5 parhaista CRM-ohjelmistotyökaluista yrityksille vuonna 2020

Menestyvän yrityksen johtaminen edellyttää, että pidät kirjaa valtavasta joukosta tehtäviä, mukaan lukien asiakassuhteiden hallinta. Jos etsit parasta tapaa käsitellä brändisi tätä osaa, on olemassa monia erilaisia ​​ohjelmistovaihtoehtoja, jotka voivat auttaa. Tässä tulee paras CRM-ohjelmisto.


CRM-ohjelmistoja on kaikenkokoisia ja -kokoisia. Jotkut alustat keskittyvät enemmän viittausten vaalimiseen, kun taas toiset keskittyvät myyntiin tai tuotteiden hallintaan. Jos sinulla on niin monipuolinen valikoima, löydät todennäköisesti vaihtoehdon, joka sopii täydellisesti yrityksesi tarpeisiin.

Tässä artikkelissa annan teille pohjamaalin paras CRM-ohjelmisto yrityksille vuonna 2020. Keskitymme viiteen suosituimpaan vaihtoehtoon ja autamme sinua rajaamaan valintaa. Mennään siihen!

Paras CRM-ohjelmisto

Viisi parasta CRM-ohjelmistovaihtoehtoa yrityksille vuonna 2020

CRM-ohjelmissa on paljon yli viisi vaihtoehtoa. Alla luetellut ovat kuitenkin joitain parhaista vaihtoehdoista monille yrityksille.

Kummallekin aloitamme hajottamalla heidän aloitussuunnitelmiensa ominaisuudet ja puhumme sitten siitä, mikä erottaa ne kukin.

(Ei erityisessä järjestyksessä)

 • Bitrix24 (www.bitrix24.com)
 • Salesforce (www.salesforce.com)
 • Tuorekaupat (www.freshworks.com)
 • Ins insight (www.insightly.com)
 • Zoho CRM (www.zoho.com/crm)

1. Bitrix24

Paras CRM-ohjelmisto: bitrix24

 • Vapaa suunnitelma: ✅ (rajoittamaton määrä käyttäjiä, CRM: n perusominaisuudet)
 • Hinnat alkaen: 19 dollaria kuukaudessa kahdelle käyttäjälle
 • Ryhmän jäsenet: rajoittamaton
 • Johtimien ja kontaktien lukumäärä: rajoittamaton
 • Asiakasprofiilien lukumäärä: rajoittamaton
 • Analytics ja raportit: vain maksetut suunnitelmat
 • Projektinhallinnan ominaisuudet: Kanban-levyt, Gantt-taulukot, ajan seuranta ja työmäärän suunnittelu

Bitrix24 antaa sinulle heti lepakon jälkeen massiivisen luettelon ominaisuuksista. Yhdistä tämä runsasan ilmaiseen suunnitelmaan ja ymmärrät, miksi tämä alusta on säännöllisesti lueteltu parhaiden CRM-ohjelmistojen joukossa.

Valitettavasti Bitrix24: n käytön aloittaminen voisi olla helpompaa. Täällä on niin monia ominaisuuksia, että oppimiskäyrä on haastavalla puolella, jopa yksinkertaisten työnkulkujen kohdalla. Tämä alusta kuitenkin loistaa, kun se tulee tuottaa johtoja, tehtävien osoittaminen ja tietojen jakaminen ryhmässäsi.

Ryhmäyhteistyön osalta Bitrix24 on yksi mielenkiintoisimmista CRM: eistä, joita olen nähnyt. Se tarjoaa runsaasti viestintä- ja projektihallintaominaisuuksia, joten voit tarkastella jaettuja kalentereita, siirtää tehtäviä ja paljon muuta.

Suurin osa parhaista CRM-ohjelmistoista tarjoaa erittäin rajalliset lähtötasot. Näin ei ole Bitrix24: n tapauksessa. Se tarjoaa lähes kaikki asiakassuhteet, projektijohtamisen ja viestinnän ominaisuudet osana ilmaista suunnitelmaa. Tätä silmällä pitäen se voi olla ihanteellinen ratkaisu sinulle, jos budjetti on tiukka.

2. Myyntivoima

Paras CRM-ohjelmisto: myyntivoima

 • Vapaa suunnitelma:
 • Hinnat alkaen: 25 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa (Salesforce Essentialsille)
 • Ryhmän jäsenet: rajoittamaton
 • Johtimien ja kontaktien lukumäärä: rajoittamaton
 • Asiakasprofiilien lukumäärä: rajoittamaton
 • Analytics ja raportit: saatavana lisäosina tai edistyneemmillä suunnitelmilla
 • Projektinhallinnan ominaisuudet: saatavana extroina tai edistyneemmillä suunnitelmilla

Kun ihmiset ajattelevat CRM: iä, Salesforce on usein ensimmäinen mieleen tuleva alusta. Tämän ohjelmiston käytön aloittaminen voi kuitenkin olla suuri haaste jopa pienille yrityksille.

Pelkästään Salesforcen ominaisuuksissa navigointi voi viedä koko päivän. Se tarjoaa omistettuja työkaluja asiakaspalveluun, myyntiin, markkinointiin, verkkokauppaan, sitoutumiseen, analytiikkaan, tuottavuuteen ja muihin. Vaikka sen valikoima on plus, voi olla vaikea löytää tarvitsemasi.

Toisin sanoen, jos etsit yhtä alustaa, joka pystyy käsittelemään kaikkea sinä heittämääsi, Salesforce on ilmeinen valinta! Se on erittäin modulaarinen palvelu, jonka avulla voit valita ja valita yrityksellesi haluamasi työkalut, joten se saa parhaan arvosanan räätälöinnissä.

Salesforce on myös ensisijainen vaihtoehto, kun kyse on myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta. Se integroituu niin moniin muihin alustoihin, on vaikea seurata niitä. Lisäksi se tarjoaa yksinkertaisen vetämällä ja pudottamalla -toiminnon asiakashallintaan ja perusteellisimpaan analyysiin kaikista testaamistaan ​​CRM: istä.

Kaiken kaikkiaan, jos etsit täydellistä CRM-pakettia ja sinulla on kunnollinen budjetti, Salesforce on vaikea vaihtoehto voittaa.

3. Freshsales

Paras CRM-ohjelmisto: tuorekaupat

 • Vapaa suunnitelma:
 • Hinnat alkaen: 12 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa (laskutetaan vuosittain)
 • Ryhmän jäsenet: rajoittamaton
 • Johtimien ja kontaktien lukumäärä: rajoittamaton
 • Asiakasprofiilien lukumäärä: rajoittamaton
 • Analytics ja raportit: saatavana edistyneemmillä suunnitelmilla
 • Projektinhallinnan ominaisuudet: käytä taulukoita seurataksesi yksittäisiä kauppoja

Toistaiseksi CRM-ohjelmistotyökalut, joista olemme puhuneet, ovat all-in-one-ratkaisuja. Tupakkamyymälä on paljon keskittyneempi vaihtoehto painottaen myyntiä.

Jälleenmyynnit integroituvat yritykseesi auttaaksesi sinua tunnistamaan ja arvioimaan viittauksia käyttäytymisensä mukaan. Voit nopeasti luoda profiileja potentiaalisille asiakkaille ja seurata, missä he ovat myyntikanavassasi.

Palvelu sisältää myös sisäänrakennetut puhelin- ja tekstiviestitoiminnot, joten sinulla on sähköpostin lisäksi muita vaihtoehtoja yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa. Lopuksi sen avulla voit seurata yksittäisten kauppojen etenemistä korttien avulla, joilla voit liikkua pöytien välillä. Tämän pitäisi olla melko helppo järjestelmä jokaiselle joukkueelle saadaksesi.

Jos etsit ratkaisua, joka on sekä helppokäyttöinen että keskittynyt myyntiin, kannattaa tutustua tähän. Freshsalesille on saatavana ilmainen taso, mutta se on niin rajoitettu, etten voi suositella sitä paitsi kokeilutarkoituksiin.

4. Insightly

Insightly

 • Vapaa suunnitelma: ✅ (kahdelle käyttäjälle)
 • Hinnat alkaen: 29 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa (laskutetaan vuosittain)
 • Ryhmän jäsenet: rajoittamaton
 • Johtimien ja kontaktien lukumäärä: rajoittamaton
 • Asiakasprofiilien lukumäärä: rajoittamaton
 • Analytics ja raportit: konfiguroitavat raportit automatisoidussa aikataulussa
 • Projektinhallinnan ominaisuudet: välitavoitteet, kalenterin synkronointi ja mukautetut prosessit

Insights keskittyy auttamaan sinua tunnistamaan ja johtamaan optimaalisia myyjiä. Kun se on ohjannut näitä asiakkaita, voit seurata heidän etenemistään myyntikanavassasi sekä kaikissa heidän ja tiimisi välisissä kontakteissa.

