Mitä opimme käynnistämällä eniten ominaisuuksiltaan rikkaan WordPress-teemamme – avoimuusraportti # 6

Mitä opimme käynnistämällä eniten ominaisuuksiltaan rikkaan WordPress-teemamme – avoimuusraportti # 6

Mitä opimme käynnistämällä eniten ominaisuuksiltaan rikkaan WordPress-teemamme – avoimuusraportti # 6
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tervetuloa läpinäkyvyysraportin kuudenteen versioon! Tämän sarjan tarkoituksena on jakaa kaiken, mitä CodeinWP: ssä on tapahtunut liiketoiminnan kannalta. Käytän joka kuukausi aikaa keskustella yrityksen erityisistä näkökohdista, oppeista ja tulevista suunnitelmista. (Katso sarjan erityisluokka päästäksesi aikaisempiin raportteihin.) Tässä numerossa puhun kaikki mitä tapahtui CodeinWP: ssä heinäkuussa 2015:


Sisällysluettelo

 1. Parallax One -julkaisun yksityiskohdat
 2. Tuloksemme Parallax One -kampanjasta
  1. Tärkein liikenteen lähde
  2. Googlen orgaaniset näkymät
  3. Suorat vierailut
  4. Sähköpostiliikenne
  5. JustFreeThemes.com
 1. Maksettu ylennys
  1. SyndicateAds
  2. Facebook
  3. Sidebar.io
  4. BuySellAds
  5. AdWords
 2. Yhteisön markkinointi
 3. Yleiset päätelmät julkaisusta
 4. Tulojen erittely (1. heinäkuuta – 1. elokuuta)
 5. Lopulliset ajatukset

Tarina Parallax Onesta

Viime kuussa jaoin suunnitelmani aloittaa uusin teema – Parallax One.

ThemeIsle-Showcase-esikatselu-colored2

Asia, joka erottui tästä erityisestä julkaisusta, oli se, että teemaa ei löydy mistään virallisesta hakemistosta WordPress.org (edelleen asia). Toisin sanoen käynnistimme tämän teeman vain verkkosivustomme kautta.

Kaksi tärkeätä yksityiskohta:

 • teema oli ja on edelleen ilmainen,
 • Tarvitset ThemeIsle.com-sivustolta käyttäjän tilin ladataksesi sen.

Tämän lisäksi ei ollut kiinnitetty johtoja. Ei piilotettuja maksuja "avata" premium-ominaisuuksia tai jotain sellaista.

Parallax One oli ja on täysin toimiva heti laatikosta. Toisin sanoen, se on korkealaatuinen teema, jonka voit saada ilmaiseksi.

Miksi teimme tämän? No, en halunnut tehdä suoraa myyntiä tämän teeman kautta, vaan pikemminkin tehdä brändistämme paremmin tunnettua ja levittää sanaa tekemästämme.

Siellä oli myös kourallinen sivutavoitteita:

 • Halusimme löytää paremman tavan kommunikoida käyttäjien kanssa (omien tukikanavien kautta WordPress.orgin käytön sijasta).
 • Halusimme luotettavamman tavan jakaa päivitykset (koska kaikkien piti rekisteröityä, voimme nyt lähettää sähköpostia käyttäjille ja kertoa heille uusista asioista).
 • Halusimme parantaa mahdollisuuksiamme sijoittaa teeman alkuperäissivu Googlessa toisin kuin sen WordPress.org-luettelossa..
 • Ennen kaikkea halusimme testata, kuinka tehokkaasti ilmaisen teeman mainostaminen WordPress.org-sivuston ulkopuolella voi olla.

Viimeinen osa on se, mistä haluan keskustella tänään.

Tuloksemme Parallax One -kampanjasta

Tätä kirjoitettaessa Parallax One on ollut markkinoilla vähän yli kuukauden. Tuona aikana olemme luoneet noin 6 200 latausta.

Tässä on erittely yksittäisistä kanavista, jotka johtivat latauksiin, sekä päätelmäni:

1. Hyvän liikennepohjan rakentaminen kannattaa

Käynnit: ~ 9000
Lataukset: 1 510
Muunto: 16%

Saimme ~ 9000 kävijää CodeinWP.com-sivustolta teemaluetteloon ThemeIsle.com.

Noin 16% kävijöistä liittyi ThemeIsle-tiliin ja latasi teeman.

CodeinWP: ltä tulevat lataukset lisäävät jopa ~ 25% kaikista teeman latauksista.

Merkintä. Tämä ei ole vain suoraa liikennettä (ihmiset tulevat CodeinWP: stä suoraan Parallax One -sovellukseen), mutta myös epäsuoraa liikennettä (ihmiset menevät jollekin muulle ThemeIslen sisäiselle sivulle, selaavat teemoja etsiessään ja päättävät lopulta siirtyä Parallax One -sovellukseen)..

Nyt, vaikka raa’at numerot saattavat viitata siihen, että CodeinWP vastaa ~ 25% kaikista latauksista, tämä määrä on todella paljon suurempi. Olemme onnistuneet tekemään paljon yhteyksiä matkan varrella, kun sivustoa käytetään, ja nämä yhteydet maksavat osinkoja paljon laajemmalla tavalla kuin pelkkien latausten lähettäminen. Toisin sanoen, jos CodeinWP: tä ei olisi ollut, lataukset olisivat saaneet paljon suuremman osuman kuin vain vähentyneet 25%.

Oppitunti täällä: Hyvän liikennepohjan rakentaminen kannattaa. Vaikka lanseeraat tuotetta osana erillistä tuotemerkkiä, käytä aiempia saavutuksiasi niin paljon kuin voit nopeuttaaksesi tuloksia.

2. Googlen orgaaninen liikenne auttaa … jotkut

Käynnit: ~ 5600
Lataukset: 370
Muunto: 6,6%

GA kertoo minulle, että meillä on ~ 5 600 käyntiä Googlelta suoraan teemaluetteloon ThemeIsle.com-sivustossa ja että 6,6% ihmisistä latasi teeman (~ 370 latausta). Latausten osuus kokonaismäärästä on 6%.

Lyhyesti sanottuna orgaanisen liikenteen saaminen on aina hyvää, sanomattakin selvää. kuitenkin.

Googlelta tulevalla vierailijalla on aivan erilainen ajattelutapa kuin joku lähteestä, joka on jo myynyt heidät ennalta teeman lataamisen yhteydessä. Kuten voit saada aikaan tarkastelemalla numeroita, saamme noin kolminkertaisia ​​parempia tuloksia (tuloksen kannalta) lähettämällä ihmisiä CodeinWP: stä ThemeIsleen.

Oppitunti: Jos haluat hyödyntää saapuvan orgaanisen liikenteen täysimääräisesti, älä oleta, että henkilö on jo kiinnostunut tuotteesi hankkimisesta. Kirjoita kopiosi tavalla, joka vetoaa mihin tahansa satunnaiseen Google-vierailijaan.

3. Suorat vierailut suoriutuvat erittäin hyvin

Käynnit: ~ 4500
Lataukset: 480
Muunto: 10,6%

Suora liikenne on ollut meille melko iso. Olemme luoneet ~ 4500 kävijää tällä tavalla, ja heidän tuloksensa oli vaikuttava 10,6%, mikä antoi meille yhteensä ~ 480 latausta.

Yleensä suorat vierailut ovat seurausta useista tekijöistä, jotka kaikki toimivat yhdessä. Asioilla, kuten vierasviestit, brändin yleinen vahvuus, arvostelut, foorumiviestit, Twitter, kaikki ovat tässä merkitystä. On myös odotettavissa, että kuka tahansa suoraan sivustollesi tulee todennäköisemmin tulokseen. Loppujen lopuksi he etsivät aktiivisesti kyseistä tiettyä tuotetta / tuotemerkkiä.

Oppitunti: Suorat vierailut eivät ole jotain, johon voit suoraan vaikuttaa (ei pun tarkoitettu), mutta ne ovat silti hyvä osoitus kokonaisuudestasi "tuotemerkin terveys," niin sanoakseni. Mitä enemmän tuotemerkkihakuja ja suoria vierailuja saat, sitä parempi asema markkinoillasi on. Toisin sanoen, sinun on viime kädessä pyrittävä suoriin vierailuihin. Esimerkiksi Coca Cola ei halua ihmisten haluavan "musta sokerijuoma." Sitten he haluavat kaipaa Coca Colaa.

4. Sähköposti on edelleen kuningas

Käynnit: ~ 3000
Lataukset: 750
Muunto: 25,4%

Parallax One -sovelluksen mainostaminen sähköpostiluetteloissamme aiheutti noin 3000 käyntiä teeman luetteloon. Vierailijat muuttivat sitten vaikuttavalla kurssilla – 25,4%.

Tuotimme yhteensä noin 750 latausta tällä tavalla (12% kaikista latauksista).

Oppitunti: Sähköposti on edelleen kuningas. Jos käsittelet viestiäsi oikein, saat aina parempia tuloksia omasta luettelostasi kuin mistään muusta. Sinulla on jo olemassa suhde ihmisiin. He luottavat sinuun, joten he kiinnittävät huomiota siihen, mitä sinun on sanottava.

5. JustFreeThemes.com alkaa olla omaisuus

Käynnit: ~ 3000
Lataukset: 100
Muunto: 3,47%

Edellisessä mietinnössä mainitsin, että nyt omistamme ja ajamme JustFreeThemes.com – vaihtoehtoinen hakemisto ilmaisia ​​WordPress-teemoja. Sivusto on kasvanut hienosti parin viime kuukauden ajan, ja houkuttelee edelleen enemmän kävijöitä kuukausittain.

Olemme luoneet listan Parallax One -sovelluksesta JustFreeThemes-sovelluksessa ja näyttäneet sen sitten kotisivun tärkeimmäksi esitelmäksi. Lisäksi emme mainostaneet teemaa millään muulla tavalla siellä. Ei kovaa myydä tai mitään.

Seurauksena JustFreeThemes lähetti yli 3000 ihmistä ThemeIsleen ja tuotti ~ 100 latausta (muuntoprosentti 3,47%).

Lisäksi JustFreeThemes tuotti yli 700 latausta suoraan JustFreeThemes.com-sivustosta (siellä on latauslinkki suoraan teeman ZIP-tiedostoon).

Olen varsin onnellinen näistä numeroista, kun otetaan huomioon, että Parallax One -yrityksen mainostaminen JustFreeThemes-palvelun kautta ei maksanut ylimääräistä rahaa. Kuten sanoin, loimme juuri listan ja esittelemme sen kotisivun yläosassa.

Oppitunti: Sama kuin 1. oppitunti – mainosta kaikkia uusia tuotteita nykyisten resurssien / verkkosivustojen avulla. Vaikka muuntokurssit eivät ole upeita, ne ovat silti tuloksia, joita et olisi saanut muuten.

Tässä on käsiteltävä yhtä asiaa:

Numeroita tarkasteltaessa voidaan päätellä, että 60% kaikista latauksista tuli omalta yleisöltä (eri kanavien, kuten sivustojemme, sähköpostin jne. Kautta).

Tämä auttaa minua näkemään, missä olemme brändinä tällä hetkellä. Henkilökohtaisesti olen erittäin tyytyväinen siihen, että lukijamme – sinä – luotat meihin tarpeeksi, että olet mielelläsi tutustuamme varastossa oleviin uusiin tuotteisiin / teemiin.

Lisäksi se, että 40% latauksista tulee ulkoisista lähteistä, antaa minulle luottamuksen siihen, että teema itse on hyvälaatuista ja että sillä on potentiaalia tulla yhdeksi markkinoiden suosituimmista ilmaisista teemoista..

Entä maksettu ylennys?

Jep, mikään käynnistäminen ei ole nykyään kuluttamatta hyvää dollaria mainostamiseen.

Tässä on yksittäisiä asioita, joita teimme / teemme:

SyndicateAds

Olemme tähän mennessä sijoittaneet 2 500 dollaria SyndicateAds-ohjelmiin saadaksemme sponsoroituja viestejä parilla sivustoilla. Meillä on myös kaksi uutiskirjettä, jotka odottavat lähettämistä kolmansien osapuolien julkaisuille.

Facebook

Erityisesti hyödynnimme Facebookin uudelleenkohdistusta, ja tulokset olivat varsin ilahduttavia.

Noin 2 200 ihmistä osallistui teemaluetteloon, ja 11% heistä ilmoittautui (~ 250 latausta).

Maksoimme 100 dollaria mainoskampanjasta, mikä tarkoittaa 0,40 dollaria yksittäistä latausta kohden.

Sidebar.io

Sponsoroimme Sidebar.io: ta viikon ajan (400 dollaria).

Osana sponsorointia, Sidebar.io sisältää linkkisi pääsivustolla, päivittäisissä ja viikoittaisissa uutiskirjeissä sekä RSS- ja Twitter-syötteissä. Kaiken kaikkiaan se on loistava tilaisuus, jos sinulla on oikea tuote heidän yleisölleen.

Sacha – Sidebar.ion takana oleva kaveri – on melko nirso, joten kaikki ei tee sitä läpi (400 dollarin käyttäminen ei riitä tuotteesi kulkemiseen oven kautta).

Joka tapauksessa meillä on ~ 3 300 napsautusta tästä ja noin 100 latausta (muuntoprosentti 3,12%). Latauskohtainen hinta: 4 dollaria.

BuySellAds

Teimme pari asiaa BSA: n kautta.

 • Varasimme uutiskirjeen huutoilun PixelBuddha.net-sivustossa. Tulokset olivat varsin vaikuttavia, kun otetaan huomioon, että yritimme tätä aiemmin CodeinWP-artikkelissa ja ne olivat paljon alhaisemmat. Kaiken kaikkiaan meillä on ~ 300 latausta 300 dollarin sijoituksella.
 • Teimme epäsuoria kampanjoita sekä Parallax One- että Zerif Lite -yrityksille, testaamalla 20 erilaista banneria ja eri kustantajia. Olemme käyttäneet toistaiseksi noin 3 500 dollaria.
 • Olemme kokeillut myös Fancybar-mainosyksikköä (vaakasuora yläpalkki, joka liukuu näkyviin, kun käyttäjä on vierittänyt noin 100 pikseliä sivulta alas). Työskentelemme 1 000 dollarin budjetilla (ei vielä käytetty), mutta tulokset eivät ole kovin upeita (toistaiseksi vain 6 latausta).

AdWords

Samoin olemme lisänneet AdWords-budjettiamme ja mainostamme nyt aktiivisesti Parallax One -sovellusta hakukoneessa.

Viimeisen kuukauden aikana olemme käyttäneet täällä 240 dollaria ja saaneet 114 latausta (8,53% muuntokurssi). Latauksen kokonaiskustannukset: 2,10 dollaria.

Olen päättänyt investoida AdWordsiin, koska uskon todella, että meillä on siellä yksi parhaimmista ilmaisista teemoista, ja vaikka mainokset voivat olla kalliita, saamme tuotteelle silti hyvän esityksen. Loppujen lopuksi mahdollistaen sen, että useammat ihmiset näkevät sen – ihmiset, jotka eivät olisi törmänneet aiheeseen muiden kanavien kautta.

Kuten huomaat, Facebookin uudelleenkohdistaminen tuottaa meille parhaat tulokset – maksetun mainonnan suhteen. Muista kuitenkin, että vain sinä voit "kohdistusluetteloita" ihmisiä, jotka ovat jo käyneet sivustollasi. Joten se ei ole tarkalleen uusi hankintakanava, vaan tavoittaa ihmisiä, jotka tietävät jo olemassaolostasi.

Yhteisön markkinointi

Arvostelut, vierasviestit, tytäryhtiöiden tarjoukset ja vastaavat.

Vain esimerkki saamista arvosteluista:

Osa arvosteluista oli maksettu, toiset lähetimme vierasviesteinä. Kaiken kaikkiaan he kaikki esiintyivät hienosti.

Arviot ovat aina upeita riippumatta siitä, mitä tuotetta sinulla on tarjota. Viime kädessä käyttäjät haluavat nähdä tuotteen toiminnassa ennen kuin hän lataa (tai ostaa) sen. Rehellinen arvostelu antaa heille juuri sen.

Lisäksi arvostelut paljastavat usein myös joitain tuotteeseen liittyviä ongelmia, jotka olet saattanut unohtaa itsesi. Joten ihmisten kutsuminen testaamaan tuotetta on aina arvokas sijoitus, sekä myynninedistämis- että tuotekehitysnäkökulmasta.

Saimme myös kaksi suurta vierasviestiä:

Toivon, että nämä tuovat tuloksia edelleen tulevaisuuteen, kuten vierasviestit yleensä tekevät. Suoran liikenteen lisäksi saamme myös tuotemerkkiä, mikä on minulle valtava etu paitsi Parallax One -sovelluksen lisäksi myös tuleville tuotteille / teemoille.

Yritin myös joitain ProductHunt-mainonta, mutta toistaiseksi minulla ei ole paljon näyttelyä. (Voit kuitenkin vapaasti lyödä meidät. Paljon arvostettu!)

Yleiset päätelmät tästä julkaisusta

Loppujen lopuksi kaiken edistäminen maksaa vakavia rahaa.

Ja jos mainostamasi on ilmainen tuote, et edes saa suoraa tapaa ansaita rahaa takaisin.

Kaiken kaikkiaan sellaisen toiminnan tekeminen on valtava investointi ja suuri riski, mutta uskon, että se kannattaa, kun saavutamme lanseerauksen toiseen vaiheeseen.

"Mikä?!"

Kyllä, on toinen vaihe. Mutta älä huoli. Teema pysyy ilmaisena. Tämä osa ei muutu.

Asiat, jotka olemme tehneet tähän saakka, olivat enemmän kuin Parallax Onen ensimmäinen julkaisu. Seuraavien kuukausien aikana lähetämme teeman WordPress.org-sivulle. Annamme jo työtä sen edistämiselle, ja toivon, että kun se on saatavilla virallisessa hakemistossa ja käyttämällä virallista latauslinkkiä, aloitamme hyvän määrän latauksia heti get-go-julkaisusta. Tavoitteenani on nähdä se 20 suosituimman teeman joukossa.

Siihen asti, kunnes se tapahtuu, minulla on kuukausibudjetti, joka on asetettu testeille ja kokeille erilaisten ympäristöjen ja lähestymistapojen kokeilemiseksi. Sen lisäksi, että yritän saada niin monta latausta kuin mahdollista, pääpaino tässä on oppiminen.

Yhtäältä voit kokeilla sekoittamalla kuormia erityyppisiä myynninedistämistoimia kerralla (kuten näyttömainokset, napsautuskohtainen hinta, maksetut ilmoitukset, arvostelut, uudelleenkohdistaminen ja niin edelleen), mutta tämä saisi todella kallista todella nopeasti. Ja vaikka yksi kanava tuottaa suuren sijoitetun pääoman tuottoprosentin, kaikki muut vähemmän tehokkaat voivat silti vähentää koko markkinointitoimintaa ja tehdä siitä kannattamattoman. Siksi yritän olla varovainen testattaessa uusia asioita ja koskaan ylittää suunniteltua budjettia.

Viime kädessä haluan pystyä hallitsemaan suurta osaa jakelusta, joten minun ei tarvitse luottaa mihinkään yksittäiseen markkinointikanavaan. Mitä enemmän koria sinulla on munasi, sitä paremmin olet.

Ottaa mukaan: Aloita yhdellä mainosmenetelmällä, opi se, saat tuloksia, siirry sitten seuraavaan. Alkaen pisteestä 0 useilla menetelmillä samanaikaisesti, ei edes anna sinun tarkastella sitä, mikä toimii ja mikä ei. Ota sen sijaan vain yksi askel kerrallaan.

Tulojen erittely (1. heinäkuuta – 1. elokuuta)

kierros

Edelliseen kuukauteen verrattuna. Kesäkuussa:

 • asiakkaiden lukumäärä: 971
 • liikevaihto / asiakas: 98,02 dollaria
 • kokonaistulot: 95 178,77 dollaria

Mikä antaa meille (suunnilleen):

 • asiakasmäärä: -8,1%.
 • liikevaihto / asiakas: -0,8%.
 • kokonaistulot: -8,9%.

Se on pieni pudotus, mutta en ole totta, että olen yllättynyt. Panostamalla niin paljon Parallax One -yrityksen edistämiseen, muut alueet saivat vähemmän huomiota.

Zerif Pro on edelleen tehokkain tuote, joka tuottaa noin 42% teematuotteistamme tässä kuussa.

top-tuot

Lopulliset ajatukset

Jatkamme Parallax One -työkalun kehittämistä, tuomalla käyttöön uusia ominaisuuksia, parantamalla tukea ja mahdollisesti käynnistämällä lähitulevaisuudessa joitain lisäosa-laajennuksia. Arvostelut ovat olleet toistaiseksi hyviä, mutta parantamisen varaa on vielä paljon. Haluan todella hallita tätä teemaa ja tehdä siitä niin hyvän kuin se voi olla.

Tietysti kampanja jatkuu myös… uusien jakelukanavien testaamiseen jne. Pidän sinut ajan tasalla myös siitä.

Toisesta huomautuksesta näyttää siltä, ​​että nämä läpinäkyvyysraportit ovat tuoneet arvoa koko WordPress-yhteisölle. Esimerkiksi näen, että monet ihmiset lähettävät WordPress.orgiin paljon parempia teemoja sen sijaan, että laittaisivat ne palkkaseinän taakse.

Aikana, jolloin teemaliiketoiminta on niin tungosta – Envato-liikenne vähenee ja niin edelleen -, monet kehittäjät ovat alkaneet nähdä WordPress.org -sovelluksen valtavana tilaisuutena, ja pitävät sitä nyt tuotteidensa tärkeänä jakelukanavana..

Toinen suuri epäsuora hyöty on se, että WordPress.orgin sääntöjen takia jokaisen teeman on oltava GPL, joten koko yhteisö hyötyy siitä valtavasti, koska he saavat enemmän laadukkaita teemoja, joita he voivat käyttää, haarukkaa, rakentaa päälle. Kaikki tuo Jatsi.

Okei, tämä on kaikki nyt. Toivon saavasi sinut mukana seuraavassa raportissa, jossa kerron joitain muita Parallax One -työkalun yksityiskohtia ja aivan uusia liiketunteja, jotka olen oppinut julkaisun toisen kuukauden jälkeen. Kuten aina, kiitos CodeinWP: n lukemisesta ja tukemisesta!

Pysy ajan tasalla:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector