Mikä on tehokkain komission taso WordPress-kumppaniohjelmalle

Mikä on tehokkain komission taso WordPress-kumppaniohjelmalle

Mikä on tehokkain komission taso WordPress-kumppaniohjelmalle
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Muutama viikko sitten julkaisimme (uudelleen) oppaan WordPress-kumppaniohjelmista. Oppaassa työskennellessämme teimme myös tutkimuksia suosituimpien WordPress-tytäryhtiöohjelmien tehokkaimmista ja suosituimmista palkkotasoista.


Koska tällainen tieto osoittautuu hyödyllisemmäksi kauppiaille – tai pian mahdollisille kauppiaille – kuin tytäryhtiöille, jotka etsivät mainostavia asioita, kuvittelimme, että julkaisemme ne parhaiten erillisenä blogiviestinä. Siksi mitä luet tänään.

Joten kysymys on, mitä aiot käynnistää tytäryhtiöohjelman WordPress-tuotteellesi, mitä komissiota sinun pitäisi pyrkiä? Onko olemassa vakio / suosittua palkkotasoa??

Kuten käy ilmi, siellä on:

Kuinka paljon WordPress-tytäryhtiöohjelmat maksavat??

Kumppaniohjelmien maksut kaikilla toimialoilla vaihtelevat suuresti: Amazonin pitkäaikainen ja erittäin suosittu kumppaniohjelma maksaa 1-5%, kun taas 20% pidetään hyvänä useimmille ohjelmille. Samaan aikaan jopa 100%: n korotukset eivät ole harvinaisia ​​verkkomarkkinointirakoilla ja muilla markkinoilla, joilla asiakkaan elinikäinen arvo on paljon korkeampi kuin heidän alkuperäisen ostonsa.

WordPress-tuotetila on kilpailukykyinen ja suosittu, ja siksi, kuten markkinointi sanoo, kuinka paljon WordPress-teema maksaa, markkinat ovat varanneet tytäryhtiöohjelmien palkkiot: suurin osa WordPress-tytäryhtiöohjelmista maksaa noin 30% palkkion, mutta koska olemme tulossa näkemään, että pieni joukko WordPress-yrityksiä tarjoaa nyt vähintään 50% tytäryrityspalkkiona.

Alla näet numeroita, jotka puristavat 36 suosittua WordPress-kumppaniohjelmaa, ja yksityiskohdat niiden palkkotasoista:

(Siirrä hiiri palkkien päälle nähdäksesi yksittäiset kaupat ja niiden palkkotasot.)

(Kaaviot kirjoittanut Visualizer Lite.)

Kuten näet, keskimääräinen palkkio laskee noin 35%, vain harvat ovat paljon korkeampia ja melko paljon ovat alempia. Ne tarjoavat erittäin hyödyllisen vertailuarvon, kun pohditaan oman ohjelman mukauttamista ja kuinka kilpailukykyinen komissio todennäköisesti on.

Kuten ammattitaitoiset tytäryhtiömarkkinoijat kaikki tietävät, parhaiden tytäryhtiöohjelmien valitseminen vaatii enemmän vivahteita ja analyysejä kuin pelkästään ohjelman valitseminen korkeimmalla toimeksiannolla.

Pelissä on joukko tärkeitä muita tekijöitä, mukaan lukien tuotteen laatu, sopivat tietylle blogille ja / tai mainosmenetelmälle ja todennäköinen keskimääräinen tilauksen arvo.

Vertaillaan esimerkiksi kahta parhaiten maksavaa WordPress-kumppaniohjelmaa: MyThemeShop ja ThemeIsle. MyThemeShop tarjoaa valtavan 70% palkkion, mutta heidän kallein tuote on vain 85 dollaria (60 dollarin palkkioon). ThemeIsle, sen sijaan tarjoa 55% tuotteista, jotka ovat korkeintaan 249 dollaria (palkkio 137 dollaria). Matalampi hinta korkeamman hinnan tuotteilla auttaa sinua paremmin.

Tämä johtaa täysin erilaiseen näkemykseen tytäryhtiöohjelmista ja niiden palkkotasoista. Tässä on vielä kaksi taulukkoa; tällä kertaa tutkimalla vähimmäis- ja enimmäispalkkioita, joita tytäryhtiöt voivat odottaa – kauppiaiden tarjoamien tuotteiden hinnoittelun perusteella.

Kuten huomaat, numerot ovat jonkin verran kaikkialla, joten johtopäätöksiä on vaikea tehdä. Voin kuitenkin vielä kertoa teille, että Keskimääräinen vähimmäispalkkio on osoittautunut 17,60 dollari ja keskimääräinen enimmäispalkkio 76,24 dollaria.

Mitä menestyvän tytäryritysohjelman rakentaminen vie??

Menestyvän kumppaniohjelman rakentaminen ei ole helppoa, ja olemme nähneet, että monet niistä sulkeutuvat vuosien varrella useista syistä. Ehkä yksi puhutuimmista sammutuksista tapahtui WooThemesissa (tämä oli ennen kuin Automattic osti heidät).

Virallinen syy on:

Valitettavasti on todettava, että keskeytämme lähetysohjelmamme, koska ohjelmasta ei ole kiinnittynyt.

Vetovoiman löytäminen on varmasti yksi palapelin vaikeimmista palasista. Toisaalta tuotteidesi on oltava ensiluokkaista, jotta asiakkaat voivat jopa houkutella ja muuntaa ensisijaisesti kohtuulliseen hintaan. Mutta toisaalta komission palkkioiden on myös tehtävä asioista kannattavia tytäryhtiöille.

Tytäryhtiön näkökulmasta 2 dollarin palkkiotuotteen mainostaminen ei välttämättä ole kovin erilainen kuin 70 dollarin palkkiotuotteen mainostaminen. Siksi tytäryhtiöt suosivat luonnollisesti tuotteita, jotka todennäköisemmin ansaitsevat niille rahaa pitkällä matkalla.

Toisin sanoen, jos tarjoat 50% palkkion 15 dollarin tuotteesta, niin todennäköisesti monet ihmiset eivät vaivaudu liittymään ohjelmaan. Ja varsinkin jos he löytävät samanlaisia ​​ohjelmia, joilla on korkeammat voitot, mitä he voivat, koska WordPress on jo melko suuri ekosysteemi. Jos tarkastellaan esimerkiksi suosituimpia teemakauppoja, melkein koko 10 parhaassa on tytäryhtiöohjelmia. Plugin-kehittäjät? En tiedä, mutta oletan vastaavan.

Sitten on toinen tuntematon – muuntokurssi -, joka on luultavasti tärkein tekijä niille, jotka luottavat tytäryhtiöiden tuloihin ensimmäisen ansaintavälineenä. Tässä on tämän sivuston perustajan ja ThemeIslen toimitusjohtajan Ionut Neagu: n tarjous:

Ionut Neagu

Ionut Neagu
Vaikka palkkioprosentit saattavat olla houkuttelevia satunnaisille käyttäjille, kokeneet markkinoijat eivät todellakaan häiritse sitä, että he kiinnittävät paljon huomiota. Tämä johtuu kaikesta siitä, että muuntokurssien ero voi olla valtava.

Esimerkiksi teemakaupat, kuten ElegantThemes, muuntavat yleensä jopa kymmenen kertaa paremmin kuin jotkut muut myyjät. Joten vaikka ElegantThemes päättäisi maksaa 10%, kun taas jotkut muut kaupat 50%, ElegantThemes tuottaa silti kaksinkertaisen tuloksen.

Joten, ihannetapauksessa, ennen kuin pääset tietylle palkkioprosentille, yritä kerätä palautetta tytäryhtiöiltä, ​​jotka ovat jo omassa tilassa, mitata tulostasi ja katso jos pystyt tarjoamaan kilpailutarjouksen. Muutoin mainosta sitä paremmin "kutsu ystävääsi" Ohjelma kuin täysi tytäryhtiöohjelma ja kohdista nykyisiin käyttäjiisi.

Mitä ajattelet tästä? Onko tytäryhtiömarkkinoinnilla tärkeä rooli WordPressissä? Jos sinulla on tytäryhtiöohjelma, mikä on palkkion taso ja miksi?

Älä unohda liittyä ilmaiseen kaatumiskurssiimme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Alkuperäinen teksti: Alex Denning ja Karol K.
Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector