Tiiminrakentamisen arvo ja miten se voi parantaa suorituskykyä – avoimuusraportti # 31

Tiiminrakentamisen arvo ja miten se voi parantaa suorituskykyä – avoimuusraportti # 31

Tiiminrakentamisen arvo ja miten se voi parantaa suorituskykyä – avoimuusraportti # 31
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 31. elokuuta (elokuu 2017). Tämän sarjan tarkoituksena on jakaa yrityksen tapahtumia organisaation ja liiketoiminnan näkökulmasta. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.


Haluan koskea monia asioita tässä raportissa, joten tässä on nopea TOC vain pitää asiat järjestettyinä (ja jos et ole kiinnostunut kaikesta, mikä on hienoa):

1. Avoimuudesta 2. Miksi tarvitset yrityksen retriittejä | 3. Työskentely kotona ja siihen liittyvät ongelmat | 4. Kaikkien joukkueen jäsenten lomapäivien arvo | 5. Kuinka parannamme tiimin hallintaa ja suorituskykyä | 6. Automaattiset uusinnat ja miten ne ovat toimineet meille | 7. Tulevat konferenssit – tapataan!

Kaiken kaikkiaan kokeilemme organisaationa melko paljon. Yritämme oppia muilta liiketoiminnoilta samassa kapeassa ja sen ulkopuolella, ja sovittaa sitten uudet menetelmät ja lähestymistavat omaan työnkulkuun, tehtävään jne. Joskus tämä johtaa pyörän keksimiseen (valitettavasti), mutta toisinaan johtaa innovaatioihin ja tekee työstämme paljon helpompaa ja tehokkaampaa päivittäin.

Seuraavaksi haluan jakaa pari sellaista asiaa, jonka yritimme toteuttaa, samoin kuin tuloksena olevia oppeja.

Älä ole ankara, vaikka (kiitos), olen huono manager ja rakastan patch asioita satunnaisesti pyrkiessään "kasvun hakkerointi" Tämä vai tuo. Kaiken kaikkiaan monet näistä ideoista eivät kuulu mihinkään suureen strategiaan.

1. Avoimuudesta

Olemme kokeilleet useita käsitteitä tässä valtakunnassa, ja vaikka jotkut toimivat hyvin, toiset ovat epäonnistuneet… merkittävästi.

Mikä on toiminut? Ilmeisesti nämä raportit sinänsä. Joka kuukausi tehtävä olennaisia ​​havaintoja, ajatuksia ja oppeja asettaa minulle paljon paineita, mutta se on kaikenlaista hyvää. Läpinäkyvyysraportin kirjoittaminen johtaa minua usein täysin uusiin ideoihin ja parempaan näkemykseen koko liiketoiminnasta.

Niin, mikä ei ole toiminut? Yksi niistä asioista, joissa kokeilimme päälle ja pois, oli julkinen (sisäisesti) palkkajärjestelmä. Puskuri tekee tämän paljon suuremmassa mittakaavassa. He sanovat olevansa tyytyväisiä siihen. Epäonnistunut meille.

 • Hyvä: Se auttoi minua yhteydenpitoon nykyisten (sekä tulevien) työntekijöiden kanssa paremmin ja auttoi myös muokkaamaan yrityksen identiteettiä.
 • Huono: Se lisäsi joukkuekilpailua odotettua nopeammin ja vähensi yksityisyyttä.

Nyt siitä viimeisestä asiasta. Vaikka se on vain olettamus, ajattelen, että julkisten palkkojen saaminen ehkä toimii yhdysvaltalaiselle yritykselle, mutta jos olet kotoisin Romaniasta (tai yleensä Itä- ja Keski-Euroopasta), se ei ehkä ole paras idea kokonaisuutena. Toisin sanoen olen viime aikoina alkanut arvostaa yksityisyyden arvoa, ja se on nyt yksi verkkoon liittyvistä huolenaiheistani.

Aloitin alun perin koko palkkajärjestelmän ideasta, koska uskoin siihen periaatteessa. Kuitenkin hetken kuluttua, kun kysyin ihmisiltä – tosiasiallisilta ihmisiltä, ​​joiden tiedot olivat verkossa – kukaan ei halunnut pitää sitä. Loppujen lopuksi ei vain ollut oikein tehdä verkosta pakollista elementtiä, jos olet osa yritystä. Jokaisen tulisi päättää itse, haluaako hän jakaa palkansa vai ei.

Hyvältä puolelta ruudukko paljasti joitain aiemmin esiintyneitä ongelmia, ja kaiken kaikkiaan auttoi meitä ymmärtämään, että meidän on ensin otettava käyttöön sellainen säännöllinen palautekone, joka mahdollistaisi toisten työn tarkistamisen suorituskyvyn perusteella. Vasta sitten meidän pitäisi alkaa päästä palkkoihin.

2. Miksi tarvitset yrityksen retriittejä

Meillä on tämä asia, jota olemme tehneet kaksi vuotta sitten. Se alkoi valitsemalla viikonloppu ja pitämällä merenrantajuhlia. Vaikka tämä toimi täydellisesti viileästi 4-5 hengelle, kun tiimi kasvoi, olemme tulleet siihen johtopäätökseen, että sen muoto sinänsä ei todennäköisesti tunnu vetäytyvän kaikille.

Tänä vuonna äänestimme kaikki täyden viikon mittaisesta retriitistä rauhallisemmassa ympäristössä, jossa voimme nauttia luonnosta, viettää aikaa yhdessä ja saada aikaan myös hienoja sivuprojekteja..

Viime kädessä osallistui 12 ihmistä, ja meillä kaikilla oli hauskaa!

ThemeIsle-tiimi

Suunnittelimme itsellemme joukon hienoja aktiviteetteja osallistuaksesi, mutta se ei ollut kaikkea vapaa-aikaa. Esimerkiksi teimme a "Tukipäivä" missä koko joukkue (mukaan lukien minä) harjoitteli ja yritti ratkaista mahdollisimman monta lippua. Teimme myös a "hackathon," jonka aikana otimme joitain epätyypillisiä asiakaspyyntöjä (kuten mukautettu CSS ja sivuston muutokset jne.) ja teimme parhaamme saadaksemme ne toteutumaan.

Sivuhuomautuksena; ymmärsimme myös, että sellaiset asiat – tukipäivät ja hakatonit – voidaan helposti tehdä myös toimistolta. Sanokaa, että voisimme omistaa päivän joka kuukausi tällaisiin aloitteisiin.

Tässä on kalenterimme, jos haluat saada kuvan siitä, kuinka kaikki suunniteltiin:

perääntymisohjelma

3. Työskentely kotona ja siihen liittyvät ongelmat

Vaikka suurin osa ryhmästä työskentelee toimistoltamme Romaniassa, sanoisin silti, että olemme hajautettu yritys ytimessämme.

Meillä on useita ihmisiä työskentelemään kanssamme kansainvälisesti. Enemmän tai vähemmän, näin yritys aloitti – etsimme ensin asiantuntijoita työskentelemään kanssamme etäyhteydessä ja vasta sitten päätimme avata pääkonttorin Romaniassa.

Joten lopulta, koska etätyö on ollut meille niin tärkeä osa, annamme Romanian ryhmän työskennellä kotoa, jos he niin haluavat. Tämä kuitenkin luo joitain taisteluita. Erityisesti kaksi:

(1) Jos sinulla on toimisto ja se antaa myös ihmisille mahdollisuuden työskennellä kotoa, yhteys katkeaa toimistosi ja kotona tapahtuvan työnkulun välillä. Esimerkiksi yhden työpäiväkotipäivän salliminen viikossa tekee päivästä tunteen puolilomalta. Puhumattakaan siitä, että se voidaan myös nähdä bonuksena.

Loppujen lopuksi ilman selkeää ja läpinäkyvää tapaa arvioida suorituskykyä, työstä kotoa -päivästä voi tulla enemmän "tuottamatonta-työ-päivää." Ihanteellinen skenaario on tietysti kaikkien oppia olemaan yhtä tuottavia riippumatta siitä, mistä he työskentelevät, mutta se voi olla toisinaan vaikeaa.

(2) Ihmisten sekoittuminen ja tuleminen / saapuminen toimistoon tiettynä päivänä häiritsee kaikkien muiden työnkulkua ja luo kaaosta.

Kun kaikki tämä otetaan huomioon, olemme yrittäneet laatia politiikan, joka toimisi kaikille. Tällä hetkellä meillä on tämä:

 • voit työskennellä joko täysin etäkäytössä tai täysin toimistosta,
 • jos olet valinnut työskennellä toimistossa, voit ottaa 2 päivää kuukaudessa työskennellä kotoa (jos haluat enemmän kuin kaksi, sinun on saatettava tämä keskusteluun).

Tämä ei ole täydellinen. Tiedän. Mutta se on suunta, jota olemme kokeilleet, ja varmasti jotain, jota parannamme edelleen ryhmän palautteen perusteella.

4. Kaikkien joukkueen jäsenten lomapäivien arvo

Jokainen kanssamme kokopäiväisesti toimistossa työskentelevä saa lomapäivät normaalisti. Se on selvää.

Tiimissä on kuitenkin myös toinen osa – kansainvälisesti työskentelevät ihmiset, jotka eivät ole teknisesti yrityksen palveluksessa.

Ajattelin heitä aluksi freelancereina. Tarkoittaen sitä, että heille maksettiin tunnitason mukaan ilman muita etuja. Mutta ajan myötä ja jotkut näistä ihmisistä ovat olleet kanssamme pidempään, olen tajunnut, että minun pitäisi alkaa huolehtia enemmän heidän hyvinvoinnistaan ​​ja tarjota heille enemmän etuja kuin pelkkään tavanomaiseen palkkaansa.

Tarkoitan aluksi sitä, että ajattelin, että koska he yleensä ansaitsevat enemmän kuin toimistotyöntekijät, heidän pitäisi pystyä hallitsemaan kaikkea muuta itse – mukaan lukien loma-aikansa jne..

Käytännössä tämä voi olla vaikeaa.

Toimittajan huomautus; Olen muuten yksi kansainvälisistä tyypeistä. Oman kokemukseni mukaan lomalla freelancerina on se, että sinun on oltava valmis ottamaan "kaksinkertainen palkanleikkaus" jos haluat mennä lomalle.

Periaatteessa määritelmän mukaan sinun ei pitäisi työskennellä lainkaan ollenkaan, ja koska laskutat asiakkaasi työtuntia kohti … no, saat tarinan.

Joten lomaviikon lopussa ei ole vain, että olet kuluttanut rahaa itse lomalle, vaan sinulla ei ole myöskään palkkakeksejä, jotka tulevat tietäsi kyseiselle ajanjaksolle. Siksi kaksinkertainen palkkaleikkaus.

Seurauksena on hyvin harvoilla freelancereilla, joilla ei ole varaa työskennellä mukavasti viikon tai kahden ajan ja ottaa todellinen lomatauko.

Kuten voitte kuvitella, tämä ei ole kovin motivoivaa, ja vaikka freelancereilla on teknisesti kyky ottaa rajoittamaton määrä lomapäiviä vuodessa, hyvin harvat meistä vievät enemmän kuin, esimerkiksi, 10. Suurin osa työskentelee ympäri vuoden..

Tämän vuoksi olen päättänyt tarjota palkallista loma-aikaa myös kansainväliselle joukkueelle. Ainoa sääntö on, että et voi työskennellä lomalla. Vaikka tämä on yritykselle vielä yksi lisäkustannus, se rohkaisee ihmisiä olemaan terveellisempiä ja pitämään näin tuottavuuden korkealla tasolla vuoden aikana, toivottavasti. ��

Viimeiseksi, Automatticin ja omien terveyshaasteiden innoittamana, olen päättänyt tarjota 3 kuukauden palkatun sapattihaun kaikille, jotka ovat työskennelleet kanssamme kokopäiväisesti yli 5 vuotta. Sellaisen tauon tekeminen voi tehdä ihmeitä ajamisellesi ja motivaatiollesi!

5. Kuinka parannamme joukkueen hallintaa ja suorituskykyä

En ole maailman paras kuuntelija. Minulla on taipumus keskittyä liikaa omaan näkökulmaan ja oletan virheellisesti, että muut ihmiset haluavat samoja asioita, pidä samoista asioista ja että heillä on yleisesti samanlaisia ​​tavoitteita kuin minulla, ainakin ammatillisesti.

Esimerkiksi olen aina pyrkinyt ajamaan jotkut ihmiset yrittäjyyteen. Tarjoin heille yhtiön osakkeita, vasta selville myöhemmin, etteivät he edes välittäneet siitä.

Suoraan sanottuna kaikki eivät tunnu yrittäjältä (eivätkä halua olla) yrittäjinä, jotkut ihmiset haluavat vain selkeyttä ja vakautta tekemässään työssä ja… hyvin, työssä.

Joten lopulta minun pitäisi ensinnäkin tehdä siitä työstä helpompaa ja nautinnollisempaa ihmisille samalla kun kiinnitetään huomiota siihen, mikä heitä todella ajaa, toisin kuin ihmettelemään, mikä ajaa minua.

Yksi asia, jonka tein aloittaessani työtä kohti, on kokeilla tasaisempaa lähestymistapaa. Olemme nimittäneet "joukkueet" ja "Joukkueen johtajat," ja aseta työnkulut seuraamaan.

Taistelemme edelleen vähän siitä, kuinka asioiden pitäisi toimia erityisesti, ja olemme hieman kaoottisia täällä, mutta olemme kuitenkin onnistuneet keksimään pari parannusta koko prosessiin:

 1. Aseta yleinen oppimisaikataulu kaikille joukkueille. Tähän sisältyy jotain työpajaa kuuden kuukauden välein ja katsaus / analyysi ryhmän työstä myös joka 6. kuukausi. Tämän on varmistettava, että kaikki pyrkivät parantamaan tuotantoaan sen sijaan, että käyisivät vain läpi liikkeitä.
 2. Lähetä kysely joka kolmas kuukausi seurataksesi esimerkiksi sisäisiä tietoja, "oletko tyytyväinen palkkaasi, oppimiesi juttuihin, tekemiinsi asioihin." Tällä pyritään estämään pitkät aiheet, jotka yhdistyvät toisiinsa ajan myötä.
 3. Suorita suorituskykyarvio 3-6 kuukauden välein. Tällä hetkellä emme tee paljon tässä suhteessa. Vuosittain on vain lyhyt yleiskatsaus, jotain lisätään vuoden aikana, jos puuttuu vakavia ongelmia.

Toinen asia – ja tähän me emme kiinnittäneet paljon huomiota aiemmin – meillä on nyt uusi politiikka, jossa harkitset palkattua sivuprojektia (jotain, jota teet yrityksesi ulkopuolella) pitäisi kertoa meille siitä.

Tämä on erityisen tärkeää kokopäiväisesti työskenteleville. Se on sekä keskittymisen että terveellisyyden asia. Uskon, että tällaisten asioiden saattaminen keskusteluun on parasta mitä voidaan tehdä.

Minulle harkitseminen sivuprojektien ansaitsemista ylimääräistä rahaa on merkki siitä, että joku ei ehkä ole täysin tyytyväinen siihen, mitä he tekevät osana kokopäiväistä työtä. Ehkä he kokevat, että arvoa ei jaeta tasapuolisesti tai että ihmiset vetävät heitä takaisin tai että ryhmässä on jokin toinen kysymys jne. Jos näin on, meidän on autettava ratkaisemaan nämä kysymykset sen sijaan, että annamme kaikille mahdollisuuden ottaa käyttöön useita sivuprojekteja, ja ajattele heidän päivätyöstään kiinnostusta maksaa laskuja.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, olen kiitollinen koko joukkueelle siitä, että olen kärsivällinen läpi kaikki nämä kokeilut, jotka ovat käynnissä!

6. Automaattiset uusinnat ja miten ne ovat toimineet meille

Automaattisuunnittelu ovat tärkeä osa liiketoimintaa meille. Olemme tehneet paljon ajattelua ja vaivaa suunnittelemalla niitä (erityisesti ThemeIsle-ohjelmassa) ja varmistaaksemme, että arvoehdotuksemme on paikallaan ja kiinnostava niin, että käyttäjät haluavat uusia.

Meillä ei kuitenkaan ole vielä ollut mahdollisuutta testata uudistuksia luonnossa. Vasta viime aikoina …

Meillä oli juuri ensimmäinen erämme 2000 tilausta erääntymässä ja uudistamista varten (aiheista ThemeIsle ja Revive.Social combined).

Tässä on joitain varhaisia ​​tuloksia tästä (muista, että tämä perustuu vain 4 päivän arvoisiin tietoihin ThemeIslen ja 30 tai useamman päivän ajan Revive.Socialiin):

ThemeIslelle: 30 ihmistä uusii jäsenyytensä, kun taas 28 ei. Tämä tarkoittaa, että uusimisprosentti on noin 50%. Haluaisin tietää enemmän siitä, miksi ihmiset päättivät uudistaa vai ei, mutta olen edelleen tyytyväinen näihin tuloksiin. Vaikka kokonaistulot eivät edusta niin paljon verrattuna uusiin käyttäjiimme, mielestäni sillä on silti enemmän merkitystä:

 1. Se antaa meille raa’asti rehellistä palautetta työmme laadusta, tuotteistamme ja siitä, kuinka hyvin pystymme palvelemaan käyttäjiämme ajan myötä. Tämä ylittää sellaisten asioiden, kuten arvostelut tai online-mielipiteet. Ihmiset, jotka äänestävät lompakkonsa kanssa, ovat aina paljon oivallisempia.
 2. Sen avulla voimme varmistaa, että tuotteita tuetaan ja ylläpidetään pitkällä aikavälillä, ja hoitaa kaiken kaikkiaan kestävämpää yritystä.

Sillä Revive.Social: Tuotteiden luonteen vuoksi tarjoamme siellä, Olen odottanut uusimismäärien olevan hiukan korkeampia kuin todellisuudessa olivat. Kirjoittamishetkellä meillä on 31 uusimista 82: sta (~ 38% uusimisprosentti).

Tämä on meille hieman kylmä suihku. Mutta myös minun olisi pitänyt nähdä tämän tulossa. Ohjelmistopäivityksiä ei juurikaan ollut kuluneen vuoden aikana, eikä viestintää ole tapahtunut paljon uusien tuotteiden ilmoittamisen lisäksi täällä. Meillä on pohjimmiltaan vain itsemme syyllinen.

Olemme kuitenkin jo alkaneet ryhtyä toimiin tämän korjaamiseksi. Olemme aloittaneet uuden version luomisesta Revive Old Post, aiomme ilmoittaa siitä pian, ja tarjoamme joitain etuja ihmisille, jotka päättävät uudistaa ennen uuden version julkaisemista.

Kun tulokset sivuutetaan, rakastan edelleen jäsenmallia yleisesti. Saat paljon vapautta varmistaaksesi, että tarjoamasi arvo 2. tai 3. vuodelle on edelleen erittäin korkea. Edellyttäen, että lisäät uusia tuotteita ja ylimääräisiä etuja jatkuvasti.

Esimerkiksi, lisääimme ThemeIsle-ohjelmaan 10 uutta teemaa ja 6 laajennusta viime kuukausina, joten ihmisten oli helpompi nähdä arvo uudistuessaan.

Suoritamme myös paljon A / B-testejä ja esittelemme uudelleen yksiteemaisia ​​paketteja pyrkiessään olemaan avoimempia ja oikeudenmukaisempia asiakkaidemme suhteen. Teemme tämän kahdesta syystä: (1) En ole varma, että aiemmat analyysitietomme olivat selkeitä näiden lisenssien tehokkuuden suhteen (2) Emme halua, että käyttäjät tuntevat olonsa pakko ostaa jäsenyyden.

Tuotteiden suhteen olemme työskennelleet voimakkaasti parin viime kuukauden ajan Hestia, ja olemme onnistuneet julkaisemaan alkuperäisen version ns. OrbitFox Companion -versiosta. Mainitsin tämän yhdessä aiemmassa mietinnössä. Pohjimmiltaan se on kokeilumme Jetpackin kaltaisen laajennuksen kanssa, joka tarjoaa joukon hyödyllisiä toimintoja, jotka sopivat hyvin teemojamme.

Kirjoitimme myös WP Product Review -laajennus tyhjästä, jotta voidaan tukea malleja, uutta JSON-LD: tä ja helpottaa ylläpitoa. Lisäksi julkaisimme a Pirate Forms -profiilin versio, testata, miten käyttäjät reagoivat tähän (lomakemarkkinat ovat jo erittäin kilpailukykyiset, emmekä todellakaan suunnittele keskittyvän liikaa siihen).

Sivuhuomautuksena on mielenkiintoista nähdä, että yhden WP-tuotekatsauksen päivityksen julkaiseminen aiheutti merkittävän nousun myynnissä:

myynti post päivitys

Joten luultavasti paras strategiasi myynnin lisäämiseksi on pitää tuotteesi hyvässä kunnossa – jotain, mikä ei oikeastaan ​​ole kovin yllättävää ajatellessasi sitä. ��

7. Tulevat konferenssit – tapataan!

Aivan nurkan takana on melko kiireinen konferenssikausi – ainakin osani maailmaa.

Näyttää siltä, ​​että Lissabonista on tulossa keskipiste paljon mielenkiintoisia tapahtumia. osallistuin DNX vasta äskettäin, ja olen myös täällä Verkkokokous ja MicroConf. Joten jos aiot osallistua johonkin näistä, kerro siitä minulle!

Tämän lisäksi puhun täällä WordCamp Bukarest muutamassa viikossa. Kaiutinkokoonpano näyttää hyvältä, enkä voisi olla innostunut siitä. Jälleen kerran, jos olet läsnä, ilmoita minulle siitä!

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja tukemisestamme! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector