5 parhainta tapaamisen aikataulutusohjelmistoa yrityksellesi vuonna 2020

Kuntosalin henkilökohtainen valmentaja tarvitsee tavan varata istuntoja asiakkaiden kanssa. Lääkäri tarvitsee tapaa suunnitella potilaiden tarkistukset. Useimmat yritykset tarvitsevat jonkin verran tapoja saada sisäisiä kokouksia kirjoista – ja kaiken täytyy olla automatisoitu �� kalentereilla remin, muistutuksilla and ja muulla. Siksi tänään Haluamme hahmotella ja vertailla parasta tapaamisen aikataulutusohjelmistoa saatavilla siellä.


Tämä ohjelmisto poistaa tarpeesta tylsää sähköpostia ja puheluita. Voit suorittaa tapaamisten varaamiseen reaaliaikaisen aikataulun sekä muita hienoja toimintoja, kuten maksujen kerääminen asiakkailta.

Paras tapaamisen aikataulutusohjelmisto

Mitä kannattaa etsiä parhaasta tapaamisen ajoitusohjelmistosta?

�� Kohtuullinen hinnoittelu
Ensimmäiset asiat ensin. Jotkut tapaamisen aikataulutusohjelmat ovat aivan liian kalliita. Löydät useita halvempia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat silti joitakin markkinoiden parhaimmista ajoitustyökaluista.
�� Yksinkertaisuus tai monipuolisuus, jota organisaatiosi tarvitsee
Jotkut yritykset vaativat vahvoja brändäysvaihtoehtoja ja työkaluja maksujen vastaanottamiseksi useille organisaation työntekijöille. Muut yritykset tarvitsevat yksinkertaisen työkalun sisäisten kokousten nopeaan suunnitteluun. Selvitä, mikä ohjelmisto sopii sinulle.
Aikataulu organisaatio
Tämä sisältää visuaaliset kalenterit yksilöille. Sinun pitäisi pystyä määrittämään aikataulusi ja estämään tiettyjä alueita tarvittaessa. Vedä ja pudota -aikataulu on hyödyllinen myös.
�� Kalenterin koordinointi
Kaikista organisaatiosi aikatauluista tulisi olla yhteys aikataulujen muuttamisesta muiden ihmisten kalenterien tarkistamiseen. Voit myös haluta ominaisuuksia linkittää asiakaskalentereihin jakamista ja vientiä varten.
⚙️ Mukautusvaihtoehdot vastaamaan yrityksesi ilmettä
Brändäys on tärkeä, joten tapaamisohjelmien ulkoasun ei pitäisi olla erilainen. Tämä pätee erityisen hyvin, jos aiot tehdä aikatauluja yrityksen ulkopuolella olevien ihmisten kanssa – kuten henkilökohtaisen koulutuksen asiakkaat tai salonki-asiakkaat.
�� Vaihtoehdot maksujen vastaanottamiseen ja pakettien tai palveluiden myyntiin
Myykö mikropanimo yrityksesi lippuja työpajoihin tai luokkiin? Onko joogastudion varauskursseja säännöllisesti? On fiksu kerätä maksu etukäteen. Joillakin näistä työkaluista on jopa vaihtoehtoja myydä esimerkiksi jäsenyyksiä.
�� Kutsu, muistutus ja seuranta
Tähän sisältyy automaattinen viestijärjestelmä, joka lähettää vuorovaikutteisia kutsuja ja muistutuksia. Kutsujen pitäisi antaa ihmisille mahdollisuus lisätä kokouksia omiin kalentereihinsa. On myös hienoa nähdä useita viestivaihtoehtoja, kuten teksti, sähköposti tai jopa sosiaalinen media.
�� Lomakkeet asiakkaille varauksen aikana
Tämä auttaa keräämään asiakastietoja ennen tapaamista. Esimerkiksi lääkäri saattaa haluta tietää vakuutuksista ja henkilökohtaisista tiedoista.
⏲️ Ehdotukset määräaikoiksi, joista ihmiset voivat äänestää
Jotkut parhaista tapaamisen aikataulutusohjelmistoista tarjoaa äänestysjärjestelmät nähdäksesi mikä päivämäärä toimii parhaiten ryhmälle.
�� Mobiiliversiot
Organisaatiosi ihmiset eivät aina ole toimistossa. Varmista, että tapaamisaikataulu-ohjelmisto sisältää mobiilisovelluksia, jotka todella toimivat.
�� Henkilökohtaiset kojetaulut
Työntekijöiden ja asiakkaiden kojetaulut tarjoavat yleensä luettelot tulevista tapaamisista, peruutusvaihtoehdot ja mukautusasetukset, kuten profiilikuvat.

Viisi parasta tapaamisen aikataulutusohjelmistovaihtoehtoa

Acuity-aikataulutpiirrellä10to8AppointmentPlusScheduFlow
Alkuhinta (kuukaudessa)Ilmaiseksi ja 15 dollariaIlmaiseksi ja 4 dollariaIlmaiseksi ja 9,6 dollaria$ 49$ 29.95
Tekstiviestikutsut ja muistutukset?JooEiJooJooEi
Äänestys parhaimpana päivänä?EiJooEiEiEi
WordPress- ja kalenterintegraatiot?JooJooJooJooJoo

1. Acuity-aikataulut (Acuityscheduling.com)

Acuity verkossa

Acuity-ajoitus on melko mahdollisesti suosituin tapaamisaikataulu, koska sitä voidaan käyttää monilla aloilla.

Se toimii online-varausapulaisena, joten aikataulu on avoinna asiakkaille ja muille työntekijöille kaikkina aikoina. Reaaliaikainen saatavuutesi näkyy aikataulussa, samoin kuin vaihtoehdot maksujen vastaanottamiselle, ajoittamiselle ja tiettyjen kalenteriosien estämiselle.

Kokonaiskustannukset ja hinnasuunnitelmat

Yksi Acuity-ajoituksen parhaista osista on hinnoittelu. Sinulla ei ole vain mahdollisuus seitsemän päivän ilmaiseen kokeiluversioon, mutta saatavilla on myös ilmainen suunnitelma:

 • Ilmaistarjoussuunnitelma – 0 dollaria kuukaudessa kalenterille, jonka asiakasohjelma on itsenäinen ja jolla tarjotaan rajoittamattomia tapaamisia ja palveluita.
 • Kehittyvä suunnitelma – 15 dollaria kuukaudessa kaikesta edellisestä suunnitelmasta ja edistyneemmistä ominaisuuksista, kuten automaattinen aikavyöhykkeen muuntaminen, kalenterin mukauttaminen, lukuisat integraatiot ja mahdollisuus upottaa aikataulu verkkosivustollesi.
 • Kasvaussuunnitelma – 25 dollaria kuukaudessa kaikille aiemmissa suunnitelmissa, tekstiviestimuistutuksille, maksusuunnitelmille ja jäsenyyksille sekä muille myyntimahdollisuuksille esimerkiksi lahjakorteille ja tapaamispaketeille.
 • Voimanpesäsuunnitelma – 50 dollaria kuukaudessa kaikille aiemmissa suunnitelmissa, useille aikavyöhykevaihtoehdoille useille työntekijöille, mukautetulle sovellusliittymälle pääsy, HIPAA-vaatimustenmukaisuus ja Acuity-tuotemerkin poistaminen.

Helppo käyttö ja luotettavuus

Acuityn ihmiset ovat ylpeitä helppokäyttöisyydestä. Aikataulu ei vain ajoa kaikkia 24 tuntia päivässä, vaan suurin osa pääominaisuuksista on jo määritetty heti laatikosta. Tähän sisältyy vaihtoehtoja, kuten muistutusviestit ja asiakasohjelma. Integroinnit on määritettävä yksi kerrallaan, jotta niihin sisältyisivät sovellukset tai lisäosat integraatioille, kuten iCloud, Google Calendar ja MailChimp. Ne ovat kaikki helppo aktivoida.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Kaunis reaaliaikainen aikataulu mukautetuilla tuotemerkkityökaluilla.
 • Aikataulu rajattomilla tapaamisilla ja palveluilla.
 • Automatisoidut teksti- ja sähköposti-muistutukset ja muut viestit.
 • Sinulla on useita vaihtoehtoja tuotteiden ja palveluiden myynti. Jotkut näistä sisältävät maksusuunnitelmat, tilaukset, jäsenyydet ja lahjakortit.
 • Integrointi pitkän työkaluluettelon kanssa, kuten Google Calendar, iCloud, Outlook.com, Office 365, Freshbooks, Mailchimp ja Pipedrive.
 • Järjestä palvelut ryhmätapahtumina, työpajoina tai luokkina.
 • Sisällytä lisävarusteiden tai vinkkien valinnaiset kentät.
 • Saat tarkennettua raportointia suorituskyvystä, poissaoloista ja kaikista tapaamisista.

Siirry Acuity-aikatauluun

2. piirrellä (Doodle.com)

piirrellä

Doodle on saavuttanut suosionsa henkilökohtaisena ja liiketoiminnan suunnittelijana, jolla on ainutlaatuinen kyky pyytää ihmisiä äänestämään tietyillä päivämäärillä, jotka saattavat olla hyödyllisiä kokoukselle. Joten tapaamisen luoja ehdottaa tiettyjä aikoja ja päivämääriä, kutsuu organisaation ihmisiä (tai ystäväryhmää) valitsemaan lopullisen valinnan äänten perusteella. Tämän jälkeen voit vahvistaa kaikkien osallistujien ajankohdan ja asettaa sen heidän kalenteriinsa.

Kokonaiskustannukset ja hinnasuunnitelmat

Doodlella on ilmainen henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu suunnitelma, mutta monet pienet organisaatiot saattavat pystyä hyödyntämään myös ilmaista hinnoittelua. Ainoa ilmainen kokeilu on maksettuja suunnitelmia, ja se kestää 14 päivää. On myös syytä mainita, että Doodlella on vain vuosittainen hinnoittelu.

Tässä ovat hinnasuunnitelmatarjoukset:

 • Vapaa suunnitelma – 0 dollaria perusaikatauluun, piilotettuihin merkinnöihin ja kalenterin yhdistämismahdollisuuteen. Ilmaista suunnitelmaa tuetaan mainoksilla, ja voit käyttää kalentereita verkkoselaimen tai mobiilisovellusten kautta.
 • Aloitussuunnitelma – 48 dollaria vuodessa yhdelle käyttäjälle, kaikki ilmaisessa paketissa, vienti, lisäkentät, muistutukset, kutsut ja ei sovelluksen mainoksia.
 • Pro-suunnitelma – 72 dollaria vuodessa yhdelle käyttäjälle kaikesta muista suunnitelmista, mukautetusta tuotemerkinnästä, mukautetusta aliverkkotunnuksesta, järjestelmänvalvojan tileistä. Saat myös joitain laskutyökaluja, laskutusta ja asetuksia 1: 1 -kokouksiin.
 • Tiimisuunnitelma – 180 dollaria vuodessa viidelle käyttäjälle kaikesta muusta suunnitelmasta + prioriteettituki, usean käyttäjän hallinta ja Doodle Bot for Slack.

Helppo käyttö ja luotettavuus

Doodle luotiin yksinkertaistamaan ajoitusprosessia huomattavasti. Ja juuri sen kehittäjät ovat tehneet. Monet organisaatiot ovat huomanneet, että muut kalliimmat aikataulut ovat aivan liian monimutkaisia ​​yksinkertaiselle kalenterille. Doodle on valmis mobiilikäyttöön, se on täydellinen monentyyppisille yrityksille, ja siinä on tuo hieno ominaisuus, jonka avulla ihmiset voivat äänestää parhaita aikoja kokoukselle..

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Äänestysjärjestelmä, joka kehottaa kaikkia ryhmäsi tai organisaation jäseniä määrittelemään parhaat aikansa kokoukselle tai tapahtumalle.
 • Räätälöity tuotemerkki yhdessä joidenkin suunnitelmien kanssa.
 • Android- ja iOS-sovellukset mobiilisuunnitteluun. Automaattinen kalenterin synkronointi tapahtumien päättämiselle.
 • Kalenterikutsut, päivitykset ja muistutukset.
 • Mahdollisuus nähdä, puuttuuko kukaan äänestämisestä.
 • Vienti jakaa tulokset.
 • 1: 1 -kokoustyökalut, joiden avulla voidaan jakaa saatavuus ja löytää nopeasti oikeat ajat kahden ihmisen välillä.
 • PayPalin ja luottokorttien laskutusvaihtoehdot. Voit myös lähettää laskuja.
 • Lisäasetukset järjestelmänvalvojan tileille, useiden käyttäjien hallinnalle ja mukautetun aliverkkotunnuksen saamiselle.

Siirry Doodleen

3. 10to8 (10to8.com)

10to8

10to8 on yksi parhaista tapaamisen aikataulutusohjelmistoista ja syystä. Ensinnäkin on saatavana ilmainen suunnitelma ohjelmiston testaamiseksi ja mahdollisesti käyttämiseksi sitä pienemmille yrityksille.

Useita henkilöstön sisäänkirjautumisia on saatavana, ja saat kauniin kalenterin hallintapaneelin, joka synkronoidaan työkalujen, kuten Google-kalenterin, PayPalin ja muiden kanssa. Sijoita varausmoduuli verkkosivustollesi ja hyödynnä joitain mielenkiintoisia ominaisuuksia poissaolojen estämiseksi.

Kokonaiskustannukset ja hinnasuunnitelmat

Ilmainen suunnitelma saattaa toimia vain joillekin aloittelijoille ja pienille yrityksille. Voit myös testata ilmaisen kokeilujakson ja päivittää tarvittaessa yhdeksi kuukausisuunnitelmista:

 • Vapaa suunnitelma – 0 dollaria kalenteriaikataulusta, tekstiviestit, 100 tapaamista kuukaudessa, kaksi sisäänkirjautumista ja online-asiakastuki.
 • Perussuunnitelma – 9,6 dollaria kuukaudessa kaikesta Free Plan -sovelluksesta sekä muokattavasta kalenterista ja ajoittamisesta.
 • Kasvaussuunnitelma – 20 dollaria kuukaudessa kaikille aiempien suunnitelmien ominaisuuksille, 300 tapaamista kuukaudessa, kolme henkilöstön sisäänkirjautumista, tekstiviestien mukauttaminen ja sekä puhelin- että online-tuki.
 • Isompi liiketoimintasuunnitelma – 40 dollaria kuukaudessa kaikille aiemmissa suunnitelmissa, 600 tapaamista kuukaudessa, kuusi henkilöstön sisäänkirjautumista, HIPAA-työkalut ja allekirjoitettu BAA.
 • Yrityssuunnitelma – Suunnitelma on täysin muokattavissa kuukausittain tarvittavien tapaamisten perusteella ja jos haluat lisäominaisuuksia. Ota tarjous 10to8: lta.

Voit myös maksaa vuosittain halvemmasta hinnoittelusta.

Helppo käyttö ja luotettavuus

10to8 integroituu WordPressin ja Facebookiin, jotta aikataulusi olisi verkossa asiakkaille. Kalenteri on määritetty melko paljon heti laatikosta, ja voit tuoda ja viedä tapaamisia Google-kalenterin avulla. Mobiilisovellukset ovat hienoja ihmisille, jotta ne voivat katsella kalentereita tien päällä. Aikataulusi päivitetään aina reaaliajassa, jotta et kaksinkertaista kirjaa.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Älykkäät teksti- ja sähköpostimuistutukset lähetetään, jotta voit vähentää poissaolojen määrää huomattavasti.
 • Ilmainen asiakasvaraussivusto.
 • Kalenterissa on keskusteluruutu, jonka avulla voit puhua muiden toimistosi työntekijöiden kanssa.
 • Integrointi WordPressin, Facebookin, Google-kalenterin ja monien muiden kanssa.
 • Hyväksy maksut PayPalin kautta.
 • Useita räätälöintityökaluja, joiden avulla kalenterisi sopivat organisaation tuotemerkkiin.
 • Useita henkilökunnan kirjautumisia ja kojetauluja, joten sinun ei tarvitse jakaa omaa sisäänkirjautumistasi.
 • Tuki rajoittamattomalle tekstiviestille. Voit jopa mukauttaa näitä tekstiviestimuistutuksia joihinkin suunnitelmiin.

Siirry kohtaan 10to8

4. AppointmentPlus (Www.appointmentplus.com)

nimitys plus

AppointmentPlus-hankkeen taustalla oleva idea on, että voit aloittaa tapaamisten ajoittamisen, kun yrityksesi on pienempi, ja sitten skaalata tehokkaampiin työkaluihin sen kasvaessa. AppointmentPlus tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettuja ratkaisuja yhdessä yritysvaihtoehdon kanssa.

Joustavuus ja skaalautuvuus ovat avain AppointmentPlus-ohjelmassa, joten se on ehdottomasti alkuun tulevien tapaamisten aikataulutusohjelmisto vakaville yrityksille. Kyllä, Doodlen kaltainen ratkaisu on tyylikäs ja helppo, mutta tämä on tehohoitojaikataulu, joka on räätälöity kaikentyyppisille yrityksille.

Kokonaiskustannukset ja hinnasuunnitelmat

AppointmentPlus ei ole halvin tapaamisaikataulu, mutta ohjelmisto on täynnä ominaisuuksia. Paitsi, että myös hinnoittelusuunnitelmat on tehty joustavuudeksi yrityksesi laajentuessa.

Ilmaisia ​​kokeiluja ei ole saatavilla, mutta AppointmentPlus tarjoaa demoja tapaamisten aikataulutusohjelmistosta.

Tässä ovat suunnitelmat:

 • Pronssisuunnitelma – 49 dollaria kuukaudessa yksilöille ja pienemmille joukkueille. Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten useita järjestelmänvalvojia, tapahtumien ajoittamista, maksuja, verkkosivustojen ja Facebook-integraatioita, tekstiviestimuistutuksia ja sähköposti-ilmoituksia.
 • Hopea suunnitelma – 69 dollaria kuukaudessa aloittelijoille ja pienille joukkueille, jotka tarvitsevat enemmän toimintoja. Ominaisuuksiin sisältyy kaikki edellisestä suunnitelmasta, interaktiiviset ilmoitukset, palvelun aikataulun poikkeukset, henkilöstön profiilin jakaminen ja henkilöstösuodattimet.
 • Kultasuunnitelma – 99 dollaria kuukaudessa vakiintuneille yrityksille, joilla on suurempi esikunta. Saat kaikki ominaisuudet aikaisemmista suunnitelmista, IP-osoitteiden rajoitukset, lisää tapaamiskenttiä, malleja, huoneiden jakamista, useita tapaamisia aikaväleissä ja analytiikkaa.
 • Platinum-suunnitelma – 199 dollaria kuukaudessa pienille yrityksille. Ominaisuuksiin sisältyy kaikki aikaisemmista suunnitelmista, omistettu tilivastaava, lisää käyttäjäprofiileja, suuri määrä tapaamisia, mukautetut kentät, sijaintiominaisuudet, alipalvelut, sijaintityökalu ja paljon muuta.
 • Yrityssuunnitelma – Suunnitelma on mukauttanut hinnoittelua joillekin maailman suurimmista organisaatioista. Saat kaikki ominaisuudet, mukaan lukien muut tarvittavat mukautukset.

Helppo käyttö ja luotettavuus

Verrattuna joihinkin muihin tapaamisen aikataulu-ohjelmistoihin, AppointmentPlus-ohjelmalla on jyrkkä oppimiskäyrä. Se on kuitenkin parasta ryhmille, joissa on tietotekniikan ammattilaisia ​​tai kehittäjiä, jotka haluavat hallita järjestelmää. Paitsi, että koko ohjelmisto on luotettava ja joustava omien yritystarpeidesi kanssa. Se on tarkoitettu yrityksille, jotka tarvitsevat skaalata ja tehdä ominaisuuksien säätöjä – ei yrityksille, joille sopii yksinkertainen aikataulu.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Räätälöidyt aikatauluratkaisut eri toimialoille, kuten koulutus, logistiikka ja terveydenhuolto.
 • Tehokas aikataulu, jonka avulla asiakkaat voivat varata tapaamiset milloin tahansa.
 • Työkalut varausten linkittämiseen sähköpostimarkkinointiin ja sosiaalisen median viesteihin. Kutsujen ja muistutusten sähköposti- ja teksti-ilmoitukset.
 • Jotkut lujimmista raportoinneista, jotka löydät tapaamisen aikataulusta. Jotkut tilastot sisältävät no-show hinnat ja tuotteiden ostosuuntaukset.
 • Kolmansien osapuolien integroinnit sovelluksiin, kuten Mailchimp, Google ja iContact.
 • Erinomainen hintarakenne varmistaa, että yrityksesi skaalautuu oikein.
 • Maksunkäsittely.
 • Ylimääräiset tapaamiskentät ja muokattavat kentät joissain suunnitelmissa.
 • Nopea integraatio sekä WordPress-sivustosi että Facebookin kanssa.

Mene AppointmentPlus

5. ScheduFlow (Www.duoserve.com/scheduling-software)

scheduflow

Duoserve on yritys, joka myy pilvien tuottavuusohjelmistoja, joista toinen on tarkoitettu ajallaan ja osallistumiselle, kun taas toinen on tarkoitettu tapaamisaikatauluille. Tapaamisaikataulu on nimeltään ScheduFlow. Se on yksi parhaista tapaamisten aikatauluista käsityön poistamiseksi ja palkkioiden maksamiseksi palveluiden myynnistä ja keikojen varaamisesta.

Nimityksiä, neuvotteluja ja kokouksia tuetaan kaikki ScheduFlow-palvelun avulla, ja voit hallita työntekijöitä jopa määrittämällä tehtäviä ja ajoittamalla vuoroja. Kaiken kaikkiaan se on erittäin visuaalinen tapaamisen aikataulutusohjelmisto, jossa on joitain lisätyökaluja asiakkaiden organisointiin ja etsimiseen.

Kokonaiskustannukset ja hinnasuunnitelmat

ScheduFlow-hinnoittelu on lueteltu kuukausittain ja vuosittain. Parempi arvo tulee läpi, jos maksat vuoden etukäteen. ScheduFlowista ei ole ilmaista versiota, mutta 30 päivän ilmainen kokeilu antaa sinulle aikaa testata se.

Hinnasuunnitelmat sisältävät seuraavat:

 • Aloitussuunnitelma – 29,95 dollaria kuukaudessa täydellisestä käyttöoikeudesta, rajoittamattomista tapaamisista, rajattomista asiakkaista, kahdesta tietokoneesta, 20 kalenterista ja ilmaisesta sähköpostituesta.
 • Suosituin suunnitelma – 52,95 dollaria kuukaudessa kaikesta edellisestä suunnitelmasta, viidestä tietokoneesta, 50 kalenterista ja ilmaisesta puhelin- ja sähköpostituesta.
 • Yrityssuunnitelma – 189,95 dollaria kuukaudessa kaikelle aiemmissa suunnitelmissa, 25 tietokoneelle ja 250 kalenterille.

Helppo käyttö ja luotettavuus

ScheduFlow on melko helppo asentaa, ja keskivertokäyttäjän pitäisi pystyä oppimaan käyttöliittymä muutamassa päivässä tai jopa tunneissa. Se on myös erittäin muokattava ohjelmisto, joka voi toimia monilla aloilla ja yrityksissä. Asiakastuen asiakirjat ovat melko harvat, joten on hyvä, että ScheduFlowin suorittamiseen ei tarvita kokeneempaa teknistä tietämystä. Ohjelmiston suunnittelu näyttää kuitenkin hieman vanhentuneelta. Tämä voi johtua siitä, että osa ohjelmistosta toimii alkuperäisenä työpöytäsovelluksena, kun taas monet ihmiset ovat tottuneet työskentelemään ensisijaisesti tyylikkäissä pilvialustoissa.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Visuaalinen resurssien hyödyntäminen ja tiedot siitä, mikä työntekijäsi on varannut eniten tai vähiten asiakkaita.
 • Aikataulussa on vetämällä ja pudottamalla -työkalu kokousten liikkumiseen ja ajoittamiseen.
 • Voit sallia tai kieltää kaksinkertaisen varauksen.
 • Kalenterinäkymäsi on täysin muokattavissa. Sama voidaan sanoa työntekijöiden kalentereista.
 • Siinä on hakupalkki asiakkaiden ja heidän tapaamistensa nopeaan löytämiseen.
 • Aikatauluja voi katsella millä tahansa laitteella.
 • Hallinnoi työntekijöitä osoittamalla tiettyjä tehtäviä tai ajoittamalla vuoroja henkilöstölle.
 • Kerää asiakkaidesi maksut nimitysmoduulin kautta.
 • Määritä yksilölliset värit, tarrat ja tilat kaikille tapaamisille.
 • Alkuperäisen ja pilviohjelmiston yhdistelmä tarkoittaa, että saat entistä ominaisuuksellisemman ja tehokkaamman ohjelmiston.

Siirry ScheduFlow-sivustoon

Minkä valitset parhaan tapaamisen ajoitusohjelmiston?

Acuity-aikataulutpiirrellä10to8AppointmentPlusScheduFlow
Alkuhinta (kuukaudessa)Ilmaiseksi ja 15 dollariaIlmaiseksi ja 4 dollariaIlmaiseksi ja 9,6 dollaria$ 49$ 29.95
Tekstiviestikutsut ja muistutukset?JooEiJooJooEi
Äänestys parhaimpana päivänä?EiJooEiEiEi
WordPress- ja kalenterintegraatiot?JooJooJooJooJoo

Sinulla on runsaasti tapaamisohjelmistoja, joista valita, joten toivottavasti tämä auttoi kaventamaan valintaa markkinoiden parhaaksi tapaamisohjelmaksi..

Väittäisimme, että Acuity-ajoitus on paras monipuolinen ohjelmisto. Doodle on yksinkertaisin (ja halvin), ja 10to8: ssa on uskomattomia integraatioita. Pidämme AppointmentPlus -yrityksestä yrityksesi suurentamisessa, kun taas ScheduFlow tarjoaa huippuluokan mukautusvaihtoehtoja.

Jos sinulla on kysyttävää tässä esitellystä parhaasta tapaamisen ajoitusohjelmistosta, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map