Yrityssivuston uudelleensuunnittelu – avoimuusraportti # 40

Yrityssivuston uudelleensuunnittelu – avoimuusraportti # 40

Yrityssivuston uudelleensuunnittelu – avoimuusraportti # 40
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Yrityssivuston uudelleensuunnittelu - avoimuusraportti # 40


Tervetuloa kuukausittaisen läpinäkyvyysraportin (toukokuu 2018) 40. (!) Versioon. Tämä on sarja, jossa käydään läpi kaikki mitä liiketoiminnassa tapahtuu. Ja en pidä! Olipa se hyvä tai huono, kaikki on täällä. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.

Toukokuu oli minulle hauska kuukausi. Enemmän tai vähemmän, otin koko kuukauden vapaakseni huolehtiaksesi paremmin itsestäni ja… valmistautuaksesi häihin (lue: hääihini… kaksi heistä, pitkä tarina).

kuitenkin!

Tämä ei tarkoita, että minulla ei ole mitään jaettavaa täällä.

Haluan ennen kaikkea puhua muutamista asioista: CodeinWP: n uudelleensuunnittelusta ja strategiasta, siitä, mikä on sopimus AMP: n ja mobiililaitteiden kanssa, sekä tapauksesta yrittäjyystaisteluista ja oppimisista (niin salaperäisiä kuin miltä nyt kuulostaa).

CodeinWP: n uudelleensuunnittelu ��

Ensinnäkin, olet ehkä huomannut, että tämä raportti näyttää hiukan erilaiselta kuin aikaisempi. Blogi sai täydellisen muutoksen, ja tämä menee paljon pidemmälle kuin vain ulkonäkö. Muokkasimme alla olevaa koodia ja tutkimme myös strategiaamme ja tämän julkaisun pääpainoa.

Kaivataan siis vähän enemmän mitä muutimme ja miksi.

Kuten mainitsin muutaman kerran aiemmin, tärkein asia, joka sai minut työskentelemään tämän uudelleensuunnittelun parissa, oli se, että blogin liikenne on vähentynyt viimeisen vuoden aikana (ei mitään julmaa, vain vähän).

Tässä olemme tekemässä asioita:

Tekniikka konepellin alla

CodeinWP aloitti… rumpalina, ole hyvä… staattisena HTML-verkkosivustona. Myöhemmin lisäsimme blogin ja panimme sen WordPress-asennukseen mukautetun teeman mukana.

Muutaman vuoden kuluttua halusimme muuntaa pääsivun myös WordPressiksi, joten loimme sille uuden, erillisen WordPress-esiintymän.

Kaikki oli hienoa ja dandy kunnes koko asennus aiheutti ruma ongelmia hosting-yritys meidän vuosi sitten. Sanoakseni yksinkertaisesti, sivusto oli sotku. Se piti muuttaa.

Käytimme tilaisuutta aloittaa tyhjästä ja testata yhtä kilpailijamme teemoista (Astra) yhdessä Elementorin kanssa valitsemana sivunmuodostajana ja AMP-ratkaisun matkapuhelimille.

(Haluaisin käyttää tämän tilaisuuden hyväkseni kilpailijoidesi tuotteiden käytöstä. Näin voit oppia, mitä markkinoilla on ja miten * itse asiassa * toimii.)

Lyhyt tarina, sivusto on nyt paljon nopeampi ja joustavampi, joten voimme mennä vielä pidemmälle parantamalla käyttökokemusta ja käynnistämällä joitain uusia komponentteja / työkaluja.

Uusi painopiste

Luulisin, että suurin osa teistä ei ole katsonut pitkään todellinen kotisivua osoitteessa codeinwp.com. Se ei ole vain keskittynyt viimeisen kolmen vuoden ajan. Olemme investoineet pääasiassa siihen, mitä on codeinwp.com/blog.

Samanaikaisesti jätimme pääkotisivun kuitenkin ehjänä. Merkitys, mitä siellä ylennettiin, oli a "PSD WordPressiin" palvelua. Tämän ongelmana oli, että emme edes kiinnostuneet uudesta työstä tällä alueella. Joten minkä tahansa johtamien saamme, emme edes voineet työskennellä. Älykäs, eikö??

Tämä oli vähintäänkin hämmentävää, eikä se tehnyt mitään vahvistaakseen sivuston brändiä "mennä paikkaan WordPress-oivalluksille."

Viimeinkin olemme päättäneet muuttaa sitä ja tehdä kotisivusta asianmukaisen esityksen siitä, mistä koko sivusto on kyse. Vanha kotisivu vain vähensi luottamusta sisältöömme ja täällä tekemämme työhön.

Nyt – uuden suunnittelun myötä – toivon, että asiat ovat selkeämpiä ja kotisivulla on aikaisemmin puuttuva konteksti siitä, mistä tällä sivustolla on kyse – "napa WordPress-freelancereille, bloggaajille & luojat."

Pyrimme siihen, että tarjoamme lukijoillemme hienoa sisältöä (blogin ja uutiskirjeen kautta), yhteisöä, työkaluja ja jopa työpaikkoja (teoksissa).

CodeinWP: n uudelleensuunnittelu

Vaikka voin taata tutkimuksellemme, sisällöllemme ja työkaluillemme, * käynnissä oleva yhteisö * -asia on meille täysin uusi asia. Tästä huolimatta meillä on hieno idea siitä, kuinka aloite voidaan käynnistää:

Jos haluat liittyä uuteen yhteisöön ja kokeilla kanssamme (viettää aikaa Slackin kautta ja oppia yhdessä), voit hakea täällä. Rekisteröinti on ilmaista ensimmäiselle 50 jäsenelle. Sen jälkeen aiomme periä pienen maksun varmistaaksemme, että ihmiset pysyvät sitoutuneina.

Vaikka olen tyytyväinen siihen, kuinka koko uuden suunnittelun lanseeraus meni, meillä oli joitain asioita täällä ja siellä.

Ensinnäkin kaikki viestit eivät näyttäneet miltä pitäisi. Kohdistusongelmat jne. Niiden korjaaminen oli suhteellisen kivutonta.

Mutta oli myös vakavia ongelmia. Heidän päällikkönään heti markkinoille saattamisen jälkeen tajusin, että Google otti meidän "Julkaistu" päivämäärät haussa sijaan "päivitetty."

Tämä tietenkin johti valtavaan pudotukseen rankingissa ja lisäsi stressiäni. Onneksi kun onnistuimme korjaamaan tilanteen ja Google indeksoi sivuston uudelleen, liikenne palautui normaaliksi.

Mobiili ja AMP ��

Jos olet kasvanut kuten minä, tietokoneella pöydälläsi eikä puhelimella taskussa, on todennäköistä, että olet aliarvioinut mobiililaitteiden merkityksen ja omaksumisen.

"Mobiili on tulevaisuus!" – on luultavasti jotain, jonka olet kuullut kymmenen kertaa tai enemmän, mutta se ei ole oikeasti resonoinut kanssasi. Loppujen lopuksi katsot sivustosi liikennettä – "alle 5% matkaviestimestä," sitten katsot mitä teet puhelimellasi henkilökohtaisesti – "ei paljon, ostot ja vakavammat asiat, joita teet edelleen työpöydällä," joten siirryt melko paljon sivuuttamalla mobiililaitteet kokonaan.

Se mobiili tietämättömyys on miksi keksimme "reagoiva suunnittelu" ensinnäkin. Se oli vain yritys saada normaali työpöytä-ensimmäinen verkkosivusto sopimaan jotenkin mobiililaitteen näytölle. Se ei ottanut huomioon esimerkiksi käyttäjän aikomusta, UX: ta tai mitään muuta. Se oli vain "ota normaali sivusto, tee siitä sopiva matkapuhelimeen."

Pohjimmiltaan uskoimme, että mobiili tulee olemaan koskaan vakava asia, ja siksi valitsimme automaattiset ratkaisut kuten "herkkä."

Olemme kuitenkin väärässä.

Kerran, Google on jo alkanut julkaista heidän mobiili-ensimmäinen hakemisto, ja he liikkuvat aktiivisesti suuntaan, jossa työpöytä on vain toiseksi tärkeämpi. Yritäkäämme siis muistuttaa tätä itsellemme, rikkoa vanhoja tapojamme ja harkita uudelleen, kuinka rakennamme verkkosivustojamme (tai WordPress-teemoja).

Mikään tästä ei ole uutta. Ihmiset ovat puhuneet matkapuhelimen suunnittelusta jo vuosia. Se aloitti reagoivalla, sitten saimme mobiili teemoja ja nyt progressiivisia verkkosovelluksia (PWA). Kukaan ei ole kuitenkaan ottanut tätä vakavasti tähän mennessä.

Lisäksi siinä, mitä näen eräänlaisena epätoivoisena lähestymistapana, Google julkaisi AMP: n tehdä asioista nopeampia mobiililaitteille *. Ja ei vain, mutta oletan, että he yrittävät päästä tämän WordPress-ytimeen yhdessä PWA-asian kanssa. Jos tämä ei riitä, seuraava vaihe olisi todennäköisesti antaa käyttäjien sallia helposti avata AMP- tai PWA-jo valmis sivusto ilmaiseksi (et ole varma, eteneekö Google Sites tähän suuntaan)..

* Keskityn täällä Googleen huolimatta siitä, että isännöintiyritykset, Wixin kaltaiset rakentajat jne. Tekevät myös tätä, koska Googlella on vahva kannustin antaa tämä ilmaiseksi kilpailla Facebook-sivujen kanssa (mikä on silti todennäköisesti paras paikka) mennä, jos kaikki mitä tarvitset on ilmainen yrityssivu, joka saa sinut asiakkaiksi).

Loppujen lopuksi meidän on vielä opittava paljon mobiililaitteista ja siitä, kuinka lähestyä sitä win-win-skenaariossa (sekä meille että käyttäjille).

Se on vaikeaa. Responsive ei varmasti ole ratkaisu. Ei ainakaan vuonna 2018.

Kaiken kaikkiaan CodeinWP: n lähtökohtana on oletusarvoisen matkaviestintäkokemuksen saaminen AMP: lle ja sitten työskentely sieltä yrittämällä oppia ja kokeilla, mitä rajoituksia nautittavan käyttökokemuksen luomiselle on.

Tapaus yrittäjyystaisteluista ja oppimisista ��

Piti joutua käsittelemään joitain henkilökohtaisia ​​taisteluita viime aikoina ja jopa paniikkikohtauksia, se ei vain pelotti minua, mutta sai myös minut kyseenalaistamaan itseni eikä luottamaan tuomioon.

Nimellisarvoisesti tämä on huonoa, mutta tilanteeseen liittyy myös positiivinen puoli. Tällaisissa tilanteissa olet halukas kuuntelemaan ja pyytämään apua.

Aloin puhua avoimemmin sekä tiimin että ympärillä olevien yrittäjien kanssa kysyen neuvoja – etenkin ihmisiltä, ​​joihin luotan ja kunnioitan.

Henkilökohtaisesti riippumatta siitä, kuinka paljon luen verkossa prosessien luomisesta, päämiehen ryhmistä tai mentorista, olen tajunnut, että jotain, jota arvostan paljon enemmän kuin jopa 100 hienoa artikkelia, on jotain hyvää olon henkilökohtaista vuorovaikutusta ja neuvoja luotetulta henkilöltä.

Koko "sielu" ja "opastaja" asiat eivät ole koskaan lyöneet sointaa kanssani. Mutta nyt tajuan, että ehkä olen ollut väärässä …

Tässä on se, että ensin osallistuminen päämiehiin tai mentorin saaminen ei kuulosta siltä, ​​että monet ihmiset vaikeuttavat itseään. Ja varsinkin jos ympäröit itseäsi ikätovereidesi kanssa eikä yrittäjien kanssa, jotka ovat tien päällä kuin sinä.

Silloin tajusin, että päämiehen kaltainen skenaario tapahtuu periaatteessa jokaisessa yrityksessä. Työntekijänä sinulla on kollegasi "päämiehen ryhmä" ja ryhmäsi johtajana "opastaja." Kaikki mitä tarvitset stressin ja kasvun välttämiseksi, on yleensä jo olemassa. Jos olet pomo, niin se on erilainen tarina. Tässä vaiheessa sinun on itse etsittävä päämiehiä ja menttoreita.

Vaikka on tuskallista hyväksyä, että et voi tehdä kaikkea itse tai että et vain ole niin hyvä tietyn tehtävän kanssa tai että olet yksinkertaisesti epäonnistunut, se on myös voimakas hetki.

Epäonnistumisen hyväksyminen vapauttaa mielesi ja antaa sinun etsiä apua tai muita ratkaisuja. Tämä yhdistettynä epäonnistumisesta opittuihin opintoihin saattaa riittää, että päästät ongelmaan.

Tätä ajatellessani olen päättänyt liittyä EO-verkko. Aion tavoittaa enemmän ja viettää aikaa muiden yrittäjien kanssa. Ei vain samasta tilasta, eikä "tehdä liiketoimintaa," vaan jakaa jokapäiväisiä kamppailuja, ajatuksia ja oppeja.

Viimeisenä neuvonani täällä; Jos sinusta tuntuu, että tiedät mitä sinun täytyy tehdä, mutta myös sinusta tuntuu, että sinulla ei ole energiaa suorittaa (tai olet masentunut), ensimmäinen askel on hyväksyä se. Ota sitten yhteyttä ihmisiin, joiden mielestäsi voisit auttaa – koska he ovat todennäköisesti olleet samanlaisessa tilanteessa.

Jos sinulla on mentori ja ryhmä yrittäjiä, jotka ymmärtävät tekemäsi, käymäsi taistelut ja voivat kertoa, kun teet jotain väärin, voi olla paljon apua. En tarkoita vain toisten ylistämistä, vaan olla rehellinen ja kutsua toisiamme asioihin, jotka eivät ole oikein, ja kuinka muuttaa sitä.

On yksinäinen yrittäjä, joka ottaa maailmaa käyttöön, ja se on mukava unelma, mutta se ei todennäköisesti toimi pitkällä tähtäimellä. Yhteistyö muiden kanssa on paljon parempi tilanne

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja tukemisestamme! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector