5 parasta e-kaupankäyntiympäristöä useiden myyjien markkinoille vuonna 2020

Pyydä kaikkia näitä menestyviä monimyyjämarkkinoita luomaan omia?


Etsyn ja ThemeForestin kaltaisten verkkosivustojen suosion myötä usean myyjän verkkokauppamarkkinoista on tullut suosittu tapa myydä sekä fyysisiä että digitaalisia tuotteita..

Asiakkaat ovat tyytyväisiä, koska he voivat valita useiden myyjien laajasta tuotevalikoimasta, ja olet onnellinen, koska joudut veloittamaan myyjiltä palkkiot. Monen myyjän markkinapaikat vaativat kuitenkin joitain ainutlaatuisia toimintoja, mikä tarkoittaa, että tarvitset ehdottomasti erityisohjelmistoja, jos haluat luoda oman myyjän markkinoiden.

Olemme jo kattaneet parhaita verkkokauppaalustoja, joten tänään, katsotaanpa parhaita alustoja usean myyjän verkkokaupan markkinoille koska ne liittyvät hyvän markkinakaupan välttämättömiin kriteereihin.

Parhaat verkkokauppaympäristöt useiden myyjien kauppapaikoille

Useiden myyjien markkinapaikkojen olennaiset ominaisuudet

Jos haluat luoda menestyvän usean myyjän markkinapaikan, tarvitset vähintään seuraavat ominaisuudet:

�� Laadukas hakuominaisuus

Haku on aina välttämätöntä sähköisessä kaupankäynnissä, mutta usean myyjän markkinapaikoilla se on tuplasti tärkeä. Asiakkaiden on pystyttävä löytämään tarvitsemansa tarvikkeet kolmansien osapuolien tuotteiden merestä (ajattele, kuinka täynnä ThemeForest-haku voi saada!).

Helppo arvostelu

Koska sinulla on useita myyjiä, asiakkaiden on voitava tarkistaa myyjät ja tuotteet helposti, jotta myyjät voivat luoda maineen.

��️ Digitaalinen vs fyysinen

Jotkut markkinat rajoittuvat digitaalisiin tai fyysisiin tuotteisiin. Sinun on valittava vaihtoehto, joka sopii tavoitteisiisi.

�� Mahdollisuus veloittaa palkkio

Kauppapaikan omistajana saat tuloja veloittamalla palkkiot. Järjestelmäsi ei tarvitse vain sallia tämä, vaan myös tehdä siitä, että maksujen käsittely on helppoa, jotta et turhistu.

�� Hinta

Monien myyjien markkinapaikkojen hinnoissa on valtavia eroja (WordPressille ja muille), joten sinun on punnittava huolellisesti alustan hinta ja sen ominaisuudet valittaessa.

Otetaan nyt viisi parasta alustaa usean myyjän verkkokaupan markkinoille (ei erityisessä järjestyksessä):

1. WordPress with Mayosis + Easy Digital Downloads

Mayosis on suosittu WordPress-teema, joka integroituu tiiviisti Easy Digital Downloads -sovelluksen kanssa luodakseen usean myyjän markkinapaikkoja digitaalisiin tuotteisiin. Se on edullinen hintatasoinen ja helppo käyttää tutun WordPress-käyttöliittymän ansiosta.

Mayoosin rekisteröinti- ja listalleottoprosessi:

Mayosis helpottaa myyjien rekisteröitymistä yksinkertaisella lomakkeella. Rekisteröinnin ja hyväksynnän jälkeen myyjät voivat lähettää tuoteluettelonsa edestä päin – joten sinun ei tarvitse huolehtia pakottamalla toimittajia käyttämään yleistä WordPress-hallintapaneelia.

Myyjät saavat myös oman profiilisivun, jossa luetellaan kaikki tuotteet ja lyhyt elämäkerta:

Parhaat verkkokaupan monitoimialustat: Mayosis-listaus

Mayosis-hakuominaisuudet:

Mayosen perushakutoiminto on melko paljaat. Käyttäjät voivat hakea avainsanan perusteella ja lajitella luokan mukaan:

Mutta jos ostat jotain Hae & Suodata Pro, voit laajentaa tätä toimintoa huomattavasti.

Mayosis-tarkistusjärjestelmä:

Vahvistetut asiakkaat voivat helposti tarkistaa tuotteita käyttöliittymän kautta. Mayosis lisää automaattisesti kaavamerkinnät kaikkiin arvosteluihin, ja myyjät voivat nopeasti nähdä kaikki arvostelut hallintapaneelistaan.

Mayosis-digitaaliset tai fyysiset tuotteet:

Koska Mayosis perustuu helppoon digitaaliseen lataamiseen, se on melkein * yksinomaan digitaalisiin tuotteisiin. Jos haluat myydä fyysisiä tuotteita, tarvitset toisen alustan.

* EDD: n avulla voit myydä muutaman fyysisen tuotteen hyppysellisesti – se ei vain ole sitä, mikä sopii parhaiten.

Mayosiksen palkkiot:

Mayosis antaa sinun asettaa palkkiot koko myymälöllesi sekä räätälöidyt palkkiot yksittäisille myyjille. Se tuottaa myös .CSV: n kaikista maksamattomista palkkioista, jotka voit ladata PayPalin joukkomaksujärjestelmään, jotta palkkioiden maksaminen olisi helppoa.

Mayoosin hinnoittelu:

Itse Mayosis-teema maksaa 64 dollaria ThemeForestissa. MUTTA, jos haluat toimivan markkinapaikan, sinun on myös ostettava Helppo digitaalisten latausten Professional Pass ylimääräisestä 299 dollarista. Professional Pass antaa sinulle pääsyn kaikkiin markkinoiden toimintoihin sekä kaikkiin EDD-maksuväylään.

Kaiken kaikkiaan etsit 363 dollaria teemasta sekä välttämättömistä Easy Digital Downloads -toiminnoista.

Tarvitset myös oman verkkokaupan WordPress-hosting-palvelun myymälän isännöimiseksi.

�� Siirry kohtaan Mayosis
�� Siirry kohtaan Easy Digital Downloads
�� Siirry EDD Professional Pass -sivulle

2. Magento kauppapaikan kanssa

Markkinapaikka on suosittu Magento-laajennus, joka muuttaa siitä täysin toimivan usean myyjän markkinapaikan. Kehittäjä, Webkul, tarjoaa myös Marketplace for WordPress-, Shopify- ja muiden sisällönhallintajärjestelmien versioita. Olen päättänyt korostaa Magento-versiota, koska se näyttää olevan vaikein, mutta voit tarkastele kaikkien täällä olevien käyttöympäristöjen versioita.

Lisätietoja verkkokaupan perusalustojen vertailusta on Shopify vs WooCommerce vs Magento -vertailussa.

Magento Marketplace -rekisteröinti- ja listalleottoprosessi:

Myyjät voivat ilmoittautua yksinkertaisen käyttöliittymän kautta. Hyväksyttyään he pääsevät yksityiskohtaiseen hallintapaneeliin:

Monen myyjän verkkokaupan markkinapaikat

"lisää tuote" muoto on yksityiskohtainen, mutta ei kovin kaunis. Se näyttää taustalta, joka ei ole kovin käyttäjäystävällinen myyjille, jotka yrittävät luoda lukuisia tuoteluetteloita:

Paras-verkkokaupan usean toimittajan alustariippumattomat-Magento-2-listalle

Myyjät saavat myös oman yksityiskohtaisen profiilisivun, joka näyttää kaikki heidän tuotteet ja arvosanat. Kuten huomaat, myyjän profiilisivu on huomattavasti yksityiskohtaisempi kuin Mayosis:

Paras-verkkokaupan usean toimittajan alustariippumattomat-Magento-3-profiilin

Magento Marketplace -hakutoiminnot:

Magento Marketplacessa on hiukan parempia hakuominaisuuksia kuin Mayosis-valmis. Asiakkaat voivat hakea avainsanan perusteella ja lajitella sitten luokan, hinnan, osuvuuden ja nimen mukaan:

Paras-verkkokaupan usean toimittajan alustariippumattomat-Magento-4-haku

Magento Marketplace -arviointijärjestelmä:

Asiakkaat voivat helposti tarkistaa sekä kaupat että yksittäiset tuotteet. Sivuston järjestelmänvalvoja voi hallita ja hyväksyä näitä arvosteluja.

Magento Marketplacen digitaaliset tai fyysiset tuotteet:

Magento Marketplace pystyy käsittelemään sekä fyysisiä että digitaalisia tuotteita. Myyjät voivat määritellä, ovatko heidän tuotteensa fyysisiä vai digitaalisia, kun he luovat tuoteluetteloa.

Magento Marketplace -palkkiot:

Voit asettaa kullekin myymälölle yleisen palkkiotason ja yksilöllisen palkkion. Palkkiot kojelauta on helppo seurata kaikkia numeroita:

Paras-verkkokaupan usean toimittajan alustariippumattomat-Magento-5-komissio

Magento Marketplace -hinta:

Kauppapaikan laajennus maksaa sinänsä 349 dollaria. Sinun on myös pohdittava, voitko käyttää ilmaista Magento-yhteisöpakettia tarpeisiisi vai joudutko maksamaan Enterprise Edition -sovelluksesta. Jos tarvitset Magento Enterprise -yritystä, se tulee kalliiksi nopeasti.

�� Mene Magentoon
�� Siirry Marketplace-laajennukseen

3. WordPress WooCommerce + WC Vendors Pron kanssa

On olemassa useita laajennuksia, jotka voivat lisätä usean toimittajan markkinapaikkoja WooCommerce-palveluun. Olen valinnut WC-toimittajien laajennuksen ominaisuuden, koska sitä tuetaan hyvin ja siinä on sekä ilmaisia ​​että premium-versioita, mutta tässä on kaksi muuta laatuvaihtoehtoa, joita voit harkita:

 • Tuotteiden myyjät – ei valtava fani, koska se pakottaa toimittajat käyttämään WordPress-taustajärjestelmää (se on kuitenkin halpaa – vain 79 dollaria).
 • Dokan – hyvin samanlainen toiminto kuin WC Vendors Pro, mutta halvempaa (149 dollaria vuodessa Starter-suunnitelmalle).

Verrattuna muihin luettelossa oleviin alustoihin, WC-myyjät on hieno etu, että voit silti hyödyntää WooCommerce-palveluun käytettävissä olevaa suurta määrää laajennuksia ja tukea.

Katso tätä lähestymistapaa yksityiskohtaisemmin tutustumalla oppaamme kuinka luoda monimyyjämarkkina WC-myyjien kanssa.

WC Vendors Pro -rekisteröinti- ja listalleottoprosessi:

Toimittajat voivat rekisteröityä yksinkertaisen lomakkeen avulla ja hallita sitten tuotteitaan käyttölaitteen kojetaululla, kuten Mayosis:

Paras-verkkokaupan usean toimittajan alustariippumattomat-wc-myyjät-1-kojelauta

Lisää tuote vaihtoehdot ovat pääosin samat, jotka näkisit käyttäessäsi WooCommercea WordPress-järjestelmänvalvojassa. Mutta ne on esitetty hieman käyttäjäystävällisemmällä tavalla:

Paras-verkkokaupan usean toimittajan alustariippumattomat-wc-myyjät-2-add-tuotetta

Myyjät saavat myös yksinkertaisen profiilisivun logollaan, sosiaalitileillä, arvosteluilla ja tuoteluetteloilla.

WC Vendors Pro -hakutoiminnot:

Voit hyödyntää minkä tahansa määrän WooCommerce-laajennuksia hakutoimintojen lisäämiseksi.

WC Vendors Pro -arviointijärjestelmä:

WC-myyjät antavat asiakkaille mahdollisuuden tarkistaa yksittäiset tuotteet. Nämä yksittäiset tuotearvostelut yhdistetään sitten yhdeksi kokonaisuudeksi "myymäläluokitus" myymäläprofiilisivulle. Kauppojen kokonaisarvio antaa hienon tilannekuvan myyjästä potentiaalisille asiakkaille.

WC Vendors Pro digitaaliset tai fyysiset tuotteet:

Jälleen, koska WooCommerce on rakennettu, WC Vendors Pro antaa jälleenmyyjille luoda sekä fyysisiä että digitaalisia tuotteita.

WC Vendors Pro -palkkiot:

WC Vendors Pro sallii hienot komission rakenteet. Mielummin kuin vain kiinteä prosenttiosuus, voit periä kiinteän prosenttimäärän, prosenttimäärän + maksun tai kiinteän maksun. Palkkiot voidaan maksaa heti, kun käytetään Stripeä.

Huomaa – komission palkkiot toimivat päinvastoin kuin muut laajennukset – sen sijaan että sivuston järjestelmänvalvoja ansaitsisi palkkion, yksittäinen myyjä ansaitsee palkkion. Pidä tämä mielessä, kun määrität palkkiorakenteesi.

WC-myyjät Pro -hinnoittelu:

WC-myyjät Pro maksaa 199 dollaria yhden vuoden tuesta / päivityksistä (voit napata myös elinikäisen lisenssin 599 dollariin). Tarvitset myös oman WooCommerce-teeman, joka maksaa ylimääräistä. Jos haluat säästää rahaa, voit aloittaa ilmaisen WooCommerce-teeman avulla.

Siellä on rajoitetumpi ilmainen laajennuksen versio, mutta mielestäni sinun pitäisi siirtyä Pro-version kanssa, jos olet tosissasi luomassa usean toimittajan markkinapaikkoja WordPressiin.

�� Siirry WooCommerce-sivulle
�� Siirry WC Vendors Pro -sivustolle

4. Osake

Sharetribe on palvelu, joka on tarkoitettu yksinomaan usean myyjän markkinapaikkojen luomiseen. Se erottaa itsensä muista luettelon vaihtoehdoista kahdella tavalla:

 1. Sen avulla voit luoda markkinapaikan tuotteille, palveluille tai vuokrauksille. Muut vaihtoehdot sallivat vain tuotteiden.
 2. Se on keskittynyt enemmän vertaisverkkokauppojen luomiseen pikemminkin kuin usean myyjän markkinapaikkoihin, joissa on järjestetty kauppapaikka.

Joten Sharetribe ei ehdottomasti ole kaikille. Mutta jos sinä olemme jotka haluavat luoda vertaisverkkokaupan, se on alusta sinulle.

Sharetriben rekisteröinti ja listalleotto:

Sharetriben rekisteröinti- ja listalleottoprosessi on ehdottomasti suunnattu enemmän yksittäisille myyjille kuin järjestetyille myymälöille. Käyttöliittymä on liukas, mutta se ei toimisi suurten määrien tuotteiden lähettämisessä:

Sharetribe Lisää uusi tieto

Myyjät saavat profiilisivun, jossa luetellaan tuotteitaan, mutta jälleen kerran, se on enemmän kuin profiili yksilölle kuin myymälän profiili.

Sharetriben hakutoiminnot:

Sharetriben hakusivu on toimiva – käyttäjät voivat hakea avainsanan perusteella ja suodattaa sitten hinnan, luokan ja tunnisteiden perusteella. Siinä pitäisi olla kaikki suodatusvaihtoehdot, joita useimmat kaupat vaativat.

Mukana on myös karttanäkymä, joka on mukava kosketus paikallisille markkinoille:

Sharetriben hakutoiminto

Sharetriben tarkistusjärjestelmä:

Käyttäjät voivat jättää palautetta myyjälle oston jälkeen. Muut ostajat voivat nähdä nämä arvostelut myyjän profiilisivulla.

Jaa digitaaliset tai fyysiset tuotteet:

Voit määrittää Sharetriben myymään joko fyysisiä tai digitaalisia tuotteita. Se on erittäin joustava tässä osastossa.

Jaa osakepalkkiot:

Sharetribe antaa sinun asettaa prosenttimäärän, kiinteän vähimmäispalkkion tai yhdistelmän. Tämä palkkio maksetaan automaattisesti PayPal-tilillesi aina, kun asiakas tekee ostoksen markkinoiden myyjältä, mikä on mukavaa. Sinun ei tarvitse olla aktiivisesti mukana maksuprosessin missään osassa.

Osakerahaston hinnoittelu:

Kassi veloittaa toistuvan maksun markkinoiden käyttäjien lukumäärän perusteella. Halvin suunnitelma ilman Sharetriben tuotemerkkiä on 149 dollaria kuukaudessa enintään 1 000 jäsenelle (tai 119 dollaria kuukaudessa, jos maksat 6 kuukautta kerrallaan).

�� Siirry Sharetribeen

5. CS-Cart-monitoimipaketti

CS-Cartin monimyyjäversio on monipuolinen, mutta kalliimpi monimyyjämarkkinapaikka. Koska usean toimittajan versiossa on useiden toimittajien toiminnot integroitu alusta alkaen, se tuntuu yhtenäisemmältä kuin muut tämän luettelon vaihtoehdot, jotka tukeutuvat laajennuksiin.

CS-Cart-rekisteröinti ja listalleotto:

Myyjät voivat ilmoittautua käyttöliittymän kautta. Kun he ovat kirjautuneet sisään, he näkevät erittäin mukavan kojelautapaneelin:

CS-Cart myyjän kojelauta

Lisää tuote -välilehti ei ole kovin esteettinen, mutta se on toimiva:

CS-Cart Lisää uusi tuote myyjälle

Myyjät voivat myös helposti etsiä ja hallita kaikkia tuotteita ja varastossa kojelaudalta.

CS-Cart-hakutoiminnot:

CS-Cartilla on ehdottomasti paras oletushakutoiminto. Asiakkaat voivat lajitella ja suodattaa useiden vaihtoehtojen mukaan.

Mutta vielä parempaa on, että kunkin myyjän profiilisivulla on mahdollisuus hakea vain tuo myyjä. Mikään muista alustoista ei tarjoa tätä oletustoimintoa.

CS-Cart tarkistusjärjestelmä:

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä arvosteluja maailmanlaajuisesti tai yksittäisiä tuotteita varten. Asiakkaat voivat kuitenkin tarkistaa vain yksittäisiä tuotteita. Myyjäluokitusta ei ole koottu.

CS-Cart-digitaaliset tai fyysiset tuotteet:

CS-Cart on tarkoitettu fyysisille tuotteille. Tuotetta ei voi merkitä "digitaalinen" myyjän käyttöliittymässä.

CS-Cart-palkkiot:

Voit asettaa palkkioprosentin yksittäisille myyjille. Palkkiot voivat olla joko prosenttimääriä tai kiinteitä palkkioita. Kun asiakkaat maksavat, rahat menevät suoraan sinulle (sivuston järjestelmänvalvoja). Sitten jaat rahat komission rakenteen mukaisesti.

CS-Cart hinnoittelu:

1450 dollarilla, CS-Cart monitoimittaja on selvästi kallein vaihtoehto tässä luettelossa. Se on loistava toiminnallisuus, mutta 1 450 dollaria on silti paljon rahaa.

�� Siirry CS-Cartiin

Mikä usean myyjän markkinapaikka on sinulle sopiva?

Vaikka kaikki ovat kannattavia vaihtoehtoja, luetteloimani usean myyjän markkinat eivät ole keskenään vaihdettavissa.

 • Ne, jotka haluavat luoda monen myyjän markkinoita digitaaliset tuotteet tulisi harkita WordPress + Mayosis + Easy Digital Downloads tai WooCommerce with WC Vendor.
 • Jos haluat luoda usean myyjän markkinapaikkoja järjestäytyneille myyjille fyysiset tuotteet, katso Magento Marketplace, CS-Cart tai WooCommerce with WC Vendor.
 • Ja lopuksi, jos haluat luoda minkä tahansa tyyppisiä vertaisverkkoinen monimyyjämarkkina, harkitse Sharetribea.

Mikä foorumi on suosikkisi useiden myyjien markkinoilla? Jaa valintasi kommenteissa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map