PayPal vs Stripe vs Authorize.net vs Amazon Payments – mikä on parasta WordPress-sivustolle

TL; DR: Tässä viestissä tarkastelemme tarkemmin maksun yhdyskäytäviä. Tähän sisältyy alan tärkeimpien toimijoiden vertailu, plus lasketaan kustannustehokkain palvelu. Tässä on kuka voittaja on välillä: PayPal vs Stripe vs Authorize.net vs Amazon Payments.


Nykyään käytännössä kuka tahansa voi hoitaa online-yritystä – kaikki mitä tarvitset, on verkkosivusto.

Ja käyttäjäystävällisen WordPress CMS: n ja yksinkertaisen mutta tehokkaan ostoskoritoiminnon noustessa WooCommerce-palveluun, jopa muut kuin tekniset henkilöt voivat koota esteettisesti miellyttävän, täysin toimivan verkkosivun. Se ei myöskään maksa sinulle käsivarsi ja jalka – WooCommerce ja WordPress-ydin ovat vapaasti käytettäviä, ja siellä on runsaasti edullisia isäntä- ja verkkotunnuksen tarjoajia.

Toisin sanoen pääsyn esteet vähenevät jatkuvasti, joten nyt on niin hyvä aika vapautua kaapistasi ja rohkaista se itse.
PayPal vs Stripe vs Valtuuta vs. Amazon Payments

Ennen kuin hyppää sisään, sinulla on kuitenkin yksi tärkeä huomio tehtävä. Yritykset tarvitsevat rahaa selviytymiseen, mutta rahan kerääminen verkkosivustoltasi ei tapahdu taikuuden avulla. Sinun on kerättävä asiakasmaksuja suoraan verkkosivustosi kautta valitse ja asenna maksuyhdyskäytävä.

Haluatko tehdä oikean maksuportin päätöksen yrityksellesi? Lue sitten!

Sisällysluettelo
Mikä on maksuyhdyskäytävä? | PayPal-maksutaso | PayPal Payments Pro | Raita | Valtuuta.net | Amazon-maksut | Kustannusvertailu | Mikä maksuportti pitäisi valita?

Mikä on maksuyhdyskäytävä?

Joten ennen kuin aloitamme vertailut, mikä oikeastaan ​​on maksuväylä?

Verkkoyritykset käyttävät yksinkertaisesti sanottuna maksuyhdyskäytäviä valtuuttaakseen ja käsittelemään asiakastoimia. Toisin sanoen, ilman maksuyhdyskäytävää, yritys ei saa palkkaa.

Nyt vaikka et ole koskaan määrittänyt maksuyhdyskäytävää itse, olemme kaikki käyttäneet niitä aikaisemmin asiakkaan näkökulmasta – jos olet joskus ostanut jotain verkossa, eli sen pitäisi olla jokainen!

Joka kerta kun teet oston Amazonilla, maksusi kulkee Amazonin maksuyhdyskäytävän kautta. PayPal on toinen heti tunnistettava maksuyhdyskäytävä, jota olet todennäköisesti käyttänyt aiemmin.

Tänään, emme tarkastele maksuportteja asiakkaan näkökulmasta, vaikka; Tarkastelemme sitä toiselta puolelta – yrityksen omistajan näkökulmasta, eli kauppias.

Jokainen yritys tarvitsee maksuyhdyskäytävän voidakseen käsitellä maksuja verkkosivustoltaan. Kaikkia maksuyhdyskäytäviä ei kuitenkaan luoda yhtäläisesti. Maksuyhdyskäytävää valittaessa on muutamia tärkeitä asioita, joihin kuuluvat:

yhteensopivuus:
Integroituuko maksuyhdyskäytävä valitsemasi verkkokauppapaikan kanssa?
saavutettavuus:
Onko maksuyhdyskäytävä käytettävissä maassasi?
Käytettävyys:
Millainen kassalle on asiakkaasi?
Kustannus:
Paljonko palvelu maksaa??
Rahan kesto:
Kuinka nopeasti voit käyttää varojasi?

Nämä ovat kaikki tekijät, joita harkitaan tämänpäiväisessä viestissä. Nyt on kuitenkin aika esitellä viisi suosituinta maksuyhdyskäytävää, jotka ovat WordPress-käyttäjien käytettävissä. Sattumalta nämä ovat myös viisi suosituinta maksuväylää WooCommercelle.

Mennään eteenpäin, tässä vertailu:

PayPal vs Stripe vs Authorize.net vs Amazon Payments

PayPal-maksutaso

PayPal-maksutaso
Meillä kaikilla on PayPal-tilit, eikö niin? Tämän vuoksi PayPal-maksutaso on yksi suosituimmista maksuportteista kaikissa.

Suuri syy tähän: PayPal-standardi on ehkä helpoin maksuyhdyskäytävä määriteltäväksi. Tavalliset käyttäjät tietävät, että asiakkaat ohjataan PayPalin verkkosivustoon maksamiseksi. Sinänsä ei ole käsittely-, valtuutus- ja tietoturvaongelmia, joista sinun on huolehdittava loppupuolella – lisää vain Pay with PayPal -painike verkkosivustollesi ja anna PayPalin hoitaa loput.

Tämä kassamenettely on kuitenkin haittapuoli, koska monet myymälän omistajat eivät halua ohjata asiakkaita pois ulkoiselle PayPalin verkkosivustolle – luopuvat tosissaan kassan käytön hallinnasta. Kaikkien maksujen käsittely paikan päällä on paljon virtaviivaisempaa kassalle, jota PayPal Standard ei valitettavasti tue..

PayPal Standard on ihanteellinen pienyritysten omistajille, jotka ovat vasta aloittamassa, ilman perustamis- tai kuukausimaksuja, joista huolehditaan, ja ilmaisen, saumattoman integroinnin WooCommerce-palveluun..

Muutamia tärkeitä näkökohtia:

 • PayPal Standard on saatavana 203 maassa.
 • Yhdysvaltain palkkiot ovat 2,9% + 0,30 dollaria tapahtumaa kohden.
 • Mikromaksut (alle 10 dollarin tapahtumat) veloitetaan 5% + 0,05 dollaria per tapahtuma. (PayPal ei tarjoa sinulle parhaita hintoja mikromaksuihin verrattuna raitaan tai muihin ratkaisuihin)
 • Ei käynnistys- tai kuukausimaksuja.
 • Kassaprosessia hoidetaan ulkoisesti.
 • Asiakkaat voivat maksaa millä tahansa suurella luottokortilla tai PayPal-tilillä.
 • PayPal on tunnettu, luotettava tuotemerkki. (PayPal voittaa täällä vs. Authorize.net tai vs. Sripe)
 • Varat siirretään pankkitilillesi 3-4 päivässä.

Joitakin laajennuksia, joiden avulla voit integroida PayPal Standardin WordPress-sivustoosi:

PayPal-maksut Pro

PayPal-maksut Pro
PayPal-maksut Pro on PayPal Payments Standardin palkkio, iso veli.

Se käyttää samaa hyvin arvostettua PayPal-nimeä, mutta tällä kertaa pystyt käsittelemään korttimaksut suoraan verkkosivustoltasi. Tämä antaa sinulle takaisinhallinnan kassakokemuksesta, antaa sinulle mahdollisuuden muokata ja räätälöidä kassasi maksimoidaksesi tulokset.

Toinen siisti ominaisuus PayPal Pron käyttäjille on PayPal Virtual Terminal. Virtuaaliterminaalipalvelun avulla yrityksesi voi hyväksyä asiakasmaksut puhelimitse, antaen sinulle uuden myyntikanavan kohdentamiseksi. Tämä palvelu on ilmainen, mutta siitä veloitetaan hieman jyrkempi transaktiomaksu.

Kuten PayPal Standard, myös PayPal Prossa ei ole asennusmaksuja. Joudut kuitenkin maksamaan 30 dollarin kuukausimaksun plus transaktiomaksut. Virallinen PayPal Pro -laajennus WooCommerce -palvelulle myös palauttaa sinulle 79 dollaria.

Tässä ovat jälleen keskeiset kohdat:

 • PayPal Pro on saatavana vain Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa. (Eikä ole lähellä sitä, mitä PayPal Standard tarjoaa kattavuuden suhteen)
 • Maksut ovat samat kuin PayPal Standardissa – 2,9% + 0,30 dollaria tapahtumaa kohden tai 5% + 0,05 dollaria mikrotransaktioista.
 • Ei käynnistyskustannuksia, mutta kuukausimaksu on 30 dollaria. (PayPal Standard vs. PayPal Pro näyttää paljon halvemmalta)
 • Asiakkaat eivät koskaan poistu verkkosivustoltasi, antaen sinulle täyden hallinnan kassalle.
 • Hyväksy maksut puhelimitse virtuaaliterminaalin avulla (3,1% + 0,30 dollaria per tapahtuma).
 • Lisää PayPalin luottamussymboli kassalle.
 • Nostamat on pyydettävä manuaalisesti, ja varojen kuluminen pankkiisi kestää 3–4 päivää.

Joitakin laajennuksia, joiden avulla voit integroida PayPal Pron WordPress-sivustoosi:

Raita

Raita
Seuraavaksi meillä on Raita, kiistatta suosituin käytettävissä oleva PayPal-vaihtoehto.

Miksi raita on niin suosittu? Koska se antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa maksuja paikan päällä ilman kuukausimaksua. Jos olet WooCommerce-käyttäjä, joka haluaa integroida Stripe -sovelluksen virallisella laajennuksella, olet onnekas, koska laajennus on ilmainen.
Stripe on hiukan vaikeampi asetusehdotus, etenkin verrattuna PayPal Standardiin – loppujen lopuksi Stripe on suunnattu kehittäjille. Jos tiedät kuitenkin tekemäsi asiat tai olet valmis palkkaamaan jonkun, Stripe on yksi parhaimmista maksuportteista työlle.

Stripellä on myös käytössään tehokas petostentorjuntaryhmä käsittelemään epäilyttäviä tapahtumia. Se tukee myös toistuvia maksuja suoraan laatikosta ja on yksi parhaista ratkaisuista kansainvälisille yrityksille – voit hyväksyä yli 100 valuuttaa, jotka muunnetaan automaattisesti oletusvaluuttaksi.

Tässä on yhteenveto kaikista tärkeistä avainkohdista:

 • Stripe on tällä hetkellä saatavana 21 maassa, ja lisää odotetaan lisäävän. (Vs PayPal, se ei ole paljon)
 • 2,9% + 0,30 dollaria transaktiomaksu – parin ja PayPalin kanssa.
 • Paikalla hoidetut transaktiot antavat sinulle täyden hallinnan kassalle.
 • Ei perustamiskustannuksia tai kuukausimaksuja.
 • Asiakkaat voivat maksaa millä tahansa suurimmalla luottokortilla.
 • Saadut rahat siirretään pankkiisi kahden päivän ajanjaksolla – manuaalisia nostoja ei tarvita.

Joitakin laajennuksia, joiden avulla voit integroida Stripe -sovelluksen WordPress-sivustoosi:

Authorize.net

Authorize.net
Authorize.net on toinen tunnettu, arvostettu maksuväylä. Authorize.net veloittaa 25 dollarin kuukausimaksun transaktiomaksujen lisäksi. WooCommerce-integraatio maksaa sinulle vielä 79 dollaria virallisella laajennuksella.

Tämä antaa sinulle korkealaatuisen paikan päällä tapahtuvan maksun yhdyskäytävän, joka antaa sinun hyväksyä kaikki tärkeimmät luottokortit suoraan verkkosivustoltasi (ja myös PayPal).

Hinnasta saat myös Advanced Fraud Detection Suite -sovelluksen, käytettävissäsi olevan poikkeuksellisen tukitiimin, joka auttaa sinua sinne, ja pika-synkronoinnin QuickBooks-sovelluksen kanssa, jotta yrityksen kirjanpito-puolella olisi hieman helpompaa. Authorize.net tukee myös toistuvia maksuja.

Tässä on Authorize.netin tärkeimmät kohdat nopeaan vertailuun:

 • Saatavana Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Isossa-Britanniassa ja Euroopassa. (Ei paljon, edes vs. Stripe, puhumattakaan PayPal Standardista)
 • 2,9% + 0,30 dollaria transaktiokustannukset.
 • 25 dollarin toistuva kuukausimaksu.
 • Kassan suorittaminen paikan päällä.
 • Asiakkaat voivat maksaa millä tahansa suurimmalla luottokortilla ja PayPalilla.

Joitakin laajennuksia, joiden avulla voit integroida Authorize.net -sovelluksen WordPress-sivustoosi:

Amazon-maksut

Amazon-maksut
Luotettavien nimien käyttö on yksi parhaista tavoista lisätä tuloksia – ja harvoilla nimillä on enemmän luottamusta kuin Amazonilla. Tätä ajatellen se ei ole yllättävää Amazon-maksut kasvaa nopeasti.

Kassaprosessin aikana asiakkaillasi on mahdollisuus maksaa Amazonilla. Kun olet kirjautunut Amazon-tililleen, asiakkaan Amazon-tiedot – mukaan lukien osoite ja maksutiedot – välitetään verkkosivustollesi nopeaa kassalle. Tämä yksinkertaistaa kassaprosessia asiakkaan näkökulmasta, ja Amazon-nimi antaa heille mielenrauhan.

Amazon Payments antaa asiakkaillesi mahdollisuuden suorittaa kaikki online-maksunsa yhdellä tilillä – aivan kuten PayPal -, mutta antaa sinulle mahdollisuuden käsitellä maksuja paikan päällä virtaviivaisemman kassakokemuksen saamiseksi (hyvä vaihtoehto vs. PayPal). Tilauksen käsittelee Amazon, joka antaa sinulle pääsyn myös heidän arvostettuun petostentorjuntapalveluun.

Amazon Payments on ilman perustamis- tai kuukausimaksuja sekä kohtuuhintaisia ​​transaktiokustannuksia. Se on yksi parhaimmista vaihtoehdoista. Myös virallinen WooCommerce Pay with Amazon -laajennus on täysin ilmainen.

Kuten aina, tässä on nämä avainkohdat:

 • Saatavana Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa.
 • Maksu 2,9% + 0,30 dollaria tapahtumaa kohden.
 • Rajat ylittävistä ostoista voidaan periä 3,9% lisämaksu.
 • Ei asennus-, kuukausi- tai WooCommerce-kustannuksia. (Upea, vs. Stripe, PayPal tai Authorize.net)
 • Asiakkaat eivät koskaan poistu verkkosivustoltasi kassalle.
 • Asiakkaat voivat maksaa millä tahansa Amazonin tukemalla menetelmällä.
 • Amazon on yksi maailman luotettavimmista nimistä.

Joitakin laajennuksia, joiden avulla voit integroida Amazon Paymentsin WordPress-sivustoosi:

Kustannusvertailu

Nyt kun olemme tutkineet viittä suosituinta palvelua, tarkastellaan lähemmin ensisijaista näkökohtaa valittaessa maksuporttia: hinta. Loppujen lopuksi et halua, että maksusi syövät liian paljon marginaaleihin.

Joten kuka voittaa tämän osan PayPal vs Stripe vs Authorize.net vs Amazon Payments -taistelusta?

Kaikki hyvät maksuväyläpalvelut ovat läpinäkyviä maksujensa kanssa, ja luetellaan ne selvästi verkkosivuillaan. Näiden tietojen avulla voit helposti laskea arvioidut kuukausikustannuksesi ja valita edullisimman vaihtoehdon.

Onneksi olen täällä tekemässä jotakin kovaa työtä puolestasi: Olen laskenut kuukausikustannuksen esimerkki kustakin palvelusta antaaksesi sinulle kuvan, mikä maksuyhdyskäytävä on kustannustehokkain.

Tällaiset laskelmat ovat vaikeita, koska tarvitaan useita oletuksia. Se on kuitenkin väistämätöntä, ja laskennani oletan 50 tapahtumaa kuukaudessa 100 dollarilla (yhteensä 5000 dollaria kuukaudessa).

Lasken kustannukset myös Yhdysvaltojen näkökulmasta. Hinnat vaihtelevat maittain, joten muista vahvistaa kustannukset maassasi ennen sitoutumista.

Kun vastuuvapauslausekkeet ovat poissa käytöstä, olen laatinut hinnastotaulukon, jossa vertaamme viiden maksuportin kustannuksia..

PayPal-standardi
PayPal Pro
Raita
Authorize.net
Amazon-maksut

Asennuskustannukset
WooCommerce -laajennuskustannukset$ 79$ 79
Kuukausikustannukset$ 30$ 25
Maksutapahtumat2,9% + 0,30 dollaria2,9% + 0,30 dollaria2,9% + 0,30 dollaria2,9% + 0,30 dollaria2,9% + 0,30 dollaria
Tapahtumapalkkiot kuukaudessa (perustuu 50 tapahtumaan 100 dollarilla kullakin)$ 160$ 160$ 160$ 160$ 160
Kuukauden kokonaiskustannukset$ 160$ 190$ 160$ 185$ 160
Vuotuiset kokonaiskustannukset (mukaan lukien asennus ja WooCommerce-laajennus)$ 1.920$ 2.359$ 1.920$ 2.348$ 1.920

Kuten huomaat, transaktiokustannukset ovat samat yhdysvaltalaisille käyttäjille – ne eroavat toisistaan ​​muissa maissa, ja eri palvelut tarjoavat myös joukkotuhoja eri tasoilla.

Ainoat hintaerot näiden viiden palvelun välillä ovat asennus-, laajennus- ja kuukausikustannukset.

Mikä maksuportti pitäisi valita?

Tämä vie meille eteen tärkeän kysymyksen: mikä maksuväylä on paras WordPress-käyttäjille?

Tämä vastaus on tietysti subjektiivinen.

Sanon kuitenkin, että maksuyhdyskäytävät eivät ole toisiaan poissulkevia – voit käyttää useita, jos haluat.

Itse asiassa rajoittava kassa on yksi tärkeimmistä syistä ostoskorista luopumiseen. Antamalla asiakkaillesi paljon maksuvaihtoehtoja saat todennäköisemmin heidät yli linjan.

Suosittelen tätä mielessä valitsemalla asiakkaillesi useita maksutapoja.

Useimmat asiakkaat haluavat maksaa yhdessä paikassa, joten suosittelen voimakkaasti yhtä paikan päällä olevista maksuyhdyskäytävistä, vaihtoehto PayPal Pro vs Stripe vs Authorize.net (valitset) – tarvitset vain yhden näistä, koska ne kaikki tarjoavat käytännössä sama palvelu. Paikan päällä tapahtuvia maksuyhdyskäytäviä on vaikeampi perustaa, mutta ne tekevät maksuprosessista paljon selkeämmän, joten edut ylittävät helposti miinukset.

Henkilökohtaisesti haluan antaa asiakkaille paljon valinnanvaraa. Suosittelen yhdistämään paikallisen yhdyskäytäväsi ainakin toiseen kahdesta vaihtoehdosta, PayPal Standard vs. Amazon Payments (tuntuu hyvältä valinnalta). (Huomaa: jos päätät käyttää PayPal Prota, et tarvitse PayPal Standardia). Molemmat palvelut ovat vapaasti asennettavissa ja integroitavissa. Lisäksi ne lisäävät arvostetun luottamussymbolin kassallesi kahden ison tuotemerkin muodossa..

Anna asiakkaillesi mahdollisuus maksaa kortilla tai käyttämällä heidän PayPal / Amazon-tiliäsi ja saat todennäköisesti enemmän tuloksia. Tämä tekee enemmän kuin ylimääräisen vaivan arvoisen, kun perustat kaksi yhdyskäytävää.

Tietenkin, tämä on vain mielipiteeni, ja mielelläni kuullaan ajatuksesi tästä. Mikä on suosikkisi maksuväyläsi ja miksi? Jaa ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map