Verkkosuunnittelumalli: Kirjoita ehdotus, joka rokkaa vain 10 minuutissa

Web-suunnittelijana kykysi tuoda uusia asiakkaita riippuu kyvystäsi kirjoittaa onnistuneita web-suunnitteluehdotuksia. Mutta sinulla ei ole varaa viettää kolme tai neljä tuntia parantamalla jokaista ehdotusta. Tarvitset aikaa verkkosivustojen todelliseen rakentamiseen – ja verkkosuunnittelumallimalli voi antaa sinulle tämän ajan.


Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka luoda verkkosuunnittelumalli jonka voit mukauttaa yksittäisille asiakkaille muutamassa minuutissa.

�� Etsitkö blogin kirjoittamista koskevia neuvoja? Näin kirjoitat hyvän blogin.

kirjoita verkkosuunnitteluehdotusmalli

Miksi sinun pitäisi käyttää malleja verkkosivujen suunnitteluun liittyvissä ehdotuksissa

Verkkosuunnittelumallin luominen on yksi helpoimmista tavoista yksinkertaistaa ehdotusprosessia. Jokainen sävelkorkeus vaatii tiettyjä elementtejä: arvio suunnitelmasi ongelmien ratkaisemiseksi, luettelon projektin tavoitteista, yksityiskohtaisen aikataulun, joka näyttää projektin kunkin vaiheen, ja niihin liittyvät kustannukset.

Näiden elementtien sijoittaminen verkkosuunnitteluehdotusmalliin tarjoaa useita etuja:

 • Kaikki tiedot ovat yhdessä paikassa – Sinun ei tarvitse kirjoittaa mitään uudelleen tai avata tusinaa eri tiedostoa vetääksesi tietoja suunnitteluprosessin eri puolista.
 • Tarjoukset ja hinnat ovat yhdenmukaiset – Mallineesi sisältyy luettelo kaikista palveluistasi sekä kunkin palvelun kustannukset. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia kaiken hinnoittelusta jokaisesta työstä – perushinnat ovat jo olemassa. Sinun on muokattava niitä vain, jos työskentelet epätavallisen suuren verkkosivuston kanssa.
 • Mallit ovat mahdollisuus osoittaa suunnittelutaitosi – Suunnittelemalla silmäänpistävä malli, joka näyttää yrityksesi persoonallisuuden, auttaa potentiaalisia asiakkaita ottamaan yhteyden yritykseesi henkilökohtaisemmalla tasolla. Se on myös hieno tapa näyttää asiakkaalle tekniset taidot.
 • Voit muokata malleja muutamassa minuutissa – Tietyillä ilmeisillä alueilla voit mukauttaa jokaisen mallin: asiakkaan yhteystiedot, ongelmalausunto, tavoitteita koskeva lausunto. Muutamia nopeita parannuksia tekevät mallistasi ihanteellisen ehdotuksen potentiaaliselle asiakkaallesi.

ehdotusmallin edut

Lyhyesti sanottuna, käytä verkkosuunnittelumallipohjia laajentaaksesi yritystäsi ja vähentääksesi yksittäisten ehdotusten tuntimäärää joka kerta.

Brendan Quigley

Brendan Quigley
acorn30

Aluksi kesti meiltä viikkoja saadaksemme ehdotuksen asiakkaalle, mutta nyt voimme tehdä sen kirjaimellisesti muutamassa minuutissa. Ymmärsimme, että merkittävä osa viivästyksestä oli tietämättä, mistä aloittaa ehdotuksen laatiminen tai onko se, mitä panimme paperille, mitä etsivät asiakkaat. Tutkittuamme verkossa ja tarkastellessamme kilpailijoiden ehdotuksia, pystyimme luomaan pohjapohjan, jota muokata ja muuttaa, kunnes löysimme sellaisen, joka toimi.

Kuinka luoda verkkosuunnittelumalli

Menestyvän verkkosuunnittelumallin tulee sisältää seuraavat elementit:

 • esittely – Selitä kuka olet ja perustiedot yrityksestäsi. Sisällytä perus, helposti luettava yleiskatsaus palveluihisi.
 • Ongelman selvitys – Koko sivu, joka on tarkoitettu asiakkaasi ongelmien selittämiseen yksityiskohtaisesti.
 • Tavoitteet / ehdotetut ratkaisut – Tällä sivulla on verkkosivustosuunnitteluprojektisi tavoitteet keskittyen toteutettaviin erityisiin ratkaisuihin.
 • Tavallinen pakettien erittely – Tämä erittely antaa yksityiskohtaisempia tietoja tavallisesta verkkosuunnittelupaketistasi.
 • Ekstrat – Kattava luettelo lisävarusteista, joita asiakkaasi voivat ostaa vakiosuunnittelupaketin lisäksi.
 • Suositukset – Sijoita ainakin kolme asiakkaiden suositusta erilliselle sivulle ja liitä ruutukaappaukset verkkosivustoille, jotka olet suunnitellut kyseisille asiakkaille. Voit vaihtaa nämä 6–12 kuukauden välein vastaamaan viimeaikaista työtäsi.
 • Seuraavat vaiheet – Tässä osassa tulisi hahmotella, kuinka asiakkaasi voi toimia, jos hän on kiinnostunut työskentelemään kanssasi.
 • Käyttöehdot & allekirjoitussivu – Tässä hahmotellaan luottamuksellisuus, työn oikeudet ja miten työskentelet asiakkaan kanssa. Sopimuksen tekeminen ehdotukseen helpottaa asiakkaiden kirjautumista palveluihisi heti.

ehdotusmallirakenne

Tänään osoitamme sinulle, kuinka voit luoda nämä elementit web-suunnittelusehdotusmalliisi.

1. Esittely

Johdanto on yksinkertaisin osa verkkosuunnittelumalliin, mutta se ei tee siitä yhtä tärkeää. Se vahvistaa yrityksesi identiteettiä, näyttää tietosi asiakkaastasi ja muistuttaa heitä miksi he ottivat sinuun yhteyttä ensisijaisesti.

Ehdotuksen johdanto olisi muotoiltava samalla tavalla kuin liikekirje, ja sen tulisi sisältää useita vakioelementtejä:

Tämä on yksi helpoimmista tuotemerkkimuodoista, mutta monet aloittelijoiden suunnittelijat unohtavat sisällyttää sen web-suunnittelusehdotusmalliin. Suunnitteluehdotus on virallinen yritysasiakirja, ja sen pitäisi näyttää yhdeltä. Tyylikkään logon näyttäminen muistuttaa myös potentiaalisia asiakkaitasi estetiikastasi.

1.2. Yrityksesi yhteystiedot

Potentiaalisella asiakkaallasi saattaa olla jo yhteystietosi, mutta ne tulisi silti listata suoraan yrityksen nimen ja logon alle. Tämä palvelee kahta tarkoitusta: se saa ehdotuksen tuntemaan olonsa enemmän kuin virallinen asiakirja ja tekee yhteydenpidosta helppoa, jos asiakas tykkää ehdotuksestasi..

1.3. Asiakkaan nimi ja mahdolliset yhteystiedot

Haluat luoda tilaa tälle verkkosuunnittelumallimalliin omien yhteystietojesi alle, muotoiltu samalla tavalla kuin yrityskirje. Ihannetapauksessa sinun tulisi käyttää tietyn henkilön koko nimeä yrityksessä yrityksen nimen sijasta.

1.4. Ongelmalausunto, jossa arvioidaan asiakkaan erityisiä huolenaiheita

Tämä kappale osoittaa ymmärryksesi asiakkaasi tarpeista. Voit lisätä yleisen ongelmalausuman malliin tai voit jättää siihen tilaa; tämä on yksi aloista, joita olisi mukautettava voimakkaasti jokaiselle ehdotukselle.

1.5. Lyhyt kuvaus yrityksestäsi ja palveluistasi

Kuvaile enintään kahdessa kappaleessa yrityksesi kokemusta ja tarjoamiasi palveluita. Sijoita palvelut ja kokemukset tapaksi käsitellä asiakkaasi ongelmia. Tämän avulla potentiaalisten asiakkaiden on helppo arvioida palveluitasi ja päättää, haluavatko he harkita koko ehdotusta.

Haluat mukauttaa tätä aluetta jokaiselle asiakkaalle, mutta yleisen kappaleen sisällyttäminen malliin on hyvä idea. Tämän ansiosta yksittäisten ehdotusten muuttaminen on helppoa.

1.6. Katsaus muuhun ehdotukseen

Anna luettelopisteluettelo ehdotuksen jokaisesta osasta, mukaan lukien niiden vastaavat sivunumerot. Tämä osoittaa organisaatiotaidosi ja helpottaa asiakkaan päättää mitä ensin lukea.

