Läpinäkyvyysraportti nro 10 – DOCS ja miksi ne ovat tärkeitä ohjelmistoyrityksellesi

Läpinäkyvyysraportti nro 10 – DOCS ja miksi ne ovat tärkeitä ohjelmistoyrityksellesi

Läpinäkyvyysraportti nro 10 – DOCS ja miksi ne ovat tärkeitä ohjelmistoyrityksellesi
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tervetuloa läpinäkyvyysraportin 10. painokseen! Tämä sarja koskee liiketoimintaa CodeinWP: llä. Kuukausi toisensa jälkeen yritän keskittyä kaikkeen kiinnostavaan ja kaikkeen, mikä mielestäni voi olla hyödyllistä niille teistä, jotka johtavat samanlaista yritystä. (Aiemmat raportit? Katso ne täältä.) Tässä numerossa puhun mitä tapahtui CodeinWP: ssä marraskuussa 2015:


Dokumentit ja miksi ne ovat tärkeitä ohjelmistoyrityksellesi

Vaikka meillä on taipumus unohtaa tämä joskus, WordPress-laajennukset ja WordPress-teemat ovat klassisia ohjelmistopohjaisia ​​yrityksiä. Tietyllä maanpinnan tasolla tuote ei ole paljon erilainen kuin mikään muu sovellus, jonka henkilö on mahdollisesti asentanut tietokoneelleen.

Ja se on erityisen käyttäjän näkökulmasta. Tarkoitan, kun joku ostaa WordPress-tuotteesi (oli se sitten teema tai laajennus), he kohtaavat tarkat vaikeudet, kun joku ostaa uuden käyttöjärjestelmän. Asia on asennettava, konfiguroitava ja… hyvin tehtävä käyttökelpoiseksi.

Minulla on kolme tapaa käsitellä tätä asiaa:

 • joko tee tuotteestasi uber-yksinkertainen, jotta ihmiset voivat painaa nappia ja se vain toimii, tai
 • on mahtava tuki, tai
 • antaa asiakkaillesi hyviä asiakirjoja.

Itse asiassa nyt kun ajattelen sitä, minun pitäisi todennäköisesti todeta, että mahtava tuki on välttämätöntä riippumatta.

Joka tapauksessa viimeinen menetelmä – asiakirjat – ei ole jotain, jonka olemme ottaneet käyttöön vasta noin kuukausi sitten. "Kuinka se on mahdollista?" – kysyt.

En tiedä, ollakseni rehellinen. Jostain syystä en vain nähnyt arvoa siinä. Ehkä se oli puhdasta tekijän puolueellisuutta. tarkoitan, "Tunnen tuotteeni, tiedän, että sitä on helppo käyttää, joten olen varma, että myös muiden käyttäjien on sitä yhtä helppo käyttää,?" No, valitettavasti asiat eivät toimi niin.

Olen kuitenkin iloinen siitä, että osoittautui lopulta väärin ja että me annoimme meidän asiakirjamme vihreä valo.

docs kotiin

Lauseessa dokumentit ovat kohta, johon lisäämme usein kysyttyjä kysymyksiä ja oppaita tuotteistamme. Tällä hetkellä tämä tarkoittaa WordPress-teemoja ja kaikkea niihin liittyvää. Voit vapaasti hypätä sinne saada parempi idea.

Nyt asiakirjojen luominen kesti tietysti jonkin aikaa, joten kysymys on, "Oliko se sen arvoista?"

Luulen, että tiedät vastauksen, mutta sanon sen joka tapauksessa. Joo, se oli sen arvoista paljon.

Ensinnäkin, asiakirjojen luominen on kertaluonteinen sijoitus. Tarkoitan kyllä, sinun on jatkuvasti luotava uusia merkintöjä ajan myötä ja päivitettävä / parannettava myös aiempia. Mutta kääntöpuolella säästät paljon aikaa, koska sinun ei tarvitse käsitellä tukilippuja, jotka muuten saisit.

Tässä tilanteessa asiakirjoista tulee yksinkertaisesti ensimmäinen paikka, josta ihmiset voivat löytää vastauksia ennen yhteydenottoa tukeen.

Paitsi, että myös asiakirjat ovat heti muuttuneet 3.-4. Suosituimmaksi sisällöksi.

Tällä hetkellä he käyvät noin 2 400 käyntiä viikossa ja kasvavat:

docs-liikenne

Vertaamalla tätä blogin tilastoihin, kolmas tai neljäs suosituin viestimme saa noin viikon käyntimäärän. Ja muista, että nämä viestit ovat kasvattaneet suosiotaan jo kuukausien ajan. Dokumentit… suurin piirtein yhden yön menestys.

Mutta se ei ole kaikki.

Dokumentit ovat myös loistava ideoiden lähde siitä, mitä ominaisuuksia ihmiset haluavat tuotteistasi ja kuinka voit parantaa niitä. Esimerkiksi, täällä on asiakirjojemme suosituimmat sivut:

docs suositut sivut

Ainoa tosiasia, että nämä ovat katsotuimmat sivut, antaa meille ideoita suuntaan, jonka voimme viedä tulevaisuuteen.

Okei, niin kuinka luoda hyviä asiakirjoja? Seuraavaksi suosittelen:

 • Valitse ehdoton vähimmäisjoukko asioita, jotka ovat mielestäsi tärkeitä uuden käyttäjän tietää tuotteistasi, ja esittele sitten ne mahdollisimman ystävällisellä tavalla. Jälleen kerran tarvitset vain minimaalisen joukon asioita aluksi. Ja muista, että ohjeiden on oltava mahdollisimman selkeitä, koska dokumenttejasi käyvät ihmiset eivät usein tunne liian varmoja kokeilla ohjelmistoja, joten he tarvitsevat hyvän oppaan.
 • Seuraa tukilipujasi ja etsi yleisiä ongelmia. Kun huomaat jotain esiin nousevan enemmän kuin muutaman kerran, tee siitä uusi merkintä asiakirjoissa. Käytä myös hyviä tukivasteita uudelleen ja kopioi ne asiakirjoihin mahdollisuuksien mukaan.
 • Tee jokaisesta merkinnästä visuaalinen. Käytä GIF-videoita videoiden sijasta.

docs gif

 • Älä mene syventäviin aiheisiin vain siksi, että voit. Hyvät asiakirjat eivät koske määrää, vaan laatua. Jos sinulla on 10 hienoa merkintää, se on parempi kuin massiivisten robottikirjoitettujen asiakirjojen kattaminen tuhansien sivujen yli.

Musta perjantai … vain vau

Okei, joten siellä oli tämä tapahtuma, joka ei oikeastaan ​​ole niin suuri asia Euroopassa, mutta on ehdoton sensaatio Yhdysvalloissa. Tietenkin, musta perjantai.

Kuten ehkä tiedät, meillä on ollut oma "Musta perjantai tarjoukset postitse." Tänä vuonna tavoitteemme oli koota suurin luettelo mielenkiintoisista WordPressiin liittyvistä tarjouksista, joita voimme. Päädyimme 54 vuotta, vaikka kaikki tarjoukset eivät tehneet luetteloa, joten se ei ollut a "ota ne kaikki" sellaista vaivaa.

Tulokset? Kaksi viikkoa 16. marraskuuta ja 30. marraskuuta välisenä aikana kyseinen viesti oli yleisesti suosituin viestimme 2:

musta perjantai postituksen tulokset

Ja muistakaa, että sen piti vielä kilpailla koko suosittujen viestien luettelomme ja heidän SEO-maineensa kanssa.

En kerran uskonut, että viesti toimisi niin hyvin. Ja se ei koske vain liikennettä, vaan myös siitä saatavia tuloja.

Esimerkiksi ElegantThemes-yhtiön tytäryrityspalkkioidemme kello oli noin 1200 dollaria. Tämä määrä olisi voinut olla suurempi, ellemme olisi unohtaneet sisällyttää kumppanilinkkiämme ensimmäisenä päivänä. MyThemeShopista, OptinMonsterista, TeslaThemesista jne. Löytyy myös muutama sata dollaria.

Ansiot ovat tärkein asia, jota en odottanut. Tarkoitan, tiesin, että viesti oli hyödyllinen, mutta ajattelin, että ihmiset ovat niin selailu- kuin osto-ilmapiirissä niin sanotusti.

Oppitunti tulevaisuudelle? Kustannustoiminta Black Friday tarjoaa roundups toimii! Se on hieno kaikille kolmelle osapuolelle … sinulle – sivuston omistajalle, vierailijoille ja tarjouksia tekeville yrityksille.

Olen varma, että teemme sen uudelleen ensi vuonna. Mutta ehkä hieman erilaisella lähestymistavalla. Voimme esimerkiksi yrittää tuoda esiin noin 10 parasta tarjousta, jota ihmiset todella haluavat, ja laittaa sitten muut alle "Katso lisää" linkki. Muuten kokemus on mielestäni hieman liian ylivoimainen. Valinnainen halvaus.

WordPress-teemojen kääntämisen salaisuus

Päästän sinut pieneen salaisuuteen. Noin 2-3 kuukautta sitten WordPress.org-hakemisto antoi jonkin verran paikallisille toimittajille mahdollisuuden valita käännetyt teemat, jotka luetellaan suositeltavina.

Esimerkiksi: de.wordpress.org/themes – Saksan paikallinen sivu. Vain antaaksesi sinulle yleisen käsityksen vaikutuksista, joita tällä oli – teemat, kuten _tk alkoi saada 4-5 kertaa enemmän latauksia kuin tavallisesti, johtuen siitä, että ne oli lueteltu julkaisussa. sivu.

teema -lataukset

Tämä on sittemmin palautettu (tosiasiallisesti muutama päivä sitten). Se osoittaa kuitenkin, kuinka tärkeää on, että ilmaiset teemasi käännetään kokonaan. Tämä ei vain tuo etuna kilpailua ja tuottaa enemmän latauksia, mutta tarjoaa myös hyvää palvelua käyttäjillesi.

Olemme jo alkaneet investoida kääntämään suosituimpia teemojamme muille kielille. Suosittelen tekemään samoin, jos yrität markkinoida tuotteitasi kansainvälisesti – riippumatta siitä, millaisia ​​tuotteita ne voivat olla.

Visuaaliset blogiviestit saavat enemmän lähteviä napsautuksia

Lähtevät napsautukset ovat jotain erittäin tärkeää, jos osa ansaintastrategiastasi kiertää tytäryhtiömarkkinointia. Ja useimmille bloggaajille se nykyään tekee.

Tytäryhtiömarkkinointi on kuitenkin vuosien varrella saanut jonkin verran huonon edustajan. Siellä on enemmän kuin kourallinen taiteilijoita, mikä vaikeuttaa meille työtä muille. Erityisesti jopa puhumalla tytäryhtiösi napsautusten lisäämisestä on outo negatiivinen tunnelma siihen.

Siitä huolimatta, kun tytäryhtiömarkkinointi on tehty oikein, se on kaikille osapuolille kaikista eduista hyötyvä. Vierailijasi saavat pääsyn loistaviin tuotteisiin, voit ansaita rahaa sivustollesi, vaikka sinulla ei olisi omaa tuotetta, ja kauppiaat… no, heidän voitto on ilmeinen.

Tietenkin, mitä todella haluat, koska joku tytäryhtiöiden tarjouksia mainostaa, on koulutetut napsautukset, ei vahingossa tapahtuvat napsautukset tai temppu napsautukset. Päivän lopussa on tärkeää olla palvella yleisöäsi.

Joten kun tämä mielessä, olemme etsineet tapaa lisätä lähteviä napsautuksia sivuilla / viesteissä, joissa on erilaisia ​​tarjouksia (oma + tytäryhtiömme), samalla kun emme näytä siltä, ​​kuin yritämme kovasti.

Yksi asia, jonka teimme, on muuttaa joidenkin luetteloviestiemme muotoa. Annan vain näyttää sinulle:

Tätä voi näyttää tavalliselta luetteloviestiltä (napsauta):

asettelu vanha

Uudet luetteloviestimme näyttävät siltä (napsauta):

asettelu uusi

Otetaan esimerkiksi viimeinen viesti – Parhaat vetävät ja pudottavat WordPress-teeman rakentajat vuonna 2015.

20. elokuuta saakka se käytti vanhaa, klassista asettelua. Tuona aikana se tuotti seuraavan napsautussuhteen:

Ctr vanha

Nyt tulokset 20. elokuuta jälkeen:

Ctr uusi

Melko merkittävä lisäys. Oikeastaan ​​se on 34%: n parannus. Muiden viestien, jotka myös vaihtoivat, tulokset ovat välillä 30% -50%.

Joten mikä tekee tästä uudesta ilmeestä paremman? No, se on vain henkilökohtainen päätelmäni, mutta sanoisin:

 • ei sivupalkkia – vähemmän häiriötekijöitä,
 • vähemmän häiriötekijöitä yleisesti – sivun tarkoitus on selkeämpi,
 • linkit ovat paremmin näkyviä – esitetty laatikoissa,
 • tiedot ovat paremmin jäsenneltyjä – vasemmalla on kuvakaappaus ja oikealla kuvaus, ja yksittäisten teemojen erottaminen on helpompaa,
 • ruutukaappaukset tosiasiallisesti esittävät sen, miltä teema näyttää live-sivustolla.

Muissa tarinoissa

 • CodeinWP-perheessä on uusi jäsen. Ostimme äskettäin flyfreemedia.com yhdessä heidän täydellisen teemakirjastonsa kanssa (yhteensä 7 teemaa). Päätoimialue osoittaa jo ThemeIsle.com-sivustolle, ja olemme alkaneet nimetä joitain teemoja uudelleen. Olemme päättäneet aloittaa vain kolmella parhaalla teemalla ja nähdä, mihin se vie meidät (Vino, Amadeus, FlyMag). Miksi muutimme? Uskon, että tämä yritysosto kiihdyttää kasvuamme ja tuo uusia käyttäjiä. Esimerkiksi Oblique ja Amadeus ovat lisänneet jo 13 000 aktiivista käyttäjää heti portista. Kun teemat kasvavat, uusia tulee oven kautta. Tämä monipuolistaa myös teemakirjastoa, ja sen pitäisi auttaa pyrkimyksissämme siirtyä klubien hinnoittelumallille.
 • Minulla on vähän vapaa-aikaa käsissäni, joten haluaisin kokeilla ideaa. Jos on WordPress-yrityksiä, joiden tulot hakevat yli 10 000 dollaria, tarvitsen apua (liiketoiminnan kasvu / tuoteneuvonta / optimointi), tarjoan mielelläni maksullista konsultointia. Vain ping Twitterissä.
 • Haluatko tavata? Täältä löydät minut seuraavan parin kuukauden aikana:
 • Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, pikahuuto kahdelle kotimaani mielenkiintoiselle yritykselle, PixelGrade ja Creative Tim. He rakentavat mahtavia tuotteita ja jakavat samalla joukon hienoja tietoja avoimuusraporttien kautta (PixelGrade n), ja muuten vain olla rehellinen matkansa suhteen (Luova Tim).

Tulojen erittely (1. marraskuuta – 1. joulukuuta)

Tässä ovat marraskuun numerot, jotka tulevat meillä olevasta sisäisestä seurantajärjestelmästä:

tulot

Edelliseen kuukauteen verrattuna se on 7,9% enemmän.

Ja jälleen kerran bestseller-luettelomme:

myydyimmät

Yksi tärkeä asia, joka täällä tapahtuu:

Tämä on ensimmäinen kerta, kun aarrearkkupaketti ohitti Zerif Pron. Miksi? Puhun siitä ensi kuussa, kun meillä on enemmän tietoja.

Syy on todella hyvin yksinkertainen. Varo arvata mikä se voisi olla?

Okei, siinä on nyt. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja CodeinWP: n tukemisesta! Pysy ajan tasalla ja saat sinulle uusia raportteja:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector