20+ parasta “etätyö” verkkosivustoa etätyön löytämiseksi vuonna 2020

Freelancerina? Haluatko mistä löytää WordPress-töitä aloittaaksesi työskentely maailman suosituimman CMS: n kanssa? Hyvän työn löytäminen voi olla vaikeampaa kuin itse työ! Varsinkin kun etsit jotain niche-erityistä, kuten WordPress.


Älä huolestu, olemme kuitenkin täällä auttamassa. Seuraavissa osissa annan sinulle 20 erilaista paikkaa, joista voit löytää etätöitä (samoin kuin sijaintikohtaiset työt, jos se on sinun makuasi).

Voit löytää kokopäiväisiä, osa-aikaisia ​​ja freelance-keikkoja – ja jokaiselle työlähteelle merkitsen sieltä löytyvät työtyypit.

Sitten, lähellä viestin loppua, annan sinulle viisi eri WordPress-yritystä, jotka palkkaavat juuri tällä sekunnilla. Kaivataan sisään ja saadaan sinut palkkaamaan …

mistä löytää WordPress-töitä

Muistiinpano ennen aloittamista

Ennen kuin pääsen luetteloon, haluan johtaa pienellä varoituksella tähän viestiin.

Koska työnantajat tietysti haluavat saada työpaikkailmoituksen mahdollisimman monen pätevän silmäpinnan eteen, löydät eri päällekkäisiä työpaikkoja eri lähteistä. Se on vain pelin luonne.

Yritän välttää sellaisten sivustojen lähettämistä, joilla on sataprosenttisesti identtisiä WordPress-työpaikkaluetteloita, mutta ehdottomasti törmäät satunnaiseen työpaikkailmoitukseen, joka löytyy useista lähteistä.

Päästäkää töihin, kun se ei ole tiellä!

Mistä löytää WordPress-työpaikkoja – kokopäiväinen, freelance + lisää

Kaikki nämä lähteet tarjoavat etä WordPress-töitä, vaikka monet tarjoavat myös sijaintipaikkakohtaisia ​​töitä.

Kuten mainitsin, ilmoitan myös, minkä tyyppisiä töitä löydät todennäköisesti jokaisesta lähteestä. Toisin sanoen, ovatko työt # kokopäiväisiä, # osa-aikaisia, # freelance vai miksaus (normaali tilanne).

codeable

1. Koodattava

Työtyypit: #freelance-työpaikat

Siirry kohtaan Codeable

Codeable on WordPress-freelancereiden yksinoikeusmarkkinapaikka. He eivät hyväksy ketään, mutta jos sinulla on chops saadaksesi hyväksynnän, voit perehtyä moniin freelance-töihin, jotka maksavat vähintään 60 dollaria tunnissa.

Nathan Ello on hyvä esimerkki WordPress-freelancerista, joka käyttää Codeable-ohjelmaa onnistuneesti. Jos olet kiinnostunut, voit lukea hänen blogistaan ​​joitain näkemyksiä WordPressin freelancerista ja koodattavasta.

Aitoja työpaikkoja

2. Aitot työt

Työtyypit: Enimmäkseen # kokopäiväistä tai # kaukopuhelua, mutta se voi myös suodattaa #freelance ja # osa-aikaisesti

Siirry aitoihin töihin

Authentic Jobs on suunnittelijoiden, kehittäjien ja luovien ammattilaisten työtaulu. Voit löytää WordPress-työt yksinkertaisesti etsimällä avainsanaa “WordPress”. Toinen aitojen töiden tyylikäs ominaisuus on kyky vaihtaa nopeasti välillä Kaikki työt ja Etätyöt yhdellä napin painalluksella. Voit myös lisätä suodattimia työn tyypille, taidoille, kokemustasolle, korvauksille ja muulle.

Pikavinkki: Hälytykset ovat myös harkittavissa; etsi WordPress, vaihda kaukosäädin ja laukaise sähköpostihälytys aina, kun uusia töitä tulee.

Jos olet kiinnostunut palkkaamaan WordPress-kehittäjiä, käytä tarjouskoodia CODEINWP10 kassalla ja saat 10% alennuksen.

Toptal freelance -markkinat

3. Toptal

Työtyypit: # freelance keikat

Tal

Toptal laskuttaa itseään freelance-sivustona "3% freelance-kyvystä". Jos haluat katsella töitä sivustolla, sinun on haettava ja hyväksyttävä. Seurauksena on, että löydät parempia palkkaavia töitä kuin jotkut muut freelance-markkinat, jotka luettelon myöhemmin tässä viestissä.

Etsi WordPress-työt Remote OK -palvelusta

4. Remote OK Job Board

Työtyypit: Enimmäkseen # kokopäiväisiä #kauko-WordPress-töitä

Siirry Remote Ok -kohtaan

Remote OK on suositun etätyöpaikan sivupiste Nomad-luettelo. Siinä luetellaan yksinomaan etätyöt, joten ei ole tarpeen lajitella sijaintipohjaisten ja etätyöiden välillä.

Valinta ei ole valtava, mutta etsimällä "WordPress", voit kaventaa nopeasti kaikkiin käytettävissä oleviin WordPress-etätyöhön.

Kirjoitessani tämän viestin, WordPress-työpaikalla oli neljä aktiivista työluetteloa.

Jobs.WordPress.net

5. Työpaikat.WordPress.net

Työtyypit: Vakaa yhdistelmä # kokopäiväisen, # osa-aikaisen ja # projektipohjaisen työn välillä

Siirry sivulle Jobs.WordPress.net

Jobs.WordPress.net on osa WordPress-sivustoperhettä (löydät sen jopa WordPress.org-alatunnisteesta). Koska useat ihmiset ulkoistavat WordPress-työtä, se sisältää kaiken tyyppisiä WordPress-töitä, jotka kattavat kaiken suunnittelusta kehitykseen, pieniin muutoksiin ja kirjoittamiseen.

Jotkut työt ovat sijaintikohtaisia ​​- joten varmista, että tarkistat Sijainti -sarakkeessa, ennen kuin olet liian innoissasi työstä.

Post Status WordPress Jobs Board

6. Post Status Job Board

Työtyypit: Sekä # kokopäiväiset että # osa-aikaiset työt

Siirry Post Status Job Boardiin

Post Status Job Board on työpaikkakeskeinen sivu Post Status -sivustolta, joka on suosittu WordPress-ammattilaisten sivusto.

Sillä ei ole paljon töitä. Mutta jokainen sivun työ koskee nimenomaan WordPressiä. Varmista taas, että etsit Etä , koska jotkut työpaikat ovat sijaintikohtaisia.

smashingmagazine

7. Smashing työt

Työtyypit: Sekä # kokopäiväinen että #freelance-työ – vaikka suurin osa ilmoituksista on kokopäiväisiä

Siirry kohtaan Smashing Jobs

Smashing Jobs on, kuten nimestä voi päätellä, Smashing Magazine -työtaulu. Se sisältää töitä kaikentyyppisille web-suunnittelijoille ja kehittäjille, mutta voit löytää WordPress-työt hakukentän avulla.

Voit myös suodattaa kokopäiväisten ja freelance-työtyyppien perusteella. Varmista taas, että työ tukee etätyötä. Kaikkia työpaikkailmoituksia ei tehdä.

WPHired on omistettu yksinomaan WordPress-töille

8. WPhired

Työtyypit: Enimmäkseen # kokopäiväistä, mutta sisältää # freelance- ja # osa-aikaisia ​​töitä

Siirry WPhirediin

Kuten nimestä voidaan arvata, WPhired keskittyy yksinomaan WordPress-töihin. Sivusto näyttää pakottavan työpaikkojen valitsemaan sijainnin, mutta jos luet työkuvia, huomaat, että monet niistä sallivat etätyön.

WPMU Dev -työtaulu

9. WPMU DEV -työkeskus

Työtyypit: Ensisijaisesti kerta # freelance-keikat

Siirry WPMU DEV -työtauluun

WPMU DEV Job Board ei ole niin aktiivinen kuin ennen, mutta voit silti löytää pienen valikoiman freelance-WordPress-töitä.

Kun kirjoitin tämän viestin, siellä oli neljä erilaista ilmoitusta kertaluontoisille WordPress-keikoille.

SkipTheDrive

10. SkipTheDrive

Työtyypit: Enimmäkseen # kokopäivätyötä

Siirry SkipTheDrive-sovellukseen

SkipTheDrive on sivusto, joka kuratoi etätyömahdollisuuksia muilta työnhakusivustoilta. Valinta ei ole valtava – hakuani tuotti vain pari WordPress-työtä. Mutta se on hyvä paikka tarkistaa, etsitkö yksinomaan WordPress-töitä, jotka sallivat etätyön.

startupjobs.asia

11. StartUp Jobs Asia

Työtyypit: Suurin osa ilmoituksista on # kokopäiväisiä, mutta sisältää myös # osa-aikaisia ​​ja # freelance-töitä

Siirry kohtaan StartUp Jobs Asia

Vaikka suurin osa tämän sivuston WordPress-töistä on Aasiassa (kuten nimestä saatat odottaa), voit löytää sivustolta myös WordPress-etätyöpaikkoja. Joten etsitkö WordPress-töitä Singaporesta, Malesiasta tai "Missä vain", voit kuulla runsaasti vaihtoehtoja StartUp Jobs Asia -palvelussa.

AngelList

12. AngelList-työpaikat

Työtyypit: Enimmäkseen # kokopäivätyötä

Siirry AngelList-työpaikkoihin

AngelList kerää töitä startup-yrityksiltä ympäri maailmaa, joista monet sallivat etätyön. Vaikka työpaikat eivät ole WordPress-erityisiä, voit suodattaa avainsanojen, roolien, palkan, oman pääoman ja muun perusteella, jotta löydät WordPress-työt, jotka vastaavat täydellisesti kriteerejäsi.

Itse asiassa AngelListin tarjoamien suodattimien yksityiskohdat ovat mielestäni yksi niistä asioista, jotka erottavat sen muista työpaikoista. Sinun on kuitenkin rekisteröitävä tili ja täytettävä profiilisi, jotta voit kuitenkin katsoa töitä.

Toimimme etäyhteydessä

13. Toimimme etäyhteydessä

Työtyypit: Enimmäkseen # kokopäiväiset # etätyöt

Siirry kohtaan Työskentelemme etäyhteydessä

Ei ole yllättävää, että työskentelemme etäyhteydessä keskitymme yksinomaan etätyöhön. Koska kaikki työt ovat etäällä, sinun tarvitsee vain etsiä "WordPress" tuoda esiin vankan valikoiman työpaikkoja.

Tämän viestin kirjoittamishetkellä oli noin 6 WordPressiin liittyvää etätyötä, mikä on melko vankkaa niin kauan kuin etätyöpaikat menevät.

oDesk

14. Upwork

Työtyypit: Yksinkertaiset # freelance-keikat

Mene Upwork

En halua lähettää Upwork-ilmoitusta, koska niin monista työpaikkailmoituksista tulee nopeasti kilpailu huonoimpaan hintaan.

Mutta tässä on yksi asia, jota en voi kieltää Upworkista:

Löydämme tonnia WordPress-töitä.

Kun kirjoitin tätä viestiä, etsin "WordPress" haki yli 8500 erilaista työpaikkaa. Suurin osa näistä ei todennäköisesti ole toteuttamiskelpoisia mahdollisuuksia, mutta yli 8500 eri työpaikan otoskokoonpanolla voit ehdottomasti löytää jotain.

krop

15. Pudota

Työtyypit: Enimmäkseen # kokopäiväisiä töitä, tosin on olemassa # sopimussopimuksia

Mene Kropiin

Krop on erityisesti varten suunniteltu suunnittelulevy "luovia, suunnittelu- ja teknisiä töitä." Monet työt ovat paikan päällä, mutta jos napsautat yksittäisiä työkuvauksia, löydät etätyöt.

Mukaan Krop, koska siinä on useita laadukkaita WordPress-työpaikkailmoituksia, vaikka etätyöhön tarkoitetun suodattimen puute on turhauttavaa.

Freelancer.com -markkinapaikka

16. Freelancer

Työtyypit: Kuten nimestä voi päätellä, nämä ovat pääosin kertaluonteisia #freelance-keikkoja

Siirry Freelanceriin

Kuten Upwork, Freelancer on sekoitettu laukku työn laadun suhteen … mutta sillä on tonnia valittavissa olevia töitä. Itse asiassa Freelancer.com-sivustossa oli saatu päätökseen 243 161 WordPress-hanketta tammikuusta 2015 lähtien (kokonaisarvo 60 571 205 dollaria) – tiedot sanovat.

Tämän viestin kirjoittamishetkellä Freelancerilla on yli 2 400 erilaista WordPress-keikkaa, joita voit tutustua.

Jos pystyt seulomaan usein matalapalkkaisia ​​töitä, löydät työpaikkoja WordPressin asentaminen kehittää laajennuksia ja paljon muuta.

FlexJobs

17. Flexjobs

Työtyypit: Enimmäkseen # kokopäiväistä, mutta sisältää myös # osa-aikatyötä

Siirry Flexjobsiin

Flexjobs on suuri yleinen työpaikka, jossa keskitytään erityisesti etätyötyöhön. WordPressin haku tuottaa vaikuttavan 279 ilmoitusta. Osittain siitä, että Flexjobs on hiukan vähemmän kuratoitu kuin jotkut aggressiivisemmin suodatetuista sivustoista, kuten Remote OK ja We Work Remotey.

Silti, jos haluat vain suuren määrän WordPressin etätyöpaikkoja ja olet halukas kävelemään joidenkin roskien läpi, niin Flexjobs antaa sinulle suuren määrän valintaa.

Jobspresso

18. Jobspresso

Työtyypit: Enimmäkseen # kokopäiväisesti, mutta se voi myös suodattaa # osa-aikaisesti ja # vapaa-ajan mukaan

Siirry Jobspressoon

Jobspresso on hyvin suunniteltu työpaikkasivusto, joka on keskittynyt erityisesti etätyöhön. Voit etsiä WordPress-töitä hakusanalla ja suodattaa toimialan mukaan.

Samoin voit käyttää suodattimia myös valita kokopäiväisen, osa-aikaisen ja freelance-työn välillä.

Tätä kirjoitettaessa WordPress-kehitystyöpaikkojen haku tuotti 11 erilaista työpaikkaa.

Craigslist

19. Craigslist / Puhelinmyyjät

Työtyypit: Enimmäkseen # kokopäiväistä tai # osa-aikaista hauissa, mutta YMMV.

Siirry kaukosäätimen töihin

Ole kanssani täällä …

Kyllä, tiedän, että Craigslistillä ei ole aina parasta mainetta työpaikkojen suhteen. Ja kyllä, sinun täytyy lajitella joukko roskia. Mutta… jos mikään muista vaihtoehdoista ei ole toiminut, voit todella löytää WordPress-työt Craigslistista.

Pelasin muutaman kaupungin kanssa, joissa olen asunut ja suhteessa "lupaava työ" että "roska" oli noin 1: 9… mikä taas ei ole hienoa.

Voit kuitenkin lisätä hyödyllistä suodatusta, mutta etätyöpaikkojen avulla voit suodattaa Craigslist-tulokset erityisesti etämahdollisuuksia varten.

onthegosystems

20. OnTheGoSystems

Työtyypit: #täysaikainen

Siirry OnTheGoSystems-sivulle

Kaksi suosituinta WordPress-laajennusta, työkalusarja ja WPML, takana oleva tiimi etsii jatkuvasti avustajia WordPress-ekosysteemiin.

Liity 90 ihmiseen, jotka työskentelevät yhdessä ympäri maailmaa laajennuksista, joita tällä hetkellä käyttää yli 700 000 verkkosivustoa. Tutustu heidän kokopäiväisiin avoimiin työpaikkoihin ja hae, jos haluat kokea monikulttuurisen ympäristön OnTheGoSystemsissä.

remotejobsclub

21. Etätyökerho

Työtyypit: # kokopäiväinen #remote #kansallinen

Siirry Remote Jobs Clubiin

Remote Jobs Club on viikoittainen uutiskirje, joka lähettää käsin poimittuja ja manuaalisesti vahvistettuja etätyöpaikkoja. Jos olet kyllästynyt tarkistamaan kymmeniä etätyötauluja, suosittelen, että kirjaudut heidän uutiskirjeeseen riippumatta siitä, millä toimialalla olet..

22. Oma verkkosivusto

Työtyypit: Mitä ikinä haluatkaan!

Ok, tämä on vähän söpö. Mutta tosiasia, että yksi parhaista paikoista löytää laadukas WordPress-työ on oman verkkosivustosi kautta.

Löydät paljon WordPress-freelancereita, jotka löytävät työtä omien verkkosivustojensa kautta.

Jos etsit joitain esimerkkejä, tässä on pari portfolio-sivustoa menestyneiltä WordPress-freelancereilta:

Et voi heittää portfoliosivustoa ja alkaa saada töitä heti. Mutta onnistuneena freelance-kirjoittajana voin sanoa omakohtaisesta kokemuksesta, että vakaa portfoliosivusto on hieno pitkäaikainen sijoitus WordPress-työpaikkojen löytämiseen.

Voit jopa automatisoida osia yritystäsi säästääksesi aikaa sivustosi luomille liidille.

5 WordPress-yritystä, jotka palkkaavat juuri nyt

Haluatko ohittaa työtaulut ja siirtyä suoraan WordPress-yrityksiin, jotka palkkaavat juuri nyt? Nämä viisi yritystä palkkaavat melkein aina uusia WordPress-kykyjä. Katso heidät!

Automattic

1. Automattic

Kyllä, tämä on vähän tyhjä. Mutta kuka voi paremmin työskennellä kuin yritys, joka on pohjimmiltaan WordPressin takana?

Automattic palkkaa melko paljon aina, vaikka olen kuullut, että hakemusprosessi on melko voimakas.

Siirry Automatticiin

10up

2. 10up

10up on kehitysyhteistyötoimisto, joka palkkaa aina WordPress-huippuosaajia. Jos arvelet tehdä leikkauksen, voit hakea yhtä heidän työpaikoistaan ​​tänään.

Siirry 10: een

Reaktiv Studios

3. Reaktiv Studios

Reaktiv Studios on WordPress-kehittämistoimisto, jolla on yleensä ainakin pari työpaikkaa. He työskentelevät Harvardin ja The Wire Cutterin kaltaisten asiakkaiden kanssa, joten pääset ehdottomasti työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissa.

Siirry Reaktiv Studios -sivustolle

Incsub

4. Incsub

Incsub on yritys, joka on sekä Edublogien että WPMU DEV: n takana, mikä tarkoittaa, että heillä on paljon työtä WordPress-asiantuntijoiden ympärille.

Siirry Incsubiin

Tyylikkäät teemat

5. Tyylikkäät teemat

Elegant Themes on emoyhtiö, joka on takana massiivisesti suositussa Divi-teemassa, samoin kuin monissa muissa teemoissa ja laajennuksissa. Suosionsa takia Elegantti-Teemat palkkaavat yleensä ainakin muutamia WordPress-tehtäviä.

Siirry tyylikkäisiin teemoihin

Tule ulos ja hanki WordPress-työ

Ja se pyöristää listan siitä, mistä löytää WordPress-töitä. Jos tiedät loistavan WordPress-työpaikkojen lähteen, jota ei ole luettelossa, olisi hienoa, jos jaoisit kommentit, jotta voimme tehdä tästä resurssista paremman kaikille.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map