EDD vs Freemius vs Gumroad vs WooCommerce – mikä on parasta myymällä WordPress-laajennuksia ja -teemoja?

Oikean verkkokauppaalustan valitseminen WordPress-laajennusten ja teemien myyntiin voi olla vaikea päätös. WordPress-yrityksille on saatavana melko vähän alustoja myydä tuotteitaan, ja jokaisella niistä on erilaisia ​​ominaisuuksia, joilla voi olla suuri vaikutus muuntokursseihin ja tulokseen. Oikean päätöksen tekeminen vaatii kohtuullista määrää tutkimusta ja vertailua käytettävissä olevista alustoista.


Onneksi olemme tehneet paljon tutkimusta sinulle ja sijoittaneet ne sen perusteella, mitä uskomme olevan joitain tärkeimmistä huomioitavista tekijöistä. Tässä on mitä on tulossa:

 • ♟️ Neljä ehdokasta
 • Hinnoittelu
 • ⚙️ Asennus ja toteutus
 • �� Mukauttaminen
 • �� Asiakastuki
 • �� Ominaisuudet
 • �� Tuomio

EDD vs. Freemius vs. Gumroad vs. WooCommerce

Tämä on Brandon Ernstin vieraanapano.

♟️ Neljä ehdokasta: EDD vs Freemius vs Gumroad vs WooCommerce

Neljä vertailualustaa ovat joitakin WordPress-yhteisön tunnetuimpia, mutta aloitetaan pikakuvauksella jokaisesta, joten olemme kaikki samalla sivulla.

Helppo digitaalinen lataus (alias EDD) on itsenäisesti ylläpitämä verkkokauppaalusta, joka koostuu ilmaisesta ydin WordPress-laajennuksesta ja monista laajennuksista, joiden avulla voit myydä ja lisensoida melkein minkä tahansa digitaalisen tuotteen. Se rakennettiin myymään kaikenlaisia ​​digitaalisia tuotteita.

Freemius on rakennettu hallittu verkkokauppaalusta erityisesti WordPress-laajennusten ja teemojen myyntiin – Toisin sanoen, se käsittelee kaikkea liittymämaksuista ja lisensoinnista transaktiosähköposteihin ja liittymisvaihtoehtoihin, kun taas jatkuvaa ylläpitoa ja päivityksiä hoitaa Freemius.

Gumroad on verkkokaupan alusta taiteilijoille ja luoville, jotka haluavat myydä digitaalisia ja fyysisiä tuotteita. Ohjelmisto on mahdollista lisensoida niiden alustaa käyttämällä, samoin kuin monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia kaikenlaisille tekijöille.

WooCommerce on WordPress-ekosysteemissä eniten käytetty ilmainen verkkokaupan laajennus, ja se on rakennettu myyntiin sekä fyysisiä että digitaalisia tuotteita. Kuten EDD, tilauspohjaisten lisenssien myynti WordPress-laajennuksille ja teemoille on mahdollista ostamalla WooCommerce-lisäosat.

EDD
Freemius
Gumroad
WooCommerce

hinnoitteluPeruslaajennus on ilmainen. Lisälaajennuskustannukset ovat välillä 99–499 dollaria vuodessa.7% -27% tulojen osuus koko elinikäisen myyntimääränne perusteella (lisätietoja alla).Sekoitettu (10 dollaria / kk + 3,5% myynnistä + 30 ¢ / tapahtuma TAI 8,5% myynnistä + 30 ¢ / tapahtuma) Löydä myynti lisää 10% tulojakauteen.Ilmaiset peruslaajennuksen laajennuskustannukset ovat 129 dollaria + / vuosi.
Itsensä ylläpitämä tai hallinnoimaItse isännöi.Ylläpito.Ylläpito.Itse isännöi.
Kehittäminen / ylläpitoLaaja räätälöinti valinnainen (suositellaan muuntokurssien optimoimiseksi). Huolto vaaditaan.5 minuutin WordPress SDK -integraatio suositellaan aloittamaan WP-tuotteen myymisen. Kaikki muut ominaisuudet ovat valmiita valmiiksi ja joitain mukautusvaihtoehtoja.API-integraatio vaaditaan. Kaikki muut ominaisuudet ovat valmiita valmiiksi ja joitain mukautusvaihtoehtoja.Laaja räätälöinti valinnainen (suositellaan muuntokurssien optimoimiseksi). Huolto vaaditaan.
TäydellinenWordPress-yritykset, jotka haluavat perustaa oman verkkokauppaympäristön ja räätälöidä ratkaisunsa täysin.Kaikenkokoiset WordPress-yritykset, jotka haluavat nopean ja monipuolisen ratkaisun WordPress-laajennusten ja -teemien myyntiin ja lisensointiin.Taiteilijat, suunnittelijat ja kehittäjät, jotka luovat kaikenlaista digitaalista omaisuutta.WordPress-yritykset, jotka haluavat perustaa oman verkkokauppaympäristön ja räätälöidä ratkaisunsa täysin.

Katsotaanpa nyt käydä läpi kaikki nämä alustat ja verrataan tärkeimpiä komponentteja. Koska hinnoittelu on yksi suurimmista huomioon otettavista tekijöistä, jatkamme ensin.

Hinnoittelu

Tässä on mitä muut ihmiset eivät kerro sinulle – jokaisella alustalla on erilaiset painopistealueet, joita kuvaa niiden hinnoittelumallit, jotka voidaan jakaa kahteen luokkaan: itse isäntälaajennus maksutetuilla lisäosilla (alustan päivitykset ja tuki toimitetaan vuosittain toistuvalla maksulla) ja tuloja jakava SaaS (foorumi vie osan myynnistä).

EDD: llä ja WooCommerce: lla, jotka veloittavat etukäteen laajennuslaajennuksistaan ​​ja vaativat toistuvaa vuositilausta päivityksille ja tuelle, ei ole todellista kannustinta varmistaa asiakkailleen liiketoiminnan menestys – he saavat saman tulon tilauksen uusimisesta riippumatta yrityksen koosta tai menestys. Vaikka nämä alustat saattavat tuntua pitkällä aikavälillä huomattavasti halvemmalla kuin tulonjakoalustoilla, sinun on huolehdittava isännöinnistä, kehittämisestä ja jatkuvasta ylläpidosta, jotta alusta saadaan asennettua ja toimi oikein. Tämä vie paljon työtä ja vastuuta (aika = raha) ja voi viedä pois muista prioriteeteista, joita sinulla on WordPress-tuoteyrityksen perustamisessa tai johtamisessa.

Tulojen jakamisalustat on suora kannustin auttaa yritystäsi kasvamaan, koska tulojen jakamismalli sitoo alustan menestyksen sinun. Tämä tarkoittaa, että he tarjoavat usein jonkinlaista markkinointitukia auttamaan kasvattamaan tulojasi, koska menettänyt myynti tarkoittaa menetystä tuloja sekä myyjälle että alustalle. Lisäksi alustan ylläpito ja päivitykset ovat heidän vastuullaan, joten sinun ei tarvitse itse isännöidä tai asentaa mitään omalle palvelimellesi – paljon vähemmän huoltoa.

Tarkastellaan nyt kunkin alustan hinnoittelu ja katsotaan, mitkä suunnitelmat toimivat yrityksellesi.

EDD

EDD: n alusta on rakennettu neljä nippua jatkeita, ytimen EDD-laajennuksen ollessa ilmainen. EDD: n Personal Pass -hinta on 99 dollaria vuodessa, ja se sisältää pääsyn joihinkin niiden peruslaajennuksiin, jotka tarjoavat vain osan täysimittaisen ohjelmiston lisensointiratkaisun toiminnoista. Jos haluat kyvyn integroitua enemmän kuin vain "tavalliset maksuyhdyskäytävät", sinun on päivitettävä laajennettuun passiin 199 dollarilla vuodessa.

Helppo digitaalisten latausten hinnoittelu

Jos haluat lisensoida digitaalisen tuotteen (kuten WordPress-laajennuksen tai teeman), tarvitset Professional Pass -hintaan 299 dollaria vuodessa. Heidän All Access Pass tarjoaa rajoittamattoman pääsyn kaikkiin EDD-laajennuksiin 499 dollarilla vuodessa, mikä sisältää paljon mukautusvaihtoehtoja, jotka voivat olla erittäin arvokkaita laajennuksellesi tai teemakaupallesi, joten todennäköisesti haluat lopulta käyttää All Access Passia, jos haluavat hyödyntää kaikkea kaikkea, mitä EDD tarjoaa. Kaikki tähän mennessä mainitut maksut ovat ennakkomaksuja ilman mitään ilmaisia ​​kokeiluja, ja ne uusitaan vuosittain. Palautukset ovat sallittuja 30 päivän kuluessa ostosta kolmella pienemmällä suunnitelmalla, jotka ovat oikeutus ja hyvitykset eivät ole sallittuja VIP-passille.

Laajennus- ja teemayrityksille tilauksia tukevan EDD-ohjelmiston lisensointiratkaisun minimikustannukset ovat 299 dollaria vuodessa. Teoriassa uusiminen on tarpeen vain, jos haluat jatkuvia päivityksiä ja tukea. Käytännössä, jos sinulla on yritystä, et halua missata uusimpia tietoturvapäivityksiä ja virhekorjauksia, joten uusiminen on välttämätöntä.

Freemius

Freemius-aloittaminen on täysin ilmainen. Kun olet tehnyt ensimmäisen myyntiäsi, Freemius-hinnoittelu on 7%: n tulo-osuus, kun se on ylittänyt 5000 dollarin elinkaaren bruttomyynnistä. Ennen kuin saavutat 5 000 dollaria, maksat 27% palkkion alkuperäisestä 1 000 dollarista ja välillä 1 000–5 000 dollaria, maksat 17%.

Freemius-hinnoittelu

Vaikka Freemius-tulojen osuus voi vaikuttaa suurelta, saat pääsyn ihmisjoukkoon kannustetaan auttamaan sinua menestymään. Lisäksi jotkut Freemius-alustan ominaisuudet, kuten automaattiset ostoskorien palautussähköpostit, ovat yksin osoittautuneet lisätä myyjien tuloja vähintään 7,5%, joka kattaa enemmän kuin alustan käyttökustannukset. Vuoden kuluttua monet myyjät ilmoittavat tulojensa kaksinkertaistuneen kaikkien Freemiusiin rakennettujen hyödyllisten markkinointityökalujen takia.

Freemius tukee lisäksi useita tapoja, joilla Freemius tukee WordPress-laajennusta ja teemayrityksiä, jotka myyvät alustaa, mukaan lukien henkilökohtainen markkinointikonsultointi, ohjeet parhaat käytännöt WordPress-laajennusten ja -teemien myyntiin, ja muita neuvoja, joiden avulla voit nostaa muuntokursseja. Freemius optimoi jatkuvasti käyttöjärjestelmäänsä ominaisuuksilla, jotka lisäävät todennäköisyyttä, että ostajat suorittavat kassalle prosessin. Toinen pieni tapa, jolla he auttavat myyjiä, on Meillä on takaisin klubisi – lisätietoja alla olevassa tukiosassa.

Gumroad

Gumroadin maksut ovat vähän monimutkaisia ​​eivätkä ole kovin avoimia. Pystyimme etsimään yleiskuvan heistä sekoitettu hinnoittelumalli. Periaatteessa on 3 vaihtoehtoa. Voit käyttää Gumroadia ilmaiseksi tai käyttää Gumroad Premiumia. Sitten voit lisätä Gumroad Discoverin jompaakumpaan näistä paketeista.

Gumroadin ilmaisen suunnitelman palkkiot ovat 8,5% + 30 ¢ tapahtumaa kohti.

Gumroad Premium on 10 dollaria / kuukausi tai 108 dollaria / vuosi ja tarjoaa lisäominaisuuksia, jotka löydät yllä olevasta linkistä. Jos olet Gumroad Premium-tilaaja, transaktiomaksusi laskevat arvoon 3,5% + 30 ¢ tapahtumaa kohti.

Gumroad-hinnoittelu

Gumroad Discover lisää 10% transaktiomaksun Discover-ohjelman kautta tapahtuvasta myynnistä. Gumroad’s Discover -ohjelma tarjoaa markkinoinnin etuja myymällä tuotteesi Gumroad-asiakkaille, jotka ovat ostaneet samanlaisia ​​tuotteita, ja tarjoamalla sinulle tuoteluettelon Löydä markkinat. Muiden kanavien kautta tapahtuvassa myynnissä ei ole 10% Gumroad Discover -maksua.

Vaikuttaa siltä, ​​että WordPress-laajennus ja teemamyyjät voivat käyttää mitä tahansa suunnitelmayhdistelmää, ja todennäköisesti ei olisi haittaa kokeilla Discoveria, jos päätät myydä heidän kanssaan.

Gumroadilla on virallinen laajennus WordPress.org -poistossa, jonka pitäisi tehdä integraatiosta hieman helpompaa, vaikka näyttää siltä, ​​ettei sitä ylläpidetä kovinkaan aktiivisesti, sitä ei ole testattu viimeisillä 3 WordPress-julkaisulla, ja se on aktiivinen vain alle 2000 sivustossa.

WooCommerce

WooCommerce-hinnoittelu on samanlainen kuin EDD: n hinta, koska se on ilmainen ytimen laajennus, jossa on maksetut laajennukset. Tarvitset WooCommerce-palvelun, jotta voit myydä tilauspohjaisia ​​lisenssejä WordPress-laajennuksille ja teemoille Tilaukset ja API-hallinta laajennukset, 199 dollaria / vuosi + 129 dollaria / vuosi (molemmat ovat yhden sivuston lisenssejä). Lisäominaisuuksia, jotka auttavat automatisoimaan markkinointiprosessejasi jatkuvasti kasvattamaan käyttäjäpohjaasi ja rakentamaan jatkuvaa tuloja, joudut lisäämään huomattavan määrän laajennuksia tai lisäosia kolmansilta osapuolilta, kuten AffiliateWP tytäryhtiöalustalle..

WooCommerce-tilaukset

Hinnoittelupäätös

Muistakaamme muutama kohta hinnoittelussa:

 • Tuloja jakavat SaaS-alustat (Freemius ja Gumroad) auttavat sinua rakentamaan tulojasi yli vuoden.
 • Itse ylläpitämät alustat keräävät rahaa etukäteen ja tarjoavat tukea vain niiden käyttöympäristön käytölle, eivätkä auta yritystäsi menestymään. Samanaikaisesti näiden alustojen avulla voit myydä muun tyyppisiä digitaalisia tuotteita, ei vain WordPress-teeman ja lisäosien lisenssejä.
 • Tuloja jakoympäristöt keräävät rahaa myynnin yhteydessä (paitsi Gumroadin Premium-paketti), mikä on usein parempi aloittelijoille tai kehittäjille, joiden budjetti on pieni.
 • SaaS-verkkokauppaympäristöt, kuten Freemius ja Gumroad, säästävät tuntikausia kehitystä ja ylläpitoa taustalla, koska ne hallitsevat kaikkea.
 • Kun tarkastelemme hinnoittelua, otamme huomioon vain alustaan ​​liittyvät kulut, emmekä liiketoiminnan muihin alueisiin liittyvät kulut, kuten markkinoinnin kustannukset jne. On tärkeää muistaa, että valitsemasi alusta voi minimoida kulut myöhemmin jos oikeat ominaisuudet tulevat valmiiksi.
 • EDD: n ja WooCommerce: n kanssa sinun on maksettava etukäteen, kun kyseessä on Freemius ja Gumroad, hinnoittelu alkaa vain, kun teet myynnin (paitsi Gumroad Premium -suunnitelma)

Tarkastellaan esimerkkiä, jonka avulla voimme selvittää, millä alustalla on paras hinnoittelu laajennuksille ja teemamyyjille. Oletetaan, että ansaitset 20 000 dollaria tuloja kahden ensimmäisen vuoden aikana laajennuksen tai teeman julkaisemisen jälkeen. Tässä on kokonaiskustannukset, jotka maksat jokaisesta alustasta tässä tilanteessa:

EDD
Freemius
Gumroad
WooCommerce

Ennakkomaksu$ 499$ 0$ 0$ 328
Uusiminen$ 499 / vuosi$ 0Valinnainen 10 dollaria kuukaudessa tai 108 dollaria vuodessa$ 328 / vuosi
Tulojen osuusEi mitään27% ensimmäisestä 1 000 dollarista; 17% hinnasta 1–5 000 dollaria; 7% 5 000 dollarin jälkeen;Välillä 3,5% – 8,5% + 30 ¢ tapahtumaa kohtiEi mitään
Kokonaiskustannukset (20 000 dollaria tuloja 2 vuotta)$ 998$ 2,000916 dollaria – 1 700 dollaria$ 656
Suunnitelma2 vuotta All Access Pass -sovellustaTulojen osuusPremium Plan ja valinnainen Gumroad DiscoverTilaukset ja ohjelmistolaajennukset
LisäkustannuksetMaksuyhdyskäytävämaksut riippuvat valitusta yhdyskäytävästä. Alustan kehittäminen.Maksuyhdyskäytävämaksut ~ 3% + 30 ¢ tapahtumaa kohti.10% kaikesta myynnistä Discover-palvelun kautta (ei sisälly laskelmiin, koska ohjelma on valinnainen).Maksuyhdyskäytävämaksut riippuvat valitusta yhdyskäytävästä. Alustan kehittäminen.

WooCommerce on tässä selvä voittaja, 656 dollaria plugin-yrityksestä, joka tuottaa 20 000 dollaria tuloja 2 vuoden aikana.

WooCommerce tarjoaa tässä hintaluokassa ominaisuudet, jotka eivät kuitenkaan anna pluginien ja teemamyyjien saavuttaa koko markkinointimahdollisuuttaan. Tarvitaan melko paljon lisäosia ja laajennuksia sellaisten ominaisuuksien saamiseksi, kuten automaattinen ostoskorin hylkäämisen palautus, hätkähdyttävät sähköpostit ja paljon muuta. Yritän sanoa, että se vie paljon enemmän työtä, asennusta, ylläpitoa ja kehittämistä täydentävistä markkinointistrategioista, joita tarvitaan 20 000 dollarin myyntien laajennusten ja teemojen myymiseen WooCommerce-palvelussa, kuin se vie myymiseen muiden alustojen kanssa.

Katsotaanpa vain potkuja varten juuri käynnistyvä laajennus- ja teemayritys, joka on saanut 2000 dollaria 6 ensimmäisen kuukautensa aikana.

EDD
Freemius
Gumroad
WooCommerce

Ennakkomaksu$ 499$ 0$ 0$ 328
Uusiminen$ 499 / vuosi$ 0Valinnainen 10 dollaria kuukaudessa tai 108 dollaria vuodessa$ 328 / vuosi
Tulojen osuusEi mitään27% ensimmäisestä 1 000 dollarista; 17% hinnasta 1–5 000 dollaria; 7% 5 000 dollarin jälkeen;Välillä 3,5% – 8,5% + 30 ¢ tapahtumaa kohtiEi mitään
Kokonaiskustannukset (20 000 dollaria tuloja 2 vuotta)$ 499$ 440170–178 dollaria$ 328

* Yllä olevat hinnat eivät sisällä yhdyskäytävämaksuja (paitsi Gumroad – sisällytimme hinnoitteluun kaikista tapahtumista tehdyn 3,5%: n maksun, mutta emme laske 30 / ¢ tapahtumaa kohden laskelmistamme, koska jokaisella myyjällä on erilainen tapahtumien lukumäärä käyttöjärjestelmästä riippumatta ).

