ThemeForest vs Independent teemakaupat: Mistä sinun pitäisi ostaa WordPress-teemoja?

ThemeForest vs riippumattomat teemakaupat? No, katsotaanpa sitä – lukemattomilla vaihtoehdoilla, joita kaikille mahdollisille WordPress-teeman ostajille on tarjolla, on erittäin suuri. Sinänsä kilpailijoiden määrän vähentäminen yhdeksi tai kahdeksi luotettavaksi myyjäksi tuntuu hyvältä idealta, mutta herättää kysymyksen: mistä sinun pitäisi ostaa WordPress-teemoja?


Useille, ThemeForest on menevä resurssi. Sillä on laaja teemakirjasto, etkä löydä mitään pieniä joukkoja WordPress-käyttäjiä, jotka hurraavat sen bestsellereistä. On kuitenkin käyty keskustelua siitä, onko ThemeForest ihanteellinen markkinapaikka. Itse asiassa ostaminen ThemeForestista saattaa jopa tuoda esiin joitain eettisiä kysymyksiä, joita et ole vielä ajatellut.

Suosituilla julkaisuilla, kuten WordPress Tavern, on herätti epäilyksiä teemaForestista Aikaisemmin ja tätä silmällä pitäen haluamme syventyä aiheeseen ThemeForest verrattuna riippumattomiin teemakauppiaisiin. Tässä viestissä aiomme keskustella lyhyesti siitä, mikä ThemeForest on tarkalleen, tarkastella syvällisesti heidän ostamisen etuja ja haittoja ja tarkastella vaihtoehtona riippumattomia teemakauppoja. Loppuun mennessä tiedät tarkalleen, mistä ostaa WordPress-teemoja.

ThemeForest vs riippumattomat teemakaupat

Mikä on ThemeForest?

ThemeForest-kotisivu.

ThemeForest, Yksi Envato n monien ohjelmistoja ajavien yritysten kanssa, on markkinoiden sivustoteemoja. Kirjoittamishetkellä se on maailman 890. suosituin verkkosivusto, mukaan Alexa.

Se tarjoaa tuhansia teemoja kaikenlaisille alustoille, WordPress sisältää runsaasti. Tämä suosio WordPress-yhteisössä on johtanut ThemeForestin rennon taloudelliseen menestykseen, sillä 50% kaikista ThemeForestin WordPress-teemoista on vähintään 1 000 dollaria kuukaudessa.

TeemaForest-teeman voitot

Ei ole epäilystäkään siitä, että ThemeForest tarjoaa laajan valikoiman teemoja (vaikkakin laadultaan vaihtelevia), eikä voida asettaa kyseenalaiseksi niiden määräävää asemaa WordPress-teemamarkkinoilla. Joten mikä tässä on tarkalleen?

Pitäisikö sinun ostaa ThemeForest?

ThemeForest on digitaalinen suuri basaari WordPress-teemoille. Jos etsit tietyn tyyppistä teemaa, se löytyy todennäköisesti jostakin heidän laajasta kirjastoista.

Määrämäärän lisäksi löydät myös laatua. ThemeForest tarjoaa valtavan valikoiman hyvin rakennettuja teemoja, joista monet ovat käyttäjäystävällisiä ja joiden avulla voit nousta ja ajaa nopeasti. TeemaForestin kaikkien aikojen myydyin teema, Avada, on erinomainen esimerkki kaikesta yllä olevasta toiminnassa:

Avada-kotisivu.

Teemaforest ei kuitenkaan ole auringonpaistetta ja sateenkaaria.

Teeman paisuminen on ensimmäinen asia, jota kannattaa pohtia keskustellessasi ThemeForest vs. ThemeForest on kauppapaikka, joka on täynnä myyjiä, jotka kilpailevat keskenään tuottaakseen isompia, parempia ja monipuolisempia teemoja – mikä kuulostaa mahtavalta, ensi silmäyksellä.

Todellisuudessa tämä kova kilpailu tarkoittaa kuitenkin sitä, että tietyissä teemoissa on ylikuormitettu toimintoja, joita suurin osa WordPress-verkkovastaavista ei koskaan käyttäisi. Bulkier teemat voivat lisätä pidentyviä latausaikoja, mikä puolestaan ​​voi vaikuttaa kielteisesti hakukoneoptimointiin. Tämä ei ole vain teoria – se on ollut loppukäyttäjien huomaamat.

Lisensoinnin osalta ThemeForest on ristiriidassa tarjonnan kanssa – josta puhuttiin kaverit EngageWP: ssä. Sen sijaan, että jokainen tuote, jota tarjotaan a Yleinen julkinen lisenssi (GPL) – koska useimmat ilmaiset WordPress-teemat ja -laajennukset ovat esimerkiksi – ThemeForest tarjoaa tuotteita, jotka vaihtelevat käyttöoikeuksien suhteen ja aiheuttavat epävarmuutta.

Esimerkiksi jotkut teemat ovat vain osittain GPL – tarkoittaen, että tietyt teemaelementit ovat suojattu kaupallisilla lisensseillä, mikä on WordPressin avoimen lähdekoodin luonteen vastaista. Puhu sekavaksi.

ThemeForestista ostamisen eettiset kysymykset

Voidaan väittää, että ostaminen ThemeForest vs: ltä muualta herättää joitain eettisiä kysymyksiä. Katsotaanpa argumentteja kummaltakin puolelta:

Moraalisesta näkökulmasta on syytä harkita Pienyritysten auttamisen tärkeys – etenkin tämän päivän myrskyisissä taloudellisissa olosuhteissa. Loppujen lopuksi se on niiden pienten yritysten kipinä, jotka todella ajavat WordPress-yhteisöä eteenpäin, kun taas voidaan väittää, että Envato yhdistää suuresti tämän yhteisöllisyyden mahdollisuuteen ansaita rahaa.

Toisaalta monet näkevät ThemeForestin positiivisena voimana WordPress-yhteisössä. Ne tarjoavat pienille (sekä suurille) myyjille näkyvän alustan markkinoida digitaalisia tavaroitaan suuren yleisön edessä. Monille pienille WordPress-teema-rakentajille ThemeForest on tässä suhteessa vain siunaus.

Se sanoi, vaikka saatat silti auttaa "pieni tyyppi" Kun ostat ThemeForestista, tulet myös osallistumaan Envaton jatkuvaan kasvuun. Tämä on yritys, joka ei esimerkiksi käsittele kehittäjiä, joilla ei ole verosopimusta Yhdysvaltojen kanssa. Toisin sanoen, se ei edusta tasavertaisia ​​toimintaedellytyksiä globaalille kehitysyhteisölle.

Lopuksi on olemassa yksinkertainen kysymys, jonka avulla yhden yksikön hallitseminen valtava osuus markkinoista on harvoin hyvä asia pitkällä tähtäimellä. Vaikka asiat näyttävät tällä hetkellä suhteellisen viihtyisiltä ThemeForest-ohjelmassa, kuka sanoo missä olemme linjalla.

Entä itsenäiset teemakaupat?

Riippumattomat WordPress-teemakaupat on pisteviiva kaikkialla Internetissä (katso meidän suosituinta yli 110 yritystä) ja monet niistä kunnioittavat WordPress-yhteisöä. Ostamalla teemoja riippumattomilta jälleenmyyjiltä, ​​kuten Tyylikkäät teematWPMU, StudioPress, ja – ilmeisesti – ThemeIsle, todennäköisesti vältät ThemeForestille ominaiset haitat.

ThemeForest vs. muut teemakaupat

Saatat myös huomata, että ostamalla riippumattomasta lähteestä olet liittymässä todelliseen WordPress-yhteisöön – täydellinen blogi, tukifoorumeita, sijoitettua tukihenkilöstöä, Facebook-ryhmiä ja niin edelleen.

Lyhyesti sanottuna, jos kysyt, pitäisikö sinun ostaa seuraava WordPress-teemasi ThemeForestilta tai itsenäiseltä teemakaupasta, ei ole oikeaa tai väärää vastausta. Keskimääräinen teemakauppa on kuitenkin varmasti hyvin erilainen peto kuin ThemeForest, ja se saattaa hyvinkin vastata tarpeitasi paremmin.

Johtopäätös – ThemeForest vs teemakaupat

ThemeForestilta on paljon hyviä syitä ostaa, ja varauksistamme huolimatta emme todellakaan suosittele kenenkään boikotoimaan niitä.

Koko viestissä esiin tuodut kysymykset ovat kuitenkin tärkeitä, ja ne tulisi ottaa huomioon ennen seuraavaa ostotapahtumaa. Seurauksena voi olla, että harkitset itsenäistä toimittajaa seuraavan kerran, kun päätät ostaa WordPress-teeman – itsesi ja yhteisön hyväksi!

Yhteenvetona tässä on sinun kannattaa harkita ennen kuin päätät, mistä ostaa seuraavan teemasi:

 • Oletko huolissasi ostosi etiikasta?
 • Haluatko kevyen, tarkoitukseen rakennetun teeman tai monikäyttöisen pedon?
 • Haluatko, että teemasi on saatavana yleisellä julkisella lisenssillä?
 • Liittyminen yhteisöön, johon voit luottaa, on tärkeä sinulle?

Mikä on mielipiteesi tästä "TeemaForest vs." kysymys – oletko ThemeForest-fani tai riippumattomien teemakauppojen kannattaja? Jaa näkemyksesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map