Suunnittelimme olla rakentamatta uutta aihetta enää koskaan – avoimuusraportti # 45

Suunnittelimme olla rakentamatta uutta aihetta enää koskaan – avoimuusraportti # 45

Suunnittelimme olla rakentamatta uutta aihetta enää koskaan – avoimuusraportti # 45
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Läpinäkyvyysraportti # 45


Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 45. painikkeeseen (lokakuu 2018). Tässä sarjassa käydään läpi kaiken, mikä saattaa olla mielenkiintoista yrityksessä – etenkin kulissien takana olevat asiat. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.

Tässä on tulevaisuuden TOC:

1. Vuotta sitten sanoin, että emme rakenna uutta uutta teemaa. Me vain teimme. Tässä on miksi

2. Onko sivunopeudella todella merkitystä SEO: lle? TL; DR: ei

3. Millaista WordPress-sisältöä mainostaa Facebookissa?

4. Läpinäkyvyysraporttien harkitseminen

1. Vuotta sitten sanoin, että emme rakenna uutta uutta teemaa. Me vain teimme. Tässä on miksi

Kun etsin joitain suosituimmista avoimuusraporteista sivustolla, kompasin tätä. Siinä keskustein Gutenbergin tulevaisuudesta ja yritin selvittää, mikä on paras tapa noudattaa teemme myymäläämme..

Päätelin, että emme rakenna uutta uutta teemaa, vaan keskitymme sen sijaan tekemään nykyisistä teemoista kotitalouksien nimet.

On kulunut noin puolitoista vuotta siitä, kun raportti julkaistiin … ja olemme juuri julkaisemassa uutta teemaa. Mikä antaa?

Muutamia syitä:

a) Luin markkinat väärin

Tarkemmin sanottuna aliarvioin kuinka nopeasti sivunrakentajat ottavat haltuunsa. Lisäksi odotin, että Gutenbergillä olisi enemmän valtavirheitä nopeammin.

Ja okei, Gutenberg kasvaa melko komeasti, mutta se on edelleen kasvua harrastajajoukon keskuudessa eikä juurikaan koskien satunnaista käyttäjämaisemaa – sivunrakentajat hallitsevat siellä edelleen korkeinta.

Mainitsin 1,5 vuoden takaisesta raportista, kuinka pitkälle sivunrakentajat ovat saavuttaneet UX: n suhteen ja kuinka paljon sivunrakentajien käyttäjät rakastavat kevyitä kehysteemoja – kuten GeneratePress tai OceanWP.

Samanaikaisesti ajattelin edelleen, että nuo teemat pysyisivät kapeina, kun taas toiset "liiketoiminnan teemoja" (kutsutaan heitä niin) jatkamaan hallintaa markkinoilla.

Kun tarkastellaan tämän päivän suosituslistoja, kehysteemat kasvavat kuitenkin paljon nopeammin kuin odotin ja ne vievät kärkipaikat ennemmin kuin myöhemmin. Tarkista GoDaddy’s Hot 100 esimerkiksi luettelo. Takaisin tammikuussa 2018 olimme 4. sijalla (katso alla). Toukokuuhun mennessä putoamme # 13: een.

godaddy top

Aluksi oletin, että saamme vakaan version Gutenbergistä paljon nopeammin, jotta pystymme kääntämään Hestiaa sen suuntaan – hyödyntämään teeman suositusta plus sen uutta yhteensopivuutta Gutenbergin kanssa. Kuten kaikki tiedämme, asiat ovat kuitenkin kulkeneet paljon hitaammin.

Jotta voimme löytää ratkaisun täältä, meidän piti joko hankkia / rakentaa vahva kumppanuus olemassa olevan vakiintuneen puiteteeman kanssa (mikä osoittautui vaikeaksi) tai rakentaa tällainen teema itse.

Yksi tapa oli mukauttaa Hestiaa ja poistaa siitä paljon elementtejä, mutta se ei ollut oikeasti mahdollista rikkomatta olemassa olevia käyttäjän sivustoja..

Siksi päätimme lopulta rakentaa uuden teeman tyhjästä.

Sen ansiosta meillä oli myös täysi vapaus siitä, kuinka halusimme lähestyä tätä. Joten teimme siitä, että keskitymme paitsi sivunrakentajiin, kuten Elementor tai Beaver Builder, myös esitellä joitain uusia konsepteja, jotka ovat valmiita työskentelemään Gutenbergin kanssa heti, kun se saatetaan WordPress-ytimeen.

b) Myös web-kehitys on edennyt, ja se on paljastanut uusia mahdollisuuksia

Tämä palaa takaisin siihen, mitä teemoja, kuten OceanWP tai Astra, tekevät. He ovat ottaneet käyttöön joitain mielenkiintoisia käsitteitä, jotka ovat myös osoittautuneet suosituiksi käyttäjien keskuudessa, mikä on todennäköisesti vahvistanut heidän asemaansa yleisesti.

Meidän loppupuolella ilman uutta standardia, kuten Gutenberg, emme voineet vain mennä eteenpäin ja pudottaa Bootstrapia Hestiasta, esitellä uusia CSS-ratkaisuja jne. Pohjimmiltaan emme tienneet, mitä voimme odottaa Gutenbergiltä ja mitkä muutokset kestäisivät ajan testi.

Teimme a merkittävä heijastin Hestian kanssa, mutta käyttöliittymää oli silti vaikea siirtää rikkomatta joitain käyttäjäsivustoja.

Joten, uusi teema tulee kuvaan! Tavoite Neve on mahdollistaa kokemus, joka on mahdollisimman lähellä todellista käyttöliittymän editointia Gutenbergin avulla.

Olen iloinen voidessani kertoa, että olemme onnistuneet saavuttamaan tämän, ja vasta julkaistaan ​​tämä uusi teema! Se on jo ulkona! Katso se täältä.

Nopea hiipiä:

Neve

 • Älä koskaan työskentele virallisen AMP-laajennuksen kanssa – AMP-teema näyttää täsmälleen kuin ei-AMP-mobiiliteema.
 • Siinä ei myöskään käytetä jQueryä, Bootstrapia tai mitään muuta, mitä useimpien laitteiden mielestä raskas.
 • "teemallaName" osa Nevessä huolehtii tavallisista HTML-elementeistä ja lohkoista – esimerkiksi syöttöistä, painikkeista, säilöistä, sisällön leveydestä jne. Kaiken muun voi käsitellä sivujen rakentajien kautta.
 • Ensimmäisenä päivänä teemme myös pakkauksen aloitussivustojen malleista – rakennettu nyt Elementoriin, mutta pian lisätään myös uusia Gutenbergin valmistamia versioita.
 • Viimeiseksi, jos täällä on Zerif-käyttäjiä, tiedät mielelläni, että Neve tuo automaattisesti Zerif-etusivusi sisällön ja muuntaa sen Elementor-sivulle, joka näyttää täsmälleen samalta.

Joten siellä meillä se on, uusi teema, joka on vastauksemme WordPress-teemamarkkinoiden suuntaan suurella Gutenbergin muutoksella aivan nurkan takana!

2. Onko sivunopeudella todella merkitystä SEO: lle??

Kuten tiedän, että jokainen SEO-asiantuntija ja heidän koiransa ovat sanoneet sivuston nopeuden mantraa yhä uudelleen, mutta onko sillä todella merkitystä tavalla, joka on havaittavissa?

Olen henkilökohtaisesti pakkomielle sivunopeudesta viime aikoina ja seuraan tavaraa jatkuvasti. Osa siitä johtuu uudesta tuotteestamme – Optimole (kuvakeskeinen sivuston nopeutustyökalu). Olen myös pakkomielle seuraamaan liikennemääräämme, kuten useimmat sivuston omistajat ovat.

optimole

Yhdistäminen näihin kahteen pakkomielle on johtanut mielenkiintoiseen havaintoon:

Jossain vaiheessa meillä on alkanut olla ongelmia suosituimman viestimme kanssa. Päivitämme sitä jatkuvasti ja kääntämme asioita melko vähän säännöllisesti. Joten yhdessä päivityksistä Karol esitteli joitain melko hyödyllisiä (käyttäjän kannalta) karttakarttoja, jotka sisältävät isäntien latausajat eri puolilta maailmaa. Niitä kaavioita oli ~ 10.

Huolimatta siitä, että karttoja ladataan Googlen omista palvelimista (perustuen Google Chart API -sovellukseen), näyttää siltä, ​​että lataamiseen oli niin paljon asioita, että se aiheutti indeksointirobotin eräänlaisen tukkeutumisen joskus.

Sivu meni sisään ja ulos Google-välimuistista ajoittain. Google sijoitti sen edelleen, vain paljon alhaisempaan asemaan – luottaen todennäköisesti muihin tapoihin nähdä sivun sisältö (kerran jopa käyttämällä AMP-versiota).

Poistaessamme nuo kaaviot, näimme tämän:

liikenteen kasvu

Okei, mikä iso asia, miksi ongelmaa oli vaikea tunnistaa?

Sivun latausajat näyttivät hienoilta analyysissä. Joten ei ole niin, että voisimme herättää hälytyksen pelkästään tämän perusteella. Siitä huolimatta, että syy oli sivun sisällössä tai jotain muuta.

Ainoa asia, joka sai meidät ajattelemaan, oli "välimuistissa" etiketti Google-ilmoituksen vieressä:

välimuistissa oleva tarra

Jos et näe tätä asiaa luetteloidesi vieressä, se tarkoittaa periaatteessa, että vaikka sivu on hakemistossa, jokin ei ole oikein (ainakin tällainen johtopäätöksemme on nyt).

Suosittelen työkalujen, kuten Majakka ja Google Analytics -sivun nopeus saadaksesi yksityiskohtaisemman kuvan tärkeimmille sivuillesi.

Sivuston tarkkailutyökaluja, kuten Pingdom, on paljon, jotka voivat tehdä paljon enemmän nopeuden testaamiseen ja samankaltaisten virheenkorjausongelmien ratkaisemiseen.

Jälleen kerran meidän tapauksessamme ongelma ei ollut alkuperäisen yhteyden muodostamisessa, vaan pikemminkin kuinka kauan sivun lataaminen kokonaan viei, sekä JavaScriptin määrä, joka suoritettiin matkan varrella.

3. Millaista WordPress-sisältöä mainostaa Facebookissa?

Muutama kuukausi sitten lopetimme aktiivisen työskentelyn Facebook-mainoksissamme ja sen sijaan, että vain joitain automaattisia mainoksia näytettiin. Tämä oli enimmäkseen tavaroiden käsittelyä joidenkin klassisten myymälöiden yhteydessä, kuten tuotteidemme katsomien ihmisten uudelleenkohdistaminen tai hylättyjen kärryjen yrittäminen.

Halusimme kuitenkin kokeilla erilaisia ​​automaattisia mainoksia, sellaisia, joissa otimme sisältöä blogin RSS-syötteistämme ja toimitimme niitä ihmisille, jotka vierailivat sivustollamme viime viikolla.

Tämän tavoitteena oli perustaa huoltovapaa kokoonpano (kiitos IncreaseMedia siitä, että autimme meitä), joka oli tuottava, mutta ei myöskään ärsyttävä käyttäjiä.

Jaotimme artikkelit kahteen luokkaan:

 • kaikki sisältö ✏️
 • tärkeä sisältö ❗

Toiselle ryhmälle, vaikka se on pienempi, lisäsimme budjettia. Tämä antoi kaikille blogiviestille yhdenvertaiset mahdollisuudet.

Koska Facebook on Facebook, se optimoi asiat ja aloitti mainostamisen entistä aktiivisemmin ja halvemmalla.

Mitä opimme tästä?

Jos olet kuin minä, haluat aina antaa lukijoillesi tarkan sisällön, jota he etsivät. Joten esimerkiksi kun näen, että etsinnät kuten "parhaat hosting-yritykset" tulla suosituksi, ymmärrän, mitä henkilö haluaa tietää, ja yritän vastata heidän kysymyksiinsä sisältöön.

Minulla ei ole kuitenkaan aavistustakaan siitä, minkä tyyppistä sisältöä käyttäjä (joka on aiemmin käynyt blogissamme) on kiinnostunut, kun hän selaa satunnaisesti Facebookia. He eivät kirjoita avainsanoja loppujen lopuksi, joten kilpailen kissan videoiden ja Kardashian-uutisten kanssa, pidänkö siitä vai ei..

Siksi tämä koko Facebook-mainoskokeilu blogisisällön tarjoamisessa on minulle niin mielenkiintoinen. Näen vihdoin, mitä ihmiset lukevat innokkaasti, kun he eivät ole valmiita ratkaisemaan tiettyä tehtävää.

Joten, kuten käy ilmi, CodeinWP-blogin suosituimmat viestit ovat ilmaisia ​​teemakokoelmasi. Mikä myös toimii hyvin, on meidän "VS" viestit ��, etenkin ne, joissa verrataan WordPressiä muihin alustoihin.

Luulen, että vaikka ihmiset eivät ehkä googleisi esimerkiksi "WooCommerce vs Shopify" paljon, kun he näkevät tällaisen viestin Facebookissa, heidän on pakko napsauttaa sitä ja nähdä, onko heidän suosikki alustansa tullut alkuun.

Suosituin viesti tässä suhteessa on tämä:

 • TIEDOT: WooCommerce vs Magento vs Shopify

ThemeIslessä, vastaavalla tavalla, meillä on tämä päällä:

Sen jälkeen myös ohjeartikkelit näyttävät vahvoilta; joista suosituimmat ovat:

En ole asiantuntija Facebook-mainosten suhteen, mutta luulen, että tärkein asia, jota me täällä teemme, on kohdistaa käyttäjän uteliaisuuteen. Ehkä BuzzFeed oli oikeassa koko ajan?!

Jos ihmettelet, vietämme vielä muutama tuhannet dollarit kuukausittain Facebook-mainoksiin. Minusta on silti vaikea sanoa, onko sijoitus todella sen arvoinen vai ei, suurten asioiden järjestelmässä, tosin…

Ideologisesti ottaen en ole kovin kiinnostunut joihinkin asioihin, joita Facebook tekee. Kiistatonta on kuitenkin, että käyttäjän huomiosta käydään suuri taistelu, ja jos kieltäydyt osallistumasta mistä tahansa syystä, häviät oletuksena.

Meidän tapauksessamme, koska holvissa on yli 500 artikkelia eri aiheista, haluamme saada ne lukijoiden edessä kaikkien saatavilla olevien kanavien kautta.

4. Läpinäkyvyysraporttien harkitseminen

Jos olet lukenut raportin tähän mennessä, olet ehkä huomannut, että se eroaa hiukan erilaisesta kuin viime kuussa.

En ollut täysin tyytyväinen viime kuukauden tuloksiin liikenteen ja sitoutumisen suhteen, joten pyysin palautetta ja päätin, että minun on todennäköisesti palattava aiempaan raporttityyliin.

Vaikka jotkut pitävät henkilökohtaisista oivalluksista, se ei ole tärkein syy lukemaan näitä raportteja. Käytännön oivalluksilla ja oppitunneilla on paljon enemmän arvoa, joten keskityn siihen enemmän.

Edellisiä raportteja tutkiessa näyttää siltä, ​​että suosituimmat raportit rakennettiin joko jonkun draaman (kuten Zerif-jousituksen) tai ainutlaatuisen oivalluksen ympärille. Joten otan tämän sydämenii ja annan teille lisää siitä seuraavissa raporteissa (ei draamaa, oivalluksia)!

Haluaisin kuulla mielipiteesi tämän kuukauden raportista!

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kiitos, että luit ja tuit meitä! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector