Voittaako hosting WordPress-markkinoita? – Avoimuusraportti nro 42

Voittaako hosting WordPress-markkinoita? - Avoimuusraportti nro 42


Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 42. versioon (heinäkuu 2018). Tässä sarjassa leikkaan, mitä liiketoiminnassa on tapahtunut, ja esitän sen sinulle parhaalla mahdollisella tavalla, samoin kuin oppeja ja kokemuksia, joita voit käyttää omassa yrityksessäsi. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.

Tämän kuukauden raportti tulee olemaan pääosin positiivinen … kuten 95% positiivinen! Mikä on mukava muutos tavanomaisesta näkemyksestäni ympärilläni tapahtuviin asioihin. ��

Tässä raportissa puhun tytäryhtiömarkkinointitaktiikoista, erityisestä lanseerauksesta, josta olen erittäin innoissani, heinäkuun tuloista ja muusta.

Kuka voittaa WordPressin?

Saatat tietää aiemmista raporteista, että yleinen mielipiteeni on, että hosting-yritykset ovat WordPressin todellisia voittajaita. Tarkoittaa, että ne tuottavat merkittävimmät tulot ja vaikuttavat eniten (oletko nähnyt esimerkiksi minkä tahansa WordCamp-ohjelman sponsorointikokoonpanoa).

Koska hosting on kuitenkin erittäin kilpailukykyinen tila, monet yritykset jakavat myös hyvän osan tuloistaan ​​tytäryhtiöiden kanssa – mukaan lukien meille.

Joten tietäen tämän, on periaatteessa kaksi suosittua tapaa ansaita tytäryrityspalkkiot:

 • Tutki, testaa, vertaa ja arvioi markkinoiden parhaita isäntiä ja kerro lukijoillesi heistä kaikki.
 • Opeta opetusohjelma ja sijoita tytäryhtiömuistutukset kaikkialle – missä ne ovat järkeviä. Opettakaa esimerkiksi yrityksiä perustamaan verkkosivusto ja suosittelemaan isäntää matkan varrella.

Näiden kapeimpien suosituimpien sivustojen arvo on yli miljoona dollaria, ja tämä luo kustantajille valtavan kannustimen hyödyntää sitä. Joskus tämä johtaa kuitenkin yleiseen surkeaan julkaisukäytäntöön, ei paljon arvoa, ja keskittymiseen työn ansaitsemiseen / SEO-osaan, ei itse sisällön laatuun.

Joka tapauksessa, ennen kuin pääsen pois tieltä …

Noin kolme vuotta sitten aloimme kokeilla ensimmäistä taktiikkaa – vertailuja ja arvostelujen järjestämistä. Ja olemme luoneet siitä lähtien monia resursseja. Meillä on vertailut halvasta isännöinnistä, ilmaisesta isännöinnistä, jopa hallinnoidusta isännöinnistä, yritysisällöstä, lisäksi katsaus parhaimpiin WordPress-hosting-yrityksiin kokonaisuutena.

Olemme suorittaneet tutkimuksia ja omia testejämme ja kokeiluja suosituimpien isäntien luotettavuuden määrittämiseksi. Seuraamme myös artikkeleidemme sitoutumista ja teemme A / B-testejä löytääksemme tehokkaimmat tavat puhua isännöinnistä.

isäntämonitori

Tästä ansaitut rahat käytetään rahoittamaan sekä jatkotutkimuksia että mainosten hoitajien kehittämistä sekä sijoittamista muihin sisältöaloitteisiin.

Jonkin verran seurauksena, kun saavutimme Googlen ensimmäisellä sijalla aiheeseen liittyvistä termeistä, pakotimme tavallaan muut julkaisijat kehittämään pelinsä ja menemään vain yksinkertaisten isäntäluetteloiden yläpuolelle. Ja he tekivät. Valitettavasti… Valitettavasti meille, eli koska nyt on enemmän korkealaatuista kilpailua. ��

Koska tarkistus- / vertailukulma on jatkuvassa kehityksessä ja hienosäätössä, olemme päättäneet kokeilla myös muuta reittiä tytäryhtiöiden kaupallistamiseksi – "aito opetusohjelma" reitti, kuten haluan kutsua sitä.

Tämän lähtökohtana on, että olen kasvanut hieman turhautuneemmaksi joka päivä, kun näen mitkä ovat sijalla nro 1-3 termeille, jotka liittyvät blogin tai verkkosivuston luomiseen ja käynnistämiseen. Sen sijaan, että autettaisiin aidosti käyttäjiä avaamaan onnistunut sivusto, useimmat sisältökappaleet keskittyivät räikeästi käyttäjien kiinnittämiseen isännöintiin. Kuinka muuten selität puolen oppaan omistamisen isäntäasetuksille?

Päätimme torjua siihen ja julkaissimme jotain omaa, yli 11 000 sanan oppaan, kuinka blogin voi aloittaa tyhjästä yhdessä ilmaisen e-kirjan kanssa (suora lataus täältä).

opas toc

Pidän todella siitä, kuinka tämä tapahtui, ja vaikka se ei ole vielä luokiteltu niin vaikuttavalla tavalla, uskon, että asiat paranevat ajan myötä, ja että siitä tulee lähtökohta ihmisille, jotka etsivät tapoja rakentaa menestyvä blogi tai ainakin yksi joka saa vierailun.

Siellä ei ole vielä tytäryhtiöyhteyksiä, mutta noin vuoden kuluessa toivottavasti alamme saada pitoa ja lisäämme tässä vaiheessa kaupallistamisen.

Mielenkiintoinen asia, jonka näin kun julkaisimme tämän oppaan, oli kuitenkin, että toinen samankaltaista aihetta käsittelevä blogiartikkeli hyppäsi 20+ sijalla rankingissa. Tällainen kertoo minulle, että jos haluat arvostella jotain, sinulla pitäisi olla enemmän sisältöä aiheesta kuin vain yksi kappale (voin olla väärässä).

Toivottavasti tämä selittää vähän kuinka lähestymme asioita täällä CodeinWP: ssä ja miten rakennamme sivuston auktoriteettia.

Uuden tuotteen lanseeraus! ��

Nyt jotain, josta olen erittäin innoissani! Olemme juuri julkaissut tuotteen, jonka rakentaminen kesti meiltä melkein vuoden.

tässä EyePatch.ai.

Tämä on edelleen beetaversio, mutta ydintoiminnot ovat kaikki olemassa. Se on visuaalisen regression testausväline, SaaS-malli.

Lyhyesti sanottuna, se auttaa kehittäjiä – WordPress-laajennuksia & teemat, mutta myös muu tekniikka – testaa tuotejulkaisujaan ennen julkistamista.
silmälappu

Tärkein etu on, että AI säästää paljon aikaa. Arvioimme, että EyePatchin automaattisesti tekemä työ vie sinut noin tunnin yhtä julkaisua kohti. Joten jos sinulla on esimerkiksi kolme tuotetta, joista jokainen päivitetään kahdesti kuukaudessa, se on kuuden tunnin säästöaika täällä.

Koko projekti on minulle vähän pelottava. Se on ensimmäinen SaaS-projektimme ja myös ensimmäinen tapanamme uudenlaiselle tämän tyyppiselle tuotteelle.

Vaikka samanlaisia ​​ratkaisuja on jo olemassa (eräänlaisia), ne ovat tietyllä tavalla hiukan erilaisia ​​ja ominaisuuksista puuttuu. Siksi olemme päättäneet työskennellä oman ratkaisumme parissa.

Uskon paljon tuotteeseen, mutta asettamani tavoitteena on saavuttaa vähintään 1 000 dollaria kuukausittain toistuvista tuloista seuraavien kolmen kuukauden aikana. Jos se ei tee niin, käytämme sitä vain omiin tarpeisiimme tai hidastamme sen kehittämistä kokonaan.

Jokainen voi kokeilla sitä nyt ilman rajoituksia. Emme ole vielä rakentaneet tili- / sovellusliittymäavaimia, joten muista, että tulevaisuudessa jotkut ominaisuudet saattavat lakata toimimasta halvemmissa suunnitelmissa.

Jos haluat auttaa missä tahansa ominaisuudessa ja näet arvon visuaalisen regression testauksen demokratisoinnissa verkossa, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Mielenkiintoista on se, että itse verkkosivustoni rakensin itselleni muutamassa tunnissa. Jos et ole huomannut, se on lippulaivamme Hestia teema siellä.

Kuinka hallita ryhmääsi paremmin

Jotain mainitsin aikaisemmissa raporteissa pyrkimyksesini parantaa työmme yleistä organisointia ryhmässä.

Tärkeimmät muutokset, joista halusin päästä pois, olivat kaksi asiaa:

 • Lisää vastuuta joukkueeseen ja enemmän vapautta
 • Tuo selkeyttä jokaiselle joukkueen jäsenelle

Oppieseni aikaisemmista kokemuksistani, tällä kertaa yritin välttää tekemästä useita suuria muutoksia kerralla.

Olen kiitollinen siitä, että vaikka kaikki ryhmän jäsenet eivät todennäköisesti ole samaa mieltä tekemästämme kokeilusta tai ole innostuneita siitä, he osallistuivat.

Toivon, että sain tämän prosessin aikana tietoisempaa muutamista pelkoistani ja sisäisistä kamppailuistani. Tärkein asia: pelko menettää hallinnansa, epäonnistua, saada saamatta hyvitystä tai olla tyytymättömästä suorittamiini toimiin. Tämä on varmasti vaikuttanut yritykseen ja joukkueeseen jossain vaiheessa, mutta asiat ovat oikealla tiellä.

Tässä on todella hyödyllinen video, joka käsittelee näitä aiheita:

Annan teille esimerkin siitä, kuinka yksi niistä peloista ilmenee minulle. Kuten tiedätte, ylläpidämme / hallitsemme useita useita tuotteita, ja viivyttelin jatkuvasti analysoida kuinka onnistunut kukin niistä todella on.

Viime kuussa tein lopulta luettelon ja merkitsin kaikki tärkeät tiedot. Pian kävi ilmi, että jotkut (paljon) tuotteistamme ovat enemmän vikoja kuin mikään muu, ja ne pitäisi tappaa.

Mutta en vain halunnut myöntää, että se, joka todella ryhtyisi toimiin näiden ajatusten perusteella, tekisi. Joten viivytin jatkoanalyysien tekemistä tai menemään eteenpäin ja sulkemaan kyseiset tuotteet yksinkertaisesti siksi, että tämä tarkoittaisi, että olen epäonnistunut.

Joka tapauksessa olen ryhtynyt toimiin tämän ratkaisemiseksi ja olen jo tehnyt vaikeita päätöksiä kahdesta tuotteestamme:

 • Olen myynyt TeamClerk.com Flippalla 3 101 dollaria. Ostimme sen noin 6000 dollarilla ja laitoimme siihen hyvää työtä, mutta keskittymättömyyden vuoksi se on ilmeisesti epäonnistuminen, mutta se on kunnossa.
 • Annoin Kirjaudu sisään Customizer plugin Hardeep Asranille – tiimimme jäsenelle (tutustu hänen viestiin pluginien mukauttamisesta Gutenbergiin). Ostimme laajennuksen muutama vuosi sitten, kasvatimme sitä, yritimme ansaita sitä ja lopulta epäonnisimme siinä. Koska emme voi todella tukea sitä, tajusin, että se tulee olemaan paremmissa käsissä, jos Hardeep huolehtii siitä.

Vaikka nämä eivät välttämättä ole helppoja, näiden kaltaiset vaiheet auttavat meitä keskittymään enemmän ydintuotteisiimme ja nykyisiin maksettuihin käyttäjiin. Kuten aiemmin kirjoitin, vaikka teemamarkkinat ovatkin laskeneet parin viime vuoden ajan, se on edelleen ydinliiketoimintamme, ja meillä on hyvä määrä käyttäjiä, joita meidän on palveltava ja tarjottava huipputyömme.

Hestia 2.0 on aivan nurkan takana, ja olemme myös aloittamassa uutta "joukkueelle Gutenberg" teema.

Tulot

Tulot laskivat heinäkuussa pienellä tasolla, noin 10%. Onneksi lopetimme ja sopeutimme lähestymistapamme vastaavasti, mikä näyttää maksavan vieläkin nyt. Elokuu alkoi hienolla liikenteen kasvulla, ja toivottavasti lopetamme tämän vuoden ainakin yhtä kannattavasti kuin vuotta aiemmin.

Olemme täällä hieman jäljessä verrattuna siihen, mitä olen toivonut, mutta se on silti kunnossa. Luulen, että jos onnistumme maksamaan oikeudenmukaisen palkan itsellemme ja voimme jatkaa investointeja esimerkiksi uusiin aloitteisiin Silmälappu tai OptiMole, olemme hyviä.

Olet ehkä huomannut – ja olen varmasti huomannut – en ole erityisen hyvä tai järjestäytynyt talouden suhteen. Vaikka minulla on karkea käsitys siitä, miten menemme ja mihin olemme menossa, se ei ole kaikki super-tarkka. Siksi seuraava vuokraus todennäköisesti auttaa meitä tällä rintamalla.

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja tukemisestamme! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map