5 vinkkiä työskennellä kotoa (ja pysyä terveenä) vuonna 2020

5 vinkkiä työskennellä kotoa (ja pysyä terveenä) vuonna 2020

5 vinkkiä työskennellä kotoa (ja pysyä terveenä) vuonna 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Etätyö on yhä suositumpi valinta työnantajille ja työntekijöille: työnantajat saavat nauttia parhaiden kykyjen valinnasta ympäri maailmaa, ja työntekijät saavat joustavuuden työskennellä mistä haluavat. Useimmille etätyöntekijöille (minä mukaan lukien) tämä tarkoittaa kotona työskentelyä.


Koti- tai etätyö yleensä on nousussa: vuosien mittaan ihmisten määrä etätyö Yhdysvalloissa nousi 24%: sta 43%: iin.

Tarinat kotona työskentelevästä etätyöstä maalaavat usein uskomattoman kirkkaan kuvan: joustavista aukioloajoista, läheisyydestä perheen kanssa ja tunnin säästö päivässä työmatka-aikoihin. Nämä ovat joitain etätyön eduista, mutta se maalaa epätarkan kuvan. Kotoa työskenteleminen voi olla todella kovaa:

�� Se voi olla voimakkaasti stressaavaa, se voi hämärtää radat työn ja kodin välillä (ja johtaa työskentelyyn koko ajan, kuten Karol kommentoi tätä äskettäistä avoimuusraporttia), ja se voi olla yksinäinen.

Etätyö - WordPress-työ kotona

Tämä viesti tutkii tätä etätyön vähemmän puhuttua puolta, joka on räätälöity erityisesti WordPress-yhteisölle (jos tämä inspiroi sinua etätyön aloittamista, katso tämä luettelo WordPressin etätyöistä). Keskustelemme siitä, kuinka olla tuottavaa työskennellessään kotoa tietyllä taktiikalla rinnalla pysyäksesi terveenä.

Mennään oikein siihen:

Kotiin menestyvä etätyö on kurinalaisuutta ja keskittymistä

Siellä on kaksi osaa tähän keskusteluun: tuottavuus kotona työskennellessä ja järkevä. Tämä ensimmäinen osa voidaan keittää kahteen erityisosaan: kurinalaisuuteen ja keskittymiseen .

Kurinalaisuus on helppoa. Jos kurinpitat milloin ja missä työskentelet kotona, voit olla menestyvä siinä:

 1. Kun. Työajan asettaminen ja nimenomaan niiden läpi työskenteleminen on valtava tapa erottaa työ ja koti. Sinun ei tarvitse asettaa kello 9–17; voit hyödyntää joustavuutta ja asettaa sen, mikä tunti sinulle parhaiten sopii. Tykkään pitää pidemmän tauon esimerkiksi lounaalla, enkä työskentele iltaisin tai viikonloppuisin.
 2. Missä. Määrätty työtila on välttämätön. Toimisto erillisessä huoneessa on ihanteellinen, mutta kaikki varatut tilat tekevät. Työskentele vain työtilassa, äläkä käytä sitä muina aikoina; tämä on toinen tapa luoda selkeä erottelu.

Focus on kysymys siitä, miten suoritat etätöisi, ja tässä voit hankkia valtavan suhteellisen edun. Tämän selittämiseksi haluan esitellä teille tuottavuuskonseptin nimeltä Syvä työ.

Syvätyö on tietotekniikan professori Cal Newport, ja on luultavasti parhaiten karakterisoitu äärimmäinen yhden tehtävän suorittaminen. Deep Work sanoo, että pitkät keskittymisajat yhteen, erikoistuneeseen, kovaan asiaan ovat siellä, missä tuot suuria läpimurtoja, jotka tekevät työstäsi arvokkaan.

Syvän työn opinnäytetyö vertaa tätä erittäin arvokasta teosta niin kutsuttuun matalaan työhön tai "busywork". Tämä on työ, joka vie paljon aikaa, mutta tuottaa vähän tai ei ollenkaan arvoa.

Usein tämä tapahtuu tiedon siirtämisen muodossa, olipa kyse sähköpostitse, löysällä tai sosiaalisessa mediassa. Lisäksi tämä matala työ on tyypillisesti erittäin keskeyttävää. Löysä tai jokin näistä sovelluksista vaatii huomiosi kun jotain tapahtuu ja vie huomion pois tekemästäsi työstä, joka luo arvoa.

WordPress-ammattilaisena Deep Work voi kirjoittaa koodia, ja matala työsi voi olla #wpdrama Twitterissä, yleinen chat Slackissa tai tarkistaa jatkuvasti sähköpostia.

Etätyöskentelevänä WordPress-ammattilaisena sinulla on uskomaton mahdollisuus keskittää huomioni syvään työhön ja estää häiritsevä matala työ, kunnes haluat käsitellä sitä.

Työtilan määrittäminen suojaamaan huomioasi ja välttämään häiritsemistä, esimerkiksi sovellusten kautta fokus, Uutissyötteiden hävittäjä – tai vain pitämällä puhelimesi toisessa huoneessa – antaa sinun todella keskittyä ja saada asiat todella aikaan:

fokus
Uutissyötteiden hävittäjä

Vain selvyyden vuoksi sinun on silti siirryttävä Slackiin, vastattava tweetteihin ja vastattava sähköposteihin, mutta tärkeintä on, että sinun pitäisi tehdä nämä sinulle sopivina aikoina, ei tilauksen mukaan..

Keskittyminen syvään työhön voi myös pitää sinut terveenä. Ihmiset tuntevat olonsa onnelliseksi, kun he tekevät merkityksellistä edistystä tarkoituksenmukaisessa työssä, ja syvän työn tekeminen työskenteleessään etäällä kotoa on uskomattoman tehokas tapa tehdä tämä.

Pysy terveenä työskennellessään etänä

Sinun olisi nyt pitänyt saavuttaa tuottavan etätyöntekijän asema, mutta tämä on vain yksi osa tarinaa. Emme voi pysähtyä tähän, koska kotona työskentely tuo ainutlaatuisen haastejoukon, etenkin mielenterveyden ympärille. On ehdottoman välttämätöntä, että otat tämän vakavasti ja vietät vakavasti aikaa miettiäksesi, kuinka pysyt terveenä työskennellessäsi etäyhteydessä.

Olen jakanut tämän viiteen pisteeseen, jotka olen todennut todella hyödyllisiksi.

1. Mene ulos ja harrasta

Sinulla on neljätoista toinen työmatka, voit mahtua henkilökohtaisiin tehtäviin työn ympärillä ja olet saanut kissasi seuraan. Uskomaton asennus, varmasti kateus WordPress-ammattilaisista ympäri maailmaa. Ja silti, on seitsemäntoista, olet puhunut vain ihmisille Slack-tilassa, etkä ole poistunut talosta tänään.

Lähes ehdottomasti tärkein asia terveyteen pysymiseen kotoa työskennellessä on ulkoilma ja liikunnan tekeminen. Harjoittele, minkä tyyppinen liikunta sopii sinulle – reipasta kävelyä, juoksua, kuntosalia, uintia jne. – ja rakenna harjoittelu päivittäiseen rutiiniin..

Tässä on esimerkki tekemästäni: Jokaisen lounasaikaan menen pitkälle kävelylle paikallispuistoon ja sen ympärille. Se on mahdollisuus käsitellä ajatuksia, keskustella ystävien tai perheen kanssa ja harrastaa liikuntaa. Sen jälkeen suun suosikkikahvilaani, teen noin tunnin järjestelmänvalvojan (tämä on minun matala työni) ja kävelen sitten kotiin lopettaakseni päivän työtä. Tämä rutiini varmistaa, että pääsen aina ulos, saan aina liikuntaa ja keskustelen aina joidenkin ihmisten kanssa.

Jotkut ihmiset mieluummin yhteistyötilat kuin kahvilat; Kokeilin pieniä kourallisia yhteistyötiloja paikallisella alueella, enkä pitänyt niistä. Löydä se, mikä sopii sinulle, ja kurinauta seuraamaan rutiinia, joka pitää sinut terveenä.

Kirjoittaessani tämän asiat tuntuvat ilmeisiltä ja huomionarvoisilta, mutta on varmasti ollut päiviä, jolloin en jätä asuntoni koko päivän, en puhu ihmisille enkä harjoita mitään liikuntaa. Jos minulla on ollut päiviä, olen varma, että myös muilla on, ja voin onneksi todistaa, että se ei todellakaan ole resepti terveeksi pysymiseen.

2. Keskity tärkeisiin asioihin

Koska työtovereilla ei ole ideoiden hyökämistä, voi olla helppo jumissa "sisään" työsi, toisin kuin katsot suurta kuvaa ja katsot "at" sinun työsi. Tämä on erityisen tärkeää, jos työskentelet etäyhteydessä ja hoidet yritystä, mutta on tärkeää myös silloin, kun työskentelet etäyhteydessä ja rakennat uraa.

Sinun tulisi rakentaa osa vastuullisuudesta rutiinissasi: varmista, että työskentelet asioiden kanssa, jotka tekevät muutosta, ja siirrä sinut mihin suuntaan haluat mennä. Haluan tehdä tämän keskustelemalla kuukausittain ystäväsi kanssa: meillä on toistuva kokous, joka on järjestetty klo 10.00 kuukauden ensimmäisenä maanantaina, ja sitten vuorotellen haastattelemme toisiaan siitä, miten työ sujuu, miten elämä sujuu. , ja kuinka edistysaskel verrattuna viimeiseen kuukauteen. Ystäväni työskentelee normaalia työtä tekemättä mitään tekemistä WordPressin kanssa, joten älä ole huolissasi etsimästä "sopii täydellisesti" vastuuvelvollisuudellesi.

Minua rohkaisi myös suuri keskustelu klo WordCamp London saada enemmän ammatillista apua keskittymisessä tärkeisiin asioihin. Olen johtanut liiketoiminnan mentorointia enemmän tai vähemmän WordCamp Lontoosta lähtien, ja olen löytänyt sen uskomattoman arvokkaana. Käytätkö joko omaa yritystäsi tai etätyötä jonkun toisen hyväksi, on korvaamatonta saada ulkopuolisesta näkökulmasta tärkeät asiat ja minne viettää aikaa..

3. Käytä vähän psykologisia hakkeroita parempaan onnellisuuteen

Olen skeptinen niin sanotun arvon suhteen "niksit" seuraavana ihmisenä, mutta hyväksyn mielellään vertaisarvioitujen tutkimusten tulokset. Aivan niin tapahtuu, että siellä on joukko vertaisarvioituja "psykologia hakkeroitu" voit tehdä joka päivä pienemmästä onnellisemmasta. Tässä on kolme asiaa, jotka voit tehdä:

 1. Kiitollisuus päiväkirja: popularisoinut Tim Ferrissin puolestapuhe of a "viiden minuutin päiväkirja", kiitollisuuden päiväkirja pakottaa sinut ajattelemaan tapahtuvia hyviä asioita, ja tämä tekee sinusta onnellisemman. Teen tämän aloittaessani töitä ja lopettaessani. Tässä on kysymyksiä että sinun pitäisi kysyä.
 2. Arvioi onnellisuutesi: samanlaisella ajattelutavalla kuin yllä, pelkästään onnellisuutesi arvioiminen pakottaa sinut pohtimaan kuinka onnellinen olet. Olen löytänyt tämän todella arvokkaana. Voit käyttää ilmaista työkalua, kuten Moodscope tätä varten.
 3. Kokeile tietoisuutta: Tietoisuuden huomioimisen edut keskittymisen parantamisessa, stressin vähentämisessä ja mielenterveyden auttamisessa on todella suosittu länsimaissa työpaikoilla viime vuosina. Myös syystä: tämä todella auttaa. Sovellus, kuten headspace tarjoaa erinomaisen johdannon tähän.

Viiden minuutin lehden kysymyksetKysymyksiä "Viiden minuutin lehti".

Rutiinin rakentaminen näiden asioiden ympärille on todella hyödyllinen tapa saada ne pitämään kiinni – ja varmista, että pysyt terveenä. Lisäksi, jos haluat enemmän todisteisiin perustuvia neuvoja onnellisuudesta, lue 80 000 tunnin erinomainen opas.

4. Osallistu WordCampsiin, mutta tee parannuksia pysyäksesi terveinä

Olemme puhuneet poistumisesta ja päivittäisestä, mutta emme ole koskeneet ulospääsyyn ja ammattimaisesti. WordPress-yhteisössä on uskomaton joukko kokouksia, konferensseja ja tapahtumia, ja niihin osallistuminen on uskomattoman arvokasta pyrkimyksillesi pysyä terveinä (ja tiedätte myös kasvattaa yritystäsi)..

Paikallinen WordPress-tapaamispaikka on loistava paikka aloittaa: löydät tämän etsimällä Meetup.com tai kirjoittamalla sijaintisi WordPress-hallintapaneelin Uutiset ja tapahtumat -moduuliin. Paikalliset tai alueelliset WordCampit ovat myös ehdottomasti osallistumisen arvoisia.

WordCamp-bukarest

Muutamia huomautuksia täältä: jos olet etätyöskentelyssä toimiva freelancer, sinun on oltava hyvin selvä WordCamp-ohjelmaan osallistumisen kustannuksista: maksat todennäköisesti siellä, mutta maksat myös mahdollisuuden kustannukset, kun et työskentele, kun olet konferenssissa. Jotkut ihmiset puhuvat asiaan työskennellessään konferenssissa, ja tämä voi toimia: jos luulet saavasi tarvitsemasi arvon konferenssista hiipiessäsi kahvilaan iltapäivällä pari tuntia työtä, siitä voi olla apua.

Jos maksat itsellesi kiinteän palkan (tai vastaavan määrän kuukaudessa), voit selvittää, kuinka paljon se maksaa yrityksellesi jokaisesta työpäivästä (ota palkka ja jaa työpäivien lukumäärällä saadaksesi päivittäinen kustannusaste). Tämä harjoitus voi kasvattaa konferenssien kustannuksia ja tehdä kaiken houkuttelevammaksi palata takaisin töihin heti kun palaat kotiin. En todellakaan suosittelisi tätä; vaikka saavut kotiin virrattomana ja täynnä ideoita, parin päivän sisällä matkan todellisuus saapuu kiinni. Paljon parempi on ottaa ylimääräinen päivä (tai kaksi!) Pois sen jälkeen kun olet palannut kotiin paranemista varten ja palata sitten töihin täysin päivitettynä. Tämä antaa sinulle enemmän aikaa ajatusten käsittelemiseen, enemmän aikaa toipumiseen ja paljon suuremman mahdollisuuden pysyä järkevänä.

Bonus WordCamp-matkavinkki:

Mielestäni matka on kohtalaisen stressaavaa. Siellä on pakkaus, todellinen matkustaminen ja stressi, joka johtuu siitä, että olette uudessa paikassa, koska et osaa kieltä tai tapoja. Ja tämän jälkeen sinun on oltava muodossa saadaksesi kaiken irti konferenssista.

Olen löytänyt parhaan tavan lievittää tätä poistamalla mahdollisimman paljon kitkaa. Loin tarkistusluettelon kaikesta, mitä tarvitsen kanssani (ja päivitin sen, kun kävi ilmi, että unohdin lisätä puhelinlaturin luetteloon …). Kopioin pieniä tai halpoja esineitä, jotta voin pitää ne pakattuna ja valmiina liikkumaan koko ajan. Olen valmis toimimaan budjetoinnissaan lievemmin ja käyttämään rahaa takseihin tai mukavampiin hotelleihin, mikä helpottaa asioita. Kaikki nämä pienet asiat antavat paljon miellyttävämmän WordCamp-kokemuksen.

5. Aikatauluta projektit, liikkumavara ja vapaa aika

Kun pystyt työskentelemään etätyönä, milloin haluat, tämä vapaus muuttuu usein etätyöksi koko ajan. Tämän ei pitäisi olla toivottavaa, eikä se ole tuottava. On tiukka siitä, kuinka ajoitat aikasi (ja kurinalaisuutesi siitä, kuinka pysyt siitä aikataulussa), ja se on erinomainen taktiikka pysyä järkevänä.

Etätyö antaa sinulle yleensä paljon paremman hallinnan aikataulusi, vaikka näin ei välttämättä ole (jos se ei ole sinulle, ohita tämä kohta!). Tämä vapaus liittyy vastuun tarpeeseen. Minusta on uskomattoman hyödyllistä aikatauluttaa kalenteriinni nimenomaan mitä työskentelen ja milloin. Tämän avulla pääsen syvätyöhöni erittäin nopeasti (kuten olenkin kirjoitettu aiemmin), mutta tarkoittaa myös, että on paljon vaikeampaa varata itselleni liian paljon; Näen missä minulla on aikaa ja missä en ole.

Ihmiset ovat kuitenkin erittäin huono arvioinnissa kuinka paljon aikaa joku vie (tunnetaan nimellä "Suunnitteluvirhe"). Arvioit todennäköisesti tarvittavan ajan aikaisemman kokemuksesi perusteella. Tämä on suurenmoista!

Paitsi, otat parhaan tuloksen aikaisemmasta kokemuksesta ja jätät huonoimman huomioimatta. Jos suunnittelet kalenterisi jokaisen minuutin joka päivä, se antaa sinulle nopeasti liian paljon tekemistä. Ratkaisu koostuu kahdesta osasta: hyväksy, että olet huono arvioidessasi, ja ota tämä huomioon arvioidessasi, ja rakenna sisään liikkumavaraa päiväsi. Tämän pitäisi olla ajoittamatonta aikaa, jolloin voit käsitellä mitä tapahtuu. Haluan asettaa jälkipuoliskolla iltapäivisin joka päivä päivittäin. Toisinaan tämä antaa minulle ilmaisen iltapäivän, mutta se on hienoa! Voin ottaa vastaan ​​kaikki muut haluamani tehtävät – tai nauttia vapaa-ajasta.

Varmista lopuksi, että suunnittelet erityisesti vapaa-aika. Olipa kyseessä työnantajasi tai asiakkaidesi kanssa, varmista, että annat itsellesi tarvitsemasi vapaa-ajan – ja lopeta tosiasiallisesti työskentely tänä aikana ��

Hyödy etätyöstä (ja pysy terveenä)

Etätyö tarjoaa uskomattoman mahdollisuuden. Voit työskennellä mistä tahansa haluat, sovittaa muihin vastuisiin ja todella keskittyä.

Saat todella mahdollisuuksia, joita et vain saa toimistolta työskennellessäsi. Jos kumppanini tarvitsee toimeksiannon tai ajaa jonnekin, voin tehdä sen; jos minulla on lääkärin tapaaminen tai jopa leikkaus, minulla on paljon laajempi valinta kertaa kuin jos minun piti olla tietyssä paikassa työskentelemässä tiettyinä aikoina. Jos tarvitsen pidennetyn tauon keskittyäkseen täysin takaisin, voin myös tehdä sen!

Sillä hetkellä, kun nämä edut eivät tunnu tuntevan mitään kirjoittaa kotiin, mutta nämä ovat konkreettisia etuja, jotka sinun pitäisi ehdottomasti hyödyntää.

Etätyön tekeminen – ja terveen pysyminen – on kuitenkin vaikeaa. Kannustan teitä ottamaan pysyvän terveen osan vakavasti ja ottamaan tässä olevat kohdat Deep Work -harjoittelusta WordCampsiin, aluksella, kun ajattelet, aloitat tai jatkat etätyötä.

Onko etätyö tärkeä palapelin osa päivittäisessä asialistassasi? Voit vapaasti jakaa kommentteihin.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector