9 parasta ilmaista yritysnimien generaattoria + kuinka niitä käyttää

9 parasta ilmaista yritysnimien generaattoria + kuinka niitä käyttää

9 parasta ilmaista yritysnimien generaattoria + kuinka niitä käyttää
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Yrityksen perustamisessa on tehtävä monia erilaisia ​​asioita, ja oikean nimen valitseminen on tärkeimpiä. Haluat jotain ikimuistoista ja myös jotain, joka välittää sen, mitä yrityksesi tarjoaa potentiaalisille asiakkaille. Onneksi siellä on monia ilmaisia ​​yritysnimien tuottajia, jotka auttavat sinua tekemään oikean valinnan.


Kuinka ilmaiset yritysnimien tuottajat toimivat

Jokainen yritysnimigeneraattori on vähän erilainen, mutta yleensä kirjoitat yritykseesi liittyvän sanan, ja generaattori antaa sinulle luettelon potentiaalisista nimistä kyseisen sanan perusteella.

Tehokkain tapa käyttää ilmaisia ​​yritysnimien tuottajia tässä luettelossa on valita yksi tai kaksi sanaa, jotka liittyvät suoraan yritykseesi, ja laittaa ne eri generaattoreiden läpi, kunnes löydät täydellisen nimen.

Parhaat ilmaiset yritysnimien tuottajat

Kuinka valita paras syötesana

Etkö ole varma, mitä tehdä tällaisille ilmaisten yritysnimien tuottajille? Ajattele, mitä asiakkaasi on tiedettävä yrityksestäsi, ennen kaikkea muuta.

Tähän sisältyy yleensä asioita, kuten markkinat, markkinarako, tuoteryhmä tai päätuotelinja.

Jos sinulla on esimerkiksi myymälä, joka myy lisävarusteita baristasta tai muista kahviin liittyvistä tuotteista, voit mennä yksinkertaisella "kahvitarvikkeet." Jos tämä ei tuota tyydyttäviä tuloksia, vaihda siemenen avainsana toiseksi ja toista.

Pääideana on kokeilla erilaisia ​​asetuksia ja siemenavaimia. Ei ole mitään rajaa, kuinka monta kertaa voit käyttää näitä työkaluja.

Paras ilmainen yritysnimien luonti

1. Naming.net

Parhaat ilmaiset yritysnimien tuottajat: Nimeäminen

Naming.net antaa sinun luoda nimiä sanojen, tavujen tai jopa kirjainten perusteella.

Voit sitten luoda nimiä lisäämällä erilaisia ​​elementtejä, kuten yleisiä sanoja tai kreikkalaisia ​​ja latinalaisia ​​etuliitteitä.

Voit myös valita, kuinka monta tavua nimillä pitäisi olla, ja liittää tiedostopääte, kuten .com, jos aiot käyttää nimeä verkkosivustolla.

Tässä on esimerkki siitä, miltä tämä näyttää toiminnassa:

nimeämällä haku

2. DomainWheel

Parhaat ilmaiset yritysnimien tuottajat: DomainWheel

Pinnalla saattaa tuntua, että DomainWheel on puhtaasti verkkotunnusgeneraattori, mutta siinä on todella paljon muuta. Tämä kaikki johtuu DomainWheelin alkuperäisestä algoritmista, jota on käytetty keksimään uusia verkkotunnuksia.

Sen sijaan, että vain tarkistettaisiin siementen avainsanojen muunnelmia, jotka ovat käytettävissä verkkotunnuksen rekisteröinnissä, DomainWheel käyttää AI: tä sisällyttämään lisäsanoja, jotka liittyvät siemeneksi annettuun lauseeseen.

Seurauksena on, että saat nimiä, jotka säilyttävät alkuperäisen tarkoituksen, mutta myös laajentavat ilmausta ja tekevät siitä yksilöllisemmän. Tämä voi antaa sinulle hienoja ideoita yrittäessäsi nimetä yritystäsi.

Näin tapahtuu, kun etsin testilauseemme avulla, "kahvitarvikkeet":

domainwheel nimet

Jos pidät näistä nimistä, voit napsauttaa sitä ja rekisteröidä verkkotunnuksesi heti.

3. Anadea

Parhaat ilmaiset yritysnimien tuottajat: Anadea

Anadea on täyden palvelun ohjelmistokehitysyritys, joka auttaa kaikenlaisia ​​yrittäjiä luomaan mobiilisovelluksia ja verkkosivuja edistyneillä toiminnoilla.

