Kuinka ja mihin WordPressiin liittyvän työn ulkoistaminen

Suunnittelijana asiakkaiden rakennustöissä olet todennäköisesti kamppailee yhden tietyn asian kanssa. Ja se on WordPress-maailman tapahtumien seuraamista ja varmistaa, että sivustosi pysyvät ajan tasalla WordPress-kehityksen uusimmista parhaista käytännöistä ja suuntauksista..


Tämä ei ole helppoa, WordPress on erittäin suosittu työkalu uskomattoman vilkkaan yhteisön kanssa, joka tarjoaa uusia ratkaisuja kirjaimellisesti joka päivä.

Joten jos joutit pitämään suunnittelulihasesi taipuisana, se ei ollut tarpeeksi, nyt sinun on myös rakennettava WordPress-lihas ?! (Ja pitääkö se yhtä joustavana?)

No, ehkä et tiedä, ja ilmeisin tapa päästä tästä on palkata ulkoistaja.

Voiko tämä olla ratkaisu sinulle? Otetaan selvää.

Ulkoistaminen tänään

Ulkoistaminen on erittäin mielenkiintoinen käsite. Virallisessa mielessä se voi olla selitettiin kuten seuraava:

Ulkoistaminen on tiettyjen liiketoimintaprosessien allokointi ulkoiselle erikoistuneelle palveluntarjoajalle.

Selvästi englanniksi, ulkoistaja on yksinkertaisesti joku, joka myy palveluitaan toiselle yritykselle, pikemminkin kuin loppukäyttäjälle.

Onko se suosittu? Sanalla sanoen, valtavasti.

Kuten ilmoittanut Udemy, ulkoistaminen on jatkuvasti kasvussa. Vuonna 2013 ulkoistettiin yli 2 000 000 työpaikkaa (tiedot Yhdysvalloista). Ja suuri osa ulkoistamisesta tapahtuu IT-alalla (43 prosenttia työpaikoista ulkoistettu lähinnä Kiinaan ja Intiaan).

Tavoitteesi ja haasteesi

Syy miksi ulkoistaminen on niin suosittua, on ilmeinen. Yritykset ulkoistavat vain työn, jonka joku voi tehdä halvemmalla kuin yrityksen sisäinen tiimi.

Joten haaste sinulle on saavuta sama asia WordPressiin liittyvillä työillä / tehtävillä.

Toisin sanoen, mitä ulkoistatkin, se on tehtävä kustannustehokkaalla tavalla, toimitettava ajoissa ja oltava riittävän hyvälaatuista.

Tehdään yllä olevasta lausunnosta yleinen viittaus siihen, mihin meidän tulisi pyrkiä ulkoistaessamme.

Sen lisäksi on myös syytä olla valmistelemassa eräänlainen päähuijari-arkki, jolla on tarkat tavoitteet ilmaistu selvästi. Jotkut mahdolliset tavoitteet, jotka voit asettaa itsellesi WordPress-työn ulkoistamisen yhteydessä:

 • Vietä XX% vähemmän aikaa WordPressiin liittyviin tehtäviin menettämättä lopputuloksen laatua.
 • Luo pitkäaikainen suhde yhden ulkoistajan tai yrityksen kanssa.
 • Osoita XX% koko projektin budjetista ulkoistamiseen (tavalla, jonka avulla voit ulkoistaa osan työstä ja silti tuottaa voittoa).

Mitä WordPress toimii ulkoistaakseen

Sinulla on todennäköisesti jo yleinen käsitys siitä, mitä voisit ulkoistaa, kun olet lukenut tätä. Joten nyt olisi hyvä aika sytyttää Evernote ja tehdä lyhyt aivoriihi.

Tässä on joitain yleisimpiä WordPress-tehtäviä, joiden avulla voit aloittaa (suunnittelijan näkökulmasta rakentamalla sivuston asiakkaalle) tässä on vain joitain ohjeita:

 • Täydellinen PSD-WordPress-muuntaminen. Puhun työstä alusta loppuun. Annat heille joitain PSD-tiedostoja; he antavat sinulle joitain PHP: tä.
 • WordPressin asennus ja asennus. Vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta tämä lisää summaa, kun joudut levittämään kourallisen sivustoja.
 • WordPress-sivustojen pitäminen turvassa. WordPress-tietoturvassa on tapahtumassa paljon tällä hetkellä, kun uudet uhat julkistetaan melko usein ja niitä torjuvat uudet laajennukset. Voi olla hyvä idea, jos joku käsittelee tätä aiemmin käytetyillä sivustoilla.
 • Manuaalisten kooditoimintojen tekeminen mukautettujen toimintojen käyttöönottamiseksi. Asiakkaasi haluaa aina jotain, mutta se ei ole helppoa pluginien avulla.
 • Asiakastuki WordPress-ongelmiin. Vain on joku, joka pystyy vastaamaan asiakkaidesi kysymyksiin.

Yleinen nyrkkisääntö on, että mitä tarkempi olet sellaisten tehtävien kanssa, jotka haluat ulkoistaa, sitä parempi.

(Halutaan ulkoistaa "WordPress-kamaa" ei todennäköisesti anna sinulle hyviä tuloksia eikä hyvää ulkoistajaa.)

Kuinka ulkoistaa WordPress-työtä

Joten seuraava vaihe tässä prosessissa on päättää, minkä lähestymistavan sinun tulisi noudattaa työn ulkoistamisen yhteydessä. Mieti näitä kolmea pääpolkua:

 • (a) Vain yksinkertaisten kertaluonteisten tehtävien ulkoistaminen.
 • (b) Freelancerin palkkaaminen työskentelemään useaan otteeseen.
 • (c) Yhteistyö viraston kanssa ja mahdollisesti kumppanuuden järjestäminen.

Riippuen ajasta ja rahasummasta, jonka haluat tehdä, ja kuinka varmasti tunnet työnsiirtotaitosi, voit tehdä täällä koulutetun arvauksen ja valita sinulle sopivimman polun..

Tämän helpottamiseksi tarkastellaan joitain etuja ja haittoja jokaisella polulla.

(a) Vain yksinkertaisten kertaluonteisten tehtävien ulkoistaminen

PLUSSAT
HAITTOJA
 • Se vaatii vain pienen taloudellisen sijoituksen.
 • Pienet WordPress-tehtävät on helppo erottaa isommasta projektistasi.
 • Voit testata useita ulkoistajia samanaikaisesti.
 • Tämän tyyppisillä ulkoistamisilla voi olla korkeampi epäonnistumisaste. Ajattele sitä tällä tavalla, onko parempi ratkaisu palkata jonkun veljenpoikansa 10 dollarilla suunnittelemaan vain sivuston logo, vai onko parempi palkata toimisto, joka suunnittelee koko sivuston logon kanssa? Mikä lähestymistapa loppuu todennäköisemmin epäonnistumiseen?

(b) Freelancerin palkkaaminen työskentelemään useaan otteeseen

PLUSSAT
HAITTOJA
 • Voit luoda suhteita yksittäiseen ihmiseen ja opettaa heille millaisia ​​asioita odotat heiltä.
 • Se on edelleen edullinen.
 • WordPress-maailmassa on valtava määrä freelancereita.
 • Jokainen peräkkäinen projekti vaatii vähemmän kitkaa hallinnan suhteen ja saadaksesi ne tuottamaan odotetun laadun.
 • Siellä on oppimiskäyrä, ennen kuin molemmat osapuolet tietävät ja ymmärtävät, mitä toinen osapuoli odottaa.
 • Oikean henkilön löytäminen voi viedä aikaa.

(c) Yhteistyö viraston kanssa ja mahdollisesti kumppanuuden järjestäminen

PLUSSAT
HAITTOJA
 • Mahdollisuutesi saada laadukasta työtä on korkein (jos työskentelet arvostetun toimiston kanssa).
 • Työt toimitetaan aina oikeaan aikaan, ja useat ihmiset tarkistavat ne todennäköisesti ennen sinua.
 • Kustannukset.

Mistä ulkoistaa WordPress-työ

Okei, joten luulet olet päättänyt mielestäsi tässä vaiheessa ja tiedät, minkä osan WordPress-työstäsi haluat ulkoistaa, sekä miten haluat tehdä sen. Joten nyt puhutaan minne mennä.

Aion luetella täällä kourallinen sivustoja, ja valitsemasi polun perusteella jotkut ovat sopivampia kuin toiset.

Codeable

codeable

Yksinomainen WordPress-freelancereiden markkinapaikka, jonka ei tiedetä hyväksyvän kaikkia kaikkia, jotka hakevat alustaa. Vain pätevien freelancer-profiilien esittämistä koskevat tiukka politiikka auttoivat kehittämään Codeablen hallintaa WordPress-ammattilaisten keskuudessa vuosien varrella. Täältä löydät erilaisia ​​freelance-töitä, jotka maksavat vähintään 60 dollaria tunnissa.

Fiverr

Fiverr

5 dollarin keikkavaltakunta. Jokaisen Fiverrissä luetellun (-ish) palvelun voi ostaa 5 dollarilla (joitain lisäyksiä voidaan lisätä lisämaksusta). Siellä on laaja WordPress-luokka siellä. Fiverrissä on hienoa, että voit tehdä yksinkertaiset tehtävät suhteellisen nopeasti ja ilman, että sinun tarvitsee vain suurta valvontaa. Haittapuoli on, että laatu voi vaihdella ja että olet rajoittunut siellä lueteltuihin töihin.

PeoplePerHour

peopleperhour

Tämä sivusto on hiukan samanlainen kuin Fiverr, mutta työpaikkojen hintamerkinnät, joita kutsutaan tunneiksi, vaihtelevat noin 5 dollarista 500 dollariin ja enemmän. Useimmilla tunneilla on hyvät kuvaukset, muiden käyttäjien antamia arvioita ja kommentteja. Hakemisto on erittäin hyvä ja kattaa paljon mahdolliset WordPress-tehtävät.

oDesk

oDesk

Tämä on luultavasti suosituin ulkoistamis- / freelancing-sivusto siellä. WordPressin etsiminen antaa sinulle 500 sivua tuloksia, joten valita on paljon. Siellä löydät ihmisiä, jotka pystyvät tekemään mitä tahansa WordPressiin liittyvää, yksinkertaisista tehtävistä alkaen, monimutkaisten projektien käsittelyyn asti.

guru

guru

Seuraavaksi meillä on Guru, joka on monessa suhteessa hyvin samanlainen kuin Upwork. Tämän sivuston uskotaan olevan parempi palkkaamaan yhdysvaltalaisia ​​ryhmiä ja ammattilaisia. Lisäksi monet virastot luettelevat palvelunsa siellä. Kurkistaa WordPress-osion sisällä.

WPRiders

wpriders

Agentti, joka tarjoaa mukautettuja WordPress-töitä – mukautettujen WordPress-laajennusten kehittäminen, verkkosivustojen kehittäminen alusta alkaen, taustakehitys ja verkkosivustojen nopeuden optimointi. Koska WPRidersillä on 14 vuoden kokemus yli 1000 asiakkaasta, hänellä on oltava välttämätön yhteyshenkilö vakavan verkkosivuston kehittämiseen. He toteuttavat projekteja, joiden hinta on 600 dollaria.

Jos sinulla on uusi liikeidea, WPRiders rakentaa sen nopeasti. He käyttävät Agile WordPress Development -sovellusta markkinoiden, tilaus- tai jäsensivustojen, sähköisen kaupan ratkaisujen, verkko-oppimisympäristöjen tai verkkosivustojen listaamiseen. Projektit alkavat 5000 dollarista.

jobs.wordpress.net

jobs.wordpress

Älkäämme unohtako myös WordPressin omia natiivityöpaikkoja. Voit helposti lähettää työsi sinne ja saada jonkun tekemään juuri etsimäsi.

Muut palapelin palat

Sivuston valitseminen, jolla vuokraat, ja luettelo tekemistäsi tarvittavista asioista ei ole vielä pelin loppu. Sinun on silloin suoritettava palapeli parilla puuttuvalla kappaleella.

Tärkeintä tutkia olisi miten rekrytoida henkilöstösi ja mitä etsiä laadukkaalta ulkoistajalta ajan myötä.

Toinen asia on koulutus – opettamalla heille (ainakin jossain määrin) mitä odotat ja kuinka heidän tulisi suorittaa työnsä. Jos työskentelet jonkun kanssa, tämä vaihe on pakollinen.

Viimeiseksi sinun on luotava jonkinlainen työnhallintaympäristö, jossa voit kirjautua sisään tarkistaaksesi etenemisen ja antaa palautetta.

Nämä ovat kaikkia asioita, joita emme koskeneet täällä, koska se tekisi todennäköisesti tämän oppaan kahdesti pidempi. Mutta voit rentoutua ja kertoa meille, jos haluat oppia myös niistä asioista (?).

Millä välin tällä hetkellä käytät WordPress-työtäsi? Onko sinulla luotettavaa henkilöä, joka huolehtii asioista puolestasi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map