Affiliate markkinointi -ongelmat ja fake DMCA… Teemayrityksen johtamisen ilot – avoimuusraportti # 38

Affiliate markkinointi -ongelmat ja fake DMCA… Teemayrityksen johtamisen ilot – avoimuusraportti # 38

Affiliate markkinointi -ongelmat ja fake DMCA… Teemayrityksen johtamisen ilot – avoimuusraportti # 38
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 38. versioon (maaliskuu 2018). Tässä sarjassa puhun viimeisimmästä liiketoiminnan jatkumisesta, suunnitelmistamme, haasteista ja seuraavien muutaman kuukauden asialistalta. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.


Kuten olen jo maininnut kerran tai kahdesti näissä raporteissa, yksi päätavoitteistani on tällä hetkellä lisätä selkeyttä suunnitteluni ja etenkin, kun on kyse yrityksen suunnan selvittämisestä..

Yritän ylläpitää selkeää kuvaa ja ajatella strategisemmin – paitsi vuosittain kuten aiemmin, vaan pikemminkin viikoittain / kuukausittain.

Vaikka tämä kuulostaa hyvältä ja dandyltä, se ei ole aivan niin helppo suorittaa. Tämän saavuttamiseksi yritän ensin irrottaa enemmän päivittäisistä tehtävistä ja saada enemmän lepoa. Tämä tuntuu tavallaan pahalta ja olen laiska, koska en ole niin aktiivinen kuin ennen – työskenteleen useiden asioiden kanssa kerralla. Luulen kuitenkin, että näen kuinka se soi ajan myötä. ��

Tässä ovat tämän lähestymistavan ensimmäiset hedelmät:

Tuotemerkit, nimeäminen ja mikä se on "CodeinWP" todella tarkoittaa?

Luulen, että jotkut (elleivät kaikki) sinusta saattavat olla hieman hämmentyneitä siitä, mitä CodeinWP-tuotemerkki todella tarkoittaa tai mikä se on, jopa.

Kuinka se eroaa ThemeIslestä? Onko ThemeIsle CodeinWP-tuote? Tai päinvastoin?

Ollakseni rehellinen teille, ei ole niin kuin ajattelimme nämä asiat läpi. Pääasiassa me vain tunnistimme itsemme menestyneimmistä tuotemerkeistämme ja menimme sen mukana.

Meillä oli alun perin joitain CodeinWP-t-paitoja, ja olimme matkalla kohti kaikkien keskittymistä, mutta sitten ThemeIsle alkoi menestyä, joten tunsimme, että sen pitäisi saada oma identiteettinsä ja tärkein valokeila..

Joten kun kirjoitan tätä nyt, yritys on "kokosi" ThemeIslen ympärillä, sekä sen suhteen, missä vietämme suurimman osan ajastamme, että kun kyse on merchin vapauttamisesta, kuten t-paidat, tarrat, WordCampsin sponsorointi ja muut jutut.

Tässä on niin hämmentävää, että ThemeIsle on vain yksi tekemistä asioista, eikä se ole myöskään sateenvarjomerkki. Sateenvarjo on tosiasiallisesti jossain muualla, joten haluamme lopulta tehdä sen selväksi.

Otamme kaksi vaihetta saadaksesi aikaan tämän:

 1. Eläkää VertiStudio.com – joka oli alkuperäisen yrityksen tärkein verkkotunnus sen perustaessa – ja käytä sitä yrityssivustollamme. Se isännöi esimerkiksi joukkuetta, uraa, tuotteita, käsikirjaa jne.
 1. Selvitä, miten ThemeIsle.com eroaa CodeinWP.com-sivustosta, ja mitä CodeinWP todella on. Jos siirryt pääverkkotunnukseen heti, näet hieman yllättävän "PSD WordPressiin" tarjous, jota emme enää enää tee. Jälleen sekava, eikö niin?

CodeinWP

Okei, joten nro 1 on melko suoraviivainen. Meidän on vain siirrettävä tavaraa muilta verkkosivustoilta VertiStudioon ja konsolidoitava kaikki. Nro.2 on vähän haastavampi, joten tulin malliin:

käden malli

Anteeksi, jos et voi lukea sitä. Ei ihme, että ala-asteen opettajallani oli tapana ottaa työkirjani ja vetää se erilleen luokan eteen … jotain siitä, että se oli lukukelvoton. Kaikesta huolimatta…

Tässä ovat mallin avaintiedot:

 • Tee selväksi, että CodeinWP on keskus ammattilaisille / virastoille, jotka työskentelevät WordPressin kanssa.
 • Osana tätä paranna CodeinWP-uutiskirjettä ja ajattele sitä itsenäisenä tuotteena.
 • Käynnistä Slack-yhteisö WordPress-ammattilaisille.
 • Käynnistä työosasto.
 • Käynnistä ammattilaisystävälliset työkalut.

Nyt sana "napa" on hyvin yleinen, ja tämä heijastuu tässä blogissa tarjoamassamme sisällössä sekä yleisöissä, joihin yritämme tavoittaa. Kaikki tässä ei ole WordPress-erityistä, ja käsittelemme usein muita alueita (esimerkki 1, esimerkki 2).

Tämän perusteella ThemeIsle-pyrkimyksemme keskittyvät enemmän loppukäyttäjiin ja aloittelijoihin, yrittäen auttaa heitä tietyissä WordPressiin liittyvissä haasteissa. Jotkut aiheet tietysti menevät päällekkäin, mutta se ei ole syytä.

Rehellisesti sanottuna tämä koko tuotemerkin selkeyden asia on häirinnyt minua jo pitkään, mutta minulla ei vain ollut halua korjata sitä. Jopa noin 1,5 vuotta sitten pysähtynyt liikenne ei motivoinut minua paljon muuttamaan asioita. Sitten lopulta tämän vuoden maaliskuussa laskimme vielä ~ 15%, ja tämä oli todennäköisesti potku takapuolelle, jonka minun piti toimia.

Kaiken kaikkiaan luulen, että suuresta sisällöstämme huolimatta, että meillä ei ole selkeää arvoehdotusta ja harhaanjohtava kotisivu, heikentävät ihmisiä puhumasta enemmän siitä, mitä teemme.

WordPress-teemamarkkinat ovat muuttumassa

Tässä on muutamia asioita, jotka haluaisin käsitellä… kolmansien osapuolien teeman kirjoittajat, sivujen rakennusteemat, Gutenberg, vain muutamia mainitakseni.

Joten kokeilun ja virheen jälkeen olemme onnistuneet toteuttamaan toimivan ja vakaan työnkulun, jolla jaamme muiden kirjoittajien teemoja ThemeIsle.com-sivustossa (1, 2). Luulen, että malli toimii, jos tuemme sitä, kunnes myynti alkaa potkaista. Asteikko on kuitenkin melko pieni. Suurin osa asiakkaistamme, vaikka he saisivatkin "kaikki teemat" paketit, ovat enimmäkseen kiinnostuneita ilmaisen teeman premium-versiosta, jota ne päivittävät.

Toivottavasti tämä paranee pitkällä tähtäimellä – kun käyttäjät haluavat siirtyä uuteen teemaan. Mutta se on edelleen kaukainen laukaus, joten toistaiseksi emme aio lisätä uusia kirjailijoita, vaan keskitymme sen sijaan työskentelemään sen varmistamiseksi, että kumppanuus toimii hyvin olemassa olevien kanssa.

Jos seuraat suuntaukset, olet huomannut "sivunrakentaja" teemoja. Olen kuitenkin aina ajatellut, että meillä ei ollut järkeä luoda sellaista uutta teemaa. Perusteluni oli, että kun Gutenbergistä tulee tarpeeksi pitkälle, muuntamme Hestian tai Zerifin etusivut vain Gutenbergin pohjaisiksi sivuiksi – niin teemoista tulee teknisesti "yksinkertainen / sivunrakentaja" teemat jonkin verran luonnollisesti.

Mutta kun tarkastellaan vielä kerran markkinoiden nykytilaa, näyttää siltä, ​​että näemme edelleen kahta erityyppistä käyttäjää riippumatta siitä, tuleeko Gutenbergistä jotain vai ei.

 • Aina on ihmisiä, jotka haluavat tyhjän teeman, joka integroituu hienosti sivunmuodostajaan (ja ihannetapauksessa mukana eräissä malleissa ja widgetissä),
 • ja käyttäjät, jotka haluavat avata nopeasti yhden sivun sivuston ilman ylimääräisiä laajennuksia.

Joten lopulta aiomme lopulta käynnistää uuden teeman. Ihannetapauksessa hyödynnetään nykyistä työtä, jonka olemme tehneet Hestian ja OrbitFox. Teemarkkinoiden supistuessa (OceanWP: n Nicolas julkaistiin hänen tulotiedot esimerkiksi) tämä on seuraava veto markkinasuunnassa.

Opi asioista, jotka menevät pieleen

He sanovat, että opit paljon huonoista kokemuksista. Joten viime kuussa olen oppinut paljon …

1. Fake DMCA: t

En tiennyt, että tämä oli vielä asia, varsinkin vuonna 2018, mutta omituisesti:

Muutama viikko sitten joku lähetti Googlelle DMCA-pyynnön, jossa lueteltiin 162 URL-osoitetta, joiden väitettiin sisältävän ladattavaa ThemeForest-teemaa. Asia on kuitenkin se, että näiden 162 URL-osoitteen joukossa oli myös 5-10 laatua olevia resursseja erilaisista WordPressiin liittyvistä aiheista. Klassinen mustahattu SEO-hyökkäys…

Sivustoltamme he luetteloivat tämän viestin.

On selvää, että resurssissa ei edes mainita kyseistä teemaa.
div, avada, x teema

Joten miten Google reagoi? Jep, arvasit sen, he poistivat sivumme hausta täysin ja ilmoitin minulle tosiasiasta Search Consolen kautta.

Sitten kesti 5 yritystä jättää vastavalitus, jonka he hyväksyisivät. He sanoivat jatkuvasti tarvitsevansa lisätietoja, mikä on outoa ottaen huomioon, että oli melko selvää, ettei rikkomista ollut.

Kaiken kaikkiaan olimme poissa etsinnästä noin 2 kuukautta.

Joten… luulen, että jos kamppailet kilpailijan kanssa, joka näyttää aina ylittävän sinut, vain DMCA heitä. ��

Vakavammassa nuotissa pidä sormesi pulssilla ja tarkista, mitä tapahtuu Google Search Console säännöllisesti. Haluat pystyä havaitsemaan samanlaisia ​​ongelmia ajoissa.

2. Huonot kumppanuuskumppanit

Lyhyesti sanottuna, yksi kumppaneistamme päätti laskea lähetyspalkkioitamme melko paljon 4x paikalla … ja jälkikäteen. Tarvittavat ponnistelut ja kumppanuuden rakenne huomioon ottaen se vahingoitti suunnitelmia melkoisesti.

Opiskelen sitä, että kun joku tulee luoksesi pyytämään mainostamaan asiaansa ja tarjoamalla sopimuksen puolellasi työskentelevän määrän perusteella, varmista, että saat heidät allekirjoittamaan sopimuksen, joka sulkee sopimuksen X kuukaudeksi.

Esimerkiksi panin enemmän aikaa kumppanuussuhteisiin kolmansien osapuolten teemakirjailijoiden kanssa ja selvitimme sellaisia ​​asioita. Koska kumppanuuden käynnistäminen ja teemojen luettelointi vie jonkin aikaa, kumppani ei voi peruuttaa 6 kuukautta.

Vaikka tämän ei pitäisi tapahtua usein, voi olla joitain reunatapauksia, joissa esimerkiksi kirjoittaja päättää myydä liiketoimintansa kuukauden kuluttua ja muuttaa suunnitelmiaan. Parempi olla selkeä ja suojattu, jos niin tapahtuu.

3. Jälleen huonot kumppaniohjelmat

Tämä tapahtui muutama kuukausi sitten. Yksi iso kumppanimme päätti asettaa sääntömme sivustollemme, pakottaen uudelleenohjauksen valitsemalleen sivulle. Joten esimerkiksi jos linkittäisimme sivustoon.com, he lisäisivät säännön, joka sanoisi, että jos viitaja = codeinwp.com, ohjaa sivustoon.com / riippumatta/

Miksi he tekivät niin? Koska he halusivat tuoda uuden tarjouksen yleisön eteen, tarjouksen, jota emme halunneet suositella, koska ajattelimme, että se ei ollut niin hyvä.

Tässä opitaan tarkoitus, että tulojen seuraamiseksi on olemassa hyvät järjestelmät – samat kuin seuraat ja lähetät hälytyksiä, kun liikenne vähenee. Siksi tytäryhtiöohjelmissa 100 tilin pitäminen ei siksi ole käytännöllistä, ja on paljon parempi käyttää yhtä alustaa varojen keräämiseen. Meille, Impact.com on ollut viime aikojen paras tällainen ratkaisu.

Kuten varmasti huomasit, jätin nimet tarkoituksella pois. Haluan, että nämä raportit koskevat enemmän oppimista, ei muiden yritysten häpeämistä. Suurin osa näistä asioista osoittautui "kunnossa" lopulta joka tapauksessa.

On myös tärkeätä pitää mielessä, että kyse ei ole koskaan muista ihmisistä, jotka haluavat pistää sinua, vaan pikemminkin viestinnän puutteesta. Heillä on tavoitteensa, sinulla on sinun, ja jokaisella on usein vaikea ymmärtää kaikkien muiden tilanteita.

Vaikka tämä ei kuulosta liian optimistiselta, yritä ennen miettiä minkäänlaista kumppanuutta, miettiä, mikä voi mennä pieleen, ja käsittelemään näitä skenaarioita kirjallisesti. Kukaan ei halua, että nämä tilanteet todella tapahtuisi, mutta voi olla turhauttavia reunatapauksia, joissa molemmat osapuolet ovat "oikea" ja sitten tällaiset sopimukset osoittautuvat hyödyllisiksi.

Haluaisitko tietää, mitä mieltä olet tällaisista asioista ja omista oppimissasi samanlaisista tilanteista. Voit vapaasti jakaa kommentteihin.

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja tukemisestamme! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector