7 parasta aikaseurantaohjelmistoa verrattuna – Löydä täältä täydellinen työntekijän aikaseurantaohjelma

Päivässä on vain niin monta tuntia. Ja jos haluat tietää, mihin noihin tunteihin oikeasti meni, tarvitset aikaseurannan, koska, katsokaamme, kukaan muisti ei ole niin hyvä!


Olitpa henkilö tai yritysomistaja, ajanseurantasovellukset auttavat sinua oppimaan missä sinä ja ryhmäsi vietät aikaa ja kuinka tehokas ajanhallintasi on. Laadukas työntekijän aikaseurantasovellus voi todella olla korvaamaton.

Tässä viestissä aion jakaa ja vertailla 7 erilaista ajan seurantatyökalua, mukaan lukien useita vaihtoehtoja henkilöille, joukkueille tai työnantajille, jotka etsivät ohjelmistoja etätiimien hallintaan.

Aloitan sinut tällä kätevällä vertailutaululla vaiheiden asettamiseksi. Sitten tutustun vähän syvemmälle ja jaan jokaiselle aikaseurantatyökalulle joitain perusominaisuuksia ja etuja / haittoja.

Paras aikaseurannan työkalut ja ohjelmistot

Paras aikaseurannan työkalut yhteenvetona

Paras…
Seurannan tyyppi
Vapaa suunnitelma?
Ensiluokkainen hinta (kuukausittain)

Aika lääkäriTyönantajat seuraavat etätiimejäManuaalinen tai automaattinen✅ (rajoitettu)9,99 dollaria käyttäjää kohti
TogglHenkilöt ja joukkueetManuaalinen tai automaattinen (työpöytäsovelluksella)✅ (antelias)9 dollaria käyttäjää kohti
satoHenkilöt ja joukkueetmanuaalinen✅ (2 hanketta)12 dollaria käyttäjää kohti
tuntiayksilötmanuaalinen✅ (vain iOS-sovellus)8 dollaria käyttäjää kohti
ajankohtainenHenkilöt ja joukkueetAutomaattinen ajan seuranta manuaalisella korjauksella20 dollaria käyttäjää kohti joukkueille tai 7 dollaria yksin
HubstaffTyönantajat seuraavat etätiimejäManuaalinen tai automaattinen✅ (rajoitettu ja vain solo-käyttäjälle)5 dollaria käyttäjää kohti
PuutiainenHenkilöt ja joukkueetmanuaalinen✅ (1 projekti)19 dollaria 10 projektista, joissa on rajoittamaton käyttäjä

Paras aikaseurantasovellus verrattuna:

1. Aika lääkäri

Paras…ajan seuranta etätiimeille ja yrityksille. Ei yksilöille.

Time Doctor auttaa sinua seuraamaan aikaa koko ryhmässäsi ja markkinoi itseään erityisesti nimellä "Aikaseuranta etäryhmille", jonka pitäisi antaa sinulle melko hyvä idea siitä, kuka heidän kohdemarkkinansa on.

Jos haluat hallita etätiimiäsi paremmin, siihen sisältyy mahdollisuus ottaa kuvakaappauksia automaattisesti varmistaaksesi, että kaikki ovat työssään.

Ja voit myös katsella verkkosivustojen ja sovellusten käyttöä nähdäksesi mihin ihmiset viettävät aikansa.

työntekijän aikaseurantasovellus: aika lääkäri

Sitten, kun on palkka-aika, voit laskea palkanlaskun automaattisesti kiinteiden palkkojen perusteella Time Doctorissa seurattuina tunteina ja maksaa heti PayPalin, Payoneerin, TransferWisen tai muiden menetelmien avulla.

�� Mistä pidät …

 • Yksityiskohtaiset raportit, joiden avulla voit harjoitella projektin, ajankäytön, läsnäolon, hukkaan kuluneen ajan ja muun mukaan, mikä tekee siitä loistavan työntekijöiden ajan seurantasovelluksen.
 • Paljon erilaisia ​​integraatioita, etenkin projektinhallintatyökaluilla.
 • Ihmiset kiittävät jatkuvasti sen helppokäyttöisyyttä.

�� Mitä et ehkä pidä …

 • Et voi muokata aikaa suoraan työpöytäsovelluksesta – sinun on kirjauduttava sisään verkkosovellukseen.
 • "Työskenteletkö yhä?" nag voi olla ärsyttävää, jos sinulla on perusteltuja syitä olla sosiaalisissa verkostoissa.

Hinnoittelu

Time Doctorilla on erityisen yksinkertainen hinnoittelu. Voit joko käyttää rajoitettua ilmaista suunnitelmaa tai maksaa 9,99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa kaikista ominaisuuksista.

Mene Time Doctor -sivustolle

2. Toggl

Paras…Yksityishenkilöt ja freelancerit, vaikka Togglillä onkin yrityssuunnitelmat joukkueille, ja he voivat olla hieno työntekijöiden aikaseurantasovellus.

Toggl on kaunis freemium time tracker -sovellus, joka antaa sinulle paljon joustavuutta seurannan järjestämisessä.

Se tarjoaa yksinkertaisen aikaseurantarajapinnan, jonka avulla voit määrittää tehtäviä projekteille ja asiakkaille lennossa, mukaan lukien ajan säästöasetukset, joiden avulla voit luoda uusia projekteja tai asiakkaita poistumatta kojetaulusta..

Voit käyttää sitä melkein missä tahansa – siinä on web-käyttöliittymä, selainlaajennukset, mobiilisovellukset ja jopa työpöytäsovellus.

toggl time tracker -sovellus

Voit seurata työpöytäsovelluksessa automaattisesti tiettyjä toimintoja ja asettaa muistutuksia. Muiden sovellusten kanssa sinun on käynnistettävä / lopetettava ajastimet manuaalisesti.

Asioiden pyöristämiseksi saat upean raportointilaskun sekä yli 100 integraatiota muiden suosittujen työkalujen, kuten Trello, Asana, ja paljon muuta.

�� Mistä pidät …

 • Helppo merkitseminen projektin ja asiakkaan toimesta. Ja uusien projektien / tunnisteiden luominen vie vain muutaman sekunnin – sivua ei tarvitse ladata uudelleen eikä napsauttaa ympäri.
 • Yksityiskohtainen raportointitoiminto, jonka avulla voit visualisoida ajankohdan tai luoda raportteja asiakkaille. Se antaa sinulle myös joustavat suodattimet.
 • Yli 100 integrointia. Voit esimerkiksi käynnistää ajastimen Trello-kortin sisältä tai yhdistää useisiin muihin työkaluihin.

�� Mitä et ehkä pidä …

 • Ei laskutusta, vaikka siinä on integrointeja kolmansien osapuolien työkaluille (valitsen täällä – löydän hyvin vähän virheitä Togglin kanssa)
 • Pöytäsovellus voi olla toisinaan hankala.

Hinnoittelu

Antelias ilmainen suunnitelma. Henkilöt voivat todennäköisesti päästä ilmaisen suunnitelman avulla (henkilökohtaisen huomautuksen mukaan käytän ilmaista suunnitelmaa nolla numeroa).

Maksetut suunnitelmat alkavat 9 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa (laskutetaan vuosittain) ja ovat enintään 49 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa yrityssuunnitelmasta, mikä on todennäköisesti hyvä valinta, jos tarvitset työntekijän aikaseurantasovellusta.

Mene Toggliin

3. sato

Paras… Freelancereita ja joukkueita, jotka pitävät ajatuksesta sisäänrakennetusta laskutuksen tuesta, laskutettavista tunneista, kulujen seurannasta ja muista kirjanpitoominaisuuksista, jotka hyvän työntekijän aikaseurantasovelluksella tulisi olla.

Sadonkorjuu on aikaseurantaja, johon on lisätty hieman enemmän. Yksinkertaisen aikaseurannan lisäksi se auttaa sinua myös seuraamaan:

 • Kulut
 • Laskutettavat tunnit

Ja Harvest tukee myös laskutusta, mukaan lukien mahdollisuus muuttaa laskutettavat tunnit laskuiksi. Yksi erityisen hieno asia Harvestin laskutuksessa on se, että se tukee kiinteämääräisiä 0,50 dollaria PayPal-yritysmaksuja (jos sinulla on Yhdysvaltain pankkitili).

sato

�� Mistä pidät …

 • Sisäänrakennettu laskutus, mukaan lukien tuki kiinteämääräisille 0,50 dollarin PayPal-yritysmaksuille (mahtava vaihtoehto yhdysvaltalaisille ihmisille).
 • Paljon integraatioita työkalujen kanssa, mukaan lukien projektinhallinta, laskutus, CRM, asiakastuki, kehittäjätyökalut ja paljon muuta.
 • Voi seurata aikaa verkkosovellusten, selainlaajennusten, työpöytäsovellusten ja mobiilisovellusten avulla.
 • Sisäänrakennettu kustannusten seuranta, mukaan lukien kuittien skannaus

�� Mitä et ehkä pidä …

 • Käyttöliittymä ei ole yhtä kaunis kuin muut sovellukset (tämä on tavallaan tynkä, koska se ei vaikuta toimintoihin – mutta jotain kaunista käyttäminen tekee elämästä hauskempaa).
 • Uusien projektien luominen vie enemmän napsautuksia ja sivujen uudelleenlatauksia kuin muut työkalut, mikä ei ole hienoa freelancereille, joiden on ehkä luotava paljon projekteja.
 • Raporttirajapinta ei ole yhtä joustava kuin muut työkalut, vaikka sen pitäisi olla hieno useimmissakin käyttökohteissa.

Hinnoittelu

Sadolla on ilmainen suunnitelma, jonka avulla yksilöt voivat luoda jopa 2 hanketta.

Sen jälkeen rajoittamaton projektisuunnitelma maksaa 12 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa.

Mene Harvestiin

4. tuntia

Paras… Henkilöt, jotka haluavat vain yksinkertaisen ajan seurannan upeassa käyttöliittymässä (Tunnit sisältävät Team-toiminnon, mutta se ei ole niin syvällinen kuin muut työkalut).

Tunnilla on yksi mukavimmista rajapinnoista, joita olen nähnyt aikaseurannassa. Se saattaa olla jopa parempi kuin Toggl!

Voit käynnistää ja pysäyttää ajastimet tarpeen mukaan käyttämällä upeaa käyttöliittymää. Ja siinä on myös tämä todella hyödyllinen Aikajana -ominaisuus, jonka avulla voit nopeasti täyttää aikaseurannan aukot, jotta päiväsi voidaan ottaa täysin huomioon.

Raporttien käyttöliittymä on aivan yhtä hyvin suunniteltu ja antaa sinulle myös hyvän määrän suodattimia raporttien viipaloimiseksi ja noppaa varten.

tuntia

Tunnit ovat kuitenkin vielä vähän nuoria, ja niitä on saatavana vain verkkosivustollaan tai iOS-sovelluksessa, joka ei tarjoa yhtä paljon kattavuutta kuin useimmat muut ajan seurantatyökalut.

�� Mistä pidät …

 • Aikajana-toiminnolla on helppo täyttää aukot, kuten kun unohdat käynnistää ajastimen tai joudut seuraamaan offline-tapahtumaa ilman mobiilisovellusta.
 • Käyttöliittymä näyttää upealta ja siinä on tähtien käyttöliittymä / käyttöliittymä.

�� Mitä et ehkä pidä …

 • Jos joudut luomaan erilaisia ​​projekteja joka päivä, käyttöliittymä ei ole aivan yhtä virtaviivainen kuin Toggl.
 • Se on vain verkkosovellus ja iOS-sovellus, jotka saattavat rajoittaa tarpeitasi riippuen, varsinkin jos haluat edistyksellisiä toimintoja työntekijän aikaseurantasovellukselta.

Hinnoittelu

Tunnit maksavat kiinteät 8 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa pääsyä verkkokäyttöliittymään. Voit käyttää iOS-sovellusta ilmaiseksi (ilman Pro-ominaisuuksia).

Siirry tunteihin

5. ajankohtainen

Paras…henkilöitä ja joukkueita, jotka haluavat erityisesti automaattinen aikaseuranta.

Ajoissa on ainutlaatuinen myyntiehdotus automaattinen ajan seuranta

Automaattinen ajan seuranta voi olla hieno asia, joten tee se oikea-aikaisesti seuraavasti:

 • Ensinnäkin, tallenna oikea-aikaisesti kaikki toimintasi ja ryhmittele se yhteen tekemäsi perusteella
 • Sitten se ehdottaa etikettiä ja tunnisteita sen perusteella, mitä sen mielestäsi teit.
 • Voit joko hyväksyä Timelyn ehdotuksen, muokata sitä manuaalisesti tai hylätä aikatiedot kokonaan.

ajankohtainen

Nyt tässä on hieno asia …

Joka kerta, kun muokkaat aikatietoa manuaalisesti, harjoittelet oikea-aikaista parantaaksesi tulevaisuudessa.

Pohjimmiltaan, se ei ole tyhmää. Se oppii tekemistäsi muutoksista tehdä tarkempia ehdotuksia tulevaisuudessa.

Se ei ole kaikille – esimerkiksi vietän suurimman osan päivästäni yksinomaan Google-dokumenteissa, joten minun on vaikea kouluttaa jotain seuraamaan automaattisesti kaikkia eri asiakkaita / projektejani, kun käytän samaa verkkosivustoa koko päivän.

Mutta jos teet erilaisia ​​tehtäviä – automaattinen ajan seuranta on aika siisti.

�� Mistä pidät …

 • Automaattinen ajan seuranta. Olet jo nähnyt sen yllä. Se voi säästää aikaa, varmistaa, että et menetä tunteja, ja pitää sinut tiellä. Se on myös mukava ominaisuus, jos haluat työntekijän aikaseurantasovelluksen, joka kertoisi sinulle, mitä ihmiset ovat tehneet koko päivän.
 • Siellä on sisäänrakennettu Projekti Health Dashboard jonka avulla voit hallita laskutettavia aikoja varmistaaksesi, että sinä tai koko tiimisi ei ylitä budjettia.
 • Joukkueen kojetaulu antaa sinulle myös käsityksen koko joukkueesi tuottavuudesta.

�� Mitä et ehkä pidä …

 • Joissakin ainutlaatuisissa tilanteissa (esimerkiksi työskentelet yksinomaan Google-dokumenteissa koko päivän) voi olla vaikeaa, että automaattinen aikaseuranta toimii tehokkaasti. Pidän parempana manuaalista ajan seurantaa, ja olen varma, etten ole ainoa.
 • Ei ole ilmaista suunnitelmaa.

Hinnoittelu

Kuukausittaisissa hinnoissa Aikainen alkaa hinnasta 7 dollaria kuukaudessa yksin käyttäjille tai 20 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa joukkueille.

Mene kohtaan Timely

6. HubStaff

Paras…aikaseuranta etätiimeille ja yrityksille, mikä tekee siitä hyvän työntekijän aikaseurantasovelluksena. Ei yksilöille.

Kuten Time Doctor, Hubstaff on suunnattu enemmän työnantajille, jotka haluavat seurata ja seurata työntekijöidensä aikaa.

Hubstaff toimii joko työpöytä- tai mobiilisovelluksena, mukaan lukien tuki pienemmille käyttöjärjestelmille, kuten Chromebookit ja Linux.

Jos haluat todella seurata ryhmääsi, voit:

 • Ota jopa 3 satunnaista kuvakaappausta 10 minuutin aikana (tai poista tämä ominaisuus käytöstä, jos haluat)
 • Seuraa hiiren liikkeitä ja näppäimistön napsautuksia
 • Seuraa Internetin ja sovellusten käyttöä, mukaan lukien kaavio jokaisesta verkkosivustosta / sovelluksesta

Hubstaff

Kun olet saanut kaikki tiimisi tiedot, Hubstaff voi laskea palkanlaskun automaattisesti, mukaan lukien automaattiset maksut PayPalin, Payoneerin tai Bitwagen kautta.

�� Mistä pidät …

 • Voit luoda useita erillisiä organisaatioita, jokaisella on omat työntekijänsä ja projektinsa.
 • Hubstaff tukee sekä manuaalista että automaattista ajan seurantaa, mukaan lukien se, voivatko ryhmän jäsenet luoda merkintöjä manuaalisesti.

�� Mitä et ehkä pidä …

 • Jotkut ihmiset ilmoittavat omituisista automaattisista käynnistyksistä / pysähtymisistä.
 • Käyttöliittymä on hiukan vanhentunut, etenkin työpöytäsovelluksen kanssa.

Hinnoittelu

Hubstaffilla on rajoitettu ilmainen soolosuunnitelma. Maksetut tiimisuunnitelmat alkavat 5 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa ja nousevat 10 dollariin tai 20 dollariin käyttäjää kohti kuukaudessa lisäintegraatioita, automaattista palkanlaskentaa ja muita ominaisuuksia varten.

Mene Hubstaffiin

7. Puutiainen

Paras… suurempia joukkueita, jotka lykkäävät "käyttäjää kohti" muiden työkalujen hinnoittelua ja haluaisi, että työntekijöiden aikaseurantasovellus olisi vähemmän rajoittava aluksella olevien käyttäjien kannalta.

Tickin laskutusrakenne on yksi ainutlaatuisimmista asioista tällä ajanseurannalla. Kaikki muut työkalut veloittavat sinulta "käyttäjää kohti" joukkuesuunnitelmiin, Pudotusmaksut per "projekti", jokaisen suunnitelman kanssa tukemalla rajoittamaton määrä käyttäjiä.

Riippuen siitä, kuinka monessa projektissa työskentelet, tämä saattaa merkitä merkittäviä kustannussäästöjä, etenkin isommille ryhmille.

Todellinen käyttöliittymä on melko perus – se asettaa sinut projektiin ja tehtäviin, joita voit seurata joko reaaliajassa tai syöttämällä tietoja manuaalisesti, kun olet valmis.

Puutiainen

Sitten voit tarkastella seurantaa mukautetuissa raporteissa, joiden avulla voit tehdä tarkennuksen seuraavasti:

 • Asiakas
 • Tiimin jäsen
 • Laskutettavat tai ei-laskutettavat tunnit

�� Mistä pidät …

 • Hinnastostrategia on houkutteleva suurille ryhmille, jotka eivät työskentele yhdessä projektissa.
 • Osaa asettaa "aikabudjetti" projektia kohden, jotta pysyt tiellä.

�� Mitä et ehkä pidä …

 • Sen käyttöliittymä ei ole niin mukava kuin useimmat muut työkalut.
 • Sinun on määritettävä tehtävät kunkin projektin käyttöliittymässä – et voi luoda niitä lennossa. Tämän vuoksi projektin uusien tehtävien luominen vie pidempään kuin on tarpeen.

Hinnoittelu

Muista – kaikki nämä suunnitelmat tukevat rajattomia tiimin jäseniä (jopa ilmainen suunnitelma). Suunnitelmat ovat:

 • 1 projekti – vapaa
 • 10 hanketta – 19 dollaria kuukaudessa
 • 30 hanketta – 49 dollaria kuukaudessa
 • 60 hanketta – 79 dollaria kuukaudessa
 • Rajoittamaton projekti – 149 dollaria kuukaudessa

Arkistoidut projektit tekevät ei laskeudu rajoihisi.

Siirry kohtaan Tick

Mitä työntekijän aikaseurantasovellusta sinun tulisi käyttää? ��

No, ilmeisesti tämä riippuu suuresti tarpeistasi. On mahdotonta ennustaa, koska se perustuu niin voimakkaasti omiin työnkulkuihisi.

Mutta tässä on joitain ehdotuksia, alkaen todellisista työkaluista, joita minä ja CodeinWP-tiimi käyttävät.

Olen yksin freelancerina, joten tarpeeni ovat erilaisia ​​kuin CodeinWP-tiimi kokonaisuutena.

 • Henkilökohtaisesti, käytän Toggl hallita kaikkia freelance-projektejani, koska pidän sen käyttöliittymää virtaviivaisimpana. Toggl-tiimi on tehnyt hienoa työtä saadakseen kaikki merkitykselliset toimet saataville yhdellä näytöllä – Rakastan sitä, että minun ei koskaan tarvitse tuhlata aikaa navigoimiseen muille alueille. Ainoa aika, kun olen poistunut yhtenäisestä näytöstä, on, kun minun on tuotettava raportti.
 • Toisaalta, CodeinWP-tiimi käyttää Time Doctoria koska he ovat etätiimi, jonka on pystyttävä seuraamaan projekteja yhdessä.

Tämän lisäksi Timely tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan painotettuna voimakkaasti automaattiseen seurantaan ja oppimiseen. Hubstaff saattaa olla halvempi kuin TimeDoctor, etenkin suurempien etätiimien kohdalla. Ja Tick tarjoaa ainutlaatuisen hinnoittelutavan, joka voi tehdä siitä todella edullisen yhteistyöryhmille, vaikka en henkilökohtaisesti olekaan sen käyttöliittymän fani..

Tässä on kuitenkin hieno asia:

Kaikki nämä työkalut tarjoavat joko ilmaisia ​​suunnitelmia tai ilmaisia ​​kokeiluversioita, joten voit pelata kaikkien kanssa ja nähdä, mikä sopii sinulle parhaiten ja / tai tiimisi työnkulkuihin!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map