Voit käyttää kaikkia näitä tietoja helppokäyttöisen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta. Ins Insight antaa sinun asettaa uusia kojetauluja erityisillä mittareilla, joita haluat olla käsillä. Se tuottaa myös laadukkaita analyysiraportteja oikeuksilla ja näkyvyysasetuksilla, jotka voit määrittää ryhmäsi tarpeisiin.

Tämän lisäksi Ins insight-perussuunnitelma tarjoaa sisäänrakennetun sähköpostimarkkinointitoiminnon. Alustan avulla voit suunnitella kampanjoita ja käyttää niitä yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa.

Insights tarjoaa ilmaisen suunnitelman tuella jopa kahdelle henkilölle. Se on kuitenkin myös erittäin rajallinen toiminnallisuuden suhteen. Jos yrityksesi luottaa sähköpostimarkkinointiin ja haluat korkean mukautettavuuden, Insightly’s Plus -suunnitelma on tapa edetä.

5. Zoho CRM

Zoho

 • Vapaa suunnitelma: ✅ (kolmelle käyttäjälle, perusominaisuudet)
 • Hinnat alkaen: 12 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa (laskutetaan vuosittain)
 • Ryhmän jäsenet: rajoittamaton
 • Johtimien ja kontaktien lukumäärä: rajoittamaton
 • Asiakasprofiilien lukumäärä: jopa 10 000
 • Analytics ja raportit: valmiiksi rakennetut raporttipohjat ja mukautetut vaihtoehdot
 • Projektinhallinnan ominaisuudet: mukautetut myyntitehtävät

Zoho sisältää bannerin alla koko tuotepaketin. Sen CRM-ohjelmisto yhdistää useita niistä, mukaan lukien kyselyt, lomakkeet ja markkinointikampanjan toiminnot. Kaikista näistä “ekstroista” huolimatta se pystyy edelleen tarjoamaan käyttöliittymän, joka on helppo noutaa (vaikka se näyttää vähän vanhentuneelta).

Yksi Zoho CRM: n tärkeimmistä eduista on sen joustava hinnoittelu. Kuten nyt tiedät, suurin osa muista vastaavista työkaluista alkaa huomattavasti korkeammista hinnoista. Vakio-suunnitelman avulla pääset johtamaan pisteet, sähköpostianalyysit, mukautetut työnkulut, yhteysryhmät, lomakkeet ja mukautetut raportit ja kojetaulut. Jotkut edistyneemmistä suunnitelmista tarjoavat myös pelaamisvaihtoehtoja joukkueille, joita on yllättävän hauskaa käyttää (vaikkakaan ei ehkä kannata maksaa ylimääräistä).

On myös ilmainen vaihtoehto, joka tukee jopa kymmentä käyttäjää. Tämän suunnitelman avulla voit käyttää Zohoa myyntitehtävien, tapahtumien, puhelulokien ja muistiinpanojen kirjaamiseen. Lisäksi se voi myös auttaa sinua hallitsemaan sosiaalisen median tilejäsi. Vaikka siinä ei ole monia edistyneitä ominaisuuksia, se tukee silti suhteellisen suuria ryhmiä ja on vakaa valinta.

Mitä etsiä valittaessa paras CRM-ohjelmisto

CRM-ohjelmistotoiminnoissa on paljon erilaisia ​​ominaisuuksia. Se on vain loogista, koska kaksi yritystä eivät ole täysin samoja ja sinulla voi olla erilaiset prioriteetit kuin muilla omistajilla.

Tässä mielessä tässä on ominaisuuksia, joista parhaat CRM-ohjelmistotyökalut eivät voi puuttua:

Helppo hyväksyminen
Monet yritykset ovat päivittäisessä toiminnassa riippuvaisia ​​suuresti CRM-järjestelyistä. Se vaatii ryhmäsi siirtymistä uudelle alustalle, oppimiskäyrän läpikäynnin ja saavuttamisen pisteeseen, jossa koet lisääntynyttä tuottavuutta. Prosessin tulisi olla mahdollisimman lyhyt, joten haluat alustan, joka on helppo noutaa.
Integrointi kolmansien osapuolien palveluihin
Nykyaikaiset yritykset luottavat usein useisiin verkkoalustoihin. Voit esimerkiksi käyttää yhtä työkalua sähköpostissa, toista sisäiseen viestintään ja toisen työkalua myyntiin. Paras CRM tarjoaa mahdollisimman monta integrointivaihtoehtoa, jotta voit vetää tietoja jokaiselta kanavalta.
Perusteelliset raportit
CRM-ohjelmiston avulla sinun pitäisi voida luoda ja käyttää raportteja, jotka tarjoavat yleiskuvan yrityksesi suorituskyvystä. Nämä tiedot ovat avainasemassa prosessien parantamisessa, jotta voit hankkia ja muuntaa enemmän liidejä.
Projektinhallinta
Kun otetaan huomioon kaikki nykyaikaiset CRM-paketit, on vain loogista, että ne auttavat myös seuraamaan ja järjestämään erilaisia ​​tehtäviä. Joidenkin palveluiden avulla voit seurata aikaa, määrittää projekteja tietyille ryhmän jäsenille, arvioida suorituskykyä ja paljon muuta.
Räätälöinti
Erityisesti CRM: n tulisi olla muokattavissa ja mukautettavissa mahdollisimman monentyyppisiin yrityksiin. Se on pitkä tilaus, mutta alla olevat ohjelmistovaihtoehdot varmasti toimittavat tässä suhteessa.

Tämän lisäksi on kysymys myös kustannuksista. Ihannetapauksessa haluat CRM-ohjelmistosi kasvavan yrityksesi kanssa. Tämä tarkoittaa, että lähtöhintojen ei pitäisi olla kohtuuttomia, joten jopa uudet tuotemerkit voivat hypätä sisään molemmilla jaloilla.

Parhaan CRM-ohjelmiston valitseminen yrityksillesi vuonna 2020

Navigointi CRM-ohjelmistojen maailmassa on hankalaa. Suurin osa näistä alustoista heittää sinulle niin monia ominaisuuksia, että voi olla vaikeaa rajata valintasi. Tässä ovat suosittelemasi käyttöympäristöt yrityksesi prioriteetin perusteella:

 • ⭐ # paras kokonaisuutena CRM: lle, joka tarjoaa all-in-one-ratkaisun melkein kaikille yrityksille, et voi mennä pieleen Myyntivoima.
 • �� # ilmainen valinta Jos haluat käyttää mahdollisimman monta ominaisuutta ilmaiseksi, Bitrix24 pitäisi olla sinun vaihtoehtosi.
 • �� # vaihtoehtoja Jos sinulla on vaihtoehtoisia tavoitteita, voit testata: Freshsales myynnin integroimiseksi, Insightly heidän parhaasta sähköpostimarkkinointitoiminnastaan ​​ja helposti muokattavista raporteista, Zoho CRM halvoille tarjouksilleen keskittyen sosiaalisen median asiakashallintaan.

Tässä on toinen rinnakkainen katsaus CRM-ohjelmistoihin, joita käsittelemme:

Paras CRM-ohjelmisto

Bitrix24
Myyntivoima
Freshsales
Insightly
Zoho CRM

Vapaa suunnitelma
Aloitushinta19 dollaria / kaksi käyttäjää / kuukausi25 dollaria / käyttäjä / kuukausi12 dollaria / käyttäjä / kuukausi29 dollaria / käyttäjä / kuukausi12 dollaria / käyttäjä / kuukausi
# ryhmän jäsenistäRajoittamatonRajoittamatonRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
# Johtojen / yhteystietojen lukumääräRajoittamatonRajoittamatonRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
AsiakasprofiilitRajoittamatonRajoittamatonRajoittamatonRajoittamatonJopa 10 000
Analytics ja raportitRajoittamatonSaatavana lisäosina tai edistyneiden suunnitelmien kanssaSaatavana edistyneemmillä suunnitelmillaKonfiguroitavat raportit automatisoidusta aikataulustaValmiit raporttipohjat ja mukautetut asetukset
ProjektinhallintaKanban, Gantt-kaaviot, ajan seuranta ja työmäärän suunnitteluSaatavana lisäosina tai edistyneiden suunnitelmien kanssaPöydät ja vedä ja pudota -kortitVälitavoitteet, kalenterin synkronointi ja mukautetut prosessitMuokatut myyntitehtävät

Onko sinulla kysyttävää CRM-ohjelmistosta? Kysy alla olevasta kommenttiosasta!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map