7 virhettä, joita tulee välttää edistäessäsi WordPress-suunnitteluyritystäsi vuonna 2020

7 virhettä, joita tulee välttää edistäessäsi WordPress-suunnitteluyritystäsi vuonna 2020

7 virhettä, joita tulee välttää edistäessäsi WordPress-suunnitteluyritystäsi vuonna 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Yksi asia, jonka jokainen uusi yrityksen omistaja oppii aikaisemmin kuin myöhemmin, on, että yrityksen edistäminen osoittautuu usein paljon vaikeammaksi kuin varsinaisen työn tekeminen – palvelujen tarjoaminen asiakkaille.


Jotkut yritysasiantuntijat vievät tämän vielä pidemmälle ja ajattelevat ajatusta, että myynninedistäminen on tärkeämpää kuin varsinainen tuote.

Vaikka en ole täysin samaa mieltä, se on varmasti jotain, jota kannattaa pohtia, ja etenkin jos olet suunnittelemassa toimintaasi.

Älä ymmärrä minua; palvelusi on oltava hieno, jos haluat menestyä. Pelkkä hieno palvelu ei kuitenkaan vie sinua minnekään. Ilman tehokasta mainostelutapaa et voi odottaa uskomatonta tulosta uudella WordPress-suunnitteluyritykselläsi.

Valitettavasti vasta aloittelevat ihmiset joutuvat usein joihinkin haitallisiin markkinointikäytäntöihin edes ymmärtämättä sitä. Eri markkinointi "Gurut" kuten myydä meille joitakin omituisia ideoita ja luvata niiden olevan erittäin tehokkaita, kun taas todellisuudessa ne vain vahingoittavat tuotemerkkiäsi ja mainettasi tai lannistuvat eivät toimi lainkaan.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • 15+ parasta tasaisen suunnittelun WordPress-teemaa yritys-, blogi- ja aikakauslehdesivustoille 2020
 • 20+ upeaa suunnittelusalkkua, jotka nähdään ennen oman luomista
 • WordPress-teeman suunnittelutrendit (2003–2020)

Tässä on joukko yleisiä virheitä ja esimerkkejä siitä, kuinka uutta WordPress-yritystäsi ei mainosteta.

1. Satunnaisten kylmäviestien lähettäminen

Outreach on hieno liiketoimintaa varten. Mielestäni siitä tulee todellakin vuoden 2020 hallitseva edistämismenetelmä. Voit twiittiä meitä uudelleen siitä …

Kylmä viestintä toimii sinulle vain, jos olet tutkinut ihmisiä, joihin yrität ottaa yhteyttä, sen sijaan että valitsisit johtohahmosi satunnaisesti.

Tarvitsevatko he todella palveluitasi? Voitko tarjota heille jotain ainutlaatuista, jotain, joka liittyy erityisesti heidän tällä hetkellä kohtaamiinsa ongelmiin? Tiedätkö mistä etsiä tällaisia ​​kontakteja?

Mitä tehdä? Okei, tässä on henkilökohtainen strategiani. Se toimii melkein missä tahansa mahdollisessa markkinaraossa (mukaan lukien WordPress-suunnittelu). Tutustu tietokantaan osoitteessa CrunchBase. Se on loistava hakemisto viimeaikaisista rahoituskierroksista, uusista käynnistyksistä, muista hankinnoista ja niin edelleen (periaatteessa kaikki käynnistykseen liittyvät toiminnot). Voit ladata heidän tietokannan ja selata sitä luokittain. Tällä tavalla voit tunnistaa uudet yritykset, jotka ovat juuri saaneet rahoitusta ja mahdollisesti tarvitsevat palveluitasi. Ota yhteyttä niihin, jotka olet satunnaisesti löytänyt Googlesta.

2. Roskapostitus sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisen median roskapostit ovat nykyään yksi yleisimmistä mainos syntistä. Tarkoitan seuraavaa, jos teet jotain seuraavista asioista, spämmitat ja sinun pitäisi todennäköisesti lopettaa:

 • Tweetit palveluistasi tunnin välein.
 • Lähetetään suoria viestejä, joissa ihmisiä pyydetään käymään sivustollasi.
 • Sivustoosi Facebook-tilan lähettäminen tunnin välein.
 • StumbleUponin käyttäminen vain sivustosi mainostamiseen.
 • Seurataan 30 000 ihmistä Twitterissä vain numeroiden vuoksi.
 • Lähetä heikkolaatuisia ja toisiinsa liittymättömiä Instagram-kuvia vain sen vuoksi.
 • Ostamalla uusi twiitti ja vääriä osakkeita myyntisivustoltasi.
 • Liity toisiinsa liittymättömiin keskusteluihin ja liitä yritykseesi koko ajan.

Ja okei, saan sen, tietyssä määrin sinun on väärentää sitä, kunnes teet sen (vai mitä?), Mutta roskapostia sosiaalisessa mediassa on vain liikaa, eikä se ole pitkällä tähtäimellä tehokasta yhdestä yksinkertaisesta syystä: se on erittäin ärsyttävää muille ihmisille, ja vaikka sinulla onkin jotain seuraavan, menetät sen hyvin pian.

Mitä tehdä? Liity vain asiaankuuluviin keskusteluihin ja seuraa ihmisiä, joita haluat seurata muista syistä kuin pelkästään heidän sävellyksestä. Etsi kumppaneita, ota yhteyttä ja tavoita heidät. Liittyä seuraan Quora ja etsi kysymyksiä, jotka liittyvät millaisiin palveluihin tarjoat suoraan. Takaan, että siellä on tonni sellaista tavaraa.

3. Ei hyödynnä virallista teemahakemistoa

Kaikki eivät ymmärrä tätä, mutta virallinen teemahakemisto WordPress.org-sivustossa on loistava ympäristö mainostaaksesi WordPress-suunnitteluyritystäsi.

Ei ole harvinaista, että uusi teema ladataan tuhansia kertoja pelkästään sen vuoksi, että se on hakemistossa. Ihmiset vain hypätä sinne luonnollisesti, koska se on virallinen paikka hankkia teemasi.

Ja koska tuhansia ihmisiä käy hakemistossa päivittäin sivustojensa suunnittelun muuttamisesta kiinnostuneina … no, on aivan selvää, miksi voit löytää sieltä paljon mahdollisia asiakkaita.

Mitä tehdä? Luo kourallinen korkealaatuisia WordPress-teemoja ja yritä saada ne luetteloon hakemistossa riippumatta siitä. Jotta asiat olisivat yksinkertaisempia (ja samanaikaisesti parempia), käytä aloitusteemaa kuten _s. Sen avulla pystyt rakentamaan hyvän teeman paljon nopeammin kuin kun teet kaiken alusta alkaen. Yksi erittäin tärkeä asia on kirjoittaa teemadesi kuvaukset siten, että he kutsuvat ihmisiä tarkistamaan sivustosi ja katsomaan mitä muuta sinulla on tarjottavanaan.

4. Verkkomainosten käyttäminen vain sen vuoksi

Olet todennäköisesti kuullut, että AdWords on tehokas mainosmenetelmä. Ja niin on, mutta ei kaikille.

AdWords on tehokas vain, kun luot harkittuja kampanjoita, joissa käytetään joitain suoran vastauksen mainoksia ja ohjataan ihmiset aloitussivulle, jolla he voivat ryhtyä välittömiin toimiin (esimerkiksi ostaa jonkin palvelusi suoraan).

AdWordsin käyttäminen vain liikenteen saamiseksi sivustoosi tarjomatta mitään, mitä kävijä voi hyödyntää heti, ei ole tehokasta ja menettää vain rahaa.

Mitä tehdä? Käytä AdWordsia vain suoravastausmainontaan. AdWords ei ole kustannustehokkain menetelmä brändämiseen.

5. Käytä vain verkkotyötauluja

Löydä ensimmäiset keikkasi verkkopalvelun kautta (kuten oDesk, Freelancer.com tai jopa Craigslist) on todella mahdollista, mutta se ei oikeastaan ​​ole kovin suositeltavaa.

Työnvälitystoimistojen ongelma on, että kilpailet kymmenien ihmisten kanssa mistä tahansa keikasta, jonka yrität voittaa. Haittapuoli on, että tällaisessa ympäristössä ainoa erottava tekijä on tarjoamaasi hinta. Et ehdottomasti laskeudu keikkaan, jos et ole huoneen halvin henkilö… ja temppu on, että et koskaan ole. Aina on jotain, joka haluaa työskennellä vähemmän.

Mitä tehdä? Unohda verkkotyötaulut. Ne ovat hyviä ansaitsemaan ylimääräistä rahaa, mutta eivät niin paljon kestävän liiketoiminnan rakentamiseen. Aloita sen sijaan kokeilemalla ulottuvuutta (edellinen kohta) ja käytä henkilökohtaista yhteysverkostasi.

6. Ei jaettua testausta

Jaettu testaus on paras tapa parantaa jokaisen verkkomainontataktiikan tuloksia. Ja tarkoitan jokaista.

Jaettu testaus on kuin taikuutta. Voit esimerkiksi käyttää taktiikkaa, joka tuottaa sinulle 2 prosentin vastauksen, ja muuttaa siitä 4 prosenttia, mikä tarkoittaa useimmiten voittojen kaksinkertaistamista.

Mitä tehdä? Idea on yksinkertainen. Kun kokeilet minkäänlaista mainosmenetelmää, suorita aina kaksi erillistä versiota mainoksestasi / viestisi / tiedotusviestiäsi samanaikaisesti. Esimerkiksi, kun käytät kahta erillistä tiedotusviestiä, saatat huomata, että yksi niistä tuottaa enemmän vastauksia (että ihmiset yksinkertaisesti resonoivat sen kanssa paremmin), sinun tulisi ottaa tämä viesti ja alkaa käyttää sitä kaikkien seuraavien tiedotusviestien ohjauksena. Jos teet tämän pidemmän aikaa – testaat aina kaksi viestiä toisiaan vastaan ​​-, saat aikaan erittäin tehokkaan mallin ajan myötä.

7. Älä rakenna sähköpostiluetteloa

Sähköpostiluettelon laatiminen on yksi parhaista menetelmistä jatkuvan mainostamisen toteuttamiseksi. Aloita tuomalla ihmisiä sivustoosi, vakuuttamalla heidät liittymään postituslistallesi (tarjoamalla esimerkiksi ilmainen lahja) ja seuraamalla heidän kanssaan aina kun sinusta tuntuu.

En voi edes kertoa sinulle kuinka monta kertaa olen nähnyt haastattelun suositun liikemiehen tai bloggaajan kanssa, jossa heidän on tunnustettava pahoittelevansa olematta laatinut sähköpostiluetteloa heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Tänä päivänä – varsinkin verkossa – luettelo sähköpostikontakteista ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamastasi, on yksi suurimmista yrityksen varoista.

Mitä tehdä? Hyvän sähköpostimarkkinoinnin salaisuus on pitää viestinnän sisältövetoinen, ei promootiopohjainen.

Joten kuten sanoin, aloita tarjoamalla jotain houkutellaksesi potentiaalisia asiakkaitasi esimerkiksi jotain "Sivuston suunnittelun tarkistuslista – vaiheet ennen suunnittelijan palkkaamista."

Seuraavaksi tilaa hyvä sähköpostiuutiskirje, kuten Sendinblue (ilmainen), ja upota tilauslomakkeet sivustollesi. Aseta kaikki tavalla niin, että jokainen tilaaja saa tarkistusluettelosi rekisteröitymisen jälkeen.

Varmista lopuksi, että useimmissa sähköposteissa / uutiskirjeissä on hienoa sisältöä, ja lähetä mainosviesti vain kerran kerrallaan..

Tämän todellinen voima on se, että joudut työskentelemään vain lujasti luetteloa laatiessasi, ja myöhemmin voit ottaa suoraan yhteyttä tilaajiisi ilman lisäkustannuksia..

johtopäätös

Vinkin huomautuksen tekemiseksi, tässä on pähkinänkuoressa käytettävä strategia, jota voit käyttää:

 • Tutki ennen yhteydenpitoa ja käytä auttaja-sivustoja, kuten CrunchBase.
 • Älä roskapostia sosiaalisessa mediassa. Ota sen sijaan.
 • Lähetä ainakin pari teemaa viralliseen teemahakemistoon.
 • Ajattele verkkomainontastrategiaasi. Voiko se todella maksaa??
 • Unohda verkkotyötaulut.
 • Jaettu testi… kuin hullu.
 • Aloita sähköpostiluettelon laatiminen.

Mitä mieltä olet tästä ja onko yrityksessäsi jotain erityistä uunissa vuonna 2020??

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector