Kuinka optimoida ostoksen jälkeinen käyttäytyminen WooCommerce-palvelussa (Data Says)

Miksi kannattaa tutkia positiivista positiivista ostoksen jälkeistä käyttäytymistä? No, kerran, sähköisessä kaupassa on niin paljon potentiaalia. Verkkokaupan odotetaan kasvavan maailmanlaajuisesti 4,058 biljoonaa dollaria vuoteen 2020 mennessä, melkein 3-kertainen kasvu vuonna 2015, mikä vastaa 14,6% kaikista kuluttajien vähittäiskulutuksista.


Ostojen jälkeinen käyttäytyminen WooCommercessa

(Kaaviot kirjoittanut Visualizer Lite.)

Mutta vaikka verkkokaupan avaaminen on helppoa, ylläpito on toinen tarina. Lisäksi koska verkkokauppoja on niin helppo käyttää, kilpailu on kovaa. WooCommerce on asennettu yli 4 miljoonaan WordPress-verkkosivustoon.

Tilastot osoittavat myös, että 74% Internet-aloittajista epäonnistuu yleensä. On selvää, että asianmukainen suunnittelu ja strategia on välttämätöntä, jos haluat löytää verkkokaupan menestystä. Lisää, että useimmissa tapauksissa uuden asiakkaan tavoittaminen maksaa yksinkertaisesti enemmän kuin nykyisen asiakkaan tyytyväisyys.

Siksi, jotta asiakkaat olisivat tyytyväisiä, on järkevää viettää aikaa keskittymällä positiiviseen ostoksen jälkeiseen käyttäytymiseen.

Tässä viestissä puhumme kaikkea asiakkaidesi ostoksen jälkeisestä käyttäytymisestä ja siitä, kuinka heidän kokemuksensa voidaan parantaa.

Miksi sinun tulisi keskittyä ostoksen jälkeiseen käyttäytymiseen

Monet verkkokaupat keskittyvät tuloihin, mutta eivät koko asiakaskokemukseen.

Osa asiakaskokemuksesta on se, mitä tapahtuu oston jälkeen, tai ajanjakso, jonka kuluttua asiakas ostaa tuotteen tai palvelun. Tämä asiakasmatkan viimeinen vaihe jätetään usein huomiotta (PDF-tutkimus), joka voi vaikuttaa asiakkaiden säilyttämisasteeseen ja vaikuttaa myöhemmin tuloihin ja tuottoihin.

Yksinkertaisella optimointitoiminnalla, jolla rohkaistaan ​​positiivista ostoksen jälkeistä käyttäytymistä, voi olla suuri vaikutus muuhun verkkokaupan yritykseesi. Ostojen jälkeisen käyttäytymisen optimoinnilla on suora vaikutus asiakastyytyväisyyteen, mikä voi lisätä ostoksia ja asiakasuskollisuutta / -pidätyskykyä, mikä johtaa enemmän tuotemerkkien kannattajiin sekä tulojen ja myynnin kasvuun.

Invespin mukaan se on 5-10 kertaa halvempaa säilyttää olemassa olevat asiakkaat kuin hankkia uusi. Mutta se ei ole kaikki – strategiat, joilla pyritään säilyttämään nykyiset asiakkaat, lisäävät myös tulosta ja kykyä kasvattaa voittoa jopa 95%! Lisäksi asiakkaiden pitäminen kiinni osoittaa, että he ovat 90% todennäköisemmin toistuvia asiakkaita ja tulevat viettää 60% enemmän per tapahtuma.

Valitettavasti yrityksistä huolimatta tärkeyden tunnustaminen Hyödyntämällä parempaa säilytyskokemusta tärkeänä erottajana, vain 18% yrityksistä soveltaa näitä strategioita.

Valmiina nousemaan yritysten yli, jotka heittävät rahaa keskittyen yksinomaan uuden liiketoiminnan hankkimiseen nykyisten asiakkaiden tyytyväisyyden kustannuksella?

Tässä on joitain vinkkejä optimointiin positiivisen ostoksen jälkeisen käyttäytymisen suhteen WooCommerce: n kanssa:

1. Tarjoa erinomaista asiakastukea

Yksi niistä asioista, joista verkkokaupan asiakkaat valittavat eniten, on oston jälkeisen asiakastuen puute.

Tutkimuksen perusteella YMJ: n neuvosto ja LiveTechnology, 56% asiakkaista pitää pettyneinä ostojen jälkeisiä kokemuksiaan verkkokaupoista. Verkkokaupan yritysten tekemistä asioista 51% kuluttajista sanoo teknisen avun parantaminen on ensisijainen tavoite, jota seuraa takuiden / vaatimusten käsittelyn parantaminen (38%) ja parempi korjaus / huolto (35%).

Asiakastukea voidaan tarjota monissa muodoissa: joko henkilökohtaisena tukena tai viestintäkanavien, kuten sähköpostin, televiestinnän tai muun kautta live chat.

Jotta ostoksen jälkeistä positiivista käyttäytymistä voidaan optimoida tehokkaasti, viestinnän on oltava oikea-aikaista: on todettu, että asiakkaat haluavat vastauksen yritykseltä enintään viiden minuutin sisällä ja että 93% yrityksistä ei voi saavuttaa tätä!

 • 32 yritystä – 7% – vastasi 5 minuutissa
 • 240 yritystä – 55% – vastasi yli 5 päivää vastaamaan tai ei vastannut ollenkaan

Harkitse toteutusta pysyäksesi ajan tasalla chatbots jotka suoritetaan AI / koneoppimisella – varsinkin jos sinulla ei ole budjettia omistautuneille asiakaspalvelun edustajille.

Etsitkö tapaustutkimusta oman WooCommerce-asiakaspalvelukokemuksen mallintamiseksi?

Esimerkkejä hyvistä asiakastuista ovat Best Buy’s Geek -joukkue palvelut, jotka auttavat asiakkaita asentamaan ja korjaamaan tuotteita joko myymälässä, kotona, verkossa tai puhelimitse. IKEA on luonut oman mielenkiintoisen, mutta tehokkaan asiakastukikokemuksen hankkimalla TaskRabbit, joka yhdistää ihmiset kysyttyihin työntekijöihin, jotka pystyvät suorittamaan tietyt tehtävät.

Tässä on muutama nopea osuma, jolla optimoidaan positiivinen ostoksen jälkeinen käyttäytyminen asiakastuen suhteen:

 • Tarjoa asiakastukea kaikilla sosiaalisilla kanavilla, joissa olet läsnä. Ei ole väliä, tarjoatko jo tukea verkkosivustollasi – vaikka sinulla ei olisi jo olemassa prosessia sosiaalisen asiakastuen käsittelemiseksi, ihmiset pitävät sinua silti vastuussa heidän lähettämiinsä kyselyihin vastaamisesta. Sprout Social’s Älykäs postilaatikko työkalun avulla on helppo käsitellä ja siirtää saapuvia sosiaalisia kyselyjä.
 • Varmista, että yhteystietosi ovat näkyviä ja helposti löydettäviä, jotta asiakkaat voivat helposti ottaa yhteyttä.
 • Käytä näkyvää ja selkeää UKK-sivua asiakkaiden yleisimpiin kysymyksiin ja huolenaiheisiin.
 • Integroi asiakasprofiilit lippujärjestelmääsi. WooCommerce tarjoaa erilaisia ​​asiakaspalveluintegraatioita, jotka voivat auttaa sinua kommunikoimaan asiakkaidesi kanssa, kuten Help Scout, Freshdesk ja muut..

sproutsocial

Päivän lopussa mikään liiketoiminta (verkkokauppa tai muu) ei ole täydellinen. Virheitä tapahtuu, etenkin jos käytät kolmansia osapuolia toimituksiin ja niiden toteuttamiseen. Mutta riippumatta siitä, jos tilauksessa menee jotain pieleen, varmista, että teet kaiken voitava tehdäksesi sen oikein – tai riski menettää asiakas, jolla on mahdollisesti korkea eliniän arvo.

2. Antaa oikea-aikainen viestintä tilaustiloista

Asiakkaat haluavat pysyvän tilauksen tilan suhteen heti kun he tekevät ostoksen.

On syytä huomata, että näennäisesti huonoja uutisia tilauksesta ei välttämättä pidetä asiakkaana. Itse asiassa 98% kuluttajista sanoo arvostavansa yrityksiä, jotka ilmoittavat heille kun tapahtuu jotain huonoa heidän tilaukseensa. Vapauttamalla nämä tiedot ja askarruttamalla niitä rakennat arvokasta luottamusta.

Vasta kun myymäläsi on osoitettu luotettavaksi, uusi asiakas on sitten avoin uusille markkinointipäivityksille ja -tarjouksille. Oikein ostojen jälkeisellä hoidolla nämä uskolliset seuraajat saattavat jopa auttaa sinua levittämään sanaa – jakamalla tarjouksia omilla sosiaalisilla kanavillaan tai yksi kerrallaan verkkojen ihmisten kanssa.

Vaikka sähköposti on paras ja tunnetuin alusta sähköisen kaupan asiakasviestinnälle, myös kanavat, kuten teksti- ja push-ilmoitukset, ovat tulossa suosituksi, koska 38% kuluttajista haluaa kuulla jälleenmyyjiltä monin tavoin..

Ellei tilaus ollut yhteensä heräteosto, asiakkaat suhtautuvat yleensä ostettuihin asioihin hyvin ja ovat valmiita vastaanottamaan post-post-sähköposteja yrityksiltä, ​​joilta he ovat ostaneet. Itse asiassa ostoksen jälkeiset sähköpostit ovat kaksinkertaiset tavallisten myynninedistämissähköpostiviestien avoimeen hintaan.

Tässä on muutamia vinkkejä ostoksen jälkeisten sähköpostien optimoimiseksi:

 • Pidä ääni vaalea ja hyvä.
 • Älä ole tylsä, varsinkin jos yrität myydä. Ehdotukset ovat hienoja – varsinkin jos voit kannustaa vastaanottajaasi erityisellä alennuksella.
 • Kannusta sitoutumista pyytämällä asiakkaita jakamaan ostoksensa sosiaalisessa mediassa, kutsua heitä seuraamaan sinua sosiaalisessa mediassa ja kirjautumaan sähköpostiluetteloosi, kutsua heitä täyttämään tyytyväisyyskysely ja pyytämällä heitä jättämään arvostelu heti, kun he ovat ostaneet.

WooCommerce n Seurantalaajennus voi auttaa sinua automatisoimaan ja järjestelmäntämään ostoksen jälkeisen sähköpostin seurantaprosessin. Harkitse vaihtoehtoisesti myös sähköpostin ulkopuolisten automaatiopalveluntarjoajien suurta osaa viestinnästä autopilotilla.
Seuraa: Ups

Voit myös harkita kahden linnun tappamista yhdellä kivillä tarjoamalla alennuksia ja etuja vastineeksi tarkistukselle tai vastauksille kyselyyn. Käytä WooCommerce-palveluita Älykupongin laajennus tuottaa kuponkeja ja lahjakortteja WooCommercelle.
Älykkäät kupongit

3. Kannusta asiakkaita liittymään kanta-asiakasohjelmaasi

Kanta-asiakasohjelmat ovat loistava tapa palkita olemassa olevia asiakkaita ja rohkaista heitä jatkamaan tuotemerkkisi holhotamista. Koska useimmilla ihmisillä on jo lompakko täynnä reikäkortteja ja älypuhelin täynnä kanta-asiakasohjelmasovelluksia, sinun on oltava yksinkertainen ja helppo liittyä liittymisen kannustamiseksi.

Muutamia nopeita vinkkejä voittavan asiakasuskollisuusohjelman luomiseen:

 • Ansaitse palkkiot enemmän pisteiden ansaitsemisesta eikä niinkään alennusten jakamisesta.
 • Luo omistettu aloitussivu, joka kuvaa kanta-asiakasohjelman edut ja liittymisohjeet.
 • Mainosta ohjelmaa usein sähköpostiluettelossasi ja sosiaalisessa mediassa.

WooCommerce tarjoaa Pisteiden ja palkintojen laajennus jonka avulla voit helposti hallita kanta-asiakasohjelmaasi.
WooCommerce -pisteet ja palkinnot

4. Lähetä henkilökohtaisia ​​viestejä

Sen lisäksi, että varmistetaan, että sähköpostiviestit ovat oikea-aikaisia, personoinnin lisääminen voi myös parantaa ostoksen jälkeistä käyttäytymistä. Loppujen lopuksi ihmiset arvostavat (näennäisesti) henkilökohtaisia ​​sähköposteja jostakin, joka tuntuu enemmän joukkolähetykseltä.

86% kuluttajista sanoo, että personoinnilla on tärkeä rooli ostopäätöksissään (PDF-tutkimus) ja 87% ostajista sanoi olevansa ajaa ostaa lisää kun verkkokaupat sisältävät personoinnin. Lisäksi henkilökohtaiset viestit toimittavat 6x korkeammat transaktioprosentit.

Saatat olla perehtynyt sähköpostiosoitteiden muokkaamisen vanhaan tapaan – osoittamalla asiakkaalle etunimensä sähköpostissa tai lähettämällä heille erityinen alennuskoodi heidän syntymäpäivänään.

Nykyään tekniikka on mahdollistanut yritysten siirtyä askeleen pidemmälle: lähettää henkilökohtaisia ​​tuotesuosituksia. Amazonin sanotaan tekevän 35% sen tuloista ristiinmyynnistä tällä tavalla.
ostoksen jälkeinen käyttäytyminen

WooCommerce tarjoaa sisäänrakennettu ominaisuus jonka avulla on helppo erottaa toisiinsa liittyvät tuotteet, myyntimäärät ja ristiinmyynnit. Koska jokainen verkkokauppayritys ei vie aikaa tähän, se on helppo tapa erottua kilpailijoiden keskuudessa – ja nostaa tilauksen keskiarvoa.

ostoksen jälkeinen käyttäytyminen

Viimeiset ajatukset: Kuinka kannustaa kannattavaa ostoksen jälkeistä käyttäytymistä WooCommerce-palvelun kanssa

Ajan kuluttaminen ostoksen jälkeiseen kokemukseen voi tuntua tarpeettomalta vaivalta, mutta numerot tukevat tätä keskittymistä. Pitämällä asiakkaita tyytyväisinä, luot rakentavaa luottamussuhdetta, joka hyötyy jatkossakin asiakkaan elinajan arvon kasvusta ja tuotemerkkien kannattajista, jotka auttavat sinua tavoittamaan uusia asiakkaita.

Aloita osoittamalla asiakkaillesi, että arvostat heitä antamalla heille tarvitsemansa huomion. Kommunikoi heitä ja ota heihin yhteyttä ajoissa. Osoita, että kuuntelet heitä ja olette sopusoinnussa heidän mieltymyksensä kanssa, ja he ovat sinun ikuisesti.

Mitä mieltä olet koko ideasta parantaa ostoksen jälkeistä kokemusta WooCommercessa? Oletko alkanut työskennellä myymälälläsi tällä alueella? Mikä on nro 1 haastesi kanssa? Kerro meille kommentista tai twiittiä @codeinwp

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map