Kuinka löytää freelance-kirjoitustöitä: 25 menetelmää, joita voit käyttää heti

Vaikka on monia tekijöitä, jotka erottavat korkeasti ansaitsevat freelance-kirjoittajat vaikeista kirjoittajista, korkeasti ansaitsevat freelance-kirjoittajat ovat viime kädessä menestyviä eivätkä siksi, että he ovat pätevämpiä tai taitavampia kuin taistelevat. Sen sijaan he ovat menestyneempiä, koska he osaavat saada freelance-kirjoitustyöhön, joka maksaa todella hyvin.


Ja tällä on vähän tekemistä sen kanssa, kuinka paljon freelance-kirjoittaja vaatii; voit ladata paljon ja ansaita paljon, ja voit ladata vähän ja silti kamppailee saada työpaikkoja.

Löydä freelance-kirjoitustyö

Sisällysluettelo:

�� Kuinka paljon voit ansaita tekemällä freelance-kirjoitustyötä?
�� Tyypit freelance-kirjoitustöistä, joita voit tehdä
�� 25 Menetelmää, jotka toimivat ja laskevat sinut freelance-kirjoitustyöhön
Yhteenveto

Pikahaku "lailliset kirjoittajat" Upwork, kuten Upwork, tuo esiin useiden freelance-kirjoittajien profiilit, mukaan lukien seuraavat:

Upwork laillisen kirjoittajan hakutulos, kun etsit freelance-kirjoitustyötä

Kuten näette, ensimmäinen kirjoittaja veloittaa jopa 200 dollaria / tunti ja on laskuttanut yli 400 000 dollaria freelance-töistä. Toinen kirjoittaja puolestaan ​​veloittaa niukkaa 30 dollaria / tunti ja laskutti vain 2000 dollaria.

Tietenkin, vaikka siihen liittyy ilmeisesti useita tekijöitä, yritän huomauttaa, että hyvän tulon saaminen freelance-kirjoittajana on muutakin kuin vain sitä, kuinka paljon veloitat. Hintakilpailut eivät välttämättä anna sinulle etua koska on enemmän kuin tarpeeksi rahaa kiertää – tutkimus osoittaa että sisältömarkkinointiteollisuuden arvo on yli 300 miljardia dollaria.

Toisin sanoen, ympäri on paljon rahaa; sinun on vain tiedettävä mistä löytää paremmin maksavat työt.

�� Kuinka paljon voit ansaita tekemällä freelance-kirjoitustyötä?

Seuraava on tyypillinen hinta freelance-kirjoitustyölle mukaan Toimituksellinen freelance-yhdistys (EFA), freelance-korkojen arvovaltaisin lähde:

Hinnat freelance-kirjoitustöistä

EFA: n mukaan voit odottaa ansaitsevan 40–100 dollaria tunnissa tai 20–2 dollaria / sana freelance-kirjoitustöissä kirjoituksen luonteesta riippuen. Tietysti jotkut freelance-kirjoittajat ansaitsevat paljon enemmän ja toiset ansaitsevat paljon vähemmän, mutta tämän määräävät usein monet keskeiset tekijät, kuten:

Kokemustasonne
Kokeneet freelance-kirjoittajat ansaitsevat aina paljon enemmän kuin aloittelija- tai lähtötason freelance-kirjoittajat – usein erittäin huomattavalla marginaalilla. Make Living Living Writingin mukaan tutkimus yli 1 400 freelance-kirjoittajaa, freelance-kirjoitustulot korreloivat vahvasti kokemuksen tason kanssa – kokeneiden freelance-kirjoittajien (2+ vuotta) ansaitsemalla helposti vähintään tuplaa tai enemmän kuin mitä lähtötason freelance-kirjoittajien (alle vuosi) ansaitsevat samat työpaikat. Tämä fakta vahvistettiin samankaltaisen tutkimuksen perusteella freelance-kirjoittajien palkasta ClearVoicesta.
Sisältötyypillä on merkitystä
Saat enemmän palkkiota edistyneemmälle sisällölle, kuten valkotaulut, tekstikirjoittaminen, tekninen kirjoittaminen ja haamukirjoittaminen, kuin paljon yksinkertaisemmalle, kuten SEO-artikkeleille tai blogiviesteille. Mitä vaikeampaa muiden kirjoittajien on tehdä sellaista kirjoittamista, jota enemmän teet, sitä todennäköisemmin ansaitset.
Erikoistuminen ja pätevyys
Useimmat freelance-kirjoitustyöt eivät vaadi minkäänlaista pätevyyttä, eivätkä ne ole liian erikoistuneita. Harvat, jotka tekevät – kuten esimerkiksi lakialan tai terveydenhuollon alalla -, maksavat kuitenkin usein huomattavasti enemmän. Jos sinulla on pätevyys- tai kokemustasoa, joka voi auttaa näissä erikoistuneissa kirjoitustyöhön, on hyvä idea hyödyntää sitä.

Veloitan yleensä 0,30–0,40 dollaria / sana (tai noin 300–400 dollaria / 1 000 sanaa) tai enemmän projektin luonteesta riippuen. Minulla oli tapana veloittaa 50 dollaria per artikkeli, kunnes veteraani freelance-kirjoittaja Carol Tice kerroin minulle kerran, tyhjä, yhden keskustelun aikana, että minulla oli alihinta, ja pyysi minua nostamaan korkoani. Tuplasin heti uusien asiakkaiden hinnan ja he maksoivat. Tein sen jälleen seuraaville ja he maksoivat myös.

Tämä sai minut ymmärtämään keskeisen tosiasian: olet usein yhtä paljon kuin olet velvollinen veloittamaan. Monissa tapauksissa olet todennäköisesti alilaskutoimitus ja sinun pitäisi vain mennä eteenpäin ja nostaa hintoja!

�� Tyypit freelance-kirjoitustöistä, joita voit tehdä

Jaan suosikkitekniikani kirjoitustyöhön löytämiseksi hetkessä, mutta ensin haluaisin antaa sinulle nopean yleiskatsauksen yli 20 eri tyyppisestä freelance-kirjoitustyöstä, joita voit tehdä:

 • ghostwriting
 • Blogiviestit
 • lehdistötiedotteet
 • Tekninen kirjoittaminen
 • Valkoiset paperit
 • SEO-sisältö
 • Aikakauslehdet
 • Mainoskopio
 • Apurahan kirjoittaminen
 • Liiketoimintasuunnitelman kirjoittaminen
 • Voittoa tavoittelematon kirjoittaminen
 • Esseenkirjoitus
 • E-kirjat
 • uutiskirjeet
 • Kirjojen kirjoittaminen (usein haamukirjoitettu tai kirjoitettu yhteistyössä)
 • Oikeudellinen kirjoittaminen (sopimukset, juridiset tiedot jne.)
 • jatkuu
 • Speechwriting
 • Käsikirjoittaminen
 • Tapaustutkimuksia
 • Sosiaalisen median kopio
 • Tuotekuvaukset
 • Oikeudellinen kirjoittaminen
 • muokkaaminen

Tyypit freelance-kirjoitustöistä

✍️ Kuinka saada freelance-kirjoitustyötä: 25 toimivaa menetelmää

Vaikka yllä oleva ei ole tyhjentävä luettelo erityyppisistä freelance-kirjoitustöistä, joita voit tehdä, todellinen kysymys on, miten nämä työpaikat todella saadaan?

Tietenkin, monet ihmiset kiirehtivät nopeasti onlinetyötauluihin ja onlinetyöpaikkoihin. Vaikka nämä ovat usein hyvä ensiaskel aloittelijoille, pelkkä online-työympäristöihin luottaminen ei ole aina hyvä idea.

Aikaisemmin mainitsemani Make Living Living Writing -yrityksen freelance-kirjailijapalkkakyselyn mukaan käytännössä mikään tutkituista korkeasti ansaitsevista freelance-kirjoittajista ei käytä työpöytätauluja ja verkkopalveluita, kuten Upwork ja sisältötehtaat. Sen sijaan:

55% käyttää suusanallisesti ja vahvaa viittausverkostoa

24% lähettää piikkikirjeitä

11% vastaanottaa saapuvat liidit online-profiilien kautta kirjoitussivustoilla, LinkedInissä jne.

Joten mitkä ovat tehokkaimpia tapoja saada freelance-kirjoitustyöhön? Alla on 25 menetelmää (jaoteltu kolmeen eri luokkaan):

 • Sisältömarkkinat
 • Saapuvan ja lähtevän markkinoinnin menetelmät
 • Freelance-kirjoitustyötaulut ja online-kirjoitustyöluettelot

⚡ Pro-vinkki: Hyödynnä sisältömarkkinapaikkoja

Jos sinulla on vaadittu taso kokemusta ja joitain sosiaalisia todisteita, sisältömarkkinat voivat olla yksi parhaista lähteistä kirjoittaa työmahdollisuuksia sinulle. Sisämarkkinapaikat ovat pohjimmiltaan alustoja, jotka helpottavat yhteyttä freelance-kirjoittajien ja sisältömarkkinointiin osallistuvien tuotemerkkien välillä.

Monien sisältömarkkinoiden ansiosta freelance-kirjoittajien on helppo ansaita kohtuullinen korko, ja jotkut jopa sallivat kirjoittajien ansaita todella hyvin. Tämä tapahtuu mainostamalla nämä hinnat julkisesti omilla alustoillaan ja tarkkailemalla huolellisesti asiakkaita, jotka käyttävät alustaa varmistaakseen näiden hintojen noudattamisen.

Esimerkiksi CloudPeeps ilmoittaa julkisesti 100–250 dollaria blogiviestien hinnana heidän hinnat-sivullaan ja tuntihinta jopa 80 dollaria tunnissa kirjoittajille. Scripted julkisesti mainostaa keskimäärin vähintään 10 senttiä sanaa kohti, ja nämä ovat vain kaksi alla olevista seitsemästä sisältömarkkinapaikasta..

1. CloudPeeps

CloudPeeps on online-markkinapaikka, joka on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat hyödyntää sisältömarkkinoinnin voimaa. Toisin kuin suurin osa muista alla luetelluista markkinapaikoista, ne eivät ole keskittyneet vain sisältöön, koska ne helpottavat myös muita markkinointiin liittyviä toimia (kuten sosiaalisen median hallinta, web-suunnittelu ja PR), mutta ne erottuvat pyrkimyksistään varmistaa freelance kirjailijat saavat palkkaa oikeudenmukaisesti työstään.

Freelance-kirjoittajat voivat odottaa ansaitsevan 100–250 dollaria per viesti CloudPeepsillä, 30–80 dollaria tunnissa ja 500–1 500 dollaria kuukaudessa, kun he käyttävät alustaa. Sen lisäksi, että ne rajoittavat rekisteröintiä noin 23 maahan, tilin luominen CloudPeeps-palvelussa ja heidän käyttöympäristön käyttäminen on suhteellisen helppoa prosessia.

pilvipuhelu hinnat

2. Scripted

Komentosarja on toinen laadukkaan sisämarkkinapaikka, joka sinun tulee harkita ilmoittautumista saadaksesi freelance-kirjoituskeikkoja. Scripted on suunniteltu erityisesti freelance-kirjoittajille ja copywritereille. He etsivät freelance-kirjoittajia, jotka voivat luoda blogi-, verkkosivukopio-, sähköpostiuutiskirjeitä ja sosiaalisen median viestejä tuotemerkeille, jotka haluavat hyödyntää sisältömarkkinointia..

Pidän myös erityisesti käsikirjoituksesta, koska ei ole epäselvyyttä siitä, mitä heidän alustansa käyttävät freelance-kirjoittajat voivat ansaita. He tekevät selväksi, että heidän freelance-kirjoittajansa ansaitsevat keskimäärin vähintään kymmenen senttiä sanaa kohti.

Komentosarja 10 senttiä sanasta

3. contently

Sisältö on toinen verkkosisältömarkkina, johon freelance-kirjoittajat voivat luottaa saadakseen kirjoitustyötä ja -mahdollisuuksia.

He yhdistävät kirjailijoita tuotemerkkeihin, jotka tarvitsevat apua sisällönsä suhteen, ja alustalla saatavilla oleviin töihin kuuluvat blogiviestit, ilmoitetut artikkelit, taustakuvat ja paljon muuta asiakkaan tarpeiden mukaan.

Perustuen viralliset tiedot saatavana Contentlyltä, hinnat alkavat 255 dollarista artikkeleilta (300–500 sanaa) ja voivat olla jopa 2 dollaria / sana taustakuvien mukaan riippuen siitä, mihin pystysuoraan kirjoitat. Jälleen, kuten olen aiemmin sanonut (noin erikoistumisesta lisätä ansaintamahdollisuuksia), erikoistuneet markkinaraot, kuten rahoitus, yritystoiminta ja laki, maksavat eniten tällä alustalla.

Sisältökirjailijoiden hinnat freelance-kirjoitustöissä

4. PubLoft

Kuten CloudPeeps, Scripted ja Contently, PubLoft auttaa yhdistämään freelance-kirjoittajia brändeihin ja yrityksiin, jotka tarvitsevat apua sisällön suhteen.

PubLoftissa on tarkastusprosessi, jolla varmistetaan, että vain pätevät kirjoittajat saavat ilmoittautua käyttöympäristöönsä, mutta he lupaavat, että aloitat työn vastaanottamisen heti, jos saat hyväksynnän. Kuten muutkin aiemmin luetellut alustat, he maksavat melko hyvin – omillaan viralliset tiedot osoittaen, että he maksavat 75–250 dollaria postia kohden viestin luonteesta ja laadusta riippuen.

Publoft kirjoittaja hinnat

5. ClearVoice

ClearVoice (omistaa Fiverr) on toinen sisältömarkkina, joka yhdistää freelance-kirjoittajia tuotemerkkeihin, jotka tarvitsevat sisältöä, tarjoamalla sinulle mahdollisuuden saada kirjoitustyötä.

Vaikka en löytänyt virallisia tietoja ClearVoicen kirjoittajien hinnoista, kolmansien osapuolien tiedot osoittaa, että he yleensä maksavat 250–400 dollaria tai enemmän artikkeleista.

6. Hiljaa

Hiljaa yhdistää myös freelance-kirjoittajat laadukkaan sisällön tarvitsevien tuotemerkkien ja toimistojen kanssa, ja ylpeillä on tuotemerkkejä, joissa asiakkaina ovat Adobe, Dell, Slack ja Unbounce.

Voit rekisteröityä tällä alustalla lisätäksesi mahdollisuuksiasi saada palkattua kirjoitustyötä.

Hiljaa

7. Copify

Lopuksi, online-sisältömarkkinoiden luettelossa kannattaa harkita liittymistä lisätäksesi mahdollisuuksiasi saada freelance-töitä, koska kirjailija on Copify. Riippuen siitä, missä maailman päässä olet, sinut ohjataan asiaankuuluvalle sivustolle ja sinulle annetaan mahdollisuus liittyä heidän alustaan.

Vaikka freelance-kirjoittajien hinnoista ei ole virallista tietolähdettä, kolmansien osapuolten tutkimukset osoittavat, että Copify maksaa paljon vähemmän kuin suurin osa tämän luettelon alustoista. Voit kuitenkin odottaa ansaitsevan jopa 50 dollaria per artikkeli tällä alustalla.

⚡ Pro-vinkki: Hyödyntävät saapuvan ja lähtevän markkinoinnin menetelmiä

Voit myös hyödyntää seuraavien lähtevien ja lähtevien markkinointitapojen yhdistelmää:

8. Asenna kirjoittajan verkkosivusto

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka voit ja haluaisi tehdä itsesi asettamiseksi aloittamaan freelance-kirjoitustyön, on perustaa kirjailijan verkkosivusto..

�� Tässä on CodeinWP: n opas verkkosivun luomiseen itse, vaikka olet aloittelija.

Kirjailijan verkkosivusto voi toimia sekä suoran että epäsuoran tapa saada potentiaaliset asiakkaat palkkaamaan sinut. Jos se tehdään oikein, verkkosivusto toimii verkkokauppana / sijaintina, josta potentiaaliset asiakkaat voivat löytää sinut helposti, osoittaa, että olet freelance-kirjoittaja, joka tietää mitä tekee, auttaa sinua korostamaan palveluitasi ja asiaankuuluvaa sosiaalista näyttöä ja sallii sinun antaa potentiaalisille asiakkaille mahdollisuuden ottaa sinuun yhteyttä.

On olemassa useita tapoja, joilla kirjoittajan verkkosivusto voi auttaa sinua houkuttelemaan freelance-töitä:

 • Kautta ihmiset löytävät sen hakukoneiden kautta ja tavoittavat sinut.
 • Kautta ihmiset löytävät sen viittausten kautta ja tavoittavat sinut.
 • Yhdistämällä se vierasviesteihin ja viestintäpyrkimyksiisi.
 • Käyttämällä mainoksia liikenteen ohjaamiseen siihen.

Verkkosivustollasi tulisi kuitenkin olla joitain avainsivuja:

�� Tietoja sivusta joka antaa tarvittavat henkilökohtaiset ja ammatilliset tiedot sinusta selkeällä ja kuvaavalla tavalla; Sen tulisi sisältää henkilökohtainen kuva, taustatietosi, kokemuksesi ja pätevyys sekä se, kuinka aiot auttaa asiakkaitasi.

�� Palvelusivu joka luetteloi ja kuvaa selvästi palvelusi ja kuinka ne voivat auttaa potentiaalisia asiakkaita.

✍️ Portfolio-sivu jossa luetellaan asiaankuuluvat esimerkit aiemmin tekemästäsi työstä antaaksesi potentiaalisille asiakkaille kuvan siitä, mitä voit tehdä heidän hyväkseen.

☎️ Yhteystiedot jonka avulla on helppo ottaa sinuun yhteyttä.

Kun kaikki yllä olevat ovat paikoillaan, haluat myös varmasti korostaa tärkeitä suosituksia ja sosiaalisia todisteita verkkosivustosi avainsivuilla; tämä sisältyy etusivullesi, tietosivullesi ja palvelusivullesi.

9. Kylmän äänen potentiaaliset asiakkaat

Kylmä säveltäminen on kaikkien aikojen suosikkimenetelmäni freelance-kirjoitustyöhön. Olen erityisen rakastunut kylmään sävelkorkeuteen seuraavista syistä:

 • Kuka tahansa voi tehdä sen. Voit lähettää kylmiä kenkiä ja saada palvelut potentiaalisten asiakkaiden eteen riippumatta freelance-kirjoituskokemuksestasi tai siitä, kuinka arvovaltainen verkkosivustosi on.
 • Saat tulokset todella nopeasti. Vaikka jotkut menetelmät asiakkaiden saamiseksi (kuten blogointi) voivat viedä kuukausia, kylmä sävelkorkeus voi tuottaa tuloksia erittäin nopeasti. Itse asiassa kylmän säveltämiskampanjan aikana sulin kerran freelance-kirjoituskaupan, jonka arvo oli 625 dollaria, vain kahdessa tunnissa.
 • Se on skaalautuva; Viimeisimmän kylmäsoittokampanjani aikana sulin viiden luvun arvoiset sopimukset pienellä vaivalla. Halusin ja jos minulla olisi kyky tehdä työtä, voisin tehdä kuuden luvun arvoisia sopimuksia kuukausina. Saman tuloksen saavuttaminen blogoimalla, sijoittamalla mainoksiin tai muilla tavoilla vaatii paljon enemmän työtä ja resursseja.

Edellä kuvattujen etujen avulla miten voit jatkaa kylmäkeilaamista tehokkaasti. On olemassa joitain tärkeitä asioita, jotka on otettava käyttöön:

Määritä verkkosivustosi ja online-läsnäolosi
Kun lähetät kylmiä kenkiä potentiaalisille asiakkaille, sinun on ymmärrettävä, että olet muukalainen käytännössä kaikille ihmisille, joille kylmäsoitto on kylmä. Sinulla ei ole ollut vuorovaikutusta heidän kanssaan aiemmin, ja he eivät todennäköisesti ole kuulleet sinusta. Joten arvaa, mitä he tekevät ensin, kun he näkevät sähköpostisi? Jos se ei ole tarpeeksi houkutteleva jättää huomiotta, he tekevät sinulle taustatutkimuksen etsimällä nimesi Googlessa. Jos he löytävät verkkosivuston ja vakiintuneen online-läsnäolon, sinulla on etuna.
Varmista, että kylmäpaikat lähetetään ammatillisesta sähköpostiosoitteestasi
Vaikka monet freelance-kirjoittajat, jotka etsivät työmahdollisuuksia, lähettävät kylmäkenttiä ilmaisilla sähköpostiosoitteilla, kuten Gmail ja Yahoo Mail, tätä kannatan voimakkaasti keskeisestä syystä: roskapostittajat väärinkäyttävät ilmaisia ​​sähköposteja paljon, ja sen seurauksena suurin osa ihmisistä jättää ne huomiotta tai jopa on suodattimia heitä vastaan. Verkkosivustoosi liittyvä ammatillinen sähköpostiosoite (esimerkiksi nimesi [AT] sinun verkkosivustosi.com) erottuu toisaalta ja varmistaa, että otat todennäköisemmin vakavasti.
Pidä kylmä sävelsi yksinkertaisena ja asianmukaisena
Muista, että olet muukalainen tämän henkilön postilaatikossa, joten hänellä ei ole aikaa lukea sinulta kirjoitusta. Oletetaan, että olet hukannut mahdollisuuttasi, jos potentiaalisen asiakkaan on vietettävä yli minuutti kylmän sähköpostin lukemiseen. Parempaa, jos pystyt pitämään sen alle 30 sekunnissa.
Tee kotitehtäväsi
Käytä muutama minuutti tehdäksesi työsi. Tiedä sen henkilön nimi, jonka kohdalla kylmä nousee, ja sen henkilön nimi organisaatiossa, jota nousut, ja varmista sitten, että osoitat henkilölle nimen.
Määritä, mitä voit tehdä sähköpostiviestissä
Mainitse tarjoamasi palvelu ja kuinka se voi auttaa sähköpostia lukevaa henkilöä. Älä pyydä viestin vastaanottajaa napsauttamaan linkkiä lukeaksesi lisää palveluistasi. Se on virhe. Useimmat ihmiset eivät napsauta linkkiä muukalaisen sähköpostissa.
Korosta sähköpostiosoitteesi sosiaalinen todiste
Jos olet tehnyt jotain merkittävää kirjoituksesi kanssa, muista korostaa se sähköpostissasi. Tähän sisältyy suositun blogin pitäminen, esiintyminen suosituissa julkaisuissa, palkinnon voittaminen, kirjan julkaiseminen ja asiakkaiden auttaminen saavuttamaan tiettyjä avaintuloksia kirjoittamisellasi.
Ole valmis seuraamaan
Sinun on usein seurattava muutamia kertoja, ennen kuin saat vastauksen joihinkin kylmäkylmiisi. On myös tärkeää oppia laatimaan hyvä seurannussähköposti.

Alla on kuvakaappaus, joka antaa sinulle kuvan siitä, miltä hyvä kylmäkerroin näyttää tarkka kylmäkorkeus että olen tapana sulkea 625 dollarin arvoisen kirjoitustarjouksen kahdessa tunnissa (mikä johti lopulta viiteen lukuun samasta asiakkaasta ajan myötä):

Jarrod kylmän sävelnäytteen

10. Optimoi LinkedIn-profiilisi

LinkedIn on epäilemättä suurin ammattilaisten sosiaalinen verkosto, ja jos sitä käytetään oikein tavoin, se voi toimia loistavana alustana mainostaa freelance-kirjoituspalveluitasi..

Minulla on ollut monia potentiaalisia asiakkaita (kuten alla oleva) tavoittamassa minua freelance-kirjoitusmahdollisuuksilla LinkedInissä:

freelance-kirjoitustyöt LinkedInissä

LinkedIn: llä on useita tapoja saada freelance-kirjoitustöitä. Alla on vinkkejä, joiden avulla voit maksimoida alustan:

 • Käytä selkeää ja ammattimaista otetta.
 • Varmista, että LinkedIn-profiilisi korostaa selvästi kokemuksiasi ja organisaatioita, joissa olet työskennellyt.
 • Varmista, että profiilissasi on asianmukaisia ​​termejä ja avainsanoja, jotta profiilisi ilmestyy, kun ihmiset etsivät näitä termejä. esimerkkejä: "b2b-freelance-kirjoittaja," "Seattlen freelance-kirjoittaja," jne.
 • Varmista, että LinkedIn-profiilisi korostaa portfoliosi ja vahvoja sisältökappaleita, joille olet auttanut luomaan.

Seuraava kuvakaappaus, freelance-kirjoittaja Elna Cainin LinkedIn-profiili, on hyvä esimerkki hyvin optimoidusta LinkedIn-profiilista. Sen lisäksi, että se käyttää selkeää ja ammattimaista otetta, se on myös selkeästi kuvaava ja käyttää asiaankuuluvia avainsanoja, joiden avulla potentiaalisten asiakkaiden on helppo löytää Cain LinkedIn-hakuominaisuuden avulla.

Elna Cain

11. Napauta Into Quoran kasvavaa suosiota päätöksentekijöiden keskuudessa

Vaikka monet tuntevat Quoran johtavana kysymys- ja vastaussivustona, josta voi saada tietoa melkein mistä tahansa aiheesta, harvat tajuavat, että Quora voi toimia myös hyvänä freelance-kirjoitustyön lähteenä..

Kanssa yli 300 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää, Niistä 54 prosenttia, joiden kotitalouden vuositulot ovat yli 100 000 dollaria, ja joista 37 prosenttia todennäköisesti on johtotehtävissä, Quoralla on runsaasti kirjoitustyömahdollisuuksia – jos osaat käyttää sitä.

Alla on vastaus tiettyyn Quora-säikeeseen, jonka on tehnyt freelance-kirjoittaja, joka etsii työpaikkoja:

Quora-freelance-kirjoitustyöt

On olemassa muutamia tärkeitä vaiheita saada freelance-kirjoitustyö Quoraan:

 • Varmista, että Quora-profiilisi on oikein asetettu. Samaa sääntöä sovelletaan aina: käytä ammattimaista otosta ja selkeää profiilikuvausta ja siihen liittyviä avainsanoja, mikä korostaa asiantuntemustasi.
 • Varmista, että olet erittäin aktiivinen Quorassa, etenkin osioilla, jotka liittyvät omaan markkinarakoosi ja tarjoamisi palveluihin; esimerkiksi sinun tulee olla aktiivinen, kun keskustellaan alaan liittyvästä sisällöstä ja kirjoittamisesta.
 • Sinun tulisi säännöllisesti kirjoittaa asiaankuuluvia ja perusteellisia artikkeleita alaasi koskeviin kysymyksiin ja korostaa mahdollisuuksien mukaan sitä tosiasiaa, että olet freelance-kirjoittaja, jota voi vuokrata (suoraan tai epäsuorasti).

12. Käytä SEO: ta rakentamaan pitkäaikainen asiakasvirta

SEO on jotain, jonka uskon vahvasti jokaisen freelance-kirjoittajan tulisi tietää ja hyödyntää sitä; Sen lisäksi, että monet potentiaaliset asiakkaat odottavat sinulla olevan vähintään perustiedot SEO: sta, se voi myös auttaa sijoittamaan verkkosivustosi osuvien avainsanojen perusteella, joita potentiaaliset asiakkaat etsivät.

SEO voi auttaa sinua saamaan freelance-kirjoitusmahdollisuuksia suoraan ja epäsuorasti. Näin voit käyttää sekä suoraa että epäsuoraa lähestymistapaa SEO: han saadaksesi kirjoitustyötä:

Epäsuoran lähestymistavan käyttäminen:

Olen kerran julkaissut lopullinen opas vierasblogista, rakensi siihen laadukkaita käänteisiä linkkejä ja katseli sen nousevan hitaasti hakukoneissa, kunnes se oli sivulla yksi useiden vierasblogien liittyviin termeihin. Tänä aikana sain jatkuvasti paljon kyselyitä ihmisiltä, ​​jotka halusivat minun tekevän sekä vierasblogista että muuta freelance-kirjoitustyötä heille.

Tämä on vain yksi sisältö, joka on tuonut minulle paljon freelance-kirjoitustyötä; Minulla on myös muita.

Nämä sisältöosuudet luottavat epäsuoraan SEO-lähestymistapaan asiakkaiden saamiseksi. jossa luot vankan sisällön, joka mainostaa freelance-kirjoituspalveluitasi ja yrität sitten saada tämän sisällön hyväksi hakukoneissa.

Jos sinulla on blogi tai freelance-kirjoittajan verkkosivusto, voi olla hyvä idea julkaista muutama näistä perusteellisista oppaista ja resursseista, optimoida ne johtamaan asiakkaita palvelusivullesi ja mainostaa heitä linkkien luomisen avulla. vieraana bloggaamisena ja tiedottajana. Ajan myötä nämä artikkelit alkavat sijoittua osuvien avainsanojen mukaan ja johtavat siihen, että potentiaaliset asiakkaasi, jotka ovat kiinnostuneita palveluistasi, tavoittavat sinut.

13. Aloita vierasbloggaaminen älykkäästi

Vierasbloggaaminen on yksi suosikkimenetelmistäni saada freelance-kirjoitustyötä ja se on ollut vastuussa kuudesta luvusta freelance-kirjoitustuloissa minulle vuosien varrella.

On olemassa kaksi tapaa käyttää vierasblogit saada freelance-kirjoitustyöhön:

Suoraan:

Tämän lähestymistavan tarkoituksena on saada potentiaaliset asiakkaat tavoittamaan sinut suoraan vierasviestisi seurauksena. Usein tämä tehdään kirjoittamalla vankka ja asiallinen vierasviesti erittäin arvovaltaiseen julkaisuun ja lisäämällä linkki palveluihisi vierasviestisi bio.

Tässä on esimerkki biokestäjästä vierasviesti Probloggerissa:

vierasblogipalvelut bio

Kuten huomaat, bio osoittaa selvästi, että vierasviestin kirjoittaja on ammattimainen vierasbloggaaja ja linkit sivulle, jolla kirjoittaja voidaan palkata.

Kun käytät suoraa lähestymistapaa vierasbloggaamiseen, keskitytään muutamiin asioihin:

 • Valitse erittäin arvovaltainen blogi, jolla on paljon liikennettä; Koska toivot, että ihmiset tavoittavat sinut vierasviestin lukemisen jälkeen, on tärkeää, että ihmiset lukevat sen. Et halua vierailla blogissa julkaisussa, jolla ei ole lukijoita.
 • Varmista, että kirjoittamasi julkaisu on kohderyhmäsi ja että vierasviestisi on erittäin osuva sekä kohdeyleisöllesi että tarjoamillesi palveluille.
 • Varmista, että vierasviestisi bio osoittaa selvästi, että olet freelance-kirjoittaja joita voi vuokrata (kuten yllä olevassa esimerkissä osoitetaan Problogger-vierasbloggerilla).

Välillisesti:

Toinen tapa saada freelance-kirjoitustöitä vierasblogilla on epäsuoran lähestymistavan kautta. Tämän lähestymistavan painopiste on vierasblogien käyttämisessä keinona rakentaa osuvia linkkejä kirjoittajasivustolle tai muille verkkosivustosi sivuille.

Kun käytät tätä lähestymistapaa, vierasviesteissäsi olevat linkit voivat olla asiayhteyteen liittyviä (osuvia ja sisällöllisiä) tai elämäkertasi. On olemassa muutamia tapoja, joilla voit päästä siihen:

 • Varmista, että vierasviestisi ovat osuvia verkkosivustollesi / palveluihisi / sivullesi, johon haluat linkittää, tai että vierasviestissäsi on jokin osio, joka on merkityksellinen, ja sitten linkki tälle sivulle kyseisessä osiossa.
 • Voit linkittää suoraan etusivullesi, varsinkin jos yrität sijoittaa avainsanoihin, joita potentiaaliset asiakkaat etsivät, esim. "b2b-sisällöntuottaja," "Seattlen freelance-kirjoittaja," jne.
 • Voit myös linkittää verkkosivustosi avainsisältöön, joka on suunniteltu kvalifioimaan potentiaalisia asiakkaita ja saamaan heidät tavoittamaan sinut. Tämä voi olla lopullinen opas, tapaustutkimus tai jokin muu asiaankuuluva sisältö, jonka tarkoituksena on ohjata ihmisiä freelance-kirjoituspalveluihisi.

Kumpaakin edellä mainittua lähestymistapaa voidaan käyttää menestyksekkäästi freelance-kirjoitustöiden saamiseen, ja molemmat ovat vastuussa siitä, että minulle on vuosien aikana luotu kuusi lukua freelance-kirjoitustuloista..

14. Pitch uusia palveluita nykyisille asiakkaille

Usein keskitymme saamaan uusia asiakkaita yrittäessään saada freelance-kirjoitustyötä. Ajattelemme harvoin nykyisiä asiakkaitamme uusien työpaikkojen lähteenä ja menetämme paljon tuloja prosessissa.

Vuosien kokemukseni mukaan on paljon helpompaa saada korkeapalkkaisia ​​freelance-kirjoituskeikkoja keskittymällä nykyisiin asiakkaisiin uusien sijasta. Nämä asiakkaat tuntevat sinut ja tuntevat, mitä voit tehdä, joten sinun ei tarvitse tehdä paljon vakuuttaakseen heitä antamaan sinulle työtä.

Aiemmin tässä artikkelissa olin luonut yli 20 erilaista palvelua, joita voit tarjota potentiaalisille asiakkaille; Jos tarjoat vain yhden tai kaksi näistä palveluista asiakkaalle, sinulla on mahdollisuus ansaita paljon enemmän – tarjoamalla lisäpalveluita samalle asiakkaalle. Tämän tekeminen on helposti lisännyt kuusi lukua alalinjaani vuosien varrella.

Aluksi tajusin, että voimme tarjota lisäpalveluita nykyisille asiakkaille, kun CPA-koulutuksen kapealla alueella työskentelevä asiakas, joka olin työskennellyt vierasviesteissä, kysyi, voinko kirjoittaa aloitussivun sisältöä heidän verkkosivustolleen.

nykyisten palvelujen näytteen nousu

Hyväksyin tarjouksen ja ansaitsin lopulta viisi lukua vain luomalla aloitussivun sisällön tälle asiakkaalle muutaman lyhyen kuukauden aikana. ansaitsen huomattavasti enemmän kuin minä ansaitsin tekemällä sen, josta minua alunperin palkattiin. Mietin jatkuvasti, kuinka olisin voinut menettää tämän mahdollisuuden, koska ajattelin, että minun piti vain työskennellä sen suhteen, mikä minut aluksi palkattiin.

Siitä lähtien olen luottanut vanhojen asiakkaiden välittämiseen uusilla palveluilla saada lisää työpaikkoja ja kasvattaa ansioita.

Esimerkiksi yksi suurimmista asiakkaistani on johtava vertailusivusto web-hosting-kapealla; Vaikka asiakas aluksi palkkasi minua auttamaan haamukirjoittamisessa vierasviesteissä, huomasin, että he julkaisivat jatkuvasti uutta sisältöä blogissaan, jota en auttanut luomaan. Yksinkertaisesti sijoitin heidät blogin sisältöpalveluihini, sain tilauksen kirjoittaa noin 27 arviota viidestä hahmosta, ja minulle on sittemmin annettu muita kirjoittamiseen liittyviä projekteja (mukaan lukien opetusohjelmatyylinen blogin postitus neljän puolivälin puoliväliin). Tämä on huolimatta tosiasiasta, että tämä ei ollut sitä mitä minä alun perin palkattiin tekemään.

15. Hyödynnä verkkosivustojen flippeä markkinoilla, kuten Flippa

Olet todennäköisesti kuullut Flippa ennen.

Flippa

Jos ei, se on johtava verkkosivustojen ostamis- ja myyntimarkkinapaikka. Vaikka näet joskus sivustoja, joiden myynti on alhainen ja viisi keskiarvoa, hyvä osa Flippan verkkosivustoista myydään satojen tuhansien dollarien ja jopa miljoonien dollarien hintaan.

Joten mitä Flippan verkkosivustojen ostamisella ja myyntilla on tekemistä freelance-kirjoitustöiden saamisen kanssa? Paljon. Suurin osa ihmisistä, jotka ostavat ja myyvät verkkosivustoja näillä alustoilla, tekevät niin usein liiketoimintamallina; he ostavat arvovaltaisen verkkosivuston, päivittävät sen paljon laadukkaalla sisällöllä, rakentavat siihen lisää linkkejä ja myyvät sen monta kertaa, mitä he ostivat.

Tai joissain tapauksissa he rakentavat verkkosivustoja tyhjästä, päivittävät sitä asiaankuuluvalla sisällöllä ja muodostavat siihen linkkejä ja myyvät sitten viisi tai kuusi numeroa.

Molemmissa tapauksissa voit tulla asettamalla itsesi freelance-kirjoittajaksi, joka auttaa heitä näillä verkkosivustoilla julkaisemallaan sisällöllä.

Tässä on esimerkki:

Flippa-potentiaalisen asiakkaan esimerkki

Katso yllä olevaa Flippa-mainosta ja muutama tosiasia erottuu hetkessä:

 • Kuukauden voitto $ 17.6k
 • 16 000 sähköpostitilaajaa
 • 283,4 kt kuukausittain ainutlaatuisia käyntejä
 • Vielä tärkeämpää: sisältösivusto

Yllä oleva Flippa-luettelo on mainos sivustolle, joka etsii ostajaa; Kun tarkastelet sivuston luonnetta ja liiketoimintamallia, tälle sivustolle on selvästi kirjoittajan tarve. Flippalla ja siihen liittyvillä verkkosivustoilla on paljon enemmän tällaisia ​​mainoksia, ja ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden.

Käy vain kapeallasi olevassa Flippa-luokassa, tunnista sivustot, jotka saattavat tarvita luomasi sisältöä, ja siirrä palvelusi molemmille näiden luokkien verkkosivustojen ostajille ja myyjille..

⚡ Pro-vinkki: Freelance-kirjoitustyötaulut ja online-kirjoitustyöluettelot

Lopuksi, voit saada myös freelance-kirjoitustyöhön hyödyntämällä freelance-työlistoja ja palkattujen kirjoitustöiden luetteloita.

16. Freelance-kirjoituskeikkojen työpaikkaneuvosto

Freelance Writing Gigs Job Board on yksi suosituimmista työtaulukoista freelance-kirjoittajille, jotka etsivät bloggaamista ja yleisiä freelance-kirjoitustyöpaikkoja. Työtaulu päivitetään useita kertoja viikossa ja joskus useita kertoja päivässä. Löydät copywriting-, blogging-, editointityöt ja muut sisällönkirjoitustyöt käytännöllisesti katsoen kaikilta niche-alueilta.

freelancewritinggigs

Tarkka työpaikkojen analysointi osoittaa, että suurin osa lähetetyistä työpaikoista maksaa vähintään 50 dollaria artikkelia kohden.

17. Kaikki freelance-kirjoitustyötaulu

All Freelance Writing Job Board on edistyksellisen luokitusjärjestelmänsä ansiosta kaikkien aikojen suosikkityötaulut.

Tälle työpaikkalautakunnalle lähetetyt työt luokitellaan neljään pääluokkaan:

 • Pro-korko (kirjoitettaessa töitä, jotka maksavat yli 100 dollaria per artikkeli)
 • Semi-Pro-hinta (kirjoitettaessa töitä, jotka maksavat 50–100 dollaria per artikkeli)
 • Matala palkka (kirjoitettaessa töitä, jotka maksavat 25–50 dollaria per artikkeli)
 • Erittäin alhainen palkka (kirjoitettaessa töitä, jotka maksavat 1–25 dollaria per artikkeli)

Kaikki Freelance Writing -työtaulu

Tämä luokitusjärjestelmä, johon voi mahdollisesti vaikuttaa se, että työryhmän on luonut freelance-kirjoittaja, joka ymmärtää kirjoittajien arvon ja haluaa heidän saavan palkkaa hyvin, tekee siitä erittäin helpon suodattaa freelance-kirjoituskeikkoja, joita et halua joten on helppoa työskennellä vain haluamiesi mahdollisuuksien parissa.

18. BloggingPro Jobs Board

Kuten nimestä voi päätellä, BloggingPro Job Board sisältää erityisesti bloggaamiseen liittyviä töitä freelance-kirjoittajille. Tämä sisältää sekä kirjoittamisen että muokkaamisen. Vaikka myös muita kirjoittamiseen liittyviä töitä on esillä, painopiste tässä on yleensä blogin kirjoittamiseen liittyvissä töissä.

19. Problogger Jobs Board

Kuten muutkin esitellyt työryhmät, Problogger Job Board sisältää sekä kirjoittamista että blogointia. Se on melko edistynyt ja antaa sinun suodattaa töitä sijainnin perusteella, ovatko ne luonteeltaan sopimussuhteisia vai freelancereja vai ovatko ne osa-aikaisia ​​tai kokopäiväisiä.

Voit myös tilata RSS: n kautta tai määrittää erityisiä työhälytyksiä, jotta heille ilmoitetaan, kun uusia töitä on saatavana.

20. Contena

Siellä on myös Contena-työmarkkinalautakunta, jossa on yleensä enemmän työpaikkoja kuin muissa luettelossa olevissa työryhmissä. Esitetyt kirjoitustyöt ovat yleensä hyvin palkkaavia ja monilla aloilla.

Contenan ainoa rajoitus on kuitenkin se, että toisin kuin muissa työryhmissä, sinun on kirjauduttava sisään, ennen kuin voit nähdä tietoja heidän työluetteloistaan.

21. FreelanceWriting.com -työtaulu

FreelanceWriting.com -työtaulu on vanhin ja kattavin kaikista täällä olevista työtauluista. Se on myös melko edistynyt sen tarjoamien ominaisuuksien ansiosta, jotta voit suodattaa ja lajitella käytettävissä olevia kirjoitustöitä.

Siinä on freelance-töitä kaikenlaisiin kirjoitusmahdollisuuksiin, joista voit ajatella. Nämä työt on koottu useista lähteistä, joihin kuuluvat todellakin Ed2010 ja Craigslist. Voit suodattaa saatavissa olevat työt lähteen, päivämäärän, avainsanan, sijainnin ja tarvittavan taiton perusteella.

freelancewriting

22. Freelance-kirjoituskeikat

Koko Freelance Writing Gigs -sivusto on omistettu lähettämään tietoja freelance-kirjoitustöistä ja -mahdollisuuksista kaikkialta verkosta. Kirjoitustyöluetteloita lähetetään käytännössä joka päivä.

23. Vastuussa olevien kirjoittajien toimitteluluettelot

Kirjailijalla on useita luetteloita verkkosivustoista ja julkaisuista, jotka maksavat kirjoittajille. Joitakin suosituimpia ovat:

24. Toimitukselliset luettelot aiheesta Living Living Writing

Make Living Living Writing on myös julkaissut melkoisen määrän luetteloita blogeista ja julkaisuista, jotka maksavat kirjoittajille. Joitakin suosituimmista luetteloistaan ​​sisältyy:

25. Toimitusluettelot sivustolla ElnaCain.com

Suosituin freelance-kirjailija Elna Cain on julkaissut melkoisen määrän luetteloita verkkosivustoista ja julkaisuista, jotka kattavat freelance-kirjoittajien kirjoitustyöt:

Free Freelance-kirjoitustöiden saamisen ei pitäisi olla monimutkaista

Tietenkin, jos tiedät mitä olet tekemässä.

Yllä oleva on yhdistelmä 25 erilaista menetelmää, resurssia ja sivustoa, joista voit hyötyä saadaksesi freelance-kirjoitustöitä ja -mahdollisuuksia. Nämä menetelmät ja resurssit ovat kaikki osoittautuneet toimiviksi edellyttäen, että ryhdyt toimenpiteisiin.

Mitä muita menetelmiä voidaan käyttää freelance-kirjoitustöiden saamiseen? Ole hyvä ja jaa alla oleviin kommentteihin.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map