Läpinäkyvyysraportti # 48 – viimeinen

Läpinäkyvyysraportti # 48 – viimeinen

Läpinäkyvyysraportti # 48 – viimeinen
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

avoimuusraportti 48


Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 48. painos (tammikuu 2019). Tämä sarja koskee kaiken tämän yrityksen sisäistä toimintaa – suunnitelmiamme, strategioita, seuraavia vaiheita, asioita hyviä ja pahoja. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.

Ensi silmäyksellä numero 48 ei ehkä näytä olevan merkittävä merkkipaalu. Tosiasiassa on kuitenkin kulunut neljä kokonaista vuotta siitä, kun kirjoitin ensimmäisen näistä raporteista! On aika katsoa taaksepäin siihen, mitä on tapahtunut sen jälkeen, ja asioihin, jotka voimme oppia tulevaisuutta varten:

Past Menneiden, nykyisten ja vielä tulevien raporttien haamut

Aloitin tämän sarjan yrittäessämme jakaa matkamme läpi WordPress-teemayrityksen ja muiden siihen liittyvien hankkeiden alkuvaiheissa – mukaan lukien tämä blogi. Tiesin, että minulla on jotain jaettavaa kolmen vuoden taistelun jälkeen freelancereina erilaisilla keikka-sivustoilla, sitten siirtyäkseni lopulta teemayritykseen ja huomaan, että tulojasi on mahdollista yli kolminkertaistaa..

Halusin jakaa kaikki nämä kokemukset, koska tajusin, että siellä on todennäköisesti paljon ihmisiä, jotka voisivat hyötyä sellaisista oivalluksista. Loppujen lopuksi en ollut ainoa henkilö, joka siirtyi freelancerista WordPress-teemayritykseen, joten todennäköisesti muita ihmisiä kamppailee suurimman osan samoista haasteista.

Se on ollut varmasti karkeaa ajoa. Vaikka alkuvaiheet eivät olleet mitään muuta kuin kasvua – jonka voit selvästi nähdä tarkastelemalla alkuperäisten raporttien lukuja -, oli myös joitain vaikeimpia jaksoja. Erityisesti silloin, kun menetimme noin 50% tuloistamme. Osoittaakseni vain näiden kaikkien ylä- ja alamäkien kokonaisvaikutuksia, tässä olemme tänään:

tilastot

Kyllä, luet tätä oikein. Tällä hetkellä ansaitsemme suunnilleen samat tulot kuin huhti-toukokuussa 2016.

Itse avoimuusraporttien osalta päätin yhdessä vaiheessa olla jakamatta tuloja enää. (Tein tämän ennen pudottamista.) En ajatellut numeroiden jakamista tuoda lukijalle arvoa, koska en jakenut mitään muuta taustatietoa tai analyysia siitä, mikä aiheutti heilahteluita..

Raportit palvelivat minulle myös kaksinkertaista tai jopa kolminkertaista tarkoitusta. Sen lisäksi, että se oli tapa jakaa ajatuksiani, ideoitasi ja oppitunteja, joita muut yrittäjät voivat käyttää, käsittelin sitä myös henkilökohtaisena lehtenä, jossa voin jonkin verran "ennätys" mielentilani tietyssä vaiheessa, jonka liiketoiminta oli menossa.

Viimeinkin raportit olivat tapa, jolla ryhmä näki mieleni, niin sanoakseni, ja oppia, mitä todennäköisesti tapahtuu seuraavaksi. Se ei ole täydellinen asia, tiedän, mutta useaan otteeseen joukkue ei tiennyt oikein, mitä pidän. Koska työskentelin yksin, raportit olivat usein heidän ensisijainen tapa selvittää.

Onneksi olen onnistunut muuttamaan sen, mikä on vaikuttanut positiivisesti yritykseen ja yleiseen työkulttuuriin. Mutta muutokset eivät olleet vain sisäisiä, muuttui myös markkinatila, liiketoimintamme laajuus muuttui ja ekosysteemi, jossa olimme, muuttui (verkko, kumppanit).

Kaiken tämän seurauksena ymmärrän, että monet niistä asioista, jotka jaan näissä raporteissa, vaikka voin antaa sinulle kokonaisen ensimmäisen henkilön näkökulman ilman yksityiskohtien jättämistä pois, eivät välttämättä toimi sinulle. Tämä pätee erityisen hyvin markkinoinnin keskusteluun – koska tekemämme toiminta on räätälöity räätälöityä liiketoimintaamme ja sen vaiheeseen, jossa se on. Ja tiedän, että markkinointi on ensimmäinen asia, josta haluat kuulla (tein kyselyn taas Twitterissä).

Esimerkiksi, en todellakaan usko, että todellinen, sataprosenttisesti rehellinen tilini siitä, mitä teimme kolmen viimeaikaisen tuotteemme mainostamiseksi, auttaisi sinua, jos soveltaisit sitä. Anna minun näyttää sinulle mitä tarkoitan. Joten tässä on tuloksemme:

 • Optimole (uusi kuvan optimointipalvelumme) – 10 000 aktiivista käyttäjää kolmen kuukauden aikana ja melkoinen osa heistä maksoi
 • Verkkotunnuksen pyörä – sijoittuu 3 parhaaksi "verkkotunnusgeneraattori" vain parin kuukauden kuluttua
 • Neve – viimeisin teema – WordPress.org-sivuston kymmenen parhaan joukossa, ja sillä on 10 000 aktiivista asennusta; se on ollut markkinoilla alle kolme kuukautta

Kuinka teimme tämän? Tässä on koko strategia:

 1. Lähetä uutiskirje, jossa mainitaan asia.
 2. Outreach; ota yhteyttä 20 sivustoon, joihin meillä on suhde.
 3. Laadi sisältöideoita tuotteeseen liittyvistä aiheista → kirjoita ja julkaise blogeissa. Etsitään myös tapoja mainita uudet tuotteet vanhemmassa sisällössä ja mainostaa ristiin nykyisissä tuotteissamme.

Edellä mainitun tekeminen vasta aloittaessasi antaa 0 tulosta. Mutta tämänhetkisessä vaiheessa tällainen perusstrategia johtaa onnistuneeseen lanseeraukseen.

Koko osaamisemme / lähestymistapantamme yritykseksi on myös hyvin erilainen kuin se, mikä se oli neljä vuotta sitten. Kyse ei ole niinkään vaivoista ja onneasta nyt, vaan enemmän johdonmukaisuudesta ja tahallisesta toteuttamisesta. Okei, ehkä vain 10% onnea.

Olen myös hyvin erilainen ihminen. Ne neljä vuotta sitten pyrin saavuttamaan mahdollisimman suuren määrän ja ajamaan kaiken itse. Nyt olen keskittynyt enemmän asioiden jäsentämiseen, vapauden antamiseen muille ja taisteluun haluaisin "tehdä työtä koko ajan." Yritän löytää ja innostua myös muista aiheista – asioista, jotka eivät liity yritystoimintaan.

Kun lanseerasimme ThemeIslen yli viisi vuotta sitten, tärkein unelmani oli pystyä viemään koko joukkue kaukaiseen eksoottiseen sijaintiin ja työskentelemään sieltä – siis koko merirosvoteema, joka on ollut ThemeIslen kanssa alusta alkaen..

Joka tapauksessa, nyt on kulunut viisi vuotta ja olemme vihdoin onnistuneet tekemään ideasta todellisuuden! Kirjoitan tätä nauttien Goan rannoista ja hauskanpidosta joukkueen kanssa. Tärkeintä on, että olemme vihdoin tavanneet intialaiset joukkuetoverimme!

Tässä on meidät WordCamp Pune:

wcpune

Goa

Ainoa tosiasia, että olen täällä, on todella suuri saavutus minulle henkilökohtaisesti. On hienoa, että voimme ylittää sen listalta. Silti nyt tarkasteltuna tämä ei ole valtava virstanpylväs asioiden suuressa järjestelmässä, ja saan vain yhtä paljon iloa viettäessäni aikaa ryhmän kanssa toimistossa.

Takaisin avoimuusraportteihin; erittäin tärkeätä on, että minun ei tarvitse enää käsitellä raportteja tapaa kommunikoida joukkueen kanssa. Meillä on nyt suunnitelma, johon yritän pysyä. Siellä on sisäinen käsikirja, enkä kiirettä niin paljon päätöksiin.

Kaikkien näiden muutosten, kehityksen ja minun muuttuessa ihmisenä, olen tajunnut, että myös tämän muodon on muututtava.

En vain ole varma siitä, että minulla on jotain arvokasta jaettavaksi kanssasi joka kuukausi, kellonajan mukaan. Mieluummin siirrän tämän sarjan aikataulun ulkopuolella oleviin artikkeleihin, jotka tulevat vasta, kun todella tunnen haluavani jakaa jotain ja että sinä – lukija – voit myös hyötyä siitä jollain tavalla. Ehkä se on myös toinen ajanjakso henkilökohtaisesti minulle. Olen nyt nöyrämpi, halukas oppimaan ja keskustelemaan sen sijaan, että keskustelisin ajatuksistani koko ajan.

Joten, pitkä tarina lyhyt, läpinäkyvyysraportit eivät todellakaan katoa, mutta sellaisia ​​ovat. ��♂️

Mutta odota, älä lähde vielä vielä! Minulla on täällä tosiasiallista tietoa, ei vain minun asioita:

�� ThemeIslen uudelleensuunnittelu ja muutokset matkalla

Jotain, josta kerroin sinulle aiemmissa raporteissa, on tuleva ThemeIslen uudelleensuunnittelu. Kun visuaaliset muutokset sivuutetaan, esittelemme myös uuden hinnoittelumallin, jossa on muutama merkittävä muutos:

a) Enää myy geneerisiä tuotepaketteja

Yksi oletus, jota olemme testanneet nykyisellä hinnoittelulla, on, että jos käyttäjä saa meiltä useita tuotteita, hänen tulisi todennäköisemmin pysyä tilaamana ja uusia seuraavia vuosia. Tämä on klubimainen malli, jossa henkilö saa tonnin tuotteita, jotka eivät välttämättä liity toisiinsa – paitsi että ne kaikki ovat "WordPressille." Tämä oletus on osoittautunut virheelliseksi, joten meidän on muutettava asioita.

Tärkein asia, jota aiomme kokeilla, on räätälöityjen pakettien rakentaminen jokaiselle tuotteelle ominaisuuksien perusteella, jotka tuote tarjoaa.

Joten esimerkiksi myymisen sijaan "yksi teema" tai "kaikki teemat" – ja kaiken, mikä liittyy jo mukana oleviin teemoihin, aiomme myydä teeman jommankumman kanssa "ominaisuusjoukko A" tai "ominaisuussarja A + B." Tällä tavalla jokainen käyttäjä voi saada erilaisia ​​ominaisuuksia, joita he tarvitsevat tällä hetkellä.

Esimerkiksi teemojen henkilökohtaisessa suunnittelussa et ehkä tarvitse niin monta aloitussivumallia tai samantasoista tukea jne. Kaiken kaikkiaan mielestäni tämä malli antaa käyttäjälle enemmän valinnanvapautta ja sen tulisi toimia paremmin.

b) Rajoittamaton määrä sivustoja Neve Prolle

Hinnoittelumallimme eivät ole olleet aivan liian ystävällisiä, jos olet toimisto, joka rakentaa paljon sivustoja asiakkaille. Haluamme muuttaa tämän Neve Prolla.

Kaikkia kolmea Pro-suunnitelman muunnosta tuetaan rajoittamaton määrä sivustoja.

Markkinapaikan nykyisessä vaiheessa sitä ei vain ole muuta. Esimerkiksi, jos olet toimisto, joka rakentaa 100 asiakassivustoa Hestiassa, se maksaa sinulle 4000 dollaria. Jos rakennat 100 sivustoa Astrassa, se on 59 dollaria. Suuri ero, vähintäänkin.

c) Vain ensimmäisen vuoden alennukset

Vaikka WordPress-yhteisö oli alussa karkea, se on nyt melko kunnossa vuosittaisten tilausmallien kanssa. Uusimisprosentit eivät silti ole kovin valtavia (tapauksessamme 40%), mutta se auttaa meitä silti suunnitelmaan pitkällä aikavälillä ja omistamaan enemmän inhimillisiä voimavaroja ydintuotteidemme tukemiseen ja ylläpitämiseen.

Vaikuttaa siltä, ​​että seuraava askel tässä evoluutiossa tarjoaa ensimmäisen vuoden alennuksia. Jotkut avaruuden yritykset tekevät jo tätä – kuten WPForms.

Itse ajatus ei ole uusi, se on varma. Isäntäteollisuus on väärinkäyttänyt sitä jo vuosia. Tai okei, ehkä väärinkäyttö ei ole oikea sana, mutta he ovat luottaneet siihen melko voimakkaasti.

Esimerkiksi SiteGround-hosting-suunnitelman ostaminen vuodeksi on erittäin edullinen – yhteensä noin 47 dollaria. Mutta kun aiot uudistaa toiseksi vuodeksi, se on 143 dollaria. Tämä on valtava kohouma, yli 3x!

Emme aio mennä tähän äärimmäisyyteen. Tilaamme pieneen alennukseen ensimmäiseksi vuodeksi vain, jotta käyttäjän on helpompi kokeilla tuotetta ja nähdä, onko se heille sopiva. Sitten, kun uusiutumisen aika tulee, pienestä hinnanmuutoksesta ei tule olla tällaista ongelmaa, koska he ovat jo nähneet arvon, jonka tuote tuo.

Samanaikaisesti ottaen huomioon nämä muutokset ymmärrän, että sivuston suunnittelumuutos on sinänsä valtava muutos, ja se vaikuttaa yksin myyntiin / lataamiseen. Joten kun lisäämme hinnoittelumuutokset päälle, on todella vaikeaa määrittää tuloksia mihinkään tiettyyn tekijään.

Tämä kaikki on vielä melko paljon piirtotaululla, mutta toivon voivani jakaa joitain oppeja heti, kun uusi suunnittelu- ja hinnoittelumalli on otettu käyttöön.

�� Saukko ja WordPressin estoeditoinnin tulevaisuus

Ensinnäkin kannattaa ehkä tutustua sivuston uuteen versioon Saukko – ilmainen laajennus, joka toimittaa uusia Gutenberg-lohkoja ja kokonaisen mallikirjaston, jotta työskentelet uuden lohkoeditorin kanssa helpompana.


Gutenbergin lohkot ja mallikirjasto Otter Gutenbergin lohkot ja mallikirjasto Otter

Tekijä (t): ThemeIsle

Nykyinen versio: 1.5.4

Viimeksi päivitetty: 26. toukokuuta 2020

otter-blocks.zip


98% Arviot


60000 + asennukset


WP 5.2 + vaaditaan

Pelkkä tämän laajennuksen uuden toteutuksen olemassaolo on ollut yllätys joillekin teistä. Esimerkiksi jonain päivänä ystäväni sanoi minulle jotain, "Joten te kaverit sanoitte ettet työskentele Gutenbergin kannalta mitään merkittävää, mikä tämä on?!"

En valehtinut. Merkittävän Gutenbergin lisäosan rakentaminen ei ollut jotain, jota aiomme tehdä. Halusimme vain varmistaa, että nykyiset laajennuksemme ovat valmiita Gutenbergiä varten ja että ne tarjoavat hyvän käyttökokemuksen.

Hardeep ei kuitenkaan välittänyt ja teki aloitteen. Koska hänellä oli vapaus työskennellä melkein kaikessa, mitä hän haluaa työskennellä (lukuun ottamatta tukiryhmän tehtäviä), hän aloitti osallistumisen.

Yhdessä Mariuksen kanssa he alkoivat työskennellä ja julkaista integraatioita olemassa oleville laajennuksille yksitellen. Sitten painopiste siirtyi Otterin alkuperäisen toteutuksen uudelleenrakentamiseen ja sitten keksimään uusia elementtejä Gutenbergin kokemuksen parantamiseksi entisestään..

Joten tällä hetkellä Otter tarjoaa joukon mielenkiintoisia lohkoja, kuten osio, edistyksellinen otsikko, painikeryhmä, palvelu, hinnoittelu, suosittelut, Google Maps, tekijää koskevat tiedot, postitusruudukko, kortti, upea fontti-kuvakkeet ja jakamiskuvakkeet. Lisäksi on myös Gutenberg-yhteensopivia malleja, jotka voit tuoda yhdellä napsautuksella. Jokainen uusi lohko antaa myös käyttäjän lisätä mukautetun CSS: n, ja on dynaamisia sarakkeita, jotka auttavat rakentamaan koko sivua paremmin.

Asioiden sujuessa nopeasti, hyppysimme kaiken tyyliin vaunuun ja aloimme osallistua Otteriin ja nähdä kuinka voimme auttaa. Teematiimi teki paljon testausta, kun keskityin antamaan tuotepalautetta. Kun ne kaikki on liitetty yhteen, meillä on nyt upea lisäosa-laajennus uudelle lohkoeditorille, jossa on paljon uusia ominaisuuksia, ja ne kaikki on optimoitu toimimaan useimpien teemojen kanssa.

Tällä hetkellä muun kanssa tavoitteena on rakentaa se alustaksi, ei pelkästään lohkokokoelmaksi. Tähän saakka olemassa olevien lohkojen + mallipohjakirjasto + edistyneiden sarakkeiden lähestymistapa + mukautettu CSS-suunnittelussa aiomme rakentaa kolmannen osapuolen ekosysteemin käyttäjille, jotka haluavat suunnitella hyvännäköisiä malleja tämän parannetun Gutenbergin kokemuksen päälle. . Tässä on esimerkiksi joitain lohkopohjia, jotka ovat peräisin Hestiasta, nyt Otter-kirjastossa:

Hestia estää

Monet ihmiset valittavat uudesta toimittajasta, ja useista syistä – lähinnä UX: ään liittyvissä asioissa. Meidän ei kuitenkaan tarvitse keskittyä siihen liikaa, vaan katsoa sen sijaan valoisaa puolta. Uusi toimittaja tuo esiin ja standardoi joitain olennaisia ​​käsitteitä ja helpottaa tavallisten käyttäjien mielestä hyvännäköisten sivujen rakentamista. Otterin kaltaisilla ratkaisuilla voimme mukauttaa tätä tai toista ja rakentaa edelleen Gutenbergin hyvälle.

Okei, tämä on kaikki, mitä minulla on nyt sinulle, mutta haluan päättää kaksi kysymystä:

Ensimmäinen: Kuinka näet uuden toimittajan tulevaisuuden??

Toinen ja hieman monimutkaisempi kysymys: Mikä on yrityksesi rakenne oikeudellisesta näkökulmasta ja mihin olet sijoittautunut? Onko sinulla yksittäisiä yrityksiä, joilla kaikilla on omat tarkoituksensa, vai onko kaikki yhden sateenvarjo alla??

Tämä aihe on minusta todella kiinnostunut, ja olen ollut jo pitkään. Internetissä ei ole tietoa perustajilta, ja kaikki siellä oleva näyttää olevan vähän harmaa. Haluaisin, että tämä on avoimempaa ja yksinkertaisempaa.

Jos haluat jakaa, voit tehdä sen alla olevissa kommenteissa (julkisella tavalla) tai sähköpostitse minulle hi @ ionutn dot com.

Se on kaikki mitä minulla on sinulle tässä kuussa! Kiitos, että luit ja tuit meitä! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector