Äärimmäinen opas Web-suunnitteluyrityksen perustamiseen – ensimmäisten asiakkaidesi löytämisestä itsellesi nimen nimeämiseen

Mahdollisuus aloittaa verkkosivustojen suunnitteluyritys voi olla hiukan ylivoimainen.


Kuitenkin, jos olet juuttunut työhön, josta et pidä 100%, mahdollisuuksia käyttää taitojasi rakentaa verkkosivujen suunnitteluyritys, joka toimii joustavuuteen ja vapauteen perustuen, on vaikea kieltää..

Haluatko mieluummin vaivautua sellaisena kuin olet, jatkuvasti stressin takana? Tai oletko valmis ottamaan riskin mahdollisuudesta parempaan?

On varma, että on olemassa paljon erilaisia ​​elementtejä, jotka sinun on otettava huomioon aloittaessasi verkkosuunnitteluyritystä. Tämä opas opettaa sinulle:

 • Kuinka löytää ja käsitellä asiakkaita
 • Kuinka ajaa yrityksen taustaohjelmaa
 • Kuinka suunnitella tulevaisuutta ja kasvaa

Helpoin tapa voittaa orastava ylikuormitustasi ennen kuin all-in aloittaa verkkosuunnitteluyrityksen? Valmistaudu ennakoivasti kaikkiin mahdollisuuksiin!

Web-suunnitteluyrityksen perustaminen

1. Ennen kuin teet mitään muuta …

Tehdään yksi asia suoraan: ilman asiakkaita sinulla ei ole elinkelpoista yritystä. Tietenkin, kun aloitat aloittamisen, vietät väistämättä enemmän aikaa etsimällä mahdollisuuksia kuin teet todellista työtä.

1.1. Mitä tehdä ennen kuin lopetat kokopäiväisen työn

Jos työskentelet tällä hetkellä kokopäiväisesti jonkun toisen puolesta, voi olla hyödyllistä aloittaa muutos siirtämällä näkymiä ennen lähtöä. Ihannetapauksessa odotat myös, kunnes sinulla on ainakin muutaman kuukauden hätäkustannukset (6–12 kuukautta on kultastandardi).

Vaikka tarjoat aikaa, saatat myös tehdä siitä tuottavaa. Aloita väistämättä tarvitsemiesi ammattimaisten materiaalien käsittely, kuten:

 • Ammattimainen verkkosivustosi
 • Ehdotuspohjat
 • Käyntikortteja
 • Sosiaalisen median brändäys (kansikuva, BIOS)

Tämä voi olla myös hyvä aika rakentaa ajatusjohtajuutta. Verkkosuunnittelu- ja WordPress-blogeja (tai muita verkkosivustoja, joissa kohdeasiakas viettää aikaa) on niin paljon, jotka hyväksyvät vierasviestit – voit kokeilla kättäsi kirjoittaessasi joillekin niistä. Varmista vain, että lisäät houkuttelevan linkin takaisin portfoliosivustollesi. WPMU DEV tarjoaa oivalluksia onnistuneiden vierasblogin kenttien tekemiseen.

Jos et ainakaan ole paljon kirjoittaja, kommentoi kyseisiä alan blogeja ja tee nimesi tunnetuksi tällä tavalla.

Kun aloitat verkkosuunnitteluyrityksen, portfoliosivusto on välttämätön, koska sen avulla voit esitellä ainutlaatuista tyyliäsi ja taitosi. Se on paljon henkilökohtaisempaa (ja ammattimaisempaa) kuin pelkän tilin tekeminen Behancen kaltaisella salkkualustalla.

Koska puhumme web-suunnitteluyrityksen perustamisesta, oletan, että "luomalla salkun verkkosivuston itsellesi" -osa ei kuulosta vaikealta. Tässä inspiraatio – joukko hienoja portfoliosivustoja.

Jos et pidä kirjoittamisesta, yhteisössä on paljon muita tapoja tulla tunnetuiksi (sekä WordPress / web-suunnittelu ja erityinen painopistealue), kuten:

 • Osallistu Twitter-keskusteluihin (tarkista TweetReports haettavan luettelon)
 • Julkaise säännöllisesti harkittuja sisältöjä sosiaalisessa mediassa. Se auttaa keksimään teemaideoita, jotka osoittavat asiantuntemuksesi: verkkosuunnitteluvihjeitä, työesimerkkejä, kirjoittamasi artikkeleita ja niin edelleen.
 • Osallistu verkkokokouksiin ja / tai konferensseihin kuten WordCamp. Tutustu konferenssijärjestäjiin saadaksesi paremmat mahdollisuudet hyväksyä kenttäsi!

Tietenkin, jotta tunnet jotain, sinun on seisottava jostakin. Erityisesti sinun on kapeampi.

1.2. Päätä kuka kohdeasiakkaasi on

Ei riitä, että lisäät epämääräisen "Web-kehittäjä" otsikko LinkedIn-profiiliisi. Jos haluat rakentaa vaikutusvaltaa, sinun on erikoistuttava. Vaikka saatat olla huolissasi siitä, että tämä rajoittaa, on totta puhuen siitä, kuinka kaikki suosituimmat ansaitsijat ovat saavuttaneet tuloksen kuusinumeroiseksi (ja enemmän).

Kun olet perustanut markkinarakoosi (ja on hyvä pelata tässä asiaan tosiseikan jälkeen), varmista, että ilmoitat tästä portfoliosivustollasi ja muilla online-välineillä. Käytä osana tätä prosessia jonkin aikaa kehittää kohdeasiakkaasi henkilöä (kohdeasiakkaasi perustiedot).

HubSpot n MakeMyPersona-työkalu tarjoaa yksinkertaisen tavan tehdä tämä.

Sinun tulisi oppia niin paljon kuin mahdollista näistä ihmisistä.

Missä he hengailevat? Kuinka päästä heihin parhaiten? Mitä he vaativat verkkosivustolta? Jne.

tehdä henkilöksi

1.3. Päätä mitä tarjota

Olemme jo käsitellyt niching-merkityksen merkitystä. Kysymys on: miten?

Tässä on ideoita, joiden avulla voit määritellä erikoisuutesi aloittaessasi verkkosuunnitteluyritystä:

 • Tarjoa WordPress-ylläpitopalveluita (ydin, laajennus, teemapäivitykset)
 • Suunnittele täydelliset verkkosivustoprojektit uusille yrityksille
 • Keskity tietyntyyppiseen verkkosivustojen suunnitteluun: verkkokauppa, jäsensivustot jne.
 • Muunna verkkosivustoja muilta alustoilta (ts. Weebly, Squarespace), Drupal) WordPressiin tai jopa PSD WordPressiin
 • Keskity uudelleensuunnitteluun / reagoiviin jälkiasennuksiin
 • Työskentele erityisalojen asiakkaiden kanssa: hallitus, pieni yritys, B2C jne.

Ei ole vääriä vastauksia – pelata mahdollisuuksien kanssa, kunnes laskeudut voittavaan yhdistelmään!

1.4. Aseta hinnat

Yleensä projektihinnat ovat parempia kuin tuntihinnat suurille projekteille, koska ihmiset eivät kysy sinua siitä, kuinka käytät aikaa – se on jo laskettu ja he ovat jo maksaneet siitä. Tuntihinnat asettavat sinut ärsyttäviin keskusteluihin ja asiantuntemuksen devalvointiin.

Se sanoi, Tuntihinnat voivat olla sitä, mitä käytät projektihintojen arvioimiseen.

On hyvä idea laskea ihanteellinen tuntihintasi, vaikka asiakkaasi eivät koskaan tunne näitä tietoja. Jos aiot freelancereihin kokopäiväisesti ensimmäistä kertaa, älä unohda sisällyttää etuuksien (sairausvakuutuksen), sairaus- ja lomapäivien kustannuksia. Älä myöskään unohda, että sinun pitäisi suunnitella säästää 20-30% veroihin!

Nation1099: n hintalaskin voi olla hyödyllinen kytkettäessä kaikki nämä tiedot laskeutumaan oikealle numerolle.

Voit myös tarkistaa nämä yritystoimintaan liittyvät laskimet.

Voit nousta luottamuksellisesti vertailemalla hinnoitteluasi teollisuuden hintoihin nähden (tässä se näyttää WordPress-teollisuudessa).

web-suunnitteluyritys

2. Aloita asiakkaista – näet miten ne löytää

Kun kaikkiin tärkeimpiin kysymyksiin on vastattu, on aika alkaa julkisesti jakaa uutisia siitä, että verkkosuunnitteluyrityksesi on valmis asiakkaille. Kokopäiväisen työpaikkansa lopettamiseen liittyy paljon vähemmän riskiä, ​​jos sinulla on useita asiakkaita!

Avain menestykseen? Ei pitäminen markkinoinnista yhtenä valmistehtävänä. Menestyneet suunnittelijat etsivät jatkuvasti mahdollisuuksia mainostaa liiketoimintaansa – eivät odota, kunnes ovat saavuttaneet pisteen, jossa heillä ei ole asiakkaita eikä mitään tekemistä.

2.1. Hyödynnä nykyistä verkkoasi

Yksi parhaimmista ensimmäisistä vaiheista on aloittaa tekemällä aikomuksesi selväksi nykyisen verkon kanssa. Lähetä julkisesti verkkosuunnitteluyrityksen perustamisesta sosiaalisissa verkostoissa ja tavoita ystäviä, perheenjäseniä ja työtovereita, jotka voivat mahdollisesti lähettää sinulle viittauksia. Älä vain ole tylsä ​​- heidän työnsä ei ole löytää sinulle työtä.

2.2. Ota läsnäolo sosiaalisessa mediassa

Vaikka olemme aiheesta, voi olla hyödyllistä myös luoda sosiaalisen median strategia pysyäksesi mielessä verkon kanssa käyttämällä joitain tässä artikkelissa aikaisemmin kuvailluista teemaideoista..

LinkedIn voi olla loistava liidien lähde B2B-luonteensa takia. Twitter on mahtava paikka luoda vaikutusvaltaa web-suunnittelijayhteisön kanssa. Joten aloita keskustelut muiden WordPress-ammattilaisten ja mahdollisten yritysten kanssa, joiden kanssa haluat työskennellä. Luo luetteloita auttaa sinua järjestämään keskustelut (minun WordPress on paras Twitter-luettelo voi olla hyvä paikka aloittaa!).

LinkedIn

2.3. Kokeile videolla

Jos sinulla ei vielä ole suurta yleisöä, voit kokeilla rakentaa sen videomarkkinoinnilla. Videomarkkinoinnista on nopeasti tulossa yksi suosituimmista sisältömarkkinoinnin välineistä. Luo viikoittain Facebook Live -sarjoja, jotka perustuvat verkkosuunnitteluun erikoisuuteesi ja tarjoavat ilmaisia ​​neuvoja ajatusjohtamisen rakentamiseksi.

2.4. Kokeile oppimisalustoja

Aiheeseen liittyvä seikka voi myös auttaa luomaan lyhyitä luokkia Skillshare- tai Udemy-kaltaisilla alustoilla täyttääksesi myyntikanavasi ja rakentaaksesi yleisön ihmisistä, jotka voivat toimia tuotemerkkisiraportoijina.

Erityisesti, Skillshare tarjoaa paljon aloittelijoille resursseja aloittamiseen ja tukee uusia opettajia järjestämällä kuukausittain haasteita palkintoilla (mukaan lukien markkinointiominaisuudet).

Ne sallivat ulkopuolisten linkkien aloitussivuille, joilla voit tarjota luokkaresursseja vastineeksi sähköpostiosoitteille.

skillshare

2.5. Luo sähköpostiluettelo

Aloita näiden pyrkimysten rinnalla sähköpostiluettelosi rakentaminen houkuttelemalla päteviä johtoja asiaankuuluvalla lyijymagneettilla portfoliosivustollesi. Voit kerätä todelliset sähköpostiosoitteet käyttämällä mitä tahansa näistä työkaluista.

lyijymagneetti on jotain mielenkiintoista kohdeyleisöllesi, jota tarjoat vastineeksi henkilön sähköpostiosoitteelle: ehkä kätevä tarkistuslista, e-kirja tai lähteiden luettelo.

Ajan viettäminen sähköpostimarkkinointiin on tärkeätä ensisijaisesti siksi, että sähköpostiluettelo on jotain mitä omistat – seuraavilla käyttäjillä, joita tavoitat muilla alustoilla, voi mennä pois, jos alusta joskus päättää potkaista sinut ulos tai sulkea.

eBook

2.6. Suorita kylmä ulottuvuus

Ei ole väliä, liiketoiminnan kehittämistoimien ei pitäisi olla jotain, joka tapahtuu vain, kun tarvitset uusia asiakkaita – se on jatkuva prosessi, jolla varmistetaan, että työskentelet jatkuvasti lautasellasi. Luo tavoite siirtää tietty määrä yrityksiä kylmästä joka viikko ja seurata onnistumisprosenttiasi päättäessään selvittää kuinka monta panosta johtaa suljettuihin ja voitettuihin kauppoihin.

Vaikka työn nouseminen on hiukan erilainen kuin jotkut edellä mainituista markkinointiideoista, joudut ainakin ensin aloittaessasi tekemään molemmat.

Käytä CRM: ää (asiakassuhteiden hallintatyökalu) seurataksesi kauppavaiheitasi erilaisilla näkymillä ja kenen kanssa sinun on seurattava.

Hubspot tarjoaa vankan, ilmaisen vaihtoehdon.

hubspot

3. Suorita web-suunnitteluyritystäsi tehokkaasti – kulissien takana

Joten tässä on asia: se ei riitä työn ja markkinoinnin tekemiseen. Aloittaessasi verkkosuunnitteluyritystä sinun on myös otettava osa rooleista, jotka tyypillisesti hoidetaan yrityksen erikoistuneilla osastoilla.

Tämä saattaa itse asiassa olla vaikein ja ärsyttävin osa web-suunnitteluyrityksen pitämistä! Mutta parasta, luomalla vapautta ja joustavuutta intohimonne ympärille, enemmän kuin korvataan. Aloittaessasi verkkosuunnitteluyritystä löydät tapoja lievittää osaa tästä kivusta ja löydät enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintamme tehtäviin.

Mutta koska olet vasta aloittamassa, keskitytään siihen, mitä sinun on ajateltava juuri nyt.

3.1. sopimuksia & ehdotukset

Ihannetapauksessa, ennen kuin lopetat kokopäiväisen työn, olet viettänyt jonkin aikaa voittavan ehdotusmallin luomiseen.

Jotkut tärkeimmät asiat, jotka sisällytetään ehdotukseen / lopulliseen sopimukseen:

 • Selkeästi määritelty työn laajuus (mukaan lukien se, mitä projektitasosi ei kata)
 • Erityiset toimitukset asiakasystävällisellä kielellä
 • Aikataulu ja välitavoitteet

Älä unohda luoda kustannuksia WordPress-teemoista, laajennuksista ja muista työhön tarvittavista työkaluista. Esimerkiksi, jos autat hakukoneoptimoinnissa, saatat ottaa huomioon SEO-työkalujen kustannukset.

Älä siirry eteenpäin ilman allekirjoitettua sopimusta hyväksymällä ehdot – ja maksu etukäteen (vaikka se olisi vain osittainen maksu).

And.co on loistava ilmainen sopimustyökalu, joka tarjoaa ePainausominaisuudet ja hälytykset asiakirjojen katselusta. Voit käyttää sitä myös talletusten ja tulevien maksujen keräämiseen.

and.co

Toinen vaihtoehto? LegalZoom lailliset asiakirjamallit saatavana osana edullista kuukausitilausta.

On myös hyödyllistä saada alkuperäinen sopimusmalli tarkistamaan asianajaja. Yhdysvalloissa, paikallinen pienyrityksen kehityskeskus (SBDC) voi tarjota oikeudellisille ja kirjanpitoammattilaisille ilmaisen pääsyn!

legalzoom

3.2. Liiketoiminnan perustaminen

Jossain vaiheessa saatat pitää tarpeelliseksi sisällyttää yritykseesi – tarjoamalla jonkin verran oikeudellista suojaa erottamalla henkilökohtaiset tai liiketoiminnan varat. Jotta voit tehdä tämän, joudut täyttämään joitain lomakkeita ja lähettämään maksun osavaltiollesi / maalasi. Se auttaa sinua pitämään hyvää lakimiestä tai kirjanpitäjää (tai paikallisen SBDC: n apua, kuten edellä mainittiin)..

Riippumatta siitä, mihin yritykseesi sisällytetään, muista tarkistaa paikalliset säännöt ja säännöt sekä neuvotella muiden markkinarakojesi yritysten kanssa päättääksesi aloittamisen tarpeista..

3.3. Liikehallinto

Verkkosuunnitteluyrityksen perustaminen tarkoittaa ryhmän ottamista rooleihin, joita et todennäköisesti haluaisi – mutta älä unohda niitä!

Tässä on muutama hattu, jotka sinun on käytettävä uudena web-suunnitteluyrityksen omistajana:

 • Kirjanpito / kirjanpito: Käytä kirjanpitotyökalua kuten Freshbooks tai Quickbooks lähettää laskuja, vastaanottaa maksuja ja seurata kuluja.
 • Markkinointi: Olemme jo jakaneet joitain erityisiä vinkkejä, mutta asia on, että sinun ei pitäisi odottaa, kunnes olet tyytymätön asiakastyöhösi markkinoidaksesi yritystäsi – se on pitkäaikainen prosessi.
 • Vuokraamalla / johto: Voit lopulta päättää ulkoistaa pienempiä projekteja ja hallinnollisia tehtäviä (voit kokeilla Fiverriä sen vuoksi), joten se auttaa rakentamaan palkkaamiseen ja hallintaan liittyvän prosessin heti, kun alkaa tunnistaa tämä tarve. Luo sillä välin prosessidokumentaatio niin monelle asialle kuin mahdollista, niin että vaikka et ole vielä valmis palkkaamaan, olet valmis, kun aika on oikea!

3.4. Hanki työkalut järjestyksessä

Kun työskentelet kaivoissa ja käyn läpi projektisi, on järkevää lopettaa ja miettiä käyttämiäsi työkaluja. Saatat jo olla perehtynyt moniin tärkeisiin verkkosuunnittelutyökaluihin, mutta samalla kaikki eivät ole yhtä tehokkaita, kun niitä laajennetaan ja sisällytetään web-suunnitteluyritykseen..

Toisin sanoen, vain koska jokin on toiminut sinulle aiemmin, se ei tarkoita, että se jatkaa työskentelyä ammatillisessa liiketoimintaympäristössä, jossa olet nyt.

Harkitse tätä erinomaisten työkalujen kierrosta web-suunnittelijoille ja WordPress-käyttäjille. Lista kattaa muun muassa ajan seurannan, asiakirjojen käsittelyn, projektinhallinnan, yhteydenpidon asiakkaiden kanssa, graafisen suunnittelun työskentelyn, koodikehityksen ja paljon muuta.

4. Suurenna, ansaitse enemmän rahaa & tarjota enemmän arvoa

Kun aloitat verkkosuunnitteluyrityksen, sinun on rakennettava tietäsi paremmuusjärjestykseen. Tämä saattaa tarkoittaa matalapalkkaisen työn ottamista portfolion laatimiseksi – ei aivan loistavaa, mutta jotain, jonka periaatteessa kaikkien asemasi on pitänyt tehdä!

Kun olet vakiintunut, sinun kannattaa alkaa miettiä, kuinka lisätä arvoa tarjouksillesi, jotta voit ansaita enemmän rahaa. Oikeudenmukaisuuden vuoksi mikään ei estä sinua aloittamasta näitä asioita tällä hetkellä. Sinua rajoittaa vain energia ja keskittyminen, joka jakaantuu jonkin verran muihin tämän artikkelin aikaisemmin hahmoteltuihin toimintoihin.

Tässä on muutamia ideoita ansaita enemmän rahaa verkkosivujen suunnitteluyrityksellesi:

 • Liity jäseneksi WordPress-suosikkituotteisiisi (laajennukset, teemat, isännöinti) ja suosittele niitä asiakkaillesi palkkion saamiseksi. Menestyksen löytämiseksi selvitä tytäryhtiöiden ilmoituksissa (esim. "Tämä artikkeli sisältää tytäryhtiölinkit") ja ole avoin kokemuksestasi tuotteesta.
 • Ansaitse vielä enemmän rahaa hallitsemalla suoraan asiakkaan web-hosting-palveluita ja jatkuvaa WordPress-ylläpitoa (laajennus, teema, ydinpäivitykset – sekä säännölliset verkkosivuston sisällön päivitykset / muutokset asiakkaasi pyynnöstä).
 • Jatka uusien asioiden oppimista. Tietenkin, ei ole mitään syytä yrittää oppia kaikkea tietävää verkkosivujen suunnittelusta / kehittämisestä, mutta sinun pitäisi pyrkiä pysymään ajan tasalla omassa markkinarakoissasi / erikoisuudessasi. Seuraa Googlen 20%: n sääntö oppimiseen / kehittämiseen – viettää aikaa konferensseihin käymiseen, kurssien suorittamiseen ja lukemiseen lisää koodaamisesta pysyäksesi tuoreena. Vietämällä aikaa tähän, kirjoitat myös olennaisesti oman korotuksesi nykyisten / uusien asiakkaiden kanssa. Asiantuntemuksesi on ehdottomasti jotain arvoinen!
 • Luo tietotuotteita. Palvelujen myynti tarkoittaa, että käytettävissä oleva aika ja energia rajoittavat sinua. Tuotteiden myynti tarkoittaa rajoittamatonta tulopotentiaalia. Kysy itseltäsi, "Mitä tiedän tarpeeksi kirjoittaaksesi e-kirjan tai luodaksesi verkkokurssin?".

Viimeiset ajatukset web-suunnitteluyrityksen perustamisesta

Suorittamalla jokainen näistä vaiheista askeleen, web-suunnitteluliiketoiminnan aloittamisen ei tarvitse olla täysin pakottavaa.

Mitä muita kysymyksiä sinulla on web-suunnitteluyrityksen perustamisesta? Jaa ajatuksesi kommentteissa ja yhdessä autamme kasvattamaan yhteisöä hyödyllisen tuen avulla!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map