WordPress-freelancerit: Kuinka laittaa osa yritystäsi automaattiohjaukseen (maksuttomat numerot, lyijygeneraation automatisointi, WordPress-kehittäminen autopilotissa)

WordPress-freelancerit: Kuinka laittaa osa yritystäsi automaattiohjaukseen (maksuttomat numerot, lyijygeneraation automatisointi, WordPress-kehittäminen autopilotissa)

WordPress-freelancerit: Kuinka laittaa osa yritystäsi automaattiohjaukseen (maksuttomat numerot, lyijygeneraation automatisointi, WordPress-kehittäminen autopilotissa)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Olen virallisesti villi sähköpostilla.


Ja ei ole niin, että en välitä tai minua ei voi häiritä, kun ihmiset ottavat minuun yhteyttä. En vain tunnu olevan yhteensopiva itse median kanssa.

Koska olen ammattilaisbloggaaja ja työskentelen WordPressin kanssa, tämä ei tee elämästäni helppoa, ja etenkin silloin, kun on tekemisissä uusien potentiaalisten asiakkaiden kanssa, joita voin lykätä taisteluistani.

Mutta pidä kiinni … miksi kerron sinulle tämän?

No, johtamani asia on ammatillisen tuottavuuden pyhä graali – jotkut ihmiset haluaisi sinun uskovan – mikä on aihe business Automation.

Automaatio – kuten joidenkin liiketoiminta-alueidesi asettaminen automaattiohjaukseen, joten sinun ei tarvitse viettää aikaa huolehtia niistä käsin. Esimerkiksi, kuten sanoin, suurin ongelma minulle oli sähköposti. Sähköposti oli jotain, josta minun piti huolehtia, ja tehdä… niin kivuttomasti kuin mahdollista. Mutta tällaisia ​​ongelmia on enemmän. Ongelmat, joiden kanssa lukemattomat freelancerit kamppailevat päivittäin, ehkä edes tietämättä sitä.

WordPress-freelancerit: Kuinka laittaa osan yritystäsi autopilottiin

Itsessään automaatio on luultavasti jotain, josta sinun pitäisi alkaa miettiä heti – vaikka olet suhteellisen uusi WordPress-freelance-maailmassa. Ja jos olet toiminut tässä liiketoiminnassa jo jonkin aikaa, kuinka olet onnistunut selviytymään ilman automaatiota?!

Joka tapauksessa, tässä on erityisiä asioita, jotka voit tehdä asettaaksesi osan WordPress-liiketoimintaasi autopilottiin:

Sisällysluettelo:

 • Menetelmä X
 • Työskentele järjestelmilläsi
 • Mene helpoille voitoille
 • Käytä Grasshopperia taitavaan automatisointiin
 • Automatisoi lyijyn talteenotto
 • Automatisoi WordPress-kehitys
 • Edistyksellinen automaatio – käytä Zapieria
 • Yhteenveto

1. Menetelmä X

Okei, aioin vain sanoa "olla metodinen" sijasta "Menetelmä X" mutta sitten lopetat vain lukemisen, vuodesta lähtien "olla metodinen" kuulostaa todella kliseeltä. Mutta pidä ja kanna minua täällä, kiitos! Tarkoitan tätä:

Automaation salaisuus – kuten David Allen (joku näistä asioista paljon tietoisempi kuin minä) sanoi – keskittyy kolmeen asiaan (ja sanon parafraasin):

Menetelmä X

 • (A) lopettamaan. Selvitä, onko tietty tehtävä / toimenpide / elementti todella suoritettava. Ehkä voit vain poistaa sen kokonaan? Jos on, tee se.
 • (b) Yksinkertaista. Selvitä, onko asia välttämättä tarpeettoman monimutkainen – aivan kuten tämä ilmaisu. Toisin sanoen, riippumatta siitä, mitä haluat automatisoida, sen on ensin oltava yksinkertainen!
 • (C) Automate. Päätehtävä. Huomaa, että tämä tulee kolmanneksi – mikä tarkoittaa, että voit automatisoida vain jotain, joka on osoittautunut tärkeäksi (jota ei ole poistettu) ja joka on jo riittävän yksinkertainen.

Joten siinä valossa metodologisena ollessa, tai Menetelmässä X on kyse vain tarpeellisten asioiden automatisoinnista, jotta niitä ei voida kokonaan eliminoida.

Pohjimmiltaan metodinen toiminta estää sinua menemästä tahattomasti ja etsimään uutta asiaa automatisoitavaksi "vain koska." Sen sijaan voit keskittyä parantamaan nykyisiä prosessejasi.

"Kilpailukyvyn säilyttämiseksi sinun on automatisoitava – tai joku muu automatisoi sinut pois liiketoiminnasta."
– Jeff Haden

Kuten Jeff Haden sanoo hänen Inc.com -sarakkeessa, "Kilpailukyvyn säilyttämiseksi sinun on automatisoitava – tai joku muu automatisoi sinut pois liiketoiminnasta." En voinut olla yhtä mieltä siitä.

Ymmärrän, että tämä kaikki voi kuulostaa sellaiselta saarnaamiselta, mutta haluan todella korostaa tätä menetelmän X osaa, joten pyydän teitä pitämään sen mielessä, kun jatkamme luettelon muiden kohtien läpi.

2. Työskentele järjestelmien parissa

Automaatio on vaikeaa, jos et dokumentoi jokaista toistettavaa asiaa, joka on osa päivittäistä asialistasi.

Suoraan sanottuna, jos et tiedä tarkkoja vaiheita, jotka johtavat tietyn tehtävän suorittamiseen, kuinka voit automatisoida ne?

Siksi automaatiotapahtumassa olevan suosituimman tapaa tulisi ottaa huomioon prosessisi ja tarkistaa sitten prosessit joka kerta, kun käydään läpi niiden suorittaa kyseinen tehtävä.

Seuraavaksi, kun sinulla on (mikä luulet olevan) prosessin lopullinen versio, vasta sen jälkeen automatisoida se.

Aloita prosessikirjastosi rakentaminen jo tänään – prosessit, jotka ovat välttämättömiä liiketoimintatapoillesi. Tuo kirjasto tulee pian arvokkaammaksi omaisuudeksi.

3. Mene helpoille voitoille

Automatisoi se, mikä on helpointa automatisoida ensin.

Vain antaakseni teille esimerkin ja päivän ensimmäisen työkalusuositukseni, kuten totesin, suurin osa ongelmistani on pyörittänyt sähköpostia. Yksi näistä ongelmista ei ole koskaan seuraaminen ihmisten kanssa ajoissa. Aika, jota tein, on merkitä sähköpostiosoite tähdellä ja palaa sitten siihen ASAP (lue: ei koskaan).

Pelastus tuli jostakin nimeltään Bumerangi. Se on yksinkertainen Gmail-laajennus, joka lisää uuden hallintarivin jokaiseen uuteen sähköpostiluonnokseen, kuten tämä:

Boomerang Gmail -sovellus

Sen avulla voit merkitä tietyt sähköpostit palataksesi postilaatikkoosi myöhemmin joidenkin liipaisimien perusteella. Voit esimerkiksi asettaa sähköpostin palaamaan, jos et saa vastausta X päivän kuluessa. Pohjimmiltaan, jos asetat asiat oikein, voit saada Boomerangin automatisoimaan "seurata tuon henkilön kanssa" ohjeita.

Tämä on esimerkki helposta voitosta. Sinun ei enää tarvitse merkitä näitä asioita kalenteriin. Boomerang muistuttaa sinua oikeaan aikaan.

4. Käytä Grasshopperia älykkääseen automatisointiin (maksuttomilla numeroilla)

Vaikka ei heti ilmeistä, Heinäsirkka on siisti palvelu, joka voi olla melko kätevä automatisoinnille, mutta se sisältyy kaikkiin yksityiskohtiin sen määrittämisessä.

Heinäsirkka 1-800 maksuttomia numeroita

Aivan niin kuin olemme samalla sivulla, Grasshopper on virtuaalipuhelinjärjestelmä. Toisin sanoen voit määrittää sen kanssa toimivat puhelinnumerot (1-800 maksutonta tai paikallista numeroa) ja ohjata ne sitten muihin paikkoihin tarpeidesi perusteella..

Yksinkertaisimmassa asennuksessa voit vain maksuttoman numeron ohjata henkilökohtaiseen soluosi, vain tietosuojaan liittyvistä syistä (tällä tavalla sinun ei tarvitse näyttää todellista numeroasi verkkosivustolla).

Mutta Grasshopperissa on todella paljon enemmän odottamista. Kaksi tärkeintä ominaisuutta meille ovat laajennukset ja mukautetut tervehdykset.

Ensinnäkin jotkut ihmiset haluavat silti valita puhelimen ja soittaa sinulle sen sijaan, että viestivät sähköpostitse. Ja ellei sivustollasi ole yhtään numeroa, he vain ohittavat sinut potentiaalisena urakoitsijana.

Käyttämällä Grasshopperia, et voi vain antaa heidän tavoittaa sinuun, vaan myös toivottaa heidät tervetulleiksi mukautetulla viestillä ja antaa heidän valita tietyn laajennuksen, joka liittyy heidän kyselyyn.

Voit esimerkiksi asettaa x1-laajennuksen olemaan suunnilleen "myynti," sitten x2 – "tuki," ja niin edelleen. Sitten kukin niistä voi johtaa asiakkaan ennalta tallennettuun viestiin tutustuttaaksesi tarjouksesi paremmin. Asiakas todennäköisesti kuuntelee todellista ääntäsi, jopa tallennettuna, kuin lukee kopioita sivustoltasi.

Puhelun lopussa puhelu siirtyy vastaajaan ja saat sitten puhelun nauhoituksen + sinulle lähetetyn kopion..

Automaation suhteen voit kuitenkin mennä vielä pidemmälle:

 • Esimerkiksi, jos jonain päivänä havaitaan jokin merkittävä virhe, ja asiakkaasi alkavat kärsiä siitä, he selvästi vaativat sinua ratkaisun löytämiseksi. Voit nauhoittaa viestin, jossa kerrotaan, mitä he tekevät, ja asettaa sen päätervehdykseksi. Tällä tavalla sinun ei tarvitse toistaa itseäsi joka kerta.
 • Menetkö lomalle? Nauhoita uusi tervehdys ja kerro ihmisille, kun olet tulossa takaisin.
  • Jos olet lomalla, mutta haluat silti, että tärkeimmät asiakkaasi voivat tavoittaa sinut, aseta "salaisuus" laajennus ilmaisiin numeroihin. Älä ilmoita siitä tervehdyksissään, vaan kerro vain asiakkaillesi, minkä numeron he tarvitsevat painaakseen saadakseen sinuun yhteyttä heti. Aseta tämä laajennus yhdistämään suoraan soluusi.
 • Pakko katkaisemaan jonkin aikaa kokonaan? Ohjaa kaikki puhelut kumppaniin tai työtoveriin tai vain suoraan vastaajaan mukautetun tervehdyksen avulla, joka antaa ihmisille tietää mitä on tekeillä.

Heinäsirkka antaa sinun tehdä kaiken. Mielikuvitus on luultavasti ainoa raja tässä. Muutamia esimerkkejä.

Tietyssä mielessä tämäntyyppinen automatisointi on poistaa joitain toistettavia vuorovaikutuksia asialistalta, ja antaa niiden hoitaa virtuaalipuhelinjärjestelmä.

5. Automatisoi lyijyn talteenotto

"Lyijykaappaus" kuulostaa likaiselta sanalta.

Lisäksi lause vapauttaa meidät myös siitä, että kyse on todellisista ihmisistä, ei pelkästään abstraktista "johtaa." Valitettavasti tuskin on kuitenkaan parempaa tapaa soittaa siihen, joten jätetään vain siihen.

Lyijykaappaus on avain jokaisessa liiketoiminnassa, WordPressiin liittyvässä ja muuten.

Ongelma on kaksitahoinen:

 • Jos olet vasta aloittamassa, miten aiot saada viittauksia,
 • Jos olet jo perustunut, kuinka voit estää korkealaatuisimpien viittausten puuttumisen?

Tässä tarkoitan viimeksi mainittua. Pääasiassa, kun työskentelet yhden asiakkaan parissa, olet todennäköisesti tarpeeksi miehitetty, etkä kiinnitä 100% huomiota tuleviin uusiin johtoihin. Loppujen lopuksi olet kiireinen. Tämä on toinen ongelma sähköpostissani … johtaa johtaa, en toimi. Olen varma, että pystyt suhtautumaan jossain määrin.

Joten tärkein asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on varmistaa, että jokainen sisään tuleva johto on kunnolla huollettu ja että jos ne ovat sinulle sopivia, et kaipaamaan niitä. Pelkään, että kykysi käsitellä kaikkea käsin on lyhyt tie epäonnistumiseen.

Tässä on kaksi vaihtoehtoista ratkaisua, molemmat yhtä hyviä (mielestäni):

Käytä optiini-lomakkeita saadaksesi johtaa

Klassinen tapa antaa ihmisten tavoittaa sinut on vain lisätä yhteyslomake sivustollesi. Yksinkertainen.

Mutta ei tehokasta.

Mikä näyttää toimivan nyt paljon paremmin, on käyttää optiini-muotoa tavallisen yhteyslomakkeen sijasta.

Tässä on mitä teet:

Rekisteröidy ensin Sendinblue-palvelulla – se on mitä me käytämme kaikkeen CodeinWP / ThemeIsle -ohjelmaan (rakastamme sitä). Se on edullinen (erityisesti verrattuna MailChimpiin) ja tarjoaa siistit ominaisuudet, etenkin automaatioosastolla.

Sendinblue sähköpostin automaatio

Luo seuraavaksi uusi lomake ja lisää se yhteystietosivulle. Ulkopuolelta muoto näyttää normaalilta. On paikka jonkun nimelle ja sähköpostille. Mutta seuraavaksi tulee ainutlaatuinen osa.

Siirry Sendinblue’n automaatio-osioon ja luo lyhyt viestisarja, joka opastaa henkilöä tarjouksen ja työskentelyn kanssasi läpi. Pyydä heitä vierailemaan tietyillä blogin sivuilla, ehkä tutkimaan niitä kautta Typeform (se on työkalu, jota käytimme laajassa hosting-tutkimuksessa) jne. Kysy heidän tarpeistaan, budjetteistaan ​​ja niin edelleen. Periaatteessa mikä sopii yrityksellesi.

Jätän yksityiskohdat tästä sinulle, mutta saat idean.

Kaiken lopussa sinulla on lyijy, joka on 100% valmis ottamaan vastaan ​​ja käsittelemään henkilökohtaisesti. Ja mikä tärkeintä, jotkut ihmiset luopuvat prosessista puolivälissä – nämä ovat asiakkaitasi, jotka eivät ole ihanteellisia, ja sinun on silti pitänyt huolehtia heistä, jos se ei ollut johtaa gen gen -järjestelmää.

Tämä polku on jossain määrin samanlainen kuin sen kanssa, josta keskustelimme Heinäsirkka ilmaiset numerot, mutta se tapahtuu sähköpostitse vs. puhelimitse.

Käytä CRM-integrointia hankkiaksesi liidit

Vaihtoehtoinen menetelmä on käyttää CRM-järjestelmää prosessin käsittelemiseen.

CRM-polku voi olla parempi ratkaisu, jos myyntiprosessisi alkuvaiheet ovat monimutkaisempia ja vaativat henkilökohtaista panostasi nopeammin (verrattuna optin-muotopolkuun).

Kaikilla suosituilla CRM-ratkaisuilla on hieno sähköpostiintegraatio ja erilaisia ​​tapoja käsitellä uusia liidejä. Luulen, että kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, koska ketään CRM: ää ei hallitse kaikkia. Tutustu kuitenkin Nutshell CRM: ään, Insightly CRM: ään tai Highrise CRM: ään.

6. Automatisoi WordPress-kehitys

Luulen, että on korkea aika puhua WordPressistä erityisesti.

Ymmärrän, että kaikki seuraavat asiat eivät ole hyödyllisiä tietyntyyppiselle WordPress-liiketoiminnallesi, joten voit vapaasti valita minkä tahansa näyttää hyvältä:

Automatisoi sivuston siirto / kloonaus

Useimmissa WordPress-projekteissa aloitat työskentelemällä sivuston paikallisella versiolla ja siirrä se sitten lopulliseen palvelimeen. Jos sinulla on jo tehokas järjestelmän asennus tätä varten, ohita rohkeasti, mitä aion sanoa, mutta jos et – niin Kopiokone-laajennus auttaa todennäköisesti sinua.


Kopiokone - WordPress-siirtolaajennus Kopiokone – WordPress-siirtolaajennus

Tekijä (t): Snap Creek

Nykyinen versio: 1.3.34

Viimeksi päivitetty: 16. toukokuuta 2020

duplicator.1.3.34.zip


98% Arviot


1000000 + asennukset


WP 4.0 + vaaditaan

Tämä on plugin, jota CodeinWP-tiimi on käyttänyt pitkään siirtääkseen sivustoja ympäri ja nopeuttamaan käynnistysprosessejamme huomattavasti.

Loppujen lopuksi, miksi teet kaiken tämän käsin? Automaattiset laajennukset, kuten Kopioija, tekevät asioita paitsi nopeammiksi, myös etkä alttiina inhimillisille virheille.

Automatisoi puhdistus

Toinen asia, joka sinun on mahdollisesti tehtävä joka kerta WordPress-kehitystyötä tehtäessä, on palauttaa koko asennus oletusasetuksiin. Näin voi tapahtua, jos teit jotain todella varjoisaa ja koko asia romahti.

Tietysti voit tehdä tämän käsin, mutta plugin-reitin kulku on nopeampaa. Tässä on yksityiskohtainen opas.

Automatisoi teema-asetukset

Jos työskentelet WordPress-projektissa, johon sisältyy teeman virittäminen, käytät todennäköisesti lapsiteemoja. Vaikka tämä on tapa, joka on parempi tapa kuin vain miettiä vanhempaa teemaa, joissakin tapauksissa voit olla hiukan luovampi ja automatisoida prosessin osa.

Jos esimerkiksi käytät runko-teemaa suurimmassa osassa projektiasi, sinulla on todennäköisesti suosikki teema-asetusjoukot – ne, jotka vierität joka kerta. Mutta niiden toteuttaminen käsin ei ole kovin tehokasta.

Vaihtoehto on ottaa kaikki nämä asetukset ja muuttaa niistä mukautettu konfigurointilaajennus. Tällä tavalla voit vain aktivoida laajennuksen ja integroida asetukset uuteen sivustoon yhdellä napsautuksella.

Siellä on siistiä opas WPMUDEV: ssä kaikki siitä.

Automatisoi sosiaalisen median jakaminen

Olipa se sinun tai asiakkaasi sivusto, sosiaalisesta mediasta tulee tärkeä tekijä koko asian yleisen menestyksen kannalta.

Joten jatkuvan hallinnan helpottamiseksi kenelle tahansa, joka ylläpitää sivustoa, miksi et tarvitse vain laajennusta, joka jakaa blogin sisällön automaattisesti?

Se vain niin tapahtuu, melko salaperäisesti (yskä!) Kuin oma Revive Old Post toimii hyvin siihen. Aivan kuten nimestä voi päätellä, plugin kurkistaa sivuston arkistoihin ja jakaa yhden viesteistä sosiaalisen median profiileihin autopilotissa (toimii Twitterissä, Facebookissa, LinkedInissä).

Revive Old Post

Automatisoi varmuuskopiot

Varmuuskopiot ovat yksinkertaisesti jotain, josta et halua huolehtia. Haluat vain, että heistä huolehditaan.

Tässä on kattava vertailu omistamme, tutkimalla WordPressin suosituimpia varmuuskopioratkaisuja (spoilerihälytys; voittajamme on BlogVault).

Voit asettaa useimmat varmuuskopiolaajennukset toimimaan täydellisessä automaattiohjauksessa … kuten sen pitäisi olla.

7. Edistyksellinen automaatio – käytä Zapieria

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, meillä on Zapier – kiistatta paras tapa yhdistää kaksi sovellusta toisiinsa ja automatisoida seurauksena tapahtuva.

Ja Zapierin maailmassa, an "sovellus" on erittäin laaja termi.

Jos et tiedä, Zapier on melko samanlainen kuin IFTTT, mutta hiukan edistyneempi (ja kokemukseni mukaan luotettava). Lyhyesti sanottuna, sinun täytyy valita syöttösovellus, liipaisin, ulostulosovellus ja toiminto, joka tulisi suorittaa tuotossovelluksessa.

Okei, se ei ehkä kuulosta kovin selvältä, mutta tässä on esimerkki:

Yksi monista Zapierin tukemista sovelluksista on GitHub. Mitä voit esimerkiksi tehdä, on ottaa uusia asioita GitHubista ja luoda jokaiselle kortteja Trello-ohjelmassa.

(Ja muuten, kun sanon sen "sinä pystyt" tee tämä, tarkoitan itse asiassa sitä, että se tapahtuu automaattiohjauksella – Zapier suorittaa tehtävän.)

Tällä tavalla sinun ei enää tarvitse käydä GitHubissa nähdäksesi mitä tapahtuu. Mutta se on vain jäävuoren huippu … Zapier tukee yli 700 sovellusta.

Mitä muuta siellä on?

Yhteenveto: Tässä ovat tärkeimmät työkalusuosituksemme yrityksesi osien automatisoimiseksi:

Työkalut WordPress-liiketoiminnan automatisoimiseen

Bumerangi
Heinäsirkka
Sendinblue
WordPress-kehitys
Zapier
Käytä sitä automatisoidaksesi seurannasähköpostisi. Lähetä heille oikeaan aikaan ja selvitä, kun ihmiset lukevat niitä.Määritä ilmaiset numerot ja käytä Grasshopperin virtuaalipuhelinjärjestelmää automatisoidaksesi kaikki puhelimesi toiminnot yrityksessäsi ja saadaksesi myös enemmän asiakkaita samanaikaisesti.Käytä sitä korvataksesi kontaktilomakkeet optiinimuodoilla – näin automatisoimalla osiosi lyijykaappauksesta.Automatisoida sivuston migraatio, tietokanta nollataan, teeman asetukset, sosiaalisen median jakaminen, varmuuskopiot.Yhdistä kaikki kaksi sovellusta ja automatisoi niiden välinen työnkulku.

Se on tämä viesti, mutta ehkä sinulla on joitain muita ideoita WordPress-liiketoiminnan automatisoimiseksi…

Luuletko, että esimerkiksi optiinimuodot (Sendinblueen kanssa tai muuten), ilmaiset numerot Heinäsirkka, vai osien kehittämisen asettaminen automaattiohjaukseen on hyvä tapa automatisoida työsi WordPress-tilassa? Voit vapaasti jakaa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector