5 parasta verkkokaupan “alustaa”, joita verrataan ja arvioidaan (2020)

Etsitään kaupastasi parhainta verkkokauppaalustaa? Se on iso päätös, ja sillä tulee olemaan pitkäaikainen vaikutus yrityksesi etenemiseen.


Se on myös vaikea päätös, jossa on paljon harkitsevia muuttujia. Tarkoitan, että parhaan verkkokauppaalustan valitseminen on tavallaan kuin parhaan auton valinta … ��️

Tänään autamme sinua tässä! Seuraava on perusteellinen vertailu markkinoiden parhaista verkkokaupan alustoista.

�� Tämä opas auttaa sinua löytämään parhaan verkkokauppaalustan yksilöllisiin tarpeisiisi. Aiomme tarkastella useita ominaisuuksia ja ominaisuuksia, joita verkkokaupan johtajat tarjoavat, ja huomauttaa sitten, mikä on paras verkkokaupan alusta erilaisille käyttäjille.

Paras verkkokauppaympäristö

Of Sisällysluettelo:

 • Kierros 1: Kuka voittaa suosiokilpailun?
 • Kierros 2: Ominaisuudet
 • Kierros 3: Saatavana olevat mallit
 • Kierros 4: asiakastuki
 • Kierros 5: Helppokäyttöisyys
 • Kierros 6: Hinnoittelu
 • Lopullinen tuomio

Parhaat sähköisen kaupankäynnin alustan kilpailijat

Valitessani lopullista kokoonpanoa olen päättänyt keskittyä pariin tekijään: suosio, yleinen maine, ominaisuudet, asiakaspalvelu, hinnoittelu ja helppokäyttöisyys – kaikki perustuvat alustaviin testeihin ja aikaisempaan kokemukseeni alustoista.

Aiomme tarkastella seuraavia parhaita verkkokauppaalustoja:

 1. Shopify (www.shopify.com)
 2. WooCommerce (woocommerce.com)
 3. BigCommerce (www.bigcommerce.com)
 4. Magento (magento.com)
 5. Wix eCommerce (www.wix.com/ecommerce/)

Entä kaikki muut yritykset, jotka ovat siellä?

Okei, joten ensimmäinen asia, joka jokainen tajuaa aloittaessaan parhaan verkkokauppapaikan etsimistä seuraavalle projektille, on ohjelmien yleinen runsaus näillä markkinoilla. Jos et ole ajan tasalla aiheesta, jotta voisit vain osoittaa sinulle kuinka hullu se on, tässä ovat kaikki alustat, joita pidän parhaan verkkokaupan alustan otsikkona:

 • Wix, Shopify, WooCommerce, BigCommerce, Magento, Jimdo, LemonStand, Volusion, OpenCart, osCommerce, Spark Pay, 3dcart, Big Cartel, Squarespace, Selz, Gumroad, Storenvy, Weebly, E-junkie, SendOwl, Ecwid, X-Cart, PrestaShop, FoxyCart, ZenCart, MoonFruit.

Ne ovat kaikki suosittuja verkkokauppaalustoja, joilla kaikilla on yhteisöt ja omistautuneet käyttäjät. Ja tietysti he kaikki kutsuvat itseään markkinoiden parhaaksi verkkokauppaympäristöksi … mutta luulen, että asiat ovat vain ��

Silti, kun rakennamme tämänkaltaista vertailua, meidän on kavennettava asioita niin, että ne ovat helposti sulavia ja keskittyvät todellisiin alan johtajiin. Tätä mitä täällä tehdään.

Kierros 1: Kuka voittaa suosiokilpailun?

Vaikka Shopify on todennäköisesti etunimi, jota useimmat ihmiset ajattelevat kuuleessaan "verkkokauppa", Verkkokaupan tilan todellinen johtaja on WooCommerce (kaavio Visualizer).

Tämä on BuiltWith.com-tiedot ja näiden lukumäärien mukaan WooCommerceilla on ~ 25%: n markkinaosuus kaikkialla verkossa. Tarkoittaako tämä, että WooCommerce on kenties todellakin paras verkkokauppapaikka heistä kaikista? Asiat eivät ehkä ole niin yksinkertaisia.

Riippumatta siitä, mitä juuri sanoin, suosiokilpailun voittajan ilmoittaminen ei ole oikeastaan ​​yhtä suoraviivaista kuin miltä se näyttää. Vaikka WooCommerce onkin siellä eniten käytetty verkkokaupan alusta, onko se myös suosituin hienojen lasten keskuudessa?

Nopea vilkaisu Google Trends -palveluun viimeksi kuluneiden viiden vuoden aikana – minkä myönnän, että se ei ole sataprosenttinen oivalluksen lähde – voimme nähdä pari mielenkiintoista:

Ensinnäkin siitä huolimatta, että WooCommerce on ensimmäinen markkinaosuus, se ei ole voittaja Googlen mittarissa "kiinnostus ajan myötä". Se on ollut Shopififtin takana (pitää tällä hetkellä kruunua) ja on niska-niska Magenton kanssa (johtaja 2014).

Kun pienennämme hiukan, voimme nähdä, että Magento on hallinnut verkkokaupan tilaa paremman vuosikymmenen ajan, kun Shopify pystyy ohittamaan sen vuoden 2014 ympäri ja WooCommerce vetämään Magentoa eteenpäin ~ 2017.

Google Trends -kaavio vuodesta 2004

* Emme sisällyttäneet Wix-verkkokauppaa, koska on mahdotonta erottaa ihmisiä, jotka etsivät yleistä Wix-verkkosivustojen rakentajaa, ja sen verkkokaupan toimintoja.

Okei, mutta mitä tämä kertoo meille?

Jokaisella on oma tapa tarkastella Google Trends -palvelua, mutta mielessä on pidettävä Googlen omaa "kiinnostus ajan myötä" tieto liittyy vain hakutermin suosioon – kuten, kuinka usein ihmiset etsivät jotain -, se ei kuitenkaan heijasta sitä, mitä tapahtuu jälkikäteen, tai mikä on paras verkkokaupan alusta.

Toisin sanoen, se ei kerro meille paljon ilmoittautumisten lukumäärästä, käyttäjien lukumäärästä, aktiivisten sivustojen lukumäärästä..

Ainoa asia, jonka se pohjimmiltaan sanoo – ainakin miltä näen sen – on kuinka suosittu ajatus jostakin on verkossa. Shopify on vain yhä suositumpi tässä suhteessa jatkuvasti. He mainostavat itseään monissa paikoissa, uudet ihmiset altistuvat brändille päivittäin, ja he tutkittavat sitten Shopifea webissä.

Se ei tee Shopififista parasta siellä olevaa verkkokauppaalustaa, mutta tekee siitä varmasti yhden kiinnittämään huomiota ja tutkimaan tarkemmin. Mitä teemme.

Kierros 2: Ominaisuudet

Aloitetaan tutustumalla kunkin verkkokauppasivustomme huomionarvoisempiin ominaisuuksiin. Vaikka löydät kaikki nämä tiedot kunkin alustan virallisilta verkkosivuilta, on aina hyvä katsoa niitä yhteen paikkaan. Siten:

Parhaiden verkkokauppojen ominaisuuksien vertailuShopify
WooCommerce
BigCommerce
Magento
Wix-verkkokauppa
Tilauspohjainen palvelu.Itsenäinen ohjelmisto (on asennettava web-palvelimelle).Itsenäinen ohjelmisto + tilauspohjainen palvelu.Tilauspohjainen palvelu.Tilauspohjainen palvelu.
Sisältää aliverkkotunnuksen ja verkkoalueen verkkokauppaan + voit kytkeä oman verkkotunnuksesi.Se on osa nykyistä WordPress-verkkosivustoasi ja on syvästi integroitu siihen.Sisältää aliverkkotunnuksen ja verkkoalueen verkkokauppaan + voit kytkeä oman verkkotunnuksesi.Sisältää aliverkkotunnuksen ja verkkoalueen verkkokauppaan + voit kytkeä oman verkkotunnuksesi.Sisältää aliverkkotunnuksen ja verkkoalueen verkkokauppaan + ilmainen mukautettu verkkotunnus (tai yhdistää oma)
Tuotehallinnan ominaisuudet.Tuotehallinnan ominaisuudet.Tuotehallinnan ominaisuudet.Tuotehallinnan ominaisuudet.Tuotehallinnan ominaisuudet.
Tilausten hallintaominaisuudet.Tilausten hallintaominaisuudet.Tilauksenhallintaominaisuudet (+ toimituskulut).Tilausten hallintaominaisuudet.Tilausten hallintaominaisuudet.
Useita maksuyhdyskäytäviä.Useita maksuyhdyskäytäviä.Useita maksuyhdyskäytäviä.Useita maksuyhdyskäytäviä.Useita maksuyhdyskäytäviä.
Perusasiakkaiden hallinta.Asiakashallinta vain kolmansien osapuolien laajennusten kautta.Asiakashallinta asiakasryhmien ja muiden kautta.Perusasiakkaiden hallinta.Perusasiakkaiden hallinta.
100+ ammattiteemoja sekä satoja muita kolmansien osapuolien teemoja.Tuhannet Internetissä saatavilla olevat teemat (ilmainen ja maksettu).Jotkut verkossa olevat teemat.Yli 100 ammatillista teemaa.Yli 500 ammatillista mallia.
Mobiiliystävällinen + voit muokata HTML: ää ja CSS: ää suoraan.Mobiiliystävällinen siinä määrin kuin teema tarjoaa.Mobiililaitteille optimoitu rakenne.Mobiililaitteisiin sopiva.Mobiililaitteisiin sopiva.
Rajoittamaton kaistanleveys.Kaistanleveys riippuu isännästä.Kaistanleveys riippuu isännästä.Rajoittamaton kaistanleveys.Rajoittamaton kaistanleveys.
Hyvät raportit myynnistä ja myymälätoiminnasta.Hyvät raportit myynnistä ja myymälätoiminnasta.Edistyneet ja perusteelliset raportit myynnistä ja myymälöistä.Upea analysointimoduuli, joka sisältää raportteja, ostosuppiloja, hylättyjä ostoskoritilastot ja paljon muuta.Okei raportit myynnistä ja myymälätoiminnasta.
Alennukset, lahjakortit ja kuponkikoodit.Alennukset ja kuponkikoodit.Alennukset ja kuponkikoodit.Alennukset ja kuponkikoodit.Alennukset ja kuponkikoodit.
Eri myyntikanavat, kuten myyntipiste, Facebook-moduuli, yksinkertainen osta-painike ja muut.Tuhansia laajennuksia saatavilla.Saatavilla yli 5000 laajennusta.Voit myydä henkilökohtaisesti Square: n kanssa, ja myydä myös kauppapaikoilla ja sosiaalisilla alustoilla.Satoja Wix-sovelluksia saatavilla.
Tuhansia Shopify-sovelluksia on saatavana.Sisäänrakennettu monikielinen tuki. Uutiskirjeen ominaisuudet. Sovellusliittymä saatavilla.Sisäänrakennettu tippalaivaus Modalystin kautta

Asia on heti ymmärrettävä, että jokainen näistä verkkokauppialustoista tarjoaa käytännössä saman sarjan "tärkeät verkkokaupan ominaisuudet" – ominaisuudet, jotka ovat välttämättömiä jokaiselle verkkokaupalle.

Paholainen on kuitenkin yksityiskohdissa, joten kun valitset itsellesi parhaan verkkokauppaalustan, sinun tulisi todennäköisesti keskittyä asioihin, jotka ovat luonteeltaan kapeampia, mutta voivat kuitenkin tarkoittaa maailmaa yrityksellesi. Ja täydellinen luettelo niistä voi olla valtava, joten kehotan sinua tekemään oman tutkimuksen ja perusteellisen vertailun heti, kun sinulla on yleinen käsitys alustasta, jota haluat kokeilla.

Esimerkiksi Shopififilla on POS (myyntipiste) -järjestelmä, jonka avulla voit myydä tuotteitasi tien päällä tai tiili- ja laastikaupassa ilman lisätyökaluja tai koneita – kuten ulkoisia kassakoneita jne. Tämä voi vähentää kaupan pitämisen kokonaiskustannukset valtavasti.

Merkintä. En tunne, että minun pitäisi antaa lausuntoja, "Nautin WooCommerce-tuotteiden hallinnasta enemmän kuin Shopifyn" täällä, koska se ei todellakaan tuo paljon arvoa keskusteluun. Olen vain kaveri. Käyttäjä. Eikä minun mielipiteeni parhaasta verkkokauppaalustasta ole tärkeämpää kuin toisen henkilön mielipide. Väistämättä esimerkiksi tapa, jolla WooCommerce tekee tietyn asian, on joillekin sinulle parempi kuin se, kuinka Shopify tekee saman asian. Ja päinvastoin. Joten tärkeintä on tarkistaa kaikki nämä ominaisuudet itse ja vertailla, mikä alusta vain tuntuu paremmalta.

Ottaen kuitenkin huomioon, että kun kyse on parhaasta verkkokauppaalustasta, joka perustuu kunkin alustan tarjoamien ominaisuuksien yleiseen rikkauteen, arvostan sitä sellaisenaan:

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magento
Wix-verkkokauppa
10/109,5 / 109,5 / 109,5 / 108,5 / 10

Tiedän, että tämä ei ehkä näytä niin hyödylliseltä heti, mutta ole kiltti. Tämä tuomio johtuu siitä, että Shopify keskittyy toimittamaan periaatteessa kaikki ominaisuudet, joista kaupan omistaja voi hyötyä, eikä vain omistautua 100-prosenttisesti asioiden online-puolelle. Yksinkertaisesti, Shopify on täällä ainoa pelaaja, joka on yhtä sopiva työskentelemään sinulle online- ja offline-tilassa. Mutta jälleen kerran, se on vain minä.

Kierros 3: Saatavana olevat mallit

Seuraavaksi puhutaan parhaasta verkkokauppaalustasta, kun kyse on suunnittelun räätälöinnistä.

(Ei vain valmiita malleja, vaan myös alustojen yleisiä kykyjä, kun kyseessä on räätälöinnit ja säädöt loppukaupan ulkoasusta.)

Otetaan tämä yksi kerrallaan:

Mallit Shopifyssa

Shopifyssa saatavilla olevat mallit ovat erittäin vaikuttavia, modernin näköisiä, ja niiden pitäisi pystyä kattamaan melkein kaikki niche- tai yritystyypit.

Ainoa haittapuoli on, että tällä hetkellä on saatavilla vain kymmenen ilmaista teemaa. Shopify näyttää vähentävän ilmaisten teemojen määrää. Olen melko varma, että niitä oli saatavilla muutama vuosi sitten. Maksettujen teemojen kohdalla näiden hintamerkit leijuvat noin 160–180 dollaria kappaleelta.

myymälä ilmaisia ​​teemoja

Vain muistiinpano; kun etsit mallia, sinun ei tarvitse kiinnittää niin paljon huomiota erityiseen tuotetyyppiin, joka on esitelty suunnittelun esittelyssä – nämä ovat vain esimerkkejä eivätkä määrittele aiheen tarkoitusta.

Kun olet valinnut teeman, niitä kaikkia voidaan säätää melko hienosti, mukaan lukien otsikko, alatunnisteasetukset, typografia, värit, esiasetukset ja muut. Tietysti voit myös asettaa taustat ja kuvat oikein, kuinka tarvitset niitä.

shopify teema muokata

Loppujen lopuksi Shopify pyrkii antamaan sinulle osittain esitäytetyn mallin, joka sinun on vain mukautettava sopimaan tarpeisiisi suurimman osan ajasta. Se ei ole tyhjä kangas, johon sinut heitetään vain etkä tiedä mitä seuraavaksi.

Suunnittelut WooCommercessa

Kuten luultavasti jo tiedät, WooCommercessa sinänsä ei ole sellaista kuin muotoilu. Kotelon alla WooCommerce on WordPress-laajennus, ja sellaisenaan se laittaa sisällön ja tiedot – tuotetiedot – nykyisen WordPress-teeman kautta.

Tällä on sekä etuja että haittoja.

Yhtäältä sinun on jatkettava nykyisen teeman käyttöä ja koko asian pitäisi pystyä toimimaan hienosti. Joten vähemmän vaivaa teiltä, ​​jos sinulla on jo toimiva WordPress-verkkosivusto.

Mutta toisaalta saatat kompastua myös joihinkin vaikeuksiin, kun kaupan tiettyjä alueita ei näytetä haluamallasi tavalla. Äärimmäisissä tilanteissa saatat joutua jopa muuttamaan sivuston teemaa kokonaan, jotta kaikki sopisi (mutta tätä ei tapahdu usein).

Asioiden saaminen näyttämään täsmälleen sellaisilta kuin tarvitset niitä saattaa vaatia jonkin verran työtä, ja saat harvoin täydellisen tuloksen tekemättä tee joitain manuaalisia säädöksiä teeman CSS: ssä tai jollain muulla tavalla tai lisäosien avulla.

Tässä on mitä testikauppa näyttää tällä hetkellä oletus WordPress-teemalla:

WooCommerce-myymälä esimerkki

Käytettävissä, mutta ei täydellisesti.

Kaiken kaikkiaan, kun rakennat täysin uutta verkkokauppaa WooCommerce-palvelun kanssa, on suositeltavaa valita tietty WooCommerce-optimoitu teema, sen sijaan että käyisit yleisen asian kanssa..

Täältä näet, mitä sama myymäläni näyttää virallisessa WooCommerce-teemassa – Myymälä:

WooCommerce-myymälä

Vain ollakseni 100% rehellinen, meidän on kuitenkin mainittava tuhansia WordPress-teemoja, joita on saatavilla verkossa… ja suurin osa heistä pystyy käsittelemään WooCommerce-kaupan asennuksia. Joten WooCommerce on luultavasti paras verkkokaupan alusta joustavuuden kannalta.

Ja mikä tärkeintä, monet näistä teemoista ovat täysin ilmaisia ​​(kuten omamme) ShopIsle), joten se minimoi alkuperäiset asennuskustannukset, mutta enemmän siitä myöhemmin.

Loppujen lopuksi, missä Shopifyn teemavalinta oli loistava sen ulkoisesta laadusta, WooCommerce’s antaa sinulle paljon enemmän mahdollisten räätälöintien suhteen, mutta se vaatii myös enemmän työtä.

Mallit Magento

Vaikka minulla ei ole paljon kokemusta alustastani – siitä huolimatta, että se on suosinut kotimaassani – siitä, mitä näen, Magento ei ole kovin vahva muotoiluosastolla.

Ensinnäkin Magennon takana oleva yritys ei tarjoa omia teemoja, joten saat vain pääohjelmiston. Tämä tarkoittaa, että joudut menemään kolmansien osapuolten saamaan mitään.

Kaksi suosituinta Magento-mallin lähdettä ovat Magento Connect yhteisö ja… arvasit sen, ThemeForest – heillä on Magento-osa siellä.

Kaikki nämä teemat eivät kuitenkaan ole yksinkertaisesti niin upeita (ainakin mielestäni), kenties lukuun ottamatta muutamaa ThemeForestin teemaa, ja saat paljon erilaisia ​​ja nykyaikaisen näköisiä malleja muista luettelon verkkokauppoista..

Suunnittelu BigCommercessa

Tapa, jolla BigCommerce lähestyy teemoja, on tavallaan samanlainen kuin Shopifyn strategia. Mitä saat, on joukko hienosti suunniteltuja verkkokauppasuunnitelmia, jotka noudattavat tiettyä tyyliä ja joita on tarpeen säätää vain täällä.

BigCommerce antaa sinulle pääsyn sekä ilmaisiin että maksettuihin teemoihin, vaikka ilmainen osasto on jopa pienempi kuin Shopifen teemat – vain seitsemän teemaa kirjoittamishetkellä. Jos kiinnität huomiota maksettuihin teemoihin, ne voivat saada melko kalliiksi – usein 145–250 dollaria.

BigCommerce-teemat

Kun olet valinnut teema, mukauttaminen on erittäin hyvä. Leikkiä varten on paljon asetuksia. Saat yleiset väriasetukset, otsikot, alatunnisteet, painikkeet, osiot, liukusäätimet ja paljon muuta. Kaiken kaikkiaan mukava ja tehokas käyttöliittymä.

On myös syytä huomauttaa, että kaikki nämä teemat on optimoitu matkaviestinkäyttäjille.

Mallit Wix-verkkokaupassa

Wix mainostaa yli 500 esivalmistettua mallia, joista voit valita, mutta vain noin 100 on todella optimoitu verkkokauppaan. Voit silti ottaa aina muun kuin verkkokaupan teeman ja lisätä myymälätoimintoja.

Ja jopa verkkokauppaan omistettujen teemoiden avulla saat paljon valinnanvaraa. Löydät esimerkiksi erilaisia ​​niche-teemoja t-paitoja, meikkiä, tekniikkaa jne. Varten.

Wix eCommerce -mallit

Kun olet valinnut teeman, voit muokata sitä Wixin visuaalisen vedä ja pudota -editorin avulla. Ja voit myös kirjoittaa a Kehitystila jos haluat tehdä suoria koodimuokkauksia, mikä on kätevää edistyneemmille käyttäjille.

Tuomio

Kaiken kaikkiaan BigCommerce näyttää tarjoavan hieman enemmän suunnittelun mukauttamismahdollisuuksia kuin Shopify. Siellä on vain enemmän elementtejä, joita voidaan säätää tai hienosäätää myymälän ulkoasun ja tunteen mukaan. Wix eCommerce menestyy myös täällä Dev-tilassaan.

Päivän lopussa katson kuitenkin Shopifyn käyttöliittymää hieman ystävällisemmäksi ja minusta tuntuu, että Shopifyn mallit tarvitsevat hieman vähemmän työtä, ennen kuin saat ne näyttämään 100% oikealta.

Mutta sitten huoneessa on myös iso norsu, WooCommerce, ja sen yhteensopivuus tuhansien WordPress-teemojen kanssa. Pelkästään tästä minun on asetettava WooCommerce etusijalle täällä. Joten lopullinen tuomioni suunnittelusta on:

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magento
Wix-verkkokauppa
9/1010/109/107/109/10

Kierros 4: asiakastuki

Verkkokaupan ylläpitäminen on monimutkainen asia, ja saattaa joutua kohtaan, jossa tarvitset apua valitsemasi alustan kanssa.

Kun näin tapahtuu, kuinka saat apua, se vaihtelee radikaalisti eri ympäristöissä. Esimerkiksi, koska ydin WooCommerce-laajennus on ilmainen avoimen lähdekoodin työkalu, sitä ei ole "tuki" lähde itse WooCommercelle. Sen sijaan sinun olisi tavoitettava muilla tavoilla.

Pidä nämä tärkeät erot mielessä päätöksenteon yhteydessä…

Kaiken kaikkiaan Shopify, BigCommerce tai Wix eCommerce ovat todennäköisesti parhaita verkkokauppaalustavaihtoehtoja, jos arvostat sitä, että pystyt helposti saamaan tukea, mutta älä päästä eteenpäin itsestämme!

Asiakastuki Shopifyn kanssa

Itse Shopify-alustan suhteen Shopify tarjoaa 24/7-tukea. Voit ottaa yhteyttä muutamalla eri tavalla:

 • Live chat
 • Sähköposti
 • Puhelin
 • Twitter (kyllä, Twitter on virallisesti listattu tukikanava)

Shopify tarjoaa myös yksityiskohtaisen tietopohjan, jonka avulla voit auttaa itseäsi.

Kaikki kaupassa käyttämäsi työkalut eivät kuitenkaan ole virallisia Shopify-työkaluja. Toisin sanoen käytät todennäköisesti joitain kolmannen osapuolen sovelluksia sekä ehkä kolmannen osapuolen Shopify-teemaa.

Tällöin sinun on otettava yhteyttä kyseisen tuotteen kehittäjään saadaksesi tukea, jota voi saada osuma tai missata riippuen kehittäjästä.

Asiakastuki WooCommerce-palvelulla

WooCommerce-ydinosa on ilmainen avoimen lähdekoodin työkalu. Se on hyvä pitää kustannukset alhaisina, mutta se tarkoittaa myös, että ydinvapaalle työkalulle ei ole välttämättä omistettu tukea.

Nyt se ei tarkoita, että olet onnekas. Ensinnäkin WooCommerce tekee ylläpitää julkista tietopohjaa jonka avulla voit auttaa itseäsi. Lisäksi WooCommerce-tiimi tarjoaa tukea kaikille tarjoamilleen maksettuille laajennuksille. Heidän mukaansa, "Tuemme vain tuotteita, joita myydään WooCommerce.com-sivustolla".

Lisäksi voit löytää paljon yhteisöapua, koska WordPress / WooCommerce on niin suosittu. Siellä on paljon opetusohjelmia, Facebook-ryhmiä jne., Jotka kaikki voivat auttaa sinua löytämään vastauksia. Voit myös maksaa WordPress-ylläpitopalvelusta, joista osa tarjoaa omistettuja WooCommerce-tukisuunnitelmia.

Viimeinkin, kuten Shopify, saat yleensä tukea myös suoraan kehittäjiltä, ​​jos ostat kolmannen osapuolen teeman tai laajennuksen.

Asiakastuki BigCommmerce -palvelun avulla

Kuten Shopify, myös BigCommerce tarjoaa 24/7 -tukea eCommerce-ydinalueelle. Voit saada tukea:

 • Live chat
 • Sähköposti
 • Puhelin

Nämä tukihenkilöt voivat auttaa sinua myös muissa asioissa kuin teknisissä asioissa, koska BigCommerce mainostaa heidän pystyvänsä auttamaan "kaikki liittyvät myyntiin BigCommercessa ja liiketoiminnan kasvattamiseen".

BigCommercella on myös suuri tietopohja, jos haluat auttaa itseäsi.

Asiakastuki Magento-palvelussa

Magento on kuin WooCommerce kuin tuen tarjoaminen. Vaikka puhun hinnoittelusta yksityiskohtaisemmin seuraavassa osiossa, Magento tulee kahteen pakettiin:

 • Ilmainen avoimen lähdekoodin työkalu, jonka voit asentaa itse (nimeltään Community Edition).
 • Magento-tiimin isännöimä (ja maksettu) yrityspalvelu.

Jos käytät ilmaista yhteisöpakettia, Magento ei tue. Sen sijaan sinun on luotettava yhteisön tukeen tai maksettava kolmannen osapuolen tukipalvelusta.

Jos kuitenkin maksat Magennon yritysversiosta, saat erityistä tukea puhelimitse ja sähköpostitse.

Kuten muutkin, Magento ylläpitää myös tietopohjaa, jota voit käyttää.

Asiakastuki Wix eCommerce -sovelluksella

Wix eCommerce tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja saada apua.

Jos et halua itseoppimisreittiä, Wixillä on yksityiskohtainen tietopohja että voit kuulla.

Jos haluat apua ihmiseltä, voit saada ympäri vuorokauden englanninkielistä tukea puhelimen kautta Wixin takaisinsoittopalvelun kautta. Wix tarjoaa myös puhelintukea ranskan, italian, portugalin ja espanjan kielellä, vaikka näitä kieliä ei ole saatavana ympäri vuorokauden.

Voit myös avata lipun, jos et halua käyttää puhelinta.

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magento
Wix-verkkokauppa
10/107/1010/107/1010/10

Kierros 5: Helppokäyttöisyys

On kaksi avainominaisuutta, jotka ovat tärkeitä, kun tarkastellaan parhaan verkkokauppakäytäntömme helppokäyttöisyyttä:

 1. Kuinka helppoa on aloittaa ja rakentaa verkkokauppa tyhjästä.
 2. Pystyykö käyttäjä käsittelemään luotettavasti kaiken yksin ilman ulkopuolista apua.

Katsotaanpa kuinka kilpailijamme vertailevat:

Helppo käyttö Shopifyssa

Rekisteröintiprosessi Shopififessa on erittäin hienosti optimoitu. Se vie käyttäjän askel askeleelta eikä vaadi liikaa tietoa jokaisessa vaiheessa.

Aloittamiseksi tarvitset vain sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja myymälän nimen. Sen jälkeen Shopify vie sinut kädestä ja esittää pari kysymystä saadaksesi paremman käsityksen yrityksesi sijainnista. Kaikki nämä tiedot auttavat heitä optimoimaan myymälän paremmin hankkimalla.

shopify alkuasennus

Rekisteröinnin jälkeen pääset päähallintapaneeliin. Se on erittäin siisti ja tekee hienoa työtä osoittamalla sinut oikeaan suuntaan ja kaikkiin tärkeimpiin tehtäviin, jotka voit tehdä myymälää hallinnoidessasi.

myymäläviiva

Siellä on tilauksiasi, tuotteita, asiakkaita, raportteja, kaikkea.

Lisäksi Shopify omaksuu mielenkiintoisen lähestymistavan itse verkkokaupan sijoittamiselle käyttöpaneeliin. Pohjimmiltaan Shopifyn kanssa verkkokauppa ei ole myyntityökalujen loppuosa, ja kasvaessasi siitä voi tulla vain yksi kourallinen myyntikanavista, jotka toimivat sinulle.

Siksi kaikki puhtaasti verkkokauppaan liittyvät hallintatehtävät hoidetaan "Verkkokauppa" kohta alla "Myyntikanavat" (näet sivupalkin linkin yllä olevassa kuvassa).

Verkkokaupan lisäksi Shopify antaa sinun käyttää myös yksinkertaista osta-painiketta, Facebook-myyntimoduulia tai heidän kuuluisaa Point of Sale -järjestelmää (myydä todellisessa paikassa).

Kaikki tämä on todella siistiä, ja yleinen meluvaje käyttöliittymässä tekee kaiken käytöstä erittäin helppoa, ei vain perustaessasi kauppaa, vaan myös käsitellessäsi sitä päivittäin.

shopify tuotteen lisäys

Jopa hieman tylsemmät asiat – kuten pääkaupan asetukset – esitetään ystävällisesti, ei hämmentävästi.

shopify asetusten sivupalkki

Kaiken kaikkiaan minun on annettava se Shopifylle helppokäyttöisyyden osastolla – 10/10.

Helppokäyttöinen WooCommerce-palvelussa

WooCommerce-kaupan käynnistäminen on enemmän kuin yksinkertaista … mutta vain, jos sinulla on jo toimiva WordPress-verkkosivusto.

Ensinnäkin pidetään mielessä, että WooCommerce on verkkokaupan ohjelmisto, kun taas Shopify ja BigCommerce ovat verkkokaupan palveluita, jotka eivät vaadi sinänsä mitään asennusta. Aloitaksesi WooCommerce, sinun on ensin löydettävä hyvä isäntä, asennettava WordPress tilillesi ja vasta sitten voit siirtyä WooCommerce-osaan kaupasta. Onneksi nykyään kaikki hyvät verkkoisäntäkoneet tarjoavat WordPressille yhden napsautuksen asennuksen. (Tätä varten suosittelemme WooCommerce-hosting-palvelua SiteGroundin avulla.)

Kun sinulla on WordPress, käytännössä kaikki mitä teet on asentaa tärkein WooCommerce-laajennus, aktivoida se ja sinulla on hyvä mennä.

WooCommerce asentaa

WooCommerce opastaa sinut ohjatun laitteen mukana toimittamisen aikana ja auttaa sinua asettamaan verkkokaupan kaikki yksityiskohdat..

WooCommerce -toiminto

Tämän aikana kunkin kaupan sivun tarkoitus selitetään, voit asettaa myymälän sijainnin (valuutta, sijainti, oletusyksiköt), verot, online-maksujen integroinnin ja muut asiat.

Ainoa haittapuoli tässä on se, että joudut jotenkin saamaan kätensä WordPress-sivustolle. Ja okei, tiedän, että tämä ei ole erityisen ongelma sinulle, mutta meidän on muistettava, että WordPress voi olla melko hämmentävä aloittelijalle, ja tarve perustaa ensin WordPress-sivusto ja vasta sitten WooCommerce-kauppa on kaukana intuitiivisesta..

Vaikka olet onnistunut asentamaan kaiken, meneillään oleva työ liikkeessäsi ei ole yhtä selkeää kuin esimerkiksi Shopifyssa. Jopa WordPress-sivupalkin katsominen osoittaa, että verkkokaupan komponentit eksyvät hiukan muiden WordPress-oikeiden tavaroiden joukossa:

WooCommerce-sivupalkki

Okei, ehkä minun on leikattava WooCommercea täältä. Kaikki mitä soitan "ongelma" tässä on käytännössä vain ongelma parin ensimmäisen kerran, kun opit olemaan vuorovaikutuksessa koko asennuksen kanssa. Sen jälkeen se on melko sujuvaa purjehdusta, ja hallintotehtävät voidaan suorittaa erittäin tehokkaasti.

Jos sinulla on jo perustiedot WordPressistä alustana, huomaat, että tuotteiden hallinta toimii hyvin kuin viestien tai sivujen hallinta.

WooCommerce tuotteet

Kaiken kaikkiaan sanoisin, että WooCommerce on yhtä helppokäyttöinen kuin Shopify … jos se ei ollut alkuperäisessä asennuksessa ja koska se ei ole itsenäinen työkalu. Minulle se on 8,5 / 10 käytön helpottamiseksi.

Helppo käyttää Magentossa

Magentossa avatun verkkokaupan hankkiminen tyhjästä on vielä ongelmallisempaa kuin WooCommercessa. Ensinnäkin Magento-versiosta on kaksi versiota: ensimmäinen on ilmainen yhteisöversio (joka on ohjelmisto, jonka voit ladata ja asentaa palvelimelle – sellainen kuin WordPress + WooCommerce), toinen on isännöity palvelu (yksi) johon voit vain kirjautua – sellaisena kuin Shopify).

Tarkastellaan tässä ilmaista yhteisöversiota syistä, jotka selitän hinnoitteluosiossa.

magento-yhteisö

Joten minkä tahansa Magento-ohjelmiston käynnistämiseksi sinun on ensin joko hankittava Magento-pääohjelmisto ja asennettava se web-palvelimelle käsin tai käytettävä yhden napsautuksen asennusohjelmaa isäntäsi kanssa. Suurin osa suosituista isännöintivalinnoista antaa sinulle tämän vaihtoehdon – SiteGround, GoDaddy, Bluehost – heillä kaikilla on Magento-asentajat..

En suosittele alustan asentamista manuaalisesti. Vaikka virallisia asiakirjoja ja paljon oppaita on, se on silti melko tekninen prosessi, jota sinun ei tarvitse käsitellä.

Asennuksen jälkeen tärkein kojetaulu on melko selkeä ja antaa sinulle kaikki pääominaisuudet siististi järjestetyssä valikossa.

magento viiva

Kaiken sen, mikä on paljon teknistä, näyttää ja tuntuu kuin se on Shopifessa tai BigCommercessa. Magento on suunniteltu tarjoamaan sinulle kaikki mahdolliset verkkokaupan ominaisuudet ja antamaan sinulle sitten päätöksen, kuinka paljon tarvitset. Raportit ovat mahtavia, samoin kaikki myymäläsi tilaa koskevat tilastot ja oivallukset, mutta kaiken kaikkiaan tämä on yritystason taso, eikä kenties niin helppo ymmärtää joku, joka on vasta aloittamassa verkkokaupan matkansa..

Kaiken kaikkiaan Magenton oppimiskäyrä on hiukan jyrkempi kuin Shopifen tai WooCommercein, mutta suurin osa siitä on alkuasennuksessa ja liikkeesi saaminen käyttöön. Annan silti 7/10 enimmäkseen vaikean asennuksen takia.

Helppokäyttöinen BigCommerce-palvelussa

Kotelon alla BigCommerce on samanlainen kuin Shopify – ne ovat molemmat pilvipohjaisia ​​verkkokaupan alustoja, ja ne ovat molemmat jotain, johon kirjaudut, eikä jotain, jonka lataat ja asennat itse.

Tästä syystä myös BigCommerce-asennus on erittäin helppoa, kuten Shopifynkin. Antamisen jälkeen tavallisen: sähköpostiosoitteen, salasanan jne. BigCommerce kysyy pari lisäkysymystä yrityksesi luonteesta ja päästää sinut sitten kojelautaan..

BigCommerce-asetukset

Tämä kojelauta on mukava, eikä siinä ole erityisiä ongelmia, mutta se on vähän vähemmän ystävällinen kuin Shopifyn. Myönnän, että se voi olla vain minä ja oma suosioni tiettyihin käyttöliittymävalintoihin verrattuna muihin.

isokaupan viiva

Joko niin, kaikki, mitä täytyy olla verkkokaupan hallintapaneelissa, on täällä.

Ainoa ilmeinen haittapuoli on myymälän suunnittelun hallinta ja säätäminen. Tämä on vähän hankala eikä ole niin intuitiivinen kuin käsitellä WooCommerce-teemoja tai Shopify-malleja. Muuten kuin tuotteiden, asiakkaiden, tilauksien jne. Hallinta on hienoa.

BigCommerce-tuotteet

Loppujen lopuksi minun on annettava BigCommerce 9.5 / 10 käytön helpottamiseksi.

Helppokäyttöinen Wix-verkkokaupassa

Wix eCommerce on tietyllä tavalla helppokäyttöinen, mutta käyttöliittymän toimintaan tottuminen voi viedä vähän aikaa.

Nouseminen ja käyminen on tarpeeksi helppoa. Valitset ensin Wix-sivustomallisi, jonka näit yllä. Sitten voit avata Kaupan kojelauta, missä olet omistautunut Store-tuotteet ja Kaupan tilaukset alueet sivustosi verkkokaupan osien hallintaan:

Wix-tuotteen kojelauta

Tuotteen lisääminen on melko yksinkertaista, ja voit myös määrittää edistyneempiä tietoja, kuten Tuoteasetukset (koko, väri jne.) Ja varaston / lähetysten yksityiskohdat:

Wix add tuotteen käyttöliittymä

Voit määrittää niukasti rakeita tietoja, kuten verot ja maksutavat, työskentelemällä asetusalueella. Koska Wixillä on oma maksupalvelupalvelunsa, on erittäin helppo aloittaa luottokorttimaksujen hyväksyminen. Wix tarjoaa sinulle myös työkaluja, joiden avulla voit laskea veroasteesi.

Kaiken kaikkiaan se on melko helppoa ja ei-teknistä, kun saat käyttöliittymän ripustettavaksi.

Kun on kyse yleisestä yhteenvedosta helppokäyttöisyydestä, minun on annettava se Shopifylle, Wix eCommercelle ja BigCommercelle parhaaksi verkkokauppaympäristöksi helppokäyttöisyyden suhteen. WooCommerce ja Magento ovat niin hyviä, että aloittelija ei yksinkertaisesti pysty asettamaan näitä alustoja omilleen.

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magento
Wix-verkkokauppa
10/108,5 / 109,5 / 107/109/10

Kierros 6: Hinnoittelu

Nyt paras osa. Tai pahinta osaa?

Luulen, että se on parasta, jos käytät WooCommerce-sovelluksen out-the-box-versiota, ja pahin, jos olet Magenton kanssa…, mutta olen hieman edellä itseäni. ��

Tässä on täydellinen hintataulukon vertailu:

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magento
Wix-verkkokauppa
9 dollaria / kuukausi *
29 dollaria / kuukausi
79 dollaria / kuukausi
299 dollaria / kuukausi
Maksettu kuukausittain
* Suunnitelma on rajoitettu
0 dollaria itse ohjelmistolle

~ 100 dollaria vuodessa ylläpidosta

29,95 dollaria / kuukausi
79,95 dollaria / kuukausi
249,95 dollaria / kuukausi
yritystason ratkaisut, jopa 900 dollaria + / kuukausi
Maksettu kuukausittain
0 dollaria itse ohjelmiston yhteisöpainokselle

~ 100 dollaria vuodessa ylläpidosta

jopa 15 000 dollaria tai jopa 50 000 dollaria vuodessa yrityspainossa

17 dollaria / kuukausi
25 dollaria / kuukausi
35 dollaria / kuukausi
Maksettu vuosittain

Yksi tärkeä asia, joka on syytä tuoda esiin, ei ole liian innoissani WooCommerce-palvelun näennäisesti houkuttelevasta hinnoittelusta. Vaikka kyllä, itse alusta on ilmainen, ja kaikki sen toimivuuden edellyttämät komponentit (mukaan lukien PayPal-maksut jne.) Ovat ilmaisia, saatat tarvita useita maksetut pidennykset saada hyödyllisiä lisäominaisuuksia. Tämä kasvattaa laskuasi.

Esimerkiksi, ja tiedän, että jokainen yritys on erilainen ja tarvitsee erilaisia ​​elementtejä, mutta uskon, että voimme olettaa, että nämä laajennukset osoittautuvat hyödyllisiksi useimmille:

Kun lisäämme kaiken tämän, se on 414 dollaria. Ja jos haluat tukea yli yhden vuoden, ota tämä huomioon vuosimaksuna.

Tietysti kaikissa rehellisyydessä kaikki nämä lisäosat voidaan ostaa kulkeessasi ja tarkalleen kun tarvitset niitä, mutta se on silti sijoitus, jonka sinun on oltava valmis ottamaan.

Myös isännöinti asia. Yllä olevassa taulukossa sanon, että se on noin 100 dollaria vuodessa. Sain numeron SiteGroundista. Heillä on joitain hosting-suunnitelmia, jotka lupaavat olevan WooCommerce-optimoitu. Kolmesta käytettävissä olevasta tasosta en suosittelisi laskua GrowBigin tai GoGeekin alapuolelle, jotka ovat vastaavasti 5,95 dollaria ja 11,95 dollaria. Siksi tämä lisää 71,40 dollaria entiseltä ja 143,40 dollaria jälkimmäiseltä vuosittain.

Oletetaan, että tarvitset vain matematiikan, tarvitset vain puolet edellä mainituista laajennuksista, joten niiden hankkimiseen tarvitaan noin 192 dollaria lisäinvestointeja. Plus hosting – 72 dollaria – ja meillä on 264 dollaria ensimmäistä vuotta. Silti erittäin – erittäin – houkutteleva hinnoittelu, mutta kaukana "vapaa."

(Vain vertailun vuoksi Shopify-palvelun paras verkkokauppasuunnitelma – 29 dollaria – lisää 348 dollaria vuodessa, vaikka saatat myös ostaa lisää maksettuja Shopify-sovelluksia tämän lisäksi.)

Ja emme ole vielä valmis.

Toinen asia, joka pitää mielessä, kun valitset itsellesi parhaan verkkokauppaalustan, on tarkistaa transaktiomaksut ja luottokorttien käsittelyn hinnat.

Yleensä voit odottaa noin 2,5-3% + 0,30 dollaria tapahtumaa kohden maksuja käsitellessään. Käytetystäsi maksuyhdyskäytävästä riippuen saatat kuitenkin joutua kaksinkertaisen laskutuksen joihinkin verkkokaupan alustoihin.

Esimerkiksi Shopify laskuttaa 2% tapahtumaa kohden, jos haluat käyttää ulkoista yhdyskäytävää, kuten PayPalia, Shopify Payments -sovelluksen sijasta. Lisäksi PayPal veloittaa myös oman maksun, joka on 2,9% + 0,30 dollaria tapahtumaa kohden. Nuo asiat voivat laskea, ja varsinkin jos olet vasta aloittamassa, kun jokainen penniäni laskee.

BigCommerce ja WooCommerce eivät aseta maksuja transaktiosi päälle niin paljon kuin tiedän, joten maksat vain maksut, jotka olet maksanut yhdyskäytävälläsi..

Minusta se johtuu kaiken kaikkiaan tästä:

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magento
Wix-verkkokauppa
10/1010/109/107/1010/10

Rakastan WooCommercea siitä, että voit saada paljaat luut toimiviksi vain hosting-hinnasta, ja rakastan Shopifea heidän 9 dollarin Lite-suunnitelmastaan. Siksi he molemmat saavat 10/10.

Paras verkkokauppapaikka: Lopullinen tuomio

Näin asiat huomioivat kaiken, mitä edellä on sanottu:

Jos sinulla ei vielä ole verkkosivustoa ja olet pieni tai keskikokoinen yritys – mene eteenpäin ja kokeile Shopifya. Se on helpoin käyttöliittymä, kaikkien esiteltyjen alustojen yksinkertaisin asennus. Se tarjoaa sinulle täyden ominaisuuspaketin, jota tarvitaan onnistuneen verkkokaupan rakentamiseen ja johtamiseen.

Jos sinulla on WordPress-verkkosivusto ja haluat yksinkertaisesti perustaa verkkokaupan sen täydennykseksi, ei ole mitään syytä valita mitään muuta kuin WooCommerce. Kotelon alla se on vain WordPress-laajennus, jonka avulla voit asentaa ja pitää kaiken yhden järjestelmänvalvojan paneelin alla. WooCommercella ei ole mitään tärkeätä verkkokauppaa. Sinut innostuu siitä, että käytät sitä verkkokaupan pylväänä.

Tässä on vielä yksi katsaus kaikkiin ominaisuuksiin, jotka on arvioitu etsiessään parasta verkkokaupan alustaa:

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magento
Wix-verkkokauppa

ominaisuudet10/109,5 / 109,5 / 109,5 / 108,5 / 10
Designs9/1010/109/107/109/10
Asiakaspalvelu10/107/1010/107/1010/10
Helppokäyttöisyys10/108,5 / 109,5 / 107/109/10
hinnoittelu10/1010/109/107/1010/10
YLEENSÄ OTTAEN9.8 / 109,0 / 109,4 / 107,5 / 109,3 / 10

Mutta tietenkin, se on vain minä ja oma mielipiteeni, ja kunnioitan täysin sitä, että sinulla voi olla toinen suosikki tässä luettelossa. Voit vapaasti jakaa kommentteihin. Mikä on nro 1 tärkein ominaisuus, joka parhaalla verkkokauppajärjestelmällä on oltava?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map