Kysyimme 32 toimistoa heidän parhaimmista ja huonoimmista asiakastyypeistä. Tässä he sanoivat

Olla yhtään "asiakas helvetistä" tarinoita? Useimmat suunnittelijat ja kehittäjät tekevät. Helvetti, luultavasti useimmat putkimiehet tekevät myös.


Joka tapauksessa, kun työskentelet asiakkaiden kanssa, voit usein löytää itsesi laskeutuvan joen kummallekin puolelle. Ja sivu merkitty "rakastaa asiakkaasi" on paljon toivottavampi.

Vaikka useimmilla suunnittelijoilla ja kehittäjillä on vapaus valita, kenen kanssa he työskentelevät, joskus ei ole niin helppoa lukea jonkun aikomuksia tai ennustaa, kuinka helppoa työskennellä heidän kanssaan osoittautuu.

Tai ehkä voit todellakin ennustaa sellaisia ​​asioita … vain tarpeeksi harjoittelulla?

Katsotaan; saada selville, kysyimme 32 eri virastoa ja freelancerit dev-design-tech -segmentissä kertovat meille, mikä tekee hyvästä asiakkaasta heidän kirjassaan ja mikä ajaa heidät hulluksi, kun asiat eivät toimi suunnitellusti.

Tarkemmin sanottuna kysymyksemme oli,

Mikä on * suosikkityyppiisi? Entä asiakas, jonka kanssa nautit työskentelystä * vähiten *?

Jos työskentelet asiakkaiden kanssa, ymmärrät varmasti neuvoja, joita nämä ammattilaiset ovat jakaneet alla.
Mikä tekee asiakkaasta hyvän tai huonon / asiakkaan helvetistä: HINNAT

Kiireessä? Tässä on nopea videoyhteenveto yleisimmin esiintyvistä asiakashenkilöistä ��

Kuinka tunnistaa kaikki asiakastyypit

Jos tavoittelet menestystä freelancerina tai työskentelet vain asiakkaiden kanssa, meillä on sinulle välttämätön opas. Asiakasoppaamme auttaa sinua tunnistamaan kaikki asiakkaat nopeasti, mikä auttaa sinua työskentelemään heidän kanssaan tehokkaasti. Tai ei ollenkaan ��

lähettänyt ThemeIsle perjantaina 18. toukokuuta 2018

Mikä tekee asiakkaasta hyvää tai huonoa: 32 toimistoa jakaa näkemyksiä kokemuksensa perusteella vuosien varrella

dominik sauter

Dominik Sauter
COO klo SAU / CAL
Kun vasta aloitimme, nainen, joka hoiti päivähoitoa kotoaan, palkkasi meidät rakentamaan verkkosivuston. Mitch ja minä olimme edelleen siinä "niin innoissani, että ihmiset haluavat maksaa meille" vaiheessa, että meille ei edes sattunut ajattelemaan todella sitä, kenen asiakkaidemme pitäisi olla ja kuinka voimme auttaa heitä parhaiten.

Nyt päivähoitoissa ei ole mitään vikaa. Tai vauvoja. Pidän vauvoista. Itse asiassa minulla on jopa yksi itse. Saattaa olla jopa toinen. Ja näen useita vuosia antavan paljon vaikeasti ansaittuja rahani laadukkaaseen päivähoitoon.

Mutta emme olleet sitä mitä hän tarvitsi. Rakennamme verkkosivustoja uskomattomien myymälöiden kanssa, kauppoja, jotka kasvavat tulosta ja myötävaikuttavat yrityksen kasvuun.

Hän ei koskaan aikonut myydä vauvoja, ja hän pystyi myymään vain niin monia paikkoja päiväkodissaan. Hän ei myöskään ymmärtänyt verkkoa ollenkaan. Tämä tarkoittaa, että meidän täytyi viettää niin paljon hänen kanssaan henkilökohtaisesti, meluisien lasten ympäröimänä, yrittäessään selittämään ehdottomasti kaiken, mitä teimme, maksoimme hänelle käytännössä hänen projektinsa.

Tämä kokemus sai meidät ajattelemaan hieman strategisemmin sitä, kenen ihanteellisten asiakkaidemme pitäisi olla, jota olemme hienostaneet vuosien varrella.

jordan brannon

Jordan Brannon
Presidentti & COO klo Koalitio
2 suosikkityyppiäni:

1. Ballmers (lempinimen jälkeen Microsoftin kuuluisasti ylin toimitusjohtaja). Nimittäin asiakkaat, jotka ovat intohimoisia siitä, mitä heidän liiketoimintaan tehdään, miten he tekevät sitä ja miksi sillä on merkitystä loppukäyttäjälleen. He eivät yleensä voi auttaa, mutta tanssia vaiheessa, kun he saavat mahdollisuuden kehua yritystään, palveluitaan tai tuotetta. Tämäntyyppiset asiakkaat saavat joukkueemme innostumaan yhteistyöstä heidän kanssaan, rakastavat jakamaan asiantuntemustaan ​​teollisuudessa ja ovat innokkaita selvittämään, kuinka korostaa heidän yrityksensä parhaita ominaisuuksia verkkosivustolla tai luovaa työtä, jonka kanssa työskentelemme heidän kanssaan.

2. Vallankumoukselliset. Muutostekijät ovat asiakkaita, jotka ovat keskittyneet häiritsemään sitä, mitä he tai heidän teollisuutensa ovat tehneet jo pitkään. He haluavat saada teknologian ja luovuuden toimimaan ja antavat tiimillemme mahdollisuuden laajentaa projektiaan uusiin ja jännittäviin suuntiin, jotka murtuvat sanan “haluamme tehdä sen tällä tavalla, koska kaikki muut tekevät sen tällä tavalla.” Luovuus on tartunta , ja kun ihmiset haluavat sinun olevan luova, se virittää työtäsi niin, että muutamat muut asiat voivat.

Kaksi vähiten suosikki asiakastyyppiäni:

1. Yo-yo. Yo-yo-asiakkailla tarkoitan asiakkaita, jotka vuorottelevat siitä, että ovat erittäin kiinnostuneita ja sitoutuneet projektiinsa ja ovat silloin erittäin tavoitettavissa. He pyrkivät aloittamaan projektin sanomalla esimerkiksi, "Tämä projekti on ensisijainen prioriteettimme", tai "tämä sivusto tekee tai hajottaa liiketoimintamme seuraavalle vuodelle", ja sitten puolivälissä ei vastaa puheluihin, sähköposteihin tai muuhun viestintään. Heillä on taipumus olla oma pahin vihollisensa, heikentävät hankkeen aikatauluja, laajuuksia ja suoritteita häviävällä ja uudelleen ilmestyvällä teolla.

2. Byrokraatit. Byrokraatit eivät yleensä ole asiakas, vain asiakkaan yhteyspiste. He työskentelevät sekalaisen yrityksen sekaosastolla ja voisivat välittää vähemmän muusta sekalaisesta projektista tai sen tuloksesta, kunhan he ovat edelleen työssä ja saavat edelleen palkkaa. Toisin kuin intohimoinen asiakas tai yritys, joka haluaa ravistaa teollisuuttaan, byrokraatti on energian ja luovuuden vampyyri.

diana briceno

Diana Briceno
Omistaja DGS Studio
Suosikki asiakastyyppi:

Suosikkiasiakas, jota kohtataan melko harvoin, on asiakas, joka on vastaanottavainen uusiin lähestymistapoihin tai jo tietää, että hän tarvitsee tarkalleen mitä tarjoamme. Sosiaaliseen mediaan keskittyvänä studiona ihanteellinen asiakas ymmärtää, että sosiaalista mediaa ei mitata samalla tavalla kuin perinteistä mainontaa, ja kasvaminen vie varsin vähän aikaa, varsinkin jos sitä tehdään orgaanisesti.

Tyypillisesti nämä asiakkaat ovat sellaisia, jotka ovat tehneet oman tutkimuksensa aikaisemmin tai aiemmin he tekivät oman markkinoinnin liiketoiminnan alkuaikoina, jotta he ymmärtäisivät, miksi tietyillä asioilla on merkitystä. Yksi nykyisistä asiakkaistani on juuri tällainen, he ymmärtävät testauksen olevan välttämätöntä, kokeilu ja virhe, ja antavat enemmän luovaa vapautta, koska he tietävät, että siitä on hyötyä vain pitkällä tähtäimellä..

Pahin asiakastyyppi:

Pahin asiakaslaji on sellainen, joka sanoo haluavansa "mennä virus" tai tee jotain uutta ja jännittävää vain hylätäksesi jatkuvasti kaikki jännittävät ideat ja sanot "annetaan tehdä uusi ilmoitus myynnistä". Ennen kuin tiedät sen, heidän koko rehu koostuu "25% alennus vain tänään" sellaisia ​​viestejä, jotka näyttävät vain typerältä. He ovat yleensä vanhempia ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sosiaalista mediaa ja ajattelevat, että viestin tulisi aina ilmoittaa myynnistä, eikä koskaan yrityksen kulttuuria, brändin humanisointia ja arvokkaita lyijyä tuottavia resursseja katsojilleen.

Tarina:

Minulla oli kerran meikkiteollisuuden asiakas, joka ei pystynyt erottamaan perhettä ja yritystä. Hänen tyttärensä tekisi kaikkein kauhistuttavimmat piirustukset omistajan huulipunaviivasta ja tietysti, kuten rakastava äiti, nämä kauheat piirrokset valokuvista, jotka on otettu pahimmassa mahdollisessa kulmassa ja valaistus, olisivat välttämättömiä sosiaaliselle mediallemme. Se ei ollut edes pahinta. Koska se oli huulipunaa, tytär piirsi huulipunaa huulille, mutta siinä ei ollut mitään muuta, ei mitään kasvoja, vain kelluvat huulet, joiden huulipuna oli huonosti lapsen piirretty. Piirustus näytti punaiselta aukolta, jossa oli tikku, ihmiset kertoivat niistä usein pornografiaan liittyvänä sisällönä, mutta asiakas sanoi, että kaikki muut olivat ongelma, ei luonnollisestikaan piirustus.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • Näin voit olla Planetin pahin WordPress-suunnittelija (enintään 8 askelta)
 • 5 parasta räätälöityjä postityyppisiä laajennuksia WordPressiin verrattuna
 • Paras WordPress-isännöinti virastoille: Kuinka valita yksi + 5-vaihtoehto verrattuna

mario peshev

Mario Peshev
Toimitusjohtaja DevriX
Olemme melko tyytyväisiä kaikkiin olemassa oleviin tileihimme – jos emme olisi, tämä olisi joka tapauksessa lopettanut suhteen.

Mikä tekee heistä hienoja, on luottamuksen ja kunnioituksen taso teknisessä tiimissämme. Suurella voimalla tulee suuri vastuu, mutta ilman luottamusta meidän on aina perusteltava jokainen pieni askel. Viestintä on raikasta ja ajankohtaista, ja olemme heidän liiketoiminnan kasvuosastonsa kunniajäsen (kollektiivisesti). Työskentelemme yhtenä, ajattelemme yhtenä, toimimme yhtenä – teemme yhteistyötä ja eteenpäin yhdessä.

Ne harvat tapaukset, jotka meidän on pitänyt lopettaa parisuhde, liittyivät todellakin luottamuksen ja kunnioituksen puutteeseen. Olen huutanut puhelimen kerran syistä, jotka ovat ristiriidassa etenemissuunnitelmamme ja toimintasuunnitelmamme kanssa. Hätätilanteet laajennettiin useita kertoja ilman näkyvää syytä. Myrkyllinen ympäristö ja jokaisen liikkeen kyseenalaistaminen johtivat enemmän työhön kuin työn tekemiseen, mikä oli haitallista ja jolla ei ollut pitkällä tähtäimellä merkitystä.

brad williams

Brad Williams
Toimitusjohtaja WebDevStudios
Suosikkityyppisiä asiakkaitamme ovat ne, jotka tulevat meille erityisesti WordPress- ja verkkosivustojen rakennusalan asiantuntemusta varten. He tietävät, että olemme asiantuntijoita ja uskovat todella täydellisesti suosituksiin, jotka koskevat projektilähestymistapaa, arkkitehtuuria, käytettäviä tekniikoita jne.

Nämä asiakkaat näkevät meidät arvokkaana kumppanina, tiiminsä jatkeena, joka auttaa aina projektin onnistumiseen ja tulevaisuuden tavoitteisiin.

Asiakkaat, joista nautimme työskentelemällä vähiten kanssa, ovat päinvastaisia ​​kuin ne, joista nautimme työskentelemällä eniten, ja nämä olisivat asiakkaita, jotka eivät ota suosituksemme ja asiantuntijaneuvontamme.

Viime kädessä heidän projekti kärsii pitkällä tähtäimellä. Pyrimme kaikin tavoin tarkistamaan asiakkaita etukäteen ja varmistamaan, että olemme sopivia toisillemme välttämään ongelmallista tilannetta.

tim cantrell

Tim Cantrell
Asiakastukiinsinööri klo Wordfence
Yritämme Wordfencellä antaa kaikille asiakkaillemme saman määrän huomiota ja samaa laatua tukea. Emme merkitse asiakkaita hyviksi tai huonoiksi, mutta näemme jokaisen asiakkaan yksilöllisenä, jolla on yksilölliset tarpeet. Ihmiset ovat erilaisia ​​ja jos on viestintäongelmia, yritämme nähdä sen oppimismahdollisuutena ja haasteena meille parantaa. Työssämme, turvallisuudessa, havaitsemme, että asiakas on usein jo stressaantunut ja turhautunut, kun hän pyytää meiltä apua ja yritämme sallia sen. Se ei välttämättä tarkoita, että he ovat “huono asiakas”, mutta kun joillekin asiakkaille on verkkosivusto hakkeroitu, he tuntevat loukkaantuvansa ja loukkaantuneita. Kun he luovat tapauksen, nuo tunteet voivat ilmetä asiakkaan kiinnityksestä. Yritämme aina keskittyä ongelman ratkaisemiseen sen sijaan, että vastaamme negatiivisuuteen. Se sanoi, että meillä on tiukka sääntö väärinkäytöksiä vastaan, emmekä suvaitse asiakkaita, jotka loukkaavat tai yrittävät huijata henkilöstöämme.

Jokaisella joukkueemme jäsenellä on erilaiset vahvuudet ja yritämme tukea toisiamme, jotta kaikki asiakasvuorovaikutukset menestyvät lopulta. Jos ilmenee ongelmia, tapauksen siirtäminen toiselle tukisäästölle kääntää tilanteen lähes aina. Teemme tiivistä yhteistyötä ja etsimme neuvoja usein. Hyvä työpaikka, jossa rohkaistaan ​​yhteistyöhön ja tiimityöhön, auttaa meitä tässä. Tiimimme valitaan käsin kulttuurimme mukaan. En voi ajatella ketään ryhmän jäsentä, joka ei ole riittävän nöyrä pyytämään apua tai tarjoamaan neuvoja tilanteen tilanteen vaatiessa. Tämä hyödyttää asiakkaitamme ja pitää myös tiimimme stressistä vapaana.

Olla "hyvä asiakas" kaikki mitä sinun on tehtävä, on pysyä rauhallisena, selittää tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja luottaa meihin tekemään kaikkemme korjataksesi ongelmasi tai vaihtoehtoisesti antaa sinulle tietoja, jotka auttavat sinua korjaamaan sen itse.

sauva austin

Rod Austin
Markkinoinnin johtaja Pagely
Pagelyn ihanteellinen asiakas on se, joka ymmärtää arvon, jonka tuomme heidän WordPress-projektiin.

Panostamme paljon lahjakkuutta ja vaivaa keskittyessämme turvallisuuteen, korkeaan käytettävyyteen ja yleisesti luotettavasti hallittuun WP-isännöintiin, ja suurin osa tuotemerkeistä, joiden kanssa työskentelemme, ymmärtää kuinka tärkeätä kumppanuutta tiimin kanssa, jolla on oikeat prioriteetit, voi olla.

Kaikki WordPress-sivustot eivät sovellu Pagelylle, ja ne, joilla on vähemmän vaatimuksia päivitysajasta ja tietoturvasta, eivät todennäköisesti ole sopivia – mutta se muuttuu usein heidän sivustonsa kasvaessa.

Olemme isännöineet useita sivuja, jotka ovat esiintyneet Shark Tankissa, ja on aina hauskaa seurata liikenteen piikkejä ja sitä, kuinka alustallamme käsittelee niitä helposti.

jolissa skow

Jolissa Skow
Sisästrategi Menestyä Internet-markkinoinnissa
Suosikkityyppini on asiakas, joka on reagoiva ja luottaa meihin tekemään töitä, jotka meille palkattiin! Ihanteellinen asiakas on mukana suhteessa tarpeeksi kommunikoidakseen säännöllisesti ja vastaamalla meiltä kysymyksiin oikeaan aikaan. Ne antavat meille myös pääsyn tileihin, jotka meidän on tehtävä työmmemme mahdollisimman hyvin, ja he vain luottavat meihin asiantuntijoiksi ja tekevät hienoa työtä.

Asiakas, joka mielestäni työskentelee vähiten kanssa, on epäilevä meistä alusta alkaen eikä usko meihin tarpeeksi antaaksemme tehdä työmme. Tämä asiakas joko ottaa jatkuvasti yhteyttä meihin, käyttää budjetissaan käytetyn ajan kysymyksiin ja vakuutuksiin tai on enimmäkseen reagoimaton – molemmat tilanteet voivat vaikeuttaa työtämme! Tämä asiakas ei luota meihin, eikä anna täydellistä pääsyä muun muassa muuntaa Google Analytics -asetuksia, tai emme anna meidän tehdä tarvittavia päivityksiä heidän verkkosivustoonsa parhaiden strategioiden toteuttamiseksi.

tom zsomborgi

Tom Zsomborgi
Talousjohtaja klo Kinsta
Kinstassa työskentelemme paljon asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa. Pienet yrityssivustot, verkkoyritykset, freelancerit ja nopeasti kasvavat yritykset, kuten Drift tai Adespresso. Web-hosting-kapealla toimiala on erittäin paljon resursseja, ja kun kyse on WordPress-sivustoista, siellä on kymmeniä tuhansia teemoja, laajennuksia ja kolmansien osapuolien integrointeja, joissa monet asiat voivat mennä pieleen..

Suosikkityyppisiä asiakkaitamme ovat ne, jotka tietävät ja ymmärtävät olevansa "vain web-hosting-yritys" ja pääasiassa olemme vastuussa palvelinpuolen asioista. Nämä asiakkaat ymmärtävät, että emme voi auttaa heitä koodin kirjoittamisessa tai muokkaamisessa, lisäämään tai poistamaan ylimääräisiä toimintoja tai mukauttamaan heidän sivustojaan. He työskentelevät yleensä ammattitaitoisen WordPress-kehittäjän kanssa, he arvostavat ehdotuksiamme ja havaintojamme ja antavat kehittäjän suorittaa kehitystyön.

Joskus se ei ole niin helppoa, kuin jotkut asiakkaat ajattelevat "hallitsi WordPressiä" tarkoittaa paljon enemmän kuin palvelinten hallintaa. Saamme tukipyyntöjä kuten "Tarvitsen sinun rakentavan myymäläosastoni tai "voitko asentaa ja mukauttaa uutta teemaani" koko ajan. Meidän on otettava viiva ja hallittava asiakkaiden odotuksia ensimmäisestä päivästä lähtien, muuten asiakastuki ei ole kestävää pitkällä tähtäimellä. Tästä syystä loimme yksityiskohtaisen Scope of Support -tietokannan ja suosittelen sinua tekemään samoin!

Muutama asiakas ei ymmärrä ja hyväksy tätä käytäntöä, ja he vain avaavat uusia lippuja ja pyytävät sinua auttamaan heitä näissä kehitystyöissä. He kieltäytyvät palkkaamasta kehittäjää, eivätkä he ole valmiita hyväksymään ehdotuksiasi. Ajoittain sinun on tehtävä päätös ja pyydettävä näitä asiakkaita poistumaan ja löytämään toinen palveluntarjoaja. Sinun ei pitäisi pelätä tehdä tätä, sinun on keskityttävä muihin asiakkaisiisi, jotka ymmärtävät, mitä tukitiimisi kattaa ja mikä on laajuuden ulkopuolella (btw. He edustavat 99,9% asiakaskuntaasi!). Näissä tapauksissa tämä on paras tapa, jolla voit auttaa kasvattamaan yritystäsi.

David coveney

David Coveney
Ohjaaja Interconnect / se
Suosikkityyppimme on asiakas, joka ymmärtää tekemämme ja voi selvästi ottaa huomioon, että myös heillä on vastuita ja taitoja, jotka heidän on hankittava hankkeen onnistumiseksi. Pahin asiakastyyppi on pohjimmiltaan päinvastainen – he uskovat, että meillä on taikasauva, että me selvitämme heidän sisällön, siirrämme taikuutta taianomaisesti heille lyhyessä ajassa ja autamme heitä neuvomaan miten hoitaa heidän online-liiketoimintaa.

Nykyään suurin osa asiakkaistamme on melko taitavia – he tulevat luoksemme, koska niillä on jo suuria sivustoja, ja he haluavat, että asiat ovat nopeampia tai ominaisuuksiltaan parempia, tai he pyytävät meitä kehittämään erityisiä vastauksia ongelmiin, jotka vievät meidät kauas mitä voidaan tehdä jopa WordPressissä. Mutta alkuaikoina saimme asiakkaita, joilla oli vain epäselvä käsitys Internetin toiminnasta, ja se voi olla todella väsyttävää.

Meillä oli sellainen, joka ei ymmärtänyt mitä isännöinti tarkoitti. "Sivustot elävät vain Googlessa, eivät he?" tuli vastaus, kun yritin selittää, että meidän oli laitettava sivusto palvelimelle jonnekin. Heidän mielestään Internet oli Google ja se oli se. Heidän mielenmallinsa oli keltaisia ​​sivuja, ja he olivat kiinni siinä. Siitä huolimatta, kun he olivat asettuneet, sivusto teki työnsä ja he olivat silloin melko täydellisiä asiakkaita monin tavoin.

Viime kädessä suosikki asiakasni on kuitenkin se, joka on * meidän * asiakas eikä * heidän * asiakas. Niin kauan kuin voimme tehdä voittoa, olemme hyviä. ��

daniel corin stig

Daniel Corin Stig
Toimitusjohtaja White Label Agency
Kontekstin määrittämiseksi toimimme vain pitkäaikaisissa kumppanuuksissa digitaalisten toimistojen alihankkijana rakentaaksemme räätälöityjä WordPress-verkkosivustoja suunnittelutiedostoistaan. Joten asiakas meille on joko vakiintunut kumppani tai uusi kumppani, jonka kanssa juuri aloitimme yhteistyön.

Upeita kumppaneita

Nopea vastaus on, että on helpompaa työskennellä organisoituneiden, kommunikatiivisten toimistojen kanssa, jotka arvostavat yhteistyömme pitkäaikaista menestystä ja maksavat laskunsa ajoissa. Mutta sen lisäksi, meille hyvät kumppanit ovat todella niitä, jotka auttavat meitä tekemään loistavan työn heidän puolestaan.

Esimerkiksi he lähettävät meille eritelmiä, jotka vastaavat heidän odotuksiaan siitä, kuinka me rakennamme heille sivustoja. Voisin sanoa "kirjoittaa yksityiskohtaiset tiedot", mutta se ei ole aina totta. Mielenkiintoista on, että yksi parhaimmista kumppaneistamme antaa meille hyvin vähän ohjeita suunnittelutiedostojensa lisäksi. Mutta koska he ovat erittäin tyytyväisiä oletus tulkintoihin, jotka koskevat suunnitelmiensa toteuttamista koodatulla sivustolla, he ovat erittäin tyytyväisiä tulokseen. Spektrin toisessa päässä on hyviä yhteistyökumppaneita, jotka kirjoittavat meille erittäin yksityiskohtaisia ​​ohjeita siitä, kuinka rakentaa sivustoja suunnittelustaan ​​(css-kehys, animaatiotehosteet, taustan asennus jne.), Ja se toimii yhtä hyvin.

Kumppanuudet, jotka eivät toimi

On kaksi tyypillistä syytä, miksi kumppanuudet eivät toimi toivotulla tavalla:

1. Emme täytä heidän odotuksiaan määräajasta, hinnasta tai siitä, kuinka heidän sivustonsa koodataan. Hyvä esimerkki on, kun saamme hyvin vähän ohjeita, mutta virastolla on tosiasiassa hyvin erityisiä mieltymyksiä siitä, kuinka meidän olisi pitänyt rakentaa sivusto heille.

2. Toimistolla ei ole tarpeeksi kokemusta saadaksemme palvelumme tyydyttämään heidän tarpeensa.

Nämä kaksi liittyvät usein toisiinsa, ja olen ajan myötä tajunnut, että oma profiili ja toimintamme yrityksinä ovat enimmäkseen tällaisten ongelmien perimmäinen syy kuin kumppaneidemme.

kataliini matei

Catalin Matei
Yhtiön toimitusjohtaja Lisää mediaa
Paras asiakastyyppi on asiakas, joka luottaa sinuun ja ymmärtää siihen liittyvän prosessin – he antavat sinulle tavoitteensa (kohta B) ja he saavat meidät ymmärtämään heidän nykyisen tilanteensa (kohtaan A) ja sitten – taikuuden – he antavat meidän tehdä työmme ja selvitämme ja sopeutamme, kunnes saamme heidät sinne. Näiden asiakkaiden kanssa toimitamme yli toimituksen ja varmistamme, että he ovat uskomattoman tyytyväisiä siihen, mitä työskentelemme yhdessä. Rakastamme ihmisiä, joten meillä on helppo tehdä tämä haha. Se voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta sitä on vaikeampaa soveltaa etenkin yrityssegmenttiin, jossa käsittelet infrastruktuuria, keskijohtoa ja muita asioita. Mutta se on ihanteemme.

Ja ne, joiden parissa nautimme työskentelystä vähiten (mikä on eräänlainen tapa sanoa, että emme pidä heidän kanssaan työskentelevästä), ovat vastakkaisia ​​sanoilleni. Emme kohdistu ihmisinä ensin – arvoihin, emme yhdenmukaista tavoitteisiin ja he mikrotason hallintaan – katastrofin reseptiin – ja olen niin onnellinen, että voin ampua nuo asiakkaat, kun he jatkuvasti seuraavat tietä. Ei omasta eduksestani – koska se luo paljon kaaosta ja onnettomuutta ryhmäni elämässä – ja rakastan ryhmääni.

Yksi hauska kokemus oli, kun sain jatkuvaa palautetta ryhmältäni siitä, että asiakas oli ylireagoiva ja mikrotunnisti kaiken, mitä he tekivät noin kuukauden ajan – saaden heidät palauttamaan työnsä pari kertaa epäselvien alushousun takia. Joka tapauksessa, minusta tuntui, että meidän oli lopetettava sitoutuminen, joten aloitin puhelun heidän markkinointijohtajan kanssa, että kun hän kuuli haluavansa lopettaa sen, hän oli täysin järkyttynyt ja peloissaan – kuten tämä ei voi tapahtua hänelle – ja Vielä mielenkiintoisempaa oli, että hän tarjosi 3x palkkioillemme, jos pysymme vain järkyttyneinä siitä, että sanoin ei. Raha on vain ajoneuvo. Ihmiset ovat todellinen arvo.

austin iuliano

Austin Iuliano
Yrityskoulutus ja pääpuhuja d.science
Paras tyyppi asiakkaita ovat ne, jotka ovat realistisia odotuksia ja ymmärtävät, mikä on tärkeää heidän liiketoiminnansa eteenpäin viemiseksi. Esimerkiksi muutaman näyttelijän kanssa, joiden kanssa olen työskennellyt, oli tarpeen kasvattaa heidän sosiaalista seurantaan, koska se auttoi heitä varaamaan lisää keikkoja. He olivat suuria asiakkaita, koska tiesimme tarvittavan metrin, emmekä odottaneet menestyksen tapahtuvan yhdessä yössä. Pystyin auttamaan heitä kasvamaan 2-3000 uudella Instagram-seuraajalla ja he ovat tyytyväisiä.

Yritystoiminta voi myös olla hienoa, kun myös odotukset ovat selvät. Mennään omaisuuteen 1000 ja autamme markkinointitiimiä rakentamaan yhden kampanjan ideasta toteutukseen ja antamaan ohjeita parhaista käytännöistä ja tuesta. Mutta myös selkeät odotukset siitä, mitä tapahtuu ja mitä ei tapahdu.

Ylivoimaisesti TYÖKOHTAISimmat asiakkaat ovat niitä, jotka alkavat hidastaa hinnoitteluasi. Olen huomannut, että jokainen, joka yrittää taistella minua hinnoittelussa, päätyy tärkeäksi ongelma-asiakkaaksi. Väistämättä he yrittävät ottaa enemmän ja enemmän ilman lisäkorvauksia. Pidän siitä, että jokainen toinen yrittäjä haluaa raivoavia asiakkaita ja heittävät lisäpalveluita ja tukea luomaan raivoavaa asiakasta. Kun ihmiset odottavat ja vaativat sitä, he poistavat kykyni ylittää odotukset. Huonojen asiakkaiden mikrotalous ja päätöksenteko toimikunnan kautta.

Siksi potkutan täysin pois kaikki, joilla on merkkejä huonosta asiakkaasta. Olen onni, että minulla on enemmän kuin tarpeeksi työtä, jonka voin päättää olla ottamatta vastaan ​​tämän tyyppisiä asiakkaita. Kun tämä sanotaan, vaikka en olisi, en ota niitä asiakkaita tietämään mitä tiedän nyt.

mazdak mohammadi

Mazdak Mohammadi
Perustaja Blueberrycloud
Suosikkityyppimme on asiakas, jolla on mielikuvitus ja avoin mieli. Asiakkaat, jotka tulevat toimistoomme valmiiksi kuvittelemaan uusia mahdollisuuksia avoimin mielin, ovat asiakkaita, jotka nauttivat eniten työskentelystä kanssamme ja saavat myös kaiken irti prosessista.

Vähiten suosikki asiakkaamme ovat niitä, jotka lähestyvät toimistoamme ja joilla on vahva tarve olla hallitseva ja uskovat tietävänsä kaiken, mitä tietää, ja kukaan itsensä ulkopuolella ei voi parantaa ideoitaan. Nämä asiakkaat kamppailevat menestyksen saavuttamiseksi toimiston avulla ja ilman, ja kukaan ei nautti prosessista. Valitettavasti se on menettää-menettää -tyyppinen tilanne. Ehdotukseni on antaa asiantuntijoille olla asiantuntijoita. Anna heille visio yrityksesi tulevaisuudesta ja miksi vision ennustetaan toimivan, ja muistuta sitä visiosta virastolle, jos he lähtevät kurssille. Jätä loput (luovuus ja muuten) heidän vastuulleen. Nautit prosessista eniten, ja yrityksesi hyötyy eniten, vaikka et hyväksy sitä.

ryöstää ungar

Rob Ungar
Yhteistyökumppani Copa Digital Group
Parhaan tyyppisten asiakkaiden kanssa, joiden kanssa työskennellä, näemme yleensä, että he ovat avoimia tekniikoista, he ovat käytännöllisiä ja luottavat meihin tekemään päätöksiä, jotka ovat heidän etujensa mukaisia, eivätkä he pilata asiakkaitaan suuntaa päivittäin. Me tietenkin pidämme heitä säännöllisesti ajan tasalla käynnissä olevien kampanjoiden tehokkuudesta ja etenemme kaikissa projekteissa, mutta se ei ole päivittäinen asia. Pyydämme heidän palautettaan tarvittaessa, mutta he eivät häiritse meitä jatkuvilla ehdotuksilla tai kysymyksillä. He ymmärtävät myös tekemämme arvon, eivätkä siirry budjettiin. Niin kauan kuin toimitamme tuloksia, kaikki ovat tyytyväisiä.

Pahimmat asiakastyypit ovat hyvin, arvasit sen – melko päinvastoin! He rypistyvät hinnan yli ja yrittävät puhua sinusta, eivätkä ole edes varmoja, haluavatko mainostaa tai markkinoida. He suhtautuvat siihen epäilevästi. He mikrotaloudellisesti ja haluavat hyväksyä kaikki pienet yksityiskohdat ja heittää omia ideoitaan, vaikka heillä ei olisi mitään järkeä. On vaikea kertoa asiakkaalle, että hänen idea ei ole mikään hyvä. Usein he eivät vain ole mukavia ihmisiä, ja heillä on tuskaa työskennellä. Olemme potkaneet asiakkaita, joiden kanssa emme enää halunneet työskennellä, eivätkä ole koskaan katuneet sitä.

Austin Mahaffey

Austin Mahaffey
SEO-asiantuntija Power Digital -markkinointi
Suosikkityyppini on asiakas, joka luottaa toimistoomme tekemään tarkoituksenmukaisia ​​muutoksia.

Kun yritys antaa toimistollemme sanella ja toteuttaa strategian, se antaa meille paljon enemmän aikaa tarkentaa strategiaa ja nähdä lopulta menestys laajemmassa mittakaavassa kuin jos meitä pidättäisi luottamuksen puute.

Vähiten suosikkiasiakkaani, jonka kanssa työskennellä, olisi oltava sellainen, jolla ei ole selkeää näkemystä siitä, mihin heidän koko liiketoimintaan suuntautuu.

Työmme Internet-markkinoijana on huomattavasti miellyttävämpi, jos kampanjamme vastaavat jatkuvasti liiketoiminnan tavoitteita. Pitkän aikavälin tavoitteet sanelevat pienet yksityiskohdat, kuten avainsanan valinnan, joten jos yritys ei tiedä missä haluavat olla yhden vuoden kuluttua, se voi ohittaa koko kampanjan.

chris pontine

Chris Pontine
Omistaja Verkkosivun luominen tänään
Parhaat asiakkaat: Minulle asiakkaat, joilla on vankka käsitys markkinoinnin läsnäolon tärkeydestä ja ymmärtävät aikataulun ja erittelyn, jonka annamme heille. Joten nämä asiakkaat saavat merkityksen, mutta ymmärrämme myös, että meidän on aloitettava kehittämissuunnitelma eteenpäin eteenpäin heidän liiketoimintaansa kasvattaakseen.

Pahimmat asiakkaat: Minusta yritykset, jotka haluavat tuloksia heti eivätkä ymmärrä investointia tähän menetelmään. Joten, he haluavat maksaa mitään, ja sitten saada valtavia tuloksia. Bottom line: Suunnittelemme sen kokonaan ja voimme yleensä kertoa nopeasti, minkä tyyppisiä asiakkaita se on, joten voimme asettaa odotukset heti.

Adam-Thompson-200

Adam Thompson
SEO / PPC Manager osoitteessa Comodo SSL -kauppa
Paras asiakastyyppi on se, joka tekee yhteistyötä kanssasi asettaaksesi selkeät, realistiset tavoitteet projektille ja antaa sinun sitten tehdä mitä tarvitset näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Paras asiakastyyppi on joukkuetoveri – työskentelet yhdessä joukkueena ratkaisemaan ongelmia, vastaamaan haasteisiin ja saavuttamaan parempia tuloksia.

Tässä on muutama huono asiakaskunta, joka minulla on ollut vuosien varrella:

 • "komitean suunnittelema" asiakas. Tämä asiakas nimittää ryhmän ihmisiä valvomaan projektia (yleensä suunnitteluprojektia) ilman selkeitä tavoitteita. Kaikilla on erilainen mielipide, kukaan ei vastaa, eikä mikään teet tyydyttää kaikkia. Projekti kestää kaksi kertaa niin kauan kuin pitäisi, ja lopputulos on väärä. (Kun olet tehnyt 50 muutosta yrittääksesi tehdä kaikki onnelliseksi, muotoilu on vain sotku.)
 • "Petan sinua, jos pääsen eroon siitä" asiakas. Minulla oli kerran asiakaspyyntö, että teemme joitain web-kehitystyötä sen graafisen suunnittelun lisäksi, joka meille palkattiin. Kun ilmoitin hänelle liittyvistä kustannuksista, hän vaati, että tarjoamme lisäpalvelut ilmaiseksi. Kun selitin, että hänen pyytämiään esineitä ei sisältynyt hänen allekirjoittamaansa ja maksamaan sopimukseen, hän sanoi, ettei sillä ollut merkitystä, koska "Aion kirjoittaa sopimuksen uudelleen ja lisätä ne". En koskaan tajunnut, oliko hän niin naiivi sopimusten toimivuudesta vai eikö hän vain välittänyt siitä.
 • "näkijä" asiakas. Menetin vuosia sitten sen määrän, kuinka monta kertaa asiakas yritti myydä minua visiokseensa, saadakseen minut vähentämään hintoja, tekemään töitä ilmaiseksi jne. He työskentelivät jotain maanjäristystä ja jos auttaisin heitä, minä ‘ d olla iso palkkapäivä, kun he lyövät sen. Jos saat aina saman sävelkorkeuden, muista, että 90% + heistä ei tee siitä suurta. Jos he tekevät siitä ison, tylppä totuus on, että he ovat uskomattoman todennäköisesti alkamatta maksaa sinulle korvataksesi kaiken työn, jonka he ovat alipalkanneet sinulle. Todennäköisempi skenaario on, että he ymmärtävät olevansa nyt iso kala ja siirtyvät suureen toimistoon ja / tai alkavat neuvotella alennuksesta.

Jason Parks

Jason Parks
Presidentti Mediakapteeni
Suosikkityyppinen asiakas, jonka kanssa työskentelemme, on kärsivällinen ja luottaa pelisuunnitelmaan. Luonnossa ihmiset ajattelevat, että tulokset tapahtuvat yön yli digitaalisen markkinoinnin yhteydessä. Tämä ei ole totta, koska strategian kehittäminen ja toteuttaminen vie aikaa. Prosessiin uskovien asiakkaidemme kanssa on hauskaa työskennellä, koska pystymme johtamaan tuloksia.

Päinvastoin, pahin asiakaskunta, jonka kanssa työskennellä, on se, joka yrittää sanella strategian täysin. Jokaista markkinointipäällikköä tai yrityksen omistajaa on käytettävä resurssina ymmärtääksemme yritystä, jonka kanssa työskentelemme, ja vahvistaa strategia. Ihmiset tuntevat yrityksen sisäisesti paremmin kuin me, joten on tärkeää työskennellä heidän rinnallaan. Osaamisemme on kuitenkin muotoilu ja digitaalinen markkinointi. Jos joku yrittää kertoa meille, kuinka suorittaa maksettu mainoskampanja tai suunnitella korkean tuloksen omaava kotisivu, toimisto ei ehkä ole ollut paras vuokraus.

ryan scollon

Ryan Scollon
SEO & PPC-freelanceri klo RyanScollon.co.uk
Suosikkityyppimme ovat asiakkaat, jotka eivät ajaudu takertumaan kun tarvitsemme heiltä jotain, mutta myös mielellään rentoutua ja antaa meidän astua asioissa. Monet verkkosivustojen kehittämiseen liittyvistä työpaikoistamme hidastuvat, koska ne vaativat sisältöä asiakkaalta. Vaikka pyydämme tätä hyvissä ajoin, se on silti tärkein piste.

Meille pahin asiakaskunta olisi, joka palkkaa sinut, koska he vaativat ammatillista neuvoa, mutta haluavat jättää sen kokonaan huomiotta. Meillä oli äskettäin projekti, joka käsitteli sitä, mikä olisi voinut olla todella hyvännäköinen verkkosivusto posh-ravintolaan Lontoossa, Iso-Britannia. Mutta kun he päättivät sivuuttaa neuvojamme, se ei ollut niin mahtavaa.

custis boyd

Curtis Boyd
Operaation johtaja Future Solutions Media
Paras asiakaskunta työskennellä ovat vakiintuneet yritykset, jotka tarjoavat 5 tähden kokemuksia asiakkailleen. Tämä tekee työstämme helppoa, koska ohjelmistomme ja IoT-protokollamme antavat meille todella mahdollisuuden tuottaa tonnia käyttäjän luomaa sisältöä.

Meille pahin asiakaskunta on yrityksiä, jotka eivät todellakaan välitä asiakaspalvelusta. Yleensä voimme kertoa, kun allekirjoitamme ne, ja annamme heille aina epäilyksen hyödyn, mutta säilytysprosentit ovat todella alhaiset, koska emme voi luoda käyttäjän sisältöä asiakastyytyväisyyden puutteen vuoksi.

Hauska tarina, jonka voin kertoa, on, kun meillä oli asiakas soittamassa henkilökohtaiseen soluuni – huutaen, että asiakas kirjoitti juuri huonon arvion yrityksestäsi. Sanoin heille, että olin aikeissa kirjoittaa heille huono arvostelu siitä, että soitin minulle niin myöhään.

Se ei sitten ollut hauskaa minulle, mutta nyt voin nauraa siitä. ��

Steph Taylor

Steph Taylor
ohjaaja Wildbloom
Paras asiakaslaji on asiakas, joka luottaa luovaan suuntaan ja joka ei yritä mikrotoimintaa. He ovat mukana prosessissa ja antavat meille selkeitä ohjeita ja palautetta, mutta ovat valmiita kokeilemaan uusia asioita. He ovat joustavia ja ymmärtävät, etteivät he ole ainoa asiakkaamme.

Pahin asiakaskunta on sellainen, joka on suloinen ja kieltäytyy luottamasta suuntamme tai ideoihimme. He vaativat tarkistuksia, vain päättääkseen, että he pitävät parempana alkuperäistä. He luulevat tietävänsä paremmin kuin me, ja he käyttäytyvät ikään kuin he olisivat ainoa asiakas ja että meidän pitäisi olla kiitollisia siitä, että he työskentelevät kanssamme. He ryntävät hintoihin ja yrittävät jatkuvasti venyttää soveltamisalaa.

Yksi tällainen asiakas on se, joka hieroi hintojamme, pyysi kymmenen tarkistuskierrosta verkkosivustonsa kopiosta (vaikka oletamme, että kopionmuutokset sisältävät enintään 3 kierrosta), ja ilmoitti minulle sunnuntain keskiyöllä pyytääkseen lisäaikaa lisätään heidän verkkosivuston kopioon!

marius vetrici

Marius Vetrici
Yhtiön toimitusjohtaja WPRiders
Mieluummin työskentelemme asiakkaiden kanssa, jotka:

 • tiedä mitä he haluavat, heidän määränpäänsä on selvä. Ja jos heillä ei ole selvää asiasta, he ovat halukkaita kuulemaan asiaa. Mikä johtaa seuraavaan
 • he ovat kiinnostuneita ihmisistä, joiden kanssa he työskentelevät, ei pelkästään hinnasta; he ovat valmiita viettämään aikaa ja yhdistämään; he eivät vain osta seuraavaa toimistoa varten.

Suhtaudumme projektiihimme ajattelevana kumppanina, joka ymmärtää sekä liiketoiminnan tavoitteet että tekniikan ja pystyy yhdistämään ne tehokkaasti. Siksi asiakas-pätevyys on meille niin tärkeä askel, että tarjoamamme arvo ei sovellu kaikille asiakkaille. Samanaikaisesti kaikki asiakkaat eivät ymmärrä tai ymmärrä tarjoamaamme arvoa.

Cody Swann

Cody Swann
toimitusjohtaja, Gunner-tekniikka
Luottamus asiakkaisiisi on kriittistä ja antaa parhaan tyyppisen asiakkaan. Itse asiassa luottamus on suurempi kohteliaisuus kuin rakastelu. Luottamus voi vapaasti tehdä sen, mitä parhaiten tekemättä, jatkuvasti piilottelematta, askarruttamatta ja kuulustelematta. Kaikki muu on luottamuksen kannalta toissijaista, joten se on helppoa. Se olisi helppo sanoa "epäluottamus" tekee huonoista asiakkaista, mutta mielestäni viraston olisi otettava siitä vastuu, joten sanon, että näkökulman puute tekee vaikeasta suhteesta. Se, mitä tarkoitan tällä on Internet, on luonnostaan ​​hankala mestari.

Joskus tavaraa tapahtuu ja riippumatta siitä, kuinka huolellisesti suunnittelet, testit ja varmuuskopioit, sovellus kaatuu tai sivua ei ladata. Itse asiassa sähkökatkoksella tai kaatumisella ei voi olla mitään tekemistä kehittäjän kanssa. Kytkin voi olla offline-tilassa tai solutorni voi mennä alas. Mahdollisuuksia on miljoona. Tarkoitan, jopa maailman suurimmissa järjestelmissä, kuten Facebookissa, Twitterissä, AWS: ssä ja Bank of Americassa, on häiriöitä.

Totta puhuen, otamme kaikki katkokset ja viat sydämessämme ja kukaan ei ole meissä kovempi kriitikko kuin meillä, mutta jos joka kerta, kun tapahtuu vähäinen blip, asiakas muuttuu hulluksi kuin märkä kana, parisuhteesta voi tulla veto.

Alex andrade

Alex Andrade-Walz
Markkinoinnin päällikkö Spatially
Suosikkiasiakkaani ovat niitä, jotka haastavat minut siirtämään rajoja hieman. Jonkin ajan kuluttua freelance-projektit alkavat sulautua toisiinsa, mutta aina on muutamia asiakkaita, jotka ovat todella innoissaan työstä ja tulevat jokaiseen kokoukseen, joka on täynnä ideoita testata. He haluavat rakentaa strategian sen sijaan, että ylittäisivät jotain tarkistusluettelosta, ja he haluavat testata ja tutkia, kunnes löydämme yhdessä, mikä sopii heille parhaiten. Nämä ovat asiakkaita, jotka tekevät päiväni.

Vähiten suosikki asiakkaani ovat ne, jotka tulevat sisään ilman selkeää tavoitetta. Jokaisen vuosineljänneksen lopussa yksiköt, joilla on ylimääräinen budjetti, etsivät uusia projekteja; silloin, kun he tulevat ilman selkeää tavoitetta optimoida vastaan, on melkein mahdotonta todistaa arvoasi ja tehdä heidät onnelliseksi.

harris ruskea

Harris Brown
Perustaja HFB-mainonta
Paras asiakaskunta, jonka kanssa työskennellä, on maksava. Kanssasi työskentelevä asiakas auttaa sinua vastaamaan heti koskeviin kysymyksiin ja huolenaiheisiin siirtääksesi projektia.

Pahin tyyppi on se, joka ei maksa tai joudut jahdata jokaista pientä asiaa ja vetämään se ulos kuukausia. Kuten nyt, minulla on asiakas, joka odottaa edelleen yhdenmukaisuusryhmää kuukauden ajan.

Brock Murray

Brock Murray
COO ja seoplus+
Paras asiakastyyppi on:

 1. Kommunikoi ja on reagoiva. He ovat valmiita opettamaan sinulle tuotteistaan, palveluistaan ​​ja teollisuudestaan. He myös ilmoittavat sinulle, ovatko he tyytyväisiä palveluihisi tai puhuvat siitä, miksi se on.
 2. On halukas kokeilemaan uusia asioita hyödyntääkseen uusia strategioita, jotka voivat osoittautua hyödyllisiksi. Esimerkki voisi olla uusi mainosmuoto Facebookissa tai uusi sosiaalinen verkosto.
 3. On kärsivällinen ja hänellä on realistiset odotukset. He eivät odota sijoitusta # 1 kahden kuukauden SEO-optimoinnin jälkeen. He ovat valmiita työskentelemään pitkän aikavälin strategian parissa, eivätkä keskity lyhyen aikavälin hyötyihin.
 4. Arvioi aikaasi ja asiantuntemustasi. Ei ole mitään pahempaa kuin asiakas, joka ei kuuntele kokemuksiasi tai suosituksiasi. Voit molemmat päätyä maksamaan tästä virheestä myöhemmin.

tena pettis

Tena Pettis
Omistaja TenaPettis.com
Paras »ne, jotka ovat kristallinkirkkaita siitä, ketä he palvelevat ja mitä he tekevät näille asiakkaille. Kun asiakkaat tulevat luoksesi (uudelleen) brändäys ja he edelleen kapenevat jommassa kummassa näistä kahdesta, se johtaa yleensä tuotemerkin hämmennykseen ja lopulta menemme edestakaisin 100 liian monta kertaa. Kun ne ovat selviä, projekti on nautinto molemmille osapuolille ja asiakas saa yleensä mitä he haluavat heti ilman tuskallista läpi pelätyn muokkausprosessin..

Pahimmat »äärimmäisen kiireessä olevat. Yhtäkkiä he uskovat olevansa ainoa henkilö, joka on olemassa maapallolla, ja me annamme nyt elämämme ollakseen heidän kutsuunsa puheluun / tekstiin / sähköpostiin / puhelimeen / sanansaattajaan / vaistoihin.

Chris Powell

Chris Powell
Suorita media
Asiakkaista, joista nautin työskentelystä eniten, on 2 avainominaisuutta:

 1. heillä on hyvä käsitys mitä he haluavat,
 2. he haluavat käyttää vähän enemmän laatuun. Näillä projekteilla on yleensä minimaalinen kitka ja ne liikkuvat nopeasti.

Sen avulla luulisi, että pahin asiakastyyppi olisi sellainen, joka ei tiennyt mitä he haluavat, eivätkä ole varmoja heidän budjetistaan. Se ei kuitenkaan ole erityisen totta – se on tilaisuus kouluttaa heitä, neuvotella niistä ja myydä niitä. Minusta vähiten nautittava asiakastyyppi on, kun 3 elementtiä yhdistyvät luomaan täydellisen turhautumisen myrskyn:

 1. he haluavat paljon toiminnallisuutta,
 2. he ovat lukeneet muutaman verkkosuunnitteluartikkelin tai veljenpojan veljensä on kehittäjä, joten heidän mielestään se tekee heistä pätevän
 3. kerro minulle, mitä minun pitäisi ladata, mikä on pohjimmiltaan maapähkinöitä. Tällaisten projektien kanssa tapahtuu niin paljon kauheita asioita – laajuuden hiipuminen, nikkeliä ja himmentymistä, valtavia muutoksia "pikku tweaks"… Me kaikki voimme aistia sen puhumme tällaisten asiakkaiden kanssa ja kun liiketoiminta on hidasta, otamme joskus heidät eteenpäin, ajattelemalla "tällä kertaa se on erilainen." Mutta se ei ole, ja ne kaikki päättyvät samoin: puoli alaspäin kyynelten, viina- ja itsensä kumoamiseen..

craig andrews

Craig Andrews
Perustaja Allies4me
"Jos toimitat meille tällaisen kasvun, se hajottaa yrityksen." Nämä ovat sanat, jotka markkinointijohtaja maailmassa puhui minulle. Hän johtaa markkinointia johtavalle sähkömagneettisen spektrin avaruusyritykselle. Meille on tavallista, että toimitamme asiakkaillemme kolminumeroiset voitot avaintietoihin ja tämä pelotti häntä. Se on yksi harvoista kertaa, kun olen kuullut jonkun sanovan, että he eivät halunneet myynnin kaksinkertaistuvan. Mutta heillä on vain 50% oikea-aikainen toimitusaste – joten se on järkevää. Olemme parhaillaan tekemässä töitä toisessa liiketoiminnan osassa, joka ei hajoa, jos lisäämme myyntiä. He tekevät laitteistoa, ohjelmistoja ja tarjoavat palvelusopimuksia. Aiomme nähdä, mitä voimme tehdä palvelusopimusten lisäämiseksi.

Pidin tuon tarinan hauskaksi, koska he pelkäävät kasvua. Ei yleinen maailmassani.

Suosikkityyppi: Asiakkaat, jotka arvostavat ja haluavat ottaa mahdollisuuden rohkeisiin liikkeisiin, ovat listani kärjessä.

Asiat, joista pidän vähiten: Päättämättömyys, komiteat, ihmiset, joille ei koskaan ole mitattu verkkosivustojen tuottavuutta, kertovat sinulle, kuinka ne suunnittelevat verkkosivun.

aleksander ratkovic

Aleksandar Ratkovic
Perustaja Neparno 10
Agentuurissamme havaitsimme, että on helpompaa työskennellä asiakkaiden kanssa, jotka luottavat meihin ja joilla on kärsivällisyys tuloksiin. Koska olemme toimineet SEO-liiketoiminnassa, huippuluokan tuloksia on odotettavissa jonkin verran. Joskus se on muutaman kuukauden, joskus jopa vuoden. Jos asiakas ei voi odottaa tarpeeksi kauan tai ei luota meihin, tapahtuu, että lopetamme vain kuukauden ennen kuin kaksinkertaistamme hänen verkkosivustovierailunsa, tai niin.

Ja luottamuksesta, joskus meillä on asiakkaita, jotka haluavat hyväksyä jokaisen hänelle kirjoittaman artikkelin riippumatta siitä, missä artikkeli julkaistaan, hyväksymään jokaisen kuvan, jonka postitamme sosiaalisiin verkostoihin, melkein jokaisen tekemämme pienen asian. Tämä on erittäin aikaa vievää ja hidastaa työtä melko paljon. Heidän luottamus nopeuttaa prosessia ja odotusaikaa todellisille tuloksille, joita ajamme.

daniel kuipers

Daniel Kuipers
Omistaja Verkkomarkkinointivirasto
Suhteellisen pienenä online-markkinointitoimistona työskentelen paljon suhteellisen pienten yritysten kanssa. Viime vuosien aikana olen tullut erottamaan kaksi tyyppiä pienyritysten omistajia: yksi, joka on mukana ja sitoutunut projektiin ja osaa kaiken.

Tietysti mukana oleva asiakas on suosikkini. Nämä tyypit ovat yleensä ennakkoluulottomia, ja heillä ei ole mitään vaikeuksia asiantuntemukseni luottamisessa. Vaikka he ehkä haluavat tietää kaiken, mitä teen, kerron mielelläni heille. Yksinkertaisesti siksi, että he yrittävät oppia siitä, eikä siksi, että he tarkistavat minua. Nämä asiakkaat ovat yleensä todella hyödyllisiä.

Sitä vastoin osaaminen on vähiten suosikki asiakasni. Kun esimerkiksi tämäntyyppisiä asiakkaita ei löydy SERP: n muutamasta ensimmäisestä kohdasta viikon sisällä, he voivat vain peruuttaa muutokset, jotka olen tehnyt heidän verkkosivustoilleen parantaakseen heidän suorituskykyään Googlessa. Tai kun yritän nostaa muuntokurssia, he sanovat tuntevansa asiakkaansa paremmin ja minun tulisi pysyä heidän omien ideoidensa luona. Vaikka tiedot sanovat toisin! Mielestäni nämä ovat todellisia asiakkaita helvetistä.

david alexander

David Alexander
Suunnittelija, kehittäjä & Digitaalinen markkinoija Mazepress
Lempityyppinen asiakas, jonka kanssa työskentelen, on se, joka antaa minulle carte blanche-kuvan kuvitella heidän projektinsa ja idean kokemuksellani ja asiantuntemuksellani. Pahimmat asiakkaat ovat sellaisia, jotka ovat järjestäytymättömiä ja muuttavat jatkuvasti ohjeita eivätkä luota sinuun johtamaan projektia parhaaseen suuntaan.

Pahin tapaus asiakkaasta, jolla ei ole organisointitaitoja, on silloin, kun kokkeja on liian paljon eikä yksikään päätöksentekijä. Siksi on tärkeää laatia suunnitelma ja varmistaa, että asiakas ymmärtää, että siitä voi aiheutua lisäkustannuksia, jos aiomme mennä edestakaisin ideoiden testaamiseen alkuperäisen etenemissuunnitelman seuraamisen sijasta..

Asiakkaiden pätevyyden oppiminen on taito, joka auttoi minua kasvattamaan yritystäni parantaen samalla tehokkuutta sen sijaan, että menettäisin hallintaansa. Viimeksi mainitut tiedän aivan liian hyvin.

johtopäätös

Aika kääriä asiat. Tämän kierroksen tekeminen oli melko seikkailu ja se, että niin monet ihmiset kertovat näkemyksensä kanssamme!

Mitä mieltä sinä olet? Jos olet samassa veneessä, haluamme mielellämme kuulla myös ajatuksesi. Jos sinulla on mielenkiintoisia tai hauskoja tarinoita kokemuksiesi perusteella, älä epäröi kommentoida! ��

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map