Ne tarjoavat myös pari ilmaista yritystyökalua, mukaan lukien ilmainen yritysnimike.

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä käyttääksesi tätä tehokasta työkalua, on kirjoittaa yritykseesi liittyvä avainsana ja paina "Luo nimiä."

Sitten sinulle annetaan luettelo ehdotuksista, kuten alla oleva:

anadea nimet

Et voi mukauttaa nimien luontitapaa, mutta tämän työkalun keksimät nimet ovat joitain parhaimmista, joita saat mistä tahansa tämän luettelon ilmaisilta yritysnimien tuottajilta..

4. NameSmith

Parhaat ilmaiset yritysnimien tuottajat: NameSmith

NameSmith on erityisesti suunniteltu auttamaan sinua löytämään sopiva verkkotunnus yrityksellesi.

Heidän järjestelmä etsii automaattisesti verkkotunnuksen markkinoilta jokaiselta ehdottamaltaan nimeltä.

Nimet, joita ei tällä hetkellä voida rekisteröidä, eivät näy tuloksissa.

Tämä on hienoa, jos yrität nimetä vain verkkoyritystä. Jos et pidä saatavana olevista asioista, voit sisällyttää hakuosi vähemmän yleisiä laajennuksia, jotka tuottavat enemmän nimiä.

NameSmith tuottaa nimiä monin eri tavoin, esimerkiksi muuttamalla valitsemasi avainsanaa uuden sanan luomiseksi. Näiden nimien luomista ei tarvitse muokata.

nimisepän nimet

NameSmithillä on myös satunnaisnimigeneraattori, jota voit käyttää, jos et ole valinnut syötesanaa. Nämä nimet eivät kuitenkaan anna sinulle SEO-parannusta, jonka asianmukainen nimi saa.

5. Shopify-yrityksen nimigeneraattori

Parhaat ilmaiset yritysnimien tuottajat: Shopify

Shopify-yritysnimien luonti on, kuten voidaan olettaa, työkalu, joka on suunniteltu erityisesti auttamaan ihmisiä, jotka haluavat avata kaupan Shopifyn avulla, mutta se ei tarkoita, että et voi käyttää sitä, jos sinulla on muita suunnitelmia.

Voit suorittaa haun ja nähdä tulokset kirjautumatta mihinkään.

Tämä työkalu tuottaa ensisijaisesti nimiä lisäämällä uusia sanoja määrittämääsi avainsanaan, kuten alla olevassa esimerkissä:

kauppaa nimet

Tämä on hyvä työkalu, jos aiot todella rakentaa sitten Shopify-kaupan uudella nimelläsi. Työkalu näyttää, ovatko etsimäsi nimet saatavissa uusille Shopify-myymälöille, ja voit jatkaa niiden määrittämistä muutamalla napsautuksella.

6. Oberlo

Parhaat ilmaiset yritysnimien tuottajat: Oberlo

Itse Oberlo on Shopify-tytäryhtiö, jonka avulla ihmisten on helppo perustaa tippaavia yrityksiä.

Heidän toiminimien generaattori toimii samalla tavalla kuin Shopify, mutta saamasi nimet ovat hiukan erilaisia.

Katso, mitä näkyy, kun käytämme testilauseemme:

Oberlo nimet

Jos haluat perustaa yrityksesi Oberlon kanssa, voit napsauttaa haluamaasi nimeä viedäksesi suoraan heidän rekisteröintisivulleen. Valitsemasi nimeä ei kuitenkaan varata automaattisesti; sinun on haettava se manuaalisesti rekisteröintiprosessin aikana.

7. Namelix

Parhaat ilmaiset yritysnimien tuottajat: Namelix

Namelix on AI-käyttöinen yritysnimigeneraattori, jolla on paljon mukauttamisvaihtoehtoja.

Kun syötit syöttämäsi sanan, sinua pyydetään valitsemaan kuinka kauan nimien tulee olla ja mitä tyyliä etsit.

Voit jopa nähdä pari esimerkkiä siitä, miltä kukin tuotenimen tyyli näyttää:

Namelix-nimityylit

Voit kuitenkin valita yhden tyylin kerrallaan. Jos haluat tarkastella kahta tai kolmea nimityyliä, joudut suorittamaan kaksi tai kolme erilaista hakua. Jos haluat tarkastella kaikkia nimityylejä, jokaisesta niistä on suoritettava yksittäisiä hakuja. Tämä voi olla vähän tylsää, mutta se on hieno tapa nähdä kaikki vaihtoehtosi.

Tässä on muutama nimi, jonka Namelix on luonut testitermiimme perustuen:

namelix nimet

Namelix on kytketty suosittuun verkkotunnusten rekisteröijään Namecheap. Tämä tarkoittaa, että kaikki luodut nimet ovat käytettävissä verkkotunnuksina. Jos pidät nimistä, voit napsauttaa sitä ja siirtyä suoraan verkkotunnuksen rekisteröintiprosessiin.

Huomaat, että yläosassa olevat hakutulokset eivät näytä olevan merkityksellisiä valitsemallesi avainsanalle ja joilla on pieni "palkkio" banneri kuvien alaosassa. Nämä ovat jälleenmyynnissä olevien verkkotunnusten mainoksia, mikä tekee niistä huomattavasti kalliimpia kuin keskimääräinen verkkotunnuksen hankinta. Voit mennä eteenpäin ja sivuuttaa ne.

8. Novanym

Parhaat ilmaiset yritysnimien tuottajat: Novanym

Novanym-yritysnimigeneraattori käyttää AI: tä generoimaan satoja potentiaalisia nimiä noin minuutissa.

Voit joko tehdä yksinkertaisen haun kirjoittamalla vastaavan avainsanan tai auttaa Novanymia valitsemaan oikean nimen valitsemalla toimialan ja haluamasi nimityylin.

Huomaa kolme seikkaa, jotka tekevät Novanymista eroa suurimmasta osasta tämän luettelon ilmaisia ​​yritysnimien tuottajia. Ensinnäkin, ne tuottavat enemmän kuin nimiä; Jokainen nimi luodaan kolmella potentiaalisella logolla.

novanym nimet

Toiseksi Novanym ei todellakaan sisällytä avainsanaasi nimiin. Sen sijaan ne tuottavat ikimuistoisia nimiä, jotka kuulostavat sopivalta määrittämällesi avainsanalle ja toimialalle.

Viimeisenä, mutta varmasti vähäisimpänä, he myyvät näitä nimiä – ja niihin liittyviä logoja – edulliseen hintaan, paljon enemmän kuin verkkotunnuksen kustannukset. Novanym on jo rekisteröinyt valittuun nimeen liittyvän .com-verkkotunnuksen, ja siitä tulee sinun omissa ostoprosessissa.

Jos pidät yhdestä Novanymin valitsemasta nimestä, mutta et halua maksaa lisähintoja, sinulla on muutama vaihtoehto. Voit muokata nimeä muuttamalla oikeinkirjoituksen tai lisäämällä avainsanoja. Tai voit valita toisen laajennuksen, kuten .net tai .org.

9. WordLab

Parhaat ilmaiset yritysnimien tuottajat: WordLab

Jos etsit nimeä, joka keskittyy luovuuteen ja muistettavuuteen ennen SEO, WordLab on haluamasi nimien generaattori.

Tämän generaattorin käyttämiseen ei tarvita syöttösanaa: paina vain -näppäintä "Hanki nimi" -painiketta ja katso mitä tulee esiin.

Valittavissa on miljoonia vaihtoehtoja, joten löydät lopulta jotain mielenkiintoista.

Jos valitset nimen WordLab-generaattorista, muista, että sinulla ei ole yrityksen nimeä osana verkkotunnusta. Asiaankuuluvan verkkotunnuksen omistaminen on yksi helpoimmista tavoista parantaa hakukoneoptimointiasi, ja koska uusi yritys, johon ei tarvitse luottaa sanallisen suun markkinointiin, haluat houkutella ihmisiä hakukoneiden kautta.

Tässä on esimerkki nimityypistä, jonka saatat löytää WordLabista:

WordLab-ehdotus

Viimeiset ajatukset parhaista ilmaisista yritysnimien tuottajista

Kaikki nämä ilmaiset yritysnimien tuottajat voivat antaa sinulle välittömän pääsyn kymmenille luoville tuotemerkkideoille. Ja et rajoitu käyttämään yhtä näistä: voit käyttää kahta, kolmea tai jopa kaikkia niitä, jos yrität valita yrityksellesi paras nimi. Se on täysin sinun ja tarpeidesi mukainen.

Auta lisäksi kaikkia näitä verkkotunnusten tuottajia menemään vielä syvällisemmin etsimällä täydellistä verkkotunnustasi.

Auttoivatko nämä työkalut yrityksesi nimeämisessä? Haluaisimme kuulla siitä alla olevissa kommenteissa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector