Uudet Elementor-lisäosat tulivat markkinoille, ja mitä teemme 7 kt / kuukausi -laajennuksemme kanssa – avoimuusraportti # 39

Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 39. huhtikuuta (huhtikuu 2018). Tässä sarjassa jaan kaiken, mitä yrityksessä on tapahtunut ja josta on myös keskustelun arvoinen. �� Puhumme liiketoiminnasta, suunnitelmista, tuotteista, oppeista ja muusta. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.


Jotain, joka on viime aikoina ollut jatkuvaa ja tietoista työtäni, on työskennellä vain asioilla, joilla on todella merkitystä. Ja tämä pätee oikeasti niin itselleni kuin koko joukkueelle.

Päivän lopussa oikeiden asioiden tekeminen on todennäköisesti tärkeämpää kuin asioiden tekeminen oikein.

Toivon, että olemme tulossa lähemmäksi tätä tavoitetta joka kuukausi, eikä tämä kuukausi ole ollut erilainen. Olemme työskennelleet lukuisissa mielenkiintoisissa projekteissa verhojen takana ja toivon voivani jakaa joitain niistä kanssanne täällä.

(Meillä on myös joitain uusia projekteja, jotka kypsennetään uunissa, mutta niitä ei ole vielä valmis jakamaan. Pysy kuulolla!)

1. Revive Old Post ja Revive.Social

Revive Old Post on tärkein sosiaalisen median laajennus. (Sinun tulisi tarkistaa se, muuten, jos et vielä tunne sitä.)

Bogdan on työskennellyt yli kuuden kuukauden ajan plugin-lähdekoodin uusimisesta kokonaan. Edellinen kooditietokanta oli hiukan jäykkä siinä suhteessa, kuinka voimme jakaa joitain asetuksia tiliä kohti verkon sijasta (rehellisesti sanottuna, se ei ollut kovin mahdollista).

Joten koska hanke oli käynnissä, päätimme myös käsitellä sitä mahdollisuutena hyödyntää Vue.js ja REST API jonkin verran.

Sen lisäksi, että pystymme laajentamaan osaamistamme ja oppimaan näitä tekniikoita paremmin, tämä antaa meille mahdollisuuden myös käyttää uutta kooditietokantaa käynnistämään Revive Old Post -palvelimen isännöidyn version jonain päivänä. Tämän avulla voimme myös tehdä enemmän toiminnallisuudessa, päästä eroon WordPress Cronista ja monista isännöintiin liittyvistä kysymyksistä.

Vaikka päivitys ei kaikesta huolimatta ollut niin sujuvaa kuin toivoimme … Mutta onnistuimme hoitamaan kaikki ongelmat nopeasti ja korjaamaan kaiken alle 24 tunnissa, mikä lisäsi myyntiämme ja arvostelut.

Kuten voitte kuvitella, uudessa versiossa lisättyjen uusien ominaisuuksien suhteen ei ollut paljoa, koska se ei ollut painopiste. Kuitenkin meillä on hienoja asioita rivissä seuraaville kuukausille tämän uuden kooditietokannan vuoksi. Joistakin asioista on yksinkertaisesti tullut paljon helpompaa koodata nyt.

Ja tämä laajennus on todellakin ollut tärkeä osa tuotevalikoimaamme. Jos ihmettelet, Revive Old Post on tuottanut keskimäärin 6000–7000 dollaria kuukaudessa kolmen viimeisen vuoden aikana.

Koska olen juuri tuonut tämän esiin, tästä on hyvä hetki puhua vähän enemmän kokonaisuudesta "iso" Suunnittele, että meillä on laajennus.

Jotkut, jotka huomasimme hyvin varhaisessa vaiheessa laajennuksen elinkaaren aikana, oli se, että sen käyttäjät olivat hyvin erilaisia ​​kuin tavalliset ThemeIsle-asiakkaasi. Tämä vakuutti meidät siitä, että meidän olisi ryhdyttävä kouraan radikaaleihin toimiin laajennuksen jatkamiseksi:

 1. Siirrä laajennus erilliselle verkkosivustolle ja anna sen rakentaa oma tuotemerkki. Tämän oppimme myös Syediltä WPBeginneriltä.
 2. Luo alkuperäistä sisältöä uuteen (meille) sosiaalisen median kapeaseen ja rakenna yleisö, joka voi olla kiinnostunut laajennuksesta.
 3. Käytä ilmaisen laajennuksen suosiota tuodaksesi orgaanisia linkkejä ja parantamalla siten uuden verkkosivuston näkyvyyttä.
 4. Käytä suoria Facebook-mainoksia liikenteen lisäämiseen sivustoon ja blogiin.
 5. Käynnistä laajennus SaaS-muodossa.

Vaikka suunnitelma näyttää suoraviivaiselta, tosiasiallisesti kärsivällisyys, toteuttaminen ja keskittyminen kokonaisuuteen ovat osoittautuneet vakaviksi haasteiksi.

Päivän lopussa kuitenkin se "iso" suunnitelma ehdottomasti asettaa asiat näkökulmaan ja antaa sinun tarkistaa milloin tahansa ja varmistaa, että liikut oikeaan suuntaan.

Olen esimerkiksi erittäin tyytyväinen tässä tapahtuneeseen edistymiseen. Muutaman viime kuukauden aikana olemme olleet lähemmäs ja lähemmäksi päätavoitettamme Revive.Sosiaalinen blogi. Tavoitteena on käyttää pohjimmiltaan kokemustamme kahden arvostetun blogin rakentamisesta WordPress-tilaan ja soveltaa sitä uudelle kapealle.

Toistaiseksi suunnitelma on pelannut hienosti. Blogimista ajatellen oppitunti on edelleen sama: tulosten näkeminen vie paljon aikaa, mutta sitten ne voivat näyttää siltä, ​​mikä näyttää yön yli. Näyttely (a), Revive.Sosiaalinen liikenne:

Revive.Sosiaalinen liikenne

Olemme todella iloisia nähdessämme tämän suuntauksen ja toivomme sen jatkavan tulevaisuutta.

2. Elementorin lisäosat

Käynnistimme uuden lisäosien laajennuksen suosikkisivumme rakentajalle Elementorille!

Se oli pehmeä käynnistys, mutta yhteisö näyttää todella nauttivan uudesta "asia."

Okei, niin mistä on kyse?

Sitä kutsutaan Sizzifyksi ja se on uusi paketti Elementor-lisäosia ja malleja.

 • Siellä on Lite-versio tässä. Upea tapa tarkistaa, mitä tämä laajennus voi tehdä.
 • Ja siellä on myös Pro-versio tässä. Yksinkertaisesti sanottuna Prolla on enemmän kaikkea, kuten voisit odottaa. ��

sizzify

Tämä uusi tuote on erityisen hyvä kauppa nykyisille asiakkaillemme, jotka käyttävät jo Elementoria. He vain lisäävät tämän nykyiseen jäsenyyteen.

Halusin todella saada tämän projektin oven läpi, ja siitä huolimatta ajan puutteesta henkilökohtaisesti ja monista muista asioista, joita olen työskennellyt.

Halusin saada tunteen koko tämän Elementor-ohjaaman alaraon potentiaalista WordPressissä.

Käynnistäessään Sizzifea, tiesimme, että se ei olisi paras tällainen työkalu, mutta ajattelimme, että pystymme edelleen lähettämään v1: n ja saamaan markkinoille tunteen työskentelemällä sen parantamiseksi edelleen (jota teemme kirjoittaessani Tämä).

Minulla on kuitenkin sekavia tunteita saatuihin tuloksiin. Ensimmäisen kuukauden aikana myimme vain 400 dollaria. Oletan, että v2: lle mahdollisesti tehdyillä parannuksilla ei kasvaa 25–100-kertaisesti.

Ja olen tietoinen luontaisesta uhkapelistä, jota me täällä otamme. Periaatteessa, julkaisemalla vain tarpeeksi hyvä tuote, et todella näe markkinoiden kaikkia mahdollisuuksia. Lopulta vain poikkeukselliset liitännäiset saavat poikkeuksellisia tuloksia.

3. CodeinWP ja Hestia

Viime kuussa olin jälleen hyvin pakkomielle CodeinWP: n liikenteen vähenemisestä ja pienestä teeman myynnin laskusta. Ei välttämättä siksi, että niiden pitäisi olla prioriteettina, vaan enemmän omien henkilökohtaisten laukaisimieni ja sen suhteen, kuinka reagoin häviäessään [MUKAAN KAIKKI]. Olen vain kilpailukykyinen tällä tavalla.

Joka tapauksessa halusin saada liikenteen ja myynnin takaisin!

Tein paljon tutkimusta ja tulin takaisin suunnitelman kanssa, joka vaatii periaatteessa CodeinWP-sivuston täydellisen uudelleenrakentamisen ja meidän lähdekoodin uudelleenkirjoittamisen Hestia-teema.

CodeinWP: ssä aiomme keskittyä paljon nopeuteen, mobiililaitteiden optimointiin ja lukijoiden sitoutumisen lisäämiseen yleisesti. Hestialle haluamme parantaa olemassa olevaa koodikantaa tavalla, joka minimoi tulevat huoltotyöt.

Työskentelemme CodeinWP: n kanssa myös suunnittelun / sisällön järjestämisen kannalta ja olemme melkein valmiita uuden ilmeen kanssa. Toivottavasti näet sen pian!

4. Ryhmätyö!

Teemme uusia mielenkiintoisia asioita, joukkuepohjaisesti. Esimerkiksi, aloitimme viikottaisen raportti-aloitteen käsikirjamme, jota sitten kuratoidaan ja toimitetaan koko tiimille maanantaina. Chris huolehtii siitä ja tekee todella hyvää työtä!

Tässä on esimerkki siitä, miltä yhteenveto-sähköposti näyttää:

Se näyttää melko hyvältä tapa parantaa asynkronisesti viestintää.

Sivuhuomautuksena on, että strategiamme on ollut välttää erittäin tarkat työtehtävät heti alusta alkaen, ja tämä osoittautuu lopulta todella hyväksi toimivaksi asiaksi.

Vaikka turhauttava alussa, se on erittäin palkitsevaa, kun onnistumme löytämään erityisiä rooleja ryhmämme jäsenille, jotka he tuntevat olonsa mukavaksi.

Esimerkiksi, aluksi palkkasimme Chrisin auttamaan sosiaalisen median ponnisteluissa. Samalla kun hän tekee edelleen niin, hän on myös käynyt paljon uusia asioita, ja hän on osoittanut olevansa erittäin hyvä niissä. Kuten edellä "viikoittaiset päivitykset" sähköposti.

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja tukemisestamme! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map