20-ish parhaat yrittäjät, ammattilaiset ja luovat luettavat yrityskirjat vuonna 2020

Nykyään on houkuttelevaa uskoa, että voimme oppia kaiken blogeista, mutta mikään ei voisi olla kaukana totuudesta. Jos haluat syventää ymmärrystäsi erittäin tietystä aiheesta tai saada käsityksen jonkun toisen näkökulmista, hyvää ol-kirjaa ei voida korvata. Siksi olemme laatineet tämän luettelon parhaista yrityskirjoista, joita yrittäjät ja ammattilaiset voivat lukea.


Maailma muuttuu aina, mutta on myös joitain asioita, jotka ovat aina totta. Edessä olevat kirjat ovat sekoitus klassikoita täynnä ajatonta tietoa ja viimeisimmät julkaisut jotka käsittelevät liiketoiminnan muotoa nykypäivän digitaalisessa maailmassa.

Katsotaanpa näitä ilman enempää parhaat yrityskirjat yrittäjille, luoville ja ammattilaisille (ei erityisessä järjestyksessä):

Parhaat yrityskirjat yrittäjille, ammattilaisille ja luoville

Parhaat yrityskirjat, joita voit ostaa vuonna 2020

Parhaat yrityskirjat: Kuinka voittaa ystäviä ja vaikuttaa ihmisiin

"Kuinka voittaa ystäviä ja vaikuttaa ihmisiin" kirjoittanut Dale Carnegie

Mistä on kyse: Dale Carnegie on kuinka voittaa ystäviä ja vaikuttaa ihmisiin, se on enemmän kuin yrityskirja. Se on opas ihmisten voittamiseen puolestasi jokaisessa keskustelussa. Opit kuinka saada sinut kaltaisista ihmisistä, miten muuttaa ihmisten mielenkiintoa saamatta heitä pahakseen sinua ja paljon muuta.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Kuinka voittaa ystäviä ja vaikuttaa ihmisiin, on yksityiskohtaiset, vaiheittaiset ohjeet kaikenlaisten liikesuhteiden navigoimiseksi. Monia oppitunteja voidaan soveltaa myös henkilökohtaisiin suhteisiin.

Parhaat yrityskirjat: The Innovator's Dilemma

"Innovaattorin ongelma" kirjoittanut Clayton M. Christensen

Mistä on kyse: Innovaattorin dilemma näyttää lukijoille, kuinka jopa vakiintunein yritys voi menettää markkinajohtajuutensa, jos he eivät pysty innovoimaan. Kirjassa tutkitaan erilaisia ​​epäonnistumisia ja menestystarinoita käyttämällä näitä esimerkkejä osoittamaan, kuinka ja milloin paras tapa menestyä on luopua perinteisistä liiketoimintakäytännöistä.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Innovaattorin dilemma tarjoaa joukon sääntöjä, joiden avulla voit viedä yrityksesi menestyksen seuraavalle tasolle häiritsevien innovaatioiden avulla. Kun nämä säännöt pidetään mielessä, pystyt helpommin arvioimaan, milloin noudattaa perinteisiä liiketoimintamenetelmiä ja kun jotain erilaista tekeminen voi muuttaa yritystäsi.

Parhaat yrityskirjat: Emotional Intelligence

"Emotionaalinen älykkyys: miksi se voi olla tärkeämpää kuin IQ" kirjoittanut Daniel Goleman

Mistä on kyse: Emotionaalinen älykkyys: miksi se voi olla tärkeämpää kuin IQ, selittää emotionaalisen älykkyyden viisi ydinosaamista ja osoittaa, kuinka näiden taitojen pätevyys määrittelee menestyksen kaikilla elämämme alueilla, mukaan lukien liiketoiminta. Tässä kirjassa tutkitaan tunneälyn taustalla olevaa neurotiedettä ja psykologiaa, mukaan lukien inhimilliset kasvupotentiaalit missä iässä tahansa.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Emotionaalisen älykkyyden rakentaminen on yksi parhaista tavoista parantaa menestystäsi liikesuhteissa, samoin kuin kaikki muut suhteet elämässäsi. Tämä kirja auttaa sinua ymmärtämään, mikä tunneäly on ja miksi se on välttämätöntä jokaisessa vuorovaikutuksessa. Tämä kirja on pakollinen lukeminen, jos haluat edistää sekä henkilökohtaista että yrityksesi kasvua!

Parhaat yrityskirjat: Think and Grow Rich

"Ajattele ja kasva rikkaaksi" kirjoittanut Napoleon Hill

Mistä on kyse: Ajattele ja kasvaa rikkaana on toinen liiketoiminnan klassikko, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1937. Kirja tarjoaa 13 vaihetta, jotka kuka tahansa voi tehdä menestyäkseen yritykselle. Perustuu yli 500 haastatteluun päivän menestyneiden kanssa. Joitakin Hillin haastattelemista merkittävistä ihmisistä ovat Henry Ford, Alexander Graham Bell, Thomas Edison ja Charles M. Schwab. Hill sisältää myös useita omia kokemuksiaan, mukaan lukien erilaisia ​​ajatuskokeiluja.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Tämä kirja tarjoaa erilaisia ​​strategioita, joiden avulla voit muuttaa ajattelutapanasi suhteessa rahaan ja liiketoimintaan, jotta voit houkutella lisää menestystä. Lähes sata vuotta kirjan alkuperäisen julkaisemisen jälkeen, tämä kirja tarjoaa samanaikaisesti ikkunan menneisiin liiketoimintakäytäntöihin ja tarjoaa neuvoja, jotka ovat edelleen hyödyllisiä tänään. Tämä on jälleen hieno kirja, joka vauhdittaa sekä henkilökohtaista että liiketoiminnan kasvua tulevana vuonna.

Parhaat yrityskirjat: The Lean Startup

"Lean-käynnistys" kirjoittanut Eric Ries

Mistä on kyse: Lean Startup kuvaa yksityiskohtaisesti liiketoimintamallia, joka perustuu "validoitu oppiminen," nopea tieteellinen kokeilu ja erilaisia ​​strategioita tuotekehitysjakson pituuden lyhentämiseksi. Tässä kirjassa kerrotaan myös, kuinka mitata kokeilusi tuloksia, jotta voit mukauttaa ja mukauttaa strategioita asiakkaidesi haluamien tosiasioiden perusteella.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Sopeutumiskyky on yksi ammattilaisten pitkän aikavälin menestyksen suurimmista tekijöistä, ja se on tuplasti tärkeää yrityksille, jotka yrittävät selviytyä nykyään jatkuvasti muuttuvissa liiketoimintaympäristöissä. Tämä kirja näyttää sinulle, kuinka rakentaa sopeutumiskyky liiketoimintamallisi suojautuaksesi muutoksilta, jotka tulevat alalle putkenvaiheessa.

Parhaat yrityskirjat: Hyvästä toiseen

"Hyvästä upeaan" kirjoittanut Jim Collins

Mistä on kyse: Hyvästä suurelle jakaa tutkimuksen tulokset, joissa vertailtiin eliittiyrityksiä (ne, jotka ylittivät suuryritykset, kuten Coca Cola vähintään 15 vuoden ajanjaksolla), yrityksiin, jotka olivat saaneet aikaan vain ”hyviä” tuloksia saman ajanjakson aikana saadakseen selville, kuinka jotkut Yrityksistä tuli suuria, kun taas toiset olivat vain hyviä. Tämä kirja käsittelee johtamistyyppiä, joka tarvitaan hyppystä hyvään tekemiseen, kurinalaisuuden tärkeys menestykseen ja paljon muuta.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Hyvästä suurelle selvittää, mikä saa yrityksen saavuttamaan poikkeuksellisen menestyksen, ja näyttää sinulle, kuinka voit saavuttaa upeita tuloksia omalla alalla. Jos etsit toimivia neuvoja, tämä on yksi parhaimmista yrityskirjoista sinulle.

Parhaat yrityskirjat: Guerilla Marketing

"Sissi markkinointi" kirjoittanut Jay Conrad Levinson

Mistä on kyse: Guerilla Marketing julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1983, ja se tarjosi vallankumouksellisen kehyksen liiketoiminnan markkinoinnille. Kirja on päivitetty useita kertoja. Neljäs painos, joka julkaistiin vuonna 2007, sisältää Internet-markkinoinnin strategioita, joissa hyödynnetään uutta tekniikkaa, kuten podcastingia ja paljon muuta.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Tämä kirja on yksi kaikkein kattavimmista markkinointiin liittyvistä oppaista, jossa yhdistetään uusi markkinointifilosofia nykyaikaan suunniteltuihin käytännön strategioihin. Jos olet yrittänyt luoda onnistuneita markkinointikampanjoita, Guerilla Marketing saattaa tarjota vain tarvitsemasi ajattelutavan.

Parhaat yrityskirjat: Built to Last

"Rakennettu kestämään" kirjoittanut Jim Collins

Mistä on kyse: Built to Last jakaa kuusivuotisen tutkimuksen tulokset, joissa otettiin 18 poikkeuksellista ja pitkäaikaista yritystä ja tutkittiin niitä suoraan verrattuna nykyaikaisiin huippukilpailijoihin. Kirja käyttää näitä havaintoja tarjoamaan kymmeniä käytännön toimia, joita yrittäjät voivat tehdä varmistaakseen liiketoimintaansa pitkäikäisyyden.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Ensinnäkin, tähän tutkimukseen osallistuneet yritykset Collins ovat edelleen menestyviä, mikä osoittaa hänen olleen jotain. Kirja tarjoaa myös satoja esimerkkejä auttamaan sinua näkemään, kuinka strategian sisällöt toimivat todellisissa yrityksissä. Tämä kirja on hieno työkalu jokaiselle, joka haluaa liiketoiminnan menestyvän vuosikymmenien ajan.

Parhaat yrityskirjat: Creative Construction

"Luova rakentaminen" kirjoittanut Gary P. Pisano

Mistä on kyse: Creative Construction käyttää kolmen vuosikymmenen tutkimusta innovaatioista ja menestyksestä osoittaakseen yrittäjille, kuinka he voivat kasvattaa liiketoimintaansa luomalla kestävän innovoinnin ympäristön. Kirja selittää myös suuremman yrityksen johtamisen monimutkaisuutta.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Tämä kirja näyttää sinulle, millaista on johtaa massiivista yritystä ja antaa sinulle suunnitelman kasvun hoitamiseksi omassa yrityksessäsi. Luova rakentaminen on erinomainen luku kaikille, jotka haaveilevat joskus maailmanlaajuisen yrityksen johtamisesta satojen tai jopa tuhansien työntekijöiden kanssa.

Parhaat yrityskirjat: Yhdistetty strategia

"Yhdistetty strategia" esittäjät Nicolaj Siggelkow ja Christian Terwiesch

Mistä on kyse: Yhdistetty strategia osoittaa yritysomistajille, miten satunnaiset satunnaiset ostajat voidaan muuttaa pitkäaikaisiksi työsuhteiksi. Tässä kirjassa kuvattu lähestymistapa koostuu neljästä päästrategiasta: vastaus toiveeseen, kuratoitu tarjonta, valmentajan käyttäytyminen ja automaattinen toteuttaminen.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Tämä kirja on erityisen upea freelancereille ja muille pienyritysten omistajille, jotka kamppailevat löytääkseen toistuvia asiakkaita. Jos haluat muuttaa seuraavan kertaluontoisen keikkasi tasaiseksi työksi, tämä kirja on ihanteellinen paikka aloittaa.

�� Jos toistuvien töiden löytäminen on tärkein taistelusi, meillä on opas merkittävien tulojen ansaitsemiseksi Fiverrin kautta. Näin voit siirtyä 0–300 dollaria kuukaudessa Fiverrillä.

Näkymättömät naiset

"Näkymättömät naiset" kirjoittanut: Caroline Criedo Priez

Mistä on kyse: Näkymättömät naiset tutkivat sukupuolinäkökulmaa sadoissa tutkimuksissa useilla eri aloilla, joissa miehiä kohdellaan oletuksena ja naisia ​​epätyypillisinä. Kirja käyttää näitä tutkimuksia osoittamaan sukupuolten eriarvoisuuden juuret tutkimuksessa ja miten tämä vaikuttaa naisten jokapäiväiseen elämään. Tämä kirja näyttää myös sinulle, miksi on tärkeää sisällyttää naiset tutkimustietoihisi ja henkilöihin.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Tämä kirja muuttaa tapaa, jolla näet maailman ja miten ymmärrät lukemasi tutkimus. Jos olet joku, joka kerää ja tutkii tietoja, tämä kirja tarjoaa sinulle arvokkaan ajattelutavan muutoksen lähestyessäsi saatuja tietoja.

Iso yhdeksän

"Iso yhdeksän" kirjoittanut Amy Webb

Mistä on kyse: Suurin yhdeksän: Kuinka tekniset titaanit ja heidän ajattelukoneet saattavat vääristää ihmiskuntaa, tutkitaan, miten Amazonin, Googlen ja Applen kaltaiset yritykset luovat AI: itä, jotka toimivat arvaamattomasti, ajattelemalla ja toimimalla tavalla, joka uhmaa ihmisen logiikkaa. Sitten kirja jakaa, kuinka voimme muuttaa kurssia luomalla tehokkaamman AI: n, johon ihmiset voivat luottaa seuraavien vuosisatojen ajan.

Miksi sinun pitäisi lukea se: AI: sta tulee yhä tärkeämpää liiketoimintamaailmalle joka kuukauden kuluessa. Tämä kirja antaa sinulle kuvan siitä, kuinka nykypäivän AI-järjestelmät toimivat ja mikä niiden asema markkinoilla on. Kirja tarjoaa myös tietoa siitä, kuinka voimme edistää parempaa AI: tä. Jos olet kiinnostunut AI: stä, tämä on yksi parhaimmista yrityskirjoista sinulle.

Ihmisille sopiva

"Ihmisille sopiva" kirjoittanut Stuart Russell

Mistä on kyse: Yhteensopiva ihmisen kanssa: tekoäly ja hallintaongelma yksityiskohdat siitä, kuinka AI on olemassa maailmassamme tällä hetkellä, mukaan lukien miten sitä on käytetty väärin sellaisten asioiden luomiseen, kuten itsenäiset tappavat aseet. Kirja viittaa edelleen siihen, että rakennamme AI: n alusta alkaen. Russell väittää, että ollakseen todella hyödyllistä ihmiskunnalle, AI: n on toimittava paikasta, jossa on epävarmuutta siitä, mitä heidän ihmisen mestarinsa haluavat. Koneet, joilla on tämä ominaisuus, ovat luonnostaan ​​nöyriä, altruistisia ja omistettu auttamaan ihmiskuntansa.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Tämä kirja tarjoaa laajan tiedon siitä, kuinka AI: tä käytetään nykyään kaikkialla maailmassa, ylittäen The Big Nine: n keskittymisen tietylle yritysryhmälle. Valmistat tämän kirjan paljon paremmin varustettuna käsittelemään tänään käyttämiäsi AI-työkaluja ja ehkä jopa rakentamaan parempia omia AI-järjestelmiä..

Äärimmäiset taloudet

"Äärimmäiset taloudet" kirjoittanut Richard Davies

Mistä on kyse: Äärimmäiset taloudet tarkastelevat joitain maailman epätavallisimmista talouksista, jotka ulottuvat maailman köyhimmästä suurimmasta kaupungista ensimmäiseen digitaalitilaan. Davies jatkaa, että nämä taloudet ovat tulevaisuuden rahoitusrakenteiden rakentamispaikka.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Kukaan ei voi kiistää sitä, että maailma muuttuu uskomattoman nopeasti. Taloutemme pakotetaan muuttumaan vastauksena uuteen maailmaan. Tämän kirjan lukeminen auttaa sinua ajamaan muutoksen aaltoja ja tulemaan ulos yrityksestäsi vahingoittumattomana.

Loonshots

"Loonshots" kirjoittanut Safi Bahcall

Mistä on kyse: Loonshots-kirjoittaja Safi Bahcall käyttää fysiikan asiantuntemustaan ​​ja kokemustaan ​​liiketoiminnasta tarjotakseen lukijoille uusia tapoja ymmärtää yritysten ja imperiumien käyttäytymistä. Tämän jälkeen kirja osoittaa, kuinka voit käyttää tätä uutta menetelmää radikaalin innovoinnin vaalimiseen.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Tämä kirja muuttaa radikaalisti sen, miten näet sekä oman yrityksesi että koko liiketoimintamaailman. Jos haluat ravistella asioita ja muuttaa ajattelutapaasi parantaaksesi menestystäsi, tämä on yksi parhaimmista yrityskirjoista sinulle.

alue

"Range: Miksi generalisti voitti erikoistuneessa maailmassa" kirjoittanut David Epstein

Mistä on kyse: Alueella: Miksi generalisti voitti erikoistuneessa maailmassa, David Epstein tutkii maailman parhaimpien urheilijoiden, taiteilijoiden, muusikoiden, tutkijoiden ja muiden elämää; huomaamalla, että varhainen erikoistuminen on poikkeus näihin menestyksiin, ei sääntö. Hän väittää, että tämä johtuu siitä, että yleisluontajat ovat ketterämpiä, luovempia ja kykeneviä luomaan yhteyksiä erikoistuneiden ikäisensä eivät näe..

Miksi sinun pitäisi lukea se: Tämä kirja tarjoaa kiehtovia oivalluksia menestyneiden ihmisten elämään monilla aloilla. Jos erikoistut nuoreksi, tämä kirja tarjoaa vakuuttavan argumentin taitojoukkojesi laajentamiseksi. Jos olet jo yleinen edustaja, tämä kirja auttaa sinua ymmärtämään, kuinka voit hyödyntää yleisyyttäsi lisätäksesi menestystä.

Mentorien heimo

"Mentorien heimo" kirjoittanut Timothy Ferriss

Mistä on kyse: Luodakseen mentorien heimon Tim Ferriss kysyi yli 50 maailmanluokan esiintyjää, mukaan lukien useita hänen omia epäjumaliaan, joukko kysymyksiä siitä, kuinka he olivat käyttäneet aikaansa uskomattoman uran luomiseen. Sitten hän kokosi kaikki heidän neuvonsa tähän kirjaan, mukaan lukien yli 50 erilaista aamurutiinia.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Tämän kirjan neuvoja auttaa sinua selventämään elämäsi tarkoitusta ja miten se saavutetaan, kaikki kokeiltuihin ja totta menetelmiin perustuen. Löydät myös erinomaisia ​​strategioita esimerkiksi epäonnistumisesta toipumiseen ja työ- ja perhe-elämän tasapainon saavuttamiseen. Tässä kirjassa on jotain tarjottavaa riippumatta siitä, oletko epävarma siitä, mihin haluat mennä yrityksesi seuraavaksi, tai etsit vain neuvoja prosessien hienosäätöön..

Syvä työ

"Syvä työ" kirjoittanut Cal Newport

Mistä on kyse: Syvätyö: Kohdennetun menestyksen säännöt harhaantuneessa maailmassa käsitellään syvän työn voimaa, joka on tässä määritelty "kyky keskittyä häiritsemättä kognitiivisesti vaikeaseen tehtävään." Tarinoiden, kuten ajan, jolloin Carl Jung rakensi torni metsään torjuakseen mieltään, avulla Newport osoittaa, kuinka syvä työ on paras tapa saavuttaa suuri menestys. Sitten hän jatkaa tarjoamalla erilaisia ​​strategioita syvyyden parantamiseksi.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Nykymaailmassa useimpien ammattilaisten on torjuttava kymmeniä häiriötekijöitä päivittäin. On helppo päästä kiinni sosiaalisen median, sähköpostisi ja sosiaalisen median tarkistamisen piiriin, jotta pääset vain päivän päätteeksi ja huomaa, että et ole suorittanut mitään. Jos haluat parantaa keskittymistäsi tulevana vuonna, tämä on yksi parhaimmista yrityskirjoista sinulle.

�� Meillä on erillinen opas siitä, kuinka pysyt keskittyneenä työhön, joka on luotu tämän kirjan opintojen perusteella.

Nolla yhdelle

"Nolla yhdelle" kirjoittanut Peter Thiel, yhdessä Blake Mastersin kanssa

Mistä on kyse: Zero to One: Huomautuksia aloittavista yrityksistä tai miten rakentaa tulevaisuutta tarjoaa uuden kehyksen innovaatioiden tarkastelemiseen, joka perustuu väitteeseen, jonka mukaan Piilaakson ulkopuolella olemme teknologisen pysähtymisen aikakaudella.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Peter Thiel on PayPalin ja Palantir Technologies -yhtiön perustaja. Hän tuo tähän kirjaan kaiken, mitä hän on oppinut vuosikymmenien onnistuneesta yrittäjyydestä ja sijoittamisesta. Jos haluat muuttaa radikaalisti tapaa, jolla lähestyt yritystäsi, tämä on yksi parhaimmista yrityskirjoista sinulle.

Erittäin tehokkaiden ihmisten 7 tapaa

"Erittäin tehokkaiden ihmisten seitsemän tapaa" kirjoittanut Stephen R. Covey

Mistä on kyse: Erittäin tehokkaiden ihmisten seitsemän tapaa alkaa oletuksella, että tapa, jolla koemme maailmaa, perustuu kokonaan käsityksiimme; Jotta voimme muuttaa itseämme, meidän on ensin muutettava käsityksiämme. Sitten kirjassa kuvataan seitsemän tapaa, joita menestyvät ihmiset käyttävät ajattelutavan muuttamiseen ja kohtalojensa hallintaan.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Erittäin tehokkaiden ihmisten seitsemän tapaa tarjoaa yksityiskohtaisen käytännön kehyksen ajattelutavan muuttamiseen ja asiamiehen välityksellä elämäsi muuttamiseen. Jos olet jo löytänyt itsesi menemään tiellä menestykseesi aiemmin, tämä kirja voi auttaa sinua välttämään tekemään niin tulevaisuudessa.

Elämisen taidetta

"Elämisen taidetta" kirjoittanut: Thich Nhat Hanh

Mistä on kyse: Living of Art näyttää lukijoille, kuinka tietoisuuden taito voi auttaa heitä vastaamaan elämän syvimpiin kysymyksiin ja nauttimaan haluamastaan ​​vapaudesta. Kirja sisältää tarkat ohjeet seitsemälle meditaatiolle, joiden avulla ihmiset ymmärtävät enemmän itsestään, heidän suhteistaan ​​ja yhteydestään ympäröivään maailmaan.

Miksi sinun pitäisi lukea se: Tämä kirja auttaa sinua ymmärtämään maailmaa ja sijaintisi siinä kattavammin. Meditaation on myös todistettu vähentävän muun muassa stressiä ja pidentävän huomioväliä.

Viimeiset ajatukset vuoden 2020 parhaista yrityskirjoista

Jatkuva oppiminen on paras tapa pitää itsesi ja yrityksesi kannalta merkityksellinen vuonna 2020. Voit oppia paljon blogeista (kuten tämä), mutta se ei voi korvata tietämystä, joka löytyy parhaista siellä olevista parhaista yrityskirjoista. . Lainaatko kirjastosta vai sijoitatko omiin kopioihisi, muista lukea joitain näistä kirjoista tulevana vuonna. (Tai kuuntele heitä. Löydät eniten saatavana Audible-palvelusta.)

Tuntuuko sinusta hukkua kaikista tämän luettelon vaihtoehdoista? Keskity yhteen kirjaan kerrallaan, ajoita tunti tai kaksi lukemiseen joka ilta, ja suoritat nämä parhaat liiketoimintakirjat nopeasti..

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map