Kuinka myydä Facebookissa: Luo Facebook-kauppa ja kiinnitä miljardeja potentiaalisia asiakkaita

Jos olet joskus yrittänyt oppia myymään Facebookissa, tiedät, että se (miten voin kertoa tämän kevyesti) "mielenkiintoista" kokea. Facebook-säännöt, käyttöliittymät, turvallisuus ja melkein kaikki sosiaalisen verkoston osat muuttuvat säännöllisesti. Monta kertaa näyttää siltä, ​​että muutoksilla ei ole mitään tekemistä käyttäjien auttamisen kanssa. Ja nämä muutokset eivät ehdottomasti yritä auttaa yrityksiä, ellet maksa mainoksista.


Verkkokaupat tarvitsevat kuitenkin Facebookin. Verkkokaupat tarvitsevat sitä myyntiin, markkinointiin ja jopa asiakaspalveluun. Siksi haluamme opettaa sinulle, kuinka myydä Facebookissa helpoimmalla mahdollisella tavalla.

Kuten mainittiin, asiat muuttuvat melko usein Facebookissa. Siksi ei ole aina helppoa löytää paras tapa synkronoida tuotteesi WooCommerce-kauppaan tai tosiasiallisesti hyväksyä kaupat suoraan Facebookissa.

Kuinka myydä Facebookissa: Luo Facebook-kauppa

Lähettääkö Facebook käyttäjiä verkkosivustosi ostoskoriin vai suoritetaanko maksut oikein Facebookissa? Facebook on jossain vaiheessa tarjonnut molempia. Ja jos haluat tehdä asioista vielä monimutkaisempia, se riippuu siitä, missä maassa yrityksesi sijaitsee.

Mutta riittävästi valittamista!

Olemme täällä osoittaaksemme sinulle, kuinka voit myydä Facebookissa helpoimmalla mahdollisella tavalla siten, että myymäläsi rikkoutuu tai aiheutuu asiakkaille ongelmia.

Facebookissa myymisen oppimisen edut

Joillekin Facebook-kaupalla ei ole paljon järkeä. "Eikö olisi mieluummin, että ihmiset tulevat suoraan verkkosivustollesi?"

Muille hyödyt ovat melko selviä. "Tonnia ihmisiä on Facebookissa. Haluan pääsyn heihin!"

Riippumatta asemastasi, on tärkeää ymmärtää, että molemmat ovat totta. Kyllä, on parempi, että asiakkaat ostavat sivustoltasi, jotta voit kaapata heidän tietojaan ja saada oma tuotemerkki kaikessa – ei Facebookissa.

Kuitenkin melkein 2,5 miljardia ihmistä ovat Facebookin käyttäjiä. Monet näistä käyttäjistä seuraavat tuotemerkkejä ja suhtautuvat vakavasti niiden merkkeihin. Joten tämäntyyppisessä sitoutumisessa on järkevää käyttää Facebookia välineenä, jolla voidaan tuoda käyttäjiä sivustoosi ja saada myyntiä prosessiin.

Kuinka myydä Facebookissa oikealla tavalla

Nyt kun edut ovat selvät, katsotaanpa kuinka myydään Facebookissa:

Se riippuu verkkokauppasivustostasi, mutta tulos on tyypillisesti sama. Tämä opetusohjelma käyttää WooCommerce-verkkokauppaa, mutta muut vaihtoehdot, kuten Shopify ja BigCommerce, toimivat samalla tavalla. Tärkeimmät erot ovat, että joudut ehkä löytämään a "linkki Facebookiin" -painiketta käyttöympäristön kojetaulussa.

Tästä huolimatta tässä on vaiheet Facebook-kaupan luomiseen!

Kuten aiemmin puhuimme, kokoonpanoprosessit voivat olla erilaisia ​​maasta riippuen. Niin, Tarkoitan myymistä Facebookissa Yhdysvalloissa, sitten käytän VPN: tä (virtuaalinen yksityinen verkko) laajentaakseni toimimaan Euroopassa ja muualla maailmassa.

������

���� Lue kuinka perustaa Facebook-kauppa, jos olet yhdysvaltalainen yritys
���� Lue kuinka perustaa Facebook-kauppa, jos toimit Euroopassa tai kansainvälisesti

����

Tapa 1: myy Facebookissa Yhdysvalloissa toimivana yrityksenä

Aloita prosessi siirtymällä Facebook-yrityssivullesi. Jos sinulla ei ole sellaista, oppia tekemään Facebook-yrityssivun täältä.

Siirry Sivun asetukset -välilehteen.

Kuinka myydä Facebookissa: sivun asetukset

Tämä paljastaa luettelon vaihtoehdoista, joista voit valita. Valitse Mallit ja välilehdet nappi.

Kuinka myydä Facebookissa: malleja

Mallit ja välilehdet -sivulla päätät, mitkä välilehdet näytetään Facebook-yrityssivulla. Se muistuttaa verkkosivustovalikkoa – voit valita välilehtiä, kuten Tietoja, Yhteisö ja Tarjoukset.

Vieritä alaosaan ja etsi Myymälä header. Napsauta kytkintä aktivoidaksesi Kauppa-välilehden.

kauppa-välilehti

Siirry nyt yrityssivusi käyttöliittymään ja napsauta Lisää painiketta. Sinun pitäisi nyt nähdä Myymälä kieleke.

Voit liikkua vapaasti valikkokohtien järjestyksessä Mallit ja välilehdet moduuli.

Kuinka myydä Facebookissa: kauppa

Tarkoittaako tämä, että myymäläsi on määritetty? Ehei!

Itse asiassa saatat nähdä virheen yrittäessäsi käydä varsinaisella Kauppasivulla. Tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä, että sinun on muokattava malliasi ja aloitettava tuotteiden lisääminen.

Kuinka myydä Facebookissa: virhe

Palaa takaisin Mallit ja välilehdet sivulla, etsi otsikko nimeltä Mallit.

Oletuksena "standardi" malli on asennettu, mikä on hieno, mutta etsimme jotain muuta.

Klikkaa Muokata nappi.

Muokata

Etsi ja napsauta ostokset nappi.

ostokset

Se aktivoi "ostokset" Facebook-sivusi malli, joka on tarkoitettu esittelemään tuotteitasi kuten kaikki muut verkkokaupat.

Käytä

Sen jälkeen selaa takaisin Facebook-yrityssivullesi ja napsauta Myymälä painiketta. Ponnahdusikkuna osoittaa aloittavan myymälän määritysprosessin. Klikkaa Siirry Commerce Manager -sovellukseen painiketta jatkaaksesi.

kauppa-välilehti

Tämä moduuli kysyy mistä haluat myydä.

Kuten huomaat, voit valita useista kumppanialustoista. Nämä ovat riittävän helppoja, sillä sinun tarvitsee vain napsauttaa näitä painikkeita ja noudattaa näytöllä näkyviä vaiheita. Emme käy läpi kaikkea tätä, koska kukin alusta on täysin erilainen.

Sen sijaan opastamme sinut kuinka määrittää sivustosi manuaalisesti ja tuoda tuotteita ilman yhden napsautuksen asennusta.

Valitse tämä valitsemalla Aloittaa nappi.

missä myydä

Kaupassa on kolme vaihetta, jotka tekevät aktiivisesta myynnistä. Napsauta ensin Perustaa -painiketta otsikon alla Yhdistä yritystilit. Tämän avulla voit linkittää Facebook-yritystilisi rahan hallintaa varten.

linkitä tilit

Ensimmäinen vaihtoehto on sanoa, että sinulla on Yhdysvaltain pankkitili. Puhumme siitä, mitä tehdä, jos sinulla ei ole myöhemmin Yhdysvaltain tiliä.

Klikkaa Seuraava nappi.

Kuinka myydä Facebookissa: Yhdysvaltain pankkitili

Selaa yrityssivujen luetteloa löytääksesi sivu, johon haluat linkittää kaupan.

linkitä sivu

Seuraava alue pyytää sinua nimeämään yrityksesi ja linkittämään sen Facebook Business Manager -tiliin. Jos sinulla ei ole sellaista, Tässä on joitain tietoja, jotka auttavat sinua. Klikkaa Tallentaa -painiketta siirtyäksesi eteenpäin.

tilin nimi

Seuraava sivu pyytää sinua vielä kerran valitsemaan sivun, jolla haluat myydä.

jatka asennusta

Nyt on aika siirtyä toiseen vaiheeseen Facebook Shop -asetuksissa.

Klikkaa Aseta asetukset täyttää varaston, palautuskäytäntöjen ja muun kentät.

mieltymykset

Se, mitä tarjoat merenkululle, on täysin sinun. Joten, sinun kannattaa harkita ilmaisen kuljetuksen tarjoamista tai asiakkaiden maksamista vaihtoehdoista, kuten normaali, nopeutettu ja kiireellinen toimitus. Valitse Seuraava -painike, kun lähetys on määritetty.

toimitus - kuinka myydä Facebookissa

Siirry eteenpäin valitsemalla, että haluat luoda uuden luettelon myymälöllesi. Klikkaa Seuraava painiketta sen jälkeen.

linkitä luettelo

Palautuskäytäntö näkyy myös Facebook-sivullasi. Kirjoita kuinka monta päivää tarjoat tuotteiden palauttamista, kirjoita sitten sähköpostiosoite ennen kuin napsautat Tallentaa nappi.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Viimeinkin sinun on määritettävä maksusi. Tällä tavoin kaikki transaktiorahat menevät suoraan pankkitilillesi. Tämän prosessin avulla ei tarvitse sekoittaa kolmansien osapuolien maksun käsittelijöitä.

myydä Facebookissa

Valitse yritysluokka, johon organisaatiosi kuuluu. Klikkaa Seuraava nappi.

mitä myyt

Tällä sivulla pyydetään yritystäsi ja sähköpostiosoitettasi. Tämä on tarpeen sen varmistamiseksi, että käytetty pankkitili liitetään todelliseen osoitteeseen. Voit käyttää tähän koti- tai yritysosoitettasi, kunhan pankissa on tämä osoite tiedostossa. Klikkaa Seuraava -painiketta, kun olet valmis.

Kuinka myydä Facebookissa: perustaa maksut

Siirry eteenpäin valitsemalla tila, jossa harjoitat liiketoimintaa. Täytä sitten valtion verotunnuksesi. Joillakin yrityksillä ei ole tätä, joten voit ohittaa sen toistaiseksi tai lukea Facebookin asiakirjat siitä, kuinka hankkia verotunnuksen numero tai ylittää tämä vaatimus.

missä on yrityksesi

Valitse seuraavalla sivulla yritystyyppi ja kirjoita sitten yrityksen edustajan nimi, sosiaaliturva ja syntymäaika. Siirry seuraavalle sivulle napsauttamalla Seuraava.

verotiedot

Viimeinen huolehdittava asia on linkittää pankkitilisi. Tämä sivu vaatii reititysnumeron, pankkitilin numeron ja nimesi tilillä. Nämä tiedot löytyvät shekistä tai kysymällä pankistasi. Klikkaa Valmis asennus nappi.

linkkipankki

Näin määrität Facebook-kaupan yritykseksi Yhdysvalloissa!

Tuotteiden lisääminen

Nyt hauska osa alkaa. Haluat määrittää luettelon lisätä tuotteita manuaalisesti tai mahdollisesti ladata suuremman tavaraluettelon.

Etsi Commerce Manager -sovelluksesta Asenna luettelo ja napsauta Perustaa nappi.

kaupan johtaja

perustaa luettelo

Valitse Lisää tuotteita -painiketta seuraavalla sivulla.

Kuinka myydä Facebookissa: lisätä tuotteita

Tämä seuraava sivu on ratkaisevan tärkeä päätettäessä siitä, miten haluat tuoda tai lisätä tuoteluetteloitasi.

 • Ensimmäinen tapa on lisätä manuaalisesti, mikä toimii hienosti uusissa kaupoissa tai niissä, joissa on vähemmän tuotteita.
 • Sinulla on myös vaihtoehtoja tietosyötteen käyttämiseen, mikä sopii erinomaisesti suurempiin tuotekokoelmiin ja jo siirrettyjen tietojen siirtämiseen toiselta alustalta.
 • Viimeinkin Yhdistä Facebook Pixels -vaihtoehto on hieno tapa päivittää kohteita automaattisesti, kun ihmiset käyvät kaupassa.

lisää manuaalisesti

Voit vapaasti mennä asennuksen kanssa, joka tekee brändillesi parhaimman mahdollisen merkityksen. Tämän opetusohjelman suhteen esitän sinut lyhyesti manuaalisen kokoonpanon läpi.

Tämä toimii samoin kuin mikä tahansa verkkokauppaympäristö, jossa se pyytää sinua lisäämään elementtejä, kuten valokuvia, tuotenimeä, kuvausta, verkkosivusto-linkkiä ja paljon muuta. Kun tuote on tallennettu, se näkyy Facebook-kauppasi etuosassa.

Ihmiset voivat sitten ostaa näitä tuotteita. Voit myös järjestää ne kokoelmiin.

lisää tuotteita manuaalisesti

����

Tapa 2: Myy Facebookissa yrityksen kanssa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Facebookilla on erilaiset säännöt myyntiä varten sen alustalla, ja suuri osa siitä perustuu mihin harjoitat liiketoimintaa.

Monet lukijamme asuvat Yhdysvaltojen ulkopuolella, joten heillä ei ole sosiaaliturvatunnuksia tai Yhdysvaltain pankkitilejä.

Onko edelleen mahdollista myydä Facebookissa?

Joo.

Eräänlainen.

Aikaisemmin Facebook antoi sinun olla muissa maissa ja kerätä maksuja paikallisen valuutan kautta. Se ei ole enää sallittua.

Ensisijainen tapa määrittää myymälä edelleen Facebookissa on käyttää ulkoista verkkokauppaalustaa, kuten WordPress + WooCommerce, yhdessä virallisen WooCommerce Facebook -laajennuksen kanssa..

Jos käytät mitä tahansa muuta verkkokauppapaikkaa, kuten Shopify, tai jotain muuta, sinun on tarkistettava, tuetaanko jotain. Suurimmalla osalla heistä on samanlaisia ​​sovelluksia kuin Facebook for WooCommerce -laajennuksella.

Tämä prosessi ei kuitenkaan salli maksujen suorittamista Facebookissa. Sen sijaan se tekee tuotesivuja painikkeilla, jotka ohjaavat omaan verkkosivustoosi ostoskoriin. Se ei ole täydellinen, mutta se on parempi kuin ei mitään!

Aktivoidakseni VPN-palvelun näyttääkseni, miten tämä toimii, jotta näytti siltä, ​​että tietokoneeni sijaitsee Saksassa.

Muiden kuin Yhdysvaltojen pankkitilien virhe

Oletetaan, että myymäläsi on Saksassa tai muualla Yhdysvaltojen ulkopuolella. Saat virheen, jos suoritat samat vaiheet, jotka edellä kävelimme (Yhdysvaltain yrityksille).

Yhdessä vaiheessa näet tämän ponnahdusikkunan, joka kertoo, että yrityksen osoitteen on oltava Yhdysvalloissa. Siksi transaktioiden suorittaminen on kielletty ainakin toistaiseksi Yhdysvaltojen ulkopuolisille yrityksille.

virhe

Tärkein kiertotapa

Virallinen Facebook for WooCommerce -sovellus on tällä hetkellä ainoa tapa lisätä yksinkertainen myymälä muille kuin yhdysvaltalaisille yrityksille. Shopify, BigCommerce ja muut alustat myös tarjoavat tämän kaltaisia ​​sovelluksia.

Laajennusta ei arvioitu niin hyvin, mutta temppu saadaan aikaan. Älä kuitenkaan ihmettele, jos joudut joihinkin käyttöliittymien putouksiin.

Aluksi asenna ja aktivoi Facebook WooCommerce -laajennukselle WordPress-sivustossasi. Varmista myös, että WooCommerce on jo asennettu (ja ehkä siellä myös mukava WooCommerce-teema).


Facebook WooCommercelle

Tekijä (t): Facebook

Nykyinen versio: 1.11.3

Viimeksi päivitetty: 21. toukokuuta 2020

facebook-for-woocommerce.1.11.3.zip


50% Arviot


700000 + asennukset


WP 4.4 + vaaditaan

Aktivoinnin jälkeen siirry kohtaan WooCommerce → Asetukset → Integrointi. Sitten, etsi ja napsauta Aloittaa nappi.

integraatioasetukset

Tämä sivu selittää, että sinun on valittava Facebook-sivu, asennettava Pixel ja tuotava tuotteesi. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on napsauttaa Seuraava -painike nyt.

Seuraava

Täällä voit valita haluamasi Facebook-sivun avattavasta valikosta. Klikkaa Seuraava painiketta jatkaaksesi.

valitse sivu

Valitse seuraavaksi haluamasi Facebook Pixel avattavasta valikosta. Jos sinulla ei ole sellaista jo, voit tehdä yhden. Napsauta sen jälkeen Seuraava painiketta uudelleen.

pikselin

Niin kauan kuin sinulla on jo tuotteita WooCommerce-kaupassa, tämä vaihe vie vain muutaman sekunnin. Valitse tuoteluettelo ja napsauta Viedä loppuun painiketta. Sen pitäisi kertoa kuinka monta tuotetta löytyy tässä luettelossa.

tuoda tuotteita

Seuraava ponnahdusikkuna osoittaa, että olet valmis aloittamaan tuotteiden tarkastelun ja hallinnoinnin Facebook-sivulla. Lyhyesti sanottuna tämä uusi laajennusyhteys antaa sinulle toiminnallisuuden palvella tuotteitasi Facebook-ilmoituksissa ja näyttää ne tuoteluettelona.

asennus valmis

Kun siirryn Facebook-sivuni käyttöliittymään, voin napsauttaa Myymälä nähdäksesi tulokset.

Kuten huomaat, kaikki WooCommerce-sivustoni tuotteet on asuttu galleriaan. Kaikkien niiden käsitteleminen vie jonkin aikaa, mutta suurin osa siitä tehdään yleensä 24 tunnin sisällä.

Kuinka myydä Facebookissa: käyttöliittymän tulos

Kun napsautat yhtä tuotteista, se näyttää Check out verkkosivuilla painiketta. Se tarjoaa myös tuotekuvia, otsikoita, kuvauksia ja hinnoittelua.

Verrattuna aikaisempaan menetelmään yhdysvaltalaisille yrityksille, tämä Facebook-kauppa (Yhdysvaltojen ulkopuolella toimiville yrityksille) lähettää käyttäjät suoraan verkkosivustosi tuotesivuille..

Kuinka myydä Facebookissa: tutustu verkkosivustoon

Ja siinä se on! Näin luodaan Facebook-kauppasivu ilman Yhdysvaltain osoitetta.

Onko sinulla kysyttävää myymisestä Facebookissa?

Facebook oli, on ja tulee olemaan jatkossakin hankala myymäläomistajille. Jotkut näistä menettelyistä saattavat muuttua lähitulevaisuudessa, mutta on hyvä tietää, että Kauppa-välilehden lisäämisprosessi ja vaiheiden läpi käyminen on suurelta osin pysynyt samana..

Tällä hetkellä Yhdysvaltain yrityksillä on työkalu tapahtumien suorittamiseen Facebookissa, ja rahat lähetetään pankkitilillesi.

Muiden kuin Yhdysvaltojen yritykset voivat tehdä myös Facebook-kauppoja, mutta et linkitä pankkitilille, ja Osta-painike on uudelleenohjaus oikealle verkkosivustollesi..

Jotkut saattavat pitää tätä monimutkaisena, mutta molemmat menetelmät ovat hienoja ainakin näyttää tuotteitasi asiakkaillesi verkossa. Lisäksi voit linkittää näihin tuotteisiin ilmoituksia varten.

Jos sinulla on kysyttävää myymisestä Facebookissa, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map