Paras laskutusohjelmisto verkossa: 5 alustaa freelancereille ja yrityksille

Paras laskutusohjelmisto verkossa: 5 alustaa freelancereille ja yrityksille

Paras laskutusohjelmisto verkossa: 5 alustaa freelancereille ja yrityksille
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Freelancereille, toimistoille ja muille pienyrityksille laskutus on välttämätön tehtävä. Valitettavasti tietojen jäljittäminen, asiakirjojen muotoilu, laskujen lähettäminen ja seuraaminen asiakkaiden kanssa voi syödä nopeasti arvokkaita aikoja päivässä ��. Onneksi jotkut parhaista online-laskutusohjelmistoista, joita tänään verrataan sinulle, voivat auttaa paljon!


Laskutusohjelmisto voi virtaviivaistaa laskutusta ja kirjanpitoa. Lisäksi monet palvelut auttavat sinua järjestämään tietoja laskujen luomiseksi tehokkaasti ja seuraamaan laskuja niiden lähettämisen jälkeen. Jotkut auttavat sinua myös pankkitilien ja laskujen seuraamisessa.

Tässä artikkelissa autamme sinua aloittamaan parhaan laskutusohjelmiston haku verkossa tarjoamalla ominaisuuksia, joita haluat etsiä. Sitten esittelemme viisi parasta käytettävissä olevaa alustaa. Sukellaan sisään!

Paras laskutusohjelmisto verkossa

Mikä on kaikilla verkon parhailla laskutusohjelmilla?

Laskutusalustat voivat olla arvokkaita ajan säästöjä, mutta vain jos olet varovainen valintasi suhteen. Jos valitset kalliin alustan, josta puuttuu ominaisuuksia, tai toimitat useita ominaisuuksia, joita et tarvitse, saattaisi satuttaa sinua enemmän kuin se auttaa.

⏰ Harkitseessasi alustaa, pohdi tapoja, joilla se voi säästää aikaa. Jos et pystynyt käyttämään sitä aikaa tuottavasti korvaamaan foorumin kustannukset, se ei todennäköisesti ole sijoituksen arvoinen. Kustannustehokkuus on avainasemassa.

�� Tämän vuoksi on viisasta tutkia alustoja, jotka pystyvät tekemään muutakin kuin lähettämään vain laskuja. Jotkut sisältävät muita arvokkaita kirjanpito-ominaisuuksia, kuten ajan seuranta, kustannusten seuranta, laskun maksamisvaihtoehdot, pankkitilin seuranta tai arvioiden luominen.

�� Automaatio on myös hyödyllinen komponentti kaikissa laskutusalustoissa. Ajoitetut maksuerät ja muistutukset, jotka koskevat reagoimattomia asiakkaita, toistuvat laskut ja automaattiset verolaskelmat voivat säästää myös aikaa.

��️ Lopuksi on tärkeää etsiä alusta, jota voit mukauttaa omalla tuotemerkilläsi. Laskut ovat pieniä, mutta tärkeitä mahdollisuuksia mainostaa työtäsi ja osoittaa ammattitaitoasi asiakkaille johdonmukaisella tuotemerkillä.

Viisi parasta online-laskutusalustaa freelancereille ja toimistoille

Olemme laatineet luettelon parhaista online-laskutusohjelmistoista ottaen huomioon niiden hinnan, ominaisuudet ja ihanteellisen käyttäjän. Jos haluat vain nähdä yleiskuvan mukana olevista ratkaisuista, tutustu yhteenvetohavaintoihimme:

Paras online-laskutusohjelmisto

Ohjelmisto
Hinta alkaen
ominaisuudet
Ihanteellinen
QuickBooks5 dollaria / kuukausiLaskujen hallinta, veroilmoitus, raportit, tulojen ja kulujen seuranta.Freelancerit ja yritykset, jotka haluavat apua veroissa.
Xero9 dollaria / kuukausiVarastonhallinta, yrityskulujen hallinta, lisätoiminnot kolmannen osapuolen sovellusten kautta.Yritykset, jotka haluavat laajan valikoiman ominaisuuksia.
Hiveage15 dollaria / kuukausiMuokattavat laskut; Ajan, kulujen ja mittarilukeman seuranta; Maksumuistutukset; Tiedostojen tallennus.Freelancereita ja yrityksiä, jotka haluavat keskittyä laskutukseen.
FreshBooks15 dollaria / kuukausiMuokattavat laskut, automaattiset kuluraportit, projektibudjetit.Freelancereita ja yrityksiä, jotka tarvitsevat alustan laskutuksen ja kirjanpidon käsittelemiseksi.
JA COvapaaMuokattavat laskut, ehdotusten ja sopimusten luominen, automaattinen laskun luominen, tehtävien hallinta, kulujen seuranta.Freelancereita, jotka haluavat parhaan potkun vastineelleen.

1. QuickBooks (Quickbooks.intuit.com)

QuickBooks

Nimi QuickBooks on melko tunnettu, mutta yleensä siihen liittyy veroja. Se pystyy kuitenkin myös laskuttamaan, tuottamaan arvioita ja paljon muuta.

Tämä suuri alusta tarjoaa melko vähän asiakastukea, mukaan lukien koulutuskurssit ja webinaarit, jos haluat parantaa kirjanpitotaidosi.

hinnoittelu

QuickBooksilla on laaja valikoima vaihtoehtoja hinnan suhteen. Heidän pienet liiketoimintasuunnitelmansa ovat 10–30 dollaria kuukaudessa. Valinnaisilla palkanlaskennallisilla lisäosilla, joiden lisämaksu on 18–40 dollaria kuukaudessa – puhumattakaan työntekijäkohtaisista palkkioista – tämän alustan käyttökustannukset saattavat nousta nopeasti.

Myös freelancereille ja muille itsenäisille ammatinharjoittajille on suunnitelma, joka maksaa vain 5 dollaria kuukaudessa. Siinä on hiukan vähemmän ominaisuuksia kuin kalliimmissa pienyrityssuunnitelmissa. Jos haluat kuitenkin lähettää vain laskuja, seurata kuluja, maksaa veroja ja luoda perusraportteja, tämä voi olla erittäin edullinen vaihtoehto.

Avainominaisuudet

 • Luo laskut ja seuraa niiden maksutilaa.
 • Hyväksyy luottokorttimaksut ja ilmaiset pankkisiirrot.
 • Seuraa tuloja ja kuluja ja tallentaa tietoja verotustarkoituksiin.
 • Luo tulos- ja tappioraportit, kuluraportit ja taseet (käytettävissä olevien raporttien tyypit riippuvat suunnitelmasta).
 • Lähettää arvioita asiakkaille (vain pienyrityssuunnitelmat).
 • Hallitsee laskun tilaa ja määrittää toistuvat maksut (vain Small Business Essentials ja Plus -suunnitelmat).
 • Jäljittää varaston ja projektin kannattavuuden (vain Small Business Plus -suunnitelma).
 • Auttaa maksamaan työntekijöille ja arkistoimaan veroja (lisäosa pienyrityssuunnitelmiin).

Kenen pitäisi valita QuickBooks?

Jos verot ovat etusijalla sinulle, QuickBooks saattaa olla valinnan arvoinen. Se tarjoaa perusteellisinta apua verojen jättämiseen ja niihin liittyvien tietojen pitämiseen. Sen liiketoimintasuunnitelmat ovat kuitenkin kalliita, varsinkin jos mukana on lisäosia. Freelancerit nauttivat todennäköisesti alhaisista kuukausikustannuksista, mutta eivät ehkä tiedä ominaisuuksien suhteellista puuttumista.

�� Siirry kohtaan QuickBooks

2. Xero (Www.xero.com)

Xero

Tämä pienyritysten laskutusalusta tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä monille yritystyypeille.

Suosittuihin ominaisuuksiin kuuluvat varastonhallinta ja tapa seurata taloutta mobiililaitteilla. Xero tarjoaa myös lisätoimintoja laajan markkinoiden ulkopuolella olevien valmistajien sovellusten kautta.

hinnoittelu

Xeron varhainen suunnitelma alkaa vain 9 dollaria kuukaudessa, mutta rajoittaa sinut vain viiteen laskuun kuukaudessa. Jotta voit hyödyntää ohjelmistoa tehokkaasti, sinun on päivitettävä vähintään heidän kasvatussuunnitelmaansa, joka alkaa 30 dollarilla kuukaudessa ennen lisäosia. Sinänsä, jos ostat useita lisäominaisuuksia, kuukausittaiset kustannuksesi voivat helposti hiipiä satoihin.

Avainominaisuudet

 • Lähettää laskuja ja tarjouksia asiakkaille.
 • Ylläpitää laskutietoja.
 • Mahdollistaa pankkitapahtumien täsmäytyksen.
 • Lähettää päivitykset, kun asiakkaat avaavat ja tarkastelevat laskuja.
 • Hallitsee varastoja, mukaan lukien päivitykset varastomäärään ja arvoon.
 • Seuraa yksittäisten hankkeiden aikaa ja kuluja (vain vakiintunut suunnitelma).
 • Hallitsee yrityskuluja (vain vakiintunut suunnitelma).
 • Tarjoaa lähes loputtoman toiminnan yli 700 ulkopuolisen sovelluksen kautta.

Kenen pitäisi valita Xero?

Yrityksille suunnitelluna alustana freelancerit eivät todennäköisesti löydä Xeroa yhtä hyödylliseksi tai kustannustehokkaammaksi kuin jotkut muista tämän luettelon parhaista laskutusohjelmistoista. Suunnitelmat voivat silti tulla kalliiksi yrityksille, mutta jos olet valmis maksamaan enemmän hyödyntääksesi runsaasti sovellusmarkkinoiden ominaisuuksia, Xero voi olla sinulle työkalu.

�� Mene Xero-sivulle

3. Hiveage (Hiveage.com)

hiveage

Koska Hiveage on keskittynyt voimakkaasti laskutukseen, olet antanut sinulle palkkion maksamisen. He ovat ylpeitä laskusuunnittelustaan ​​ja auttavat sinua mainostamaan tuotemerkkiäsi logollasi ja yksityiskohdilla.

Monet heidän ominaisuuksistaan ​​keskittyvät laskutuskokemuksen parantamiseen ja yksinkertaistamiseen säästääksesi niin paljon aikaa kuin mahdollista.

hinnoittelu

Kaikkien Hiveagen suunnitelmien avulla voit luoda ja lähettää laskuja tehokkaasti, joten päätös todella riippuu siitä, kuinka monta ihmistä osallistuu yritykseesi. Heidän halvin suunnitelma on 15 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa tilit kahdelle joukkueen jäsenelle. Heidän kallein on 79 dollaria kuukaudessa ja palvelee 20 työntekijää. Hiveage tarjoaa myös 50% alennuksen hyväntekeväisyysjärjestöille, voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja koulutusorganisaatioille.

Avainominaisuudet

 • Tarjoaa rajoittamattomia laskuja, laskuja ja arvioita rajattomille asiakkaille.
 • Asettaa automaattiset maksumuistutukset.
 • Seuraa aikaa, kuluja ja ajomatkaa.
 • Mahdollistaa kaikkien laskujen mukautetun tuotemerkin.
 • Seuraa kauppaveroa, alennuksia ja toimituskuluja.
 • Tarjoaa tiedostovarastointia laskujen pitämiseksi tietueista (tallennustilan koko riippuu suunnitelmasta).
 • Luo toistuvia laskuja ajan säästämiseksi.
 • Mahdollistaa laskutustehtävien siirtämisen ryhmän jäsenille.

Kenen pitäisi valita Hiveage?

Jos haluat keskittyä laskutukseen ja käyttää muita työkaluja esimerkiksi pankkitilien hallintaan, verojen jättämiseen ja maksamiseen sekä varaston hallintaan, Hiveage voi olla ihanteellinen. Vaikka sen suunnitelmat tukevat pienyrityksiä, ominaisuudet, kuten aika, kustannukset ja ajokilometrien seuranta, voivat houkutella myös freelancereita.

�� Siirry kohtaan Hiveage

4. FreshBooks (Www.freshbooks.com)

freshbooks

Jos Hiveagen laskutusominaisuudet vaikuttavat houkuttelevalta, mutta olet huolissasi kirjanpito-ohjeiden puuttumisesta, FreshBooks saattaa auttaa täyttämään puutteet.

Siinä yhdistyvät laajat laskutustyökalut ja kirjanpitoominaisuudet, jotta luodaan monipuolinen alusta kaikentyyppiselle liiketoiminnalle.

hinnoittelu

FreshBooksin Lite-suunnitelma on vain 15 dollaria kuukaudessa, mutta se rajoittaa teidät viiteen asiakkaaseen ja sisältää vain laskutusominaisuudet. Kuitenkin, vain 25 dollaria kuukaudessa, heidän Plus-suunnitelmansa tarjoaa pitkän luettelon laskutus- ja kirjanpitoominaisuuksista jopa 50 asiakkaalle. Jos liiketoiminta kukoistaa, voit lähettää laskut yli 500 asiakkaalle ja käyttää kaikkia FreshBooks-ominaisuuksia 50 dollarilla kuukaudessa.

Avainominaisuudet

 • Luo ja lähettää rajoittamattomia laskuja ja arvioita.
 • Seuraa aikaa ja kuluja.
 • Mahdollistaa laskujen mukauttamisen tuotemerkkisi kanssa ammattimaiseen ilmeeseen.
 • Tuo kulut pankkitililtäsi kulutusten seuraamiseksi.
 • Luo raportteja yrityksesi tuloista ja menoista.
 • Luo projektibudjetteja pitääksesi sinut ajan tasalla.
 • Asettaa automaattiset maksumuistutukset ja ajoittaa maksuviivästykset (vain Plus- ja Premium-suunnitelmat).
 • Ajoittaa toistuvat laskut (vain Plus- ja Premium-suunnitelmat).

Kenen pitäisi valita FreshBooks?

FreshBooks palvelee sekä freelancereita että pieniä yrityksiä. Kustannustehokkaasti, saat enemmän ominaisuuksia vähemmän rahaa Hiveagen tai QuickBooksin alatason suunnitelmilla kuin FreshBooksin Lite-suunnitelmat. Jos kuitenkin haluat käyttää Plus- tai Premium FreshBooks -suunnitelmaa, voit säästää kuukausikustannuksissa ja saada vertailukelpoisia tai parempia ominaisuuksia verrattuna muihin alustoihin..

�� Siirry FreshBooksiin

5. JA CO (Www.and.co)

and.co

Ja lopuksi, AND CO on paljon muutakin kuin laskutusohjelmisto. Se on todella suunniteltu auttamaan sinua ottamaan kaikki projektit alusta loppuun, ja se tarjoaa joukon erilaisia ​​työkaluja, jotka auttavat sinua tekemään tämän.

Ainutlaatuisilla ominaisuuksilla, jotka auttavat freelancereita parantamaan ehdotuksiaan, sopimuksiaan ja tehtävien hallintaa, tämä erottuu muista tämän luettelon parhaista laskutusohjelmistoista..

hinnoittelu

Ilmaisen vaihtoehdon lisäksi, jonka avulla voit luoda laskuja vain yhdelle asiakkaalle, ja AND CO: lla on vain yksi suunnitelma. Tämä hinta on 18 dollaria kuukaudessa, ja se on melko edullinen verrattuna Hiveage-, FreshBooks- tai jopa QuickBooks-tason alatason suunnitelmiin. Se tarjoaa paljon enemmän ominaisuuksia kuin nämä suunnitelmat vain muutamalla dollarilla enemmän kuukaudessa.

Avainominaisuudet

 • Luo muokattavia laskuja, joissa näkyy tuotemerkki.
 • Luo räätälöitäviä ehdotuksia ja sopimuksia asiakkaille.
 • Asettaa automaattiset toistuvat laskut ja tuottaa automaattiset laskut sopimusten tai ajan seurannan perusteella.
 • Hyväksyy ja seuraa maksuja.
 • Tukee tehtävien hallintaa määräpäivinä, tehtäväluetteloilla, toistuvilla tehtävämuistutuksilla ja muulla.
 • Seuraa ja järjestää kaikki kulut.
 • Mahdollistaa tiedostojen liittämisen asiakkaiden laskuihin.
 • Hyväksyy maksut veloittamatta lisämaksuja.

Kenen pitäisi valita JA CO?

JA CO luotiin freelancereille. Sellaisenaan yritykset kamppailevat hallitakseen tämän alustan laajempia projekteja ja tiimejä. Vaikka sillä on rajoitetut kirjanpitoominaisuudet veroilmoituksen ja pankkitilien seurannan helpottamiseksi, AND CO: n tehtävienhallintaominaisuudet tarjoavat apua muilla aloilla, jotka voivat silti säästää aikaa ja tehdä tästä kustannustehokkaan vaihtoehdon..

�� Siirry kohtaan AND CO

johtopäätös

Laskutus voi olla tuskaa, mutta sitä tarvitaan juridisista syistä ja yrityksesi tulojen seurantaan. Onneksi jotkut parhaista online-laskutusohjelmistoista voivat virtaviivaistaa kirjanpito- ja laskutustehtäviäsi, jotta voit keskittyä muihin tärkeisiin työsi näkökohtiin.

Tässä artikkelissa olemme selittäneet, mitä on syytä etsiä online-laskutusalustalta. Sitten keskustelimme viidestä parhaasta käytettävissä olevasta laskutusohjelmistosta. Tässä on taas yhteenvetotaulukko:

Ohjelmisto
Hinta alkaen
ominaisuudet
Ihanteellinen
QuickBooks5 dollaria / kuukausiLaskujen hallinta, veroilmoitus, raportit, tulojen ja kulujen seuranta.Freelancerit ja yritykset, jotka haluavat apua veroissa.
Xero9 dollaria / kuukausiVarastonhallinta, yrityskulujen hallinta, lisätoiminnot kolmannen osapuolen sovellusten kautta.Yritykset, jotka haluavat laajan valikoiman ominaisuuksia.
Hiveage15 dollaria / kuukausiMuokattavat laskut; Ajan, kulujen ja mittarilukeman seuranta; Maksumuistutukset; Tiedostojen tallennus.Freelancereita ja yrityksiä, jotka haluavat keskittyä laskutukseen.
FreshBooks15 dollaria / kuukausiMuokattavat laskut, automaattiset kuluraportit, projektibudjetit.Freelancereita ja yrityksiä, jotka tarvitsevat alustan laskutuksen ja kirjanpidon käsittelemiseksi.
JA COvapaaMuokattavat laskut, ehdotusten ja sopimusten luominen, automaattinen laskun luominen, tehtävien hallinta, kulujen seuranta.Freelancereita, jotka haluavat parhaan potkun vastineelleen.

Onko sinulla kysyttävää online-laskutusalustan valinnasta? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector