Meneekö konferensseihin vaivan arvoista? #WCEU – avoimuusraportti # 41

Meneekö konferensseihin vaivan arvoista? #WCEU – avoimuusraportti # 41

Meneekö konferensseihin vaivan arvoista? #WCEU – avoimuusraportti # 41
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Läpinäkyvyysraportti # 41


Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 41. painos (kesäkuu 2018). Tässä sarjassa teen parhaani jakaakseni mitä yrityksessä tapahtuu, mitä olemme oppineet ja kuinka voit soveltaa sitä myös yritykseesi. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.

Kesäkuu on perinteisesti "WordCamp Europe -kuukausi" meille. Vuoden 2018 konferenssi oli kolmas peräkkäinen järjestömme, johon osallistuimme joukkueena. Puhun siitä ja siirryn sitten muihin aiheisiin, jotka liittyvät uusimpiin tuotejulkaisuihimme, päätöksentekoon ja muihin hauskoihin juttuihin.

WCEU 2018: n jälkeen

Okei, joten tapahtuma oli hauska, vaikka puhehakemukseni hylättiin (bummer).

Oli todennäköisesti vuosi, jolloin olimme siitä huolimatta eniten mukana joukkueena. Lisää siitä minuutissa.

Mutta… oliko se sen arvoista?

No, itse asiassa on vaikea sanoa.

Olin henkilökohtaisesti erittäin rento lähestymistapa tämän vuoden tapahtumaan. Olin siellä lähinnä tapaamassa joukkuetta, vapaaehtoisena ja nauttimasta tapahtumaa ilman mitään erityistä asialistalla. Toisin kuin edellisinä vuosina, missä olin yleensä kaikkialla, missä puhun ihmisille ja verkostoin. En myöskään ollut niin innoissani tapahtumasta kuin olin parin viime vuoden ajan.

Toisaalta joukkue oli enemmän mukana. Lähes kaikki vapaaehtoiset, Sabina ja Rodica olivat osa järjestäjäryhmää, ja Adelina ja Chris työskentelivät lattana osana mediakumppanimme sitoutuminen, tuottaa joitain kiehtovia haastatteluja mukana puhujat ja osallistujat tapahtumassa.

Kaiken kaikkiaan kaikilla oli paljon mahdollisuuksia oppia uusia asioita, tavata ihmisiä, joiden kanssa he yleensä työskentelevät vain etäyhteydessä, hankkia uusia ystäviä jne..

Tässä mielessä tapahtuma on arvokas kokemus jokaiselle henkilölle, mutta se ei välttämättä välttämättä ole kaikkien kannalta optimaalimpaa käyttöä, yrityskohtaisesti.

Älä ymmärrä minua, sellaiset kokemukset voivat tehdä paljon joukkueiden rakentamisessa, toveruudessa ja muissa asioissa, mutta silti voi olla erilaisia, tehokkaampia tapoja rakentaa näitä näkökohtia sen lisäksi, että käymme yhdessä WCEU: n kanssa.

WCEU: n lisäarvo on tietysti se, että vapaaehtoistyön kautta kaikkien tulee olla osa suurta, ei-työprojektia, jossa on paljon liikkuvia osia, ja olla mukana siinä. Annamme lisäksi takaisin itse WordPress-yhteisölle, mistä syystä WordPress-maisemasta on tullut nykyinen.

Joten kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että WCEU: hon osallistuminen on todennäköisesti sen arvoista yrityksellemme pitkällä aikavälillä ja luo paljon hienoja kokemuksia kaikille. Tarkat tiedot siitä, kuinka arvokasta se tosiasiallisesti on, saattavat kuitenkin olla mahdotonta. Joten se on enemmän suolistunne.

Edelleen ensi vuonna tarkastelemme erilaisia ​​tapoja kokeilla, kuinka haluamme olla mukana tapahtumassa ja mitä muuta voimme tehdä maksimoidaksesi hyötymme kaikille osapuolille.

Olen utelias, mitä otat huomioon konferensseissa? Kuinka lähestyt heitä ja miksi?

Tarkemmin sanoen, otatteko mielellään koko joukkueesi konferenssiin vai eikö se ole tilanteessa jotain mahdollista? Jos on, miksi?

Voi, ja puhumalla yhteisöstä ja osallistumisesta, Rodica on tämän vuoden johtava järjestäjä WordCamp Bukarest!

Mene tänne hakea, saada lippuja, oppia konferenssin tapahtumia.

Ja jos vierailet, sinut toivotetaan tervetulleeksi toimistoomme tyydyttämään kaikki yhteistyötarpeesi. ��

Tuotevalikoima muuttuu

Kirjoitin viime kuussa CodeinWP: n uudelleensuunnittelusta ja uudelleen käynnistämisestä, joten tässä kuussa on ThemeIslen vuoro!

Esittelemme uuden suunnittelun ja käynnistämme verkkosivuston pian.

Aloitimme sen parissa töitä noin puoli vuotta sitten. Valitettavasti suunnittelijan oli kohdattava joitain perhekysymyksiä, ja projekti viivästyi.

Palaamme asiaan nyt, viimeistelemään joitain suunnittelupäätöksiä ja laatimalla toteutussuunnitelma.

Kuten CodeinWP, haluamme, että uusi verkkosivusto on nopea, mobiiliystävällinen (ja käyttää AMP: tä), ja kokelemme todennäköisesti enemmän myös Gutenbergin lohkojen kanssa.

Tässä on nopea katsaus yhteen uudesta logokokeesta:

ThemeIsle -logokokeet

Mutta ThemeIsle ei ole ainoa merkittävä projekti, jonka parissa olemme työskennelleet …

Mikä on seuraava OrbitFoxille

Kuten ehkä muistat, OrbitFox aloitti pienenä kumppanin laajennuksena toimittamaan mukautettuja ominaisuuksia, jotka WordPressin repo alun perin kielsi Zerif-teemasta.

Mutta sitten päätimme muuttaa siitä jotain paljon muuta ja pyrimme tekemään siitä hyödyllisen työkalun kaikille käyttäjillemme, ei vain Zerifin käyttäjille.

Ajatuksena oli tarjota all-in-one-ratkaisu pienten tehtävien hoitamiseen, joita useimmat verkkosivustot tarvitsevat käsiteltäväksi, ja tarjota sitä ilmaiseksi – jopa käsitellessään joitain muuten premium-ominaisuuksia. Kuten esimerkiksi:

Käynnistimme uuden Cookie Notice -moduulin, lisäsimme lisää sivupohjia ja julkaissimme kaksi uutta beta-palvelua:

  • Kuva-CDN ja optimointi
  • Turvalliset päivitykset


Orbit Fox kirjoittanut ThemeIsle

Tekijä (t): Themeisle


96% Arviot


400000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

Lisätietoja

themeisle-companion.zip

Nykyinen versio: 2.9.8

Viimeksi päivitetty: 28. huhtikuuta 2020


96% Arviot


400000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

WordPress.org-laajennussivu


Orbit Fox kirjoittanut ThemeIsle

Tässä on esimerkki moduulin CDN-tilastoista:

CDN-tilastot

Saatuaan enemmän palautetta liiketoimintamallista olemme kuitenkin päättäneet, että tässä vaiheessa on todennäköisesti parempi pitää lisäominaisuudet, kuten CDN + -kuvan optimointi, itsenäisenä työkaluna.

Tämä ratkaisu on jo täällä – olemme nimittäneet sille Optimole – ja se antaa virtaa suurimmalle osalle suuren liikenteen sivustoistamme. Voit vielä, kun se on vielä beetaversiossa pyydä ilmainen kokeilu ja aloita optimointi.

Mitä OrbitFoxiin tulee, se pysyy ilmaisena tuotteena.

Teemojen uudelleenarviointi

Olemme käyttäneet suurimman osan dev-ajastamme kirjoittamiseen Hestia ja tuonti / vienti -ominaisuuden kehittäminen sille.

Toteutamme uuden koodin sekä teeman ylläpidon helpottamiseksi tulevaisuudessa että asettamiseksi pohjaksi haarukoimaan siitä jotain paljon yksinkertaisempaa, rakennettua sivujen rakentajien ja tulevan WordPress-editointikokemuksen mielessä.
Hestia

Joten sen sijaan, että yrittäisimme hypätä välittömästi uuden teeman rakentamiseen tyhjästä, olemme tuskallisempia, mutta halusimme parantaa nykyistä kooditietokantaa. Hestialla on toivottavasti pitkä käyttöikä, joten on meille ja käyttäjille tärkeää pitää se ajan tasalla ja suojattu.

Viimeiseksi, jos ihmettelet, kuinka teemaosastomme menee taloudellisesti, näimme viime kuussa 78 000 dollarin bruttotuloja (teemat ja paketit myytiin ThemeIsle.com-sivustolla).

Kommentoi itse työtä

Yrityksen kasvattaminen on haastava tehtävä monella tasolla. Jopa syrjäyttämällä keskeiset näkökohdat – kuten mistä saat tuloja – asiat, kuten kaikkien työn hallinta, uusien ihmisten palkkaaminen ja niin edelleen, vievät minut varmasti mukavuusalueeltani.

Onneksi en ole ensimmäinen ihminen maan päällä, joka on ollut tässä asemassa, joten voin kääntyä eri lähteiden puoleen ja keskustella muiden yrittäjien kanssa, jotka ovat myös käsitelleet vastaavia haasteita.

Vaikka yritin aiemmin useita kertoja parantaa työskentelytapojamme, tällä kertaa se on hiukan erilainen. Olen jo ryhtynyt toimiin saadakseen sisäistä apua ryhmässä jakamalla vastuuta ja ulkoista apua esittämällä kysymyksiä ja kuunnellessaan enemmän sitä, mitä muut yrittäjät neuvovat minua. Yritän myös olla vastuussa saamistaan ​​neuvoista.

Kaiken kaikkiaan tärkein vieroitus täällä on, että sinun ei pitäisi odottaa löytävän hopeapalloratkaisua sinisestä. On parempi ajatella ja viedä pieniä ideoita ja parannuksia käytännössä. Suurin osa heistä ei ehkä kestä ajan koetuksia, mutta parilla on merkittävä vaikutus (joukkueen) tuottavuuteen ja kokonaistulokseen.

Tästä pitäisi olla mukavuusalueelta poistumisen tarkoitus. Teet yhden uuden asian, katso miten se toimii. Sitten joko jatka sitä tai mukaudu.

Olin utelias, mitä muut yrittäjät ajattelevat tästä, joten kysyin muutamalta heistä yksinkertaisesti, mikä heitä pitää liikkeellä, miksi he jatkavat työskentelyä jne..

Yksi asia, jonka monet toistivat, oli seuraavanlaista, "Minun velvollisuuteni on tehdä parhaiten" tai "Minulla oli lahjakkuus näillä taitoilla, ja minun pitäisi antaa ne käyttää, sen sijaan että makuisin rannalla."

Näihin lausuntoihin voi luultavasti olla erilaisia ​​tapoja, joten jätän ne vain tänne, jotta jokainen voi tulkita itsensä.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, siellä oli kysymys siitä Akshat Choudhary / BlogVault kysyi, "Jos pystyt olemaan kumppanina kenen tahansa kanssa tilassa, mikä kumppanuus voi kaksinkertaistaa yrityksesi?"

Tämä on hyvä kysymys, ja se kuvaa monien WordPress-yrityksen tilannetta näillä markkinoilla. Olisin kysynyt tämän kysymyksen joko StudioPressiltä tai iThemesiltä, ​​jos minulla olisi ollut mahdollisuus.

Ja miten vastaisit tähän kysymykseen?

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja tukemisestamme! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector