Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää WordPress-kumppaniohjelmista – vähintään 30 WordPress-kumppaniohjelmaa ja kuinka mainostaa niitä

Affiliate-ohjelmat ovat joitain suosituimmista verkkomarkkinointityökaluista, ja sama pätee myös WordPress-tytäryhtiöohjelmiin: tuotteiden luojat voivat saada ilmaisen alkuperäisen mainonnan ja maksaa vain suorituskyvyn perusteella, ja tuotekehittäjät voivat saada palkkaa suositellaan hyviä tuotteita..


WordPress-tytäryhtiöohjelmat toimivat hyvin yksinkertaisesti: mainostat tuotteita blogeissasi, sosiaalisessa mediassa ja / tai sähköpostiluettelossasi käyttämällä ainutlaatuista linkkiä ja jos lukijat napsauttavat linkkiäsi ja ostavat tuotteen tietyn päivän (yleensä 30 – 60) päivän aikana, saat prosenttiosuus tuloista.

WordPress-ekosysteemissä ei ole pulaa hyvistä WordPress-tytäryhtiöohjelmista, mutta tässä maailmassa voi olla vaikea navigoida, etiikka on epäselvä ja koko asennus on joillekin epämukava. Kuinka selata tätä ja löytää parhaiten todistetut WordPress-tytäryhtiöohjelmat, parhaat hallintatavat ja parhaat tavat mainostaa näitä?

Tämä viesti nostaa takaisin verkon tytäryhtiömarkkinoinnista. Tarkastelemme ensin tytäryhtiöohjelmien semantiikkaa ja siirrymme sitten siihen, kuinka sinun pitäisi valita, mitä tuotteita mainostaa, tehokkaimpia mainostamismenetelmiä ja lopuksi joitain parhaimmista liittymistä koskevista ohjelmista. Tämän viestin loppuun mennessä sinulla on selkeä käsitys siitä, kuinka WordPress-kumppaniohjelmat toimivat parhaiten – ja kuinka voit hyödyntää niitä.

Sisällysluettelo:

 • Kuinka sinun pitäisi lähestyä WordPress-kumppaniohjelmien mainostamista?
 • Affiliate etiikka ja paljastukset
 • Yhteistyöohjelmat: WordPress-teemat, WordPress-laajennukset, WordPress-kauppapaikat, WordPress-hosting, Sisällönjakeluverkot (CDN), Turvallisuus ja ylläpito, WordPress-resurssit ja koulutus, Sähköposti markkinointi, Verkkosivun kuvat, sekalainen
 • Bonus: WordPress-laajennukset, jotka auttavat hallitsemaan tytäryhtiösi tarjouksia

Olemme jopa sisällyttäneet joitain suoritusmuistiinpanoja CodeinWP: n / ThemeIslen kokemuksesta näistä tytäryhtiöohjelmista. Vaikka emme voi jakaa tietomme tietosuojaan liittyvistä syistä, olemme iloisia voidessamme kertoa, mitkä kumppaniohjelmat ovat parhaita esiintyjiämme, joten pidä silmällä näitä!

Contents

Kuinka sinun pitäisi lähestyä WordPress-kumppaniohjelmien mainostamista?

Katsotaanpa ensin, miten tämä toimii käytännössä sinulle. Toisin sanoen, kun olet valinnut WordPress-kumppaniohjelmat, joita haluat mainostaa, miten sinun pitäisi edetä edistämällä?

Oletetaan, että eteenpäin sinulla on blogi ja kenties sähköpostiluettelo ja sosiaalinen media blogin tukemiseksi. Kaikki sisältötyypit sopivat hienosti tähän muottiin riippumatta blogisi todellisesta kapeasta. Katsotaanpa ensin joitain yleisiä sääntöjä blogin kirjoittamiseen, joiden tarkoituksena on mainostaa WordPress-kumppaniohjelmia:

 • Korkealaatuinen sisältö on tärkein asia: sinun on aina noudatettava hyvin tutkittujen, hyvin kirjoitettujen ja hyvin muotoiltujen blogiviestien sääntöjä. Tämä tarkoittaa mainostetun tuotteen käyttöä ja viettämistä. Lukijan tulee olla heti selvää, että olet valtuutettu käsillä olevaan tuotteeseen ja aiheeseen.
 • Mainosmateriaalin on oltava sopiva: Kaikkien tytäryhtiöiden sisällön on oltava normaalin sisällön mukaisia. Sekä lukijasi että Google paheksuvat jotain muuta. SEO-työkaluja käsittelevä viesti näyttäisi sijoittumattomalta filosofiablogissa, ja sama pätee WordPress-tuotteisiin. Mainosta vain tuotteita, jotka sopivat hyvin.
 • Räätälöi sisältöä yleisöllesi: Mieti, kuinka voit parhaiten yhdistää mainostamasi tuotteet blogin aiheeseen ja sitä lukevien ihmisten etuihin. Esimerkiksi, jos ruokablogi halusi mainostaa WordPress-teemoja, voit kirjoittaa "Kuinka aloittaa ruokablogi" ja sisällytä teeman yksityiskohdat – eikä vain julkaisemiseen "10 parasta WordPress-teemaa vuodelle 2018".
 • Ota SEO vakavasti: sinun ei tarvitse mennä liian syvälle rikkaruohoihin tässä. Varmista vain, että olet suorittanut asianmukaisen huolellisuuden SEO-tutkimuksessa. Tähän sisältyy aiheellisten avainsanojen löytäminen, joihin blogiviestisi voi kohdistaa (käytä tämä työkalu auttaa), seurata SEO parhaat käytännöt kirjoitettaessa ja seuraamalla sijoituksesi jälkeen. Voi olla myös hyödyllistä miettiä, mitä kysymyksiä lukija kysyisi kirjoittaessasi. Sinun ei tarvitse tulla asiantuntijaksi, mutta varmista, että teet perusteet oikein.

WordPress-kumppaniohjelmat

Nämä yleiset säännöt varmistavat, että tytäryhtiösi mainossisältö sopii sekä blogiisi että yleisöllesi ja on todella tehokasta. Tehokkuus on loppujen lopuksi erittäin tärkeä asia: WordPress-tytäryhtiöohjelmien haittapuoli on, että kaikki riski siirtyy sinulle ja jos et tee mitään myyntiä, et aio antaa palautusta tai edes kattaa kustannuksiasi aika.

Tarkastelkaamme nyt neljää postityyppiä, jotka voit tehdä mainostaaksesi WordPress-tytäryhtiöohjelmia, koska tytäryhtiöiden sisällön luomiseen liittyvät yleiset säännöt kuuluvat:

Tuotearvostelut:

Perusteelliset arvostelut tuotteestasi, jota mainostat. Mitkä ovat tuotteen edut ja haitat? Kuinka se toimii käytännössä? Mitä olet voinut tehdä tuotteelle? Vastaa näihin kysymyksiin, sisällytä kuvakaappauksia ja saat luonnoksen mahtavasta lukijoille hyödyllisestä arvostelusta.

Tuoteluokan raunupit:

Nämä ovat erittäin tehokkaita tytäryhtiöviestejä, koska niiden avulla voit sisällyttää useita tuotteita yhteen viestiin. Sinun tulisi sisältää runsaasti kuvakaappauksia ja lyhyt kuvaus jokaisesta tuotteesta.

Blogisi kulissien takana:

Ihmiset ovat uteliaita olentoja, ja "kulissien takana" viestit blogin käytöstä ovat upeita työkaluja tämän uteliaisuuden täyttämiseksi – ja sivustossasi käyttämiesi tuotteiden mainostamiseksi.

Suositukset tavallisissa viesteissä:

Tämä viimeinen ohjelma on hieno niille, jotka haluavat mainostaa hienovaraisemmin WordPress-kumppaniohjelmia, mutta huomaa, että se on todennäköisesti vähemmän tehokas seurauksena. Nämä suositukset toimivat parhaiten, kun tuote on merkityksellinen käsillä olevaan aiheeseen.

Näiden ohjeiden ja erityispiirteiden ansiosta se on todella vain tapa murskata ja luoda laadukasta sisältöä, joka saa tytäryhtiösi linkit ihmisten eteen! Siirrytään nyt tarkastelemaan tytäryhtiömarkkinoinnin hämärää näkökohtaa, joka voi pidättää ihmisiä – ja kuinka heidät voidaan sovittaa yhteen.

Affiliate etiikka ja paljastukset

Sinun on tehtävä tärkeä päätös, kun päätetään, mitä tuotteita mainostaa: mainostaako henkilökohtaisesti käyttämiäsi tuotteita vai mainostatte tuotteita, joilla on korkeimmat palkkiot? Tämä on keskeinen dilemma tytäryhtiömarkkinoinnissa ja jotain, joka ratkaisematta jättäen saa paljon ihmisiä hyödyntämään tuloja.

Nämä ovat kuitenkin hyvin ratkaistavissa olevia ongelmia. Jos aitous on sinulle erittäin tärkeä, mainosta vain tuotteita, joita käytät ja suosittelisit jopa ilman tytäryrityslinkkiä. Jos aitous on tärkeä sinulle, mutta haluat ansaita rahaa, harkitse siirtymistä tuotteisiin, joita aiot mainostaa. Jos haluat erehtyä rahan puolella, etsi tuotteita, joilla on korkeimmat palkkiot. Tee mitä haluat.

On myös erittäin tärkeää ajatella julkistamista. Federal Trade Commission (FTC) -valtion ohjeet sinun on paljastettava selvästi tytäryhtiösuhteesi blogiisi tavalla, jonka lukijat voivat helposti huomata. Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä alusta alkaen lukijoille erittäin selväksi, että jos he napsauttavat viestisi linkkejä ja ostavat, saat palkkion. Huomaa, että julkistamisen julkaisun jälkeen tai erillisellä sivulla pidetään riittämättömänä. paljastamisen on oltava selkeää ja saatavilla ennen kuin lukija alkaa tarkastella viestiä. FTC-ohjeita sovelletaan kaikki verkkosivustot, jotka mainostavat Yhdysvaltain kansalaisia – joten jos sivustollasi on yhdysvaltalaisia ​​lukijoita (se melkein varmasti tekee), sinun tulee noudattaa sitä.

Lopuksi huomautus aiheesta tuotearvostelut: nämä tulisi tehdä rehellisesti, perusteellisesti ja oikeudenmukaisesti tuotteille, joita olet henkilökohtaisesti käyttänyt, eikä tytäryhtiötoimikunnan mielessä kirjoittaessasi. Keskity tuotekatsaukseen, eikä tytäryhtiötoimikuntaan. Siirto huonolaatuisesta tuotteesta, jonka lukijat ostavat suosituksenne perusteella, vahingoittaa luottamusta sinun ja lukijoidesi välillä. Vaikka lyhyellä aikavälillä saatat menettää palkkioita, lukijat tietävät, että kun suosittelet tuotetta, sen on oltava hyvä ja voit luottaa.

Okei, sanotun mukaan, luetellaan nyt joitain markkinoiden parhaimmista WordPress-tytäryhtiöohjelmista… tarkemmin sanottuna yli 30 tuolloin:

Tässä ovat WordPressin tärkeimmät tytäryhtiöohjelmat:

Sisällysluettelo:

 • ��Yritysohjelmat WordPress-teemoille
 • ��Yritysohjelmat WordPress-laajennuksille
 • ��Yritysohjelmat WordPress-markkinoille
 • ��Yritysohjelmat WordPress-isännöintiin
 • ��Yhdistä ohjelmat sisällönjakeluverkkoihin
 • ��Yritysohjelmat turvallisuutta ja ylläpitoa varten
 • ��Yritysohjelmat WordPress-kursseille ja koulutukselle
 • ��Kumppaniohjelmat sähköpostimarkkinointiin
 • ��Yhdistä ohjelmat verkkosivustokuviin
 • ��Erilaiset tytäryhtiöohjelmat

WordPress-teemat

Tyylikäs Teemat-kumppaniohjelma

Tyylikkäät teemat on erittäin suosittu WordPress-yritys, joka työskentelee jäsenmallin parissa ja sillä on 87 teemaa ja kuusi laajennusta. Heidät tunnetaan parhaiten monikäyttöisen Divin-teeman kehittäjinä. Niiden tytäryhtiöjärjestelmä on toinen vakaa vaihtoehto – Elegantit Teemat maksavat tytäryhtiöilleen mahtavia 3 miljoonaa dollaria vuodessa.

Kokemuksemme mukaan Elegant Themes antaa parhaan esiintyjämme käsiin, kun kyse on WordPressin tytäryhtiöohjelmista. Se ei vain muunna hyvin ensimmäistä kertaa käyttävien asiakkaiden kanssa, mutta Elegantti-Teemat pyrkivätkin pitämään yli puolet asiakkaistaan ​​- ja koska he maksavat palkkioita uusimisista, se tarkoittaa, että voit ansaita heidän tytäryhtiöjärjestelmästään tulevina vuosina.

Elegantit teemat - yksi parhaimmista WordPress-kumppaniohjelmista

Yhteistyökomissiot: 50% kaikesta myynnistä plus uusintapalkkiot
Tuotteiden hinnat: jäsenyydet alkavat 69 dollaria / vuosi
Maksukynnys:
$ 58
Evästeen kesto: 180 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

ThemeIsle-kumppaniohjelma

Tämä on meidän oma ThemeIsle-kumppaniohjelma. Yli 30 mahtavaa teemaa ja kymmenen premium-laajennusta (sekä runsaasti lisäosia), ThemeIsle on yksi suosituimmista WordPress-klubeista ympäri ja yksi markkinoiden nopeimmin kasvavia teemakauppoja.

Asiakkaat maksavat vuosimaksun ja saavat sitten täyden pääsyn koko ThemeIsle-kokoelmaan. Asiakkaan kannalta tämä edustaa poikkeuksellista arvoa; Tytäryhtiömarkkinoijan näkökulmasta katsottuna ohjelma on luotettava muuntaja. Objektiivisesti katsottuna tietomme osoittavat, että ThemeIsle on yksi – jos ei – paras freemium-teemojen kumppanuusohjelma. Lisäksi ylimmän tason korkeat hintapisteet edustavat vakavasti tuottavaa tarjousta.

ThemeIsle Affiliate WordPressin suosituimpien kumppaniohjelmien joukossa freemium-teemoja varten

Yhteistyökomissiot: 55%
Tuotteiden hinnat: myynti vaihtelee 14,99–299 dollaria
Maksukynnys:
$ 100
Evästeen kesto: 365 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

StudioPress-kumppaniohjelma

Genesis-kehyksen kotona, StudioPress on tullut yksi tunnetuimmista tällä hetkellä toimivista teemakehittäjistä. Laadukkaat tuotteet ja kalliit paketit tarkoittavat, että mainostamattomista tuotteista ei ole pulaa. Jos he hyväksyvät Pro Plus -paketin hintaan 499,95 dollaria, se voi nettouttaa sinulle 174,98 dollaria myyntiä kohti.

StudioPress

Yhteistyökomissiot: 35%
Tuotteiden hinnat: myynti vaihtelee 59,95–499,95 dollaria
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: 60 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

CSS Igniter -yhtiöohjelma

CSS-sytytin tarjoaa malleja melkein minkä tahansa tyyppisille verkkosivustoille, ja hinnoitteluvaihtoehtojen moninaisuus tekee siitä loistavan vaihtoehdon monipuolisille viittauksille. "All Access" Elinikäisen paketin hinta on 249 dollaria, mikä tarkoittaa, että voit ansaita 99,60 dollaria palkkiona.

cssigniter

Yhteistyökomissiot: 40%
Tuotteiden hinnat: myynti vaihtelee 49–249 dollaria
Maksukynnys: N / A
Evästeen kesto: N / A
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Themify kumppaniohjelma

Themify on laadukas teemakauppa, jossa on 52 kauniisti muotoiltua WordPress-teemaa. Ne ovat myös tunnettuja erinomaisesta Themify Builder -laajennuksestaan. Asiakkaat löytävät omistettu verkkokauppa-, yritys- ja ravintola-teemat. Tietomme osoittavat, että myös Themify on luotettava muunnin ja siten yksi WordPressin tärkeimmistä kumppaniohjelmista.

Themify

Yhteistyökomissiot: 30%
Tuotteiden hinnat: jäsenyydet alkavat 79 dollaria / vuosi
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: 30 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

MyThemeShop-kumppaniohjelma

MyThemeShop tarjoaa WordPress-maailman suurimmat tytäryrityspalkkiot – mahtava 70%. Tähän päivään mennessä he tarjoavat 85 premium WordPress-teemaa, 13 premium pluginia ja klubijäsenyyden. Blogiemme kokemusten perusteella MyThemeShop on yksi WordPress-ohjelmaa paremmin muuttavista kumppaniohjelmista.

MyThemeShop

Yhteistyökomissiot: 70%
Tuotteiden hinnat: klubiliitto maksaa 167 dollaria / vuosi
Maksukynnys: ei vähimmäismaksua
Evästeen kesto: 60 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

TeslaThemes-kumppaniohjelma

Ei vain TeslaThemes tarjoat huomattavan 50% palkkiot jokaisesta myynnistä, mutta ansaitset myös 15% palkkiot kaikista myynneistä, jotka syntyy tytäryhtiöistä, jotka itse rekrytoit ohjelmaan. Tämä toinen taso tekee siitä yhden parhaista WordPress-tytäryhtiöohjelmista passiivisen tulon tuoton kannalta. Huippuluokan teemat ovat hieman halvemmalla kuin sen kilpailijat, mutta 50%: lla voit silti tehdä 99,50 dollaria / palkkio huippuluokan myynnistä.

Tesla-teemat

Yhteistyökomissiot: 50%
Tuotteiden hinnat: myynti vaihtelee 48–199 dollaria
Maksukynnys: ei vähimmäismaksua
Evästeen kesto: 90 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

TemplateMonster-kumppaniohjelma

TemplateMonster on maailmankuulu verkkosivujen suunnitteluteollisuuden veteraani, jolla on yli 14 vuoden kokemus. Ne tarjoavat malleja kaikille suosituimmille CMS- ja verkkokauppialustoille, sekä HTML-malleja, WordPress-teemoja, aloitussivuja, valmiita tuotemerkkiidentiteettejä ja paljon muuta.

Niiden tytäryhtiöohjelmassa on läpinäkyvä suunnitelma palkkioiden korotukselle alkaen 30 prosentista 50 prosenttiin jokaisesta myynnistä.

TemlateMonster_768x432 lopullinen

Yhteistyökomissiot: jopa 50% jokaisesta myynnistä
Tuotteiden hinnat: Keskimäärin 75 dollaria
Maksukynnys: $ 100
Evästeen kesto: 365 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Apollo13 Teemat-kumppaniohjelma

Apollo13 ovat pullollaan, luova WordPress-teema valmiilla malleilla, valmiina tuomaan helposti yhdellä napsautuksella ja paljon mukautettavissa olevia vaihtoehtoja. Teema on saatavana kuukausittain ja vuodessa maksamalla 14 päivän ilmainen kokeilu..

Apollo13 tarjoaa 35%: n toimeksiannon heidän Rife-aiheeseensa, joka uusitaan vuosittain. Se tarkoittaa vain, että jos asiakas jatkaa tilausta vielä vuodeksi, voit ansaita taas 35% samasta asiakkaasta. Hyvä strategia ansaita rahaa pitkällä tähtäimellä.

Apollo13 Rife -yhtiö

Yhteistyökomissiot: 35% + uusimispalkkiot
Tuotteiden hinnat: myynti vaihtelee 9 dollaria / kuukausi – 72 dollaria / vuosi
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: 30 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Teemakumppaniohjelma

Themeum on mukava WordPress-teemakauppa, joka tarjoaa modernin ja käyttäjäystävällisen kokoelman teemoja kaikkiin tarkoituksiin. Suurin osa heidän malleista on optimoitu lohkoeditoriin ja integroitu WP Page Builder – Teeman oma vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennuslaajennus.

Asiakkaat voivat ostaa yrityksen teemoja ja laajennuksia joko nippuina (klubin jäsensuunnitelmien kautta) tai yksittäisinä tuotteina. Kumppaniohjelmaan kuuluu houkuttelevia tarjouksia, kuten elinikäiset toistuvat tulot, reaaliaikainen seuranta, omistettu tytäryhtiötuki ja vaivaton liiketoiminta.

Teemakumppani

Yhteistyökomissiot: 30% kaikesta myynnistä (toistuvilla eduilla)
Tuotteiden hinnat: vaihtelee 39 dollarista 149 dollariin
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: 60 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

SuperbThemes-kumppaniohjelma

SuperbThemes on verkkokauppa, joka luo teemoja, jotka keskittyvät SEO-optimointiin, sivunopeuteen ja reagointiin. Jos haluat luoda tytäryhtiösivustoja tai blogeja, SuperbThemes on paikka tutkia. Heidän teemansa päivitetään kuukausittain varmistaakseen, että he seuraavat viimeisintä SEO- ja koodisuuntausta.

Kaupassa on saatavana yli 35 laadukasta tuotetta sekä laajennusten että teemojen muodossa. Pohjoismaiset yritykset ovat kuuluisia kauniista ja minimaalisesta suunnittelustaan; SuperbThemes eivät ole poikkeus siitä.

SuperbThemes-kumppani

Yhteistyökomissiot: 40% -60%
Tuotteiden hinnat: $ 29- $ 199
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: 30 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

PremiumCoding-kumppaniohjelma

Kanssa PremiumCoding tytäryhtiöohjelma, voit mennä erittäin niche-kohtaisesti edistäen luovia ja nykyaikaisia ​​WordPress-blogin teemoja. Tietenkin, tämä ei ole ainoa tyyppinen teema, jota he tarjoavat, mutta se on kategoria, johon he keskittyvät eniten.

PremiumCoding on kasvava WordPress-teemakauppa, joka julkaisee yksinkertaistettuja, helppokäyttöisiä ja huomion herättäviä teemoja säännöllisesti. Käyttäjä voi joko ostaa yksittäisiä teemoja tai liittyä vuosittaisiin tai elinikäisiin suunnitelmiin. Kaksi viimeksi mainittua antavat jäsenelle välittömän pääsyn yli 30 huipputeknologiaan, jotka kattavat eri toimialat.

PremiumCoding-tytäryhtiö

Yhteistyökomissiot: 35% -50%
Tuotteiden hinnat: myynti vaihtelee 49–359 dollarista
Maksukynnys: ei vähimmäismaksua
Evästeen kesto: 90 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

WordPress-laajennukset

Beaver Builder -kumppaniohjelma

Beaver Builder antaa sinun luoda upeita räätälöityjä asetteluja ilman koodaustaitoja (tutustu vertailuomme). Se toimitetaan kuormilla tyylikkäitä malleja, lähes 30 tehokasta moduulia ja tukee editointia etukäteen, jotta voit rakentaa verkkosivustosi reaaliajassa. Beaver Builder on myös yksi parhaiten konvertoivista laajennuksista.

Beaver-Builder

Yhteistyökomissiot: 25%, uusiminen mukaan lukien
Tuotteiden hinnat: alkaen 99 dollaria
Maksukynnys: ei vähimmäismaksua
Evästeen kesto: 60 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

JäsenPress-kumppaniohjelma

MemberPress on iso nimi WordPress-jäsenyyden verkkosivustoalalla. Laajennus antaa käyttäjilleen rajoittaa pääsyä premium-sisältöön ja veloittaa jäsenyydestä jollakin PayPal-, Stripe- tai Authorize.net -maksuportteista..

MemberPress

Yhteistyökomissiot: jopa 30% toistuvista MemberPress-käyttäjille; 10% toistuva käyttäjille
Tuotteiden hinnat: hinnat alkaen 99 dollaria / vuosi
Maksukynnys: ei vähimmäismaksua
Evästeen kesto: 60 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

CSS Hero -yhtiöohjelma

Rakastatko WordPress-teemaasi, mutta haluat tehdä kosmeettisia parannuksia? Etkö tiedä CSS: tä? Siksi juuri sitä tarvitset CSS Hero. Tämä fantastinen laajennus on erittäin helppokäyttöinen ja antaa sinun mukauttaa mitä tahansa verkkosivustosi osaa reaaliajassa.

CSS-sankari

Yhteistyökomissiot: 40%
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkaen 49 dollaria / vuosi
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: 90 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

WPForms-kumppaniohjelma

Yksi tehokkaimmista, käyttäjäystävällisimmistä WordPress-muodon laajennuksista, WPForms on loistava työkalu mainostamiseen, jos blogiisi tulee voimakkaammin plugin kuin teemapuoli.

Vaikka palkkioprosentti on paljon alhaisempi kuin muilla suosituimmilla valintamme, muista, että sinulle sopivan tytäryritysohjelman valitseminen on tärkeämpää kuin yksinkertaisesti eniten maksaa -suunnitelma – ja huippuluokan hinnalla 349 dollaria voit silti tehdä 69,80 dollaria per kappale lähete.

WPForms

Yhteistyökomissiot: 20%
Tuotteiden hinnat: myynti vaihtelee 48-349 dollarista
Maksukynnys: ei vähimmäismaksua
Evästeen kesto: 45 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

WeDevs-kumppaniohjelma

Vähemmän tunnettu laajennuskehittäjä seuraavaksi: WeDevs. Älä kuitenkaan aliarvioi heitä. He kehittävät joitain WordPress-maailman piilotettuja helmiä. Suosikki heidän lisäosistani on WP Project Manager, jonka avulla WordPress-käyttäjät – etenkin freelancerit – hallitsevat koko yritystään WordPress-hallintapaneelista.

WeDevs

Yhteistyökomissiot: 20%
Tuotteiden hinnat: alkaen 14 dollaria
Maksukynnys: $ 300
Evästeen kesto: 30 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Elementorin kumppaniohjelma

Elementor on WordPressin premium-sivujen rakentaja, helppokäyttöinen ja tarjoaa täydellisen yhteensopivuuden minkä tahansa teeman tai sivun kanssa. Asenna se nykyisen WordPress-teeman päälle ja aloita mukauttaminen. Jos haluat vaihtaa malleja, et menetä yhtään Elementorilla rakennettua asettelua ja mallia.

Lähes miljoonalla latauksella ja laskennalla Elementor antaa sinulle ilmaisen käden luotaessa aloitussivuja, kotisivuja, viestejä, portfolioita, tuotteita, karuselleja, sosiaalisia sivuja… nimetät sen. Ei vaadita koodaustaitoja!

Elementorin aloitussivu

Yhteistyökomissiot: 50%
Tuotteiden hinnat: alkaen 49 dollaria
Maksukynnys: ei vähimmäismaksua
Evästeen kesto: 30 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Barn2 Median tytäryhtiöohjelma

Barn2 Media on yksi Ison-Britannian WordPress-virastoista. Heidän tytäryhtiöohjelmansa maksaa runsas palkkio premium-luokan WordPress-laajennusten myynnistä.

Ilmoittautuminen on ilmaista ja kestää alle minuutin välittömällä hyväksynnällä. Tämä tarkoittaa, että voit alkaa ansaita heti oman helppokäyttöisen kojelaudan kautta. Barn2 Media tarjoaa sinulle linkkejä ja bannereita, mutta voit vapaasti mainostaa heidän laajennuksiaan muilla tavoilla, mukaan lukien omien bannereiden suunnittelun. Ne tarjoavat 365 päivän palautuskeksejä, mikä tarkoittaa, että saat silti maksun, vaikka asiakas päätyisi myöhemmin ostamaan, ja he maksavat palkkion kuukausittain ilman vähimmäismaksuja.

Barn2 Median aloitussivu

Yhteistyökomissiot: 30%
Tuotteiden hinnat: 55–75 dollaria
Maksukynnys: ei kynnysarvoa
Evästeen kesto: 365 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

LiveChat-kumppaniohjelma

LiveChat on pilvipohjainen viestisovellus ja asiakaspalvelinohjelmisto, jota halutaan online-myyntiin ja asiakastukeen. Yhtenä markkinajohtajana LiveChat auttaa tällä hetkellä yli 26 000 yritystä 150 maassa.

Liittyminen LiveChat-kumppaniohjelmaan antaa sinulle pääsyn yksilöllisiin alennuksiin, kouralliseen mainosresursseihin ja tytäryhtiömarkkinointitietoon. Saat myös erillisen tilivastaavan, joka auttaa sinua aloittamisessa.

LiveChat-aloitussivu

Yhteistyökomissiot: 20% toistuva
Tuotteiden hinnat: hintaluokka alkaa 19 dollaria / kk, mutta voi saada + 1000 dollaria / kk
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: 120 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

WordPress-kauppapaikat

Envaton osakkuusohjelma

Kun kyse on WordPress-markkinoista, yksi nimi hallitsee kaikkia muita: Envato, emoyhtiö, joka vastaa seitsemästä suositusta markkinapaikasta. Tunnet varmasti heidän kaksi suurinta markkinapaikkaansa: ThemeForest, jolla on yli 6500 WordPress – teemaa, ja CodeCanyon, 4 000+ WordPress-laajennuksella.

Envato on niin lähellä suositeltavaa tuotetta, että takuuvertailija on niin lähellä kuin mahdollista – todennäköisesti miksi he maksavat tytäryhtiöille yli 3 miljoonaa dollaria vuosittain. Voimme taata tämän kokemuksemme perusteella, jonka avulla voimme mainostaa Envaton tuotteita blogeissamme! Varmasti parhaiden WordPress-kumppaniohjelmien joukossa.

Envato

Yhteistyökomissiot: 30% alkuperäisistä ostoista
Tuotteiden hinnat: teemat maksavat yleensä noin 50 dollaria; plugins noin 20 dollaria
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: 30 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Mojo Teemat -yhtiöohjelma

Mojo-teemat on toinen vaikuttava WordPress-teemamarkkina, jossa on myynnissä kunnioitettava 1 200+ teemaa. He myös varastossa omistettu Joomla, eCommerce ja Tumblr teemoja.

Mojo-teemat

Yhteistyökomissiot: 30% alkuperäisistä ostoista
Tuotteiden hinnat: teemat maksavat yleensä noin 50 dollaria; plugins noin 20 dollaria
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: 30 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

WordPress-hosting

WP Moottorin tytäryhtiöohjelma

WP-moottori on suurin nimi hallitussa WordPress-isännöinnissä. Heidän suunnitelmansa ovat hiukan kalliimpia kuin saatavilla olevat jaetut hosting-palvelut, mutta WP Engine takaa salamannopeat nopeudet ja laadukkaan asiakaspalvelun.

WPEngine

Yhteistyökomissiot: 200 dollaria tai 100% ensimmäisen kuukauden maksusta (sen mukaan kumpi on suurempi)
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkaen 29 dollaria / kk
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: 180 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Vauhtipyörä kumppaniohjelma

Vauhtipyörä on toinen poikkeuksellisen hallittu WordPress-isännöintivaihtoehto, joka tarjoaa nopean nopeuden ja asiantuntevan WordPress-asiantuntijoiden ryhmän käsillä mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi. Laadukas palvelu edulliseen hintaan.

Vauhtipyörä

Yhteistyökomissiot: Kolminkertainen ensimmäisen kuukauden maksu, maksut alkavat 45 dollarista
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkaen 15 dollaria / kk
Maksukynnys: ei vähimmäismaksua
Evästeen kesto: 90 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

HostGator-kumppaniohjelma

Vaikka ei kaikkien kuppi teetä, HostGator on epäilemättä yksi suurimmista pelaajista jaetussa isännöintipelissä. Niiden matalat hinnat tekevät heistä erityisen houkuttelevia aloittelijoille ylläpitäjille, mikä varmistaa heidän kumppanijärjestelmänsä muuntuvan jatkuvasti hyvin.

HostGator

Yhteistyökomissiot: progressiiviset palkkiot 50–125 dollaria / lähetys
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkaen 3,95 dollaria / kuukausi
Maksukynnys: $ 100
Evästeen kesto: 60 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

SiteGround-kumppaniohjelma

SiteGround on kiistatta paras WordPress-käyttäjien käytettävissä oleva jaettu hosting-palvelu. Suosittele sitä kävijöille, jotka haluavat korkealaatuisen isännöinnin rikkomatta pankkia. Ne tarjoavat myös hallittua WordPress-hosting-palvelua.

Kun kyse on tytäryrityspalkkioiden ansaitsemisesta isännöintipalvelujen mainostamisesta, SiteGround tulee meille toistaiseksi kärjessä, osoittaen olevansa yksi parhaimmista WordPress-kumppaniohjelmista..

SiteGround

Yhteistyökomissiot: progressiiviset palkkiot 50–125 dollaria / lähetys
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkaen 3,95 dollaria / kuukausi
Maksukynnys: Ei vähimmäismaksua
Evästeen kesto: 60 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Bluehost-kumppaniohjelma

Bluehost on yksi neljästä virallisesta WordPress.org-sivustosta hyväksytystä isännästä. Sellaisena tiedät, että sekä käyttäjät että tytäryhtiöt voivat luottaa siihen. Itse asiassa sen tytäryhtiöille maksettiin yli 5 miljoonaa dollaria vuonna 2015.

Bluehost

Yhteistyökomissiot: $ 65
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkaen 3,95 dollaria / kuukausi
Maksukynnys: $ 100
Evästeen kesto: 90 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

DreamHost-kumppaniohjelma

DreamHost on tämän päivän luetteloon sisältyvä viimeinen isännöintipalvelu ja toinen WordPress.org: n suosittelemista isännöintipalveluntarjoajista. Vuonna 1997 perustettu yritys on yksi vakiintuneimmista isäntäyrityksistä, ja se on palvellut yli 1,5 miljoonaa asiakasta tuona aikana.

DreamHost

Yhteistyökomissiot: alkaen 30 dollaria kuukausittain jaetulta isännöinniltä 97 dollariin yksivuotisissa suunnitelmissa
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkaen 7,95 dollaria / kuukausi
Maksukynnys: $ 20
Evästeen kesto: 30 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Kinsta-kumppaniohjelma

Kinsta on premium-hallintainen WordPress-palveluntarjoaja, jota ylläpitää Google Could Platform. Niiden hosting-suunnitelmat ovat saatavilla monille käyttäjille, pk-yrityksistä suuren liikenteen sivustojen omistajiin.

Kumppaniohjelma tarjoaa kertaluonteisen korkeaan liittymisbonuksen. Tämän määrä riippuu suunnittelusuunnitelmasta, johon lähettäjä ilmoittaa: 50 dollaria aloittelijalle, 100 dollaria pro: lle, 150 dollaria yrityksille 1-4, 500 dollaria yritystason suunnitelmille. Lisäksi kuukausittain toistuva palkkio on 10%. Mukautettujen tytäryhtiöiden hallintapaneelissa tytäryritykset voivat seurata sivun katselua, tilauksia ja maksuja.

Kinsta

Yhteistyökomissiot: kertaluonteinen sisäänkirjautumispalkkio + 10% kuukausittain toistuva
Tuotteiden hinnat: alkaen 30 dollaria kuukaudessa – 900 dollaria kuukaudessa
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: 60 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

InMotion-hosting-yhteistyökumppaniohjelma

InMotion on halpahallittu WordPress-isännöintipalveluntarjoaja, jonka tytäryhtiöohjelma sai arvostuksen yli 25 000 asiakkaalta vuonna 2018.

Heidän suunnitelmansa ovat kunnolliset kaikkien taskuille: henkilökohtaisista blogeista yrityssivustoihin ja kehittäjäystävällisiin paketteihin.

Hienoa InMotionissa on, että se asentaa WordPressin automaattisesti käyttäjälle kassan aikana.

InMotion-hosting

Yhteistyökomissiot: progressiiviset palkkiot 50 dollaria / myynti – 120 dollaria / myynti
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkaen 7,26 dollaria / kuukausi
Maksukynnys: $ 100
Evästeen kesto: 90 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Sisällönjakeluverkot (CDN)

MaxCDN-kumppaniohjelma

CDN on houkutteleva mahdollisuus käyttäjille, jotka haluavat nopeuttaa WordPress-verkkosivustoa. MaxCDN on yksi tunnetuimmista CDN-levyistä, mikä tekee siitä luotettavan muuntimen. MaxCDN tallentaa verkkosivustosi useille palvelimille ympäri maailmaa. Vierailijat muodostavat yhteyden maantieteellisesti lähimpään palvelimeen vähentäen viivettä ja parantaen latausaikoja.

MaxCDN

Yhteistyökomissiot: hieman yli 2x ensimmäisen kuukauden maksu
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkaen 9 dollaria / kk
Maksukynnys: ei vähimmäismaksua
Evästeen kesto: 180 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Turvallisuus ja ylläpito

WP Curve -kumppaniohjelma

WP-käyrä on lopullinen ratkaisu kaikkiin WordPress-päänsärkyihin. Edullinen kuukausimaksu hoitaa kaikki tylsät WordPress-ylläpitotoimet, ja heidän ammattitaitoisen kehittäjän tiimi hoitaa rajoittamattoman määrän pieniä tehtäviä puolestasi – "pieni tehtävä" lasketaan mille tahansa tehtävälle, joka voidaan suorittaa alle 30 minuutissa. Hyvä esimerkki WordPressin tytäryhtiöohjelmista.

WPCurve

Yhteistyökomissiot: 10 dollaria / kuukausi enintään 12 kuukaudeksi / asiakas
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkavat 79 dollaria / kuukausi
Maksukynnys: $ 100
Evästeen kesto: yksi vuosi
Napsauta saadaksesi lisätietoja

ManageWP-kumppaniohjelma

Useiden verkkosivustojen hallinta on vähän haittaa, eikö niin? ManageWP virtaviivaistaa prosessia antamalla sinun hallita kaikkia WordPress-pohjaisia ​​verkkosivustoja yhdestä kätevästä kojetaulusta. Heidän suunnitelmansa ovat kohtuuhintaisia. Lisäksi elinikäiset toistuvat palkkiot vetoavat tytäryhtiöihin. Hyvä valinta tytäryhtiöohjelmista WordPress-käyttäjille ja -kehittäjille.

ManageWP

Yhteistyökomissiot: 30% elinkaaren myynti
Tuotteiden hinnat: henkilökohtaiset suunnitelmat alkaen 1,50 dollaria / kk; liiketoimintasuunnitelmat alkaen 9 dollaria / kk
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: rajoittamaton
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Sucuri-kumppaniohjelma

Sucuri on WordPress-tietoturvapäällikkö, joka on erikoistunut verkkosivustojen virustorjuntaan, palomuureihin ja haittaohjelmien poistoratkaisuihin. Heidän palveluitaan myös Joomla-, Drupal- ja Magento-verkkovastaaville.

Sucuri

Yhteistyökomissiot: 25%
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkavat 16,66 dollaria / kuukausi
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: 30 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

WP Buffs -yhtiöohjelma

WP-puskurit on suosittu suorituskyky-, turvallisuus- ja ylläpitoyritys, joka keskittyy erityisesti WordPress-verkkosivustoihin. Ajattele heitä uutena teknologiajohtajana ja teknisenä WordPress-kumppanina.

He käsittelevät rajoittamattomia muokkauksia, suorituskyvyn parannuksia, päivittäistä terveydenhuoltoa ja säännöllistä tietoturvan vianetsintää. Tämän avulla voit tehdä rohkeita päätöksiä verkkosivustollesi epäröimättä teknisistä rajoituksista johtuen. WP Buffit tarjoavat päivittäisiä pilvivarmuuskopioita, 24 tuntia vuorokauden ympäri käytettävissä olevaa seurantaa, verkkosivustosi nopeuden ja suorituskyvyn täydellistä optimointia sekä viikkoraportteja. WP Buffs tarjoaa all-in-one-paketteja, joita on vaikea voittaa.

WP-puskurit

Yhteistyökomissiot: 300 dollaria per lähetys
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkavat 40 dollaria kuukaudessa
Maksukynnys: $ 40
Evästeen kesto: 60 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Opi WordPress-resurssit

Udemy-kumppaniohjelma

Udemy on kasvava verkkomarkkinat (muun muassa ratkaisuille). Kuka tahansa voi luoda kurssin, jonka kurssit kattavat melkein kaiken. Laskentataitoihin keskitytään kuitenkin voimakkaasti, sillä yli 500 kurssia on omistettu WordPressin oppimiseen. Huomaa, että blogiisi tarvitaan yli 500 yksilöllistä kävijää kuukaudessa, jotta hän voi saada Udemy-kumppaniohjelman.

Udemy

Yhteistyökomissiot: 40% lopullisesta hinnasta
Tuotteiden hinnat: WordPress-kurssit alk. 20 dollaria (ennakkoalennus)
Maksukynnys: ei vähimmäismaksua
Evästeen kesto: 7 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

WP101-kumppaniohjelma

WP101 opettaa täyden valikoiman WordPress-taitoja, jotka on pakattu moniosaisiksi videokursseiksi. Opiskelijat voivat myös hakea tarkempia ohjeita WP101-jäsenille-vain foorumin jäsenille.

WP101

Yhteistyökomissiot: $ 19 / myynti
Tuotteiden hinnat: kurssit 24 dollaria kukin
Maksukynnys: ei vähimmäismaksua
Evästeen kesto: 90 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Sähköposti markkinointi

OptinMonster-kumppaniohjelma

OptinMonster on yksi parhaista työkaluista muuntaa kävijät sähköpostin tilaajaksi (olemme testanneet sitä). Se rakentaa kauniita ponnahdusikkunoita ja opt-in-lomakkeita, ja se oli yksi ensimmäisistä työkaluista, joissa on poistumistarkoitustekniikka. Kokemuksemme OptinMonsterin mainostamisesta blogeissamme vahvistavat, että tämä on vankka muunnos ja yksi WordPressin tärkeimmistä kumppaniohjelmista.

OptinMonster

Yhteistyökomissiot: 25%
Tuotteiden hinnat: jäsenyydet alkavat 49 dollaria / vuosi
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: 45 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

SendinBlue-kumppaniohjelma

SendinBlue on valittu sähköpostin toimituspalvelu. Olemme muuttaneet SendinBlueen jonkin aikaa sitten, kun MailChimp -kulumme ovat kasvaneet hiukan liian korkeiksi (lue kaikki tästä). Ominaisuuksiltaan viisas, SendinBlue tarjoaa kaiken tarvitsemasi, eikä myöskään tytäryhtiöohjelma ole mikään loistava, erittäin hyvillä palkkioilla, samoin kuin markkinoilla.

sendinblue

Yhteistyökomissiot: 30% palkkiot
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkaen 7,37 dollaria / kuukausi
Maksukynnys: 100 euroa
Evästeen kesto: 90 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Aweber-kumppaniohjelma

Aweber on yhdessä MailChimpin kanssa maailman suosituin sähköpostimarkkinointipalvelu. Valitettavasti MailChimpin tytäryhtiöpalkkioilla ei ole rahaarvoa, ja ne voidaan lunastaa vain MailChimp-kustannuksista. Siksi, jos haluat ansaita rahaa suosittelemalla sähköpostimarkkinointipalvelua, Aweber on yksi suosituimmista vaihtoehdoista tytäryhtiöohjelmissa WordPress-käyttäjille.

Aweber

Yhteistyökomissiot: 30% toistuvat palkkiot
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkaen 19 dollaria / kuukausi
Maksukynnys: $ 30
Evästeen kesto: 365 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Verkkosivun kuvat

ShutterStock-kumppaniohjelma

Kuvat voivat luoda tai rikkoa verkkosivuston. Shutterstock tarjoaa kokoelman 80 miljoonaa upeaa, rojaltivapaata, arkistovalokuvia, videoita ja vektoreita. He myyvät myös huikeat neljä kuvaa sekunnissa.

Shutterstock

Yhteistyökomissiot: 20%
Tuotteiden hinnat: viisi kuvapakkausta 49 dollaria; suunnitelmat alkavat 169 dollaria / kuukausi
Maksukynnys: ei vähimmäismaksua
Evästeen kesto: 30 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Depositphotos kumppaniohjelma

Jos haluat vaihtoehdon Shutterstockille, depositphotos on kiistatta ainoa varastossa olevan kuvan verkkosivusto, joka kilpailee sen kanssa. Se tarjoaa myös upeita arkistokuvia, videoita ja vektoreita. Sen kokoelma on pienempi kuin ShutterStockin ("vain" 30 miljoonaa vahvaa), mutta kilpailukykyisemmin hinnoiteltu.

depositphotos

Yhteistyökomissiot: 30% ensimmäisistä ostoista; 15% uusinnasta
Tuotteiden hinnat: viisi kuvapakkausta 39 dollaria; suunnitelmat alkavat 59 dollaria / kk
Maksukynnys: $ 50
Evästeen kesto: 30 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

sekalainen

Time Doctor -yhtiöohjelma

Suosittu työkalu WordPress-freelancereiden ja etätiimien keskuudessa, Aika lääkäri on hyvä seuraamaan projektejasi ja työaikaasi. Työkalu on erittäin tehokas, koska se luo automaattisesti päivittäin / viikoittain raportteja ja käsittelee maksut työaikojen perusteella.

Heidän tytäryhtiöohjelmaan sisältyy toisen tason hinnat, jotka tarjoavat 2%: n toistuvan palkkion tytäryhtiösi tytäryhtiöille (asiakkaat, joille tytäryhtiösi viittaa Time Doctoriin).

Aika lääkäri

Yhteistyökomissiot: jopa 30% toistuvat palkkiot
Tuotteiden hinnat: 9,99 dollaria / käyttäjä kuukaudessa
Maksukynnys: $ 100
Evästeen kesto: 6 kuukautta
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Long Tail Pro -kumppaniohjelma

Etsitkö kapeallasi parhaita avainsanoja? Haluatko löytää heikkouksia kilpailijoidesi SEO-strategioissa, jotta voit murskata ne SERP: issä? Katso sitten enempää Pitkä Tail Pro – luultavasti paras avainsanatutkimusväline kaikista.

Pitkän hännän-Pro

Yhteistyökomissiot: 30% toistuvat palkkiot
Tuotteiden hinnat: suunnitelmat alkaen 25 dollaria / kk
Maksukynnys: ei vähimmäismaksua
Evästeen kesto: 60 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Amazon-kumppaniohjelma

Lopetetaan maailman suosituimpaan tytäryhtiöohjelmaan. Puhun tietenkin Amazon. Okei, joten tämä ei ehkä ole tarkoitettu erityisesti WordPress-käyttäjille, mutta jokaisessa kapealla on tuotteita, ja kunnioitettu Amazonin nimi varmistaa korkeat muuntokurssit. Ja jos haluat mainostaa WordPressiin liittyviä tuotteita, Amazon varastoi kannettavia tietokoneita, kotitoimistolaitteita ja WordPress-oppimisresursseja, kuten kirjoja.

Amazon

Yhteistyökomissiot: progressiiviset palkkiot 4–8,5%
Tuotteiden hinnat: mitä vaan ja kaikkea
Maksukynnys: $ 10
Evästeen kesto: 24 tuntia tai, jos tuote on laitettu ostoskoriin, 90 päivää
Napsauta saadaksesi lisätietoja

Bonus: WordPress-laajennukset, jotka auttavat hallitsemaan tytäryhtiösi tarjouksia

Tässä on hyödyllinen takeaway WordPress-vinkki auttaaksesi hallitsemaan WordPress-tytäryhtiöohjelmia: käytä laajennusta, kuten janoiset tytäryritykset, standardisoidaksesi tytäryhtiölinkit niin, että ne ilmestyvät osoitteeksi yoursite.com/go/product/ tai yoursite.com/recommends/product/.

Nämä eivät vain näytä ammattimaisemmilta ja estävät viestisi täyttymästä epämääräisiltä yksilöllisillä tytäryritys-URL-osoitteilla, mutta niitä voidaan myös muuttaa myöhemmin.

Tämä viimeinen kohta on tärkeä, koska se antaa sinulle helpon joustavuuden: jos et enää halua käyttää tytäryrityksen URL-osoitetta, ohjelma lopetetaan tai ohjelma vaihtaa palveluntarjoajia ja muuttaa siten URL-osoitteitaan, sinulla on vain yksi linkki päivittää.


ThirstyAffiliates Affiliate Link Manager

Tekijä (t): ThirstyAffiliates


90% Arviot


30000 + asennukset


WP 4.5 + vaaditaan

Lisätietoja

thirstyaffiliates.3.9.3.zip

Nykyinen versio: 3.9.3

Viimeksi päivitetty: 30. toukokuuta 2020


90% Arviot


30000 + asennukset


WP 4.5 + vaaditaan

WordPress.org-laajennussivu


ThirstyAffiliates Affiliate Link Manager

Lopulliset ajatukset

Ja tämä päättää perusteellisen tarkastelun tytäryhtiömarkkinoinnin maailmaan WordPress-ekosysteemissä.

Sinulla on nyt hyvät valmiudet valita parhaiten todistettujen WordPress-kumppaniohjelmien joukosta, luoda sisältöä, joka resonoi yleisösi ja hakukoneiden kanssa, ja alkaa ansaita palkkioita!

Affiliate-markkinointi voi olla yrityksellesi erittäin hyödyllinen passiivinen tulojen tuottaja normaalin sisällön rinnalla. Tutkimuksen tekeminen voi todella (kirjaimellisesti!) Tuottaa tulosta, kun mainostat säännöllisesti käyttämiäsi WordPress-tuotteita ja puhut niiden kanssa viranomaisten kanssa.

Tiedämme, että siihen on todennäköisesti paljon tehtävää, mutta olemme täällä auttamassa.

Jos meidän olisi osoitettava sinulle vain kolmen parhaan WordPress-kumppaniohjelman suuntaan, suosittelemme:

Tyylikkäät teemat

Ylivoimaisesti parhaiten konvertoiva kumppaniohjelma, Elegant Themes, on paras ohjelma premium WordPress-teemoille. Mukana on myös hieno makeutusaine: tietomme osoittavat, että yli puolet viittauksistamme jatkaa jäsenyyttään ja Elegantit Teemat maksavat saman verran uusimista.

ThemeIsle

Tämä saattaa näyttää hieman puolueelliselta, mutta tämä suositus perustuu koottuihin kylmiin ja koviin tietoihin. Tämä on osoittautunut parhaaksi kumppaniohjelmaksi freemium-teemoille.

SiteGround

Isännöintipalveluntarjoajat yleensä maksavat runsaasti, ja SiteGround ansaitsee meille jatkuvasti suurimmat kumppanitarkistuksemme isännöintimaailmasta. Bluehost on toinen vahva esiintyjä.

Kokemuksesi voivat tietysti olla erilaisia ​​kuin meidän, joten kokeile erilaisia ​​vaihtoehtoja nähdäksesi, mikä toimii parhaiten sivustollasi. Varmista vain, että olet testannut tuotetta laajasti, ennen kuin hyväksyt sen!

Tämän päivän luettelo ei ole mitenkään tyhjentävä. Jos haluat suositella tytäryhtiöohjelmaa, voit tehdä sen alla olevissa kommenteissa. Haluaisimme myös kuulla ajatuksesi kaikista tänään esitellyistä WordPress-kumppaniohjelmista!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Alkuperäinen teksti: Shaun Quarton, Alex Denning ja Karol K.
Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map