Läpinäkyvyysraportti nro 12 – Olemme käynnistämässä uuden blogin + miksi

Läpinäkyvyysraportti nro 12 – Olemme käynnistämässä uuden blogin + miksi

Läpinäkyvyysraportti nro 12 – Olemme käynnistämässä uuden blogin + miksi
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tervetuloa avoimuusraportin 12. painos! Tässä sarjassa puhun kaikesta täällä CodeinWP: ssä tapahtuvasta (liiketoiminnan kannalta). Yritän keskittyä mielenkiintoisiin asioihin ja asioihin, joilla on tärkeä merkitys liiketoiminnan kasvulle. Tämä tarkoittaa kaikkea nykyisestä käynnistä, voitoista ja häviämistä, strategioista ja muista. (Tutustu kaikkiin aiempiin raportteihin täällä.) Tässä numerossa puhun mitä tapahtui CodeinWP: ssä tammikuussa 2016:


Kuinka SEO voi purkaa sinulle WordPress-uran

Satuhetki.

Henkilökohtaisen tarinan aika, tarkemmin. Jos et pidä niistä, siirry vapaasti kohtaan "Mainosta yrityksesi verkossa" osa.

Niille teistä, jotka eivät tiedä, olen suhteellisen uusi WordPress-yhteisöön. Vain noin 4-5 vuotta sitten koko maailmani oli SEO.

Olin siitä erittäin intohimoinen. Loin satoja pieniä tytäryhtiösivustoja ja tein paljon konsultointikeikkoja. Lopulta konsultointi + SEO-yhdistelmä sai minut luomaan CodeinWP: n. Alkuperäinen tavoitteeni oli sijoitus "PSD WordPressiin."

(Tuolloin tunsin olevani vakuuttunut siitä, että pystyn selviytymään WordPress-osasta työtä ja tein yhteistyötä Claudiu kanssa HTML / CSS: n hoidosta. Joten näin CodeinWP syntyi… SEO: n taian ja siistin idean kautta tarjota "PSD WordPressiin" palvelua.)

SEO oli sekä haastava että jännittävä. Mutta tehdessään tämän hetken ja pelatessani kissan ja hiiren peliä Googlen kanssa, huomasin, että se ei todennäköisesti ole jotain, josta haluan olla osa pitkän matkan.

Kirjaimellisesti joka viikko – ja tarkoitan joka viikko – joku jakoi epäonnistumistietonsa Googlen kanssa päävihollisena. Uudet algoritmit päivitykset, uudet manuaaliset toimet, uudet rangaistukset … kaikki nämä aiheuttivat ihmisille menettämisen SEO-liiketoiminnasta kirjaimellisesti yön yli, ja tuhansia.

Tarvitsin ulos.

Päätin, että vietän mieluummin brändin rakentamisen, oppimisen tuoda todellista arvoa ihmisille ja rakentaa siten pitkällä aikavälillä kestävän liiketoiminnan.

Periaatteessa näin aloitin sen, joka on nyt ThemeIsle.

Oikeastaan ​​olin niin väsynyt ja suutellut lainkaan sellaisia ​​SEO-tavaroita, että en edes vaivautunut tekemään SEO: ta ThemeIslelle. Minulla oli melkein tarpeeksi huolta H2: n ja ns "laadukas linkki rakennus."

Lyhyt tarina, ajan taikuuden kautta, paljon markkinoinnin optimointia ja tuotetöitä, tässä olemme tänään. Ajan myötä olemme rakentaneet suuren ryhmän omistautuneita ihmisiä, saamme yli 1 000 myyntiä joka kuukausi, sähköpostiohjelmistoni kertoo, että meillä on yli 200 000 ihmistä kaikissa luetteloissamme, ja mikä tärkeintä, meillä on joitain suosituimmista WordPressistä teemoja markkinoilla.

Mutta.

SEO menneisyyden haamu on varjostanut pimeässä ja yrittänyt kuiskata neuvoja korvani …

Kahden vuoden käytön jälkeen olen vihdoin huomannut, kuinka kauheaa ThemeIsle on tehnyt hakukoneissa. Tarkoitan, että olemme – olen jättäneet huomiotta niin monet asiat SEO: n suhteen. Esimerkiksi:

 • koko sivustolla oli kauhea luokkarakenne eikä sisäisiä linkkejä,
 • teemademossa asetettiin noindex, joka käytännössä ilmoitti Googlelle, että heidän tulisi sivuuttaa yli 1 000 juuridomeenia, jotka linkittävät kyseisiin demoihin,
 • joitain testisivuja (kuten "1 2 3 testi hei maailmaa") olivat edelleen verkossa,
 • siellä oli paljon päällekkäistä sisältöä ja monia muita asioita … vain luettelemalla se täällä saa minut ponnistelemaan.

Joten otin lopulta yhteyttä yhteen johtaviin Romanian SEO-virastoihin, AgileMedia.com (jossa erittäin hyvä ystäväni on vastuussa), ja olemme alkaneet 6 kuukauden sopimuksen työskennellä sivuston SEO.

Ensimmäinen asia, johon olemme puhuneet, oli huono luokkarakenne ja sisäisten linkkien puute.

Alun perin luokkien URL-rakenne oli jotain seuraavaa: themeisle.com/downloads/category/free. Tämä ei tehnyt paljoakaan ilmoittamalla Googlelle tai kävijöille, mitä tapahtuu. Olemme muuttaneet tämän kuvaavammäksi asetukseksi: themeisle.com/wordpress-themes/business/

Olemme myös päivittäneet sivusivun rakenteen ja lisänneet joitain H1- ja H2-tunnisteita kyseisiin luokkasivuihin. Olemme sijoittaneet ne sivun yläosaan, jotta asiat olisivat selkeämpiä kaikille, jotka tulevat sivuille suoraan Googlelta.

H2S

Sisäinen linkkirakenne on myös päivitetty. Tällä hetkellä jokainen luokkasivu linkittää muihin luokkiin ja jokainen yksittäinen teema linkittää sille osoitettuun luokkaan. Seuraamme tämän vaikutusta sijoituksiin / liikenteeseen ja etsimme muita optimoitavia sivuja.

Näemme jo orgaanisen liikenteen lisääntyneen 20 prosentilla näennäisen yksinkertaisten korjausten takia. Ja siitä huolimatta, että pääsivustolta meni noin 200 käyntiä päivässä, kun olemme siirtäneet asiakirjat yli docs.themeisle.com (joka on nyt 1600 istuntoa / päivä). Lue lisää asiakirjoistamme täältä.

Joten oppitunti on tämä (sekä minulle että sinulle): Älä vie liian paljon aikaa hakukoneoptimointiin. Yrityksen rakentamisessa on tärkeämpiä tekemistä … mutta älä myöskään sivuuta Googlen suosituksia kokonaan. On olemassa joukko pieniä optimointeja, jotka voit tehdä ilman vaivaa, ja niillä voi olla valtava vaikutus kokonaistuloihisi.

Mainostako yrityksesi verkossa? Tässä on mitä sinun tulisi kiinnittää huomiota

Okei, aloitetaan korkealla nootilla … bannerit ovat edelleen ei kuollut.

Tiedän tiedän, "bannereissa on paljon alhaisemmat napsautussuhteet kuin X vuotta sitten" – sinä sanot. Ehkä niin, mutta myös öljyn hinnat ovat laskeneet vuodesta 2012 lähtien, silti öljymäkejä on edelleen riittävästi.

Luulen, että yritän sanoa, että vaikka bannerien tehokkuus on laskenut, ne eivät ole silti pudottaneet nollaan. Kaukana siitä.

Esimerkiksi saamme edelleen 2 000 napsautusta viikossa bannerimainoksistamme. Ja nämä napsautukset tuottavat noin 110 tulosta viikossa.

Tästä huolimatta todistamme myös valtavia eroja yksittäisten bannereiden toiminnassa. Esimerkiksi ei ole harvinaista, että banneri saa kymmenkertaisesti muiden bannerien konversiot. Tärkeä osa ymmärtää on, että niin suuri ero voi tarkoittaa koko kampanjan onnistumista tai epäonnistumista.

Toisin sanoen, koska nykyiset bannerisi eivät toimi tällä hetkellä hyvin, se ei tarkoita, että sinun pitäisi luopua bannerimainonnasta kokonaan.

Annan teille esimerkin.

Tässä on alkuperäinen juliste, jonka meillä oli Designrfix.com: lla:

orig-mainos

Tässä on kaksi uutta muunnelmaa:

Muutt1

var2

Nyt tulokset:

 • Alkuperäinen: 281 047 näyttökertaa, 80 napsautusta = 0,03% napsautussuhteesta.
 • Vaihtoehto 1: 123 349 näyttökertaa, 969 napsautusta = 0,79% napsautussuhteesta.
 • Vaihtoehto 2: 120 941 näyttökertaa, 932 napsautusta = 0,77% napsautussuhteesta.

Vaihtelemalla 1 tarkoitetaan CTR: n parantamista 2500% alkuperäiseen banderolliin verrattuna. Se on valtava!

Mutta se ei ole edes suurin muutos, jonka olemme nähneet tällaisten testien kanssa.

Toinen esimerkki, tällä kertaa CSSAuthor.com-sivustolta. Versio 1:

ver1

Versio 2:

ver2

Tulokset:

 • Versio 1: 161760 näyttökertaa, 272 napsautusta = 0,17% napsautussuhteesta.
 • Versio 2: 98007 näyttökertaa, 1935 napsautusta = 1,97% napsautussuhteesta.

Bannerit eivät ole pelin loppua meille. Kokeilemme myös AdWordsia. Oikeastaan ​​olemme kokeilleet AdWordsia jo kuukausia, mutta olemme päättäneet lisätä näitä pyrkimyksiä. Palvelin konsultin auttamaan meitä. Toivottavasti minulla on pian tietoja jaettavaksi täällä.

Loppujen lopuksi oppitunti on seuraava: Testaa asioita jatkuvasti riippumatta siitä, mitä mainostustapaa käytät. Ja mikä tärkeintä, jos mainoksesi epäonnistuu, tämä ei tarkoita, että mainontamenetelmä epäonnistuu … et vain ole hyvä siinä (vielä).

Tutkitaan uusia paikkoja myydäksemme teemojamme

Oletko koskaan ollut Etsy.com? Todennäköisesti niin, mutta oletko käynyt siellä… ostaa WordPress-teemoja?

Joo, en minäkään.

Joten olin melko yllättynyt nähdessäni, että Etsyllä on teemoja, joiden myynti on yli 500.

Tämä sai minut ajattelemaan, ja päätin tehdä nopean testin.

Tämä on tulos, Etsy-luetteloomme La Femme.

Etsy-themeisle

Myyntisivu näyttää tyypiltään kuin ThemeForest-sivulta, ylhäällä iso kuva ja yksityiskohdat alhaalla.

Toistaiseksi saamme noin 20 näyttökertaa / päivä eikä myyntiä.

Mutta kuten sanoin vain pari kohtaa aikaisemmin, "Jos mainoksesi epäonnistuu, tämä ei tarkoita, että mainontamenetelmä epäonnistuu, et vain ole hyvä siinä (vielä)," joten luulen, että meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa tämän testaamista.

Ensimmäinen tehtävä olisi työskennellä kopion kanssa. Tällä hetkellä sivu luetteloi vain teeman pääpiirteet ja jakaa sitten pika-asennusohjeet. Hyödyistä tai siitä, miksi kukaan valitsee sen muihin teemoihin nähden, ei ole paljon puhuttu. Varmasti paljon parantamisen varaa.

Okei, leikataan tämä tarina täällä.

Loppujen lopuksi kannustan sinua etsimään myyntiä epätavallisissa paikoissa. Etsyä ei tietenkään tunneta WordPress-teemamarkkinapaikastaan, mutta jotkut teemat pärjäävät siellä todella hyvin.

Olemme saaneet itsellemme uuden blogin!

Jep, meillä on uusi blogi.

Mielestäni avoimuusraportti on täydellinen tilaisuus käynnistää se pehmeästi!

Esittelyssä ThemeIsle-blogi.

themeisle-blogi

Myönnetty, siellä ei vielä ole paljon tekeillä – vain 3 viestiä – mutta aiomme kasvattaa sitä CodeinWP-pääblogin rinnalla.

Kuitenkin! Se ei ole vain kopio pääblogista. Tässä on mitä erilaista siinä:

 • Haluamme auttaa ensimmäistä kertaa käyttäjiämme ja käyttäjiämme, joten aiomme julkaista jotain vastaavaa "WordPress-perusoppaat selkeästi englanniksi." Ajattele juttuja kuten, "Kuinka asentaa WordPress-teema."
 • Samassa hengessä aiomme käsitellä niche-aiheisia aiheita WordPressin ympärillä. Esimerkki: "Ravintoloiden WordPress – sivustosi perustaminen." Teemme teemoistamme sopivia erilaisiin tarkoituksiin, joten mielestäni tällaisten oppaiden pitäisi helpottaa asiakkaidemme elämää.
 • Arvostelut. Yritämme myös tehdä teemoistamme yhteensopivia muiden valmistajien laajennusten ja työkalujen kanssa, mutta se ei ole aina helppoa. Jotkut siellä olevista laajennuksista ovat suosioistaan ​​huolimatta … hyvin … huonolaatuisia. Joten tunnemme yksinkertaisesti, että meidän on opetettava käyttäjiä siitä, mitä plugineja / työkaluja käytetään ja kuinka he pelaavat WordPress-teemiemme kanssa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ThemeIsle-blogi tulee olemaan käytännöllisempi julkaisu – keskittyen sisältöön, joka on toimittava ja josta voi olla hyötyä lukijalle heti.

Jos olet kiinnostunut, kolme ensimmäistä viestiämme:

Yrityksen tuotepuolen parantaminen

Kuten voitte nähdä, yritämme parantaa markkinointia ja lisätä / hankkia uusia elementtejä portfolioihimme (kuten ThemeIsle-blogi tai Easy Content Types -laajennus viime kuussa), mutta teemme muutoksia myös päätuotteisiimme – teemiin.

Nimittäin:

 • Harkitsemme teeman aloitussivuja. Haluamme esitellä ominaisuuksia paremmin, kokeilla uutta sivurakennetta jne. Yritimme jopa käyttää 99designs-mallia (osa pyrkimystämme löytää uusia upeita suunnittelijoita).
 • Teemademojen harkitseminen uudelleen (kuten Zerif, tai Parallax One). Luomme uusia alisivuja demoille ja yritämme esitellä teemojen kaikkia ominaisuuksia näiden alisivujen kautta. Ajatuksena on todella näyttää, eikä vain kertoa. Luomme useita demoja nähdäksemme mikä toimii parhaiten.
 • Loimme uuden videoesityksen Zerifistä! Mielestäni on osoittautunut mahtavaksi, mutta kerro vapaasti, mitä sinä ajatella:
 • Tavoitamme joitain erittäin lahjakkaita suunnittelijoita (kuten Ashley kotoisin Kurio), ja keskustellaan uusista teemaprojekteista, jotka olisivat ainutlaatuisia esityksessään ja tarkoituksessaan (emme ole tehneet paljon siitä viime aikoina).
 • Julkaisemme uuden ostohistoria-sivun ja uuden modaalikassan, jonka pitäisi yksinkertaistaa sivuston käyttäjäkokemusta.
 • Olemme parhaillaan kehittämässä tapaa esitellä paremmin suosikkilaajennuksen tehokkuutta – Revive Old Post. Olemme käynnistämässä uuden sivuston, joka toimii laajennuksen esittelynä:

elvyttää vanha post-pro-site

Minusta se on se! Vietin varmasti paljon aikaa työskentelemällä liiketoiminnassa siitä lähtien, kun palasin lomamatkalta. Keskimäärin keskimäärin 80 tuntia viikossa ja käytän tätä aikaa löytääkseen uuden näkökulman liiketoimintaan ja tunnistaa kaiken, jota on parannettava tulevina kuukausina (joista jotkut olen luetellut yllä).

Voi, ja henkilökohtaisena huomautuksena on, että minulla on takana ensimmäinen podcasting-kokemukseni. ��

Minut haastateltiin WP Innovator Podcastissa, Jakso # 11 – WordPress-teemayrityksen johtaminen. Voit vapaasti kuunnella sitä ja kertoa mitä ajattelet. Toivon, että se ei lopulta ole ainoa podcast-esiintymäni, ja että kuulet minulta useammin.

Tulojen erittely (1. tammikuuta – 1. helmikuuta)

Tässä ovat tammikuun numerot (talon sisäisestä seurantajärjestelmästämme):

rev-kuvaaja

Edelliseen kuukauteen verrattuna se on 14,9% enemmän. Asiat alkavat piristyä joulukuun jälkeen… Myyntiraporteissamme tunnetaan myös nimellä hidas-marraskuu (kuten mainitsin kuukausi sitten, 25. joulukuuta oli kuukausien pahin päivä, vain 4 myyntiä).

Tässä on nykyinen bestsellereiden luettelo (aarrearkkujen myynti on piristynyt voimakkaasti viime kuukauteen verrattuna; kasvu 77%):

myydyimmät

Okei, siinä on nyt. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja CodeinWP: n tukemisesta! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector