4 ilmaista Jira-vaihtoehtoa vuonna 2020, jotka ovat yhtä hyviä

4 ilmaista Jira-vaihtoehtoa vuonna 2020, jotka ovat yhtä hyviä

4 ilmaista Jira-vaihtoehtoa vuonna 2020, jotka ovat yhtä hyviä
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Miksi tarvitset Jira-vaihtoehtoja muutenkin? No, rehellisesti sanottuna, Jira Software on todella vaikuttava. Atlassian – sen takana oleva yritys – ei ole vain rakentanut hienoa kehitys- ja projektihallintatyökalua, vaan myös koonnut koko joukon muita työkaluja, jotka integroituvat pääpakettiin (esimerkiksi dokumenttien, asiakaspalvelun jne. Käsittely)..


Mutta kuten elämä on opettanut minulle, vain pekonissa ei ole haittoja. Ja huoneessa on yksi valtava, norsu huoneessa.

Hinnoittelu.

Siksi joidenkin ilmaisten Jira-vaihtoehtojen etsiminen on todellakin loistava idea tehdä ryhmästäsi tuottavampi ilman korkeita kustannuksia. Olemme verranneet aikaisemmin maksettuja vaihtoehtoja, mutta nyt on aika keskittyä vain ilmaisiin vaihtoehtoihin.

Ilmaiset JIRA-vaihtoehdot

Myönnetään, että jos joukkueessasi on alle 10 henkilöä, Jira on erittäin edullinen, vain 10 dollaria / kk.

Mutta seuraava 7 dollarin taso käyttäjää kohti kuukaudessa on kaukana asteittaisesta noususta. Jos sinulla on 15 ihmistä, se on 105 dollaria / kk. Ja niin edelleen:

JIRA-ohjelmisto-hinnoittelu

Sitten on olemassa useita lisäosia (kuten Confluence-yhteistyölisäosa), joista joudut maksamaan myös:

Jira päivittää

Joten tehkäämme tämä suoraan … siellä on oltava muita ratkaisuja, jotka ovat edullisempia tai, mikä vielä parempaa, ilmaisia.

Tästä juuri tänään puhumme! Tässä on Neljä parasta ilmaista Jira-vaihtoehtoa:

Ilmaiset Jira-vaihtoehdot

1. Trello (Trello.com)

Trello

Olen ollut Trello-kaveri jo jonkin aikaa. Pidän suunnittelusta, yksinkertaisuudesta ja kokonaisvapaudesta, jonka tämä työkalu antaa minulle. Konepellin alla, se on melko karkea ratkaisu, minun on myönnettävä. Tarkoitan, että projektien hallinnassa ei ole paljon apua. Mutta sen takia Trello on uskomattoman joustava, ja se jättää sinulle itsellesi mahdollisuuden luoda omia järjestelmiäsi siihen.

Samanaikaisesti siinä on hienoja sisäänrakennettuja mekanismeja, jotka tekevät Trello-mallista käyttökelpoisen. Esimerkiksi kommentteja, tiedostojen lähettämistä, vetämistä ja järjestämistä sekä integrointia aikaseuranta- ja laskutussovelluksiin, kuten Harvest.

Periaatteessa Trello järjestää työtilasi erillisiksi tauluiksi »jokaisella taululla on erilliset luettelot» ja jokaisella luettelolla on erilliset kortit. Voit ottaa kaiken, kohdistaa sen haluamallasi tavalla ja laittaa haluamasi tiedot sinne. Tämä vapaus tekee siitä yhden parhaista Jira-vaihtoehdoista.

merkintä: Muista, että Atlassian osti Trellon, joten se omistaa sama yritys kuin Jira. En ole nähnyt huonoja muutoksia käyttöliittymän suhteen, vain ponnistuksen saada käyttäjät maksamaan Trello-palkkioversiosta ja integroitumaan Atlassian-tuotteisiin.

hinnoittelu

 • "Vapaa suunnitelma" – 0 dollaria
 • "Business-luokka" – 9,99 dollaria / käyttäjä / kuukausi.
 • "yritys" – 20,83 dollaria / käyttäjä / kuukausi.

Pääpiirteet

 • Rajoittamaton taulu, lista, kortti, jäsenet, tarkistuslistat, liitteet jne.
 • "Lisävoimia" (Lisäosia). Saat pari ilmaiseksi, mutta integroidaksesi Trello ulkopuolisilla työkaluilla (MailChimp, SurveyMonkey, Github, Slack jne.) Tarvitset Trello Business Class.
 • Perusintegraatiot Boxin, Driveen ja Dropboxiin.
 • Tiedoston liitteet tietokoneelta tai pilvitallennuspalveluista.
 • Määräajat ja tarkistuslistat.
 • Kalenterinäkymä.
 • Sähköposti-ilmoitukset ja mahdollisuus vastata kommenttiin sähköpostitse.

Onko Trello sinulle oikea?

Jos sinulla on jo järjestelmä / työmenetelmä perustettu ja tarvitset työkalun, jolla voit ottaa metodologian käyttöön ja toteuttaa sen tehokkaasti, Trello on hyvä tapa edetä ja hyvä Jira-vaihtoehto harkita. Se on uskomattoman joustava, todella intuitiivinen ja helppo käyttää. Pidämme siitä projektien suunnittelussa, seurannassa ja siirtämisessä eteenpäin yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla. Se on hieno myös ryhmäyhteistyöhön.

Mene Trelloon

2. Muista maito (Www.rememberthemilk.com)

rememberthemilk

Muista, että Maito merkitsee itse "älykäs tehtäväsovellus kiireisille ihmisille." Ja tämä viesti näyttää olevan erittäin hyvä kohta, mikä tekee siitä mukavan ilmaisen Jira-vaihtoehdon.

Muista, että maito on ystävällinen tehtäväluettelosi auttaja, sanoisin. Tarkoitan, että se sopii hyvin käsittelemään kaikkia ammatillisia asioita, joita sinulla voi olla elämässäsi, mutta minusta vaikuttaa siltä, ​​että se on suunnattu helpottamaan jokapäiväistä ja henkilökohtaista elämääsi … auttamaan sinua muun muassa ostoksilla, poimimaan lapsia koulusta, ja ettei puuttuisi siitä konsertista lauantaina.

Loppujen lopuksi työkalua kutsutaan muistamaan maito, eikä "Muista se iso työprojekti," eikö olekin? Siitä huolimatta, muistakaa The Milk -palvelussa on paljon ammattitason moduuleja, jotka tekevät siitä käyttökelpoisen ratkaisun useimpiin projektinhallinnan tarkoituksiin ja hyvän esimerkin Jira-vaihtoehdoista.

Lisäksi siinä on hienoja pikanäppäimiä, mikä tekee työkalusta työskentelyn todella nopeata. On olemassa alatehtäviä ja tehtäväluetteloita, jotka voivat erittäin hyvin toimia mukavana tapana hallita kokonaisia ​​projekteja. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, siellä on vetämällä ja pudottamalla -tukea.

hinnoittelu

 • Vapaa suunnitelma – 0 dollaria – jaa luettelosi 2 henkilön kanssa.
 • 39,99 dollaria / vuosi – paljon hienoja lisäominaisuuksia, kuten rajoittamaton jakaminen, liitetiedostot ja värimerkit.

Pääpiirteet

 • Verkko-, työpöytä- ja mobiilisovellukset.
 • Sisäänrakennettu integrointi Gmailiin, Google-kalenteriin, Twitteriin ja Evernoteen.
 • Tehtävien lisääminen sähköpostin, Twitterin ja Sirin avulla. Siellä on myös Smart Add -ominaisuus, joka ennustaa kirjoittamasi ja hajottaa sitten kaikki tietosi, kun joudut vain kirjoittamaan ne yhteen kenttään.
 • Siirrä tehtäviä muille.
 • Jaa tehtäväluettelot muiden käyttäjien kanssa (korkeintaan 2 käyttäjää ilmaisessa paketissa).
 • Alatehtävät ja hakuoperaattorit (pro-ominaisuus).
 • Vedä ja pudota tuki.
 • Tehtävän väritys ja prioriteetit.
 • Muistutukset, jotka lähetetään tekstiviesteinä, sähköpostitse, lähetetään sovellukselle tai Twitterin kautta.
 • Satoja teemoja sovelluksen mukauttamiseen.

Onko Remember The Milk oikea sinulle?

Muista, että maito on loistava Jira-vaihtoehto pienille ryhmille sekä henkilöille, jotka haluavat tehtäviensä ja projektinhallintatyökalunsa hoitaa kaiken, henkilökohtaisesta elämästä ammatillisiin vastuisiin. Se on hieno, yleinen tehtäväluettelo-työkalu. Monet pienet joukkueet saattavat pitää sitä houkuttelevana, varsinkin kun on päivitetty melko edulliseen Pro-versioon.

Muista maito

3. Todoist (Todoist.com)

Todoist

Todoist on yksi tärkeimmistä työkaluista, joka käyttää Getting Things Done (GTD) -menetelmää heti alusta alkaen. Jokainen Todoistin tehtävä voidaan delegoida, ajoittaa, lykätä tai siirtää toiseen postilaatikkoon. Lisäetu on, että voit käyttää sitä myös joukkueissa – ominaisuus, joka on erittäin kätevä puhuttaessa Jira-vaihtoehdoista.

Lähes kaikille laitteille on saatavana sovelluksia, ja ne kaikki näyttävät olevan erittäin hyvin suunniteltuja.

Lisäksi Todoist antaa sinun organisoida tekemäsi asiat yksittäisiin projekteihin, mutta saat myös joukon muita hyödyllisiä ominaisuuksia alitehtävistä, alaprojekteista, toistuvista tehtävistä muistutuksiin, kommentteihin, tehtävien yhteistyöhön tai jopa tuottavuuteen. seuraamalla mukavaa "karma" tulokset.

Lauseessa Todoist on loistava työkalu suorittaa – ja tiimisi – tehtävät suoritettuna, ja siten käyttökelpoinen ilmainen Jira-vaihtoehto.

hinnoittelu

 • Vapaa suunnitelma – 0 dollaria – 80 aktiivista hanketta, 5 henkilöä / projekti.
 • "palkkio" – 3,00 dollaria / kuukausi – 300 aktiivista hanketta, 25 henkilöä / projekti.
 • "liiketoiminta" – 5,00 dollaria / käyttäjä / kuukausi – 500 aktiivista hanketta, 50 henkilöä / projekti.

Pääpiirteet

 • Useita sovelluksia saatavilla.
 • Tee yhteistyötä jaetuissa tehtävissä.
 • Alaprojektit, alatehtävät.
 • Muistiinpanot ja liitetiedostot (premium).
 • GTD-ystävällinen.
 • Tehtävän painopisteet.
 • Toistuvat eräpäivät ja tehtävän prioriteetit.
 • Automaattiset varmuuskopiot (premium)
 • Joukkuelaskutus ja jäsenjohtaminen (yritys)
 • Sisäänkirjautumisen seuranta (yritys)

Onko Todoist oikea sinulle?

Jos ylläpidät yritystäsi ja projektejasi GTD: n kanssa, tämä työkalu voi olla loistava ratkaisu sinulle. Todoist tarjoaa sinulle erinomaiset tehtävänhallintaominaisuudet, hyvän projektinhallinnan yleisesti ja hyvät ryhmätyömekanismit. Lisäksi Premium- ja Business-suunnitelman päivitykset ovat halvempia kuin Jira.

Mene Todoistiin

4. PivotalTracker (Www.pivotaltracker.com)

pivotaltracker

PivotalTracker ei ole Jira-klooni, mutta se on lähinnä asiaa verrattuna muihin tämän luettelon Jira-vaihtoehtoihin. PivotalTracker tarjoaa tauluja, projekteja ja tehtäviä, mutta se aloittaa organisointiprosessin pyytämällä käyttäjiä luomaan "tarinoita." Tämä saattaa olla kysymys siitä, mitä käyttäjät haluavat verkkosivustolta, tai tehtävästä, joka on suoritettava tietyn määräajan kuluessa. Siitä huolimatta, se kaikki alkaa keskustelun muiden organisaation ihmisten kanssa.

Mielenkiintoista on, että PivotalTracker yrittää välttää perinteisiä aikatauluja ja laskee sen sijaan automaattisesti, kuinka nopeasti sinä ja tiimisi työskentelet. Tällä tavalla sinulla on rehellisempi kuva ryhmäsi mahdollisuuksista tulevaisuuden hankkeisiin.

PivotalTracker-käyttöliittymä on hienosti rakennettu, mutta se tarjoaa melko vähän joustavuutta, jos tiimisi sitä tarvitsee. Kaiken kaikkiaan se on loistava vaihtoehto ryhmille, jotka haluavat vertailla projekteja vierekkäin ja ymmärtää kuinka nopeasti työt saadaan aikaan. Lyhyesti sanottuna PivotalTracker tarjoaa realistisimmat projektin ääriviivat tässä luettelossa.

On myös hienoa nähdä, että PivotalTrackerillä on ilmainen suunnitelma pienille joukkueille ja että palkkio-ohjelmat ovat vain kuukausimaksuja eikä kuukausimaksuja käyttäjää kohti.

hinnoittelu

 • Vapaa suunnitelma – 0 dollaria – 3 yhteistyökumppania, 2 Gt tallennustila, 2 hanketta.
 • Käynnistys – 12,50 dollaria kuukaudessa – 5 yhteistyökumppania, 5 Gt: n tallennustila, 5 hanketta.
 • Käynnistys 2 – 29,17 dollaria / kuukausi – 10 yhteistyökumppania, 25 Gt tallennustila, 10 hanketta.
 • Pro 1 – 62,50 dollaria kuukaudessa – 15 yhteistyökumppania, rajoittamaton projekti ja säilytystila.
 • Pro 2 – 125,00 dollaria / kuukausi – 25 yhteistyökumppania, rajoittamaton projekti ja tallennustila.
 • Pro 3 – 250,00 dollaria kuukaudessa – 50 yhteistyökumppania, rajoittamaton projekti ja tallennustila.

Pääpiirteet

 • Hinnoittelu on määritetty skaalautuvuuden vuoksi, joten sinun ei tarvitse joutua maksamaan mitään (tai niin paljon) pienenä joukkueena, ja saat päivityksen rajoittamattomaan kaikkeen kasvatessasi.
 • Luo joukkueita, lisää ulkopuolisia katsojia ja aloita tehtävät projektien sisällä.
 • PivotalTracker ohittaa aikataulut ja kertoo automaattisesti, milloin projektin pitäisi olla valmis viimeisen suorituskyvyn perusteella.
 • Järjestä projektisi rinnakkain ja siirrä tehtävät projektista toiseen.
 • Tarkastele kauniita visuaalisia kuvaajia nähdäksesi ryhmäsi terveyden ja projektin tehokkuuden.
 • PivotalTracker tarjoaa erinomaisia ​​integrointeja, kuten Zendesk, Slack ja GitHub.

Onko PivotalTracker oikea sinulle?

PivotalTracker tekee ihmeitä niille, jotka haluavat realistisemman suunnittelu- ja projektihallintatyökalun. Se tarjoaa klassisen Kanban-levyn, josta löydät muun muassa Trello ja Jira, mutta auttaa automatisoimaan työnkulun tarkempien ennusteiden avulla projektin valmistumisesta.

Siirry PivotalTrackeriin

johtopäätös

Tässä luetelluilla neljällä ilmaisella Jira-vaihtoehdolla on hyvät ja huonot puolensa. Mutta samoin Jira itse. Rehellisesti sanottuna, siellä ei ole yhtään parasta työkalua, jota kaikkien tulisi käyttää. Kuten yleensä, se kaikki vastaa henkilökohtaisia ​​tarpeitasi ja tiimisi tarpeita.

Päivän lopussa täällä esitetyt työkalut ovat ilmaisia, joten sinulla ei ole mitään hätää kokeilla niitä kaikkia, vaan harkitse tätä vain valinnan helpottamiseksi:

Jira-vaihtoehtojen kuvaaja

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector