ThemeIsle-blogi uudistettiin, toimittaa tulokset ensimmäisenä päivänä – avoimuusraportti # 43

Läpinäkyvyysraportti # 43


Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 43. painikkeeseen (elokuu 2018). Tämän sarjan tarkoitus on tuoda sinut ajan tasalle yrityksessä tapahtuvan kanssa, uusien jännittävien projektien kanssa, joihin olemme osallistuneet, sekä ajatuksia ja oppia WordPress-liiketoiminnan maailmalta. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.

Tulot ovat turhamaisuutta. Voitto on järkevä. Käteinen on todellisuutta.

Ennen kuin hyppäämme uusimpiin uutisiin, haluan näyttää yllä olevan tarjouksen (uskon Greg Savagen). Mielestäni tällainen asia on todella sanottava useammin.

Vastaan ​​tähän lausuntoon etenkin, koska se liittyy liiketoiminnan nykytilaan. Vaikka tulomme ovat merkittävät, voittoprosentti ei ole kovin suuri ja kassavarantomme ovat vielä huonommat. Mutta tarpeeksi negatiivisuutta! Elokuu oli meille oikein hyvä! Tässä on kaikki:

Liiketoiminnan kannalta tämän vuoden päätavoite on parantaa kriittisiä mittareita. Tässä on mitä olemme tehneet saadaksesi aikaan tämän:

 1. Optimoidaan markkinointiin käytettävät kulut ja luotetaan enemmän kanaviin, jotka toimivat parhaiten leikkaamalla heikosti suoriutuvia. Esimerkiksi, kun tytäryhtiöidemme tulot laskivat, pienensimme Facebook-mainosbudjettiamme.
 2. Varmista, että oikeat ihmiset työskentelevät oikeissa projekteissa.
 3. Pidä muita sijoituksia hieman hallinnassa. Esimerkiksi, kun rakastamme esimerkiksi WordPress-tapahtumien sponsorointia, matkustamista WordCampsiin tai osallistumista yhteisöön, meidän on varmistettava, että se pysyy terveellä budjetilla eikä vahingoita yrityksen kassavirtaa..
 4. Työskentelemme tapojen ansaitsemiseksi paremmin projekteidemme kanssa.

Kaikki tämä mielessä, tässä on elokuun kohokohdat:

ThemeIsle-blogin uudelleensuunnittelu

Valmistettuamme CodeinWP: n uudelleensuunnittelusta pari kuukautta sitten, oli sitten aika tehdä sama ThemeIsle-blogiin. Tavoitteet olivat myös melko samanlaisia. Keskityimme pääasiassa tietoarkkitehtuurin, nopeuden ja mobiilikokemuksen parantamiseen.

ThemeIsle-blogin suunnittelu

John AnalogWP: stä teki fantastisen työn sivuston suunnittelussa, kun taas tiimimme työskenteli sen toteuttamiseksi WordPressin kanssa.

Kaiken kaikkiaan olemme havainneet hyppyä asiaankuuluvissa mittareissa heti tämän uudelleensuunnittelun käynnistämisen jälkeen. Poistumisprosentit, sivustossa käytetty aika, muuntokurssit, kaikki parantuneet.

Tutkimus siitä, kuinka ThemeIsle-blogi on kasvanut, on minulle erittäin mielenkiintoista (kirjoitin useita kertoja tekemistämme kokeista ja niiden vaikutuksesta liikenteeseen). Kaiken kaikkiaan olemme onnistuneet kasvattamaan ThemeIsle-blogiliikennettä kolminkertaisesti vuonna 2018, ja tämä on jo parempi kuin vuoden alussa asettamani alkuperäinen tavoite. Tämä osoittaa minulle, kuinka vaikeaa on ajatella epälineaarisesti.

Tarkemmin sanottuna huhtikuussa 2017 blogissa oli 200 artikkelia – suunnilleen vuoden kuluttua julkaisemisesta. Nyt meillä on yli 480 artikkelia. Hienoa on kuitenkin se, että liikenne ei ole kaksinkertaistunut tai kolminkertaistunut. Itse asiassa se on 14x suurempi!

ThemeIsle-blogin kasvu

Nyt sinä olet sitä mieltä, onko 14x hyvä tai huono. Asia, jonka haluan selvittää, on se, että sinun ei ehkä pitäisi odottaa merkittäviä tuloksia sisältömarkkinoinnista aikaisemmin kuin, esimerkiksi, 2-3 vuoden vaiheen jälkeen. Tai ainakin tätä näemme työmme perusteella – eikä vain tämän yhden projektin osalta.

Toisessa muistiinpanossa oli myös elokuussa päivitetty Google-algoritmi, joka antoi molemmille blogeillemme melkoisen iskun. Näimme ThemeIslen liikenteen lisääntyneen 35% + ja CodeinWP: n 25% +. Ottaen huomioon, niin onnellinen kuin olen nähnyt nämä numerot, liikenne ei ole kasvanut niin paljon arvokkaimpien artikkeleidemme suhteen. Tämä tarkoittaa, että lisäys ei ole suoraan kääntänyt enemmän tuloja. Se on edelleen vahvistus siitä, että kaikki kova työ, jota olemme tehneet sivustojen parantamiseksi, ovat kannattavia.

Kun aloitimme ThemeIsle-blogin, tavoitteena oli näyttää, kuinka sisältömarkkinointi toimii pitkällä tähtäimellä ja mitä voidaan realistisesti saavuttaa, kun keskityt luottamuksen lisäämiseen ja suuren sisällön julkaisemiseen jättäen "taitava" ylennys yhtälöstä.

Seuraavaksi uudelleensuunnitteluluettelossa on tärkein ThemeIsle.com -sivusto. Tämä on kuitenkin vielä alkuvaiheessa, joten minulla ei ole paljon jaettavaa teille täällä. Asiat etenevät silti, joten voit odottaa uutisia parin seuraavan kuukauden aikana.

Ensimmäinen suuri projektimyynti

Niille teistä, jotka lukevat näitä raportteja säännöllisesti, tiedätte, että olemme hankkineet matkalla useita pienempiä projekteja / tuotteita ja yrittäneet integroida ne portfolioomme. Uskon, että kiinnostavien uusien tuotteiden hankkiminen voi olla hieno tapa avata yrityksesi uusille mahdollisuuksille.

Siitä huolimatta, että olen ollut ostaja monta kertaa, en ole koskaan myynyt tällaista omaisuutta. Tämä on muuttunut tässä kuussa.

Yksi asia, jonka olen viime aikoina tajunnut, on se, että vaikka myynti itsessään ei olisikaan suuri voitto käteisellä, se voi silti olla voitto käyttäjille. Esimerkiksi, he voivat nähdä kyseisen asian kehityksen käynnistyneen uudelleen tai hankkia jopa paremman kokonaisratkaisun..

Tämä vie minut Pirate Forms -sovellukseen – WordPressin yksinkertaiseen yhteydenottolomakkeeseen. Viime kuussa päätimme myydä laajennuksen WPForms. Päätös ei ollut helppo, mutta uskon, että se on oikein tehtävä suurien asioiden kaavioissa.

wpforms

Pirate Forms on laajennus, jossa on yli 300 000 aktiivista asennusta ja yli 3 000 000 latausta. Se on hieno yksinkertainen ratkaisu, joka ei vaadi paljon määrityksiä ennen kuin voit alkaa käyttää yhteyslomaketta, mikä on hienoa, ja luulen, että tämä on yksi sen näkökohdista, jota käyttäjät arvostavat eniten.

merirosvotilastot

Meidän on kuitenkin joutunut kohtaamaan kaksi asiaa laajennuksen tulevaisuudesta. Nro 1 on, että meillä ei vain ole tarpeeksi resursseja keskittyä laajennuksen kehittämiseen paljon tulevana vuonna, ja nro 2 on, että nykyinen ratkaisu ei ole jo riittävän hyvä markkinamaisemaan. Yhdistettynä tämä ei kuulosta erityisen hyvältä tilanteesta laajennuksen nykyisille käyttäjille, etenkin niille, jotka maksavat pro-version.

Jokaisessa tekemässämme kaupassa – riippumatta siitä, ostatko tai myymme – tärkein asia, joka vaikuttaa päätökseeni, on luottamus ja käyttökokemus. Kuten kysymyksessä, kysyin itseltäni, onko se, mitä aion tehdä, oikea askel käyttäjälle – parantaako se heidän yleistä kokemustaan.

Tämä saattaa kuulostaa vähän myös "tuntua hyvältä" asia sanoa, mutta se on todella oikea askel liiketoiminnan näkökulmasta. Käyttäjien hyvä palveleminen ei ole vain oikein tehtävä henkilökohtaisella tasolla, vaan myös liiketoiminnan kannalta oikea asia. Jos et tee käyttäjän kannalta parasta, et koskaan voi odottaa henkilön palaavan lisää liiketoimintaa koskaan!

Pitkä myymälä, sen jälkeen kun minulla on ollut mahdollisuus tavata ja keskustella Syed Balkhin (WPFormsin toimitusjohtaja) kanssa useita kertoja aiemmin ja tutkittuani myös nykyistä WPForms-laajennusta, huomasin, että jos ne olisivat yrityksiä, jotka hankkisivat Pirate Forms -sovelluksen, olisi täydellinen skenaario.

WPForms esittelee samanlaisen näkemyksen siitä, minkä yhteyshenkilön lisäosan pitäisi olla – tavoitteena olla markkinoiden aloittelijaystävällisin tällainen laajennus, ja se on myös jo tehokkaampi ja monipuolisempi ratkaisu kuin Pirate Forms.

Joten, kun luet tätä, Pirate Forms on nyt osa WPForms-perhettä. Voit lukea lisää hankinnasta ja siitä, mitä se tarkoittaa laajennuksen nykyisille käyttäjille tässä.
merirosvo-lomakkeet-on-nyt-wpforms

Kaiken kaikkiaan tämä siirto antaa meille mahdollisuuden vapauttaa tilaa ja keskittyä enemmän muihin hankkeisiin, kuten pääliiketoimintaamme ThemeIsle.com-sivustossa, samoin kuin tuleviin ratkaisuihimme, kuten OptiMole ja Silmälappu.

Tehokkaampi ansaitseminen

Kuten ehkä tiedät, blogeissamme on muutama tärkein kaupallistamismenetelmä. Ensinnäkin, yritämme aina ohjata ihmisiä kohti omia tuotteitamme – teemoja ja laajennuksia. Tämä on aina paras tie, selvästi. Toinen tehokkain menetelmä on tytäryhtiömarkkinointi. Yksinkertaisesti sanottuna, jos on jotakin tuotetta, johon uskomme, suosittelemme sitä lukijoillemme (arvostelujen, vertailujen jne. Kautta) ja vähennämme myyntiämme.

Viime aikoina olemme myös alkaneet kokeilla joitain klassisia mainoksia – kuten AdSense.

AdSense näyttää maailman vanhimmalta asemalta sivustojen kaupallistamisessa, mutta se on silti erittäin kannattava menetelmä.

Ensinnäkin, se on tärkein kaupallistamismenetelmä useimmille YouTube-kanaville. On vaikeaa todella saada ihmisiä pois YouTubesta (napsauta lähtevää linkkiä) heti, kun he ovat alkaneet katsella videoita, joten YouTube-sisäinen kaupallistaminen on käytännössä ainoa vaihtoehto. Koska meillä on nyt Oma YouTube-kanava, sen tulomäärien parantaminen on tutkallamme yhtä paljon kuin mikä tahansa muu. Kokeilemme myös AdSensea JustFreeThemes.

jft-ilmoitukset

Vaikka tämä ei ole vielä osoittanut suurta voittoa, olen oppinut mielenkiintoisista uusista ominaisuuksista, jotka ovat tänään saatavana AdSensessä.

Esimerkiksi siellä on tätä asiaa kutsuttiin mainostasapainoksi. Sen avulla voit näyttää mainoksia vain parhaille 10%: lle käyttäjillesi ansaitsemistavoitteena – ne, jotka todennäköisimmin napsauttavat. Kaikki muut voivat nähdä jonkin muun viestin, kuten sivuston uutiskirjeen rekisteröinnin tai jotain täysin ei-mainostavaa.

Tämä yhdistettynä tunkeilemattomiin sijoitteluihin voi tuoda vähän tuloja, mikä voi olla mukava turvaverkko monille pienille verkkoyrityksille. Meille se on kuitenkin vielä testausvaiheessa, eikä tuloksia näytetä paljon.

Toisella huomautuksella kirjoitan tämän vuosittaisesta yrityksen vetäytymisestä. Tämä on osoittautunut loistavaksi tapaa viettää aikaa yhdessä. Emme kuitenkaan ole vielä löytäneet tapaa kutsua kaikkia yrityksen palveluksessa työskenteleviä ihmisiä etäyhteyden kautta.

Näytä tämä viesti Instagramissa

Hakkerointi kauniissa maisemissa #Romania #teiubesc

Viesti, jonka jakoi ThemeIsle (@themeislewp) 17. syyskuuta 2018 kello 6.42 PDT

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja tukemisestamme! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map