1.7. Sinun allekirjoituksesi

Ehdotuksenne esittelyn tulisi voida olla itsenäinen liikekirjeenä. Kirjaudu ulos perinteisellä jäähyväisellä, kuten "parhain terveisin", ja lisää allekirjoituksesi asiakirjaan.

Kaikkiaan mallipohjan tulee olla enintään 3-4 kappaletta.

�� Kuinka muokata tätä ehdotuksen osaa: Johdanto on yksi ehdotuksen voimakkaimmin räätälöitävistä osista. Ensinnäkin haluat kirjoittaa oikeat yhteystiedot ja nimen jokaiselle asiakkaalle. Haluat myös muuttaa ongelmalauseketta siten, että siinä käsitellään kunkin asiakkaan henkilökohtaisia ​​huolenaiheita, ja muokata palveluidesi kuvausta keskittyäksesi näiden erityisten ongelmien ratkaisemiseen..

2. Ongelman selvitys

Tällä verkkosivustosuunnittelumallin sivulla haluat laajentaa johdannossa annettuja tietoja. Kuten johdannossa, tätä osaa muokataan voimakkaasti jokaisessa ehdotuksessa, mutta voit sisällyttää malliin joitain asioita prosessin helpottamiseksi.

Aloita yhdellä kappaleella, joka kuvaa tyypillistä asiakasasi ja heidän ongelmiaan. Voit mukauttaa tämän yksittäisiin ehdotuksiin, joten pidä kiinni vain yleisimmistä asioista.

Tässä on esimerkkejä ongelmista, jotka haluat ehkä sisällyttää verkkosuunnittelumallimalliin:

 • Lisääntynyt kilpailu verkossa, mikä vähentää liikennettä
 • Mobiililiikenteen säilyttäminen tai muuntaminen
 • Matala sijoitus hakukoneissa

Oman luettelosi tulisi perustua ongelmiin, joita olet aiemmin usein käsitellyt asiakkaille.

�� Kuinka muokata tätä osaa: Suurin osa asiakkaistasi ehkä haluaa samanlaisia ​​asioita, mutta yksittäisinä yrityksen omistajina heillä on yksilölliset tarpeet. Jos ne tuovat esiin harvinaisen ongelman tai jos huomaat ongelman, jota ei mainita mallissa, lisää se luetteloon.

Toinen, hienovaraisempi tapa mukauttaa tätä osaa on sovittaa sanasto asiakkaan omaan. Jos he puhuvat ongelmistaan ​​tietyssä terminologiassa, käytä joitain samoja sanoja. Jos haluat siirtää terminologiaa, voit tehdä sen tarkoituksella osoittamalla asiakkaallesi, kuinka heidän pitäisi lähestyä ongelmaa sen sijaan. Tämä osoittaa, että ymmärrät heidät, ei vain kuinka tehdä oma työsi.

3. Tavoitteet / ehdotettu ratkaisu

Tämä ehdotuksen osa antaa yleiskuvan projektisi tavoitteista keskittyen siihen, kuinka ratkaista viimeisessä osassa käsitellyt ongelmat.

Käytämme yllä lueteltuja esimerkkejä näyttääksesi miltä se näyttää: lisääntynyt kilpailu, joka johtaa liikenteen vähentymiseen, matkaviestinnän pitämättä jättämiseen tai muuntamiseen ja matalaan sijoitukseen hakukoneissa. Näiden ongelmien torjumiseksi voit luoda seuraavan luettelon tavoitteista:

 • Luo mukautettu sivusto tuoreella, modernilla ilmeellä – Luo ainutlaatuinen sivusto mukautetulla WordPress-teemalla, mikä tekee asiakkaan nimen verkkosivusta mieleenpainuvamman kuin kilpailijan verkkosivut.
 • Työskentele reagoivalla teemalla luodaksesi mobiilitoimintoja – Käytä WordPress-teemaa reagoivalla suunnittelulla ja mukauta mobiili näyttöasetuksia maksimoidaksesi mobiilitoiminnot.
 • Kirjoita verkkosivuston sisältö uudelleen käyttämällä nykyisiä SEO-strategioita ja tekniikoita – Kehitä johdonmukainen SEO-strategia ja kirjoita kaikki verkkosivustosisältöt uudelleen vastaamaan tämän uuden strategian tavoitteita.

Jokaisessa tavoitteessa tulisi olla lyhyt selitys siitä, miten se on saavutettu, mutta älä kuluta tähän enemmän kuin yhtä virkettä. Saat lisätietoja ehdotuksen seuraavasta osasta.

�� Kuinka muokata tätä osaa: Pääpainonne tässä tulisi olla ehdotuksen edellisessä osassa lueteltujen ongelmien ratkaiseminen, joten suurin osa räätälöinnistäsi kohdistuu uusien huolenaiheiden poistamiseen tai kaiken, mikä ei ole merkityksellistä, poistamiseen. Voit jälleen vaihtaa asiakirjan kielen vastaamaan asiakkaasi sanastoa tai tuotemerkkiä.

4. Tavallinen pakettien erittely

Vakiopakettien erittely näyttää asiakkaallesi tarkalleen, mitä hän saa työskentelemällä kanssasi. Tässä verkkosivustosuunnittelumallin osassa haluat luetella yksittäiset palvelut, jotka sisältyvät tavalliseen paketti-erittelyyn. Jokainen palvelu on lueteltava 2–4 ​​lauseella, sisältäen arvioidun aikajanan. Kunkin palvelun hinta on myös ilmoitettava tässä osiossa.

Ruben Gamez

Ruben Gamez
Bidsketch

Ehdotuksen tärkeimmät alueet ovat hinnoittelu ja mitä he saavat siitä hinnasta. Se kuulostaa itsestään selvältä, mutta niin monet ihmiset tekevät ehdotustensa muita alueita tärkeiksi (tai tärkeämmiksi) kuin kyseiset kohdat. Tämä tarkoittaa, että haluat asettaa mallisi ongelma / ratkaisu -kohdan etusijalle ja seurata sitä tarkkaan hinnoitteluosastolla, joka tarjoaa erilaisia ​​hinnoitteluvaihtoehtoja (joten sinun ei tarvitse saada hinnoittelua oikein).

Tärkeintä on, että vaikka mallisi olisi helppo käyttää uudelleen, sen täytyy näyttää siltä, ​​että se olisi täysin räätälöity potentiaaliselle asiakkaallesi. Voit tehdä tämän omaamalla oikea rakenne, missä tärkeimmät ja mukautetut asiat menevät ensin.

Esimerkiksi, jos yksi tarjoamistasi palveluista on WordPress-teeman mukauttaminen, saatat näyttää sen seuraavasti:

WordPress-teeman mukauttaminen – 500 dollaria – Teemme yhteistyötä kanssasi valitaksesi yrityksellesi sopivan WordPress-teeman. Kun teema on valittu, asennamme teeman WordPress-sivustoosi ja räätälöimme sen erittelyihisi. Tämä vie 1-3 viikkoa riippuen tarvittavasta mukautusmäärästä.

Tämä selittää kuinka aiot työskennellä potentiaalisen asiakkaan kanssa ja mitä yksittäiset palvelut suorittavat, sekä kuinka paljon nämä palvelut maksavat. Se osoittaa myös tietosi alustasta, jolla työskentelet, vaikka tavallinen ihminen on silti helppo ymmärtää.

Luo vastaava kuvaus jokaisesta vakiopaketin tarjoamasta palvelusta minimoimalla tekninen kieli. Tuotteet on myös lueteltava suoritusjärjestyksessä ensimmäisestä viimeiseen. Haluat, että ehdotus vastaa potentiaalisen asiakkaasi kysymyksiisi palveluistasi, etkä anna heille enemmän.

Kun olet määrittänyt kaikki kuvauksesi, arvioitu aikajana mukaan lukien, voit luoda yleisen aikajanan vakiotarjouksesi perusteella. Tee tämä lisäämällä yhteen kaikkien peruspalveluidesi arvioidut aikataulut.

�� Kuinka muokata tätä osaa: Ensisijainen tapa, jolla haluat mukauttaa tätä osaa, on poistaa tarpeettomat palvelut ja lisätä niitä "ylimääräinen" kohteita, joita asiakas on pyytänyt. Jos kaikki extrat on lueteltu mallissa, jälkimmäinen prosessi on niin yksinkertainen kuin asianmukaisten tietojen siirtäminen ehdotuksen osasta toiseen. Voit myös viedä tämän seuraavalle tasolle käyttämällä samoja sanoja, joita asiakassi käyttivät heidän pyynnössään.

5. Lisäominaisuudet

Tässä ehdotuksen osassa luetellaan kaikki lisäominaisuudet, joita asiakkaasi voivat ostaa vakioverkkosuunnittelupakettinsa kanssa, kuten:

 • Asenna lisää sivuja
 • Lähetä malleja
 • Jatkuva huolto
 • Muut suunnittelupalvelut
 • Tekstisuunnittelu palvelut
 • Sosiaalisen median markkinointipalvelut

Anna täydellinen luettelo käytettävissä olevista lisäominaisuuksista ja kirjoita jokaiselle 2–4 lauseen kuvaus. Haluat jälleen keskittyä yksinkertaiseen kieleen ja välttää teknistä kieltä. Ehdotuksen tulisi olla tavallisen liikemiehen, ei vain online-yrittäjien, saatavissa.

Brendan Quigley

Brendan Quigley
acorn30

Mahdolliset asiakkaat saavat räätälöityä tietoa, jota he tarvitsevat tietyn projektinsa perusteella. Joten meillä voi olla 12 erilaista palvelua, mutta mahdollisuus etsii tukea vain viidellä näistä palveluista. Lisäämme viisi tekstilohkoa heidän tarpeidensa mukaisiksi, sen sijaan, että annamme heille täydellisen yleiskuvan kaikista palveluistamme. Se antaa heille mahdollisuuden sopeutua tarpeisiimme paremmin kykymmemme täyttää tarpeemme.

6. Suosittelut

Suosittelut ovat yrityksesi elinehto. Omistele sivu ehdotuksestasi jakaaksesi parhaat suosittelut tuleville asiakkaille.

Voit asettaa mallin tämän osan ylöspäin kahdella tavalla. Ensimmäinen vaihtoehto on valita suosikki 5-10 suosittelusi ja näyttää ne luovasti sivulla.

Toinen vaihtoehto on luoda "Suositukset" mallisi osaan ja sisällyttää kaikki saamasi positiiviset suositukset. Sitten, kun räätälöit mallia, voit pitää yksittäisen asiakkaan kannalta merkityksellisimmät tarjoukset ja poistaa loput. Tämä on helppo tapa lisätä ylimääräinen mukautuskerros ehdotukseesi.

7. Seuraavat vaiheet

Tämä osa näyttää asiakkaallesi kuinka hän voi aloittaa suunnitteluprosessin. Voit esimerkiksi tarjota tämän luettelon vaiheista:

 1. Paketin räätälöinti – Teemme yhteistyötä kanssasi muuttaaksesi standardi web-suunnittelupakettia tarpeitasi vastaavaksi ja sisällyttämällä ekstrat pyydettäessä. Kun kaikista palveluista on sovittu, viimeistelemme sopimuksemme kanssasi. Tämä vie 1-2 päivää.
 2. Teeman valinta – Tunnistamme tarkat tarpeesi ja ehdotamme 3-4 räätälöityä WordPress-teemaa, joista voit valita. Tämä vie jopa yhden viikon asiakkaan palautteesta riippuen.
 3. Teeman mukauttaminen – Kun olet valinnut teeman, asennamme sen sivustollesi ja räätälöitämme tarpeen mukaan. Tämä vie 1-2 viikkoa aiheesta riippuen.

�� Kuinka muokata tätä osaa: Monet asiakkaat lähestyvät sinua tietyn aikajanan mielessä, joten joudut ehkä muuttamaan kunkin vaiheen aikajanaa tavoitteidensa mukaisiksi. Jos sinulla on jo ollut useita keskusteluja potentiaalisen asiakkaan kanssa, saatat sulkea pois luettelon ensimmäiset vaiheet ja liittää ehdotukseen kopion sopimuksesta, jotta asiat voidaan viimeistellä välittömästi..

8. Ehdot

Monet suunnittelijat eivät keskustele työnsä oikeudellisista näkökohdista ennen varsinaista sopimusvaihetta, mutta ehtojen jakaminen ehdotukseesi lisää ammattitaitoasi. Se auttaa myös potentiaalista asiakkaasi tuntemaan, että he tekevät tietoisen päätöksen heti get-go-palvelusta.

Tätä artikkelia ei ole tarkoitettu korvaamaan oikeudellisia neuvoja, ja CodeinWP-blogia eivät ylläpitä lailliset ammattilaiset, mutta on joitain asioita, joita suosittelemme sisällyttämään käyttöehtoihisi:

 • Luottamuksellisuusilmoitus – Suurin osa yrityksistä haluaa jonkinlaisen salassapitosopimuksen, ja monilla on omat standardin mukaiset NDA: t. Oman luottamuksellisuuslausunnon jakaminen osoittaa, että ymmärrät tämän tarpeen.
 • Maksujen ja talletusten rakenne – Jos odotat 50% talletusta, sinun on ilmoitettava tämä nimenomaisesti käyttöehdoissasi. Sinun on myös sisällytettävä ehdot, joilla asiakkaat voivat saada takaisin talletuksen, jos sellaisia ​​on.

Katso lisätietoja web-suunnittelun juridisesta näkökulmasta BeeWitzin 17 verkkosuunnittelusopimusta. Jos sinulla ei ole jo omia käyttöehtoja koskevaa sopimusta tai vakiosopimusta, sinun on myös pyydettävä ammatillista juridista neuvoa.

Ehdotusten mukauttaminen

Kun olet luonut verkkosivustosuunnittelumallin, voit alkaa lähettää yksittäisiä ehdotuksia. Ja sen pitäisi kestää vain muutama minuutti – sinun tarvitsee vain liittää se sähköpostiin ja varmistaa, että lähetät sen oikealle henkilölle, eikö niin??

Väärä. Verkkosuunnittelumallit ovat hieno tapa säästää aikaa, mutta et voi lähettää 100% identtisiä ehdotuksia kaikille. Onnistuneet ehdotukset ovat niitä, jotka puhuvat suoraan asiakkaillesi ja jotka tuntevat olevansa heille täysin ainutlaatuisia, vaikka ne perustuvat malliin.

Tämä alkaa muuttamalla asiakkaan nimen esiintymät ja asettamalla oikeat yhteystiedot esittelyyn, mutta se ylittää sen. Itse asiassa ehdotuksesi mukautetut näkökohdat ovat tärkeimmät.

Tässä oppaassa olemme jo tutustuneet siihen, kuinka voit mukauttaa ehdotuksen eri osia. Katsotaanpa nyt joitain vinkkejä koko ehdotuksen mukauttamiseen:

 • Käytä find + korvata – Helpoin tapa saada kiinni malliehdotuksen avulla on jättää sanat "Asiakkaan Nimi" paikassa, jossa sinun olisi pitänyt käyttää henkilön nimeä. Etsi + korvaa -sovelluksen avulla voit välttää tämän ongelman. Temppu, jota voit käyttää, on saada paikanvaraajia, "TK-client-NAME". Taikuutta "TK" (kuten tulevaisuudessa) on, että sitä ei esiinny englanniksi, mikä tarkoittaa, että sen etsiminen on yksinkertaista.
 • Vastaa potentiaalisen asiakkaasi tuotemerkkiä – Olemme jo keskustelleet tästä, mutta se on syytä toistaa. Asiakkaasi äänen sovittaminen varmistaa, että hän ymmärtää esittämäsi tiedot, ja on hieno tapa osoittaa heille, että ymmärrät myös heidän liiketoimintansa.
 • Viittaa sivuston erityisiin alueisiin – Lisää mahdollisuuksien mukaan viitteitä verkkosivuston tiettyihin osioihin. Voit jopa ottaa kuvakaappauksia tai nostaa tekstin palasia verkkosivustolta osoittaaksesi tarkalleen, mistä puhut. Tämä on toinen helppo tapa näyttää asiakkaallesi, että ymmärrät hänen erityistarpeensa.

muokata ehdotusta

Lähetetään ehdotuksesi asiakkaalle

Voit käyttää sähköpostia – vanha koulu. Mutta sitten et tiedä milloin asiakas avasi ja lukee ehdotustasi.

Tämän taistelemiseksi voit asentaa jotain sellaista Boomerang Gmailille. Se kertoo sinulle, kun ihmiset avaa sähköpostisi, napsauttavat linkkejäsi jne.

Tai voit käyttää yhtä suosituista ehdotustyökaluista. Yläosat ovat Bidsketch, JA CO (heidän sarjassa on enemmän työkaluja), ja Proposify. Esimerkiksi bidsketch antaa sinun tietää, mitä asiakkaat tekevät ehdotuksillasi, ja antaa sinulle pääsyn myös joihinkin ylimääräisiin ehdotustyökaluihin ja malleihin.

bidsketch
and.co
proposify

Lopullinen neuvo

Oman verkkosivustosuunnittelumallin luominen on yksi niistä toiminnoista, joilla on korkea sijoitetun pääoman tuottoprosentti pitkällä aikavälillä. Tee se kerran ja sitten hyöty tulevina kuukausina (ehkä vuosina).

Katso lisää tapoja virtaviivaistaa yritystäsi ja ansaita enemmän aikaa suunnittelulle ja sivuston rakentamiseen, tutustu WordPress-suunnittelijoiden tuottavuustyökalujen luetteloomme.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map