“Opi virheistä”, he sanovat. Tässä ovat yritys- ja markkinointivirheemme, rikkoutuneet sivustot, ei hauskaa

“Opi virheistä”, he sanovat. Tässä ovat yritys- ja markkinointivirheemme, rikkoutuneet sivustot, ei hauskaa

“Opi virheistä”, he sanovat. Tässä ovat yritys- ja markkinointivirheemme, rikkoutuneet sivustot, ei hauskaa
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Liike- ja markkinointivirheemme, rikkoutuneet sivustot, ei hauskat jutut


Emme halua tehdä liike- / markkinointivirheitä, mutta olemme todella, todella hyviä niihin. Saatat jopa sanoa, että jos emme olisi niin hyviä heistä, emme ehkä olisi koskaan päässeet niin pitkälle. Tästä syystä:

Tämä saattaa olla yllätyksenä näiden läpinäkyvyysraporttien säännöllisille lukijoille, koska he tietävät, että meillä on liiketoiminta hyvin. Kuitenkin juuri suuret, huonot virhemme auttoivat meitä saavuttamaan kunnon korkeudet.

Olemme onnistuneet menestymään huolimatta kaikista liike- ja markkinointivirheistä "ne" käske, ettet tee. Rikkoimme tuhansia sivustoja yhdellä päivityksellä ja olemme heittäneet tuhansia mainosdollaria tuuleen. Kerran me jopa otimme lahjan pois lahjasta. Eikä puhumattakaan kaikista murtuneista unista.

Kaikkien näiden virheiden kautta jatkoimme oppimista ja vältimme niiden toistamista (liian usein). Tänään aion nostaa verhon ja jakaa suurimmat kanssasi. Toivon, että nautit tästä, mutta ennen kaikkea toivon, että tämä viesti auttaa sinua välttämään samanlaisia ​​virheitä itse.

Anna näyttely alkaa:

Virhe # 1: Kaveri, missä on puolipisteni?

Aloitamme huipulta pomo-miehen kanssa, joka onnistui tekemään yhden kaikkien aikojen suurimmista virheistä. Yksi asia, jonka sinun pitäisi tietää rakkaasta johtajastamme, on, että hän haluaa tehdä asioita nopeasti. Niin nopeasti, että hän pitää "liikkua nopeasti ja rikkoa asiat" filosofia olla kosketus liian varovainen ollakseen elinkelpoinen liiketoimintamalli.

Ionut päätti muokata teemaa nopeasti. Zerif Lite oli aktiivinen yli kaksisataatuhatta sivustoa. Koska muokkaus oli pieni, hän päätti hypätä sisään ja tehdä se heti.

Ionut työnsi päivityksen… josta puuttui yksi puolipiste.

Lopputulos? Tuhannet ja tuhannet kohtalokkaat virheet ympäri maailmaa.

Kun hän puhuu virheestä, hän myöntää sen vaikuttaneen * moniin * ihmisiin. Kukaan ei kuitenkaan tiedä tarkalleen kuinka monta sivustoa "me" rikkoi tämän perus- ja jotkut saattavat sanoa klassisen koodausvirheen. Tiesimme vain, että meidän on estettävä sen toistuminen.

Valitettavasti emme oppineet kuinka lopettaa se kokonaan. Oppimme juuri muutamia asioita työnkulusta ja siitä, kuinka virheidemme vaikutuksia voidaan rajoittaa.

�� Mitä opimme tästä virheestä?

 1. Ensimmäinen askel oli suojaamaan tuotantohaaraa. Pidämme sitä julkistamattomassa paikassa kaukana Ionutin käsistä.
 2. Toinen askel oli siirrä työnkulkuamme kohti automaattista käyttöönottoa Travisin avulla testaamiseksi.

Virhe # 2: Jokainen unelma päättyy lipulla

Haaste on löytää tapa auttaa käyttäjiäsi menemään turhautuneista täyttyneisiin. Jos et toimita hyvää sekoitusta herkullisuutta ja hienotunteisuutta, on mahdollista pilata jonkun unelma. Valitettavasti olemme tehneet tämän muutaman kerran.

Ensinnäkin, ota tarina motivoivasta puhujasta, joka tuli luoksesi, kun hän halusi rakentaa sivustolleen vain jäsenille tarkoitetun osion. Sinun on tehtävä todella kovaa työtä tuhotaksesi motivoivan puhujan luottamuksen. Tässä tapauksessa voit nähdä kuinka huonosti käsittelemme asioita.

Asiakkaan johtamatta jättäminen hyödylliseen artikkeliin on yksi liiketoimintavirheistä.

Tämä käyttäjä luopui kokonaan WordPressistä ja siirtyi Wixiin.

Toinen kerta, lähetimme 5–7 vastausta auttaakseen toista käyttäjää käyttämään Hestia Free -sovellusta. Hän halusi vaihtaa matkapuhelimen fontteja. Teimme myös luettelon virheistä tuossa lipussa, koska emme ymmärtäneet ongelmaa tai korjannut sitä, ennen kuin ohjasimme häntä WordPress.org-foorumeille.

Valitettavasti asiakas ei mennyt toistamaan kysymyksiään foorumilla. Vielä pahempaa, hän ei tehnyt paljon enemmän sivustoonsa, joka näyttää hylätyltä.

Molemmissa näissä esimerkeissä menetimme asiakkaita, koska emme tehneet hakua oman tietopohjamme kautta.

�� Mitä me opimme näistä asiakastukivirheistä?

 1. Rajoita ja ohjaa uudelleen: Tarjoamme nyt ilmaisten teeman käyttäjille opetusohjelman, ennen kuin ohjaamme heidät WordPress-foorumeille. Autamme heitä aloittamaan vaikuttamatta palveluun Pro-käyttäjillemme.
 2. Selkeämpi tukipolitiikka: Kirjoitimme uuden tukipolitiikan, joka tekee sekä asiakkaille että tukitiimille selväksi, mitä tarjoamme ja kuinka löytää vaihtoehtoja.

Virhe # 3: Me kaikki otamme emmekä anna

Jokainen etsii pitoa vapauttaessaan uuden tuotteen, ja olemme epäonnistuneet muutamalla eri tavalla.

Kokeilimme ja sekaisin mainoksia isoilla alustoilla: CSS-temppuja (se olin minä), Google Ads ja Facebook ovat mieleen tulevia. Jos haluat heittää rahaa tuuliin, mainokset ovat hyvä vaihtoehto.

Jos haluat heittää aikasi tuuleen, informaatio on sinulle. Vietä aikaa tutkijoiden tutkimiseen, sähköpostien muotoiluun ja odota, odota, odota (ei) vastausta varten.

Lyhyesti sanottuna nämä markkinointivirheet opettivat meille sen tuotteen saaminen käyttäjien käsiin oli tärkeämpää kuin tietoisuuden lisääminen kuuluisuuden suosituksella. Tästä syystä päätimme antaa vuosittaiset lisenssit Pro-lisäosa teemaamme, Neve. Mutta… hämmentimme senkin.

Vaikka vietimme aikaa elementtien saamiseen oikein, ohitimme yhden askeleen. Meillä oli häikäisevä aloitussivu ja valmistelimme viestit kaikille oikeille Facebook-ryhmille. Mainitsimme sen jopa uutiskirjeemme erityispainossa. Emme kuitenkaan koskaan testanneet ostojen työnkulkua.

Aluksi asiat menivät hyvin. Monet ihmiset hyppäsivät suunnitelmiin, mutta vain muutama heistä sai kirjautumistiedot.

Facebook-käyttäjät ilmoittivat meille, että lahjoituksellamme oli ongelma: se ei toiminut.

Kirjautumissähköpostin saaneet eivät voineet kirjautua sisään.

Ja jos he voisivat kirjautua sisään, he eivät voineet nähdä tuotetta.

Nevelle ilmaisen lisenssin saaneet käyttäjät huomasivat, että he eivät voineet ladata tuotetta.

Ne, jotka näkivät tuotteen, huomasivat, että lisenssi vanheni 24 tunnissa.

Ja niin, kaikki nämä käyttäjät pakotettiin odottamaan manuaalista päivitystä tililleen.

Lopulta pystyimme korjaamaan kaikki ongelmat, vaikka saimme samalla kädenvääriä Facebookissa. Hyvin harvat huomautuksista koskivat uistelua, koska selitimme tilannetta, pyysimme anteeksi ja päivitimme käyttäjiä heidän lisenssinsä toimiessa.

Tämän seurauksena tulimme tilanteesta näyttämään hyvältä, ollessamme kauhistuttavalta, mutta valmis aloittamaan suuremman, menestyvämmän kaupan AppSumolla.

�� Kuinka voit välttää lahjoittamisen estämisen?

 1. Testaa kaikki: Tämän ei pitäisi vaatia selitystä, mutta ohitsimme joitain vaiheita luodessaan lahjan. Meidän olisi pitänyt testata koko prosessi alusta loppuun idealla kuinka stressitesteillä ostovirtamme.
 2. Ole rehellinen käyttäjien kanssa: Ihmiset voivat olla melko rauhallisia, kun tietävät, että työskentelet heidän ongelmansa parissa. Toisin sanoen, kerro heille, mitä tapahtui, kerro heille, että korjaus on tulossa, ja kerro heille, kun kaikki toimii.

Virhe # 4: Ota yrityksemme virheitä

Olemme keskittyneet siihen, kuinka pakaamme teemojamme ja laajennuksiamme useita kertoja. Aluksi tarjimme yksittäisiä teemoja ostaa; kuitenkin muutimme tätä toimittamaan paketteja, jotka sisälsivät kaikki teemat ja muutama liitännäinen.

Yhden sivuston käyttäjille kolmekymmentä teemaa ei ollut niin hyödyllistä. Jos pidät teemasta ja haluat ostaa sen, haluat ostaa * sen *. Jos rakennat yrityksen verkkosivustoa, pääsy moniin kapeisiin teemoihin ei ole hyödyllistä.

Tämä vie meidät toiseen kohtaan, kaikki aiheet eivät olleet yhtä hyviä. Monet heistä olivat keskimääräisiä. Käyttäjät eivät halunneet kertoimia ja päättyy paketti. He odottivat olevansa yksi teema, joka toimi laatikosta ilman joukko muita tuotteita, joilla oli erilaisia ​​kysymyksiä.

Yksi markkinointivirheistä on tarjota asiakkaille kertoimia ja lopettaa teemapaketit

Muina aikoina käyttäjät eivät tienneet ostavansa pakettia, eivätkä he sitten löytäneet ostamaansa teemaa kymmenien vastaanottamiensa teemojen joukosta. Kun yritys- ja markkinointivirheesi tuovat laillisia uhkia ja PayPal-riitoja, tiedät, että jokin on vialla…

riidat

Tämä oli yli joukko teemoja ja laajennuksia, jotka eivät tuottaneet itsenäistä tuloa. Joten, me "eläkkeellä" turhia, palasi takaisin perusteisiin tarjoamalla vain kolme teemaa aloitussivustoilla, jotka tarjosivat useita ajantasaisia, nopeita ja kauniita malleja.

�� Mitä opimme näistä liiketoimintavirheistä:

 1. Ota selvää, mitä asiakkaasi haluavat: Selaa kaikki tiedot. Kaikki muunnoksista A-B-testien kautta lippujen tukemiseen kertoo sinulle, mitä potentiaaliset asiakkaasi haluavat. Älä ole liian itsepäinen muutosten tekemisessä.
 2. Joskus joudut tappamaan vanhat tuotteet: Liian aikaa tuotteiden ylläpitämiseen luodaan negatiivinen kassavirta. Päätimme keskittyä kehitystuntien ajan tuotteisiin, jotka ansaitsevat rahaa, ja jäädä eläkkeelle tuotteista, jotka olivat eniten kustannuksia kuin hyötyä.

Virhe # 5: Huonoja arvosteluja, meitä on ollut muutamia

Jotkut teemoistamme ovat olleet varsin suosittuja. Zelle aka. Zerif oli aktiivinen sadoissa tuhansissa sivustoissa parhaimmillaan. Vanhetessaan päätimme tarjota uuden lippulaivan, Hestian. Kun teeman kehittäminen, Yritimme jotain erilaista ja rakensimme sen käyttämättä käyttöliittymäpakkausta tyhjästä. Tämä haaste auttoi meitä monin tavoin, mutta muutama virhe liukastui matkan varrella:

Kuinka koodaamme teemaamme, se johti kamaisiin tuotekokemuksiin

Mukauttamisen yhteydessä jopa koodin tunteneilla ihmisillä oli vaikeuksia saada se toimimaan.

Huomasimme, että ihmiset kaivaavat koodia. Katkaise joitain asioita. Korjaa joitain asioita. Lopuksi he saivat sivustonsa toimimaan oikein. Mutta sitten olisi vielä yksi asia. Ja se olisi asia, joka toisi heidän turhautumisensa esiin. Kuten tämä arvioija, jolla oli paljon vaikeuksia saada Hestia tekemään mitä halusi sen tekevän.

Teemasi koodaus on ehdottoman pahin. Se on täysin naurettavaa. Ja sinun tukisi ei tiedä mitään. Pahoittelen teemaasi ostamista.

Arvioija

Yksi syy siihen, miksi me vihaamme tätä uudelleentarkastelua on, että se on oikeudenmukainen valitus, joka kehitettiin muutaman ongelman jälkeen. Hänen tapauksessa kärryssä oli kärrysivu. Otsikolla ei ollut yhdenmukaista mallia.

Epäjohdonmukainen suunnittelu on yksi liiketoiminta- ja markkinointivirheistämme

Käyttäjälle ei pitänyt siitä, eikä hän pystynyt korjaamaan sitä.

Sovimme, että otsikko oli ongelma, ja jakoimme koodin sen korjaamiseksi. Asiasta ilmoitettiin GitHubissa, ja päivitys julkaistiin viikkoa myöhemmin. Kun lippu suljettiin, käyttäjä oli kiitollinen ja tilasi meiltä hyvän viikonlopun.

�� Kuinka nämä arvostelut auttoivat meitä?

 1. Ilmoita ongelmista ja ehdotuksista: Muutimme tapaa, jolla kommunikoimme kehittäjien kanssa. Keräämme nyt kaikki ehdotukset ja lisäämme ne tuotteen GitHub-arkistoon.
 2. Kuuntele palautetta ja integroi se: Integroimme koodiehdotukset, kun uudistimme Hestiaa.

Johtopäätös: Voimme ohittaa pahimmatkin liiketoiminta- ja markkinointivirheet

Tällaisen luettelon lukemisen täytyy saada sinut tuntemaan aika hyvältä, eikö niin? Me kaikki teemme virheitä, ja yritykset voivat jopa poistua takaisin ja menestyä niistä huolimatta.

Ja olen varma, että tämä ei ole loppumme liiketoimintaan tai markkinointivirheisiin. Olen varma, että jatkamme uusien tekemistä.

Avain meille on ollut heille pääsy ja heidän oppitunttien hyödyntäminen. Tämä auttoi meitä välttämään samojen virheiden toistamista uudestaan ​​ja uudestaan.

Koska totuus on, voit rikkoa käyttäjien sivustot vain kerran tai kahdesti, ennen kuin he etsivät suojaa. Kuka voisi syyttää heitä?

Onko yrityksesi kaapissa luurankoja? Jaa kommentteihin.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector