WordPress 5.0 on loppunut ja maailma ei päättynyt – avoimuusraportti # 46

Läpinäkyvyysraportti # 46


Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 46. painos (marraskuu 2018). Tässä sarjassa keskustelen liiketoiminnassa tapahtuneesta ja jaan opit ja strategiat matkan varrella. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.

Tässä kuussa puhumme:

 • Black Friday -kokemuksemme tänä vuonna
 • WordPress 5.0 on täällä; maailma ei loppunut
  • Kuinka 5.0 vaikuttaa markkinoihin?
 • Onko AdSense edelleen asia (sivustojen omistajille)?
 • Voiko AdSense parantaa orgaanisia sijoituksiasi?
 • Liiketoimintamallit – todellinen puhuminen!
 • Kun olen väärässä …

Black Friday -kokemuksemme vuonna 2018

Tänä vuonna mustana perjantaina koskevissa pyrkimyksissämme oli kaksi pääpuolta: isännöimme ainutlaatuista tarjousta ThemeIsle.com-sivustolla ja julkaissimme myös blogin WordPress-tilan parhaiden tarjousten joukon. Olkaamme sana siitä, kuinka kaikki meni:

��️ Aloitetaan entisestä – Black Friday -kaupastamme.

Päätimme tehdä jotain hyvin samanlaista kuin viime vuoden promo. Sovelimme koko sivuston alennusta ilman kuponkikoodia. Jokainen uusi jäsenyys oli 30% alennus ensimmäisestä vuodesta (aiemmin se oli 25% alennus).

Kaiken kaikkiaan me näimme a 50%: n kasvu myynnissä verrattuna tähän lokakuuhun. Tämä on hyvin samankaltainen tulos kuin viime vuonna nähneet luvut. Toisin sanoen emme tehneet tällä hetkellä mainoksia verrattuna edelliseen mustaan ​​perjantaihin, jolloin vietimme muutama tuhat dollaria Facebook-mainoksiin. Voit lukea lisää siitä läpinäkyvyysraportissa # 34.

Päivän lopussa musta perjantai 2018 ei ollut meille liian valtava, kaikki huomioon ottaen. Tunnen muita tämän alueen yrityksiä, jotka menestyivät paljon paremmin. Mielestäni viikon mittaisen myynnin alennus 25-30%: lla on yleensä hyvä strategia teema- / laajennusliikkeille.

�� Nyt vastakkaiselle barrikaadille – julkaistaan ​​mustan perjantain tarjousten kierros tässä blogissa.

Päätimme tehdä tämän vuoden viestin paljon pienemmäksi kuin vuotta aiemmin. Aikaisemmin meillä oli yhteensä lähes 200 kauppaa, mikä johti vakaviin aikainvestointeihin postin käsittelyssä. Asia oli päivitettävä joka päivä, uusia sopimuksia ilmestyi, tuli saataville, päättyi jne. Se oli paljon työtä.

Tänä vuonna meillä oli vain noin 15 huipputarjousta.

Valitsimme ne sen perusteella, mistä lukijat näyttivät nauttivan eniten viime vuonna, ja pohdimme myös tarjouksia tarjoavien yritysten yleistä mainetta.

Teimme sen molemmiksi helpottaaksemme lukijoiden asioita ja samalla tehdäksemme työkuormasta huomattavasti vähemmän julmaa itsellemme.
musta perjantai post

Kuten kävi ilmi, monet muut blogit julkaisivat luetteloita yli 100 tarjouksesta, joista suurin osa ei ollut luettavissa. Lisäksi en henkilökohtaisesti ole niin vakuuttunut siitä, että sellaiset valtavat roundupsit ovat todella hyödyllisiä kenelle tahansa. Tavaroita on aivan liikaa, joten hienot tarjoukset voivat eksyä sekoitukseen.

Suunnitelmamme vähentää työmäärää oli kuitenkin vain puoli onnistunut. Vaikka roundup oli todellakin 1/10 yhtä suuri kuin viime vuonna, saimme silti tonnia sähköposteja yrityksiltä, ​​jotka halusivat esittelyyn. Paljon pyyntöjä poistimme yksinkertaisesti, mutta monet heistä pystyivät käyttämään vastausta / selitystä, etenkin jos ne tulivat kumppanilta tai tuntemaltamme henkilöltä.

Sivuhuomautus; saamme erilaisten viestintäviestien määrä on yhä ärsyttävämpi. Vaikka meillä on omistautunut henkilö, joka käsittelee heitä (ei minua), se on silti paljon hukkaa aikaa. Olemme aina yrittäneet parhaamme vastata ja löytää luovia ja arvokkaita tapoja työskennellä kenen kanssa tahansa. Mutta useimmat ihmiset vain roskapostia, eivätkä he ole valmiita laittamaan muuta työtä kuin mitä he lukevat joissakin "Kuinka tehdä informaatiota" opas sivustossa SomeRandomBloggingAdviceBlog [dot] com.

Yhteenvetona voidaan todeta, että saimme mustan perjantain viestiin tänä vuonna noin kolme kertaa enemmän orgaanista liikennettä kuin vuotta aiemmin.

Nämä olivat 3 suosituinta tarjousta Tämä vuosi:

 1. Envato
 2. Luova Tim
 3. Tyylikkäät teemat

WordPress 5.0 on täällä; maailma ei loppunut, se on kaikki hyvin

En usko, että WordPress-ekosysteemissä on koskaan ilmennyt jotakin muuta asiaa, jota vihataan yhtä paljon kuin Gutenberg.

Ihmiset vihasivat sitä intohimoisesti. Jotkut vielä. Varsinkin nyt – se on osa WordPress 5.0: ta.

Ja minä saan sen. Ihmisinä olemme luonnollisesti vastahakoisia muutoksiin. Tai pikemminkin olemme vastahakoisia, jos muutos pakotetaan meihin.

Gutenberg on valtava muutos. Jopa niille, jotka aikovat jatkaa klassisen editorin käyttöä, he eivät voi tehdä sitä loputtomiin. TinyMCE on yksinkertaisesti poissa. Ja tämä muutos vaikuttaa kovalta, jos olet tottunut olemaan tekemisissä TinyMCE: n kanssa siitä lähtien, kun olet ensin sisännyt WordPress-kojelautaan..

Voin suhtautua tähän henkilökohtaisesti. Vaikka olen innoissani uusista asioista ja utelias asioihin, inhoan melko paljon muuttaa tapojani ja joutua oppimaan tavaraa uudelleen. Ja älä ymmärrä minua, haluan oppia asioita, jotka ovat täysin uusia, eivät asioita, jotka yrittävät korvata jotain, joka ei ollut rikki ja toiminut täydellisesti. Luulen, että niin monet ihmiset kokevat WordPress-editorista.

Vaikka tämä objektiivisesti tarkasteltuna, uusi toimittaja on tietysti loistava idea. Vaikka nykyinen toteutus ei olisikaan ihanteellinen – se ei voi olla -, se on silti hieno asia, jota pitäisi viedä eteenpäin ja parantaa.

uusi WordPress-editori

Vaikka olisimme voineet odottaa vähän enemmän ja tehdä editorista parempia ennen lopullista julkaisua, kuten he sanovat, ajoitus ei ole koskaan oikea. WordPress-ekosysteemin toiminnan takia ydinhyökkäystä tarvittiin tarjoamaan riittävän suuri kannustin laajennus- ja teemakehittäjille aloittaa rakennus uudelle editorille.

Muuten, koska olet kehittäjä, on aina houkuttelevampaa työskennellä ominaisuuksien kanssa, joista käyttäjät maksavat verrattuna uuden toimittajan integroimiseen, joka on todennäköisesti vuosien päässä sisällyttämisestä ytimeen. Kun kaikki nopeutui niin paljon, olemme alkaneet nähdä Gutenbergille rakennettuja laajennuksia ja teemoja todella nopeasti.

Tämä vie minut oppituntiin täällä. En todellakaan kadehtanut Matt Mullenwegia, kun kaikki tämä tapahtui. Näin hänen kauhistuttavan asemansa henkilökohtaisesta näkökulmasta, ei liiketoiminnasta.

Olemme kaikki ihmisiä, ja haluamme olla arvostettuja ja rakastettuja. Esimerkiksi olen turhautunut melko helposti aina, kun luen joitain keskusteluviestejä sosiaalisilla tai tukikanavilla sanomalla jotain pahaa minusta tai yrityksestä. Voin vain kuvitella, kuinka vaikeaa tämä oli Mullenwegille.

Toisaalta hän tiesi, että tekemä oli paras tapa siirtää alustaa ja pitää se ajan tasalla, kun yhä useammat työkalut alkavat tarjota parempia käyttäjäkeskeisiä kokemuksia sivuston rakentamiseen. Mutta toisaalta hän näki säännöllisesti ihmisten väittävän sosiaalisessa mediassa ja blogeissa siitä, kuinka kavala Gutenbergin idea oli. On helppo kuvitella, kuinka jotkut näistä väitteistä muuttuisivat henkilökohtaisiin hyökkäyksiin, joiden on täytynyt olla tuskallista käydä läpi.

Tällaisten asioiden tekeminen saa sinut tuntemaan olevansa enemmän poliitikko kuin toimitusjohtaja. Tarvitset varmasti paljon tukea kaiken tämän negatiivisuuden tasapainottamiseksi.

Päivän lopussa, kuten me kaikki näemme, maailma ei kuitenkaan loppunut WordPress 5.0: lla. Kenenkään sivusto ei rikkoutunut, ja suurin osa uutta lohkoeditoria kokeilleneista päätyi rakastamaan sitä.

Kuinka WordPress 5.0 vaikuttaa markkinoihin?

En henkilökohtaisesti näe mitään radikaalia täällä. Tarkoitan, että minulle on 100% selvää, että muutosta tarvittiin alustan eteenpäin viemiseksi, ja se tekee WordPressin kanssa työskentelystä paljon helpompaa loppukäyttäjälle, joka voi nyt vihdoin esitellä sisältöään mukavalla tavalla.

Tietysti jotkut hyötyvät muutoksesta enemmän kuin toiset, ja teema- ja laajennusmarkkinat todennäköisesti kutistuvat yleisesti. Lisäksi, koska erilaiset web-isännät tarjoavat integroituja WordPress-ratkaisuja joka kuukausi, voi olla vaikeampaa vakuuttaa käyttäjät asentamaan uusia teemoja ja / tai laajennuksia sen lisäksi, mitä isäntä on jo antanut heille ilmaiseksi; mutta se on aihe toisen kerran.

Samanaikaisesti en ole aina samaa mieltä asioista, joita Automattic ja WordPress-säätiö tekevät, ja siihen, kuinka Mullenweg kuvaa joitain hänen tekemistään päätöksistä. Keskityn enemmän tosiasioihin ja suuntauksiin, jotka todennäköisesti ilmenevät WordPress-ekosysteemissä.

Odotan innolla näkemään, missä markkinat kulkevat seuraavaksi teemoja, laajennuksia ja jopa sisältöyrityksiä varten.

Onko AdSense edelleen asia?

Muutaman kuukauden kuluttua yritin selvittää tapaa kasvattaa ja parantaa talouttamme, päätin tehdä jotain vanhaa koulua. Esittelin AdSensen uudelleen sivuillemme. Kyllä, luet tätä vuonna 2018, ei vuonna 2008.

Aloitin JustFreeThemes ja sitten lisätty ThemeIsle myös sekoitukseen. Sivupalkki vain tässä vaiheessa – joten ei mitään liian julmaa.

mainos ThemeIslessä

Myönnetyt sivupalkkimainokset eivät ole parhaita napsautussuhteen ja potentiaalin kannalta. Et kuitenkaan saa paljon vaihtoehtoja, jos et halua vaikuttaa liian paljon lukukokemukseen. En halunnut muuttaa blogeja ensimainosjulkaisuiksi, joissa joudut läpi kourallinen AdSense-lohkoja, ennen kuin pääset varsinaiseen artikkeliin.

Kaikesta huolimatta. Kun tätä kutsutaan läpinäkyvyysraportiksi, olet nyt odottanut joitain raakoja numeroita siitä, kuinka hyödyllinen koko AdSense-kokemus on ollut. No, AdSense T: n mukaan&C, en saa jakaa mitään erityisiä tietoja. Joten pysykäämme vain seuraavan yleisen johtopäätöksen kanssa:

Se ei ole vaivan arvoista.

Luulen, että en ole ketään yllättävää sanomalla, että blogin ansaitsemiseen on todellakin parempia tapoja.

Pidän tätä kuitenkin arvokkaana kokeiluna. Saat paljon omakohtaisia ​​kokemuksia, ja voit myös asettaa sivustollesi vertailukohdan siitä, mitä menestyksekkääksi ansaitsemiseksi kannattaa käyttää AdSense-ohjelmiston avulla..

Puhumattakaan siitä, että ajaessasi AdSenseä sivustollasi ja estämättä mainoksia omassa selaimessasi, opit paljon maisemasta ja siitä, kuka tosiasiallisesti mainostaa sinun kaltaisillesi yleisöille. Jotkut tuotteet yllättävät sinut. Mutta tärkeät eivät ole vain mainostajat; on myös mielenkiintoista eritellä, kuinka paljon nämä ihmiset ovat valmiita kuluttamaan ja mikä on keskimääräisen kampanjan elinikä.

Tällainen tieto on todella arvokasta, jos sinulla on kilpaileva tuote samassa tilassa.

Voiko AdSense parantaa orgaanisia sijoituksiasi?

Pysyäkseni AdSense-aiheen parissa, tässä pienessä asiassa on kasvanut lähes salaliitto-teoriatasoinen hype.

Tässä on kysymys: Koskeeko AdSensen lisääminen todella orgaanisia sijoituksia? Kuten vuonna, jos sivustollasi on AdSense, auttaa ainoa tosiasia sijoituksessa?

Kuulostaa outolta, okei, mutta on olemassa joitain hyviä perusteita, miksi Google saattaa haluta antaa AdSense-sivustoille vauhtia. Suurin niistä on pelkkä tosiasia, että mitä enemmän AdSense-sivustoja on kymmenessä parhaassa, sitä enemmän rahaa menee takaisin Googlen taskuun.

Vaikka sillä on järkeä (hieman), en usko, että se on mitä todella tapahtuu. Yksi argumentti on, että Google-haun mainokset tuovat paljon enemmän tuloja kuin mitä sisältöverkostosta tulee (AdSense sivustoissa).

Katsotaanpa kuitenkin, mitä omat tietomme sanovat tästä:

a) ThemeIsle-blogi

Valitettavasti lisäsimme AdSensen tarkalleen yhden päivän kuluttua koko blogin uudelleensuunnittelun aloittamisesta, joten on vaikea osoittaa sormea ​​AdSenseen syynä sijoitusten vaihteluihin..

Kaiken kaikkiaan olemme todellakin nähneet parannuksia joihinkin numeroihin (liikenteen kasvu 10%), mutta omistaisin sen enemmän koko sivuston huomattavimpiin muutoksiin..

sijoitusparannukset 1

b) JustFreeThemes

Luonnonmukainen liikenne kasvoi 5%. Perkele! Minulla ei todellakaan ole vahvaa tapausta myytin torjumiseksi?

sijoitusparannukset 2

Joka tapauksessa, päivän päätteeksi rohkaisen sinua tekemään joitain omia kokeilujasi ja näkemään, kuinka AdSense toimii sivustollasi, sekä saadaksesi lisää tuloja että myös parantamalla joitain parempia paikkoja Google-haussa.

Liiketoimintamallit – todellinen puhuminen!

äskettäin vuotanut Facebook-dokumentteja ovat helmi.

Huolimatta siitä, että asiakirja on 250 sivua pitkä, se on todella katsomisen arvoinen. Siellä on joitain mielenkiintoisia seikkoja, etenkin jos haluat oppia kuinka strategisointi toimii Facebookin mittakaavassa.

Esimerkiksi se osa, joka oli todella mielenkiintoinen, koski liiketoimintamalleja. Erityisesti kuinka liiketoimintamalli paranee mittakaavassa.

Oletetaan esimerkiksi, että myyt WordPress-teemoja ja sinulla on 100 teemaa kuukaudessa. Jos kasvatat 1000 teemaa kuukaudessa, ansaitset selvästi kymmenkertaisesti rahaa. Itse liiketoimintamallisi ei kuitenkaan parane mittakaavassa.

Vertailun vuoksi, jos tarkastelemme onnistuneen blogin liiketoimintamallia, on usein mahdollista, että he ansaitsevat paljon enemmän rahaa kuin mitä lineaarinen kasvu saattaa viitata. Esimerkiksi, jos blogin tärkein ansaintamalli on sisaryritystulot, niin monet kauppiaat pommittavat toimeksiantoasi, sitä enemmän asiakkaita tuottaa. Saatat sanoa esimerkiksi 50 dollaria lyijyä kohti, kun tuot 10 myyntiä, mutta 150 dollaria, kun tuot 100. Se ei ole harvinainen käytäntö.

Sen lisäksi, mitä suositumpi blogiisi tulee, sitä enemmän ihmiset haluavat kirjoittaa sinulle, näkyvämmät vaikuttajat alkavat tavoittaa, suuret yritykset haluavat tehdä liiketoimintaa kanssasi, suuret kumppanit haluavat mainostaa jne. Liiketoimintamalli paranee mittakaavassa.

Idean yksinkertaistamiseksi ajattele sitä tällä tavalla; sinulla on 10 sinun kaltaista yritystäsi olemaan sama kuin yksi yritys, joka on 10-kertainen?

Toisin sanoen luuletko, että 10 tai 50 CodeinWP-blogin omistaminen on sama kuin yhden TechCrunch-blogin pitäminen – ottaen huomioon, että saat saman liikenteen yhteenvetona?

Mielestäni ei.

Toisaalta sillä, että sinulla on 10 pienempää teemakauppaa vs. yksi suurempi myymälä, ei ole niin paljon eroa. Tai voin olla väärässä. Onko se?

Väärin puhuminen:

Kun olen väärässä …

Teen säännöllisesti niin paljon virheitä ja väärinkäytöksiä, että minun pitäisi luoda "kuukauden virhe" sarake täällä. Kaikesta huolimatta:

Tarkkaan vuosi sitten tein veto esitellä aloitussivumallien kokoelma ja lisätä ne Orbit Fox.

Käyttäjän näkökulmasta voit valita esivalmistetun mallin (perustuu Elementoriin) ja käyttää sitä missä tahansa teemassa. kaikki muutamalla napsautuksella.

Suunnitelmana oli myös myöhemmin siirtää malleja työskentelemään Gutenbergin kanssa.


Orbit Fox kirjoittanut ThemeIsle

Tekijä (t): Themeisle


96% Arviot


400000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

Lisätietoja

themeisle-companion.zip

Nykyinen versio: 2.9.8

Viimeksi päivitetty: 28. huhtikuuta 2020


96% Arviot


400000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

WordPress.org-laajennussivu


Orbit Fox kirjoittanut ThemeIsle

Olin erittäin innoissani tästä ideasta ja päätin jatkaa sitä seuraavana asialistana. Vaikka itse idea olisi saattanut olla loistava ��, en ole miettinyt paljon siitä, olemmeko todella oikeat yritykset, joilla on parhaat mahdollisuudet toteuttaa sitä.

Esimerkiksi paljon myöhemmin Envato julkaisi oman liitännäisen, joka tähtää samanlaiseen ajatukseen, ja tajusin, että heillä on paljon paremmat mahdollisuudet saada se toimimaan.

Suunnittelu ei ole jotain, jonka voimme vain vetää hatusta ja joka on tehty nopeasti, kun taas Envato voi melkein julkaista 100 aloitussivun kokoelman yön yli.

On vaikeaa toteuttaa nuo asiat, mutta joskus et vain ole henkilö, joka ajaa tiettyä ajatusta, vaikka se aluksi tuntuisi loistavalta..

Mutta mitä luulet? Pitäisikö meidän edes huolehtia sellaisista asioista? Loppujen lopuksi, riippumatta siitä, mitä haluat tehdä, siellä on aina joku isompi, joka voi tulla sisään ja hallitsemaan markkinoita yön yli.

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kiitos, että luit ja tuit meitä! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map