Paljonko WordPress-teema maksaa? Satoja analysoituja teemoja, tässä on mitä tiedot sanovat

Paljonko WordPress-teema maksaa? Satoja analysoituja teemoja, tässä on mitä tiedot sanovat

Paljonko WordPress-teema maksaa? Satoja analysoituja teemoja, tässä on mitä tiedot sanovat
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Hinnoittelu on kaikkien tuotteiden tärkeimpiä piirteitä. Tätä varten WordPress-teeman kustannusten tulisi olla ratkaiseva myyntitekijä. Tarkasteltaessa WordPress-markkinoiden nykyistä tilannetta on kuitenkin hämmentävä joukko erilaisia ​​lähestymistapoja hinnoittelumalleihin.


Tämä viesti tarkastelee empiirisesti mitä tapahtuu, selvittää kuinka paljon eri teemoja maksaa (analysoimalla satoja teemoja) ja pohtii, mikä on paras reitti eteenpäin teematoimittajille tällä erittäin kilpailukykyisellä markkinalla.

WordPress-teeman hinta

WordPress-teeman hinnoittelu

Missä olemme WordPress-teeman hinnoilla tänään? Tiivistettynä, Tein luettelon niin monista WordPress-teemoista kuin löysin, panin ne isoon laskentataulukkoon ja tein summat.

Yhdellä silmäyksellä on valtava monimuotoisuus, ja hinnat vaihtelevat 10 dollarista 200 dollariin. Ja silti, kun tarkastellaan kokonaisuutena, teemojen hinnoittelu on huomattavan johdonmukaista:

 • tarkoittaa (keskimääräinen) teeman hinta on $ 57.54
 • Molemmat mediaani (kaikkien hintojen keskiarvo) ja tila (yleisimmän arvon) teemahinnat ilmestyivät $ 59.

Kuten käy ilmi, suurin osa tällä hetkellä myytävistä WordPress-teemoista on hinnoiteltu joko täsmälleen 59 dollariin tai sen ympärille, muutamalla poikkeamalla kumpaankin suuntaan.

Tämä on myös melko johdonmukainen historiallinen suuntaus: hinnat ovat nousseet, mutta pääosin vain hieman inflaatiovauhdin (aiheen keskimääräinen hinta) yläpuolella vuonna 2013 oli 46 dollaria). Markkinat näyttävät olevan yksimielisiä siitä, mitkä WordPress-teeman keskimääräiset kustannukset pitäisi olla.

Mutta miksi se on keskiarvo? Katsotaan:

Taloudellisuus WordPress-teemojen myynnistä

Mitkä ovat tekijät, jotka saattavat vaikuttaa teemojen hinnoitteluun abstraktisti? Tarjontapuolella puhutaan pääasiassa kahdesta tekijästä:

 • Maahantulon esteet: Kuinka helppoa on uusien teemojen tekeminen markkinoille?
 • Mittakaavaedut: lisäämällä ja myymällä alennetaan kustannuksia, kasvatetaan voittoja.

Kysyntäpuoli on hieman hankala: Kuka haluaa teemoja?, Mikä se on heistä he haluavat?, Kuinka paljon arvoa omistavatko he heille?

Teemamarkkinat tekevät mielenkiintoisiksi sen, että kuten kaikilla digitaalisten tavaroiden markkinoilla, jakelukustannukset ovat kiinteät ja siten suurin osa kustannuksista on työvoimakustannuksia. WordPress-teemat tehdään tietokoneella, ei tehtaalla, ja niin "arvo" saattaa näyttää perustuvan yksinomaan markkinavoimiin.

Siksi voimme kohtuudella olettaa, että hinta vaihtelee vapaasti, mikä heijastaa kilpailevien tuotteiden ympäristön markkinaolosuhteita ja kehityskustannuksia. Lisäksi odotat valtavaa suhteellista etua (ja siten markkina-asemaa) yrityksiltä, ​​jotka pystyvät pitämään työvoimakustannukset alhaisina joko koska ne sijaitsevat maissa tai ulkoistavat maita, joissa palkat ovat alhaiset verrattuna kehittyneimpiin talouksiin.

Markkinatilannetta tarkasteltaessa on kuitenkin selvää, että jotain monimutkaisempaa on meneillään. Sukellaan tietoihin ja puretaan ne vähän:

WordPress-teeman keskimääräiset kustannukset markkinapaikoilla

ThemeForest on yksi harvoista markkinapaikoista, joka julkistaa myyntitiedot tarjoamalla harvinaisen tilaisuuden piirtää teemahintaa myynnin perusteella.

Onko WordPress-teeman kustannuksella merkittävä vaikutus myyntiin? No, kyllä ​​ja ei:

(Kaaviot kirjoittanut Visualizer Lite.)

Yhtäältä kyllä: kaikki myydyimmät teemat ovat ryhmittyneet tuon kultaisen 59 dollarin hintapisteen ympärille. On selvää, että monet ihmiset ajattelevat, että 59 dollaria on hyväksyttävä WordPress-teeman hinta.

Entäpä poikkeavuudet?

Vaikuttaa luonnolliselta olettaa, että kalliimpia teemoja myydään vähemmän kopioita, kun taas halvemmat ottavat enemmän myyntiä (muodostaen siten eron), mutta näin ei käy niin: säästä vain yhden suositun ulkomaailman osalta, teemoilla halvemmalla ei näytä olevan merkittävää etua.

Tämä viittaa siihen, että alhainen hinta ei sinänsä ole erityinen myyntikohta.

Ennen kuin teemme johtopäätöksiä, katsotaanpa myös teemaklubimalli ja pohdittava teemakerhojen markkinoiden nykytilaa.

Entä teemakerhot / teematilaukset?

Teemakerhojen tilausten analyysi osoittaa hinnoittelun monimuotoisuuden, Alkaen vain 48 dollaria vuodessa Elmastudion 23 teemavalinnasta 399 dollariin vuodessa 55 WooThemesin tarjouksesta.

Keskimääräinen hinta oli 145 dollaria vuoden liittymästä, mediaanilla 139 dollaria. Klubit tarjoavat "elinikä" liittymien (ilman vuosimaksua) keskihinta on 255 dollaria, ja mediaani 249 dollaria.

Teemakerhojen tilaukset eroavat tietysti siitä, kuinka monta teemaa he tarjoavat sinulle tilaukselle, joten ehkä "teemakohtainen hinta vuodessa" on parempi mitta. Täältä löytyy melko huomattava erottelu:

 • teeman mediaanihinta on hieman yli 4,20 dollaria / vuosi (mikä on uskomattoman paljon),
 • alin teemakohtainen hinta on 0,79 dollaria ja korkein on 27,18 dollaria.

Onko markkinat vähemmän varmoja WordPress-teeman kustannuksista teemakerhojen tilaamismallissa?

On selvää, että täällä on paljon muuttujia, mutta varmasti on hyödyllisiä johtopäätöksiä, joista voimme tehdä. Katsotaanpa näitä seuraavaksi tarkemmin:

Numeroiden takana

Nämä tiedot herättävät useita tärkeitä kysymyksiä, vaikka ne ovatkin toisiinsa liitettyinä, jotta niihin voidaan vastata erikseen:

 1. Miksi niin monet yksittäiset teemat ryhmittyvät yhden hintapisteen ympärille?
 2. Kuinka teemat onnistuvat / epäonnistuvat eri hintapisteissä, joissa voidaan olettaa, että niiden hinnoilla on vaikutusta menestykseen?
 3. Onko markkinoiden nykytila ​​hyvä kuluttajille ja / tai tekijöille?

Hyödyllisten markkinoiden käsite on tärkeää ymmärtää, mitä täällä tapahtuu. Tässä tilanteessa kuluttajat kohtelevat tavaroita vain: tavaroita, joiden tekijät työntävät lähinnä samankaltaisia ​​tuotteita ilman merkittäviä hinta- tai laatueroja.

Esimerkiksi bensiini – hinnat ovat useimmiten samat missä ostat sen, ja harvoilla harrastajilla, paitsi harrastajille, on erityinen uskollisuus tietyille tuotemerkeille; kaasu on kaasua. Kuluttajille aiheet ovat teemoja.

Hyödyketuotteiden markkinat: hyödyttävät kuluttajia…

Voi olla oikein sanoa, että WordPress-teemojen keskialue on saavuttanut hyödykkeiden markkinat. On vaikea sanoa onko tämä hyvä asia; toisaalta kuluttajat voivat saada suhteellisen korkealaatuisen tuotteen melko kohtuulliseen hintaan, ja myyntiluvut varmasti viittaavat siihen, että tähän hintapisteeseen kohdistavat kehittäjät ovat menestyviä.

Voimme myös nähdä, että myydyimmät teemat tulevat laajasta joukosta kehittäjiä, mikä viittaa siihen Keskittyminen yhden hintapisteen ympärille estää markkinoiden monopolistumista, mikä on hyödyllistä sekä kuluttajille että kehittäjille.

Mutta onko tämä keskimääräinen hinta? "paras hinta"? Käsite "täydellinen kilpailu" luottaa siihen, että kaikilla osapuolilla on "täydellinen tieto," mutta todellisuudessa olemme kaukana tästä tilasta. Kokemus osoittaa, että suurimmalla osalla kuluttajia ei juurikaan ole tietoa siitä, mikä teemasta tekee hyvän, paitsi mitä tina sanoo vs. kuluttajan odotukset.

Teemat eivät missään nimessä ole kaikki yhtäläisiä.

Se tarkoittaa, että huonommanlaatuiset teemat, joissa on kunnioitettavan näköinen markkinointi, voivat helposti kilpailla paljon laadukkaampien kanssa yksinkertaisesti kohdistamalla sama hintapiste. Kehittäjille, joilla on rajalliset resurssit, on vain niin paljon tällaista kilpailua, joka on mahdollista ennen kuin siitä tulee taloudellisesti kestämätöntä.

Kääntöpuolella, jos keskimääräinen hinta nousee ilman huomattavaa laadun nousua, kuluttajilla on yleensä vähemmän syytä valita WordPress kuin omilla verkkosivustoilla, koska sen edullisuus ja helppokäyttöisyys ovat yksi sen tärkeimmistä haitoista..

Pitäisikö kaikki teemat hinnoitella samoin?

Tiedot osoittavat selvästi, että keskimäärin myydyimmät WordPress-teeman kustannukset ovat hyvin lähellä edellä mainittua 59 dollaria.

Poikketen siitä keskimääräisestä hinnasta, hinnan ja myynnin välillä on kuitenkin pieni korrelaatio. Tästä voi olla järkevää, että teemamyyjät keskittyvät myyntimäärään ja hintaan tarkalleen kultainen 59 dollarin hintapiste.

Itse asiassa, kun markkinat ovat lähellä tätä kultaista hintaa melkein täydellisen kilpailun tilassa, emme ole ylikuormituspaikassa, kuten usein väitetään, mutta voimme silti nähdä, että uudet tulokkaat menestyvät markkinoille onnistuneesti..

Täydellinen kilpailu tukee niin monta teemakauppaa kuin on halukas pääsemään markkinoille – teoriassa paljon suurempi määrä kuin me tällä hetkellä näemme. Vastaavasti tulevina vuosina, jos pieni joukko teemakauppoja pystyy saavuttamaan kilpailuetua joko mittakaavaehdoissa, laatu- tai tuotemerkkituotannossa, voimme nähdä markkinoiden siirtyvän kohti monopolia tai oligopolia, missä siitä tulee kaikille huomattavasti vaikeampaa. mutta suurimmat yritykset kilpailevat.

Jos "keskiverto" WordPress-teeman hinta on 59 dollaria ja tällaiset teemat ovat erittäin kilpailukykyisessä tilassa, entä muut temat? Kuinka heidän on tarkoitus erottua? Tässä meidän on esitettävä kysymys: miksi kalliita teemoja myydään yhtä hyvin kuin halpoja teemoja?

Ehkä se johtuu siitä, että korkeammat hinnat yleensä auttavat teemoja eristymään hyödykkeiden joukosta – korkea hinta näyttää olevan sekä mainontataktiikka että myyntikohta itsessään. Tiedot osoittavat, että kalliimpia teemoja myydään yhtä paljon kuin halvempia.

Huomaa, kuinka suuri niputusaste on noin 59 dollaria ja kuinka vähän teemoja hinnoitellaan yli 100 dollaria. Tai toinen tapa tarkastella WordPress-teeman keskimääräisiä kustannuksia:

Menestyä kuitenkin, kalliimpien teemojen on tarjottava erikoistunut niche-tuote joka mahdollistaa erottelun kohdistamalla tiettyihin käyttäjäryhmiin. Upea esimerkki on Hermes Themes, jotka tarjoavat 200 dollarin teemoja, jotka keskittyvät erityisesti hotellimarkkinoille. Hotellihotelli voi ostaa neljä halvempaa teemaa samasta summasta, mutta "portinvartija" ominaisuudet oikeuttavat korkeamman hintapisteen.

Tosiaankin, kun niche-kuluttajat ovat selvästi halukkaita maksamaan huomattavasti korkeamman hinnan niche-teemojen lisäarvosta, niche-teemamyyjillä on runsaasti tilaa saada keskittymällä täysin mukavasti näille markkinoille. Korkeammat hinnat saattavat johtaa vähemmän asiakkaisiin, mutta jos kehitysaika on kiinteä ja tukikulut ovat rajalliset, on paljon kannattavampaa saada vähemmän asiakkaita korkeammalla hinnalla. Tiedot viittaavat sekä kuluttajiin että valmistajiin kapeat teemat voi olla erittäin tyytyväinen tähän järjestelyyn.

Viimeinkin, entä teemakerhot? Kun teemakerhot näkevät huomattavasti suuremman hinnoittelumuodon, vaikuttaa epäselvältä, mikä on näiden markkinoiden tulevaisuus. Itse asiassa joidenkin seurojen, jotka tarjoavat yhdistelmää yleisiä teemoja, ja toisten, jotka tarjoavat kapeita teemoja, välillä on hyvä peruste, että vain kourallinen seuroja kilpailee suoraan keskenään.

Tämä nykyinen skenaario on kuluttajille hyvä: monet teemakerhot tarjoavat erittäin hyvää vastinetta, mutta kuluttajien on vaikea vertailla erilaisia ​​tarjouksia. Teemakauppojen on jatkettava teemakerhojen tarjonnan tarkentamista.

Tiedä mihin kohdistat

Täältä voidaan tehdä kaksi selkeää johtopäätöstä:

 1. WordPressin yleiset teemamarkkinat ovat erittäin kilpailukykyiset ja ryhmittynyt 59 dollarin hintapisteen ympärille. Tämä korkea kilpailu on suurta kuluttajille ja kovaa teemakaupoille – mutta tarjoaa mahdollisuuden teemakaupoille, jotka pystyvät erottautumaan ja puhkeamaan täydellisestä kilpailusta..
 2. Niche-teemat voivat ja niiden pitäisi olla korkeammat. Hyvin suunniteltu ja erikoistunut teema voi tuottaa enemmän tuloja vähemmän asiakkaita. Niche-kuluttajat maksavat mielellään enemmän ja niche-teemakehittäjien tulisi mielellään hyväksyä vähemmän asiakkaita ja mahdollisesti korkeammat tulot.

Teemakerhojen tulevaisuus ei ole yhtä selvä, mutta yleisesti ottaen voimme turvallisesti päätellä, että markkinat näyttävät todella terveiltä. Siellä on tilaa useammille tulokkaille ja tilaa nykyisille teemakaupoille laajentua merkittävästi.

Loppujen lopuksi keskimääräinen WordPress-teeman kustannusmarkkinat ovat 59 dollaria, ja se on summa, jonka todennäköisesti maksat. Lähivuosina luvun pitäisi kuitenkin nousta, ja se on täysin hienoa.

Mitä mieltä olet tästä? Oletko nähnyt muita mielenkiintoisia suuntauksia suhteessa yleisimpiin WordPress-teeman kustannuksiin?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector