi viedä hetken.

Ja tiedän mitä ajattelet … rehellisesti sanottuna tämä menetelmä voi todellakin epäonnistua, ja kuka tietää miksi, luultavasti useista syistä. Mutta pelkkä käyttäjän näkökulmasta yksinkertaisuus tekee siitä kokeilun arvoisen. Vaikka se epäonnistuisi, minkä sen ei pitäisi olla, menetät silti tuskin koskaan.

Kenen pitäisi saada WP RSS-aggregaattori

Kun tarkastellaan kaikkia laajennuksen ominaisuuksia ja lisäosia, sanoisin, että se on loistava ratkaisu verkkosivustoille, jotka luottavat suuresti ulkoisiin RSS-syötteisiin ja kykyyn tuoda niitä ilman vaivaa. Sisällönkerääjät tulevat mieleen, sisäiset verkkosivustot (yrityksen sisällä) tai kuratoidut julkaisut jne. Ja tietysti sinun on oltava valmis käyttämään 150 dollaria vuodessa.

3. CyberSyn


CyberSEO Lite (CyberSyn) CyberSEO Lite (CyberSyn)

Tekijä (t): CyberSEO.net

Nykyinen versio: 6.18

Viimeksi päivitetty: 30. huhtikuuta 2020

cybersyn.zip


84% Arviot


10000 + asennukset


WP 4.0 + vaaditaan

CyberSyn on yksi harvoista järkevistä RSS-tiedoista, jotka lähettävät markkinoille WordPress-laajennuksia, jotka toimittavat sen toiminnallisuuden ytimen ilmaiseksi. Tästä huolimatta on joitain rajoituksia.

Ensinnäkin CyberSyn näyttää tekevän kaiken mitä odotit sen tekevän. Voit lisätä RSS-syötteitä tuontia varten ja mukauttaa tapaa, jolla tuontia käsitellään.

Voit määrittää tuodut viestit tiettyihin luokkiin, määrittää kuinka usein tuonti pitäisi tehdä, mitä tehdään liitteiden / medioiden kanssa ja jopa kuinka käsitellä viesteihin mahdollisesti sisältyviä videoita jne..

cybersyn

Kääntöpuolella kokenin kuitenkin joitain ongelmia yrittäessäni tuoda kokonaisia ​​syötteitä yhdessä siihen sisältyvän median kanssa (luomalla samalla esillä olevia kuvia lennossa). Kehittäjä suosittelee myös pitämään syndikoitavien viestien lukumäärä jokaisesta syötteestä kerralla pieninä arvoina, jotta suoritusaika lyhenee.

Siitä huolimatta saat RSS-viestin, jotta voit lähettää toiminnallisuutta ja koko tekstiä ilmaiseksi, joten on vaikea valittaa.

Laajennuksesta on saatavana myös premium-versio, nimeltään CyberSEO. Se laajentaa saatavissa olevien syötteiden valikoimaa ja antaa sinulle vielä enemmän määritysvaihtoehtoja. Lisäksi voit laittaa minkä tahansa tuoman sisällön a tekstin kehruu palvelu.

Ensiluokkainen versio maksaa 99,95 dollaria.

Viileä käyttöesimerkki

Napsauta laajentaaksesi .CyberSyn itsessään on hyvä työkalu upottaa varpaasi RSS-tuonnissa ja nähdä kuinka kaikki tämä toimii. Esimerkiksi, kun kyse on joistakin peruskäytöistä, voit aloittaa sisällön kuraattorin tämän laajennuksen avulla. Voit yksinkertaisesti tuoda useista lähteistä, tallentaa kaiken luonnoksena ja tarkistaa sitten manuaalisesti ja päättää, mitä haluat julkaista.

Jos kuitenkin saat laajennuksen premium-version, voit aloittaa melko mielenkiintoisen SEO- tai markkinointikokeilun tuoman sisällön suhteen.

Laajennus toimii esimerkiksi useiden tekstin kehräyspalveluiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit tuoda kappaleen sisällöstä, kehrätä sen ja julkaista sen uudelleen.

Merkintä; sitä ei tietenkään pidä tehdä muiden ihmisten sisällölle – mihin otat sen kysymättä – mutta se on silti mielenkiintoinen mahdollisuus tutkia omalla sisällöllä.

Kenen pitäisi saada CyberSyn

Tämä laajennus on suunnattu ihmisille, jotka tuovat RSS-sisältöä SEO-tarkoituksiin – kuten sivustossa, joka täyttää verkkosivuston sisältöä muista lähteistä. Pitäisi myös toimia hyvin, jos haluat vain testata koko RSS: n idean lähettämiseksi sijoittamatta premium-ratkaisuun.

Sinun valintasi?

Mitä mieltä sinä olet? Oletko testannut yhtä suosituista RSS-kirjoituksista WordPress-laajennusten lähettämiseen? Tai ehkä sinulla on todella viileä RSS-tapainen käyttötapaus, jonka haluat jakaa? Puhu alla olevissa kommenteissa.

Tässä taas tämä vertailutaulukko:

WP RSS-aggregaattori
Feedzy RSS-syötteet
CyberSyn

RSS viestiinYYY
Avainsanojen suodatusYYY
MedialiitteetYYY
Kokoteksti RSSYYY
WordPress.org-luokitus4,4 / 54,7 / 54,1 / 5
HINTA80 dollaria – 150 dollaria vuodessa yhdelle sivustolle149 dollaria vuodessa 3 sivustoa vartenilmainen (lite) tai 99,95 $ (pro)
Tuo se tänne Tuo se tänne Tuo se tänne

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map