10 useita miljoonia yrityksiä, jotka on rakennettu ohjelmistokehityksen ulkoistamisella ja etätyöllä

Nopea Internet-yhteys ja tehokkaiden pilvipohjaisten sovellusten saatavuus ovat tehneet tavalliselle ihmiselle entistä helpomman perustella työn, johon kuuluu työskentelevät kotoa. Samoin yritykset voivat hyödyntää globaalia kykypohjaa ohjelmistokehityksen ulkoistamisella.


– komitean tietojen mukaan Yhdysvaltain väestölaskenta, 5,2% amerikkalaisista työskenteli kotoa vuonna 2017, kun se oli 5% vuonna 2016. Suurin osa ihmisistä, joita tämä luku edustaa, työskentelevät tietotekniikan alalla. Itse asiassa jo vuonna 2015 arvioitiin 300 000 kokopäiväistä työntekijää tietotekniikan tehtävissä, jotka toimivat kotoa.

Yli puolet työntekijöistä tietokone- / IT-teollisuudesta ovat ilmoittaneet työskentelevän etäyhteydessä (se on periaatteessa koko ohjelmistokehityksen ulkoistusarmeija!), ja ne edustavat huippualaa, josta palkata etätyöläisiä. Muita etätyön suosittuja toimialoja ovat terveydenhuolto, myynti, koulutus ja asiakaspalvelut. Kaiken kaikkiaan, tänään on muutama toimiala, joka ei pystyisi kohtuudella sopeutumaan etätyörakenteeseen.

56% startup-yrityksistä – ovat ulkoistaneet työnsä, mikä on lisännyt etätyöntekijöiden kysyntää, ja – 55% työntekijöiden palkkaamisesta uskovat odottavansa etätyöntekijöiden määrän kasvavan seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Ohjelmistokehityksen ulkoistaminen ja etätyö

��️ Bonus; Jos etsit tapoja tehdä etätyöstä tehokasta yrityksellesi, tutustu seuraaviin perusteellisiin resursseihin:

 • Kuinka työskennellä kotona (ja pysyä terveenä)
 • Kuinka keskittyä etätyöskentelyyn
 • Paras aikaseurantaohjelmisto verrattuna
 • Paras verkkoseminaariohjelmisto verrattuna
 • 15+ Erinomaisia ​​tuottavuuden työkaluja

Loppujen lopuksi etätyö on varmasti nousussa, ja voimme nähdä sen vaikutukset kaikkialla tekniikkamaisemassa. Tässä on joitain Parhaat yritykset, jotka ovat rakentaneet etätiimejä ohjelmistokehityksen ulkoistamisella samalla kun se kasvaa liiketoiminnan arvon moniin miljoonaan tasoon:

# 1: Automattic

Automattic, WordPress-kehitysprosessia ja muun muassa WooCommercea johtava yritys on hyvin sijoitettu etätyövaihtoehtoihin. Perustaja ja toimitusjohtaja Matt Mullenweg on ollut hyvin äänekäs tukensa hajautetulle työlle (hän ​​pitää tätä termiä mieluummin kuin “kaukaista”) "työn tulevaisuus" – konseptin, jonka hän jakoi äskettäin TED-puhe.

automaattinen logo

Automatticilla on yli 860 työntekijää 68 maassa ympäri maailmaa. Äskettäin Automattic päätti sulje pääkonttori San Franciscossa, koska kukaan ei ilmestynyt!

Automattic saa etävaihtoehdon toimimaan heidän hyväkseen luottamalla Slackiin sekä P2-teemalla toimivaan reaaliaikaisten blogiverkkoon., jakaa Automattic Happiness Engineer Andrew Spittle. He etsivät hakijoita, joilla on vahva kirjallinen viestintätaido, koska he luottavat pääosin tekstiviestintään. Itse asiassa haastattelut tehdään chatin kautta.

Äskettäin Automattic julkaisi uuden työkalun nimeltään onnellinen aikataulu, joka on ensimmäinen uudessa tuotesarjassa nimeltään "Hyvää työkalua", jotka on luotu kauko / jaetut joukkueet mielessä. Hyvä aikataulu auttaa etätiimin jäseniä hallitsemaan aikataulujaan synkronoidessaan niitä muiden ryhmän jäsenten kanssa.

Automatticin työntekijän etuihin sisältyy vuosittainen viikon mittainen retriitti (ja osastojen retriitit), kotitoimistojen ja työtovereiden korvaukset sekä maksetut sapattipalvelut joka viides vuosi.

Automatticin arvo oli jo vuonna 2014 1,16 miljardia dollaria.

# 2: Toggl

Toggl on suosittu ajan seurantatyökalu, jota monet etätiimit käyttävät. Toggl harjoittaa saarnaamistaan ​​ja toimii täysin etätiimin kanssa, joka koostuu 75+ ihmisestä 19 aikavyöhykkeellä.

Toggl-tiimi on myös takana toinen hyödyllinen etätyötuote – Teamweek, projektisuunnittelutyökalu.

toggl-logo

Alari Aho perusti yrityksen alun perin sivuprojekti. Hän käynnisti onnistuneesti tämän projektin lisäksi myös Joukkueviikko ja Sata5, ilman riskipääomarahoitusta (mutta ohjelmistokehityksen ulkoistamisen avulla). Nykyään työkalu palvelee yli miljoonaa käyttäjää.

Miksi ihmiset rakastavat työskennellä tässä yrityksessä? He kokosivat videon, jotta kuulet vastauksen suoraan heidän työntekijöidensä suusta.

Lasiovi raportoi ylimääräiset työntekijäetuudet, jotka sisältävät:

 • Matkapuhelimen alennus
 • Kuntosalin jäsenyys stipendi
 • Ammatillisen kehityksen tuki

Jos etsit apua etätyökulttuurin perustamiseen tai ohjelmistokehityksen ulkoistamiseen, tutustu heidän perusteelliseen oppaansa, Poissa toimistolta.

alari aho

Alari Aho

"Olemme olleet etäyritys jo yli 5 vuotta. Tärkein asia, joka pidän siitä, on monipuolinen kyky, jota voit löytää ympäri maailmaa. Etätyö on ehdottomasti tulevaisuus."

Alari Aho, Togglin perustaja ja puheenjohtaja

Julkaisemisen yhteydessä Togglillä on 14 miljoonan dollarin vuotuinen liikevaihto.

Katso nykyinen luettelo etätyöpaikat Togglissa, mutta ei ennen kuin tutkitaan heidän oivaltavaa haastattelua etätyöstä Remote.co.

# 3: Puskuri

Puskuri, sosiaalisen median hallinta yritys, jonka avulla käyttäjät voivat ajoittaa, analysoida ja hallita kaikkia sosiaalisia tilejään yhdestä alustasta, on yksi tunnetuimpia yrityksiä, joilla on täysin etätiimi ohjelmistokehityksen ulkoistamisen ja muun etätyön tekeminen, joka toimii eri aikavyöhykkeillä. Itse asiassa he jakavat paljon resursseja verkkosivuillaan siitä, kuinka he tekevät etätiiminsä työskentelemään niille, jotka haluavat kokeilla sitä.

puskurilogo

Yhtiö aloitti vuonna 2013 8 joukkueen jäsenellä. Kun yhä useammat ihmiset alkoivat käyttää puskuria (heillä on nyt yli 100 000 käyttäjää), tiimi kasvoi tasaisesti. Buffer työllistää tällä hetkellä yli 80 ihmistä ympäri maailmaa.

Yksi Buffer-yhtiön arvoista on radikaali läpinäkyvyys siihen pisteeseen asti, että ne jopa tasoittavat jakaa palkansa verkossa! Huomaa, että heidän palkansa mukautetaan elinkustannusten mukaan. Mutta työskentely Bufferille ei ole vain arvokkaan korvauksen ja etujen takia kannattavaa – he todella arvostavat työntekijöiden hyvinvointia. Puskuri rohkaisee ryhmän jäseniä ottamaan viikkoja lomaa tai työskentelemään siellä, missä he tuntevat olevansa tuottavinta.

Yhteistyö etätiimin kanssa voi olla vaikeaa, mutta he tekevät siitä työtä pitämällä ryhmän retriittejä paikoissa, joissa jotkut työntekijöistä sijaitsevat (he ovat olleet muun muassa Singaporessa, Sydneyssä ja Madridissa), ja rakentamalla ja vahvistamalla jatkuvasti vahva yrityskulttuuri.

# 4: Dell

notko on ollut jatkuvasti esillä FlexJobsin vuotuisessa 100 parhaan etätyöyrityksen luettelossa.

Dell aloitti etätyövaihtoehdon tarjoamisen jo vuonna 2009 ajatellen, että koska Dell rakentaa tekniikkaa, joka antaa ihmisille mahdollisuuden tehdä parhaintaan työtä milloin tahansa missä päin maailmaa tahansa, eikö etätyön ensimmäiset käyttöönottajat saa olla omat työntekijänsä? Tätä ajatteluprosessia tukevat Dellin ydinyrityksen arvot: etiikka, osallisuus ja joustavuus.

dell-logo

Dellin Yhdistetty työpaikka -ohjelman avulla hyväksytyt tiimin jäsenet voivat valita työskentelytyylin, joka parhaiten vastaa heidän tarpeitaan sekä työssä että henkilökohtaisessa elämässä. Työntekijät voivat valita täysin etäkokemuksen, valita päiviä verkossa ja työn jakamisen.

Dell käyttää videokonferensseja haastatteluihin ja sosiaaliseen mediaan jakaa tarinoita etätyöntekijöistään. Heillä on myös Conexus-niminen työntekijäresurssiryhmä (ERG), joka puolustaa joustavaa työyhteisöä luomalla yhteistyöhön perustuvan työympäristön. Tämä sisältää kaikki resurssit, joita etätyöntekijät voivat tarvita, ja verkkoyhteisö voi auttaa pitämään etätyön mukanaan tulevan yksinäisyyden loitolla..

Vaikka Dell on vakiintunut yritys, niiden etätyövaihtoehtojen ja ohjelmistokehityksen ulkoistamisen käyttöönoton jälkeen ne arvioivat säästaneen yli 25 miljoonaa kWh sähköä (vuodesta 2013) ja säästäneet yritykselle yli 39,5 miljoonaa dollaria (vuodesta 2014). Arvioiden mukaan sekä Dell-tiimin jäsenten että heidän asiakkaidensa on säästänyt 6,1 miljoonaa tonnia hiilidioksidia etätyöstä vuonna 2015 yksin.

Kiinnostaako tämä yrityskulttuuri? Tutustu heidän ajan tasalla olevaan luetteloon etätyövaihtoehdot.

# 5: Liite

Australialainen yritys Appen on toinen työnantaja, joka on tunnettu etätiimistä. Itse asiassa se sijoittui ykköseksi FlexJobsin luettelossa 100 parasta yritystä, jotka voivat katsella etätyöpaikkoja.

Vuonna 1996 perustettu Appen on maailman johtava puhe- ja teknologiapalveluiden johtaja.

appen-logo

Appenillä on kaksi suurta liiketoimintalinjaa:

 • Kieliresurssien osasto, joka tarjoaa tietoaineistot (ääni, teksti, kuva ja video) AI-moottorien kouluttamiseen.
 • Sisällöllisyysosasto, joka auttaa asiakkaita kouluttamaan AI-pohjaisia ​​tuotteita (pääasiassa hakukoneita) ihmisen arvioinnin ja palautteen avulla.

Lyhyesti sanottuna Appen tekee yhteistyötä auto- ja verkkokauppayritysten (myös hallituksen) kanssa auttaakseen niitä kehittämään tuotteita, jotka luottavat luonnolliseen kieleen ja koneoppimiseen. Appenin arvoksi arvioitiin 51 miljoonaa dollaria, mutta sen jälkeen kun se haki listautumisantia vuonna 2015, liikevaihto on kasvanut tasaisesti, ja sen on tuonut esiin AI: n ja koneoppimisen maailmanlaajuinen nousu..

Vuodesta 2018 lähtien yrityksessä oli 574 kokopäiväistä työntekijää, ja se sisältää ohjelmistokehityksen ulkoistamisen yli 1,2 miljoonaa freelance-urakoitsijaa työskentelee Internet-analyytikoina, sosiaalisen median arvioijina ja transkriptoreina yli 140 maassa.

# 6: Gitlab

Gitlab on avoimen lähdekoodin koodiyhteistyöalusta, jonka avulla käyttäjät voivat luoda, tarkistaa ja ottaa käyttöön koodia – kaikki yhdestä alustasta, mikä tekee ohjelmiston elinkaaresta 200% nopeampaa.

Sitä käyttävät monet suuret tuotemerkit, kuten NASA, Sony ja Siemens.

gitlab-logo

Gitlabilla oli alusta alkaen etätiimi, koska kaksi perustajaa, Sytse Sijbrandij ja Dmitriy Zaporozhets, asuivat molemmissa eri maissa (Sijbrandij oli tuolloin Alankomaissa, ja Zaporozhets oli Ukrainassa), ja he alkoivat palkata ihmisiä eri maiden kanssa työskennellä heidän puolestaan. Julkaisussa Gitlabilla on yli 550 työntekijää yli 50 maasta.

Gitlab n etäluettelo korostaa yrityksen arvoja, mukaan lukien tapaaminen kasvokkain tapaamiset verkossa puhuakseen siitä, mitä heidän on ratkaistava päiväksi. Gitlab äskettäin kerännyt 100 miljoonaa dollaria, nostamalla yhtiön arvostusta 1,1 miljardiin dollariin. Se kuolee listautumisannin vuoteen 2020 mennessä.

Tarkista Gitlabin etätyöaukot jos olet kiinnostunut työskentelemään tämän yrityksen kanssa.

# 7: Näkymä

InVision on digitaalinen suunnittelualusta, jota käyttävät yli miljoona käyttäjää, mukaan lukien Evernote, Amazon, HBO ja Salesforce. InVisionin avulla käyttäjät voivat suunnitella ja testata tuotetta intuitiivisen käyttöliittymän avulla mistä tahansa.

Toimitusjohtaja Clark Valberg kannattaa etätyötä, koska se antaa joukkueen jäsenille enemmän kirjallisuutta elämässään, mikä hänen puolestaan ​​uskoo herättävän luovuutta ja innovaatioita.

invision logo

InVisionilla on hajautettu tiimi, joka työllistää yli 200 ohjelmistokehityksen ulkoistamista työntekijää yli 14 maasta ja käyttää sovellusta nimeltä Toimiva löytää uusia työpaikkahakijoita.

Edut sisältävät sairausvakuutuksen, kuntosalin jäsenyyden, lisäkorvaukset, matka- ja konferenssitutkimukset kilpailukykyisen korvauspaketin lisäksi.

Tarkista InVisionin nykyinen etätyöpaikat, joka sisältää asemat tuotteissa, suunnittelussa, myynnissä ja asiakastuessa.

# 8: MeetEdgar

MeetEdgar on sosiaalinen aikataulutusalusta, joka on ollut kaukana siitä lähtien, kun toimitusjohtaja ja perustaja Laura Roeder aloitti sen vuonna 2014.

MeetEdgar aloitti yhtenä ryhmänä, ja sen perustaja oli kokonaan purkautunut siihen asti, kunnes se kasvoi yli 20-vuotiseksi joukkueeksi, jonka työntekijät olivat pääosin Kanadasta ja Yhdysvalloista.

meetedgar-logo

Huolimatta täysin käynnistyneestä, MeetEdgar on kasvanut yli 4 miljoonaa dollaria vuosittain toistuvista tuloista 4 lyhyessä vuodessa, kun kaikki ovat täysin kaukana. Yhtiö arvostaa monimuotoisuutta ja etätyön avulla luoda osallisuutta joukkueeseensa. He uskovat vahvasti, että etätyö auttaa saavuttamaan paremman työ- ja perhe-elämän tasapainon niin paljon, että tarjoavat kattavia etuja, jotka sisältävät internet- / työtoimisto- / Macbook-korvaukset, vuosittaiset konferenssit ja jopa talonpesukorvauksen työntekijöiden auttamiseksi tasapainottamaan muita vastuunsa.

Uusia työntekijöitä harkittaessa he etsivät hyvää kirjallista kommunikaatiotaitoa sekä hyvää itsemotivaatiota ja henkilöä, joka pystyy työskentelemään itsenäisesti, mutta joka on myös tiimikeskeinen.

# 9: Todoist

Perustettu vuonna 2007, Todoist, yksi suosituimmista tehtävä- ja tehtävänhallintasovelluksista, aloitettiin toimitusjohtaja Amir Salihefendićin sivuprojektina.

Sillä on tällä hetkellä 61 työntekijää 24 maasta. Todoist on yksi alla olevista tuotteista Doist, sen emoyhtiö.

todoist-logo

Salihefendić ei ole vieraan maailman kansalaisuuden vieras: hän syntyi Bosniassa, vietti teini-ikäiset Tanskassa (missä hän kävi yliopistossa) ja muutti lopulta Taiwaniin työskennellessään Plurk, suosittu sosiaalinen foorumi Aasiassa, jonka hän perusti.

Kun Salihefendić oli yliopistossa, hän tasapainotti opintojaan työskennellessään kaksi työpaikkaa ja tarvitsi työkalua kaikkien projektiensa menestymiseen. Koska hän ei ollut tyytyväinen markkinoiden nykyisiin ratkaisuihin, hän päätti tehdä oman.

Kun Salihefendić lähti Plurkista, hän yllättyi siitä, että Todoist oli kerännyt 300 000 käyttäjää huolimatta siitä, että hän ei ollut panostanut sovelluksen kasvattamiseen. Tietäen olevansa jonkun puolella, hän päätti keskittyä täysin tähän aloitteeseen.

Tuolloin hän ei löytänyt paikallista kykyä. Kun hän joutui valitsemaan siirtämisen jonnekin, kuten New Yorkiin tai San Franciscoon, avaamaan toimiston tai etsiessään ihmisiä auttamaan häntä etäyhteydellä ympäri maailmaa, hän valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon..

Salihefendić on erittäin suorasanainen siitä, kuinka hän ajattelee erittäin etätyötä ja miten se edistää hyvää työ- ja perhe-elämän tasapainoa. Tuottavuutta edistävän yrityksen toimitusjohtajana hän panee tämän toimimaan tarjoamalla etuja, kuten pakolliset 40 vapaapäivää vuodessa.

Julkaisussa Todoist tuo arviolta arvion 5 miljoonaa dollaria vuosittain.

# 10: Zapier

Zapier on tuottavuusratkaisu tietojen jakamisen automatisoimiseksi ja erilaisten toimintojen käynnistämiseksi sovellusten välillä. Pohjimmiltaan se luo integraation eri ohjelmistotyökalujen välillä, joita ei muuten olisi olemassa.

Wade Fosterin perustajahaastattelun mukaan Hakkeri keskipäivä, Zapier lanseerattiin vuonna 2011 Columbiassa, Missourissa yhdessä perustajan Bryan Helmigin kanssa. Tuolloin he tekivät freelancereja web-kehittäjinä useille asiakkaille ja näkivät mahdollisuuden lisätä arvoa asiakasprojekteihinsa.

zapier-logo

Zapierin joukkue on 100% kaukana, yli 150 jäsentä jakautuen 15 aikavyöhykkeelle ja 17 maahan. Etuihin sisältyy rajoittamaton lomakäytäntö, eläkesuunnitelma, jossa yrityksen vastaavuus on 4% (yhdysvaltalaisille työntekijöille – mutta ne tarjoavat muita voitonjakovaihtoehtoja kaikille muille), 2 vuosittaista yrityksen retriittiä, palkallista vanhempainlomaa ja ammatillisen kehityksen tukea. Heidän palkkausprosessinsa alkaa verkkolomakkeella, ja he käyttävät räätälöityjä laajennuksia ehdokkaiden nimien ja valokuvien peittämiseen ja poistavat puolueellisuuden prosessin alusta..

Zapier kertoo kokemuksistaan Äärimmäinen opas etätyöhön, lisäksi lukemattomia muita ohjelmistokehitysresursseja, jotka jaetaan heidän verkkosivuillaan ja blogi.

Yrityksen tarkkaa arvostusta ei ole julkistettu, mutta Zapierilla on Business Insiderin osakkeet 35 miljoonan dollarin vuotuinen korko vuodesta 2018.

Tutustu Zapierin ajan tasalle etätyömahdollisuudet.

Viimeiset ajatukset ohjelmistokehityksen ulkoistamisen ja etätyön avulla rakennetuista yrityksistä

Seuraavat otot voivat olla hyödyllisiä etätiimien perustamiselle tai ohjelmistokehityksen ulkoistamiselle yrityksellesi, kun harkitset tätä joustavien, mutta kannattavien yritysten ryhmää kokonaisuutena:

 • �� Läpinäkyvyys ja viestintä – erityisesti kirjallinen viestintä – ovat kaksi tekijää, joilla on valtava rooli menestyksessä etätyöhön. Lisäksi luottamuksen ylläpitäminen on valtava tekijä, koska johtajat eivät voi fyysisesti nähdä, työskentelevätkö heidän ryhmänsä jäsenet – he luottavat vain tulokseensa (ja reagointiin online-viestintään).
 • ��️ Menestyneet etätiimit yrittävät niin paljon kuin mahdollista tavata henkilökohtaisesti – vähintään kerran tai kahdesti vuodessa tuntemaan ihmiset, joiden kanssa he työskentelevät.
 • �� Koska suurin osa näistä yrityksistä säästää yleiskustannuksista, tarjoaa kilpailukykyisiä korvauksia ja voi myöntää työntekijöilleen erityisiä korvauksia, kuten laitteita, hyvinvointia ja konferensseja oppimisen laajentamiseksi..

Joten siirryt oikealle tielle yrityksellesi?

Tuomaristo on edelleen ulkona, mutta on joitain yleisiä näkökohtia, jotka sinun tulee harkita ennen päätöksentekoa:

Ensimmäinen, "etätyö" tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. Yleisimmässä inkarnaatiossaan etätyöllä tarkoitetaan työn tekemistä toimiston ulkopuolella. Etätyötä on kuitenkin useita erilaisia.

Esimerkiksi jotkut yritykset sallivat täysin etäkokemuksen, kun taas toiset sallivat työntekijöidensä työskennellä kotoa vain muutamasta päivästä viikossa. Lisäksi jotkut yritykset mieluummin rekrytoivat työntekijöitä paikallisesti vain, jotta kaikki voivat tarvittaessa osallistua kokoukseen, kun taas toiset osallistuvat kokonaan maailmanlaajuisesti.

Kaiken kaikkiaan, vaikka etätyöllä voi olla useita etuja, se ei toimi kaikille. Yritykset, kuten Yahoo ja IBM, ovat yrittäneet tarjota kotona -vaihtoehtoa, mutta ovat sittemmin päättäneet vähentää tai kokonaan romuta etätyö kannattaa ihmistensä yhdistämistä innovointiin. Koska nämä yritykset koostuvat suuremmista joukkueista, ryhmän jäsenten yhdistäminen ja tuotteiden työntäminen voivat aiheuttaa ongelmia verrattuna pieniin startup-joukkueisiin, jotka ovat ketterämpiä.

Etätyökulttuurin ja ohjelmistokehityksen ulkoistamisen omaksuneet yritykset uskovat, että riippumatta sijainnistaan ​​heillä ei ole vain syvempi pooli löytääkseen maailman parhaat kyvyt. He uskovat myös, että antamalla työntekijöilleen itsenäisyyden valita, missä he työskentelevät parhaiten, he vapauttavat luovamman ja innovatiivisemman ajattelun, jota tarvitaan nopeatempoisessa teknologia-aloitteessa (kuten useimmat tämän luettelon yritykset).

Mikä estää sinua oman etätiimisi perustamisesta? Jäimmekö mainitsemaan hienon yrityksen, joka rakennettiin ohjelmistokehityksen ulkoistamisen avulla? Jaa ajatuksesi kanssamme Twitterissä @CodeinWP!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map