Vaikuttaa siltä, ​​että pitkällä tähtäimellä WooCommerce on edelleen halvin verkkokauppaalusta suhteessa kokonaistuloihin. Gumroad on kuitenkin alhaisin kustannusvaihtoehto laajennusten ja teemamyyjien liiketoiminnan varhaisvaiheissa ja ensimmäisten tuhansien dollarien tuloilla. Gumroad ja Freemius voivat molemmat vapaasti päästä alkuun aloittelijoille, joilla ei ole paljon pääomaa (ellet ole mukana Gumroadin premium-suunnitelmassa, maksat etukäteen).

⚙️ Asennus & toteutus

EDD

Kun olet ostanut tarpeitasi vastaavan EDD-paketin, sinun on ladattava ja määritettävä laajennus yhdessä kaikkien asiaankuuluvien laajennusten kanssa. Heidän dokumentointi käy läpi erilaisia ​​lyhytkoodeja, ominaisuuksia, mukautusvaihtoehtoja, teeman / laajennuksen yhteensopivuusongelmia ja palvelimen kokoonpanovaihtoehtoja ollakseen tietoisia.

Muista, että koska EDD on itsenäinen ratkaisu, sinun odotetaan perustavan oman maksun yhdyskäytävän (jolla on omat maksut), ja toteutukseen liittyy muita kustannuksia, kuten verkkosivustojen ylläpito ja kehittämisaika mukauttaa alustaa. Nämä kulut vaaditaan jokaisesta itsenäisesti ylläpitämästä verkkokaupan ratkaisusta, joka sisältää tässä artikkelissa EDD: n ja WooCommerce: n. Pitkäaikaisista tavoitteistasi riippuen EDD voi itse asiassa olla erittäin edullinen ratkaisu WordPress-laajennusten ja -teemien myyntiin, jos pystyt itse kehittämään ja mukauttamaan alustaa. Toinen hieno paikka aloittaa olisi heidän artikkelinsa Ensimmäisen EDD-kaupan asettaminen.

Helppo digitaalinen lataus Doc

Freemius

Ensimmäinen asia mitä sinun on tehtävä on ilmoittautua tili heidän verkkosivustollaan. Aloita myynti käymällä läpi heidän 5 minuutin SDK-integrointi käsittele ja luo tuotteellesi ensimmäinen maksettu suunnitelmavaihtoehto. Kun olet suorittanut nämä kaksi ensimmäistä vaihetta, Sellers-hallintapaneeli tarjoaa linkin kassasivullesi, jota voidaan käyttää välittömästi tuotteiden myyntiin..

Freemius tarjoaa myös Osta-painikkeen, jonka voit laittaa verkkosivustollesi ja joka tarjoaa modaalilomakkeen. Tämä on todella nopea ja helppo tapa saada kaikki tarvittavat maksut, lisenssit ja tilaustoiminnot ilman paljon mukautuksia ja aikainvestointeja. Myyjien hallintapaneelissa on myös useita muita asetuksia ja ominaisuuksia, jotka voit myös ottaa käyttöön (yksityiskohdat on kuvattu alla olevassa Ominaisuudet-osassa).

Freemius SDK -integraatio

Tarvitset tietysti jonkinlaista markkinointistrategiaa näiden työkalujen tehokkaan hyödyntämiseksi. Voit aloittaa aloitussivulla tai verkkosivustolla ja seurata joitain niistä nämä vinkit aloituslaajennus- ja teemayrityksille.

Strategiainen markkinointi ja myyntiprosessin optimointi erottavat Freemius-artikkelin muista alustoista. Freemiusin toimitusjohtaja Vova Feldman rakensi Freemius-alustan toteuttamalla tunnettuja ja todistettuja tekniikoita pluginien ja teemojen onnistuneeksi myymiseksi. Esimerkiksi, jos sinulla on ilmainen versio laajennuksestasi tai teemastasi WordPress.org-arkistossa, Freemius SDK: n avulla voit kerätä käytöstä tietoja, sähköpostiosoitteita ja muuta näistä käyttäjistä, jotta voit markkinoida premium-tuotetta tai lisäosia nämä käyttäjät tulevaisuudessa. Tämänkaltaisten hyödyllisten markkinointityökalujen avulla voit tehdä päätöksiä toteutettavissa olevan tiedon perusteella ja parantaa markkinointistrategiaasi.

Gumroad

Gumroad sanoo olevansa "riippumattomille kirjoittajille, suunnittelijoille, ohjelmistokehittäjille, muusikoille, taiteilijoille, opettajille, elokuvantekijöille ja kaikille heidän välilleen." Tämä tarkoittaa, että ajoneuvoon asettamisen prosessin on oltava yhtä monipuolinen, ja kaikilla aloilla on oltava vaihtoehtoja ammattilaisille. Vaikka emme käyneet läpi heidän artikkelinsa asennusprosessia, löysimme heidän Aloitusopas ja artikkeli kuinka määritä lisenssiavaimet ohjelmistotuotteellesi Gumroadilla. Nämä oppaat antavat sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteesi lisäämisestä, maksamisesta heidän käyttöjärjestelmänsä kautta ja paljon muuta.

Gumroad-dokumentit

Asennuksen jälkeen kyse on alustan asetusten mukauttamisesta yrityksesi tarpeisiin, hinnoittelumalliin ja liiketoimintastrategiaan.

WooCommerce

WooCommerce on erittäin hyödyllinen 5-vaiheinen asennusprosessi heidän verkkosivustollaan, mutta annan sinulle korkean tason pisteitä täällä ��

 1. Valitse hosting
 2. Asenna WordPress
 3. Valitse teema
 4. Aktivoi WooCommerce
 5. Laajenna WooCommercea

Alkaen WooCommerce

Nämä ovat melko tavanomaisia ​​vaiheita jokaiselle itsenäisesti ylläpitämälle verkkokauppialustalle ja oikealle kaikelle, mitä tarvitset aloittamiseen. Sinun on suoritettava samanlaiset vaiheet myös EDD: n suhteen.

Kuka voittaa asennuksen & toteutuskilpailu?

Edellä olevien tietojen perusteella mielestämme selvä voittaja on Freemius tällä rintamalla. Monet Freemius ovat tunnustaneet ajoneuvoon nousemisen prosessin Asiakkaat olla todella nopea ja helppo. Heidän alustaansa rakennettiin laajennuksia ja teemoja koskevat parhaat käytännöt, ja se on todella tarkoitettu WordPress-kehittäjille 0–100 myymään tuotteitaan.

Tämä tekijäyhdistelmä tekee Freemiosista hyödyllisimmän alustan laajennuksille tai teemakehittäjille, jotka haluavat tulla yrittäjiksi 5 minuutissa.

Laajemmassa mittakaavassa vakiintuneet laajennukset ja teemakaupat voivat käyttää Freemiusa kasvattaakseen tulojaan, käyttäjäpohjaaan ja muuta hyödyntämällä alustaan ​​rakennettuja automatisoituja markkinointityökaluja (joista osa toimii vain taustalla ilman mitään asennusta). . Monet suuret WordPress-yritykset ovat jo siirtäneet koko myyntijärjestelmänsä Freemius-palveluun ja nähneet muuntokurssiensa ja tulojensa nousseen huomattavasti sen jälkeen, kun.

�� Mukauttaminen

EDD

EDD on erittäin muokattava ratkaisu, joka vaatii yksityiskohtien huomioimista kaikissa vaiheissa. Koska ratkaisu on kaikille sopiva ratkaisu, sinun on mukautettava alustan edessä olevien ulkonäkien ulkoasu ja tuntemus auttaaksesi lähettämään viestin, jonka haluat lähettää. Tämä vie huomattavan määrän kehitystä ja suunnittelua, jos haluat mukautetun verkkokaupan, joka edustaa ainutlaatuista tuotemerkkiäsi. EDD tunnustaa, että heidän fooruminsa brändäys on todella tärkeää, joten heillä on Asiakirjojen teemaosa auttaa sinua hypätä siihen.

Kehittämisen ja suunnittelun lisäksi foorumin räätälöinnin hallitseminen antaa sinulle paljon joustavuutta WordPress-tuotteiden myymisessä..

Niitä on monenlaisia Kolmannen osapuolen laajennukset saatavilla, jonka avulla voit lisätä melkein minkä tahansa toiminnallisuuden.

Muista, että jokaisella voi olla erillinen kustannus- ja asennusprosessi.

Lisää kolmannen osapuolen laajennuksia EDD-verkkosivustolla

Helppo digitaalinen lataus kolmannen osapuolen laajennukset

Jos tarvitset mukauttamistukea EDD: lle, voit vuokrata yhden niistä luotetut konsultit auttaa sinua rakentamaan alustasi.

Freemius

Tarvitset asiakkaita, jotta Freemius todella alkaa käyttää sitä täysimääräisesti. Sinun ei tarvitse viettää liian paljon aikaa Freemius-alustan mukauttamiseen paitsi asetusten optimoinnissa myyntiin valitsemasi yritys- ja hinnoittelumallin mukaan..

Koska Freemius on hallittu ratkaisu (ei itseisäntä), he hoitavat kaiken kovan työn puolestasi. Freemius hallinnoi alustaa, julkaise päivityksiä säännöllisesti ja saumattomasti ja käsittelee kaikkia maksuja puolestasi. Sinulla on mahdollisuus upottaa täysin varusteltu Käyttäjien hallintapaneeli verkkosivustollasi Freemius-laajennuksen avulla, jotta asiakkaat voivat hallita tiliä ja ostoksia omalla merkkisivullasi Freemius-verkkosivuston sijasta. Voit myös räätälöidä kojetaulun sisäisen hinnoittelun, kassan ja käyttäjien kojetaulun ulkoasun mukautetulla CSS: llä.

Tärkein asia, johon sinun tulisi keskittyä mukauttaessasi Freemiusa, sisältää hinnoitteluun liittyvien eri markkinointistrategioiden testaamisen, vapaa-tutkimuksissa, kuuluminen, ja enemmän. Voit aloittaa sen tekemisen Sellers-hallintapaneelissa melko heti rekisteröinnin jälkeen. Muista, että Freemius SDK kerää myös palautetta automaattisesti, kun käyttäjät poistavat tuotteen käytöstä, joten voit käyttää näitä tietoja saadaksesi lisätietoja asiakkaidesi tarpeista ja parantaaksesi tuotetta.

Freemius -kehittäjän hallintapaneeli

Freemius vie räätälöinnin painopisteen alustalta ja antaa sinulle tarvittavan ajan keskittyä liiketoiminnan rakentamiseen ja tietoihin, joita tarvitset perusteltujen päätösten tekemiseen.

Niille, jotka tarvitsevat parempaa räätälöintia, Freemius tarjoaa paljon vaihtoehtoja, kuten WordPress SDK ja tapahtumia ja räätälöityjä webhohoja, joita voidaan käyttää markkinointitoimien automatisointiin. Freemius tarjoaa MailChimp-integroinnin, jonka avulla voit toimittaa automatisoituja sähköposteja ja integroitumista WPfomify tarjota FoMo-ponnahdusilmoituksia verkkosivustollasi, kun ostajat ovat vuorovaikutuksessa tuotteen kanssa.

Kaiken kaikkiaan tärkein syy siihen, että yritykset näkevät menestyksen muutettuaan Freemiusiin, on se, että ne hyödyntävät täysin kaikkia Freemiusin tarjoamia räätälöintivaihtoehtoja. Freemius tekee tuotteesi eri hinnoittelumallien testaamisen todella helpoksi, kuten premium- tai lisäosalaajennusten myyminen, ilmaisten kokeiluversioiden tarjoaminen tuotteellesi ja useiden yhdessä myytävien tuotteiden niput. Tämän vuoksi yrityksesi päättäjänä voit määrittää strategisesti tuotteidesi parhaat hinnoitteluvaihtoehdot ja selvittää, mikä toimii parhaiten asiakkaillesi. Näiden tietojen asianmukainen käyttö voi antaa sinulle positiivisen vaikutuksen muuntokursseihin.

Gumroad

Gumroadin dokumentaatio on melko selkeä mitä he tekevät antaa sinun mukauttaa ja mitä he eivät. On olemassa laaja valikoima ominaisuuksia, jotka vastaavat niiden tuotteiden monimuotoisuutta, joita voidaan myydä niiden alustalla. Perusteet ovat, että sinun on ladattava tiedot tuotteestasi, tuotemerkkimateriaaleista, hinnoittelutiedot ja kaikki muut standarditiedot.

Kun myyt Gumroadin kanssa, he antavat sinulle Tuotteen, profiilin ja yleisön aloitussivut, joita voidaan mukauttaa CSS: n avulla, joten sinun ei tarvitse luoda omaa verkkosivustoasi käyttäessäsi heidän alustaa. Oman verkkosivusi laiminlyöminen voi kuitenkin olla suuri virhe, koska omalla sivustollasi on mikro-hallinta yrityksen markkinoinnissa, ja siksi voit tehdä verkkosivustostasi paljon tehokkaamman markkinointityökalun..

Gumroad-räätälöinti

Sivuhuomautuksena on mainittava, että Gumroadin ominaisuudet eivät ole suunnattu laajennus- ja teemakehittäjille, kuten tämän artikkelin muut alustat.

WooCommerce

Samanlainen kuin EDD, WooCommerce on hyvin muokattavissa. Ne tarjoavat hyödyllisen oppaan parhaat käytännöt WooCommerce-sovelluksen räätälöinnissä, joten ei olisi haittaa aloittaa mukauttamispyrkimyksesi siellä. Yksi helpoimmista tavoista laajentaa WooCommerce-laajennuksen oletustoimintoja on käyttää WooCommerce-laajennukset. Vaikka monet WooCommerce-laajennukset ovat kustannuksellisia, voit rakentaa niiden kanssa paljon hyödyllisiä toimintoja. WordPress.org-arkistossa ja googlemalla on saatavilla myös laaja valikoima kolmansien osapuolien laajennuksia..

WooCommerce-laajennukset

WooCommerce tarjoaa melko paljon mitä tahansa auringon alla, jos sinulla on varaa laittaa se kaikki omalle alustallesi ja / tai sinulla on koodaustaitoja. Kuten EDD, voit myös mukauttaa WooCommerce-koodin haluamallasi tavalla. Siellä on konsultit voit vuokrata auttamaan sinua myös.

Kuka tarjoaa mukautettavan alustan laajennusten ja teemojen myymiselle?

Katsomme, että se on EDD: n, WooCommercen ja Freemiuksen välinen solmio, koska vaikka EDD ja WooCommerce voidaan räätälöidä kokonaan, niiden ominaisuuksia ei ole rakennettu erityisesti myymään WordPress-laajennuksia ja teemoja. Tämä on toisin kuin Freemius – jota ei ole paljon muokattavissa – mutta tärkein ero on siinä, että Freemius-ominaisuudet ja räätälöintivaihtoehdot on rakennettu auttamaan laajennus- ja teemayrityksiä maksimoimaan muuntoprosentit.

�� Asiakastuki

EDD

Kaikissa EDD-paketeissa on tavallinen sähköpostituki. Voit myös ostaa ensisijainen tuki (mikä on normaalia tukea nopeampi) 299 dollaria vuodessa tai 99 dollaria 45 päiväksi. Ensisijaisen tuen avulla EDD-edustajat voivat kirjautua sisään verkkosivustollesi ongelmien vianmääritykseen tarvittaessa.

EDD ei tue mukauttamista, joka sinun on tehtävä itse tai palkattava konsultti avuksi, kuten edellä mainittiin.

Freemius

Freemius tarjoaa asiakastukea monilla tavoilla. Pääasiassa heidän dokumentit käy läpi kuinka perustaa Freemius SDK, käyttää eri alustan ominaisuuksia ja toteuttaa erilaisia ​​mukautuksia. Freemius-tiimi tarjoaa sähköpostitukea kaikille myyjille, jotka ovat liittyneet alustaan, riippumatta siitä ovatko indie-kehittäjät aloittamassa uutta laajennusta tai teemayritystä vai vakiintunutta laajennus- ja teemayritystä, joka haluaa viedä liiketoimintansa uudelle tasolle.

Yksi suurimmista alueista, jolla Freemius tarjoaa tukea, on muutto Freemius-alustalle. Freemiusin toimitusjohtaja valvoo henkilökohtaisesti uusien myyjien ajoneuvoihin pääsyä, joilla on jo EDD- tai WooCommerce-kauppoja, jotka täyttävät tietyt kriteerit. Freemius hoitaa siirtoprosessin, tuo kaikki olemassa olevat asiakastiedot ja lisenssit (olipa kyseessä EDD, WooCommerce tai markkinat, kuten ThemeForest ja CodeCanyon), ja auttaa tekemään siirtoprosessin mahdollisimman helpoksi. Freemius siirtoasiakirjat sisältää myös joitain ajan tasalla olevia prosesseja siirtymistä varten Freemius-verkkoon itse isännöimistä verkkokauppaalustoista tai markkinapaikoista.

Freemius-ominaisuuksien käytön tukena (paitsi sähköpostitse), Freemius-palvelussa on Myyjien käytettävissä Slack-yhteisö. Liittyäksesi sinun täytyy vain tehdä aloita laajennuksen tai teeman integrointi heidän SDK: nsa kanssa, ja voit tehdä pyynnön heidän tukitiimilleen. Yhteisö on täynnä muita laajennus- ja teemamyyjiä, jotka pyrkivät kasvattamaan liiketoimintaansa päivittäin.

Freemius-huippuluokan tuki ja yhteisö

Lisäksi Freemius tukee kumppaneitaan Meillä on takaisin klubisi, jonka tarkoituksena on antaa myyjille harppaus eteenpäin heidän tuotteensa markkinoinnissa ja yleisessä liiketoimintastrategiassa. We Got Your Back Club on lisäetu kaikille myyjille, jotka käyttävät alustaa ja osoittavat kuinka paljon Freemius todella välittää kumppaneistaan..

Gumroad

Gumroadin asiakirjat ovat melko laajoja ja vaikuttavat hyvin kirjoitetuilta ja helposti ymmärrettäviltä. Vaikka niiden ominaisuuksia ei ole niin muokattavissa kuin WooCommerce, EDD ja Freemius, olemassa oleva tukirakenne vaikuttaa enemmän kuin tarpeelliselta myyjien tarpeiden tyydyttämiseksi (joiden on oltava melko monipuolisia). Heillä on myös mukava yhteyspainike heidän verkkosivuillaan ohje sivu, joka on saatavana kenelle tahansa kysyä ja heillä on hyödyllinen sivu, joka näyttää vaihtoehdot kontakti- Gumroad.

WooCommerce

WooCommerce tarjoaa asiakirjoja, myyntiä edeltävää tukea ja – jos olet ostanut laajennuksen tai teeman – premium-sähköpostitukea. Heidän tukipolitiikka toteaa, että ne kattavat tuotteitaan "kuten on" eivätkä tarjoa räätälöintitukia. Tämä on melko oikeudenmukaista politiikkaa.

Useimmat tämän artikkelin lukijat ovat todennäköisesti käyttäneet WooCommercea aikaisemmin, ja saatat jopa olla tuttu heidän tukikanavistaan. Jos jokin heidän tuotteistaan ​​ei toimi – he huolehtivat ehdottomasti sinusta ja selvittävät miksi se tapahtuu (ja korjaa, jos kyseessä on jonkin heidän tuotteensa virhe tai virhe). Tässä on hieno pieni opas, jota he tarjoavat Kuinka saada apua. Koska WooCommerce on WordPressissä eniten käytetty verkkokauppaalusta, merkittäviä virheitä kehitetään jatkuvasti, koska he ovat vastaanottaneet erittäin suuren tukilippujen määrän..

Kuka antaa asiakkaille sen "punainen matto" asiakaspalvelun tunne?

Vaikka WooCommerce tarjoaa kattavaa tukea ilman lisäkustannuksia tuotteilleen, Freemius näyttää tarjoavan kaiken kaikkiaan parasta tukea. Lähestymistapa työskennellä asiakkaiden kanssa kumppaneina on vertaansa vailla WordPress-ekosysteemissä ja Asiakkaat ovat antaneet punnan arvosteluja sen todistamiseksi. Lisäetu, joka liittyy liittymiseen Freemius-laajennus- ja teemamyyntiyhteisöön, tekee kokemuksesta entistä paremman, koska voit luoda suhteita myyjiin ja oppia parhaita tapoja myydä tuotteitasi..

�� Ominaisuudet

Riippumatta siitä, minkä tyyppistä tuotetta myyt verkossa, on kriittistä, että myyntialustasi täyttää tuotteesi markkinaraon yksilölliset tarpeet. Jos olet WordPress-kehittäjä, tarvitset ominaisuuksia, jotka ovat valmiita auttamaan laajennustasi tai teemayritystäsi kasvamaan. Monilla tämän artikkelin alustoilla on ominaisuuksia, jotka on tarkoitettu kaiken tyyppisiä tuotteita myyville yrityksille, joten alla olevassa taulukossa verrataan alustoja, jotka perustuvat tiukasti ominaisuuksiin, joiden on todettu olevan tehokkaimpia laajennusten ja teemojen myynnissä ja rakentamisessa. laaja käyttäjäkunta WordPress-ekosysteemissä.

Seuraavia vinkkejä alla olevan taulukon ymmärtämiseksi:

 • Jotkut alustat tarjoavat ominaisuuksia ja etuja, jotka voivat lisätä tai tukea markkinointi- ja myyntipyrkimyksiäsi, joten näihin ominaisuuksiin ei tarvita määrityksiä tai mukautuksia ✅.
 • Jotkut ominaisuudet voidaan toteuttaa laajennuksilla, lisäosilla, kolmannen osapuolen integroinneilla tai laajoilla mukautuksilla ��.
 • Muut ominaisuudet puuttuvat kokonaan joiltakin alustoilta, vaikka niiden on osoittautunut todella onnistuneiksi tulojen lisäämisessä laajennusten ja teemamyyjien tuloista ja niitä on todella vaikea mukauttaa omalla ❌.

EDD
Freemius
Gumroad
WooCommerce

Licensing
Tilaukset
Käyttäjätilien hallinta
Maksujen käsittely ulkopuolella
EU: n alv-käsittely
Kolmannen osapuolen integroinnitmonetharvatJonkin verranmonet
Dunning mekanismi����
Automaattinen ostoskorista luopumisen palautus����
Täysin muokattavissa
Huoltoa ei tarvita
Sähköpostimallien hallinta
Affiliate-alusta����
Globaalit maksut myyjille����
Kojetaulun sisäinen päivitys
Analytics & käytön seuranta������
Paikallinen kassalle mahdollista
Yhden version käsittely ilmaiseksi & premium-tuotteet

Jotkut yllä olevista ominaisuuksista ovat hiukan hyödyllisempiä muuntokurssien nostamiseen kuin toiset, ja kun ne sisällytetään asianmukaisesti markkinointistrategiaan, niillä voi olla voimakas vaikutus tulokseesi. Katsotaanpa nyt joitain niistä yksityiskohtaisemmin:

Globaalit maksut myyjille

Plugin- ja teemamyyjät tulevat ympäri maailmaa, joten miksi heidän ei pitäisi voida saada palkkaa kotimaassaan? Kehittäjänä on todella tärkeää, että pystyt käyttämään jonkinlaista maksuyhdyskäytävää, joka voi tallettaa varoja pankkitilillesi (maasta riippumatta) tai pystyä vastaanottamaan maksuja missä tahansa maassa käyttöjärjestelmästäsi. Muista tutkia jokainen alusta ja tutustua kaikkiin tietoihin maksuista, valuuttakursseista, tuetuista maista ja muista maksuihin liittyvistä tekijöistä.

EU: n alv & myyntiveron käsittely

EU: n asiakkaille myyvien yritysten on perittävä ja maksettava EU: n arvonlisävero kaikesta myynnistään. Tämä voi olla valtava päänsärky yrityksille, jotka myyvät maailmanlaajuisesti – kuten useimmat WordPress-laajennukset ja teemakaupat. Jos verkkokauppasi tai maksuyhdyskäytäväsi ei käsittele EU: n arvonlisäveroa automaattisesti, joudut suorittamaan joitain neljännesvuosittaisia ​​veromaksuja asianomaisiin maihin, joille olet myynyt tuotteita, puhumattakaan asianmukaisista EU: n alv-laskutusmenettelyistä, joita vaaditaan koko vuoden ajan . Freemius ja Gumroad ovat ainoat 2 alustaa, jotka käsittelevät tässä artikkelissa EU: n arvonlisäveroa, mikä tarkoittaa, että ne vievät suuren kirjanpitorasituksen myyjiltä.

Analytics & käytön seuranta

Tietojen kerääminen käyttäjän asennuksista, käytöstä poistamisista, päivityksistä, uusista versioista ja muista tärkeistä tapahtumista antaa sinulle mahdollisuuden saada tietoa siitä, kuinka asiakkaasi käyttävät laajennusta tai teemaa, ja pitää pulssia yrityksessäsi. Harvalla alustalla on kyky kerätä tällaisia ​​tietoja WordPress-tuotteista, ja käytön seurannan toteuttaminen vaatii yleensä valtavan määrän mukautuksia. Harkitse huolellisesti parasta tapaa kerätä tietoja ja nähdä, mitä jokaisella alustalla on tarjota.

Deaktivointipalaute

Voi olla erittäin hyödyllistä tietää, miksi käyttäjät poistavat tuotteen käytöstä. Monet ohjelmistokehittäjät käyttävät deaktivointia tai asennuksen poistopalautetta parantaakseen tuotteitaan ja luodakseen paremman asiakaskokemuksen. WordPress-laajennuksen ja teemamyyjien tulisi tehdä tämä muuttaakseen tuotteita jatkuvasti ja oppiakseen heidän asiakkaidensa tarpeita. Kuuntelemalla asiakkaitasi löydät parempia ratkaisuja ja ehkä jopa keksit muutama uusi liikeidea.

Yhden version käsittely ilmaiseksi & premium-tuotteet

Kun haluat hyödyntää Freemium-liiketoimintamallia, niin tuotteen ilmaisten ja premium-versioiden hallinta voi olla aikaa vievää. Joitakin ratkaisuja on olemassa monien versioiden käsittelemiseen molemmille WordPress-tuoteversioillesi, mutta on vielä parempaa, jos nämä voidaan käsitellä suoraan myyntialustalla. WordPress-yritysten tulisi voida säästää aikaa tällaisiin tehtäviin mahdollisuuksien mukaan.

Automaattinen ostoskorista luopumisen palautus & dunning mekanismi

Mitä toimia foorumeillasi tehdään, kun asiakkaat luopuvat kärrystään, tulevat uusimaan tai epäonnistuvat uusimismaksut? Kaikista näistä tapahtumista tulee lähettää sähköpostia, jotta vähentäisit vaihtuvuuttasi ja jatkat kuukausittaisen toistuvien tulojen kasvattamista. Näiden sähköpostien asettaminen oikein voi viedä paljon aikaa, mutta ne ovat ehdottomasti sijoituksen arvoisia. Jatkat asiakkaita uusimaan ja pitämään heidät onnelliseksi.

Kojelaudan hinnoittelu & parantaminen

On mahdollista mukauttaa laajennus tai teema niin, että palkkiohinnat näkyvät WordPress-hallintapaneelin asetusalueella. Sinun on säilytettävä kaikki pluginisi tai teeman version hinnoittelutiedot manuaalisesti joka kerta, kun vaihdat hinnoittelumallia, paitsi jos käytät jotakin järjestelmää, joka tukee tätä automaattisesti, tai jotain muuta automatisoitua ratkaisua. Kun kyse on päivityksestä tuotteesi premium-versioihin, olemme koskaan löytäneet vain yhden alustan, jonka avulla asiakkaasi voivat päivittää suoraan kojetaulujensa sisällä, ja se on Freemius.

Kenellä on parhaat ominaisuudet?

EDD ja WooCommerce ovat tämän kategorian voittajat, koska niiden alustat toimivat joustavasti. Varoitus on, että käyttääksesi paljon tätä toimintoa sinun on mukautettava alusta ja / tai maksettava laajennuksista tai lisäosista, jotka saavuttavat etsimäsi. Esimerkiksi, jos haluat lisätä ostoskorin palautusominaisuuksia, sinun on tilattava kolmannen osapuolen palvelu, kuten Jilt, ja asennettava sitä vastaava laajennus WordPress-kauppaan. Yhteenvetona voidaan todeta, että niiden ominaisuudet vaativat asennusprosessin, toteutuksen, jatkuvan ylläpidon ja lisätilausten mahdollisuuden. Nämä itse isännöidyt alustat ovat hienoja kaikille, jotka haluavat mikrotoimintaa alustaansa räätälöinnin, samoin kuin koko myynti-, kassa- ja lisenssiprosessin..

Kun kyse on ominaisuuksista, jotka ovat valmiita valmiiksi, Freemius on voittaja laajennus- ja teemayrityksille. Freemius tarjoaa vahvan yhdistelmän ominaisuuksia, jotka auttavat tuoteyrityksiä lanseeraamaan ja skaalaamaan tuotteita nopeasti, automatisoimaan erilaisia ​​markkinointiprosesseja ja helpottamaan saumattomasti myyntikokemusta asiakkaille, kaikki ilman alustalle vaadittavia mukautuksia.

�� Tuomio EDD vs Freemius vs Gumroad vs WooCommerce: Mikä alusta on paras laajennus- ja teemayrityksille?

Voittaja on: Freemius. Freemius on erittäin tehokas lisensointi- ja maksumoottori, joka huolehtii 90%: n raskas nostosta lisäosien ja teemojen myynnissä. WordPress-tuotteiden myyjät voivat hyötyä suuresti Freemius-alustalle rakennetuista kuratoiduista ominaisuuksista, ja Freemius-hallintapaneelissa (ja yhteisössä) tarjottu markkinointituki yhdessä alustan raa’an verkkokaupan voiman kanssa voi ajaa WordPress-liiketoimintaasi eteenpäin. Tätä menestystä kuvaa selvästi tarinat muut WordPress-yritykset jotka ovat jo siirtyneet Freemiusiin.

Koska monet myymisen parhaat käytännöt otetaan käyttöön kaikkialla Sellers-hallintapaneelissa ja automatisoidaan Freemius-alustan takaosassa, myyjät voivat viettää enemmän aikaa markkinoida yrityksiään, mikä on yksi tärkeimmistä palasista, jonka monet WordPress-yritysomistajat unohtavat. Kehittäjät tai yritysomistajat, jotka viettävät enemmän aikaa tuotteidensa markkinointiin, huomaavat, että markkinointi on yhtä tärkeää kuin tuotekehitys pitkän aikavälin menestykseen ja usein jopa tärkeämpää kuin tuotekehitys. Voit vapauttaa yrityksen rakentamiseen tarvittavan ajan markkinoinnin kautta purkamalla kaiken oman verkkokauppapaikan räätälöinnin ja hallinnan työ Freemius-palveluun. Paitsi, että alusta hoitaa kaiken kovan työn, myös muiden samanhenkisten myyjien yhteisö on todella jotain ainutlaatuista WordPress-ekosysteemissä, ja voit oppia heiltä paljon WordPress-yrityksen omistajana.

Mutta älä ota sanaamme – löydä sinulle parhaiten sopiva ratkaisu tarkistamalla jokainen vertailussa esitetyistä vaihtoehdoista ja analysoimalla niiden erityistarjouksia verrattuna yrityksesi tarpeisiin.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Tietoja kirjoittajasta: Brandon on innokas auttamaan laajennuksia ja teemakehittäjiä menestymään tilaustaloudessa. Hänestä tuli Markkinoinnin johtaja Freemius kokeillut muita myyntiratkaisuja, jotka eivät onnistuneet. Etsi hänet @brand_on_fire.

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map