Jos et tarjoa tätä WordPress-freelancerina / virastona, jätät rahaa pöydälle

Jos et tarjoa tätä WordPress-freelancerina / virastona, jätät rahaa pöydälle

Jos et tarjoa tätä WordPress-freelancerina / virastona, jätät rahaa pöydälle
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Myönnetään, että WordPress hajoaa harvoin itsestään… kuten auto tai jääkaappi. Mutta satunnaisesti havaitaan uusia tietoturvaongelmia tai virheitä, jotkut laajennukset alkavat toimia haastavasti ja jopa itse tietokanta tarvitsee kevätpuhdistusta.


Joten niin suuri kuin WordPress on, se ei ole huoltovapaa tuote.

Ja asioilla on taipumus kasvaa ajan myötä. Yleisin osoitus siitä, että jotain ei ole oikein, ja helpoin havaita, on sivuston nopeuden lasku. Tämä on aina ylläpitäjä web-ylläpitäjälle huoltoa varten.

Entä jos Web-ylläpitäjä ei ole se WordPress-taitava? Entä jos se on sinun asiakassi, joka haluaa vain sen kirotun sivuston toimivan kunnolla (!) Ja hän ei välitä niin paljon hallinnollisesta työstä.
Miten-to-Get-Your-asiakkaat maksuun-You-a-Kuukauden-pidike

No, tässä voit astua kuvaan ja tarjota heille WordPress-tarkistuspaketti kuukausimaksulla.

Siksi tässä on mitä käsittelen tässä viestissä:

 • kuinka esitellä WordPress-tarkistuspaketti tarjoukseesi,
 • kuinka tehdä siitä turvallinen toistuva tulo loppupäähän,
 • kuinka asettaa asiat tavalla, joka antaa sinun myös ansaita ylimääräistä rahaa tiellä,
 • ja ennen kaikkea miten tehdä asiakkaasta onnellinen matkan varrella.

Sitten sitten! Aloitetaan käsittelemällä ensimmäinen väite:

"Eikö WordPress ole helppokäyttöinen, jotta asiakkaat voivat ylläpitää sitä yksinään?"

Sikäli kuin haluaisimme uskoa, että kuka tahansa voi ylläpitää WordPressiä, niin ei ole täysin.

Tarkastellaan kaikkien niiden perustiedot ylläpidosta – päivittää WordPress-ydin. Kuten näemme viralliset tilastot, suosituin WordPress-versio on 4.1, mutta sitä käyttää edelleen vain noin 46 prosenttia kaikista WordPress-sivustoista. Tämä tarkoittaa, että muut 54 prosenttia käyttää vanhentuneita ohjelmistoja.
tilastot

Miksi? Syitä voi olla monia. Toisessa huomautuksessa olen varma, että jotkut näistä sivustoista tekevät tämän tarkoituksella (ne saattavat käyttää ytimen muokattuja versioita jne.). Mutta luulen, että useimmat vanhentuneessa WordPressissä istuvat ihmiset eivät edes tiedä mahdollisuutta / tarpeellisuutta päivittää sitä.

Ehkä he eivät tiedä, että heidän pitäisi suorittaa päivitys. Ehkä he eivät tiedä kuinka tehdä se. Ja ehkä he eivät tiedä, että mahdollisuus on olemassa jopa (jotkut kehittäjät tarjoavat asiakkailleen vain Editor-tilit järjestelmänvalvojan sijaan sekä yksinkertaistetun järjestelmänvalvojan käyttöliittymän).

Siksi, koska suurin osa ihmisistä ei pysty edes suorittamaan edes kaikkein perustason huoltotehtäviä, saa sinut luulemaan, että he eivät tarvitse apuasi?

Miksi myydä tarkistuspaketti?

Ensinnäkin, se säästää paljon stressiä.

Tässä tarkoitan. Kenelle luulet asiakkaasi soittavan, jos hänen sivustonsa putoaa yhtäkkiä tai kun siihen liittyy ongelmia?

Ilmeisesti sinä.

Ja tässä on kysymys siitä, että nämä puhelut tulevat yleensä silloin, kun ongelmat ovat jo enemmän kuin vakavia.

Siksi voit melkein estää kaiken tämän olemalla ensimmäinen, joka tavoittaa, ja tarjoamalla jatkuvaa palvelua heti get-go-palvelusta. Tämä antaa sinulle myös loistavan tilaisuuden asettaa oikeat odotukset ja kuvailla tarkalleen, mistä palvelussasi on kyse, mikä on sen osa ja mikä ei. Tämä kaikki voidaan sanoa sopimuksessa.

Mutta tosiasiassa on enemmän syitä, miksi tarkistuspaketti on hyvä idea.

Esimerkiksi WordPress-freelancerin elämä voi olla toisinaan vaikeaa.

Tällä ura-alueella on helppo löytää itsesi tekevän niin paljon työtä, että sinulla ei ole edes aikaa tehdä kahvia, ja palata takaisin siihen, että sinulla ei ole työtä seuraavan kuukauden aikana. Tämä voi olla tappaja tuloksellesi ja kyvyllesi pitää valot päällä.

Joidenkin toistuvien tulojen esittäminen tähän kuvaan voi olla valtava. Vaikka summa ei olisi ollenkaan suuri. Se, mitä se antaa sinulle, on kuitenkin varmuus siitä, että ei väliä mitä tahansa, voit silti odottaa, että X tulee tänne 30. päivä.

Mutta se on vain yksi etu.

Sanoisin, että vielä tärkeämpää on se, että tarjoamalla minkä tahansa jatkuvan palvelun, olet tehokkaasti yhteydessä asiakkaisiisi ja rakentaa suhteita. Tämä luo valtavan tilaisuuden tarjota heille jotain uutta joka kerrallaan kuulostamatta siltä, ​​että heität asioita vain seinää vasten.

Voit esimerkiksi tarjota heille suunnittelujärjestyksen joka vuosi. Tai SEO-auditointi. Mikä tahansa se voi olla, asiakas tulee paljon reagoivammaksi, jos olet pitänyt yhteyttä heihin ympäri vuoden.

Viimeiseksi toistuvilla tuloilla on taipumus kasvaa ajan myötä. Toisin sanoen, jos asiakkaasi pitävät palvelusi todella hyödyllisenä, he eivät todennäköisesti peruuta sinua. Tässä tapauksessa jokainen uusi asiakas, jonka vakuutat antavan laukauksen, lisää vain tulosta.

Mitä tarjota osana tarkistuspakettia

Mahdollisuuksia on useita, mutta hyvä osa on, että sinun ei tarvitse tarjota kaikkea auringon alla. Voit mukavasti valita asiat, jotka tekevät sinulle parhaiten järkeviä – asiat, joista osaa.

Idea on jälleen tehdä työstä helppoa loppupäässäsi, jotta se voidaan suorittaa suhteellisen nopeasti eikä aiheuta paljon päänsärkyä matkan varrella..

Tässä on joitain yksittäisiä alipaketteja, jotka tulee harkita:

1. Päivityspaketti

 • Ensinnäkin, pidä asiakkaan sivusto käynnissä WordPressin uusimmassa vakaassa versiossa. Tämä on tärkeää turvallisuussyistä ja antaa asiakkaille mahdollisuuden hyötyä myös uusien ominaisuuksien säännöllisestä käyttöönotosta.
 • Seuraavaksi tarkista, ovatko laajennukset edelleen ajan tasalla. Suurimmalla osalla verkkovastaavia on taipumus sivuuttaa laajennukset kokonaan. Tarkoitan, että kaikki huomaavat uuden päivityskehotteen laajennuksesta, mutta entä jos tiettyä laajennusta ei ole päivitetty vuosien varrella? WordPress ei ilmoita sinulle siitä. Joten käy läpi asennettujen laajennusten luettelo yksi kerrallaan ja tarkista, ovatko ne edelleen ajan tasalla WordPressin nykyisestä versiosta.

2. Suojaus- ja varmuuskopiopaketti

 • Suojaus skannaa. Auta asiakkaitasi pitämään sivustosi turvallisena säännöllisillä skannauksilla. Voit käyttää ratkaisuja, kuten Sucuri, Wordfence-suojaus. He tekevät taikuutensa taustalla ja antavat sinulle sitten suosituksia siitä, mitä tehdä, jos ongelmat ilmaantuvat.
 • Varmuuskopiot. Hallinnoi asiakkaasi varmuuskopioita ja varmista, että ne ovat todella käyttökelpoisia (kaikki varmuuskopiot ovat vain niin hyviä kuin mahdollisuus käyttää niitä tosiasiallisesti sivuston palauttamisessa). Siellä on kourallinen laajennuksia, joita voit käyttää varmuuskopioiden hallintaan. Asioita kuten: BackupBuddy (suosikki).
 • Päällä seuranta. Pidä silmällä sivuston käyttöaikaa.

3. Optimoinnit ja suorituskykypaketti

 • Välimuisti ja CDN. Integroi sivusto välimuistin laajennuksella, kuten W3-välimuisti ja myös kytkeä se CDN-palveluun (esim. CloudFlare). Tämä tekee sivustosta nopean ja kaikkien vierailijoiden saataville. Tarkista säännöllisin väliajoin, onko kokoonpano toimiva ja onko kaikki ongelmattomia.
 • Kuvien optimointi. Tarjoa optimoida kuvia, joita asiakas käyttää sivustolla. Tämä voidaan tehdä all-in-one-ratkaisulla, kuten Optimole. Koko toiminta säästää paljon kaistanleveyttä ja tekee sivustosta nopeamman.
 • Tietokannan optimointi. WordPress-tietokannalla on taipumus saada sotku ajan myötä. Kiva pyyhkäisy parin kuukauden välein voi vähentää tietokannan paisumista ja pitää asiat terveinä. Tämä voidaan tehdä laajennuksella, kuten WP-Sweep.
 • Laajennusten optimointi.

4. Analytics-paketti

Vaikka asiakkaasi todennäköisesti tarkistaa analytiikka- / liikennetyökalun säännöllisesti, voit auttaa häntä tekemään sen tehokkaammin. Voit esimerkiksi tarjota seuraavia:

 • Osoittaa suosituimmat sivut ja antaa ehdotuksia niiden parantamiseksi (tulosten monistamiseksi).
 • Vähiten katsellut sivut osoittavat. Väistämättä kaikki ei tule osumaksi sivustolla, ja jotkut sivut houkuttelevat vain kourallinen kävijöitä koko elinajansa. Voit etsiä huonoimmin suoriutuvia sivuja ja viestejä, ehdottaa asiakkaalle joko poistaa ne ja ohjata URL-osoitteet parempaan sisältöön tai käyttää sisältöä uudelleen uusille viesteille tai sivuille.
 • Hajonneiden linkkien löytäminen. Joka kuukausi tai niin, voit skannata asiakkaasi sivuston esimerkiksi laajennuksella Broken Link Checker ja sitten korjata kaikki umpikujat. Tämä on jälleen yksi asia, jolla on positiivinen vaikutus sivuston SEO: han.

5. Toimintojen laajennuspaketti

 • Auta heitä asentamaan uusia laajennuksia. Aina silloin asiakkaasi kompastuu laajennukseen, jonka he haluavat testata sivustolla. Kaikki laajennukset eivät kuitenkaan toimi suoraan laatikosta, ja jotkut niistä voivat aiheuttaa vakavia ongelmia (jopa kuoleman valkoinen näyttö). Tarjoa apua näiden uusien lisäosien asentamiseen turvallisesti.
 • Suosittele uusia laajennuksia, joista asiakas voi hyötyä. Pohjimmiltaan sama kuin yllä, mutta tällä kertaa suosittelet laajennuksia. Voit tehdä tämän asiakkaasi tarpeiden ja ominaisuuksien, joita he ovat käyttäneet tähän mennessä, perusteella.
 • Tarjoa premium-laajennuksia edulliseen hintaan. Jotkut plugin-kaupat tarjoavat tuotteitaan agenttien lisensseillä, jos sinulla on oikeus asentaa ne asiakkaidesi sivustoihin.

6. Tunnituntinen WordPress-työ

 • Tarjoa X tuntia mitä tahansa WordPressiin liittyvää työtä osana tarkistuspakettia. Ehkä asiakas tarvitsee optimoidun aloitussivun tai jotain.

Tämä tiivistää kaikki osapaketit, joita voin ajatella. En taaskään yritä sanoa, että sinun pitäisi tarjota niitä kaikkia. Valitse vain asiat, joilla on järkeä sinun tapauksessasi.

Viimeiseksi huoneen elefantista – hinnoittelusta. Pelkään, että tajuat tämän osan olevan täysin sinun. Minulla ei ole mahdollisuutta kertoa sinulle, minkä tunnin aikasi kannattaa olla, jotta sinun on käynnistettävä Excel ja laskettava tämä itse.

Tässä on huijausarkki, jota voit käyttää:

 1. Yritä arvioida, kuinka monta tuntia kuukaudessa sinun on vietettävä kunkin asiakkaan kanssa osana tarkistuspakettia.
 2. Kun sinulla on tämä luku, kerro se vain kerroillasi haluamallesi tuntihinnalle ja sinulla pitäisi olla mukava pallokenttämäärä, josta voit aloittaa.
 3. Säädä sitä ajan kuluessa asiakaspalautteen perusteella.

Kuinka myydä WordPress-tarkistuspaketti

Kuten useimpien tuotteiden tai palveluiden kohdalla, sinun on ensin annettava palveluidesi pääasiallinen hyöty – toisin sanoen…

Kerro heille, mikä heissä on

Sanoisin sen mitä täällä todella myyt, on mielenrauha. Tässä on asia; WordPressin ylläpito on tehtävä, joka voi viedä paljon aikaa, työläs tehtävä, joka on suoritettava huolellisesti (joten sivusto ei putoa ylläpidon aikana joidenkin ongelmien vuoksi). Se on myös tekninen, ja se on tärkeää sivuston hyvinvoinnille, nopeudelle ja yleiselle saatavuudelle sekä kävijöille että Googlelle.

Siksi palvelusi sijoittaminen ratkaisuksi, joka antaa asiakkaalle mielenrauhan siirtämällä tämän vastuun sinulle, voi olla hyvä myyntikohta.

Nyt, milloin on paras aika myydä?

Ei ole yllättävää, että kun työskentelet alkuperäisen ehdotuksen suhteen uutta asiakasta varten – kun hän juuri aikoo ottaa sinut vastaan ​​tärkeimmässä tarjouksessa (rakennat heille sivuston). Tuolloin he ovat myös alttiimpia mahdollisille myyntimyynnillesi.

Temppu on kuitenkin sijoittaa nousevat asiat taitavasti.

kysyin Ruben Gamez, perustaja Bidsketch (ehdotusohjelmisto) ja asiantuntija asiakkaiden ehdotuksista, auttaa minua täällä ja jakaa mikä olisi hänen # 1 myynti / ehdotus neuvoja freelancereille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen jatkuvia palveluita. Tässä hän sanoi:

Ruben Gamez
Tarjoa kolme vaihtoehtoa ehdotuksellesi.

 • Ensimmäinen on yksinkertaisin ja edullisin vaihtoehto, joka ei sisällä jatkuvia palveluita.
 • Seuraava korkeampi taso sisältää jatkuvat palvelut, jotka liittyvät läheisimmin työhön, jonka juuri teit heille.
 • Kallein paketti sisältää kaiken kahdesta muusta, mutta kattavamman ja hands free -tyyppisen jatkuvan palvelun.

Korkeimmalla hinnalla voi myös kokeilla sisällyttämällä palvelun tai kaksi hiukan vähemmän suoraan työhön liittyvään heille suoritetun työn kanssa (mutta silti asiaankuuluvan ja hyödyllisen).

Tässä on esimerkki siitä, kuinka voit soveltaa tätä:

 • Ensimmäinen vaihtoehto on vakio sivuston rakennuspaketti, jota ei ole lisätty jatkuvaan palveluun. Tämä on halvin paketti.
 • Toinen vaihtoehto on kalliimpi vaihtoehto. Se on vaihtoehto nro 1 ja sanotaan esimerkiksi päivityspaketti sekä tietoturva- ja varmuuskopiopaketti, joista keskustelimme aiemmin tässä viestissä. Nämä kaksi pakettia ovat todennäköisesti vähiten työtaakkaa teille.
 • Kolmas vaihtoehto on vaihtoehto 2 ja muut kattavammat käynnissä olevat paketit.

Nyt tässä on kicker, tarjoa vaihtoehtoja 2 ja 3 samassa hintapisteessä.

Tämä on temppu, jonka olen oppinut lukemalla Ennustettavasti irrationaalinen Dan Ariely. Ideana on vakuuttaa asiakkaat ottamaan aina kallein paketti. Jos he voivat verrata kahden paketin arvoa suoraan ja huomaa sitten, että hinta on sama, he todennäköisemmin todellakin käyttävät huippuluokan vaihtoehtoa. Tämän todisti Ariely tutkimuksissaan ja kokeiluissaan.

Okei, luulen, että tämä kaikki on nyt aiheena WordPress-tarkistuspakettien tarjoamisesta. Voit vapaasti kertoa meille, onko tällainen palvelu jotain, joka saattaa olla hyvä idea yrityksellesi.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector