Kuinka saada asiakkaiden suosituksia ja mitä heille tehdään jälkikäteen – Ultimate Guide

Kuinka saada asiakkaiden suosituksia ja mitä heille tehdään jälkikäteen – Ultimate Guide

Kuinka saada asiakkaiden suosituksia ja mitä heille tehdään jälkikäteen – Ultimate Guide
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Kuinka saada asiakkaiden suosituksia ja mitä tehdä niille


Asiakkaiden suositukset ovat kaiken liiketoiminnan elinehto. Jos haluat houkutella isompia ja parempia asiakkaita, sinun on ensin osoitettava, että olet hyvä siinä, mitä teet. Ja vaikka olisit mukava myydä itseäsi, kiitos on uskottavampi, kun se tulee jollekulta muulta. Asiakkaiden suositusten saaminen on jokaisen yrittäjän tärkeä taito.

Tämä opas tulee näyttää sinulle, miten saada asiakkaiden suosituksia, jotka auttavat sinua houkuttelemaan parempaa ja parempaa yritystä. Tätä varten me osoitamme sinulle, miten muotoilla täydellinen pyyntö ja miten kirjoittaa omat suosittelumallisi yksinkertaistaaksesi prosessia asiakkaillesi..

Valta kirjoittaa omat suosituksesi

Jos olet uusi yrityksen omistaja, ajatus kirjoittaa omia suosituksiasi saattaa kuulostaa harhauttavalta. Loppujen lopuksi näiden on tarkoitus olla henkilökohtaisia ​​suosituksia. Tarkoittavatko ne silti jotain, jos ne ovat kirjoittanut sinä asiakkaasi sijaan?

Toisaalta asiakkaasi näkevät sen eri tavalla.

He saattavat rakastaa työtäsi ja suositella mielellään sinua, mutta se on vielä yksi tehtävä jo täydessä tehtäväluettelossa. Jos kirjoitat suosituksen ja heidän kaikkien tarvitsee vain kirjautua sisään, se on yksi vähemmän huolestuttava asia.

Jotkin suosittelusi kirjoittaminen erissä sekä malli pyyntösähköpostiviestissä antaa sinulle mahdollisuuden Pyydä asiakaslausunto muutamassa lyhyessä minuutissa, ja niiden avulla on helppo antaa sinulle suositus vielä lyhyemmässä ajassa.

Kuinka kirjoittaa suosittelut asiakkaan hyväksyttäväksi

kirjoita suosittelut

Voit kirjoittaa omat suosituksesi seuraavan kolmivaiheisen prosessin avulla:

1. Päätä, mitä haluat korostaa

Aivoriihi luettelo asioista, jotka haluat korostaa yrityksesi suhteen. Voit esimerkiksi korostaa, kuinka tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa tai kuinka nopeasti työsi tuottaa tuloksia.

Tavoittele ainakin viittä eri asiaa, joista haluat mielipiteesi puhua.

2. Kirjoita niin monta suosittelua kuin mahdollista tunnissa

Kirjoita tunnissa niin monta 2–3 lauseista suosittelua kuin mahdollista, ajastimella varmistaaksesi, ettet lopu tekemään tätä koko päivän. Perusta jokainen lausunto yrityksesi tiettyyn osaan, jonka olet päättänyt korostaa. Älä viipy yhtäkään suosittelusta liian kauan. Haluat luoda vähintään 20 luettelon, joten sinun ei tarvitse toistaa tätä harjoitusta pitkään aikaan.

Samanaikaisesti älä mene yli tarinoiden tai mitä tahansa. Tämän pitäisi koskea tosiasioita.

3. Muokkaa suosittelusi selvyyden ja oikeinkirjoituksen vuoksi

Lue suosittelut uudelleen ja korjaa mahdolliset virheet. Et halua, että suosituksesi kuulostavat liian kylmältä tai ammattimaiselta, mutta et halua myöskään, että asiakkaasi – tai mahdolliset tulevat asiakkaat – häiritsevät ilmeistä oikeinkirjoitusvirhettä. Tai vielä pahempaa, olla niin hämmentynyt, että he jättävät verkkosivustosi.

Esimerkkejä suosittelut

Etkö tiedä mitä kirjoittaa? Tässä on esimerkkejä suosittelijoista, joilla pääset alkuun:

(Tyhjä) oli ilo työskennellä. Hän oli yhteydessä minuun prosessin kaikissa vaiheissa. Hänen TOIMITTAMINEN täytti kaikki toiminnallisuusvaatimukseni ja ylitti esteettiset odotukseni.
Lähestyimme (tyhjää) monimutkaisilla tarpeilla ja kovalla määräajalla yrityksen perustamiseen. Hän ymmärsi tarpeemme heti ja veti yhteen erinomaisen asiaan määräaikaamme mennessä.
(Tyhjä) muutti AIHEemme jotain nykyaikaista ja näyttävää. He toimittivat edistyneen TÄMÄN ja sen, emmekä voineet olla tyytyväisempiä tuloksiin.
(Tyhjä) ei vain rakentanut meille kaunista asiaa, vaan myös kouluttanut henkilökuntamme JOKAISESSA, jotta voimme työskennellä sen kanssa omillaan.
Jopa sen jälkeen kun THING käynnistettiin, (tyhjä) on edelleen kommunikatiivista ja avuliaasta. Aina kun meillä on ongelma tai haluamme päivittää ASIAMME, voimme luottaa (Tyhjä).

Jos käytät näitä malleja pohjana ensimmäisille suosituksillesi, muista vaihtaa ne "Tyhjä" nimesi kanssa ja vaihda sanat ympärillä – kaikki isoilla kirjaimilla. Et halua, että asiakkaat löytävät kirjoituksensa sanasta sanaan kirjoittamansa lausunnon tästä artikkelista!

Jos haluat lisää inspiraatiota, voit myös katsoa joitain suosituksia freelance-kirjoitussivustollani:

dianna suosittelut

Kuinka saada asiakassuosituksia mallisähköpostilla

saada suosituksia

Kun olet kirjoittanut suosittelut, voit luoda mallisähköpostiviestin, jota käytät pyytäessäsi sitä asiakkailtasi. Sinun tavoitteesi tässä tulisi olla tehdä mahdollisimman nopealle ja helpoksi asiakkaillesi kirjautua ulos luomallasi suosituksilla..

Sähköpostiosoitteesi tulisi tehdä seuraavat asiat:

 • Muistuta asiakasta yhdessä tekemästäsi työstä.
 • Kiitos heille työstä.
 • Kysy, ovatko he valmiita antamaan sinulle lausunnon.
 • Tarjoa itse kirjoittamasi lausunto.
 • Pyydä heitä joko kirjautumaan sisään kirjoittamasi lausunnossa tai käyttämään sitä inspiraationa omaan.
 • Kerro heille, missä suositusta käytetään.

Haluat suorittaa kaikki nämä asiat mahdollisimman lyhyessä ajassa. Pyrki korkeintaan neljään 2-3 lauseen kappaleeseen, mukaan lukien suosittelemasi suositus.

Kun se on valmis, mallisähköpostisi pitäisi lukea jotain tällaista:

Hyvä asiakas),

Oli ilo työskennellä kanssasi (projekti). Kiitos vielä kerran, että valitsit työskennellä kanssani.

Olen miettinyt, oletko valmis antamaan suosituksen verkkosivustolleni? Jotain alla olevan tarjouksen linjojen suuntaan (voin jopa käyttää tätä tarkkaa tarjousta, jos haluat):

"(Tyhjä) ei vain suunnitellut meille kaunista verkkosivustoa, vaan myös kouluttanut henkilökuntamme WordPress-hallintaan, jotta voimme päivittää sivuston omillaan."

Olisin erittäin kiitollinen, jos kirjaudut tämän suosittelun alle tai kirjoitat oman. Suosittelu menee verkkosivustolleni ja sitä voidaan käyttää myös yksityisissä sähköposteissa potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Kiitos ajastasi,
(Tyhjä)
(Verkkosivusto)
(Yhteystiedot)

Useimmat asiakkaat kirjautuvat mielellään kaikkiin, mitä olet lähettänyt heille. Parhaat asiakkaat laajentavat näitä suosituksia, kirjoittamalla yksityiskohtaisen selityksen siitä, kuinka autit heitä. Joko niin, tämä sähköpostiviestimalli on tapa saada asiakkaiden suosittelut, joita voit käyttää markkinointitoimessa.

Kuinka muokata pyyntösähköposteja

Kun opit hankkimaan asiakkaiden suosituksia, on tärkeää muistaa, että kukaan ei halua tuntea olevansa numero. Mallit voivat säästää aikaa, mutta ne voivat myös vieraanuttaa asiakkaitasi. Tämän välttämiseksi sinun on mukautettava mallia monin tavoin, kun lähetät suosituspyyntösi:

 • Korvaa kaikki (asiakkaan) esiintymät henkilön nimellä.
 • Korvaa (projekti) projektin nimellä.
 • Lisää yksi lause siitä, mistä nautit erityisesti asiakkaasi kanssa työskennellessäsi.
 • Kytke suosittelut pois sellaiselta, jota ei ole aiemmin käytetty.

Nämä pienet, mutta tehokkaat muutokset mallisähköpostiin osoittavat asiakkaallesi, että ajattelet niitä, ei vain alalinjaa.

Milloin pyytää suositusta

pyytää suosituksia

Viimeinen tapa tietää, miten saada asiakkaiden suosituksia, on ymmärtää, milloin niitä pyytää. On kaksi ihanteellista aikaa kysyä lausuntoa:

1. Aika lopussa työskennellä yhdessä

Jos työskentelet suuren, kertaluonteisen projektin parissa, luonnollinen aika pyytää lausuntoa on, kun projekti on valmis. Jos tämä tapahtuu samanaikaisesti yrityksen tai tuotteen lanseeraamisen kanssa, kannattaa ehkä odottaa viikkoa markkinoille saattamisen jälkeen, jolloin asiakkaasi stressisi vähemmän..

2. Kolmen kuukauden kuluttua

Jotkut asiakkaat haluavat sinun suorittavan jatkuvan ylläpidon tai luomalla sisältöä heidän verkkosivustoilleen ja / tai sosiaalisen median alustoille. Saatat joutua työskentelemään näiden ihmisten kanssa vuoden tai kaksi, mutta et halua odottaa niin kauan suosittelusta, varsinkin jos he ovat yksi ensimmäisistä asiakkaista. Kolme kuukautta antaa heille aikaa tottua työskentelemään kanssasi ja ymmärtämään arvoasi, ja saa sinulle suosituksen aikaisemmin kuin myöhemmin, jotta voit etsiä uusia asiakkaita.

Kuinka käyttää asiakastodistuksia

käytä suosituksia

Nyt kun ymmärrät kuinka saada asiakastodistuksia, sinun on ymmärrettävä, mitä heidän kanssaan tehdä.

Tässä on muutama tapa, jolla voit käyttää asiakastodistuksia työsi markkinointiin:

1. Rakenna niiden ympärille tapaustutkimuksia

Tapaustutkimuksissa käytetään anekdotisten todisteiden ja tilastotietojen yhdistelmää valaisemaan miksi jokin on tai ei ole tehokasta. Täällä CodeinWP: ssä teimme laajan tapaustutkimuksen siitä, kuinka saimme ensimmäiset 4000 tilaajaa sähköpostiluetteloomme.

Kun toinen asiakkaasi antaa sinulle laajennetun lausunnon, voit käyttää sitä perustana tapaustutkimukseen, joka osoittaa, kuinka autit heitä. Teimme tämän tyyppisen markkinointitapaustutkimuksen täällä CodeinWP: ssä jo yrityksen perustamisen jälkeen ja oli pääosin kyse "PSD WordPressiin" palvelut. Teos tehtiin Sam Lloydin lausunnon perusteella. Huomaa, että tässä tapauksessa suositus oli niin yksityiskohtainen, että annimme sen seisoa enimmäkseen yksinään. Haluat ehkä lisätä ylimääräistä materiaalia, jotta saat yksityiskohtaisempia tietoja, jotka asiakkaasi sanoi omassa tapaustutkimuksessasi.

2. Näytä ne verkkosivustollasi

On olemassa muutamia paikkoja, joilla voit näyttää suosituksia verkkosivustollasi:

 • Koodisi ylä- ja / tai alaosassa "Noin" sivu
 • Erillisessä "Suositukset" sivu
 • Tiettyjen tuotteiden aloitussivuilla
 • Sivupalkissa
 • Alatunnisteessa

Haluat todennäköisesti sijoittaa parhaat suosittelut useampaan kuin yhteen näistä paikoista.

Älä unohda sisällyttää asiakkaan kuvaa, jos pystyt. Se tekee suosituksesta tuntuvamman. Tässä on esimerkki yhdestä toimittajastamme:

colin suosittelut

3. Lisää ne ehdotuksiin

Työskenteletkö uuden asiakasehdotuksen parissa? Sisällytä kourallinen suosittelut osoittaaksesi potentiaalisille asiakkaillesi, että tiedät tekemäsi. Jos käytät verkkosuunnittelumallia, voit sisällyttää kaikki suosituksesi ja poistaa ne ennen kuin lähetät ehdotuksen, ja pidät vain asiaankuuluvat tarjoukset jokaiselle asiakkaalle..

4. Muuta niistä visuaalinen sisältö

Sosiaalisen median blogissa Revive.Social puhumme paljon voimasta sosiaalisen median graafinen suunnittelu. Kuvat kiinnittävät enemmän huomiota sekä sosiaaliseen mediaan että verkkosivustoosi, joten käytä ohjelmaa kuten Kangas kääntääksesi parhaat suosituksesi huomiota herättäväksi grafiikaksi.

5. Lähetä heidät sosiaaliseen mediaan

Lähetetäänkö ne grafiikana tai yksinkertaisena tarjouksena, suosittelusi lähettäminen sosiaaliseen mediaan voi olla voimakas motivaatio ihmisille, jotka ajattelevat työskennellä kanssasi. Voit myös merkitä asiakkaasi näihin viesteihin lisätäksesi heidän tavoitettaan.

Viimeiset ajatukset siitä, miten saada asiakastodistuksia

Nyt kun ymmärrät kuinka saada asiakkaiden suosituksia, voit rakentaa onnistumiseesi tarvittavan sosiaalisen todisteen.

Ja kun sinulla on vankka asiakaskokeilu, niistä voi tulla joitain markkinointistrategian tehokkaimpia työkaluja.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector