Tietojen perusteella 10 parasta maata ulkoistamaan ohjelmistokehitystä

Tietojen perusteella 10 parasta maata ulkoistamaan ohjelmistokehitystä

Tietojen perusteella 10 parasta maata ulkoistamaan ohjelmistokehitystä
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ohjelmistokehityksen ulkoistaminen voi olla hieno tapa säästää rahaa samalla, kun saavutetaan korkealaatuista työtä. On kuitenkin joitain asioita, jotka sinun on tiedettävä ulkoistamisesta ennen kuin voit tehdä sen tehokkaasti. Ensinnäkin sinun on tiedettävä mitkä ovat parhaat maat ohjelmistokehityksen ulkoistamiseksi joten voit keskittää haun tehokkaalla tavalla.


Tässä artikkelissa tarkastellaan lähemmin kymmentä parasta maata, joille ohjelmistokehitys ulkoistetaan.

Parhaat maat ulkoistamaan ohjelmistokehitystä

Sinun leikattu-pidä-yhteenveto

Jos sinulla on kiire, tässä on lyhyt yhteenveto parhaista maista, joille ohjelmistokehitys ulkoistetaan, ja kuinka paljon voit odottaa viettävän:

(Kaavio Visualizer.)

Mikä tekee maasta hyödyllistä ulkoistaa?

Tärkeimmät asiat, joita haluat etsiä määritettäessä parhaat maat ohjelmistokehityksen ulkoistamiseksi, ovat alhaisemmat kustannukset, korkeasti kehittyneet IT-markkinat, korkealaatuinen koulutusinfrastruktuuri ja kyky kommunikoida haluamallasi kielellä (tätä tarkoitusta varten) oletamme, että työskentelet mieluummin englanniksi). Nämä tekijät luovat suuren ammattitaitoisten teknisten työntekijöiden joukon, joista voit valita.

Jotkut yritykset voivat harkita myös muita tekijöitä, kuten kulttuurieroja. Ne voivat vaihdella erilaisista virallisista lomista suuriin kulttuurieroihin, jotka saattavat estää tiettyjä henkilöitä työskentelemästä kanssasi.

Viimeinen huomioitava tekijä, kun harkitaan parhaita maita ohjelmistokehityksen ulkoistamiseksi, ovat aikavyöhykkeet. Monet yritykset löytävät tapoja tehdä yhteistyötä työntekijöiden kanssa useilla aikavyöhykkeillä, mutta sinun tulisi harkita, miten työskentelet muilla aikavyöhykkeillä olevien ihmisten kanssa, ennen kuin aloitat haun. Oletko valmis nousemaan aikaisin tai jäämään toimistolle myöhään Skype-kokouksiin? Onko projektisi riittävän matala prioriteetti, että aikaviive viestinnän välillä on kunnossa? Vai haluatko, että aikavyöhykkeet ovat päällekkäisiä, jotta voit kommunikoida ihmisten kanssa reaaliajassa?

Kun olet selvittänyt, mitkä yrityksesi erityiset ulkoistamistarpeet ovat, olet valmis etsimään yhteistyökumppaneita parhaista maista ulkoistamaan ohjelmistokehityksen.

10 parasta maata ulkoistamaan ohjelmistokehitystä

1. Intia

Parhaat maat ulkoistamaan ohjelmistokehitystä: # 1 Intia

Intia on luultavasti ensimmäinen maa, josta ajattelet kuullessasi termiä "ulkoistaminen", ja syystä. Intia on toiseksi suurin englanninkielinen maa maailmassa, joten se on ihanteellinen valinta ulkoistamisesta kiinnostuneille Yhdysvaltain tai Ison-Britannian työnantajille. Heidän koulutusjärjestelmänsä keskittyy myös voimakkaasti matematiikkaan ja tuottaa jopa useita 2,6 miljoonaa STEM-tutkinnon suorittanutta yhdessä vuodessa.

Mukaan tutkimus Gildiltä, Intialaiset kehittäjät ylittivät amerikkalaisten kollegoidensa matematiikan ja logiikan arvioiden perusteella täysin 11 prosentilla. He saivat kuitenkin huomattavasti alhaisemmat tulokset PHP- ja HTML-testeissä, joten jos etsit verkkokehitystä, kannattaa ehkä tarkistaa, ovatko toimittamasi ulkoistajat hyvät..

palkat: Mukaan Maksuskaala, Intian ohjelmistokehittäjän keskimääräinen vuosipalkka on 779 700 Rs eli 11 139 dollaria.

2. Ukraina

Parhaat maat ulkoistamaan ohjelmistokehitystä: # 2 Ukraina

Ukrainan hallitus on keskittynyt voimakkaasti koulutukseen, joka on ravinnut a kukoistava teknologiateollisuus siellä. Mukaan tilastollinen analyysi HackerRankilta, Ukrainan kehittäjien keskimääräinen pistemäärä oli 88,7% kaikista HackerRank-haasteista. Ukraina asuu myös eniten C ++-ohjelmoijia maailmanlaajuisesti.

Englanti ei ole yleinen väestön keskuudessa, mutta 80% heidän IT-yhteisöstään puhuu englantia, joten viestinnän esteet ovat tässä minimaalinen kysymys. Muita Ukrainan ulkoistamisen etuja ovat aikavyöhyke, joka osittain päällekkäin Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian kanssa, ja samanlainen työskentelykulttuuri, joka palkitsee haasteet ja kilpailun.

palkat: Mukaan Maksuskaala, ukrainalaisten kehittäjien vuotuiset palkat ovat 11 936–46 787 dollaria.

3. Kiina

Kiina

Kiina asuu monia niistä nopeimmin kasvavat IT-yritykset ja tuottaa niin monta kuin 4,7 miljoonaa tekniikan tutkinnon suorittaneita joka vuosi. Hypoteettisessa analyysissä maat, jotka soveltuvat osallistumaan a "ohjelmointiolympialaiset" kirjoittanut HackerRank, Kiina sijoittui ensimmäiseksi.

Tässä on kuitenkin muutamia mahdollisia haittoja. Ensinnäkin vain 10 miljoonaa Kiinan 1,3 miljardista asukasta puhuu englantia, joka tarjoaa suuren viestinnän esteen monille kansainvälisille työnantajille.

Toiseksi Kiinassa tiedetään, että teollis- ja tekijänoikeuksia koskevaa lakia ei noudateta lainkaan. Tämä voidaan kuitenkin välttää palkkaamalla hyvämaineinen ulkoistustoimisto ja selkeiden sääntöjen laatiminen ennen kuin aloitat yhteistyön.

palkat: Ohjelmistokehittäjien vuosipalkat Kiinassa vaihtelee tyypillisesti 189 000 CNY (27 695,96 dollaria) – 357 000 CNY (52 314,59 dollaria).

4. Puola

Puola

Mukaan tilastot HackerRankista, Puolassa asuu maailman kolmannein taitavin ohjelmoija. Heidän ohjelmoijansa sijoittuivat Java-arvioinnissa ensimmäiselle sijalle ja heidät listattiin viiden parhaan joukkoon muiden valtavirran ohjelmointikielten, kuten Python, Shell ja Ruby. Kaksi Puolan suurimmista kaupungeista, Varsova ja Krakova, sijoittuivat myös 50 parhaan kaupungin joukkoon Tholonsin globalisaatioindeksi.

Länsimaiset kehittäjät huomaavat sen myös mielellään 30% Puolan väestöstä puhuu englantia toisena kielenä, viestinnän yksinkertaistaminen. Pohjois-amerikkalaisten yritysten on tehtävä joitain majoitusvyöhykkeitä aikavyöhykkeille, jos ne haluavat järjestää live-kokouksia, mutta päällekkäisyyttä on riittävä toiminnallisen yhteistyön mahdollistamiseksi.

palkat: Tiedot PayScalelta osoittaa, että Puolan keskimääräinen ohjelmistokehittäjä tekee vuosipalkasta 85 069 PLN eli 22 273,88 dollaria.

5. Filippiinit

Filippiinit

Yli 92% filippiiniläisistä puhuu englantia, tekemällä Filippiineistä yhden suurimmista englanninkielisistä väestöryhmistä maailmassa. Heillä on myös erikoistunut STEM lukiojärjestelmä ja ovat toteuttaneet vakava koulutusuudistus viime vuosien aikana.

Nämä tekijät yhdessä Filippiinien peson alhaisen globaalin arvon kanssa ovat yhdistäneet Filippiineistä yhden tärkeimmät ulkoistamiskohteet, maan pääkaupungin Manilan kanssa toiseksi paras kaupunki ulkoistamiseen maailmassa kirjoittanut Tholonsin globalisaatioindeksi.

Uudistukset eivät kuitenkaan ole vieläkään kaventaneet kuilua Filippiinien ohjelmistokehittäjien ja muiden luettelossa olevien kansakuntien kehittäjien välillä. Tämä tarkoittaa, että vaikka se on yksi parhaista maista ulkoistaa ohjelmistokehitystä, jos sinulla on yksinkertainen projekti mielessä, kannattaa ehkä harkita Kiinaa tai Ukrainaa monimutkaisempien hankkeiden toteuttamiseksi.

palkat: keskimääräinen ohjelmistokehittäjä Filippiineillä tekee 554 000PHP eli 10 563,40 dollaria.

6. Romania

Romania

Romania tarjoaa kansalaisilleen mahdollisuuden opiskella ilman egalitaarista koulutusta, joka on kannustanut yhtä näistä Euroopan monimuotoisimmat tech-kohtaukset. Romanialaiset kehittäjät sijoittuivat maailman 20. sijalle HackerRank-ohjelmointitestit.

Romania on investoinut voimakkaasti tietotekniikkainfrastruktuuriinsa useiden viime vuosien aikana, ja se on saanut ne täytäntöön 18. sija A.T. Kearney Global Services -indeksi, joka luokittelee maat taloudellisen vetovoiman, taitotasojen ja saatavuuden sekä yleisen liiketoimintaympäristön perusteella. Ja useimmat kehittäjät ansaitsevat ainakin kolme kertaa enemmän Keskimääräisen romanialaisena tällä alalla pystytään saamaan tasainen virta uusia ja lahjakkaita työntekijöitä.

Romania tarjoaa myös muita keskeisiä etuja työnantajille Länsi-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Aikavyöhyke tarjoaa merkittävän päällekkäisyyden Länsi-Euroopan ja jopa Yhdysvaltojen aikavyöhykkeiden kanssa. Lähes 90% Romanian kehittäjäyhteisöstä puhuu englantia, ja monet muut vieraat kielet, kuten venäjä ja saksa, ovat yleisiä Romaniassa.

palkat: Kehittäjien vuosipalkat Romaniassa vaihtelevat 12 000–35 000 dollaria.

7. Brasilia

Brasilia

Brasilia asuu karkeasti 6,18 miljoonaa sujuvaa englannin kieltä ja hallitus, joka pyrkii luomaan parempaa tekniikan koulutusinfrastruktuuri. Yhdistettynä epätavallisen nuoreen työvoimaan – 38,18% väestöstä on alle 24-vuotiaita – tämä tekee Brasiliasta tulevan maan ohjelmistokehityksen ulkoistamiseksi.

Brasilian IT-yhteisö on kuitenkin edelleen suhteellisen nuori. Brasilialaiset ohjelmoijat vain ansaitsivat maalin keskimäärin 71,3% HackerRank-arvioinneista. Tämä tekee Brasiliasta loistavan paikan löytää nuorempia kehittäjiä, mutta tarkoittaa, että haluat tarkastella edistyneempiä projekteja muissa tämän luettelon maissa.

palkat: Brasilian elinkustannukset vaihtelevat villisti paikasta toiseen, ja ohjelmoijapalkat vaihtelevat vastaavasti. Paikasta ja kokemustasosta riippuen, Brasilialaisten kehittäjien palkat vaihtelee välillä R24 000 (6 009,26 dollaria) – R132 000 (33 054,78 dollaria).

8. Taiwan

Taiwan

Taiwan on koti maailman seitsemänneksi taitavimmalle kehittäjälle mukaan HackerRank, jolla on vahvat asiantuntemukset esimerkiksi toiminnallisesta ohjelmoinnista ja tietorakenteista. Myös Taiwanin hallitus on panostanut voimakkaasti tavoitteeseensa "Aasian Piilaakso" parannetulla STEM-koulutuksella ja IT-infrastruktuurilla.

Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että Taiwan on paras paikka ulkoistaa. Päällä Englanti kielitaitoindeksi, Taiwan on 40. sijalla 80 muusta kuin englanninkielisestä maasta. Ohjelmointiyhteisön sisällä tiettyjä numeroita on vaikea löytää, mutta tämä luku viittaa siihen, että viestinnän esteistä voi tulla tärkeä kysymys, jos ulkoistat Taiwanille. Taiwan harkitsee tällä hetkellä englannin kielen tekemistä yhdeksi heidän kielestään viralliset kansalliset kielet tämän ongelman korjaamiseksi.

palkat: Maksuskaala toteaa, että keskimäärin taiwanilainen ohjelmistokehittäjä ansaitsee TWD729 147 eli 23 427 dollaria vuodessa.

9. Egypti

Egypti

Egypti oli vain 42. HackerRank-luettelossa 50 suosituinta maata ohjelmistojen kehittämisessä, mutta he ovat omistautuneet lisäämään tekniikan työntekijöiden määrää. Viime vuosien aikana Egypti on investoinut Eurooppaan STEM-painopisteisiin lukioihin, tuottaa suuren joukon teknistä osaavia työntekijöitä. Useimmat koulut myös Egyptissä opeta englantia, joten viestinnän esteiden tulisi olla vähäisiä suhteessa egyptiläisiin työntekijöihin.

Se, mikä Egyptin todella loistaa tässä luettelossa, on kuitenkin puhdas kohtuuhintaisuus: ulkoistaminen Egyptiin maksaa sinulle vähemmän kuin ulkoistaminen muualla tässä luettelossa..

palkat: Egyptin vanhemman ohjelmistokehittäjän keskipalkka on EGP103,187, joka muuntaa 6.041.22 dollariksi. Tämä on huomattavasti alhaisempi kuin muualla kehittäjät, joten vaikka saatat viettää kauan etsimällä oikeaa henkilöä, säästät paljon, kun olet löytänyt heidät..

10. Kanada

Kanada

Kanadassa on vahva koulutusinfrastruktuuri, jossa keskitytään erityisesti tekniikkaan: 18,6% Kanadan vuotuisista tutkinnoista on STEM astetta. Tosiasiallisen taitotason suhteen kanadalaiset ohjelmoijat olivat HackerRank sijoittui 21. sijalle. Kolme Kanadan kaupunkia sijoittuivat myös 50 parhaan joukkoon Tholonsin globalisaatioindeksi: Toronto, Calgary ja Halifax.

Ulkoistaminen Kanadaan tarjoaa myös useita muita etuja, etenkin yhdysvaltalaisille yrityksille. Kulttuurieroista on hätää, ja aikavyöhykkeet mahdollistavat helpon kommunikoinnin yhdysvaltalaisten asiakkaiden kanssa. Tämän avulla yritysten on helppo saavuttaa todellinen yhteistyö monimutkaisemmissa projekteissa.

palkat: Kanada on kallein paikka ulkoistaa tässä luettelossa; keskimääräinen ohjelmistokehittäjä ansaitsee 64 266 dollaria (47 659,67USD) PayScalen mukaan. Työntekijöiden vakaa laatu ja suotuisa valuuttakurssi korvaavat kuitenkin nämä ylimääräiset kustannukset.

Viimeiset ajatukset parhaista maista ulkoistaa ohjelmistokehitys

Hakusi rajoittaminen parhaisiin maihin ohjelmistokehityksen ulkoistamiseksi on vain ensimmäinen askel onnistuneeseen ulkoistamissuhteeseen. Sinun on myös luotava selkeät viestintä- ja yhteistyöjärjestelmät.

�� Jos haluat lisätietoja tästä, tutustu oppaisiin, kuinka ja milloin ulkoistaa WordPress-työtä ja mistä löytää paras WordPress-ohje.

�� Voit myös katsoa meidän 10 miljoonan yrityksen profiileja, jotka on rakennettu ohjelmistokehityksen ulkoistamisen ja etätyön avulla.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector