5 budjettiystävällistä sisäpuhelinvaihtoehtoa pienyrityksellesi

5 budjettiystävällistä sisäpuhelinvaihtoehtoa pienyrityksellesi

5 budjettiystävällistä sisäpuhelinvaihtoehtoa pienyrityksellesi
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Jos toimit säännöllisesti asiakkaiden kanssa verkkosivustosi kautta, voit todennäköisesti hyötyä asiakassuhteiden hallintatyökalusta (CRM). Intercom on yksi suosittu vaihtoehto, mutta se voi olla kohtuuttoman kallis, mikä voi antaa sinun etsiä Intercom-vaihtoehtoja.


Onneksi on olemassa paljon edullisia ratkaisuja, jotka on valmistettu ottamaan Intercomin paikka. Monet tarjoavat samanlaisen työkalusarjan, vaikka kaksi CRM: ää eivät ole täysin samoja. Siksi on hyödyllistä tehdä paljon tutkimusta ja löytää vaihtoehto, joka tarjoaa yrityksesi tarpeita.

Tässä viestissä autamme sinua suorittamaan tarvittavat tutkimukset. Olemme läsnä viisi parasta sisäpuhelinvaihtoehtoa, ja keskustella siitä, mitä jokaisella on tarjota. Katsotaanpa!

sisäpuhelinvaihtoehdot

Miksi voit hyötyä sisäpuhelinvaihtoehtojen tutkimisesta

Asiakkuuksien hallinta on laaja termi, joka kattaa käytännössä kaiken, joka liittyy vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa ja johtaa. Tähän sisältyy tavoittaminen potentiaalisille asiakkaille, kysymyksiin vastaaminen, ehdotusten lähettäminen, tuen tarjoaminen ja paljon muuta.

Näiden tehtävien hoitaminen verkkosivustosi kautta voi olla paljon helpompaa, jos sinulla on oikeat työkalut. CRM-ratkaisut tarjoavat tapoja parantaa tuottavuutta, virtaviivaistaa avainprosesseja ja käsitellä viestintää tehokkaammin.

CRM-työkalujen suhteen, Sisäpuhelin on yksi tunnetuimmista vaihtoehdoista.

Se on monipuolinen ratkaisu, joka tarjoaa ominaisuuksia, kuten live-chat-järjestelmän, asiakaspalvelun ja tietopohjaohjelmiston, sekä erilaisia ​​sovelluksia ja integrointivaihtoehtoja. Intercom on kuitenkin kallis ratkaisu, maksaa 87 dollaria kuukaudessa halvimmalla suunnitelmalla. Käytännössä tämä ei vain sovi monien pienten yritysten budjettiin.

sisäpuhelin

Hyvä uutinen on, että Intercom-vaihtoehdoista on paljon. Vaikka et välttämättä löydä työkalua, jolla on identtiset ominaisuudet, kohtaat monia ratkaisuja, jotka tarjoavat paljon samoja vaihtoehtoja huomattavasti edullisempaan hintaan.

Viisi budjettiystävällistä sisäpuhelinvaihtoehtoa pienyrityksellesi

Nyt aiomme esitellä viisi sisäpuhelinvaihtoehtoa, jotka kannattaa tutustua. Jokaisesta keskustelemme sen ominaisuusjoukosta ja hinnoittelusta sekä siitä, kuinka sitä verrataan itse Intercomiin. Saatat huomata, että yksi tai kaksi näistä työkaluista voi helposti käsitellä pienyrityksen tarpeita. Aloitetaan ylhäältä!

1. LiveChat

LiveChat

Katsotaanpa ensin suoraviivaista vaihtoehtoa. Vaikka Intercom tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, monet yritykset käyttävät sitä pääasiassa live chat -toimintoihinsa.

Jos tämä on kaikki mitä tarvitset – ilman ylimääräisiä kelloja ja pilliä – asianmukaisesti nimetty LiveChat voisi olla täydellinen istuvuus.

�� Tärkeimmät ominaisuudet

 • Kommunikoi asiakkaiden ja verkkosivustojen kävijöiden kanssa live-chat-järjestelmän avulla
 • Luo järjestäytynyt lippujärjestelmä
 • Salli kävijöiden arvioida jokainen keskustelu, jotta näet tukitiimisi suorituskyvyn
 • Katsele helposti tietoja, kuten chat- ja lippuvastausajat

Hinnoittelu

LiveChat-aloitussuunnitelma maksaa 16 dollaria kuukaudessa agenttia kohden, tekemällä tästä erittäin edullinen vaihtoehto.

livechat-hinnoittelu

�� Helppokäyttöinen

LiveChatin asentaminen on erittäin nopea prosessi, ja kojelauta on intuitiivinen ja helppo käyttää. Kun aloitat, sinut käydään läpi tärkeimmät ominaisuudet esimerkkikeskusteluissa tukibotin kanssa.

LiveChat-kojelauta.

Tämän työkalun integrointi verkkosivustollesi on myös helppoa, ja se antaa sinulle käyttöönoton muutamassa minuutissa.

�� Laajennukset ja integroinnit

LiveChat integroituu hyvin erilaisia ​​suosittuja palveluita, kuten Google Analytics, MailChimp, Zendesk ja Dropbox. Siellä on myös laaja sovellusten markkinapaikka voit parantaa sen ominaisuuksia ja suorittaa kaikenlaisia ​​integraatioita.

���� LiveChat vs. sisäpuhelin

LiveChatin tarjoama ominaisuus on paljon yksinkertaisempi kuin mitä saat Intercomilla. Jos etsit kuitenkin vain chat- ja lippuratkaisua, tämä alusta voi tarjota tarvitsemasi ilman kalliita lisäominaisuuksia.

2. User.com

user.com

Toiseksi katsotaanpa User.com (aiemmin tunnettu nimellä UserEngage).

Intercomin tavoin tämä ratkaisu tarjoaa joukon työkaluja, jotka auttavat sinua automatisoimaan markkinoinnin ja asiakasviestinnän.

Se on myös joukkuekeskeinen ratkaisu, joka tarjoaa toimintoja, joiden avulla eri jäsenet tai osastot voivat pysyä samalla sivulla.

�� Tärkeimmät ominaisuudet

 • Viesti asiakkaiden kanssa live chat, mahdollisuus myös automatisoituihin viesteihin
 • Seuraa asiakkaiden toimintaa ja tietoja helposti
 • Luo ponnahdusikkunoita ja automatisoituja sähköpostiviestejä, joiden avulla voit kohdistaa asiakkaita tietyllä viestinnällä
 • Koota ja lähetä tekstiviestikampanjoita
 • Pidä tiimisi ja muuttujien välilehtiä käyttämällä erilaisia ​​organisaatiotyökaluja ja kojetauluja

Hinnoittelu

User.com tarjoaa paketteja alkaen 49 dollaria kuukaudessa. Tämä tekee siitä yhden luettelon edullisemmista vaihtoehdoista ja tietysti paljon halvemman kuin Intercom.

�� Helppokäyttöinen

Kun luot tilin User.com-tilillä, sinua pyydetään valitsemaan, mitä olet kiinnostunut toteuttamaan.

Uuden User.com-tilin luominen.

Jos valitset yhden näistä vaihtoehdoista, saat läpi hyödyllisten työkaluvihjeiden, jotka opettavat sinua käyttämään kojetaulua ja auttavat sinua määrittämään User.com: n kaikkein perusominaisuudet. Tämä tekee aloittamisesta melko helpon.

�� Laajennukset ja integroinnit

User.com integroituu monenlaisiin työkaluista ja alustoista. Näitä ovat WordPress, Magento, Squarespace, Slack, Zapier ja muut. Sinulla on jopa mahdollisuus tuoda tietoja helposti Intercomista.

���� User.com vs Intercom

Jos etsit vaihtoehtoa, joka tarjoaa työkalusarjan, joka on melkein yhtä suuri kuin Intercomin, mutta edulliseen hintaan, tämä on hyvä valinta. Kaipaat muutamia työkaluja, kuten asiakaspalvelua ja tietokantaohjelmistoa, mutta suurin osa tärkeimmistä ominaisuuksista on samat.

3. Ajo

ajelehtia

Entä jos etsit sisäpuhelinvaihtoehtoja, jotka ovat hieman virtaviivaisempia keskittyen enemmän asiakasviestintään?

Tässä tapauksessa, Ajelehtia voi olla vahva istuvuus. Tämä ratkaisu tarjoaa pienemmän, mutta silti vaikuttavan ominaisuusjoukon realistisempaan hintaan monille pienille yrityksille.

�� Tärkeimmät ominaisuudet

 • Asenna kalenteri hallitsemaan kokouksiasi ja anna ihmisten varata aikoja automaattisesti
 • Lähetä kohdennettuja ja tilanteellisia myyntösähköposteja Drift Sequences -sovelluksen avulla
 • Luoda chatbots hoitaa asiakaskysymykset
 • Seuraa vierailijoiden toimintaa sivustollasi ja käynnistä henkilökohtainen viestintä
 • Hallinnoi sähköpostimarkkinointikampanjoita verkkosivustosi kautta

Hinnoittelu

Standard Drift -suunnitelma tulee maksaa sinulle 50 dollaria kuukaudessa. Siellä on jopa rajoitettu ilmainen taso, jonka avulla voit kokeilla useita pääominaisuuksia ilmaiseksi.

hinnoittelu

�� Helppokäyttöinen

Kun asetat Driftiä, voit valita alueet, joihin haluat keskittyä, sekä mukauttaa käyttämääsi käyttöliittymää.

Driftin asettaminen.

Sen jälkeen sinut ohjaa integroimaan Drift verkkosivustoosi, mikä on yksinkertainen prosessi. Lisäksi tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse poistua sivustostasi käyttääksesi monia sen tärkeimmistä ominaisuuksista.

�� Laajennukset ja integroinnit

Drift on toinen työkalu, jolla on paljon sisäänrakennetut integrointivaihtoehdot. Voit käyttää sitä yhdessä Salesforcen, Slackin, HubSpotin, Google Analyticsin, Dripin ja muiden kanssa.

���� Drift vs. sisäpuhelin

Intercom on CRM-ominaisuuksien tarttuva pussi, ja pienet yritykset eivät tarvitse niitä monia. Sen sijaan Drift keskittyy asiakasvuorovaikutuksen virtaviivaistamiseen, automatisointiin ja personointiin – asiat, joista lähes kaikki yritykset voivat hyötyä.

4. Käytä vastausta

useresponse

Seuraava, UseResponse on ratkaisu, jonka tavoitteena on auttaa sinua tarjoamaan parasta mahdollista asiakastukea.

Tätä varten se tarjoaa sinulle erilaisia ​​kanavia asiakaspalvelun tarjoamiseksi. Tähän sisältyy live chat, asiakaspalvelu ja tietopohjaohjelmisto.

�� Tärkeimmät ominaisuudet

 • Kommunikoi asiakkaiden kanssa live-chatin ja / tai suosittujen ohjelmien, kuten Skype ja WhatsApp, avulla
 • Luo lippupohjainen asiakaspalvelujärjestelmä, joka käsittelee kyselyjä tehokkaammin
 • Tarjoa asiakkaille tietopohja, josta he voivat etsiä vastauksia yksin
 • Pyydä ja analysoi asiakaspalautetta paremman palvelun tarjoamiseksi tulevaisuudessa

Hinnoittelu

UseResponse tarjoaa edullisen pilvipohjaisen palvelun, joka maksaa 49 dollaria kuukaudessa kahdelle edustajalle (lisäagentit maksavat 19 dollaria kuukaudessa / agentti). Voit myös saada täydellisen paketin kaikista ratkaisuista 690 dollarilla vuodessa, mikä on noin 69 dollaria kuukaudessa (kaksi kuukautta on ilmainen).

�� Helppokäyttöinen

UseResponse -sovelluksella pääset käyttämään melko intuitiivista kojetaulua sekä runsaasti hyödyllisiä työkaluvihjeitä köysien opettamiseksi..

UseResponse-kojetaulu.

Käyttöliittymä on selkeä, hyvin organisoitu ja käyttäjäystävällinen. Kaiken kaikkiaan UseResponse on yksi helpoimmista Intercom-vaihtoehdoista tottua.

�� Laajennukset ja integroinnit

UseResponse tarjoaa API-pohjaiset integraatiot yhdessä lisäosien kirjasto jotta voit yhdistää alustan Salesforcen, Zapierin, Slackin ja muiden suosittujen ohjelmistojen kanssa.

���� UseResponse vs Intercom

Jos käsittelet jo markkinointia muiden kanavien kautta ja etsit ensisijaisesti työkalua asiakastukitarpeidesi hallintaan, UseResponse on selkääsi. Se kattaa kaikki tärkeimmät viestintäkanavat ja antaa sinulle palvelun yhtenäisellä tavalla.

5. HelpCrunch

helpcrunch

Lopuksi, HelpCrunch n Ominaisuudet korostavat tehokkuutta ja automatisointia.

Tämä tekee siitä älykkään valinnan, jos haluat tarjota laadukasta asiakaspalvelua, minimoimalla samalla aikaa, jonka sinun ja tukitiimisi on tehtävä.

�� Tärkeimmät ominaisuudet

 • Käytä live-chat-järjestelmää, joka on dynaaminen ja helposti muokattavissa
 • Lähetä automatisoituja viestejä ja sähköposteja asiakkaillesi ja liideillesi
 • Luo kohdennettuja ja henkilökohtaisia ​​sähköpostimarkkinointikampanjoita
 • Käytä datapohjaista lippujärjestelmää asiakaskysymysten ja ongelmien käsittelemiseen
 • Seuraa vierailijoiden toimintaa ja seuraa asiakasprofiileja ja tietoja

Hinnoittelu

Jos budjettisi on erityisen vakava, tunnet HelpCrunchin alhaisen sisäänoston. Perussuunnitelma on vain 15 dollaria kuukaudessa edustajaa kohti.

helpcrunch-hinnoittelu

�� Helppokäyttöinen

HelpCrunch-tilisi tarjoaa pääsyn keskitettyyn kojelautaan.

HelpCrunch-hallintapaneeli.

Täällä voit helposti käsitellä keskusteluja, luoda automatisoituja ja manuaalisia viestejä ja katsella raportteja. Valinnat on selkeästi asetettu, ja on olemassa useita tapoja saada apua, jos tarvitset sitä.

�� Laajennukset ja integroinnit

Sinä pystyt integroida HelpCrunch ja paljon ulkoisia työkaluja, kuten Slack, WordPress, Google Analytics, WhatsApp ja Zendesk.

���� HelpCrunch vs Intercom

Pienyritykset venyvät usein aikaa, mikä tarkoittaa, että on välttämätöntä löytää työkalu, joka saa sinut nopeasti toimintaan. Toisin kuin monimutkaisempi vaihtoehto, kuten Intercom, HelpCrunch on helppo aloittaa käytön ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia automatisointiin ja virtaviivaistamiseen.

johtopäätös

Kun sinulla on pieni yritys, sinun on löydettävä tasapaino siitä, että pääset käyttämään tarvitsemiasi työkaluja ja et pidä kuluttaa enemmän kuin budjetti pystyy käsittelemään. Vaikka Intercomin kaltainen ratkaisu voi olla arvokas, se on myös erittäin kallis ja se voi sisältää enemmän ominaisuuksia kuin todella tarvitset.

Sen sijaan yksi sisäpuhelinvaihtoehdoista, joista olemme keskustelleet tässä viestissä, voisi sopia paremmin yrityksesi tarpeisiin. Yhteenvetona, ne sisältävät:

 1. LiveChat: Niille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneita Intercomin live-chat-toiminnoista, tämä työkalu voi tarjota tarvitsemasi paljon halvemmalla.
 2. User.com: Tämä ratkaisu tarjoaa lähes yhtä monta ominaisuutta kuin Intercom, mutta on kuitenkin huomattavasti halvempi.
 3. Ajelehtia: Tämän alustan avulla pääset useisiin ydinvaihtoehtoihin, kuten sähköpostimarkkinointi, chatbotit ja vierailijoiden toiminnan seuranta.
 4. UseReponse: Jos tarvitset työkalun, joka keskittyy voimakkaasti dynaamisten asiakastukikanavien tarjoamiseen, tämä on näkemisen arvoinen.
 5. HelpCrunch: Tämän aikaa säästävän ratkaisun avulla on helppoa automatisoida suuri osa asiakastuestasi ja markkinoinnistasi.

Bonus. Jos olet kiinnostunut muista CRM-ratkaisuista – erityisesti sellaisista, jotka toimivat 100% WordPress-verkkosivustossasi – tässä on erillinen luettelo parhaat CRM-laajennukset siellä.

Oletko käyttänyt jotakin näistä Intercom-vaihtoehdoista, ja mikä oli kokemuksesi niistä? Jaa ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector