Paras WiFi-reititin: 5 suosittua reititintä verrattuna, jotta työsi olisi turhautumista (plus tee sisäinen pelaajasi onnelliseksi)

Paras WiFi-reititin valitaan täysin riippuen siitä, minkä tyyppistä työtä (tai pelaamista) aiot tehdä koti- tai toimistoverkossa..


Jotkut ihmiset ovat kiinnostuneita WiFi-reitittimestä varmistaakseen, että heidän pienyrityksessään on Internet ilman mitään seisokkeja tai kuolleita alueita.

Toiset ovat kiinnostuneempia kiinteästä yhteydestä suuressa talossa – vanhempien ansiosta lähettää Netflix ja lapset työskentelemään kotitehtäviinsä talon eri paikoissa.. 

Siitä huolimatta olemme täällä auttamassa sinua löytämään parhaan langattoman reitittimen tilanteeseesi!

Paras WiFi-reititin

Mitä kannattaa etsiä, kun etsit parasta WiFi-reititintä

Jotkut tekniset tiedot ja ominaisuudet ovat yleisiä kaikille reitittimille. Mutta joskus haluat jotain erityistä – riippuen siitä, mitä teet verkossa. Katsotaanpa tätä katsomalla joitain yleisiä asioita, jotka on otettava huomioon etsittäessäsi parasta WiFi-reititintä:

��️ Suurin sallittu alue
Ei ole aina yleistä, että reitittimellä on spesifikaatiossa lueteltu alue. Näet usein "laajennettu" tai "pitkän kantaman" ilman yksityiskohtia. Valikoima riippuu todella talosi tai toimistosi asetuksista, ja se saattaa vaatia joitain testaamista ja palauttamista. Jos sinulla on iso tai yksilöllisesti suunniteltu talo, mesh-reitittimet toimivat usein parhaiten.
�� hinnoittelu
Teknologian hinta on aina tärkeä kuluttajille, joten suosittelen tarkastelemaan reitittimiä, joiden budjetti on pienempi. Jos käytössäsi tai asunnon kokoonpanossa ei ole mitään äärimmäistä, valitse alla esitetyt halvemmat, laadukkaat reitittimet.
�� Kaksi- tai kolmikaistainen
Kaikkien ostamiesi reitittimien tulisi olla vähintään kaksikaistaisia. Tämä tarkoittaa, että langaton signaali lähetetään kahdella taajuudella, toinen on parempi laajemmalle peitolle, kun taas toinen on nopeampi.
�� Reitittimen elinkaari
Jostain syystä näyttää siltä, ​​että keskimääräinen reititin ei kestä niin kauan. Haisevaa on, että et koskaan tule nähdä valmistajan asettavan elinkaaren reitittimen laatikkoon. Paras veto on tarkastella käyttäjän arvosteluja nähdäksesi onko ihmisiä, jotka valittavat reitittimien murtumisesta varhain.
�� rajoitukset
Langattomat standardit muuttuvat toisinaan, joten on tärkeää, että sinulla on reititin, joka tukee Internet-paketin nopeutta. Uudet laitteet on asennettu hyödyntämään huippunopeutta (kuten 100 Mbit / s). Vanhemmalla langattomalla N-reitittimellä ei ole kykyä saavuttaa näitä nopeuksia.
�� USB-tuki
Jossain tulevaisuuden vaiheessa saatat haluta kytkeä tulostimen tai ulkoisen kiintolevyn reitittimeesi. Monet modeemit käyttävät myös USB-portteja. USB-portin käyttäminen reitittimessä voi olla hyödyllistä jossain vaiheessa. Sinun tavoitteena pitäisi olla löytää reititin, jossa on vähintään yksi tai kaksi USB-porttia – USB 3.0 -tuella.
�� Älypuhelinsovellukset
Tämä ei ole välttämätöntä, mutta älypuhelinsovellus helpottaa verkon asettamista ja sen laitteiden hallintaa huomattavasti helpommin. Älypuhelinsovelluksen käyttöliittymä on paljon parempi kuin vanha tapa ladata laiteohjelmisto selaimen kautta. Mobiilisovellukset sisältävät usein turvapainikkeita, lapsilukkoa ja pelinparannusta koskevia pikapainikkeita.

Ja nyt … parhaat WiFi-reitittimet ympärillä

Mutta ennen sitä; useimmiten sinulle tarjotaan reitittimen / modeemin yhdistelmälaite Internet-palveluntarjoajalta. Vaikka nämä reitittimet ovat tyypillisesti hyviä keskivertokäyttäjille, virrankäyttäjät ja pelaajat pitävät niitä sopimattomina. Lisäksi oman reitittimen ostaminen on pitkällä tähtäimellä paljon parempi arvo. Mikä vie meidät:

Netgear R7000P NighthawkTP-LINK Jousimies C5400XTP-Link AC1750Linksys Max-Stream AC2200AmpliFi HD mesh -reititin
Hinta181,99 dollaria – 219,99 dollaria331,57 dollaria – 399,99 dollaria64,99 dollaria – 79,99 dollaria149,00–179,99 dollaria$ 339,99
Tavallisille käyttäjilleJooEiJooEiEi
Pelaajille ja raskaille internetin käyttäjilleEiJooEiJooVoi olla
Suurille tai epätavallisille kodeilleEiJooEiVoi ollaJoo

Muista, että tässä artikkelissa esitetty hinnoittelu ei välttämättä ole täysin tarkka Amazon-kampanjoiden ja hinnoittelun muutosten mukaan. Listaamme yleiset promohinnat antaaksemme sinulle kuvan siitä, mitä odottaa. Lisäksi suosittelemme, että vertailet muiden osien, kuten Best Buy ja Walmart, hintoja ennen ostamista.

1. Netgear R7000P Nighthawk

Netgear R7000P Nighthawk

Netgear Nighthawk -sarjassa on useita valittavissa olevia malleja, mutta pidämme R7000P / AC2300-reitittimestä, jonka pitäisi toimia useimmissa työ- ja kotiympäristöissä..

Tämä on kaksikaistainen reititin, jossa on Gigabyte-ethernet ja mahdollisuus integroida ääniohjaimiin, kuten Amazon Alexa.

Älykäs vanhempainvalvonta on hieno tapa pitää lapsia silmällä, ja voit myös rajoittaa Internet-aikaa ja asettaa suodattimia tietyille verkkosivustoille.

Netgear R7000P Nighthawk -puhelimen mukana toimitetaan älypuhelinsovellus reitittimen asettamiseen ja nopeuden testien suorittamiseen. Sinun pitäisi nähdä myös parannettu suoratoisto ja surffaus 1 GHz: n kaksiprosessorilla ja jopa 1625 + 600 Mbit / s nopeudella.

Hinnoittelu ��

181,99 dollaria – 219,99 dollaria

Hyödyt ��

 • Useimpien kodin Internet-toimintojen tulisi toimia sujuvasti 1625 + 600 Mbit / s nopeudella ja 1 GHz: n kaksoisydinprosessorilla..
 • Verkkoliikenne priorisoidaan sen perusteella, mitkä laitteet ja sovellukset tarvitsevat eniten tietoa.
 • Siellä on reitittimen sovellus verkkoturvallisuuden hallintaan, nopeustestausten suorittamiseen ja muuhun. Siinä on myös hälytyksiä tietoturvaongelmien ilmetessä.
 • Disney Smart Parental Controls -laitteissa on yksilölliset suodatustasot iän ja hyväksyttävän sisällön perusteella.
 • Suojausominaisuudet on suunniteltu torjumaan haittaohjelmia, bottiverkkoja ja lunastusohjelmia.
 • Kohtalaisen pelaamisen tulisi toimia hyvin.

Miinukset ��

 • Hinnoittelu on hiukan korkea tavalliselle kotireitittimelle.
 • Nighthawk-malleja on useita, joten niistä on erittäin hämmentävää valita.
 • Reititin on hiukan isompi ja pirteämpi kuin vastaavat vaihtoehdot.

Onko tämä paras WiFi-reititin sinulle? ��

Netgear R7000P Nighthawk on paras monipuolinen reititin tavalliselle käyttäjälle. Tähän sisältyy pieniä ja keskikokoisia perheitä, joilla on keskikokoiset talot. Voit käyttää tätä myös verkon perustamiseen pienyritykselle. Sinun on parempi etsiä toista vaihtoehtoa, jos suunnittelet raskasta pelaamista tai suoratoistoa.

2. TP-LINK Jousimies C5400X

TP-LINK Jousimies C5400X

Siellä pelaavat pelaajat eivät pidä vain TP-LINK Archer C5400X: n nopeuksista, mutta myös näyttää hyvältä.

Se ei ole markkinoiden halvin reititin, mutta juuri sitä voit odottaa etsiessäsi parasta käytettävissä olevaa WiFi-reititintä.

Useat TP-LINK Archer C5400X: n tekniset tiedot tekevät siitä älykkään sijoituksen pelaajille ja raskaille Internetin käyttäjille. Ensinnäkin, sillä on etäisyysvahvistin. Toiseksi reitittimessä on ominaisuuksia liikenteen priorisoimiseksi viiveongelmien poistamiseksi.

Ihana uhkisuojauksen, VPN-asetusten ja karkaistujen käsittelykokoonpanojen lisäksi et voi mennä pieleen TP-LINK Archer C5400X -sovelluksella.

Hinnoittelu ��

331,57 dollaria – 399,99 dollaria

Hyödyt ��

 • Reitittimellä on melko kohtuullinen hinta niille, jotka ovat tottuneet maksamaan korkean suorituskyvyn reitittimistä.
 • Voit kytkeä reitittimen Alexa-laitteeseen ääniohjaustoimintojen avulla.
 • Voit yhdistää laajan valikoiman laitteita reitittimeen säilyttäen samalla etureunan nopeuden ja tarkkuuden ilman viivytyksen ongelmia.
 • Nelytytiminen käsittely varmistaa, että verkosi tuottaa tarvittavan virran esimerkiksi peleille ja suurille kuormituksille monilta käyttäjiltä.
 • Se tarjoaa kolme kiinteää WiFi-kaistaa, joten et näe mitään viivettä yhteydessäsi pelin keskellä tai kun muodostat yhteyden useisiin kodin laitteisiin.
 • Reititin tarjoaa sisäänrakennetut algoritmit sen määrittämiseksi, minkä verkon laitteiden tulisi vastaanottaa eniten resursseja tiettynä ajankohtana.
 • Saat joitain turvatoimenpiteitä, kuten kattava uhkien suojaus ja VPN-käyttö – yhteyden salaamiseksi jopa poissa kotoa ja napauttamalla julkiseen WiFi-yhteyspisteeseen.

Miinukset ��

 • Tavallinen ihminen ei tarvitse kotonaan niin tehokasta reititintä, joten korkea hintamerkki ei usein ole perusteltu.
 • Reititin on erittäin tilaa vievä, ja malli saattaa erota liikaa tavalliselle kuluttajalle. Loppujen lopuksi monet ihmiset pitävät reitittimiensä piilottamisesta.
 • Vaikka reitittimen peittoalue on erittäin hyvä, rakenne voi käyttää joitain parannuksia kestävyyteen nähden.

Onko tämä paras WiFi-reititin sinulle? ��

Mielestäni TP-LINK Archer C5400X on paras langaton reititin kaikille pelaajille ja virrankäyttäjille. Virrankäyttäjänä pidetään suurta perhettä, jolla on useita yhteyksiä reitittimeen, tai jopa yritystä, joka tarvitsee vahvan verkon ja kattavuuden koko toimistotilaansa. Sinun tulisi myös saada vaadittava nopeus ja kattavuus, jos olet pelaaja.

Reitittimen koko tarkoitus on vähentää viivettä ja parantaa kaikkien pelijärjestelmien suorituskykyä. Vaikka tavalliselle käyttäjälle se saattaa tuntua vähän kalliilta, jotkut ihmiset eivät halua uhrata mitään langattoman verkon suorituskyvyn kannalta. Jos se olet sinä, tällä reitittimellä on erinomaiset käyttäjäarvostelut ja se on käynyt läpi testit osoittaakseen, että se on yksi markkinoiden tehokkaimmista.

3. TP-Link AC1750

TP-Link AC1750

Jos haluat säästää vähän rahaa reitittimeltäsi, harkitse TP-Link AC1750: n käyttämistä.

Se on älykäs WiFi-reititin, joka on tarkoitettu kotiin ja työhön. Siinä on kaksikaistainen WiFi-yhteys monipuolisen verkkoratkaisun aikaansaamiseksi.

Koska tämä reititin on yleensä tarkoitettu kotikäyttöön, sinun on ilo tietää, että se on erinomainen HD- ja 4K-videoiden suoratoistoon ja tarjoaa tukea nopealle Internet-yhteydelle talossa.

Se on yksi parhaimmista WiFi-reitittimen vaihtoehdoista pieniin ja keskisuuriin taloihin – sen pitäisi olla hieno keskimääräiselle perheelle, jolla voi olla tabletti, tietokone ja ehkä jotkut streaming-laitteet samanaikaisesti. Sinun pitäisi jopa nähdä, että WiFi-suorituskyky on hyväksyttävä joihinkin peleihin. Reitittimellä voi olla ongelmia suurten tai yksilöllisesti muotoiltujen talojen kanssa, mutta tavallisen 2500 neliöjalkaisen talon tulisi olla hieno tämän reitittimen kanssa.

Hinnoittelu ��

64,99 dollaria – 79,99 dollaria

Hyödyt ��

 • Reititin on yksi markkinoiden parhaista arvoista. Sinun ei tarvitse rikkoa pankkia, eikä sinun tarvitse myös uhrata suorituskykyä normaalissa talossa.
 • Kaikista taloista, joiden enimmäispinta-ala on 2500 neliöjalkaa, pitäisi olla poikkeuksellinen kattavuus. Tämä voi sisältää jopa joitain ulkoalueita, kuten takapihasi tai etupatio.
 • Reitittimen avulla voit kytkeä jopa 50 laitetta, mukaan lukien pelijärjestelmät, tulostimet ja tabletit.
 • Vaikka se on kevyt reititin, se tarjoaa suurimman suorituskyvyn 4K-suoratoistolle ja sinun pitäisi voida nähdä kunnolliset tulokset maltilliselle pelaajalle.
 • Se muodostaa yhteyden myös Alexaan, joten voit käynnistää toimintoja, kuten verkon tietoturvan tarkistamisen tai tiettyjen laitteiden irrottamisen.
 • Reitittimessä on hieno mobiilisovellus hallintaa ja määrityksiä varten. Asennus vie vain muutaman minuutin, ja voit aina kirjautua sisään sovellukseen tietoturvaa ja yhteyksiä varten.
 • Reitittimessä on neljä ethernet-porttia.
 • Sinun pitäisi odottaa suurempaa tiedonsiirtonopeutta ja parempaa radiotaajuutta verrattuna markkinoilla oleviin vastaavan hinnoiteltuihin reitittimiin.

Miinukset ��

 • Reititintä ei ole rakennettu erittäin suorituskykyisiin tilanteisiin. Tämä tarkoittaa yleensä, että pelaajien ja raskaiden Internet-käyttäjien tulisi etsiä jotain muuta.
 • Suuret kodit saattavat nähdä suorituskyvyn ongelmia tietyillä talon alueilla.
 • Vaikka valmistaja väittää, että voit kytkeä 50 ja mahdollisesti yli 50 laitetta, uskon, että tämä olisi erittäin vaikeaa nykyisten teknisten tietojen kanssa.
 • Tämä ei ole kestävä, kestävällä tavalla rakennettu reititin, joka kuluttaa suurimman osan elektroniikastasi. On tärkeää olla varovainen reitittimen kanssa, jotta se kestää pitkään ja ylläpitää laadukasta WiFi-yhteyttä.

Onko tämä paras WiFi-reititin sinulle? ��

TP-Link AC1750 on järkevä niille, joilla on budjetti. Ei ole huono idea kokeilla reititintä nähdäksesi, toimiiko se hyvin talosi, ja saavuttaaksesi vaaditut nopeudet.

Yleensä en ehdota TP-Link AC1750 -sovellusta koville pelaajille tai Internetin käyttäjille. Jos aiot kytkeä kymmeniä laitteita, voit harkita jotain vahvempaa. Tämä voitaisiin sanoa myös ihmisille, joilla on suuria tai omituisen muotoisia taloja.

4. Linksys Max-Stream AC2200

Linksys Max-Stream AC2200

Linksys Max-Stream AC2200 tarjoaa kolmikaista-asennuksen. Se on erinomainen reititin pelaajille ja näyttää pitävän kustannukset alhaisena niille, jotka eivät halua vielä sitoutua johonkin hinnoitteluun.

Joidenkin kohokohtien suhteen Linksys Max-Stream AC2200 on yksi parhaista WiFi-reitittimen vaihtoehdoista älykkään yhteyden ansiosta. Tämä tarkoittaa, että kaikki laitteet vastaanottavat parhaan kaistan ja suorituskyvyn.

Nautimme myös airtime fairness -ominaisuudesta, joka näyttää pitävän nopeudet samanlaisina ja tehokkaina kaikille laitteille.

Hinnoittelu ��

149,00–179,99 dollaria

Hyödyt ��

 • Tämän reitittimen hinnat ovat kohtuullisempia kuin saatat löytää keskimäärin pelireitittimen.
 • Se tarjoaa myös kolmikaistaisen langattoman yhteyden tehokkaalla neliydinprosessorilla.
 • Reitittimessä on neljä antennia langattomien yhteyksien laajentamiseksi keskikokoisessa talossa. Saat myös kuusi suuritehoista vahvistinta.
 • Älykäs kytkentä ja ateriaajan reilu ominaisuudet takaavat parhaan tehokkuuden ja suorituskyvyn parhaillaan käytettävien laitteiden perusteella. Parhaat radiotaajuudet valitaan verkkoon kytkettyjen laitteiden perusteella.
 • WiFi-kaistat tarjoavat kolme eri nopeutta ja voivat nousta jopa 2,2 Gt sekunnissa.
 • Reitittimessä on saumattomat verkkovierailuasetukset, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi pystyä kattamaan suurin osa tiloista WiFi-yhteydellä.
 • Reitittimen mukana tulee sovellus verkon perustamiseen ja muun muassa vieraiden pääsyn sallimiseen ja vanhempien valvonnan asettamiseen.
 • Voit myös odottaa neljää ethernet-porttia ja yhtä USB 3.0 -porttia.

Miinukset ��

 • Joillakin vertailukelpoisilla reitittimillä on parempia suorittimia ja paremmin säädettäviä antenneja signaalin laajentamiseksi.
 • Vaikka yhden USB-portin käyttäminen on mukavaa, havaitsimme, että monet saman hintaluokan reitittimet sisältävät lisäportteja – joskus jopa neljä tai viisi USB-porttia.
 • Monet Linksys-reitittimet näyttävät menevän nopeammin kuin joidenkin muiden valmistajien siellä. Monet käyttäjät ovat ilmoittaneet suunnitellusta vanhenemisesta.
 • Jotkut pelaajat ja todella raskaat käyttäjät saattavat huomata, että tämä reititin ei ole melkein tarpeeksi tehokas heille.

Onko tämä paras WiFi-reititin sinulle? ��

Linksys Max-Stream AC2200 on edullinen valinta pelaajille ja raskaille Internetin käyttäjille. Muista, että erittäin raskaat käyttäjät eivät ehkä löydä tätä reititintä tehokkaaksi.

5. AmpliFi HD mesh -reititin

AmpliFi HD mesh -reititin

Mesh WiFi-reitittimet ja -verkot tarjoavat joitain uusimmista, edistyneimmistä tekniikoista koti- ja toimistoverkoihin.

Verkkoteknologia on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta olemme vasta äskettäin alkaneet nähdä niitä kohtuuhintaan tavallisille kuluttajille.

Lyhyesti sanottuna mesh-reititin jakaa signaalinsa useista tukiasemista.

Se toimii kuin hämähäkkiverkko tai digitaalinen verkkokangas, jossa verkko on jakautunut koko taloon – toisin kuin yksi reititin, joka yrittää lähettää signaalin kaikkialle.

Hinnoittelu ��

$ 339,99

Hyödyt ��

 • Verkkotekniikka on usein paras tapa laajentaa langattomia yhteyksiä suuressa talossa. Se sopii myös epäselvästi sijaitseviin huoneisiin – tai pihallesi.
 • Järjestelmässä on perusreititin ja kaksi mesh-pistettä.
 • Kosketusnäyttö toimii samalla tavalla kuin älykkään kodin tekniikka – eli se on paljon helpompi käsitellä kuin tavallinen reitittimen kokoonpano.
 • Reititinjärjestelmä voi nousta jopa 10 000 jalkaan.
 • Silmäkohdat ovat pieniä ja helppo piilottaa.
 • Saat kauniin mobiilisovelluksen verkkoverkon perustamiseen ja vanhempien valvonnan ja etäyhteyden suorittamiseen.

Miinukset ��

 • Tämänkaltainen verkko on tyypillisesti yksi kalleimmista vaihtoehdoista saada WiFi kotiisi tai toimistoon.
 • Mesh-järjestelmät ovat hienoja laajentaa signaalisi ulottuvuutta, mutta raskaat Internetin käyttäjät voivat tarvita enemmän nopeuden ja tiedonsiirron suhteen.

Onko tämä paras WiFi-reititin sinulle? ��

Kuten useimmissa mesh-reitittimissä, AmpliFi HD -reitittimen tarkoituksena on tarjota WiFi suurille tiloille. Joten, jos omistat suuren talon tai toimiston, jossa on paljon huoneita ja kytkettyjä laitteita, jotka ovat hajallaan, tämä on oikea reititinjärjestelmä sinulle.

Yleensä suosittelen silmäreititintä, jos huomaat jatkuvia kuolleita alueita tietyillä rakennuksen alueilla. Talo, joka on suurempi kuin 3000 jalkaa, tarvitsee todennäköisesti jonkin verran silmäreititintä. On myös tavallista nähdä kuolleita kohtia asunnossa, jolla on ainutlaatuinen ulkoasu. Esimerkiksi useita tarinoita, paksut tiiliseinät ja kellarit tai asuntolisäosat voivat kaikki kokea nämä WiFi-kuolleet alueet.

Mikä on paras WiFi-reititin sinulle?

Vaikea valinta parhaan WiFi-reitittimen löytämisessä on, että valita on niin paljon vaihtoehtoja. Ei vain, mutta tekniikkaa on vaikea ymmärtää. Lisäksi tekniikka muuttuu koko ajan.

Netgear R7000P NighthawkTP-LINK Jousimies C5400XTP-Link AC1750Linksys Max-Stream AC2200AmpliFi HD mesh -reititin
Hinta181,99 dollaria – 219,99 dollaria331,57 dollaria – 399,99 dollaria64,99 dollaria – 79,99 dollaria149,00–179,99 dollaria$ 339,99
Tavallisille käyttäjilleJooEiJooEiEi
Pelaajille ja raskaille internetin käyttäjilleEiJooEiJooVoi olla
Suurille tai epätavallisille kodeilleEiJooEiVoi ollaJoo

Toivottavasti tämä opas selvitti joitain mahdollisia kysymyksiä. Joten, oletko ostanut ihanteellisen WiFi-reitittimen vielä?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Kuvahyvitykset: NETGEAR, TP-Link, Amplifi

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme palkkion. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map