20 ei-selvää Fiverr-vinkkiä ostajille (oppinut omakohtaisesti työskennellessään WordPress-projekteissa)

20 ei-selvää Fiverr-vinkkiä ostajille (oppinut omakohtaisesti työskennellessään WordPress-projekteissa)

20 ei-selvää Fiverr-vinkkiä ostajille (oppinut omakohtaisesti työskennellessään WordPress-projekteissa)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tutkiessani löysin verkosta paljon vinkkejä myynnistä Fiverr® mutta paljon vähemmän tietoa siitä, kuinka saada hyödyksi irti ostajakokemuksestasi. Joten koska olen viime aikoina pelannut Fiverrin kanssa melko paljon, ajattelin täyttää tämän tyhjän ja laittaa luettelon joistain suosituimmat Fiverr-vinkit – ostajan näkökulmasta – auttaa sekä ostajia että myyjiä toimimaan paremmin yhdessä (olet tervetullut, Fiverr)!


Huomio, data sanoo: joka kolmas Yhdysvaltain yrittäjä on kääntynyt viime vuonna freelancereihin koodausapua varten (katso alla oleva taulukko).

Ei-itsestään selviä Fiverr-vinkkejä ostajille

(Kaaviot kirjoittanut Visualizer Lite.)

Erityisesti WordPress on hyvin edustettuna esimerkiksi Fiverrin, UpWorkin ja PeoplePerHourin kaltaisissa ympäristöissä..

Kuinka hyvin edustettuina?

Jos etsit "WordPress-räätälöinti" Fiverrillä on yli 6800+ tulosta (kutsutaan Gigs®), joista valita.

Fiverr on ollut toiminnassa vuodesta 2010 lähtien, se on yksi budjetin graafisen suunnittelun foorumeista, ja se avasi äskettäin vaihtoehdon premium-palveluiden luetteloimiseksi (fiverr.com/pro). Yritettäessä saada pätevämpiä ammattilaisia ​​alukseen heidän markkinoinnissaan on nyt tapahtunut muutos, joka keskittyy tekijöiden yhteisön rakentamiseen. Joten se on ehdottomasti yksi freelance-alustoista, jota voit kokeilla rakenna / säädä WordPress-sivustoa.

Jos päätät antaa Fiverrin käydä, Tässä on 20 Fiverr-vinkkiä parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi:

1. Älä käytä useita tilejä

Fiverr sallii vain yhden aktiivisen tilin käyttäjää kohti ja kaikki (kiinniotetut) yritykset huijata tätä johtavat kaikkien liittyvien tilien käytöstä poistamiseen. Voit lukea lisää aiheesta heidän Käyttöehdot (lyhyesti sanottuna se on tapa heille suojata käyttäjiä petoksilta ja väärinkäytöksiltä).

Ajattele hyvin, ennen kuin valitset Fiverr-käyttäjänimesi, koska rekisteröinnin jälkeen et voi muuttaa sitä.

2. Tallenna suosikkisi

Joskus Fiverrin etsiminen on kuin sananlaskun neulan etsiminen heinäsirvasta. Ja kun löydät oikean palvelun (tai, kuten usein tapahtuu, toisen mielenkiintoisen palvelun pyrkiessään löytämään oikean palvelun), haluat varmistaa, että et unohda mitä se on.

Tämän välttämiseksi tallenna ne myöhempää käyttöä varten erilliseen kokoelmaan, aivan kuten Pinterestissä.

Fiverrin suosikkiluettelo

3. Ota aina yhteyttä myyjään ennen ostamista

Fiverrin hieno asia on, että se antaa ostajille ja myyjille viestin toisilleen ennen tilauksen tekemistä. Vaikka olet löytänyt oikean keikan, joka vastaa vaatimuksiasi, älä kiire lyö tätä Tilaus-painiketta.

Lähellä myyjän profiilia näet Ota minuun -painikkeen, joka aukeaa yhteysikkunaan, jossa voit kuvata lyhyesti etsimäsi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden nähdä myyjän vastauksen ja oppia vähän niistä. Eri vastausten saaminen auttaa sinua tekemään paremman valinnan voittajamyyjän valinnassa.

Fiverr-viestin myyjävaihtoehto

4. Käytä salaista sanaa

Kun lähetät pyynnön, muista lisätä salainen sana projektikuvaukseen ja pyytää myyjiä mainitsemaan se, kun teet tarjouksen pyyntöösi.

Olisit yllättynyt nähdessäsi, että lähes 50% tilauksista kaipaa sitä. Tämä auttaa sinua karsimaan ihmisiä, jotka eivät ole itse lukeneet pyyntöä, ja kulkemaan motivoituneimpien kanssa.

Fiverr-palvelupyyntö

5. Älä jätä huonoja arvioita, ellei niitä voida välttää

Sen sijaan viesti myyjälle ja selitä miksi et ole tyytyväinen tuloksiin. Koska arvosanat ovat myyjille erittäin tärkeitä, todennäköisesti he tarjoavat korjata ongelmasi ilman lisämaksua.

On parempi antaa myyjille mahdollisuus korjata asiat ennen kuin heille annetaan huono arvio. Useimmat myyjät arvostavat tätä ja yrittävät auttaa. Vaikka saattaa olla pieni viive, se on silti voittoisa.

6. Käytä joitain parhaita käytäntöjä saadaksesi nopeampia tuloksia

Jos etsit nopeaa korjausta, sinun on kiinnitettävä huomiota pariin asiaan. Sen lisäksi, että seuraamme Fiverr-myyjiä, joilla on hyvä vastaus ja toimitusaika, on myös muita Fiverr-vinkkejä, joihin kiinnittää huomiota:

 • Kun olet lähettänyt pyynnön myyjäyhteisölle, projektisi tiedot siirtyvät tarkistusvaiheeseen. Näin tapahtuu, koska Fiverrin on tarkistettava, noudattaako projektisi heidän TOS-vaatimuksiaan, mikä tarkoittaa, että pyyntösi hyväksyminen vie muutaman tunnin. Jos haluat asioiden liikkuvan nopeasti, lähetä pyyntö ASAP.
 • Nopea vastaus pyyntöösi etsii myyjiä, joiden merkinnät ovat Online. Katso tämä etsimällä Online -kuvaketta myyjän profiilin oikeassa yläkulmassa.
 • Minimi toimitusaika Fiverrillä on yksi päivä, ja monimutkainen projekti saattaa edellyttää useita päiviä. Myyjät määrittelevät tämän keikan toimitusaikaan. Saadaksesi aikaan nopeammin, voit joko ostaa ylimääräisen (lisätietoja tästä kärjessä 13) tai viestiä myyjälle ja kysyä, ovatko myyjät valmiita toimittamaan nopeammin keikalle lisätyn ylimääräisen rahan avulla.

Fiverr erittäin nopea toimitus

 • Projektin nopeaa käsittelyä varten pidä silmällä keikkaan sisältyvien versioiden lukumäärä (lueteltu tilaustiedot -osiossa). Joillakin myyjillä ei ole tätä määritelty, vaikka on epätodennäköistä, että he todennäköisesti saavat huonon arvion kieltäytyessään tekemään lisäversio.
 • Ota yhteyttä Fiverr-mobiilisovellukseen heti yhteydenpitoon myyjän kanssa (lisää tästä kärissä 18).

7. Suorita koeajo ennen suuremman projektin pyytämistä

Jos sinulla on tulossa iso projekti (arvoltaan 100 dollaria +), sinun on usein parempi tilata ensin pieni projekti arvioidaksesi myyjän laatua.

Ehdotan tämän tekemistä pienestä kokeilutilauksesta 2-3 myyjän kanssa. Tällä tavalla sinulla on paremmat mahdollisuudet saada isompi projekti käynnissä ilman toivomattomia yllätyksiä.

8. Ansaitse rahaa lähetysohjelmalla

Eikö budjettia työskentele Fiverrillä? Voit alkaa ansaita. Sijasta suosittelemalla Fiverria ystävillesi ja saat 20% (eli 5 dollaria 25 dollarin projektista) jokaisesta uudesta ilmoittautumisesta, voit ilmoittautua heidän kumppaniohjelmaansa ja saada jopa 50 dollaria.

Ensimmäistä kertaa ostajille (uusille rekisteröityneille käyttäjille), jotka saavat WordPress-keikkoja, on Fiverr-kumppaniohjelma maksaa sinulle 40 dollaria. Suosittelemalla palvelua sivustollasi / blogissasi voit alkaa ansaita paljon rahaa, jonka voit joko nostaa rahan kautta tai käyttää sitä ostamaan keikkoja omallasi.

Fiverr Affiliate WordPress

9. Ohita "Parhaat tarjoukset" Fiverrin sähköpostista

Pyynnön esittämisen jälkeen tarjoukset alkavat kaatautua. Ja Fiverr ilmoittaa tästä lähettämällä sinulle sähköpostia valitulla luettelolla "tärkeimmät tarjoukset".

Fiverrin sähköposti keikkasuositukset

Tässä on yksi suosituimmista Fiverr-vinkkeistä: Älä kiirehdi hankkimaan niitä "valittu" tarjoukset. Fiverr valitsee heidät satunnaisesti valitsemalla ensimmäisen tason 1-2 myyjää, jotka vastaavat pyyntöösi. Kahdessa tarjouksessa, joita sain, ei mainittu salaa sanaa, ja ne eivät todellakaan olleet kiinnostavimpia, joita olen saanut.

Muista – automaattinen sähköposti ei koskaan tule olemaan yhtä hyvä kuin ihmisen silmä!

10. Neuvottele

En suosittele aina neuvottelemaan hinnasta – pienimmän hinnan jälkeen käyminen ei ole oikeastaan ​​eettistä. Mutta ennen kuin pyydät tarjousta, mieti hetki pohtia, mikä budjetti sinulle sopii.

Seuraavaksi, kun lähetät pyynnön, jätä budjettikenttä tyhjäksi. Jos tarjoukset palaavat ylihintaan, voit palata takaisin ja sanoa, että sinulla ei ole varaa siihen niin paljon. Useimmissa tapauksissa myyjät ovat joustavia ja tarjoavat sinulle paremman tarjouksen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • Neljä vinkkiä WordPress-sivustosi suojaamiseksi hakkereilta
 • Vuoden 2020 parhaista WordPress Dev -työkaluista 14 … Ei-napsautetut ja ei-itsestään selvät … Vetoa, ettet ole nähnyt niitä ennen!
 • Miksi PSD HTML: ään ei ole kuollut (edes WordPress-aikakaudella)

11. Aseta rajoitettu käyttäjän käyttöoikeus ja tee varmuuskopioita

Useimmat Fiverr-myyjät kysyvät kirjautumistietoja sivustollesi (jos keikka sisältää suoraa WordPress-työtä, se on). Tämä on yleinen käytäntö, koska se auttaa heitä ymmärtämään pyyntöjä paremmin ja siten toimittamaan nopeammin. Ollaksesi turvallisella puolella, luo paremmin erillinen tili, jolla on rajoitettu pääsy ja ilman järjestelmänvalvojan oikeuksia. WordPress-käyttäjän roolit voi auttaa sinua saavuttamaan tämän.

Varmista myös, että varmuuskopioit sivustosi ja tietosi ennen muutosten tekemistä.

12. Varo "täydellinen / täydellinen asennussivusto" keikkoja

Jotkut keikat lupaavat toimittaa täysin varustetun sivuston. Tätä varten myyjät valitsevat joskus merirosvoteeman tai käyttävät laajennuksia, jotka eivät ole aitoja. Piratisoidut teemat / laajennukset eivät vain saa päivityksiä ja korjauksia niiden kirjoittajilta, mutta ne sisältävät usein käynnistymiseen tarkoitettuja haittaohjelmia!

Pysy puhtaana kysymällä myyjiltä, ​​onko heillä näiden tuotteiden lisenssi ja kuinka kauan ne ovat voimassa. Jotkut teemat myydään elinikäisellä lisenssillä, kun taas toiset perustuvat tilaukseen (mikä tarkoittaa, että joudut maksamaan toistuvan maksun pitääksesi ne ajan tasalla).

13. Osta ekstrat / lisäosat

Yhden tason myyjät ja sitä korkeammat saavat päivittää keikkaansa lisälaitteilla / lisäosilla. Ne on lueteltu keikkakuvauksessa, ja joskus ne ilmestyvät vasta maksuvaiheessa.

Lisäpalvelut voivat ostaa sinulle nopeamman toimituksen, ylimääräisen version tai jotain sivustoosi liittyvää (turvallisuustarkastus, sivuston optimointi jne.).

Kun harkitset päivitystä, pidä mielessä lopullinen hinta ja jos olisit maksanut tämän summan keikalla, ylimääräinen. Jos vastauksesi on kyllä ​​ja ylimääräinen on jotain mitä tarvitset, mene vain ja hanki se!

Fiverr-ekstrat

14. Luo suhteita

Tämä on suosikkini kaikista fiverr-vinkkeistä. Jos olet jo kokeillut Fiverria ja löytänyt myyjän, joka teki hyvää työtä, älä mene etsimään toista. Ole huomaavainen ja pidä kiinni henkilöstä, joka auttoi sinua ensinnäkin.

Muuten saatat vain tuhlata aikaa. Jos myyjä on kiireinen tai ei pysty tekemään työtä, pyydä häntä suosittelemaan joku. Se on samanlainen kuin miten asiat toimivat tosielämässä, tiedät. ��

15. Älä yritä pelata järjestelmää

Tämä on ehkä yksi tärkeimmistä Fiverr-vinkistä, jotka muistat …

Monet ovat yrittäneet paeta Fiverrin toimeksiannosta pitämällä yhteyttä myyjän kanssa alustan ulkopuolella. Vaikka se ei ole mahdotonta, et voi mennä tätä tietä.

Yhteystietojen (sähköposti, Skype tai Facebook-käyttäjänimien, puhelinnumero) jakaminen tai myyjän sähköpostin pyytäminen ei ole sallittua Fiverrissä. Älä hyväksy tai tee sellaista toimintaa, joka voi johtaa tilisi kieltämiseen.

Kielletyn tilin palauttaminen on melkein mahdotonta.

Alustan käyttöehdoista (linkki):

(…) Fiverrin käyttöehtojen rikkominen aiheuttaa kaikkien tilien pysyvän jäädyttämisen.

Kuten tämä kaveri:

16. Ota yhteyttä Fiverr-tukeen

Jos Fiverrin ostajien tietokanta ei ollut avuksi ja tarvitset jonkinlaista inhimillistä tukea, voit tavoittaa heidän Asiakastuki (ZenDeskin kautta). Nopein tapa ottaa yhteyttä on kuitenkin virallinen Fiverr-Twitter-tili.

 • Vastausaika Twitterissä: 30 minuuttia
 • Vastausaika sähköpostitse: 2.45 tuntia

Yhteyden ottaminen Fiverr-tukeen toimi hyvin. Joten hätätilanteissa he antavat sinulle suojan, mikä on aina rauhoittavaa.

17. Käytä Fiverr-sovellusta

Android Fiverr

Tee itsesi saataviksi käyttämällä Fiverrin ilmaisia ​​mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle. Tämän avulla on helppo vastata nopeasti viesteihin ja selata keikkoja myös matkalla ja luoda suosikkiluettelo.

Android Fiverr -sovellus

iOS Fiverr -sovellus

18. Jätä vinkki hyvälle työlle

Kun projekti on toimitettu, Fiverr pingistää sinut tarkistusta varten. Voit halutessasi ohittaa sen, ja kolmen päivän kuluttua se katoaa. Mutta arvostelut ovat kuin kulta myyjille, joten yritä löytää pari minuuttia jättääksesi henkilökohtainen arvio.

Seuraavaksi sinulla on mahdollisuus jättää ylimääräinen vinkki myyjälle. Tämä ei ole pakollista, mutta se on hieno tapa kiittää ja auttaa myyjää ylimääräisellä rahalla. Erityisesti jos olit tyytyväinen ja luulet ehkä työskentelevän uudelleen yhdessä, pieni kärki on aina tervetullut! (FYI; Fiverr laskuttaa myös vinkkejä 20 prosentilla, joten myyjä saa vähemmän.)

19. Liity Fiverr-yhteisöön

Virallinen Fiverr-foorumi on hyvä paikka olla tekemisissä Fiverria käyttävien ihmisten kanssa, vaikka harvat ostajat tosiasiallisesti tekevätkin. Voit esittää kysymyksen Vinkkejä ostajille ja Vinkkejä myyjille tai vain selata FAQ.

Siellä on myös Fiverr-foorumi Quoralla ja a Reddit-foorumi yhteisöön tavoittamiseksi, mutta minulla ei ole aavistustakaan siitä, kuinka aktiivisia he ovat. Jos olet käyttänyt Quora- tai Reddit Fiverr-foorumeita, jaa kokemuksenne kommentteihin!

20. Ole ammattitaitoinen

Kuten mitä tahansa palvelua, myös Fiverria tulisi käsitellä ammattimaisesti. Muista, että jonkun liiketoiminta voi riippua sinusta, joten yritä:

 • Ole kärsivällinen viestinnän suhteen – et koskaan tiedä, mikä voi johtaa viivästymiseen vastauksessa.
 • Arvostat ihmisten työtä kohtuullisesti ja muista, että voit aina korvata kärjen.
 • Älä käytä huonoa kieltä – "Fiverr-viestinnän tulisi olla ystävällistä, rakentavaa ja ammattitaitoista. Fiverr tuomitsee kiusaamisen, häirinnän ja vihamielisyyden toisia kohtaan."
 • Ole kohtuullinen määräaikojen suhteen ja anna myyjälle riittävästi aikaa muuttaa ja arvioida työtä.
 • Älä uhkaa perua tai antaa huono arvostelu.

Lisää hienoja Fiverr-vinkkejä?

Se on kaikki minulta. Näiden Fiverr-vinkkien noudattaminen tekee Fiverr-kokemuksestasi paremman, nopeamman, vahvemman mukavamman.

Oletko testannut Fiverriä mistään omasta WordPress-työstäsi? Jaa kokemuksesi alla olevissa kommenteissa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector